آقا مسعود قول می دهند گران کنند! آقا مسعود قرار نیست تورم را کاهش بدهد! رئیس ستاد آقا مسعود مثل سایر دوستانش اینقدر پول دارد که نمی داند گرانی یعنی چه! عبدالعلی زاده و آخوندی رفقای آقا مسعود اعتقادی به ساختن مسکن ندارند. آقا مسعود توان خیلی کارهای بزرگتر از این را هم دارد.
همسر خاتمی : خانه دار
همسر روحانی : خانه دار
همسر دوم نجفی : کشته شده توسط خود نجفی
پزشکیان ۳۰ ساله همسر دائمی ندارد...
همسر شهید رئیسی : استاد دانشگاه
همسر قالیباف : استاد دانشگاه
همسر جلیلی : پزشک
✔️ جالب اینکه اصلاح طلبان مدعی حامی حقوق زنان هستند و انقلابی ها رو متحجر معرفی میکنند!
جالبتر اینکه گروه اول گروه دوم را متهم به دیوار کشی در خیابان و طالبانیسم می کند.
May 11
در "سعی سعید"
✒️این چند خط میتوانست در سهشنبه یا چهارشنبه گذشته به قلم آید، اما نگارنده دید که دوستان سیسالهاش، "تضارب افکار" را به "تضارب افراد" مبدل ساخته اند! در چنین شرایطی، نه حرف زدن با موافقان هنر است و نه عصبی تر کردن مخالفان. در این چند روز اما، بخشی از پرده فرو افتاد و فرازهایی از دعوا، بلاموضوع شد. نه اجماع طرفداران دیروز را دارد، نه نظرسنجی هایی که افراد را بدان سو سوق می دادند. این عبارات در شرایطی نوشته میشود، که یاس و سرخوردگی برخی را منفعل ساخته است. از قضا در چنین شرایطی باید نوشت:
یک: به کسی رای میدهم، که سخنش متعلق به خودش باشد. در این صورت رایش نیز، متعلق به خودش خواهد بود. سخنِ قرضی، رای قرضی و حتی وجود و عدم قرضی، یکی از بدترین پدیدهها در انتخابات است. اگر این ملاک را صحیح بدانید، کسی ارجحیت دارد که سراسر ایران را به دیدن و یافتن گشته، برای هر دردی علاجی یافته و از آن مهم تر، به اجرای آنچه ارائه میکند، اطمینان دارد. کسانی که با سرمایه "نمیتوانم" و "نمیگذارند" در صف انتخاب شدن ایستاده اند، ماقبل داوری اند!
دو: در اردوگاه نمیتوانم و نمیگذارند، کار خرابتر از این حرفهاست. یک وقت کسی گفتمان قرض میکند، اما یک وقت کسی اصلا گفتمان ندارد. "همه خراب کردهاند"، "همه دزد بودهاند"، "نباید دو تا سفره انداخت"، "ببینیم کارشناسان چه میگویند"، ارائه راهبرد انتخاباتی و اجرایی نیست. افراط در فریاد کردن "سیاستهای مقام معظم رهبری" هم، بیشتر پوشاندن دُم خروس قلمداد میشود! یکی از کاندیداها در این فقره، مرحوم حاجی بخشی را پشتسرگذاشته است! این در حالی است که سخن دومی از سرِ صدق، درد و باورپذیر بود، اما اولی با ترکیب ستادش، اسباب خنده درست کرده است.
سه: کاهش سطح مشارکت، البته مهمترین دغدغه است. اما نگرانی از آن، از سوی کسانی که بیشترین دولت ها و فرصتها و نتیجتا بیشترین سهم را ایجاد این معضل داشتهاند، مقبول نمیافتد. نباید گذاشت که خود این مساله نیز، اسباب کاسبی و رانت شود.
چهار: با این اوصاف، نویسنده و کسانی که ماوقع را چون او می بینند، در رای دادن به دکتر سعید جلیلی تردید نخواهند کرد. سود و ضرر انتخاب خلایق -به هر شکل و نوع که باشد- نهایتا به خودشان بازخواهد گشت. در این میان، تنها دیرفهمیها و بدفهمیها در تاریخ حک و ماندگار میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟠 فرض کنید #برجام همین الان درست شد! همه تحریم ها هم لغو شد ! مشروب خوری هم آزاد شد مرگ بر آمریکا هم تعطیل شد بعد چی ؟...... خودتان ببینید
🔻چرا «آری به جلیلی»؟ -۱
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. جلیلی، اهل نظرورزی و فهم و تحلیل است و نامسئولانه و خاماندیشانه، امور مردم را به دیگران – بهاصطلاح، کارشناسان – ارجاع نمیدهد و از خود، رفعتکلیف نمیکند. او با «طرح» و «برنامه» و «نقشه» و «راهحل» به میدان انتخابشدن آمده است و ذهنش و دستش از راهکار و نسخۀ علاج، تهی نیست. او همچون پزشکیان، در «نقطۀ صفر» قرار ندارد و نمیخواهد تازه پس از انتخابشدن، به سراغ کارشناسان برود و راهچاره را بیابد. او این راهها را در طول دهۀ گذشته رفته و مسألهها و گرهها و چالشها را شناخته، و نظریهها و نسخهها و مسیرها را به محک تجربه نهاده است. او در دولت رئیسی، سایهنشین بود، اما بود؛ در همانجا، نسخهها را بهصورت تدریجی و تکهتکه، ارائه کرد و کارآمدی و کارآیی آنها را سنجید. پس او، از نظر «رسمی» در سایه بوده، وگرنه در «عمل»، میدان و تجربه و عینیّت را درک کرده است. اما پزشکیان، هیچ در دست ندارد؛ جز خطابهخوانیهای کلّی و شعاری و کلاسی و انتزاعی. ذهن او، هنوز با مسألهها و واقعیّتها درگیر نشده و او در مرحلۀ «پیشادولتمردی» قرار دارد؛ یعنی در مرحلۀ جنینی است و چهبسا هیچگاه متولّد نشود؛ چه رسد به اینکه وی را بالغ و رشدیافته بدانیم. جلیلی، سالها خود را برای این معرکه، ساخته و آماده کرده و میداند که چه میخواهد و چه نمیخواهد.
[دوّم]. جلیلی، خودش است و جمعی از اصحاب عقلانیّت و فکر و مطالعه و تدبیر و اجرا و اقدام. او سیاستزده نیست و در جناحها و حزبها، آشیانه نکرده است، بلکه مستقل از نیروهای سیاسی، خویش را برای مدیریّت کلان، ساخته است. به عبارت دیگر، «خودساخته» و «خودبنیاد» است و نان کفایت و کاردانیاش را میخورد. اما پزشکیان، «دنبالۀ اصلاحات» و «امتداد اعتدال» است و از این و از آن، وام میگیرد تا کاستیها و ضعفهای عیانِ خویش را بپوشاند. در ستاد و حامیان جلیلی، جوانانِ مؤمنِ انقلابی و دانشجویانِ آزاداندیش و نخبگانِ متعهد و پیرانِ باتجربه و عقلای عاقبتاندیش قرار دارند، اما در جریان پزشکیان، اصحاب قدرت و متنفّذانِ سرمایهسالار و سیاستبازانِ کهنهکار به چشم میخورند که بدنام و بدسابقه هستند. بخش زیادی از مردم، از مناسبات و معادلات قدرت، بیخبرند و نمیدانند که در پشتصحنۀ این نمایش، چه میگذرد، و اگر میدانستند، از قدرتگیری کسی چون پزشکیان میهراسیدند. آنان که باید حقایق پنهان را به جامعه میگفتند و علّتها و ریشهها را با جامعه در میان میگذاشتند، سکوت کردند. اما امروز، باید نشان داد که ائتلافِ پیرامون پزشکیان، «اتئلاف ثروت و قدرت» است. در مقابل، جلیلی که اندک تبلیغی دارد، هزینهاش را از مردم خواسته و به آنها نیز گزارش داده است. او نه کیسۀ پُر زر و سیم دارد و برای قدرت، کیسه دوخته؛ و نه در آینده، به کسی اجازه خواهد داد که در دولتش، دکانداری و کاسبی کند.
[سوّم]. جلیلی، «خویشتنِ حقیقی»اش را عرضه کرده است؛ دروغ نمیگوید و تظاهر نمیکند و در پی عوامفریبی نیست. هرچه هست، همان است که میبینید. لایۀ پنهان و سخن نهان ندارد و نمیخواهد پس از ریاستجمهوری، چهرۀ واقعیاش را آشکار کند؛ چون هماینک، همۀ واقعیّت و باطن و قصد خودش را در معرض انتخاب و ارادۀ مردم قرار داده است. سیاستمدار است، اما سیاسیکاری نمیکند و با خدعه و نیرنگ، مردم را اغفال نمیکند. یکرنگ و یکرو و بیپیرایه است و کاسهای زیر نیمکاسۀ او نیست. اما پزشکیان، مسیر صداقت و راستی را در پیش نگرفته است؛ به رهبر انقلاب و سیاستهای کلّیِ ایشان ارجاع میدهد، اما هم سخنانی میگوید که در تضاد آشکار با ایشان است و هم با کسانی مینشیند و مصاحبت میکند که اصحاب فتنه و استحاله و توطئه و ساختارشکنی هستند. نمیتوان پذیرفت که نمیداند و دچار «تناقض ناآگاهانه» شده، بلکه باید گفت او در پی «بازیسازیِ سیاسی» است و در انتخابات، «دکانِ دونبش» گشوده است. اما پس از انتخابات، خودِ واقعیاش را آشکار میسازد و میکوشد با ارجاعدهی به رأی مردم، پرچم مخالفت و تقابل و اصطکاک بلند کند و موضع خودش را بر کرسی بنشاند. او با صراحت، موضعاش را دربارۀ فتنه و اغتشاش و کنشگران اصلی آنها نمیگوید و اغلب، میانه را میگیرد تا در این مرحله، گزند نبیند، اما آن هنگام که در قدرت، تثبیت شد، تعارف و مماشات را کنار میگذارد و به آن سو میغلتد. او «سیاست» نمیداند – همچنان که هیچچیز جز طبابت نمیداند و ذهنش ابتدایی و ساده است – اما «سیاسیکاری» و «سیاستبازی» را میداند و میکوشد با وسطنشینی و مبهمگویی، از این مرحله عبور کند.
#تامل_انتخاباتی
#جنگ_روایت_ها
مسئولین ستادها، شورای محتوا و راویان #دکتر_جلیلی بخوانند
این روزها دلسوزان مردم و نیروهای انقلاب با تمام توان پای کار آمده و از شلوغی های پایتخت تا آرامش آخرین روستاهای کشور، شاهد یک بسیج عمومی هستیم؛ اما باید بدانیم که پیروز جنگ روایت ها، پیروز میدان رقابت خواهد بود؛ به این دلخوش نباشیم که دستمان پر است، دکتر جلیلی مملو از برنامه است، سابقه درخشانی دارد، نقطه سیاه و حتی خاکستری در زندگی ایشان نیست؛ در طرف مقابل، رقیب برنامه خاصی ندارد و نماد بانیان وضع موجود به شمار می رود لذا چند هیچ جلو هستیم؛
نه عزیزان!!! میدان روایت بسیار پیچیده تر است؛
1️⃣ روایت همیشه تصویرگر واقع نیست بلکه آن چیزی است که غلبه بین الاذهانی پیدا کرده است.
2️⃣ محتوا و سوژه، بخشی از روایت است و مهمتر از آن مهارت و هنر روایت می باشد.
3️⃣ روایت همیشه بر نیاز و نفع واقعی مخاطب سوار نمی شود، بلکه به تعبیر ریچارد نفیو در کتاب (هنر تحریم) عمدتا بر احساس نیاز مخاطب می نشیند.
4️⃣ سوژه یابی دقیق و سوژه سازی هنرمندانه و پیوند توامانش با ترس و امید مخاطب، روایت می آفریند، شوق ایجاد می کند و رفتار می سازد.
خب به میدان برگردیم؛
کلان روایت رقیب از دکتر جلیلی طبق رصد میدان، تندرو و جنگ طلب بودن، عدم قدرت اجماع، عدم اعتقاد به مذاکره و بستن درب های کشور، عدم رواداری و تحمل مخالف است؛ حتما روایت طالبانی بی شرمانه امثال آذری جهرمی و آتش سنگین لشکر سایبری آنها را دیده اید و ...
راهبرد ما؛
باید این خط روایی را بشکنیم و روایت خودمان را بسازیم؛ ما دستمان پر از سوژه های نقطه زن است اما انگار سردرگم تراکم سوژه ها شدیم و آنها را بدون بسته بندی روایی جذاب بر سر مخاطب می ریزیم؛ گاهی یک سوژه روایت شده از بمباران سوژه های بدون روایت موثرتر است.
سخنی با طرفداران؛
رفتارهای ما تحت نام نامزدها، آنها را معرفی و روایت می کند؛ چه بخواهیم چه نخواهیم؛ حتما رفتار نامناسب حرم حضرت عبدالعظیم را دیده اید که رصد میدان نشان می دهد بازتاب بسیار منفی داشته است؛ پیشنهاد می شود ایشان از این نوع رفتارها برائت نمایند و همزمان شبکه راویان، این ضد روایت های رقیب را بشکنند.
#مثل_ابراهیم
#جلیلی
┄┄┅••=✧؛🇮🇷؛✧=••┅┄┄
✍️ مهدی رشید
مستأجرین تصمیم بگیرند
برنامه مسکن جلیلی:
مالک کردن مستاجرین و ساخت خانه ویلایی به ویژه در روستاها و شهرهای کوچک که مشکل زمین وجود ندارد.
برنامه مسکن پزشکیان:
رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان قبلا وزیر مسکن بود. وی مخالف دادن زمین ارزان به مردم حتی محرومین هست.گران کردن تهران و کلانشهرها سیاستش بود.
چون نگاه های ترسناکی در موضوع معیشت مردم دارند به جلیلی هراسی می پردازند
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
⁉️می دونید طرح وان که جلیلی قراره اجرا کنه چیه🧐
💯این طرح برای اقشار ضعیف بسیار عالیه✅
می تونید خودتون تو اینترنت جستجو کنید ودر مورد اون اطلاعات بیشتری کسب کنید.
طرح وان جلیلی
به طور خلاصه👇
به تمام مردم کارت وان (واحد انرژی )داده میشه و ماهانه یارانه ی بنزین هر فرد به این کارت واریز می شود وهر کس که ماشین داره با این کارت بنزین میزنه اضافش را هم تو ی سامانه ای که براش ایجاد خواهد شد به پرمصرف ها می فروشد یا با آن قیض برق وگاز خود را پرداخت می کند.
✅این جوری خانواده های فقیری که ماشین ندارند هم به حقشون که استفاده از یارانه ی بنزین هست می رسند واین خودمنبع درآمدی برای آنها خواهد شد.👌👍
البته این طرح برای بقیه حامل های انرژی مثل گاز و برق و اب هم هست
مثلا به هر کس ماهانه ۵۰ واحد وان تعلق میگیره که میتونه مصرف کنه
یا میتونه با صرفه جویی ذخیره کنه و بفروشه
اینجوری با یه تیر دو نشون میزنه
هم جلوی مصرف گرایی بیش از حد گرفته میشه✅
هم پولش مستقیم میره تو جیب ملت✅
به اصلح رای بدهیم 🇮🇷
میگه چیکار کنم؟
پیشنهاد میکنم تو این دو سه روز باقیمانده، تو محلتون یه ساعت دم غروب، یه ایستگاه صلواتی کوچیک راه بنداز، اگه میتونی یه شربتی هم بده، کنارشم پوستر و بروشور دکتر #جلیلی
تو این چند روز منتظر دستور هیچ شخصی نمون، امروز روز #آتش_به_اختیار عمل کردنه، باید ستادهای محلی خودجوش تو محلهها راه بیفته.
اگه نیاز به کمک داشتی اطلاع بده در حد توان کمک میکنیم در #ساوه
من تو کلاس به بچه ها گفتم هر کسی کار کنه برای انتخابات دوره بعد و دستاوردهای اقای رئیسی رو همجمع کنه ۵ نمره فعالیت بهش میدم
البته دستاوردها رو گفتم که تو بحث کم نیارن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطوری بدبخت میشیم و به عقب برمیگردیم؟
آیه ۱۴۹ آل عمران جواب داده 😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*⭕ رویکرد اصلی دکتر جلیلی، مالک کردن همه مستاجران در بحث مسکن است*
🔻۵ محور برنامه مسکن دولت جلیلی به بیان شهرام یزدانی، سخنگوی ستاد دکتر جلیلی:
🔹۱ـ مالک کردن مستاجرین رویکرد اصلی برنامه مسکن.
🔸۲ـ تداوم نهضت ملی مسکن و عمل به ساخت چهار میلیون مسکن در چهار سال.
🔹۳ـ اقساط وام بیش از مبلغ اجاره بها نباشد.
🔸۴ـ اعطای زمین برای ساخت خانه های ویلایی با اولویت مناطق کم تر برخوردار و روستاها.
🔹۵ـ سرمایهگذاری در ساخت خانههای پیشساخته برای کاهش زمان ساخت
✅ پایگاه هنری محتوایی ایرانیوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┄┅─✵🍃🇮🇷 🍃✵─┅┄
♨️ سخنرانی آذری زبان کوبنده حجت الاسلام حاج یونس ترابی ، در نقد #پزشکیان🔨
ترک زبان ها ،کرد زبان ها،همشهریان خوبتون آگاه کنید اوضاع این مناطق اصلا خوب نبود.
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم 💐
┄┅─✵🍃🇮🇷 🍃✵─┅┄
کانال مرکز مطالعات راهبردی علوم و معارف
🔴عجیبه که نصف روستاییها در انتخابات شرکت نکردن
1⃣ یکی از دلایلش اینه برخیشون اصلا نفهمیدن انتخابات داریم، چون خیلی سریع سازوکار انتخابات چیده شد و روستاییهایی که از رسانهها و فضای مجازی دور بودن اصلا تو فضاش قرار نگرفتن. خیلی از روستاها انتخابات شوراها براشون مهمتره، چون انتخاب شورا نداشتیم خیلی تاثیر داشت در کاهش مشارکت.
2⃣ دلیل بعدیش ناامیدی از بهبود وضعیتشون هست. طی دوران روحانی، روستاییها بیچاره شدن و شهید رئیسی هم تا آوارهای دوران روحانی رو برداره و کارهای زیرساختی اش برای روستا ها اثر کنه، عمرشون قد نداد
کاری که برای روستاییها باید انجام بدیم اینه دونه دونه باید بریم تو روستاها و توضیح بدیم که جلیلی برنامههای زیادی برای روستاها داره. همین کلیپ مطلب قبلی رو بهشون نشون بدیم. برنامههای جلیلی رو توضیح بدیم. بگیم جلیلی ادامه دهنده راه شهید رئیسیه و کارهایی که قرار بود به ثمر بشینه رو جلیلی انجام میده.
حتی شبیهسازی کنید با اوایل دولت احمدینژاد که واقعا روستاییها خیلی وضع زندگی و معیشتشون بهتر شد. قطعا جلیلی برنامههای بیشتری داره و از اون دوران هم بهتر میشه و بگید که پزشکیان همون روحانی و ادامه دهنده دولتشه. عکسشون باهم رو نشون بدید
وظیفه شماست اگه تو روستاها هستید و یا با روستاها در ارتباطید این کارو بکنید. آراء روستاها خیلی مهمه، خیلی.
#حسین_دارابی
هدایت شده از بسیج دانشجویی دانشگاه حضرت معصومه (س)
مقام معظم رهبری :
این جملهی امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) را من بارها در سخنرانیها گفتم: الا وَ لا یَحمِلُ هَذَا العَلَم اِلّا اَهلُ البَصَرِ و الصَّبر. اوّل اهل بَصَر، کسانی که دید درستی دارند، بصیرت دارند، صحنه را میفهمند. بصیرت را روزبهروز باید زیاد کرد.
حضور پرشور پای صندوق های رای امروز، بصیرت مردم ما را رسانید.🗳
#بسیج_دانشجویی_دانشگاه_حضرت_معصومه
@basijhmu
هدایت شده از 𝓕𝓽𝓶𝓱•𝓳𝓸𝓼𝓱𝓪🌿🌛
انتخابات.mp3
4.09M
کشور صاحب دارد؛
صاحب کشور هم، خودِ مردماند...🇮🇷
.
.
.
جمهوری اسلامی ایران حرم است...
برای دفاع از حرم، چه کردهایم؟
.
.
.
نویسنده و گوینده: خانم نگین خلج
#قدمی_دیگر
#قدم_به_قدم
#تاریخ_ادامه_دارد
#بسیج_دانشجویی
#دانشگاه_فرهنگیان
@rajaa_media
[اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَواَقِمنابِخِدمَـتِه🌱]
هدایت شده از بسیج دانشجویی دانشگاه معارف اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
..
کُرد یا ترک؟!
هویت دکتر مسعود پزشکیان⁉️
🇮🇷 تمامی ایران سرای من است
🤝 و همهی قومیتها هم ایرانی برادر یکدیگرند
🔹 کسانی که بدون بررسی #برنامههای دکتر پزشکیان و توجه به #کارنامه او، و فقط به بهانه #تُرک بودن به ایشان رأی دادند، توجه کنند که ایشان #کُرد بوده و بچه #مهاباد هستند.
📌 ارسال برای برادران و خواهران آذری
📲 در #اینستاگرام، تلگرام و...
🍀 به امید ایرانی سرفراز
@bsjmaaref
هدایت شده از Yasin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️شما قضاوت کنید!⭕️
کی بهتر میتونه مذاکره کنه؟!
جهت استفاده در در شبکه اینستگرام و توییتر
لینک گروه اینستگرامی برادران: https://ig.me/j/Aba0BayfC5yY5w9G/
لینک گروه اینستگرامی خواهران: https://ig.me/j/AbZhGgDPirVacFn7/
لینک گروه هارو برای شبکه خودتون ارسال کنید تا عضو شبکه به تفکیک خواهر و برادر بشوند
هدایت شده از BSO_QOM