🚫 کار امروز را به فردا مسپار!
حضرت آیتالله بهجت قدسسره : خوب است انسان کار امروز را به فردا، بلکه کار هیچ ساعتی را به ساعت دیگر احاله (حواله) نکند، مگر از روی عذر، وگرنه نمیداند که بعد از این ساعت چطور میشود.
📚 در محضر بهجت، ج۱، ص ۳۳۵
@BidarBash_Net
#تنبلی #تغییر #بیدارباش
🔰زینت از نظر شرعی
🔷 منظور از زینت چیست که خانمها باید از نامحرم بپوشانند؟
✅ جواب طبق فتوای امام خامنه ای (حفظه الله) : به زینت هایی گفته می شود که جزء بدن شخص به شمار نمی رود، (مانند انواع زیورهای طلا و جواهر)، و هم به آرایش هایی گفته می شود که به بدن شخص متصل بوده و گویی جزئی از اوست ؛ (همانند سرمه و رنگ مو) . علاوه بر این، خود زیبایی های طبیعی بدن (اندام و زیبایی های بدن) نیز زینت به شمار می رود، و در کل هر چیزی که عرفاً زینت محسوب گردد بانوان باید آن ها را در برابر مرد نامحرم بپوشانند. البته صورت و دست ها تا مچ بدون زینت از این حکم مستثنی می باشند.
🆔 @BidarBash_Net
#زینت #آرایش #نامحرم #احکام_نامحرم
اهمیت سواد رسانه ای.mp3
1.36M
📝 در آخرالزمان نابود خواهی شد اگر سواد رسانه ای نداشته باشی
🎙استاد رائفی پور
@BidarBash_Net
#سواد_رسانه_ای #آخرالزمان #هلاکت
🔰مؤمن، ترسو، بخیل و طمعکار نیست
امام صادق علیه السلام فرمود : کسی که در او بخل و حسد و ترس باشد، ایمان نیاورده است. مؤمن، ترسو، بخیل و طمعکار نیست.
📚 کتاب صفات شیعه شیخ صدوق (ره) حدیث شماره ۵۹
@BidarBash_Net
#ترس #بخل #طمع
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ دلتو شکل بده!
❣️ اگر امروز و فردا کنی دیگه دیر میشه!
🌻 باید هرچه سریعتر این رابطه رو برقرار کنین!
💎 #نقشه_گنج
@BidarBash_Net
#نماز #دل
📖 وَلَئِنْ أَذَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنَّا رَحْمَةً ثُمَّ نَزَعْنَاهَا مِنْهُ إِنَّهُ لَيَئُوسٌ كَفُورٌ
💠 و اگر از سوی خود رحمتی [چون سلامتی، ثروت، اولاد و امنیت] به انسان بچشانیم، سپس آن را [به علتی حکیمانه] از او سلب کنیم [نسبت به آینده زندگی] بسیار نومید شونده و [نسبت به نعمت هایی که دارا بود] بسیار کفران کننده است. (هود/9)
@BidarBash_Net
#نعمت #رحمت #ناامیدی
📝 حدود اطاعت از والدین
اطاعت از پدر و مادر در چه حدی لازم است؟
✅ جواب طبق فتوای امام خامنه ای (حفظه الله) : اگر امر پدر و مادر نسبت به کاری باشد که از نظر #شرعی ممنوع نیست، سزاوار است امر ایشان اطاعت شود مگر اینکه #اطاعت نکردن موجب #اذیت قابل توجه آنها شود که در این صورت نباید با امر آنها مخالفت شود.
#حقوق_والدین #اطاعت_از_والدین #ایذای_والدین #پدر #مادر
🆔 @BidarBash_Net
🔰 امام علی علیه السلام : خوشبخت ترين مردم ، كسى است كه لذّت گذرا (گناه و کارهای بیهوده) را به خاطر لذّت ماندگار (بندگی و..) ترک كند.
📚غرر الحكم ، ح 3218
🆔 @BidarBash_Net
#لذت #گناه #بندگی