بسم الله الرحمن الرحیم
من لم یشکر منعم من المخلوقین لم یشکر الخالق
خدمت به دستگاه ال الله خاصه اب الائمه حضرت امیر المومنین ع حظی ست گران که توفیق درک ان را هر کسی نشاید
حال خدا را شاکریم که این توفیق عنایت فرمود و باران رحمت واسعه خود را بر ما نازل کرد تا بار دیگر نوکری در ایام شهادت مولی الموحدین که مصادف با لیالی پر فیض قدر میباشد را در تارک زندگی خود و پرونده اعمال خویش ثبت و ضبط نمائیم
حقیر با توجه به روایت فوق الذکر بر خود فرض میدانم که از همه خواهران و برادرانی که در این ایام با تلاش بی شاعبه و بی وقفه خود شرایط را برای عرض ارادت به ساحت مقدس ال الله خاصه اولین امام شیعیان حضرت علی ع در مسجد امام حسین ع کارخانه قند محیا نمودند تقدیر و تشکر کنم
سعیکم مشکور
اجرکم عندالله
امام جماعت مسجد امام حسین ع
محمد حسن تاجیک
۱۴۰۴/۰۱/۰۴
هو الباقی
انا لله و انا الیه راجعون
اربعین درگذشت خدام الحسین مرحومان حاج اصغر اردستانی محمدی و حاج قاسم خسرو بیگی را به فرزندان ایشان و همه خانوادهای معزا تسلیت و تعزیت عرض مینمائیم
لذا از خداوند متعال مغفرت ، علو درجات و حشر با حضرات معصومین را برای ان عزیزان سفر کرده مسالت مینمائیم
و من الله التوفیق
امام جماعت و امنای مسجد امام حسین ع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️هر چه سریعتر خود را به قوارهی سربازی امام مهدی علیهالسلام برسانید.
🎤مقام معظم #رهبری
┄┄┄┅┅❅✾❅┅┅┄┄┄
🎙 قرآن #راویان_وحی🎙
@Ravianvahy
┄┅─═◈═─┅┄
🌸 شرح فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی
🍃 أَبْرِئْ قَلْبِی مِنَ الرِّیَاءِ وَ الشَّکِّ وَ السُّمْعَهِ فِی دِینِکَ حَتَّى یَکُونَ عَمَلِی خَالِصاً لَکَ
❇️ تفکر در توحید، راه درمان ریا است.
حضرت زین العابدین (ع) در دعای ابوحمزه از خداوند متعال تقاضا می کند که: خدایا! قلب من را از ریا و سمعه در دین خودت خالی گردان و توفیق بده که عملم را خالص انجام دهم. اسم ریا و سمعه را زیاد شنیدید. حقیقت ریا و سمعه چیست و راه نجات پیدا کردن از این ها چیست؟
ریا یعنی اینکه انسان یک کاری را انجام دهد تا دیگران رویت کنند و ببینند؛ برای دیدن دیگران کار را انجام بدهد یعنی برای انسان در هنگام انجام دادن عمل مهم این باشد که دیگران مطلع شوند و درباره انسان یک نگاه مثبتی پیدا کنند.
سمعه از ماده سمع گرفته شده یعنی انسان کاری را انجام دهد که دیگران بشنوند و آوازه اش به گوش دیگران برسد.
در ریا و سمعه در هر دو این نکته مشترک است که انسان برای دیگران اهمیت قائل است و در عملی که انجام می دهد به دنبال این است که دل دیگران را به دست بیاورند. آیا بد است که انسان کاری بکند که دل دیگران را به دست بیاورد، دیگران از انسان خوشحال شوند و در بین دیگران عزت و منزلتی پیدا کند؟ در دین گفتند اگر عملی با ریا و سمعه باشد؛ اخلاص از بین می رود و عبادتی که با ریا و سمعه باشد آن عبادت باطل است.
ریشه مسئله این است که عبادت یعنی اظهار بندگی در برابر خداوند. عبادت معنی اش این است که: "خدایا! من بنده تو هستم و صاحب اختیار من تویی و کسی دیگر صاحب اختیار من نیست". اگر آدم باور کند که صاحب اختیارش فقط یک نفر است از صمیم قلب بگوید "الهی و رَبّی مَن لی غَیرُک" خدایا من غیر از تو کسی را ندارم، آن وقت هیچ وقت کاری را که انجام می دهد برای غیر خدا انجام نمی دهد. آدمی که دنبال دیدن و شنیدن دیگران هست در درون قلب خود دیگران را هم صاحب اثر می داند و برای آن ها پرونده ای در قلبش باز کرده و دنبال این است که آن ها را هم راضی نگه دارد. لذا برای خدا در ربوبیت شریک قائل شده است و می گوید در عالم همه کاره خدا نیست؛ بخشی از کار دست خداست و بخشی هم در دست بندگان خدا. من باید دل همه را با همدیگر به دست بیاورم یک همچین عبادتی طبیعتا عبادت باطلی است.
انسان چکار باید کند که از شر ریا و سمعه خلاص شود؟ خلاصی از ریا و سمعه راهش تفکر کردن در توحید است. این که آدم بفهمد بندگان خدا همه مقهور قدرت خدا هستند و تا خدا نخواهد کسی کاری نمی تواند انجام بدهد. پس اول و آخر همه کاره عالم خداوند است. هر چه در مسئله توحید بیشتر فکر کنیم، هر چه عظمت خدا را در عالم بیشتر احساس کنیم و فقیر بودن و ندار بودن موجودات را در محضر خدا بهتر بفهمیم؛ آن وقت برایمان اهمیت حرف مردم و فکر مردم کمتر می شود. آن وقت فقط کار را برای خدا انجام می دهیم. در تصمیم گیری هایمان دیگر فکر آن را نمی کنیم که فلانی چه می گوید؟ فلانی چه قضاوتی می کند؟ مهم این است که آیا خدا راضی است یا راضی نیست. البته این به این معنی نیست که ما کاری به رضایت مردم نداشته باشیم. انسان گاهی مواقع باید مردم را راضی کند اما به خاطر خدا مردم را راضی کند. گاهی قلب دیگران را شاد کند اما به خاطر خدا قلب دیگران را شاد کند. جهت دهی همه کارها در نقطه پایانی باید رضای خدا باشد. اگر که شادمانی و رضایت بقیه را هم مد نظر قرار می دهد جایی باشد که خدا دوست دارد آن جا دل بندگان خدا شاد شود. پس شادی دل بندگان خدا را در کنار رضای خدا نباید قرار بدهیم. باید در طول رضای خدا قرار دهیم. اگر انسان این طور زندگی کند، همه کارهایش با خدا گره می خورد، همه کارهایش نورانی می شود و البته هرکس که برای خدا کار کند خدا دل مردم را هم از او راضی می کند. پس باید همیشه از خدا بخواهیم خدایا در اعمالم من را فقط برای خودت قرار بده. توجه من را به خودت قرار بده. من برای کسی غیر از تو در کارم اهمیت قائل نمی شوم مگر در آن جایی که خودت از من خواستی که رضایت بندگان تو را تحسین کنم.
"أَبْرِئْ قَلْبِی مِنَ الرِّیَاءِ وَ الشَّکِّ وَ السُّمْعَهِ" خدایا قلب من را از ریا و سمعه پاک کن. "حتی حَتَّى یَکُونَ عَمَلِی خَالِصاً لَکَ" تا این که عمل من فقط برای تو خالص شود.
📚منبع:
شرح دعای ابوحمزه ثمالی، استاد شیخ محمد حسن وکیلی
برگرفته از سایت: www.mhva.ir
#رمضان۱۴۴۶
#شرح_ابوحمزه
#مداحی_عالمانه
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 تیکه سنگینه حضرت آقا به برعنداز ها