فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 📹 ایدئولوژی مدرن ایرانی دیدگاه ژئوپلیتیکی را با بُعد مذهبی ترکیب کرده است.
🔹 «الکساندر دوگین» فیلسوف برجسته روس در گفتوگوی اختصاصی با مهر (۴): ما میتوانیم معنی واقعی رویدادهای جهان و تغییر جهان را فقط با کنار هم قرار دادن ژئوپلیتیک و معادشناسی درک کنیم.
🔹 زمان این است که دیدگاه ژئوپلیتیکی را با بعد مذهبی ترکیب کنیم. این دقیقا همان چیزی است که ایدئولوژی مدرن ایرانی انجام میدهد.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
⭕️ موج تهدید موقعیتهای شغلی توسط هوش مصنوعی ۲ تا ۵ سال آینده به ایران میرسد.
🔹 یکی از آسیبپذیریهای بزرگی که هوش مصنوعی برای برخی از مشاغل ایجاد میکند، جایگزینی کارکردهای انسانی توسط سیستمهای هوش مصنوعی است. به عنوان مثال، در حوزه خدمات مشتری، سیستمهای پردازش زبان طبیعی (NLP) و چتباتها میتوانند بهصورت خودکار به سؤالات و نیازهای مشتریان پاسخ دهند که این موضوع میتواند بهتدریج به جایگزینی هوش مصنوعی با مراکز تماس و کارکنان مربوطه منجر شود.
#حق_بر_اشتغال
https://digiato.com/iran-technology-news/wave-threats-job-positions-artificial-intelligence-will-reach-iran-the-next-2-to-5-years
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
💢 مهم ترین تفاوت رساله دکترا (Doctoral Dissertation) و پایان نامه ارشد (Master's Thesis) در چیست؟
🟢 مهمترین تفاوت بین رساله دکترا و پایاننامه کارشناسی ارشد در میزان اصالت و نوآوری در تحقیق است.
🟢 رساله دکترا باید حاوی کار تحقیقاتی مستقلی باشد که به ایجاد دانش جدید منجر شود، در حالی که پایاننامه ارشد ممکن است بیشتر بر کاربرد دانش موجود و تحلیل آن تمرکز داشته باشد.
🟢 در واقع، رساله دکتری باید نشان دهد که دانشجو قادر به انجام پژوهشی است که به پیشرفت علمی کمک میکند.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 عالمی که ملیشدن صنعت نفت مدیون اوست!
🔺۲۹ اسفند سالروز ملیشدن صنعت نفت گرامیباد!
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
#ملی_شدن_صنعت_نفت
#بیست_نهم_اسفند
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
📌 بیماریای که نه در درمانگاه قرآن و عترت قم، بلکه در شورای عالی فضای مجازی باید معالجه میشد، و نشد!
«و بر كسى كه دشمن خود نباشد لازم است كه خود را از مبادى شهوت كه فكر و نظر كردن باشد محافظت نمايد و احتراز كند، زيرا كه بعد از هيجان قوۀ شهويه نگاه داشتن آن صعوبتى دارد و اين اختصاص به شهوت ندارد،بلكه محبت هر امر باطلى از جاه و مال و اهل و عيال و غير اينها چنين است.
پس اگر آدمى ابتدا در آنها فكر نكند و ملتفت مبادى آنها نشود،دفع آنها در نهايت سهولت و آسانى مىشود و اگر پيش آنها را نگرفت و داخل در آنها شد ديگر نگاهداشتن خود امرى است بسيار مشكل.
و مثال آن،مانند كسى است كه عنان مركبى را در دست داشته باشد و آن مركب بخواهد داخل مكانى شود، ابتدا در نهايت سهولت مىتواند عنان را گرفته مانع آن شود.
و اما كسى كه ابتدا خود را محافظت ننموده، مانند كسى است كه مركب را رها كند تا داخل جایى شود و بعد دُم آن را گرفته بخواهد از عقب بيرون كشد. ببين تفاوت ره از كجاست تا به كجا! در اول،به اندك التفاتى ممانعت ميسّر گردد، در آخر به صد جان كندن دست ندهد.»
(ملا احمد نراقی: معراج ااسعادة، ج۱، ص۳۱۵)
✅ بعید نباشد که این حکمت و تمثیل در امور اجتماعی و فضای مجازی نیز جاری و ساری باشد!
جلوگیری از فضای بی در و پیکر مجازی، بسی آسانتر از مقابله با مظاهر بیعفتی و بیحجابی در خیابان و بیمارستان و... است!
✍ سیدابوالقاسم کاظمی
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
💠 امام صادق عليهالسلام:
ما مِن يَومِ نَيروزٍ إلاّ و نَحنُ نَتَوقَّعُ فِيهِ الفَرَجَ لأِنَّهُ مِن أيّامِنا و أيّامِ شِيعَتِنا
🌸 هيچ نوروزى نيست مگر آن كه ما در آن روز منتظر فرج [ظهور قائم آل محمّد (ص)] هستيم؛ چراكه #نوروز از روزهاى ما و شيعيان ماست.
📚 مستدرك الوسائل، ج ۶، ص ۳۵۲
🌹🌹عید نوروز را به همه همراهان عزیز، اساتید بزرگوار، دوستان عزیزم و دانشجویان گرامی تبریک و تهنیت عرض میکنم!
آرزوی سالی سرشار از رزق و روزی معنوی و مادی برایتان دارم.
🌹ان شاءالله حاجتروا باشید.
با تقدیم احترام،
ملتمس دعا، سيدعليرضا طباطبائی
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🏴 رحلت امالمؤمنين، حضرت خديجه طاهره (سلاماللهعليها) را تسلیت و تعزیت عرض مینمائیم!
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ببینید / شطرنج بازی کردن مرد مبتلا به فلج چهار اندام به کمک تراشه مغزی ایلان ماسک
🔺شرکت نورالینک متعلق به ایلان ماسک، روز چهارشنبه، اول فروردین ویدیویی منتشر کرد که در آن یکی از نخستین دریافت کنندگان تراشههای مغزی تولیدی این شرکت میتواند تنها با فکر کردن و بدون نیاز به هیچ توانایی فیزیکی، نشانگر رایانه را تکان داده و بازیهای ویدیویی انجام دهد. این مرد که نولند آربا نام دارد، در پی آسیب شدید نخاعی به فلج چهار اندام مبتلا شده و قادر به تکان دادن دست و پای خود نیست.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺هوش مصنوعی چطور جوامع را تغییر میدهد؟
🔹 هوش مصنوعی درحال ایجاد تحولاتی است که تا به حال فکرش را نمیکردید.
🔹 اگر تا پیش از این فکر میکردند هوش مصنوعی تاثیرات بنیادین خود را در سال ۲۰۵۰ نشان میدهد، حالا محققان اعتراف می کنند، در سال ۲۰۲۵ تاثیرات بنیادین هوش مصنوعی در سه سطح زندگی شما را تحت تاثیر قرار خواهد داد:
🔹 اول: فعالیتهای مالی در موسسات بانکی و سرمایهگذاری.
دوم: سطح نابرابری میان افراد در جهان.
سوم: مساله دموکراسی و توسعه در جوامع مختلف جهان.
🔹 در ایران هنوز هوش مصنوعی راه خود را در کسبوکارها و بازارهای مالی و فرآیندهای مدیریت اجتناعی باز نکرده است اما در آینده نزدیک، منتظر روندی توفانی باشید.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
قیمت اشتراک پولی فیس بوک و اینستاگرام نصف میشود
🔹شرکت متا پلتفرم برای رفع نگرانی رگولاتورهای ضد انحصارطلبی و مدافعان حریم خصوصی، پیشنهاد کرد هزینه اشتراک ماهانه فیس بوک و اینستاگرام را از ۹.۹۹ یورو، به ۵.۹۹ یورو کاهش دهد.
🔹راه اندازی سرویس پولی توسط شرکت متا، با هدف رعایت قانون بازارهای دیجیتال اتحادیه اروپا بوده که توانایی این شرکت برای شخصی سازی تبلیغات برای کاربران بدون رضایت آنها را محدود می کند و به منبع درآمد اصلی اش آسیب می زند.
🔹متا اعلام کرده که مدل پولی، به دنبال متعادل کردن خواسته های متناقض بین قوانین حریم خصوصی اتحادیه اروپا و مقررات جدید قانون بازارهای دیجیتال است.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺انجام نخستین عمل جراحی با استفاده از هدست اپل ویژن پرو
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
قانون جنجالی در کانادا؛
حبس ابد در صورت نفرتپراکنی در فضای مجازی!
نخست وزیر کانادا حمایت خود را از حبس ابد شهروندان کانادا در صورت نفرتپراکنی در فضای مجازی را اعلام کرد
این حکم بخشی از قانون آزار و اذیت آنلاین است که برای امن ساختن سکوهای مجازی تنظیم شده است
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔴 آموزش زبان پایتون در برنامه درسی دانشجویان گنجانده میشود.
♦️رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: از جمله پیشنهادات مطرح شده استادان در کارگروههای هوش مصنوعی، آموزش زبان پایتون (زبان برنامه نویسی) برای دانشجویان به صورت اختیاری است تا به صورت مثبت از کارایی فناوری جدید بهره ببرند.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔻 جوانها باید در مقابلش بایستند
کمیل خجسته فعال رسانهای:
🔹️اول اینکه عدالت با دست آلوده به دست نمیآید. هر متهمی حقوقی دارد. هر شهروندی حریم خصوصی دارد. در افشاگریهای توییتری این چند وقت نه حقوق متهم رعایت شد؛ نه حریم خصوصی شهروند حفظ شد.
🔹️این سبک افشاگری، خودش ضد عدالت است. با درفش بیعدالتی نمیشود پرچم عدالت را بالا آورد.
🔹️البته از طرف دیگر اینکه مسئولین و فرزندانشان باید مراقب باشند چرا که هم آنها امانتدار بیتالمال هستند و هم جامعه به آنها توجه ویژهای دارد.
🔹️الگوی ما امام علی(ع) است که در دادگاه عدل به قاضی گفت که باید رفتارت بین من و شاکی یکسان باشد و به حاکم دستور داد چون ضعیفان جامعه زندگی کند.
🔹️اما مقصود یادداشت این موضوع نیست.بلکه توجه به نکته سومی است و آن اینکه این چه رفتار تکرارپذیری است که سر بزنگاهها پیدایش میشود؟! مثلا در ایامی که معاون اول قوه قضاییه استعفا داده تا جریان رسیدگی به پرونده فرزندش تحت تاثیر قرار نگیرد؛ افشاگری علیه آقای صدیقی صورت میگیرد.
🔹️آن اولی چه فرصت مهم تبلیغاتی برای کشور ایجاد میکرد که ای مردم! ببینید که حاکمیت چگونه در مبارزه با فساد جدی است ولی آن دومی چه پتکی بر اعتماد مردم به نظام زد؟!
🔹️یا چند وقت پیشتر نزدیک ۲۲بهمن، یک فایل صوتی منتشر شد و چنان لجن علیه سپاه و حاجی شهید بغداد پرت کردند که رهبری از خودش هزینه داد و علیه آن واکنش نشان داد که «به سپاه تهمت بزنند، لجن پراکنی کنند و در ضمن به شهید بزرگواری مثل شهید سلیمانی.»
🔹️در ادامه همین صحبت است که رهبری بیان میکنند «دشمن دو راه را پیش گرفته، یکی فشار اقتصادی،یکی هم لجنپراکنی رسانهای تا مردم را از نظام جدا کند».
🔹️فرمول افشاگرها رو شده است. غالبا از اکانت توییتری یا کانال نیمه محرمانهای شروع، از بیبیسی، اینترنشنال سر در میآورد؛ شب در برنامههای ماهوارهای به آن پرداخته میشود و در این هجوم بزرگ، ناگهان سپهر منفعل رسانهای کشور دستور کارش بحث روی آن قرار میگیرد و به همه گروهها و کانالهای مردمی و خانوادگی بحث سرایت میکند و تا فردایی که پیشگاه حقیقت شود پدید؛ آن اتهام، بدون دفاع وکیل مدافعی بر ذهن بیدفاع افکار عمومی مینشیند.
🔹️این جوری است که احساس تبعیض و فساد تا مغز استخوان جامعه فرو میرود و او را میشکند. جامعهای که میتوانست به خود ببالد برای دادگاه فرزند معاون قوه، حالا در پیله این رفته که «این هم از آخوندشون!» یا جامعهی خوشحال از ۲۲بهمن، زیر فشار فایل صوتی افشاگری علیه سپاه میرود.
این حالت را چه کسی دوست دارد؟
🔹️نفیو معمار تحریمهای امریکایی علیه ایران میگوید «بهوجود آمدن احساس تبعیض در جامعه تحریمی یک هدف است تا احساس اجتماعی تحریمشدگی شکل بگیرد.» و «انتشار رسانهای گزارش فساد از درون حاکمیت نشانهای است که کشور هدف تحریم، زیر فشار قرار گرفته است.»
🔹️چرا امریکاییها به این فشار نیاز دارند؟ او در کتاب هنر تحریمهایش مینویسد تا «درد و فشار روی آن، آستانه مقاومت جامعه را بشکند.»
🔹️شواهد نشان میدهد این وضعیت از دو حال خارج نیست. باد که سند یا سندنما را به در حیاط خانه یا رستوران افشاگرها نمیاندازد. این استنادها چگونه به دستشان میرسد؟روشن است که کشور با یک صحنه امنیتیرسانهای روبرو شده که یا مکمل پازل امریکاییها یا خودش جزئی از پازل تشدید فشار آنهاست.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺آیا آمریکا آماده مقابله با تاثیر هوش مصنوعی بر انتخابات ریاست جمهوری است؟
https://www.entekhab.ir/fa/news/771832/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺دولت آمریکا به جهت حفاظت از حقوق رقابت از اپل شکایت کرد.
🔹دولت آمریکا با ثبت یک شکایت بزرگ از شرکت اپل، این غول تکنولوژی را به انحصاری و غیررقابتی کردن بازار گوشیهای هوشمند متهم کرده است.
🔹وزارت دادگستری آمریکا در این کیفرخواست اپل را متهم کرده که از قدرت خود به شکل غیرقانونی برای محدود کردن رقبا و حق انتخاب خریداران استفاده میکند و در عین حال جلوی رشد اپلیکیشنهای جدید را میگیرد و از جذابیت محصولات رقبای خود میکاهد.
🔹مریک گارلند، دادستان کل آمریکا در بیانیهای گفت که اگر اپل به چالش کشیده نشود، به «تقویت انحصار خود بر گوشیهای هوشمند» ادامه خواهد داد.
🔹گارلند گفته است اپل با استراتژیهای غیرقانونی خود هم به تولید کنندگان و هم مصرف کنندگان ضرر میزند: «اپل با ایجاد موانع ورود کار را برای تولیدکنندگان و کاربران برای حضور در فضایی به جز اپل دشوار و پرهزینه میکند.»/ رصد
#حقوق_رقابت
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
📱 محبوبترین شبکههای اجتماعی دنیا: فیسبوک و یوتیوب در صدر، اکس و لینکدین در قعر
🔹 بررسی اطلاعات پلتفرم تحلیل دادههای تجاری در آخرین ماه سال ۲۰۲۳ نشان میدهد که فیسبوک با سه میلیارد و یوتیوب با بیش از دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون نفر کاربر در صدر جدول محبوبترین شبکههای اجتماعی دنیا قرار دارند.
🔹 دو شبکه اجتماعی واتساپ و اینستاگرام، با کمتر از ۲.۵ میلیارد کاربر در مقامهای سوم و چهارم قرار گرفتهاند و پس از این چهار شبکه اجتماعی آمریکایی، تیکتاک چینی با ۱.۶ میلیارد کاربر قرار دارد.
🔹 در قعر جدول هم دو شبکه اجتماعی اکس و لینکدین قرار دارند که هر یک زیر نیم میلیارد نفر کاربر دارند./ سیتنا
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺تغييرات گوگل جهت مطابقت با «قانون بازارهای دیجیتال» اروپا
🔹 شرکتهای حوزه فناوری فقط تا پنجشنبه فرصت دارند تا پلتفرمهای خود را برای انطباق با قانون بازارهای دیجیتال اتحادیه اروپا (DMA) تغییر دهند و حالا گوگل سند جدیدی را منتشر کرده که تغییرات آن را توضیح میدهد. تغییرات گوگل شامل بیش از ۲۰ مورد است و جنبههای مختلفی را شامل میشود.
🔹 یکی از بزرگترین تغییرات مربوط به جستجو، نمایش مقایسه قیمتها هنگام جستجوی مواردی مانند بلیت پروازها یا هتلها خواهد بود. همچنین برای کاربران اندروید، با وجود این تغییرات راه آسانتری برای تغییر موتور جستجو یا مرورگر وجود خواهد داشت.
🔹جزئيات بيشتر
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
با سلام و تبریک مجدد حلول ماه مبارک رمضان و شادباش فرارسیدن عید نوروز؛
🔺مجموعه نشستهای «فناوری های نوظهور در عرصه تهدیدات شناختی» در سال 1402
با کلیک روی عنوان هر سخنرانی، می توانید ویدئوی آن را در آپارات مشاهده فرمایید.
🔸نشست فروردین ماه: مقدمه ای بر تهدیدات شناختی
🎤خانم دکتر مریم سعیدی (مدرس گروه مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی شاهرود)
🔸 نشست اردیبهشت ماه: ابعاد وجودی انسان از نگاه تهدیدات شناختی
🎤 آقای دکتر محمدعلی خلیل زاده (عضو هیئت علمی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام)
🔸نشست خردادماه: پدیدههای موثر بر دستکاری افکار عمومی در شبکههای اجتماعی
🎤 آقای مهندس هانی ربیعی (دانشجوی دکتری رایانش امن دانشگاه اصفهان)
🔸نشست تیرماه: دستکاری روانشناختی (مهندسی افکار) در شبکههای اجتماعی
🎤 خانم مهندس زهرا باقری نسب (دانشجوی دکتری نرم افزار دانشگاه اصفهان)
🔸نشست مردادماه: راهبردها و راهکارهای هویت ساز در مدیریت تهدیدات شناختی
🎤 آقای امیرحسین شاددل (دانشجوی دکتری خطمشیگذاری عمومی دانشگاه جامع امام حسین علیهالسلام)
🔸نشست شهریورماه: سواد غوطهوری چندحسی چندرسانهای در جهان ابر متصل
🎤 آقای دکتر هومن قاپچی ( پژوهشگر پسادکتری رسانه و علوم شناختی دانشگاه تهران)
🔸نشست مهر ماه: مقدمه ای بر فناوری ایمنی شناختی
🎤آقای دکتر امین محمدیان (استادیار پژوهشی پژوهشگاه توسعه فناوریهای پیشرفته خواجه نصیر)
🔸نشست آبان ماه: تعریف و ضرورت ایجاد سامانه مرکز عملیات امنیت نرم
🎤خانم دکتر منصوره اژه ای ( استادیار گروه مهندسی نرم افزار دانشگاه اصفهان)
🔸نشست آذر ماه: تشخیص خودکار شایعه در شبکههای اجتماعی: راهکارها و چالشها
🎤خانم دکتر زهرا زجاجی (استادیار گروه مهندسی نرم افزار دانشگاه اصفهان)
🔸نشست دی ماه: نقش مدلهای زبانی در ایجاد تهدیدات شناختی در شبکههای اجتماعی
🎤آقای دکتر امیر جلالی بیدگلی (دانشیار گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه قم)
🔸نشست بهمن ماه: بیشینهسازی نفوذ در شبکههای اجتماعی جهت مقابله با شایعات
🎤 خانم دکتر مریم حسینی (استادیار گروه مهندسی کامپیوتر پردیس شهرضا دانشگاه اصفهان)
—═✾ گروه پژوهشی تهدیدات شناختی و امنیت نرم (دانشگاه اصفهان - انجمن رمز ایران) ✾═—
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔺توسعه مدل هوشمصنوعی فارسی چگونه به کسبوکار سودآور تبدیل میشود؟
https://farsnews.ir/Aghajani/1711116579843183375/%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D9%87%D9%88%E2%80%8C%D8%B4%E2%80%8C%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%B3%D8%A8%E2%80%8C%D9%88%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%AF%D8%A2%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF%D8%9F
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🤖 ربات انساننما مجهز به ChatGPT حین کار صحبت میکند و برای انجام کارها دلیل میآورد.
🔹 استارتاپ Figure که با همکاری OpenAI در حال توسعه یک ربات انساننما است، ویدیو جدیدی از ربات خود با نام Figure 01 منتشر کرده است.
🔹 در این ویدیو، Figure 01 میتواند برخی وظایف مانند جابهجاکردن اجسام را انجام دهد و با انسان درباره موضوعات مختلفی صحبت کند.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🌹مکارم اخلاق در کلام امام حسن مجتبی علیه السلام
📌امام حسن مجتبی علیهالسلام فرمودند: ده خصلت نیک از مکارم و فضائل اخلاق است :
▪️1 ـ راستگویى
▪️2 ـ صداقت و راستى در وقت سختى و گرفتارى
▪️3 ـ بخشش به سائل
▪️4ـ خوش خُلقى
▪️5 ـ پاداش در مقابل كارها و ابتكارات
▪️6 ـ پیوند با خویشان
▪️7ـ حمایت از همسایه
▪️8ـ حق شناسى درباره دوست و رفیق
▪️9 ـ میهمان نوازی
▪️10 ـ در رأس همه اینها شرم و حیا.
✍متن حدیث:
قال الامام الحسن المجتبی علیه السلام: مَكارِمُ الاَْخْلاقِ عَشَرَةٌ: صِدْقُ اللِّسانِ وَ صِدْقُ الْبَأْسِ وَ إِعْطاءُ السّائِلِ وَ حُسْنُ الخُلْقِ وَ الْمُكافاتُ بِالصَّنائِعِ وَ صِلَةُ الرَّحِمِ وَ التَّذَمُّمُ عَلَى الْجارِ، وَ مَعْرِفَةُ الْحَقِّ لِلصّاحِبِ وَ قِرْىُ الضَّیفِ وَ رَأْسُهُنَّ الْحَیاءُ.»
«آثار الصادقين،جلد 62، صفحه892»
🌹میلاد با سعادت کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی علیه السلام مبارکباد!
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
@tabatabaei_ir