هدایت شده از جهادکشاورزی شهرستان گلبهار
30.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 انیمیشن
"ایمنی در استخرهای کشاورزی"
قسمت ۲
📌 سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی
💬 لطفا با عنایت به گرمای هوا و استفاده هم وطنان از استخر های کشاورزی اطلاع رسانی حداکثری جهت آگاهی بیشتر عزیزانمان
🌐روابط عمومی جهاد کشاورزی گلبهار
https://eitaa.com/jahadgolbahar
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
شهادت مظلومانه نهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت
حضرت جواد الائمه علیه السلام را محضر ولی نعمتمان علی بن موسی الرضا علیه السلام ، حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنافداه و یکایک شیعیان عزیزشان تسلیت و تعزیت عرض میکنیم.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
#روابط_عمومی_اداره_منابع_طبیعی_چناران
https://eitaa.com/Tabiat_chenaran
May 11
May 11
هدایت شده از Saeed Sanei
در حاشیه نماز عبادی سیاسی جمعه صورت گرفت
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔹 برپایی میز خدمت و دیدار چهره به چهره با مردم
🔶 به گزارش روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان چناران ، در حاشیه نماز جمعه این هفته میز خدمت و دیدار چهره به چهره با مردم با حضور شرف خانی رئیس اداره در محل مصلی نماز جمعه شهرستان برگزار گردید.
#روابط_عمومی_اداره_منابع_طبیعی_چناران
https://eitaa.com/Tabiat_chenaran
May 11
هدایت شده از جهادکشاورزی شهرستان گلبهار
کارگاه تخصصی انرژی خورشیدی
با موضوع احداث نیروگاه های خورشیدی برای چاه های کشاورزی
(راهکاری برای عدم قطع برق چاه های کشاورزی)
روز یکشنبه ۱۴۰۳/۰۳/۲۰
ساعت ۱۶ _۱۸
محل برگزاری
سالن همایش نمایشگاه بین المللی مشهد
🌐روابط عمومی جهادکشاورزی گلبهار
https://eitaa.com/jahadgolbahar
قابل توجه کلیه بهره برداران محترم
#روابط_عمومی_اداره_منابع_طبیعی_چناران
https://eitaa.com/Tabiat_chenaran
برگزاری دوره های آموزش منابع طبیعی
🔹ویژه عشایر استان خراسان رضوی
....
✅سومین دوره:
🗓سه شنبه ۲۲ خرداد ماه ۱۴۰۳ شهرستان چناران
_
با ما همراه باشید در گروه آموزش ، ترویج و مشارکت های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی
https://eitaa.com/joinchat/2247688525C73f79d0421
برگزاری کارگاه آموزشی طرح مرتعداری ویژه عشایر
دوره آموزشی طرح مرتعداری با حضور مدیرکل امور عشایر استان، مسئولین ، کارشناسان ادارات منابع طبیعی و امور عشایری شهرستان چناران برگزار شد.
ملایی رئیس اداره آموزش و ترویج اداره کل منابع طبیعی در این دوره آموزشی بیان کرد: طرح مرتعداری زمینه ساز بهره برداری اقتصادی از مراتع می باشد.
صانعی معاون اداره منابع طبیعی شهرستان چناران گفت : آمادگی لازم برای اجرای طرح مرتعداری توسط عشایر شهرستان وجود دارد.
در پایان جلسه پاسخ گویی به سوالات مطرح شده توسط کارشناسان صورت گرفت.
روابط عمومی اداره منابع طبیعی شهرستان چناران
https://eitaa.com/Tabiat_chenaran
بازدید از نهالستان دانش آموزی
در این نهالستان به همت دانش آموزان مدرسه هاجر در آذر ماه ۱۴۰۲ بذر زبان گنجشک کاشته شد و اینک به ثمر نشستن زحمات دانش آموزان را نظاره میکنیم.
ثمره این همت به عنوان نقطه مثبتی در درس تفکر و کارآفرینی دانش آموزان لحاظ شد.
#روابط_عمومی_اداره_منابع_طبیعی_چناران
https://eitaa.com/Tabiat_chenaran
هشدار نارنجی 8
توصیف سامانه و اثر مخاطره:
گسترش و تقویت سامانه ناپایدار جوی فعال در استان
1. وقوع بارش های رگباری توأم با رعد و برق، وزش باد شدید، بارش تگرگ، آبگرفتگی، روانآب و سیلابی شدن مسیل های استان به ویژه نیمه شمالی
بیشترین حجم بارش ها در شهرستان ها و توابع:
درگز، باجگیران، قوچان، کلات، چناران، گلبهار، طرقبه _ شاندیز، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن، نیشابور، فیروزه، ارتفاعات و دامنه های بینالود و هزار مسجد، فریمان، تربت جام (نواحی غربی)، تربت حیدریه (نواحی شمالی)، سبزوار (بویژه نواحی شمالی) و برخی از نواحی مشهد مقدس
2. وزش باد شدید همراه با گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا و بروز خسارت در نواحی بادخیز (بویژه نیمه شرقی و جنوبی استان) و انتقال ذرات گرد و غبار به سایر نواحی بویژه نواحی مرکزی استان
بیشترین شدت وزش باد در شهرستان ها و توابع:
سرخس، صالح آباد، کلات، تربت جام، تایباد، خواف، باخرز فریمان، بجستان، گناباد، تربت حیدریه، درگز
توصیه:
1. عدم توقف در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها
2. خودداری از ترددهای غیر ضروری در محورهای استان
3. خودداری از صعود به ارتفاعات و عملیات کوهنوردی
4. اطمینان از استحکام سازه های موقت تابلوهای و بنرهای تبلیغاتی همچنین در نظر گرفتن سایر تمهیدات در راستای خسارت ناشی از شدت وزش باد
5. اعمال ممنوعیت ورود به مناطق ییلاقی و گردشگری نیمه شمالی استان بویژه طی روز یکشنبه جاری
اداره کل مدیریت بحران استان
اصلاحی نهایی-راهنمای شناسایی اراضی مناسب برای زراعت چوب ...(2 (1).pdf
823.5K
راهنمای شناسایی اراضی مناسب برای کاشت درخت اکالیپتوس
تهیه شده توسط موسسه تحقیقات سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور
#همیار_طبیعت_باشیم
#طرح_مردمی_کاشت_یک_میلیارد_درخت
با ما همراه باشید در گروه آموزش ، ترویج و مشارکت های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی
https://eitaa.com/joinchat/2247688525C73f79d0421
مرتعداران شهرستان چناران - گلبهار در سامانه «سمطا» ثبتنام کنند .
با ثبت اطلاعات در سامانه سمطا، امکان دریافت خدمات الکترونیکی شامل اخذ شناسه یکتا برای تثبیت شغل مرتعداری، تمدید پروانه چرای دام، اصلاح سوابق ممیزی دامداران، مشاهده سوابق و وضعیت پروانه فراهم خواهد شد.
بهمنظور تثبیت شغل مرتعداری و برای ارائه خدمات الکترونیکی برخط و شفاف، از همه مرتعدارانی که دارای پروانه چرا می باشند تقاضا میشود با در دست داشتن کارت ملی مرتعدار و شماره تلفن همراه،ثابت و آدرس محل سکونت به اداره منابع طبیعی شهرستان چناران مراجعه کنند.
روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان چناران
https://eitaa.com/Tabiat_chenaran
چهاردهم تیرماه با هدف آشنایی هر چه بیشتر افراد جامعه و شهروندان با خدمات دهیاریها و شهرداریها،ایجاد همدلی و همیاری و همکاری بیشتر مردم و نهاد مدیریت روستایی و شهری و نیز به منظور ایجاد فرصتی مغتنم برای تکریم و پاسداشت خدمات و زحمات ارزشمند آنها، روز شهرداری و دهیاری نامیده شده است.
شهرداری ها و دهیاری ها مهمترین نهاد شکل گیری مدیریت شهری و روستایی محسوب می شوند و نقش تاثیرگذاری در رشد و بالندگی و توسعه سکونتگاه های شهری و روستایی دارند.
بی تردید از ابتدای شکل گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تا به امروز نقش شهرداریها و دهیاریها در شکل گیری جامعه مردم سالار مبتنی در آرای مردم بسیار واضح و مبرهن بوده است.
ایجاد توسعه پایدار در مناطق شهری و روستایی یکی از مهمترین سیاستگذاری ها در سیستم مدیریتی جدید می باشد و امروزه شهرها و روستاها نه فقط به لحاظ وسعت و میزان جمعیت بلکه به لحاظ حجم و تنوع فعالیتها و ارزشهای فرهنگی و اجتماعی دارای اهمیت فراوان می باشند و در این بین دهیاری ها و شهرداری ها به عنوان حلقه نخست خدمت رسانی در حوزه مدیریت شهری به مردم نقشی بی بدیل و انکارناپذیر دارند و از طرفی استان خراسان رضوی با داشتن ویژگی های خاص و ظرفیت های کم نظیر و منحصر به فرد در حوزه های صنعتی، کشاورزی، گردشگری و غیره فرصتی استثنایی فراروی دهیاران و شهرداران در راستای تحقق توسعه متوازن نهاده است.
اینجانب ضمن تبریک این روز، از خدمات بی شائبه کارکنان پرتلاش و خدوم شهرداریها و دهیاریهای استان خراسان رضوی تقدیر و تشکر نموده و از درگاه خداوند متعال توفیقات روزافزون توأم با سعادت و سلامتی را برای همه فعالان و زحمتکشان این عرصه مسئلت دارم.
محسن فنودی /مدیرکل
هدایت شده از پیام طبیعت رضوی
السلام علیک الحسین(ع)
و علی علی بن الحسین (ع)
و علی اولاد الحسین(ع)
و علی اصحاب الحسین (ع)
🍀ایتا:
https://eitaa.com/nrwrazavi
🍀آپارات:
https://www.aparat.com/payamtabiatrazavi
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی
🔹 در دولت سیزدهم، نگاهها به سازمان منابع طبیعی تغییر کرد (۱)
🔹 سرپرست جدید سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در مراسم تودیع رئیس سابق سازمان منابع طبیعی و پرست سازمان که با حضور قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس برگزار شد، ضمن تسلیت ایام محرم و تقدیر از وزیر محترم جهاد کشاورزی و مجموعه دولت سیزدهم برای حسن اعتماد آنها در انتصاب وی به این سمت، گفت: در دولت جمهوری اسلامی ایران، این اصل را یاد گرفتهایم که اگر کسی میخواهد مسئولیت قبول کند، حتما باید با قدرت و جدیت مسئولیت خود را انجام دهد؛ این ویژگی بخصوص در سازمان منابع طبیعی بهکار میآید، زیرا با وجود این که در این سازمان با چالشهای گوناگونی مواجه هستیم، ولی همه همکاران با تعصب و علاقه سازمانی خاصی به انجام وظایف خود میپردازند و این تعصب را در صحنههایی مانند فداکاری همکاران در اطفای حریق جنگلها بهخوبی میبینیم.
🔹 حسن وحید با بیان این که در دولت سیزدهم خوشبختانه شاهد تغییر نگاه مسئولان دولت، بخش خصوصی و عموم شهروندان به سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور بودهایم، اظهار داشت: در حال حاضر دیگر به سازمان منابع طبیعی به عنوان بنگاه زمین نگاه نمیشود، بلکه مردم، مسئولان محلی و نمایندگان مجلس در دیدارهایی که با مقامات سازمان دارند، بهجای تقاضا برای واگذاری زمین، درخواستهایی نظیر لزوم انجام فعالیتهای آبخیزداری برای جلوگیری از تشدید خسارات سیل، کاشت درخت برای جلوگیری از فرسایش خاک و دیگر موضوعات فنی و تخصصی را مطرح میکنند.
🔹 وی بیان کرد: مسأله کاشت یک میلیارد درخت در ایران که در دولت سیزدهم مطرح شد، به هیچ وجه کار سادهای نیست. همه ما میدانیم که تولید بذر و نهال و رونق بخشیدن به یک نهالستان چقدر دشوار است و خود من در بدو حضور در سازمان، در زمینه تولید بذر و سپس در نهالستانها فعالیت میکردم.
🔹 وحید در بخش دیگری از اظهارات خود خاطر نشان کرد: در نزدیک ۲۵سالی که در سازمان منابع طبیعی مشغول به کار هستم، هیچ وقت کسی را به جدیت دکتر نوبخت برای انجام اقدامات لازم بهمنظور بهبود وضعیت نهالستانها در سطح کشور، ندیده بودم و چه بسیار نهالستانها و ایستگاههای تولید بذر مخروبه که به همت ایشان در طول دو سال گذشته احیا شد. این تلاش دکتر نوبخت مورد توجه همکاران تمام استانها قرار داشته است و بسیاری از همکاران ستادی و استانی سازمان منابع طبیعی، شخصا به نهضت تولید نهال پیوستهاند.
🔹 وی با اشاره به وجود ۱۴میلیون هکتار کانون بحرانی فرسایش بادی در سطح کشور، گفت: تنها دستگاهی که مسئولیت کاشت درخت در کانونهای بیابانزایی و خیزش ریزگردها را برعهده گرفته است، سازمان منابع طبیعی است و شکی نیست که اگر پویش کاشت یک میلیارد درخت راه نمیافتاد، قطعا شاهد تشدید بسیاری از مشکلات زیستمحیطی از جمله خیزش گرد و غبار میبودیم.
🔹 وحید به جهش انجامشده در توجه به لزوم انجام فعالیتهای آبخیزداری در دولت سیزدهم نیز اشاره کرد و گفت: در برنامههای اول تا چهارم توسعه، بهجز پرداختن به برخی کلیات، تقریبا هیچ صحبتی از مرتع و آبخیز به میان نیامده است. در برنامه پنجم البته تا حدودی به لزوم انجام عملیات آبخیزداری توجه شده و در برنامه ششم نیز مقرر شده بود که تا پایان زمان اجرای این برنامه، مجموعا ۱۰میلیون هکتار عملیات آبخیزداری در سطح کشور اجرایی شود.
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
🔹 در دولت سیزدهم، نگاهها به سازمان منابع طبیعی تغییر کرد (۲)
🔹 سرپرست جدید سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور ادامه داد: در فرآیند تدوین برنامه هفتم توسعه، اعلام کردیم که توان فنی و کارشناسی لازم برای انجام فعالیتهای آبخیزداری در ۴۰میلیون هکتار از عرصههای کشور در طول زمان اجرای برنامه هفتم در سازمان منابع طبیعی و مجموعه وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، البته در مجلس عدد ۲۰میلیون هکتار به تصویب رسید تا دولت هم براساس همین عدد که دو برابر مساحت پیشبینیشده در برنامه ششم است، اعتبارات لازم را تخصیص دهد و امیدواریم توجه ویژهای که در دولت سیزدهم به عملیات آبخیزداری انجام شد، در دولت چهاردهم نیز ادامه پیدا کند.
🔹 حسن وحید در ادامه بیان کرد: تا پیش از دولت سیزدهم، توجه ویژهای به لزوم احیای مراتع در برنامهریزیهای کلان کشور وجود نداشت، این در حالی است که در برنامه هفتم توسعه، پیشبینی شده است که در طول ۵سال زمان اجرای برنامه، ۲۰میلیون هکتار از مراتع کشور احیا شود که البته برای رسیدن به این هدف، نیاز است که اعتبارات دولتی بخش مرتع، بسیار بیشتر از شرایط امروز افزایش پیدا کند.
🔹 وی همچنین از ساماندهی نیروهای انسانی فعال در بخش حفاظت از منابع طبیعی، راهاندازی سیستم مانیتورینگ مخاطرات منابع طبیعی، ایجاد پنجره واحد مدیریت زمین و سپردن مسئولیت اصلی آن به سازمان منابع طبیعی و تدوین طرح مدیریت پایدار جنگلهای هیرکانی را از دیگر دستاوردهای دولت سیزدهم در بخش منابع طبیعی، معرفی و عنوان کرد: طی دو سال گذشته، در تدوین طرح جایگزین یا همان طرح مدیریت پایدار جنگلهای هیرکانی به حدی پیشرفت کردهایم که حتی اساتید برجسته دانشگاه در حوزه منابع طبیعی نیز، جهش سازمان در این بخش را تایید میکنند و اعلام میدارند که جهش علمی بسیار ارزشمندی در زمینه مدیریت عرصههای جنگلی و مدیران نیروهای انسانی حفاظت از جنگلها طی دو سال اخیر به دست آمده است.
🔹 سرپرست جدید سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور ادامه داد: در دولت سیزدهم و در دوره مدیریتی دکتر نوبخت، شاهد اعتماد مجموعه سازمان به دانشگاههای کشور و استفاده از ظرفیت اساتید برجسته دانشکدههای منابع طبیعی سراسر ایران برای انتصاب در پستهای برجسته سازمان بود. شکی نیست که ارتباطی که در سالهای اخیر بین سازمان منابع طبیعی با دانشگاه وجود داشته است، باعث دوام و قوام مسائل فنی در این سازمان شده و خواهد شد.
🔹 وی در پایان از زحمات دکتر نوبخت تشکر کرد و اعلام کرد که در دوره مدیریتی جدید نیز همکاران سازمان منابع طبیعی، با قدرت مسیر دستیابی سازمان به اهداف متعالی خود را در سطح ستاد و استانها ادامه خواهند داد، زیرا معتقدند که حفاظت از عرصههای منابع طبیعی، مهمترین رکن حفظ آب و خاک کشور است و به همین دلیل، پرچم حراست از طبیعت هیچگاه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور روی زمین باقی نخواهد ماند./ پيام طبیعت
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
هدایت شده از
💠دیدار فرماندار شهرستان به اتفاق مدیر منابع طبیعی با مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان
✍️برابر گزارش روابط عمومي فرمانداری شهرستان گلبهار؛ صبح امروز فرماندار شهرستان به منظور پیگیری مسائل و مشکلات منابع طبیعی با آقای مهندس فنودی مدیرکل محترم در محل اتاق کار ایشان دیدار کرد.
🔹️در این نشست بعد از گزارش آخرین وضعیت شهرستان توسط مدیر مربوطه، قاسم پور فرماندار شهرستان گلبهار به استقرار اداره در شهرستان، تسریع در تکمیل و بهره برداری ساختمان اداری، اجرای طرح های آبخوان و آبخیزداری، طرح کاداس، تخصیص اعتبار برای پروژه های شهرستان و... را مطرح و مطالبه نمود که مدیرکل محترم ضمن مساعدت دستورات لازم را صادر نمود.
🗓سه شنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۳
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
🔹️روابط عمومی فرمانداری شهرستان گلبهار
🌐سایت و پورتال فرمانداری شهرستان گلبهار
🌍http://golbahar.khorasan.ir
❖═ஜ•🍃🌺🍃•ஜ═❖
هشدار نارنجی 9
پیرو هشدار سطح زرد شماره 17 مورخ 1403/04/21 سیستم جوی فعال در استان طی امروز جمعه مورخ 1403/04/22 و فردا شنبه تقویت شده که ضمن ایجاد وزش باد شدید و گرد و خاک در نواحی بادخیز استان موجب وقوع بارش های رگباری توأم با رعد و برق و بارش تگرگ به ویژه نیمه شمالی استان خواهد شد.
بیشترین حجم بارش ها طی امروز و فردا 1403/04/23،22 در شهرستان ها و توابع:
درگز، قوچان، کلات، چناران، نیشابور، جغتای، ارتفاعات و دامنه های هزار مسجد و بینالود خواهد بود.
توصیه:
عدم توقف در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها
خودداری از صعود به ارتفاعات و عملیات کوهنوردی
مدیریت تردد در مناطق ییلاقی و گردشگری نیمه شمالی به ویژه شهرستان هایی که بیشترین بارش ها در آنها اعلام شده است
روسای محترم شهرستان ها تشکیل ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران و آماده باش کامل نیروهای خدمات رسان و دستگاه های بحران مدار
اداره کل مدیریت بحران استان
السلام علیک یا ابالفضل العباس
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
▪️ همزمان با تاسوعای حسینی و در رسمی سالانه سوگواره بزرگ علمدار برگزار میگردد.
▪️ زمان دوشنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۳ - تاسوعای حسینی
▪️ مکان: مسجد امام حسین علیه السلام
▪️همراه با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر ، قرائت زیارت عاشورا و عزاداری
با نوای ذاکر اهل بیت کربلایی حسین نوری
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
هیات دعای ندبه شهرستان چناران
مجموعه فرهنگی امام حسین علیه السلام