📡متن شبهه:
دوستی به خنده تعریف میکرد:
ميدونين تو كشور يه شغلي وجود داره كه سالي دوبار بايد بري رو پشت بوم بعد بگي ايناهاش !😐
بعد ي شغل ديگه هم داريم كه وقتي اون اولي گفت ايناهاش! شما بگي اره خودشه !!!
😐
ستاد استهلال ٧٠٠ نفر كارمند داره كه كارشون همينه
بعد چند تا روحاني دیگه هم داره كه اون اره خودشه رو ميگن!!!
اگه به فرض هر كدوم اينا ماهي يک مليون بگيرن(كه البته بيشتر ميگيرن)
ميشه ماهي٧٠٠ مليون
و سالي تقريبا ٨/٥ مليارد
اين فقط حقوقشونه!!!
بعد كلي هزينه ي اياب و ذهاب و وسايل رمل و اسطرلاب دارن
دقیقا هم كارشون همونه كه سالي دوبار ميگن ايناهاش !!!!
😐
طنز تلخیست ...
اما متاسفانه واقعیت دارد !!!
🔆پاسخ شبهه:
1⃣اعضای ستادهای استهلال در سرار کشور، کسانی هستند که بصورت افتخاری عضو این ستاد بوده و حقوقی از ستاد دریافت نمی کنند.
2⃣فعالیت بزرگ ستاد استهلال، با صرف كمترین هزینه و با استفاده از امكانات موجود در دانشگاهها، ادارات و سازمانهای دولتی و نیروهای نظامی و انتظامی انجام شده و از صرف هرگونه هزینهی موازی بهشدت پرهیز میشود. در مقایسهی این فعالیتها با نمونههای خارجی نیز باید گفت كه در هیچیك از كشورهای اسلامی (و یا غیر اسلامی كه به موضوعات نجومی رؤیت هلال علاقمند هستند) چنین برنامهریزی گستردهای برای رصد هلال وجود ندارد.
3⃣استهلال ماه نو، فقط مختص به رمضان و شوال نیست. جالب است بدانید كه این كار برای تمام ماههای قمری انجام میشود! هم بنا بر جنبهی شرعی و هم از نظر اهمیت زمان آغاز هر ماه قمری و هم از حیث دستاوردهای علمی آن، این عمل هر ماه و مستمراً تکرار می شود.
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
📡 متن شبهه :
راز پنهان بودن شب قدر و مشخص نبودن آن در چیست؟
🔆پاسخ شبهه:
1⃣هر چند در تعیین شب قدر اختلاف است، ولی قول معتمد و محقّق كه از روایات معتبره گرفته شده این است كه از شب «نوزدهم» و «بیست و یكم» و «بیست و سوم» ماه رمضان بیرون نیست و به احتمال قوی كه برخی از احادیث هم مثل «روایت جهنی» مؤید آن است شب قدر، شب بیست و سوم است و از برخی اخبار دیگر استفاده می شود كه هر یك از این سه شب «شب قدر» است.
2⃣به هر حال اگر به طور یقین، شب قدر معلوم نشود، نهان بودن آن متضمّن حكمت و مصلحتی بوده و ممكن است آن مصلحت این باشد كه مسلمانان تمام شبهای این ماه، یا لااقل این سه شب را در عبادت و پرستش خدای تعالی و تلاوت قرآن و آموختن معارف، حقایق و تعالیم آن، بیشتر اهتمام نمایند و سراسر ماه را « #ماه_قرآن » قرار دهند و در شبهای « نوزدهم » و « بیست و یكم » و « بیست و سوّم »، در توبه و استغفار و اصلاح احوال و خواندن قرآن و دعا، جدّ و جحد بلیغ نمایند و تا صبح بیدار باشند.
3⃣نكته دیگری كه در پنهان ماندن شب قدر به نظر می رسد، این است كه اگر این شب با این همه قدر و منزلت، مشخص و شناخته شود، بسیاری از مردم به عبادت در آن اكتفا كرده و از فیض توجّه و دعا در سایر شبها باز می مانند و بسا كه سبب غرور یا عجز بعضی شود؛ در حالی كه چون پنهان و نامشخّص است، مؤمنان در تمام شب هایی كه طرفِ احتمال است به ذكر الهی و توبه اشتغال می ورزند و از بركات و ثواب های بیشتری مستفیض شده و به واسطه تمرین زیادتر، ملكات فاضله در آن ها راسخ تر می شود.
🔮 پاسخگو: آیت الله العظمی صافی گلپایگانی مدظله العالی
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
📡 متن شبهه :
⁉️ پیام خداوند از این بیماری چیه؟ اصلا چرا اینجور شد ؟ ینی همه دنیا مستحق این ویروسند؟
🔆 پاسخ شبهه :
1⃣ قبل از هر چیز لازم است مساله را مقداری عمیق تر و از این زاویه ببینیم که مشکلات و بلاها و از جمله بیماری ها چه دلیل یا دلایل و فلسفه هایی دارد؟
مشکلات و سختی های عالم (که مصداق بارز و آشکارش بیماری است) مصالح و دلایل متفاوتی دارد...
2⃣ زمینه ترقّي و رشد معنوي: از امام صادق(علیه السلام) نقل شده: «در بهشت درجهای هست که فقط با صبر کردن بر مریضیهای جسمی میتوان به آن درجه رسید.» (علامه المجلسي، بحار الانوار، ج 67، ص 212، مؤسسه الوفاء، بيروت، 1404)
3⃣ تکامل و شکوفایی استعدادهای نهفته: وقتی سخن از کارکرد سازنده دشواری و مصائب به میان می آید، منظور این نیست که این تأثیر روی همه افراد یکسان است، بلکه روی برخی ممکن است نقش منفی داشته باشد، ولی مهم چگونگی برخورد و رویارویی با مشکلات است. هر اندازه شخص دارای جهان بینی بهتری باشد و فلسفه رنجها و مصائب را بهتر بشناسد و از نظر روحی، خطرپذیر و با اراده و مقاومتر باشد، از جنبههای مثبت مشکلات بهره افزونتری میگیرد. بر عکس هر اندازه شخص عافیت طلب، بدبین و خطر گریزتر باشد، از مشکلات آثار منفی بیشتری دریافت میدارد.
4⃣ آزمون و امتحان: خداوند در قرآن مي فرمايد: «وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ و... لِيَبْلُوَكُمْ أَيُّكُمْ أَحْسَنُ عَمَلا ( بقره؛155)؛ شما را با اندكي از ترس، گرسنگي و آفت در مال ها و جان ها و ميوه ها مي آزماييم... تا معلوم گردد كه چه كس عمل شايسته انجام مي دهد.»
5⃣ بخشش گناهان: امام رضا(علیه السلام) می فرمایند: «المرض للمؤمن تطهير و رحمة، وللكافر تعذيب ولعنة، وإن المرض لا يزال بالمؤمن حتى لا يكون عليه ذنب ( طبرسی ، مکارم الاخلاق،ص358)؛ بيماري براي مومن پاكي و رحمت، ولي براي كافر عذاب و لعنت (دوری از رحمت) است، هنگامي كه مومن بهبودي يابد، تمام گناهانش بخشيده شده است.»
6⃣ تربیت انسان: استاد مطهری(ره) میفرماید: به حکم قانون و ناموس خلقت، بسیاری از کمالات است که جز در مواجهه با سختیها و شداید، جز در نتیجه تصادمها و اصطکاکهای سخت، جز در میدان مبارزه و پنجه نرم کردن با حوادث، جز در رو به رو شدن با بلایا و مصایب حاصل نمیشود. (استاد مطهری، بیست گفتار، انتشارات صدرا - قم ، چاپ پنجم ، ص 176)
7⃣ با توجه به نکات فوق باید عرض کنیم که علل بیماری، همیشه به خاطر امور معنوی نیست و ممکن است چه بسا امر مادی موجب بیماری شود یا در اثر کوتاهی شخص در حفظ سلامت خودش، منجر به بیماری شود. لذا اینکه گفته اید آیا همه دنیا مستحق این ویروس اند یا خیر،باید گفت بستگی به میزان رعایت بهداشت از سوی آنان دارد.
8⃣ با صرف نظر از اینکه بیماری کرونا منشاء انسانی دارد به این معنا که ممکن است یک ترور بیولوژیکی توسط یک عده جنایت کار باشد یا خیر، در طول تاریخ همیشه از این دست بیماری ها و البته با آمار قربانیانی به مراتب بیشتر اتفاق افتاده است. لذا آنچه بیش از خود بیماری جای نگرانی دارد،وجود ترس و هراسی است که به وجود آمده است.
9⃣ انسانی که نگاهش توحیدی است حتی در شدائد و بیماری ها هم توحیدی می اندیشد و توحیدی رفتار می کند. مثلا با رعایت بهداشت خود،به دیگران هم کمک می کند و از همنوعش فراموش نمی نماید. در یک مرحله بالاتر،جدا از اینکه این بیماری آیا یک بلاست یا یک امتحان یا هر چیز دیگری،از این موقعیت،فرصت سازی می کند؛ فرصت در جهت ایجاد اتحاد و همدلی مردم برای خیر رسانی به یکدیگر،فرصت سازی در جهت توجه بیشتر و تضرع به درگاه الهی،و در نگاهی به مراتب بالاتر، فرصت سازی جامعه اسلامی در جهت اثبات توانایی خود برای مقابله با مشکلات و اثبات آمادگی خود برای پی ریزی یک تمدن الهی همه جانبه.
🔟 موارد فوق نمونه هایی بود از پیام هایی که خداوند از طریق این بیماری به ما انتقال می دهد البته اگر بخواهیم به موضوع،با رویکردی توحیدی بنگریم نه صرفا مادی.
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📡 جهت ثبت در تاریخ!
ترامپ: ما 8 تریلیون دلار در خاورمیانه خرج کردیم. در حالی که جاده ها، بزرگراهها، مدرسه ها، تونلها ، پل ها و بیمارستانهای ما احتیاج به رسیدگی دارند. چه کار احمقانه ای. چه کار احمقانه ای. عجب دیوانگی ای!
۸تریلیون دلار فقط آمریکا در خاورمیانه خرج کرده
اما امروز نتیجه آن چیزی نیست که آمریکا در خاورمیانه میخواست!
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
📡پست مضحک و احمقانهی «مملکته»
🔸وقتی اوباما تو سِمَت ریاست جمهوری آمریکا برای مهمونهاش غذا میریخت، از نظر امثال مزدوران کانال «مملکته» و «من و تو» و ... یه کار بصیار با کلاص(!) بود؛ ولی حالا چون اردشیر زاهدی اخیراً چند تا جمله به نفع جمهوری اسلامی گفته و یه تعریفهایی هم از حاج قاسم کرده، ادمینای خیلی باهوشِ(!) کانال معاند مملکته، رفتن یه عکس از پنجاه سال پیش زاهدی در حال پذیرایی از مهمونا پیدا کردن تا نتیجه بگیرن که زاهدی احمقه!😐
👈البته فکر اینجاشو نکرده بودن که بیشتر حماقت خودشون رو شد...😉
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
✍مقام معظم رهبری در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت ولادت حضرت امام زمان (عج) ، تأکیدی ویژه بر مفهوم «مواسات»( غمخواری و یاریگری و مددکاری به مال) داشتند ؛ و از مردم خواستند ماه رمضان را تبدیل به فرصتی برای «رزمایش گستردهی مواسات و همدلی و کمک مومنانه به نیازمندان» کنند.
مردم بزرگ ایران بعد از سخنان رهبری، موجی از همدلی و کمک مومنانه را در کشور را ایجاد نمودند که علاوه بر خلق زیبا ترین تصاویر از معنا و مفهوم انسانیت - آن هم در عصر به اصطلاح پایان تاریخ آمریکایی که در همان روزهای آغازین کرونا در کشورهای غربی ، خودخواهی و خوی وحشی گری فرهنگ غربی در غارت فروشگاه ها، درگیری بر سر مواد خوراکی و بالا رفتن فروش سلاح و... تصویر اصلی این کشورها می شود- برکات دیگری را با خود به ارمغان آورده که باید برای تبیین و حفظ آنها، این انسجام ملی را بیش از پیش تقویت نمود.
در خصوص انسجام اجتماعی باید گفت که یکی از موضوعاتی که در حوزه جامعه شناسی مورد بحث و بررسی قرار داشته و دارد، انسجام یا همبستگی اجتماعی است که یکی از لوازم مهم تقویت هر جامعه محسوب می شود. در واقع انسجام اجتماعی نوعی احساس ارتباط، گرایش و تعامل با دیگر اعضای جامعه است، و منظور از آن احساس مسئولیت متقابل در برابر دیگران است که از اراده و آگاهی برخوردار باشد. در حقیقت در چنین جامعه ای ارزش های اصلی و اساسی بیش از پیش تقویت شده و معضلاتی را که باعث ایجاد شکاف در جامعه خواهد شد را ترمیم می کند. با توجه به این توضیحات باید گفت که ایران اسلامی بخصوص در سالهای اخیر مورد هجمه های مختلف برای ایجاد شکاف اجتماعی مواجه بوده است، از شبکه های ماهواره ای گرفته تا فضای مجازی و برنامه های پیچیده در حوزه فرهنگی و اجتماعی که برآیند آنها مطابق طراحی های دشمنان باید ایجاد دوقطبی ها و شکاف های اجتماعی و فرهنگی شود که نهایت آن در شکاف بین دولت – ملت (نظام اسلامی و مردم) تجلی پیدا می کرد.
اما رزمایش مردم ایران در مواسات و کمک مومنانه، نه تنها نشان داد که جامعه ایرانی دچار شکاف نشده است بلکه، بار دیگر چهره واقعی جامعه ایرانی که برخی اوقات در پس پروپاگاندای برخی رسانه های خارجی و حتی داخلی! مظلومانه نادیده گرفته می شد، بار دیگر رخ بنماید و با زبان همدلی بیان دارد که مسیر جامعه در ایران اسلامی به سوی تقویت همبستگی است. این همبستگی می تواند برکات خود را در عرصه های مختلف به خوبی به منصه ظهور برساند یکی از این برکات در افزایش تاب آوری ملی در مقابل تحریم های ظالمانه و فشار حداکثری آمریکا است؛ توضیح آنکه انسجام اجتماعی ارتباط مستقیمی با تاب آوری ملی دارد. بدان معنا که هرچه همبستگی اجتماعی بالاتر باشد، سطح تاب آوری ملی در مقابل بلایای طبیعی و فشار های خارجی بالاتر خواهد رفت.
در تعریف تاب آوری ملی آن را توانایی جامعه در برابر ناملایمات و بحران ها در حوزه های گوناگون معرفی می کنند که در این تاب آوری آسیبی به ارزش های محوری جامعه و نهادهایش نمی رسد.
با این توضیحات باید گفت که کارکرد اصلی راهبرد فشار حداکثری آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، کاهش تاب آوری ملی و اتمام کاسه صبر و تحمل ملت ایران در مقابل تحریم ها و فشار های روانی است، تا مردم به نظام فشار آورده و پای میز مذاکره به آمریکا امتیاز بدهند. اما مواسات و رزمایش کمک مومنانه و تقویت انسجام اجتماعی و همبستگی ملی، ظرفیت مناسبی را در ملت ایران بوجود آورده تا در مقابل فشار های ظالمانه آمریکا آستانه تحمل خود را بالا برده و همانند ویروس منحوس کرونا، راهبرد فشار حداکثری و منحوس آمریکا را با شکست کامل مواجه کنند.
✍ #تحلیلگر_اصولگرا
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
📩ناگفته هایی از نقش ویژه مقام معظم رهبری در مقابله با کرونا
🔘دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی :
🔶در اولین گزارشی که خدمت رهبر معظّم انقلاب تقدیم کردم، گفتم که ما ستاد ملی کرونا را تشکیل دادیم. در این گزارش توضیحاتی را دربارهی اتفاقاتی که افتاده بود برایشان نوشتم و ایشان هم بهشدت از ما حمایت کردند. حمایتی که ایشان در روزهای اول کردند این بود که مصوبات ستاد ملی کرونا را بهشدت مورد حمایت قرار دادند و فرمودند که مصوبات ستاد ملی کرونا باید در حکم مصوبات شورای امنیت ملی هم به حساب بیاید. بزرگترین حمایت رهبر انقلاب از ما هم این بود که همه را به تبعیت از تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا مکلّف کردند.
🔶رهبر معظّم انقلاب بهگونهای فتوا صادر کردند که اجرای این مصوبات واجب شد. ما دو نوع مراکز داریم. یکی مراکز دولتی و غیردولتی که جنبهی مذهبی و دینی بر آن حاکم نیست و دیگری مراکزی مثل مساجد، ستادهای نمازجمعه، اعتکاف، راهیان نور، اماکن متبرکه و آستانهای مقدس که با حمایتها و فرمایشهای رهبر معظّم انقلاب همهی این مجموعهها از تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا حمایت کردند که این هم یکی دیگر از بزرگترین و ذیقیمتترین حمایتهای ایشان به ما بود.
🔶بعد از آن با توجه به تعداد عزیزانی که در حین خدمت به مردم به شهادت رسیده بودند، من در ۱۷ اسفندماه گزارش دیگری برای رهبر معظّم انقلاب نوشتم که از آن حمایت کردند. در این گزارش از ایشان تقاضا کردم که اجازه بدهند که ما این عزیزان را بهعنوان شهدای خدمت و خدمتگزاری در عرصهی نظام سلامت تلقی کنیم که بلافاصله ایشان مرحمت فرمودند و تأیید کردند.
متن کامل این مصاحبه را بخوانید👇👇
✍ #مصاحبه
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
✳️از اواخر سال ۹۸ شیوع ویروس کُرونا به یکی از مهمترین مسائل جامعهی ایران تبدیل شد. مسئلهای که بخش عمدهای از اذهان و افکار عمومی را متوجه خود نمود و از ابعاد مختلف بهداشتی و درمانی، اقتصادی و ... مشکلاتی را در کشور ایجاد کرد. اما از سوی دیگر و در زمینهی مقابله با این «ویروس منحوس» نیز اقدامات و تلاشهای زیبا و ماندگاری رقم خورد. همراهیهای اقشار مختلف مردم با توصیههای مسئولین، صحنههای ایثار کادرهای بهداشت و درمان و فعالیتهای خودجوش و جهادی و خیرخواهانه برای کمک به بیماران و نیازمندان صدمه دیده از این بیماری و... گوشههایی از سرزندگی و همبستگی ایران اسلامی را به نمایش گذاشت.
✍رهبر معظم انقلاب اسلامی از همان اولین روزهای به وجود آمدن این مسئله، مجموعه توصیهها، دستورات و اقداماتی را دنبال کردند. «توصیههایی به مردم در جهت فرهنگسازی»، «تبیین ابعاد این مسئله از زاویهی نگاه دینی و براساس مبانی اعتقادی»، «دستورات حاکمیتی گوناگون»، «کمک به وزیر بهداشت و درمان بهعنوان رئیس ستاد ملی مبارزه با کرونا»، «حمایت از تلاشهای مسئولین دولتی»، «دستور به نیروهای مسلح برای فعال شدن در این زمینه»، «فعال نمودن ظرفیتهای مردمی و جهادی و جهتدهی به آنها برای کمک حداکثری به آسیبدیدگان و نیازمندان» و... از جملهی این اقدامات بوده است.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در گفتوگو با آقای دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدامات و کمکهای حضرت آیتالله خامنهای در عرصهی مبارزه با کرونا و حمایتهای ایشان از تلاشهای کادر درمان را مورد بحث و بررسی قرار داده است:
❓ بهعنوان اولین سؤال، برای مخاطبان از شروع شیوع کرونا در کشور بگویید. پس از شیوع این بیماری در چین، جمهوری اسلامی چه اقدامات پیشگیرانهای را انجام داد؟ آیا ما آماده بودیم؟
✅ما در همان لحظات اولی که در کشور چین خبردار شدیم که ویروس کرونا مردم آنها را غافلگیر کرده، شروع به جمعآوری اطلاعات بیشتری کردیم، و جلساتی برگزار کردیم و بلافاصله بنده خواستم که پروازها از چین قطع بشوند. در روز جمعهای بود که جلسهای را با حضور آقای دکتر جهانگیری و وزرای مرتبط برگزار کردیم و همهی همکارانم را در کل کشور بسیج کردم تا در برابر این بیماری آمادگی پیدا کنیم که اگر ویروس کرونا به کشور ما حمله کرد و تهاجمی داشت، تخت کافی داشته باشیم. ما داروهایی که در چین ادعا کرده بودند تا حدی مؤثر است را در همان روزهای اول تهیه کردیم. و خروج ماسک از کشور را در همان روزها ممنوع کردم. اگرچه بعضیها با لحن تمسخرآمیزی با من حرف میزدند و به شوخی به من میگفتند که خبری نشده است و شما چرا شلوغش میکنید، ولی من بهعنوان کسی که سی سال پیش در همین وزارتخانه مسئول بهداشت کشور بودم و اپیدمیهای سنگینی را مدیریت کردم و در برنامهی ریشهکنی مالاریا، ریشهکنی فلج اطفال، کنترل سرخک، و در مبارزه با بیماریهایی مثل التور و شبه وبا و موارد دیگری کار کردم، میدانستم که اپیدمی چگونه آدم را گرفتار میکند. به همین دلیل بنده در همان لحظات اول یک چیدمان بسیار مناسبی از نیروی انسانی آماده کردم.
همانطور که میدانید بعد از گذشت سه هفته که ما گرفتار اولین موارد در قم و جاهای دیگر شدیم، برای ما کیت آزمایشگاهی از بعضی از جاها توانستند تهیه کنند، ولی من در همان روزهای اول، انستیتوی پاستور و دانشکده بهداشت را برای طراحی کیت تشخیصی مأمور کردم و خوشبختانه ما در همان روزها موارد مشکوک را تشخیص دادیم. و در ۳۶ مبدأ ورودی فرودگاهی، زمینی و دریایی گیتها و اسکنرهای ترمال یا حرارتی را برای بررسی افراد مشکوک گذاشتیم که این کار را هیچکدام از کشورهای منطقه حتی بعد از بیماری هم نکردند.
ما مترصد بودیم که اگر اولین موارد پیدا شد آن را پیگیری کنیم. اما این بیماری با آنفولانزای زمستانهی نوعB همزمان شد که در اکثر نقاط کشور ما از جمله شهر مقدس قم هم بروز کرده بود. چند مورد آنفولانزای نوعB در قم تأیید شده بود که روز ۲۹ بهمنماه به من خبر دادند که دو مورد آن برای من خیلی مشکوک جلوه کرد.
✍ #مصاحبه
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
❓ جنابعالی و مجموعه همکاران وزرات بهداشت و درمان، در مدتی که این بیماری منحوس در کشور شیوع پیدا کرد بهطور جدی در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا درگیر بودید و روزهای بسیار سختی بر شما در این مدت گذشته است. در چه مواردی با رهبر انقلاب پیرامون شیوع این ویروس ارتباط داشتید؟
✅ صبح چهارشنبه ۳۰ بهمنماه در هیأت دولت این موضوع را به همکارانم گفتم که متأسفانه مواردی در قم گزارش شده که به نظر من این افراد به کرونا مشکوکاند. آزمایشهای این افراد را برای ما فرستادند و من مرتب پیگیر بودم و نزدیکهای ظهر بود که از خانم دکتر مختاری، ویروسشناس برجستهی مرکز دانشکده بهداشت و آزمایشگاه رفرانس خواهش کردم که جواب آزمایش را به من بگویید و ایشان هم گفت که بالای نود درصد کرونا است. برای محکمکاری از انستیتو پاستور هم کمک گرفتم. چون برای اولین بار میخواستیم این موضوع را اعلام کنیم و نمیخواستم دچار اشکال شویم. متأسفانه در انستیتو پاستور هم تأیید شد و من بلافاصله آن را اعلام کردم. اگرچه عدهای در کشورهای غربی جوسازی کردند که ایران منتظر این بود که ۲۲ بهمن و انتخابات برگزار بشود، ولی من قبل از انتخابات این را اعلام کردم و بعد هم اکیپهایمان را در قم مستقر کردیم و بلافاصله ردیابیهایمان را شروع کردیم.
در اولین گزارشی که خدمت رهبر معظّم انقلاب تقدیم کردم، گفتم که ما ستاد ملی کرونا را تشکیل دادیم. در این گزارش توضیحاتی را دربارهی اتفاقاتی که افتاده بود برایشان نوشتم و ایشان هم بهشدت از ما حمایت کردند. حمایتی که ایشان در روزهای اول کردند این بود که مصوبات ستاد ملی کرونا را بهشدت مورد حمایت قرار دادند و فرمودند که مصوبات ستاد ملی کرونا باید در حکم مصوبات شورای امنیت ملی هم به حساب بیاید. بزرگترین حمایت رهبر انقلاب از ما هم این بود که همه را به تبعیت از تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا مکلّف کردند. این بار تأیید و تأکید ایشان هم از جایگاه اجرایی و هم از جایگاه شرعی برای ما بسیار بار سنگین و ذیقیمتی بود.
رهبر معظّم انقلاب بهگونهای فتوا صادر کردند که اجرای این مصوبات واجب شد. ما دو نوع مراکز داریم. یکی مراکز دولتی و غیردولتی که جنبهی مذهبی و دینی بر آن حاکم نیست و دیگری مراکزی مثل مساجد، ستادهای نمازجمعه، اعتکاف، راهیان نور، اماکن متبرکه و آستانهای مقدس که با حمایتها و فرمایشهای رهبر معظّم انقلاب همهی این مجموعهها از تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا حمایت کردند که این هم یکی دیگر از بزرگترین و ذیقیمتترین حمایتهای ایشان به ما بود.
بعد از آن با توجه به تعداد عزیزانی که در حین خدمت به مردم به شهادت رسیده بودند، من در ۱۷ اسفندماه گزارش دیگری برای رهبر معظّم انقلاب نوشتم که از آن حمایت کردند. در این گزارش از ایشان تقاضا کردم که اجازه بدهند که ما این عزیزان را بهعنوان شهدای خدمت و خدمتگزاری در عرصهی نظام سلامت تلقی کنیم که بلافاصله ایشان مرحمت فرمودند و تأیید کردند.
چند روز بعد، یعنی در ۲۳ اسفندماه دوباره گزارشی از تصمیمی که برای بسیج ملی مبارزه با کرونا گرفتیم خدمت ایشان نوشتم. در رابطه با کرونا به این نتیجه رسیدیم که با توجه به اینکه ما تختهای بیمارستانی داریم و همهی امکانات را آماده کردیم ولی اگر فوج ورودی بیماران به بیمارستانها بالا برود، ما را گرفتار میکند و ما باید از یک جایی به بعد این زنجیره را قطع کنیم. به همین دلیل بسیج ملی مبارزه با کرونا را شکل دادیم تا افراد بیمار را در خانههایشان پیدا کنیم و بهجای اینکه بیماری به سراغ ما بیاید، ما به سراغ بیمار برویم. و از ظرفیت شبکهی بهداشتی و درمانی کشور استفاده کنیم تا بتوانیم بیماران را تحت پوشش قرار بدهیم. ابتدا سامانهی ۴۰۳۰ را راهاندازی کردیم و با سامانهی ۱۹۰ خودمان وضعیت تک تک افراد را پیگیری کردیم و با استفاده از ظرفیت پرونده الکترونیک سلامت که ایجاد کرده بودیم بیش از هفتاد میلیون نفر را ردیابی و رصد کردیم و توانستیم افراد با علامت کم و علامتدار را تشخیص بدهیم و در مراحل اولیه اینها را از بقیه جدا کنیم و تحت درمان قرار بدهیم و نگذاریم که وارد بیمارستانها بشوند. مراکز بسیار متعدد ۱۶ ساعته و بعضاً ۲۴ ساعته در سراسر کشور ایجاد کردیم. من گزارش این اقدامات را هم خدمت رهبر معظّم انقلاب دادم که پیام بسیار دلگرم کنندهای را محبت فرمودند و به ما دادند که واقعاً باعث خوشحالی و دلگرمی همهی همکاران ما شد. من حدود پنج گزارش خدمت رهبر معظّم انقلاب تقدیم کردم که ایشان همهی این پنج گزارش را بلافاصله مطالعه کردند و همان موقع هم جواب دادند. جوابهای بسیار دلگرم کنندهای که باعث قوت قلب همکاران ما در سراسر کشور شد.
✍ #مصاحبه
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
❓ با این روایتی که از تعامل با رهبر انقلاب داشتید و کدامیک از کمکها و دستورات ایشان به شما به عنوان وزیر بهداشت کشور، بیشتر کمک کرده است؟
✅اولاً جالبترین قسمتش به غیر از آن محبت و بزرگمنشی ایشان که من بهعنوان وزیر خیلی خوشحال شدم این بود که رهبر مملکت بلافاصله گزارش وزیر را در این عرصه بهعنوان فرمانده عملیات میخوانند. این خیلی مهم است که من گزارشی که به رهبر انقلاب مینویسم را بلافاصله ایشان قرائت کنند یا اینکه بعداً سر حوصله آن را جواب بدهند. این برای من خیلی جالب بود، چون من روزها و شبهای سختی را گذراندم. ما جایی نمیرفتیم و ۲۴ ساعت نشسته بودیم تا این موج سنگین را مدیریت کنیم. با آن خستگی و با آن فشار وقتی من گزارش مکتوبی را تقدیم ایشان میکردم، ایشان بلافاصله میخواندند و بعد از یک ساعت به بنده پاسخ میدادند. این بزرگترین نکتهی دلگرمکننده بود. ثانیاً ایشان بهشدت حرفهای گزارش را پاسخ میدادند. یعنی وقتی حرف از بسیج و حرف از مشکلات دیگر میزدیم ایشان کاملاً فنی و با اصول بسیار منطبق بر پروتکلهای مورد نظر پاسخ میدادند. ثالثاً حمایتهای ایشان از سربازان خودشان بهعنوان مدافعان سلامت است و از همه مهمتر اینکه ایشان وقتی احساس کردند که بنده شاید در این عرصه احساس تنهایی کنم، آن دستور ناب را به نیروهای مسلح دادند تا پشتیبان این قضیه قرار بگیرند و با تشکیل قرارگاه کنار ما قرار گرفتند و این تنهایی را از درون ما زدودند. اینها نشان از واکنشهای بسیار بهموقع و دستورات بسیار حکیمانهای بود که ایشان دادند که علاوه بر دلگرمی و پشتوانهی عاطفی که برای ما ایجاد کرد یک پشتوانهی سنگین و وزین اجرایی هم با این فرمایشها کنار ما قرار گرفت.
✍ #مصاحبه
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
❓ علیرغم همهی تحریمها و مشکلاتی که کشور ما با آن درگیر است، جمهوری اسلامی ایران را از نظر امکانات و رسیدگی و کنترل این بیماری با سایر کشورهای اروپایی و آمریکایی مقایسه میکنند. اما با شروع کرونا نظام بهداشت و درمان کشور ظرفیتهایی را از خودش نشان کرد. یک مقدار در مورد این ظرفیتها برای ما توضیح بدهید و اینکه چگونه توانستیم علیرغم همهی این مشکلات روی پای خودمان بایستیم؟
✅من اگر خیلی خالصانه بخواهم بگویم، بزرگترین ظرفیت ما ظرفیتهای معنوی است. من همواره به دوستانم میگویم که درست است خیلی کار کردید، و دستاوردها از نظر حرفهای فوقالعاده بالا است، اما ما باید مرحمت ویژه پروردگار را در کنار یکایک قدمهایمان ببینیم. این بسیار ارزشمند است. من همواره به همکاران میگویم تا زمانی که دعای نیمه شب یک مادر شهید و آه نیمه شب یک مجروح و جانباز قطع نخاع در این مملکت هست، این مملکت پشتوانهی بسیار سنگین و قوی خواهد داشت. من جای پای این مرحمت و معنویت را کنار یکایک گامهایی که برداشتیم میبینم. اما بعد از این، دومین ظرفیت ما، ظرفیت اراده و همت بینظیر کادر درمانی بود که کار کردند. ملاحظه کردید که پرستاران در کشورهای اروپا و آمریکا در روز اول و دوم به خیابانهای جلوی بیمارستانها آمدند و صف کشیدند و اعتراض کردند که ما این امکانات را نداریم. البته ما از قبل تدارکاتی آماده کرده بودیم، ولی پرستار و پزشکی هم در جاهایی ممکن بود امکاناتی نداشته باشد، اما اینها با روحیهی ایثار و جهادگری که دارند چنین اعتراض و رفتاری با ما و مردم نکردند. منظورم این است که از مردم فاصله نگرفتند، بلکه ایستادند و شهید هم دادند و جانفشانی هم کردند. پس این هم یک ظرفیت بیبدیلی است که ما از دفاع مقدس و از ایثارگریهای متعدد مردممان در ایام پس از انقلاب به ارث بردهایم.
سومین ظرفیت بیبدیل دیگر که میتوانم به آن اشاره کنم، استفاده از شیوهی جهادی در مدیریت این پدیده است. ما واقعاً از آنچه که در دفاع مقدس آموخته بودیم، استفاده کردیم. شما یاران من را در ستاد ببینید همه بچههای جبههاند، همه بچههاییاند که در عملیاتهای سنگین جنگ تحمیلی و دفاع مقدس رتبه آوردند و اینها دوباره به میدان آمدند و با همان شیوه کار کردند. ظرفیت دیگری که به کار ما آمد نظام بهداشتی و درمانی کشور است. ما یک ساختاری به نام نظام شبکه داریم که حدود هفده هزار بِهوَرز در دورترین نقاط روستایی مملکت دارد. مراکز جامع سلامت با نیروهای بسیار قوی در این عرصه داریم که بهعنوان کارشناسان و مراقبین سلامت، پزشک خانواده هستند. زیرساختِ پروندهی الکترونیک سلامت برای حدود هشتاد میلیون نفر در کشور را هم داریم.
ما در رابطه با مسئلهی کرونا هم به محض اینکه اوضاع بیمارستانهایمان را با ثبات کردیم به سراغ ایجاد زیرساخت برای پیشگیری آن رفتیم. ما از همهی مراکز بهداشتی و درمانی، خانههای بهداشت و از پروندههای الکترونیکی سلامت استفاده کردیم و با توجه به اینکه کد ملی و آدرسها را داشتیم به خانههای مردم مراجعه کردیم و با داشتن شماره تلفن به افراد زنگ زدیم. موارد مشکوکی را که شناسایی میکردیم، آنها را دعوت میکردیم و به بیمارستانها نمیفرستادیم که آلوده بشوند، بلکه در مراکز سرپایی فرد آلوده را از فرد غیرآلوده تشخیص میدادیم. با این ظرفیت بیبدیل ۷۱ میلیون نفر را رصد کردیم و توانستیم زنجیرهی انتقال را قطع کنیم. امروز اگر آمارها نزولی و در سراشیبی است، بهخاطر استفادهی ما از نظام پیشگیری است. ما با استفاده از خانههای بهداشت و مراکز بهداشتی و درمانی در شهرها و حاشیهی شهرها و روستاها و استفاده از ظرفیت بیبدیل بِهوَرزها، مراقبین سلامت، نیروهای بسیج و سایر امکاناتی که بهکار گرفتیم، توانستیم کمر این بیماری را بشکنیم.
اما دربارهی تفاوتی که ما با کشورهایی مثل اروپا و آمریکا داریم، باید بگویم که بعضیها فکر میکنند ما تخت مریض زیاد داریم. همین الان نسبت تخت ما به هزار نفر جمعیت یک و شش دهم است. عقب افتادهترین کشور اروپایی پنج برابر ما به هزار نفر جمعیت تخت دارد. نسبت پرستار به تخت در بدترین وضعیت در اروپا و آمریکا دو تا سه برابر ما است. اما آنچه که به کار ما آمد اولاً روحیهی جهادگرانهی نیروهای ما هست و ثانیاً آن معنویت و روح عارفانهای است که دعاهایشان کنار ما قرار گرفته است. از همه مهمتر نظام سازمان یافتهی پیشگیرانه به کمک بیمارستانهای ما آمد و حجم کار را کم کرد. این نظام چند خاصیت دیگر هم دارد. اولین گامی که ما با این نظام برداشتیم قطع انتقال حلقهی بیماری بود. دومین کار این بود که بار بیمارستانها را کم کردیم و سومین کار هم این بود که پرسنل بیمارستانهای ما وقت بیشتری پیدا کردند که به مواردی که آنجا بستریاند برسند و مرگومیر را کم کنند.
✍ #مصاحبه
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
❓ ظرفیتِ قرارگاه بهداشتی نیروهای مسلح چقدر توانست به مبارزه با این بیماری کمک کند؟ همکاری دستگاههای کشور به غیر از نیروهای مسلح با وزارت بهداشت در این عرصه را چگونه ارزیابی میکنید؟
✅ قبل از اینکه دستوری از رهبر معظم انقلاب برای ورود نیروهای مسلح به این صحنه صادر بشود، این دوستان و برادران در روز اول با ما ابراز همراهی و همدلی کردند. بعد از دستور رهبر انقلاب هم این احساس مسئولیت بهشدت تقویت شد. این پدیده چند خاصیت برای ما داشت. اول اینکه ما احساس تنهایی نکردیم. یعنی آن بار سنگین اولیهی بیماری که امکان داشت موجش همه را گرفتار کند، ما احساس کردیم که عزیزانی در کنارمان داریم که بلافاصله بیمارستان صحرائی را برپا میکنند و تخت اضافی فراهم میکنند که همین اتفاق هم افتاد و باعث شد بیست هزار تخت اضافی در اقصی نقاط کشور در کارمان نگه بداریم که امروز هم پشتوانهی ما است.
دومین اتفاقی که افتاد کمکهای این عزیزان در کمکرسانی به بیماران بستری و ضدعفونی کردن مراکز عمومی و شهرهای بزرگ و حملونقلها بود. تعداد قابل توجهی از عزیزان برای نقلوانتقال بیماران و برای نقلوانتقال دارو به صحنه آمدند. از همه مهمتر بسیج ملی بود که ما با کمک دوستانمان در بسیج اقداماتی را انجام دادیم. این یکی از بزرگترین دستاوردهای جمهوری اسلامی است که من بهعنوان وزیر منتخب از منطقهی شرق مدیترانه گزارش آن را به وزرای بهداشت کشورهای جهان دادم.
خوشبختانه همهی بخشها در این عرصه به کمک ما آمدند. من آنچه که در دفاع مقدس دیده بودم را شاید زیباترش را امروز دیدم. یعنی همه اعم از مردم، نیروهای مسلح، دستگاههای دولتی، سازمانهای مردم نهاد، صداوسیما و... با هدایت رهبر انقلاب در زیر آن بیرق و خیمه در کنار هم زیباترین جلوهی وفاق و همدلی را به نمایش گذاشتند و به دنیا ثابت کردند که ما ملتی هستیم که تحت هیچ شرایطی همدیگر را رها نمیکنیم و در بدترین شرایط همیشه کنار هم خواهیم بود.
✍ #مصاحبه
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
❓ظرفیتِ قرارگاه بهداشتی نیروهای مسلح چقدر توانست به مبارزه با این بیماری کمک کند؟ همکاری دستگاههای کشور به غیر از نیروهای مسلح با وزارت بهداشت در این عرصه را چگونه ارزیابی میکنید؟
✅ قبل از اینکه دستوری از رهبر معظم انقلاب برای ورود نیروهای مسلح به این صحنه صادر بشود، این دوستان و برادران در روز اول با ما ابراز همراهی و همدلی کردند. بعد از دستور رهبر انقلاب هم این احساس مسئولیت بهشدت تقویت شد. این پدیده چند خاصیت برای ما داشت. اول اینکه ما احساس تنهایی نکردیم. یعنی آن بار سنگین اولیهی بیماری که امکان داشت موجش همه را گرفتار کند، ما احساس کردیم که عزیزانی در کنارمان داریم که بلافاصله بیمارستان صحرائی را برپا میکنند و تخت اضافی فراهم میکنند که همین اتفاق هم افتاد و باعث شد بیست هزار تخت اضافی در اقصی نقاط کشور در کارمان نگه بداریم که امروز هم پشتوانهی ما است.
دومین اتفاقی که افتاد کمکهای این عزیزان در کمکرسانی به بیماران بستری و ضدعفونی کردن مراکز عمومی و شهرهای بزرگ و حملونقلها بود. تعداد قابل توجهی از عزیزان برای نقلوانتقال بیماران و برای نقلوانتقال دارو به صحنه آمدند. از همه مهمتر بسیج ملی بود که ما با کمک دوستانمان در بسیج اقداماتی را انجام دادیم. این یکی از بزرگترین دستاوردهای جمهوری اسلامی است که من بهعنوان وزیر منتخب از منطقهی شرق مدیترانه گزارش آن را به وزرای بهداشت کشورهای جهان دادم.
خوشبختانه همهی بخشها در این عرصه به کمک ما آمدند. من آنچه که در دفاع مقدس دیده بودم را شاید زیباترش را امروز دیدم. یعنی همه اعم از مردم، نیروهای مسلح، دستگاههای دولتی، سازمانهای مردم نهاد، صداوسیما و... با هدایت رهبر انقلاب در زیر آن بیرق و خیمه در کنار هم زیباترین جلوهی وفاق و همدلی را به نمایش گذاشتند و به دنیا ثابت کردند که ما ملتی هستیم که تحت هیچ شرایطی همدیگر را رها نمیکنیم و در بدترین شرایط همیشه کنار هم خواهیم بود.
✍ #مصاحبه
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
✳️ اگر نکتهای از نکات و توصیههای رهبر انقلاب باقی مانده است بفرمایید.
✅ من واقعاً فکر میکنم و بارها به همکارانم در جلسات متعدد گفتم که قاطعترین، محکمترین و علمیترین نوع حمایت را ما از رهبر معظّم انقلاب دیدیم و من تردید ندارم که اگر حمایتهای جانانهی ایشان نبود، ما نمیتوانستیم گامهای مؤثر خوبی در این رابطه و به این حدّت و شدت برداریم. مردم هم بهشدت حمایت و صبوری کردند و در روز سیزده نوروز که مردم حتی از قبل از اسلام به دل طبیعت میرفتند، اما با حرف شنوی در خانهها ماندند و این نشان از حمایت بالای مردم بود. اگر مردم انشاءالله به توصیههای رهبر معظّم انقلاب و به توصیههای مسئولین عمل کنند و فاصلهگذاریها و پروتکلها را رعایت کنند، میتوانم بگویم که یکی از موفقترین کشورهای دنیا در رابطه با مهار و کنترل بیماری کرونا خواهیم بود. ما در شرکتهای دانشبنیان در حال کار بر روی روشهای درمانی جدید و بر روی واکسن هستیم و امیدواریم که انشاءالله در این رابطه هم بتوانیم دستاوردهای خوبی را برای جمهوری اسلامی در عرصهی بینالمللی داشته باشیم
✍ #مصاحبه
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
🔴این جدول آمار کرونایی های جهان هست . آمریکا حدود ۶۵ هزار قربانی داده است انگلیس هم هنوز روزانه دارد حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ قربانی میدهد. تکرار میکنم در انگلیس روزانه بیش از ۷۰۰ نفر بخاطر کرونا جان خود را از دست میدهند و صدایی هم از هیچ غربزده بی شرفی در ایران در نمی آید که چرا در غرب و آنهم در انگلیس و آمریکا و فرانسه و آلمان و....این تعداد آدم بصورت روزانه کشته میشوند.....
در کشور ما هم که ظاهرا داروی درمان کرونا پیدا شده و ایران ما هم تبدیل شده به دومین کشور موفق دنیا در درمان کرونا، اما مدیران غربزده و رسانه های آنها این موفقیت بزرگ را سانسور و بایکوت کرده اند
دنیای رسانه برای انعکاس موفقیت های ایرانیان و همچنین افتضاح و بیچارگی غربیها بسیار سوت و کور شده است....
🎤#اظهارنظر
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
پارادوکس یعنی؛
رهبر رئیسجمهورو عزل کنه
رهبر مجلس رو منحل کنه
رهبر اقتصاد رو سامان بده
رهبر وضعیت معاشو درست کنه
و در عین حال؛
رهبر دیکتاتور نباشه
رهبر دخالت نکنه
رهبر دست مسئولین رو نبنده
رهبر به انتخاب مردم احترامممم بذاره
🎤#اظهارنظر
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
❌تناقض های حاج آقای سابق❗️
🔰طرف با سواد پایین، داشتن #منبر و رسانه آزاد و انتشار گسترده حرف های زیبا و مسموم خودشو مطرح کرده
✔️ الان اومده میگه شما که تتلو رو روی ناو جماران بردید، بهش توجه نکردید!بچه خراب شد!
🔻اگه کسی داروی فاسد تو حلق ملت کرد؛ باید مردم و نظام بیشتر احترامش کنن تا اینکار رو نکنه؟!
🎤#اظهارنظر
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
#کارشناس_تحلیل
🗣کارشناس این هفته: جناب دکتر حسین ظفری
🔹دکترای آیندهپژوهی از دانشگاه تهران
🔹استادیار مدیریت بحران
🔹عضو هیات علمی دانشگاه
🔹 نویسنده و کارشناس صداوسیما
🔻 #موضوع : آینده پژوهی در پساکرونا
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
ظفری - کرونا -۱.mp3
3.77M
✅ #جلسه_مجازی
🔈 دکتر ظفری ( دکترای آینده پژوهی، نویسنده و عضوهیئت علمی دانشگاه) طرح بحث میکنند؛
1⃣ ماهیت شناسی بحران کرونا
2⃣ نوع حکمرانی ج ا ایران و مقایسه
3⃣ اتفاقات در دنیای پساکرونا
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
مظفری- کرونا -۲.mp3
4.72M
✅ #جلسه_مجازی
🔈 دکتر ظفری تبیین میکند:
🔹 مدل حکمرانی ج ا ایران در بحران کرونا ؛ کنشگری مردم و مدیریت حاکمیتی
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
مظفری- کرونا -3.mp3
5.48M
✅ #جلسه_مجازی
🔈 دکتر ظفری از شکوه تاب آوری ملت ایران در بحران کرونا می گوید
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
مظفری- کرونا -4.mp3
6.73M
✅ #جلسه_مجازی
🔈 دکتر ظفری تحلیل میکند: چرا کشورهای غربی در تامین ماسک و کیت تشخیص و برخی اقلام اولیه دچار بحران جدی شد؟
🔻تحولات پساکرونا چه دورانی است:
🔹 جهش تمدنی
🔹 تحول معرفتی به لیبرالیسم
🔹 تغییر نگاه از غرب به شرق
🔹 سخن از تغییر پسا کرونا توهم است
🔹تقویت نگاه ملی گرایی
🔹حرکت با شتاب به سمت دنیای مجازی
🔹 آدرس های غلط در دیدگاه دوگانه علم و دین ؛ طب سنتی و طب جدید
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
مظفری- کرونا -5.mp3
2.95M
✅ #جلسه_مجازی
🔈 بررسی ابعاد فرهنگی در پساکرونا توسط دکتر ظفری ( دکترای آینده پژوهی، نویسنده و عضوهیئت علمی دانشگاه)
🔹 بازگشت به معناگرایی
🔹 مجازی شدن تعاملات اجتماعی
🔹تهدید موج سواری عرفان های کاذب
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
مظفری- کرونا -6.mp3
4.4M
✅ #جلسه_مجازی
🔈 دکتر ظفری ( دکترای آینده پژوهی، نویسنده و عضوهیئت علمی دانشگاه) از فرصت ها و تهدیدات دوران پساکرونا می گوید:
🔹 توجه به داخل
🔹 انسجام ملی
🔹 توجه به شرکت ملی اطلاعات
🔹 کاهش فاصله با کشورتوسعه یافته
🔹 جایگاه مساجد در پساکرونا
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
‼️کنایه سریال بچه مهندس!!!!
🔹شما چه رئیسی هستی که فقط صبح جمعه از اتفاقات پیرامونت باخبر میشی؟/بعد خنده تحویلمون میدی؟!
🗣#طنز_سیاسی
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷