#بشهاب
حدود ۶ ماه است در یک محدوده در حال نوسان است. محدوده ۶۶۰۰ تا ۶۹۰۰ می توان با حد ضرر ۶۳۰۰ زیر نظر داشت
#پرویز_جلیلی
#چکارن
حمایت خوبی در ۲۲۰ دارد. با حفظ این حمایت می تواند تا ۲۸۰ رشد کند. افرادی که سهم را دارند می توانند تا ۲۱۰ حد ضرر را بالا بیاورند
#پرویز_جلیلی
خودرو
بروزرسانی
بالاخره اون محدوده مقاومتی رو با حجم مناسب شکست و مادامی که زیر 2200 ریال تثبیت نشده منفی ها رو پول بک در نظر میگیریم و قابل بررسی خواهد بود .
هرگز توصیه به خرید و یا فروش نیست .
#صرفا_نظر_شخصی
#مجید_مویدی
🔻بیشترین افت قیمت 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1186136237C9555bf1b8b
🔴سیمان به پاکتی ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان رسیده است
رئیس کانون انبوه سازان:
🔹وضعیت فعلی ساخت و ساز نامناسب و تولید مسکن هر ماه در حال کاهش است.
🔹سیمان از پاکتی ۵۰ هزار تومان به ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان رسیده و قیمت یونولیت هم از حدود ۷۰ هزار تومان به ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است./ایسنا
@Tahlilgaran_Bartar
#فجر . بعد یک اصلاح عمیق اکنون کف خط روند صعودی است
#پرویز_خالقی
برق.pdf
511.7K
متن قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق
بندهای بسیار بسیار مهمی داره امیدوارم اجرا بشه
#بهنام_صمدی
#تحلیل_بازار
1) یک روز درجا با ارزش معاملات خرد تقریبا 3000 میلیارد تومنی در اولین روز هفته تجربه شد. البته مدل بازار جوری بود که احتمالا خیلی ها از آن راضی باشند. منفی سنگینی نداشتیم و در انتهای بازار هم وضعیت نمادهای منفی بهتر شد. گروه فلزات و معادن فلزی، قطعه سازها، لبنی ها و کنسروسازهای غذایی، شوینده ها و برخی تک نمادها در روز جاری مورد توجه بودند. بازار کماکان با طرز فکر چرخش پول به کار خودش ادامه می دهد و بجز نمادهای پروژه شده شرایط متفاوتی دارند، نمادهای دیگر معمولا هر چند وقت یکبار مورد توجه قرار می گیرند.
2) قیمت فولاد و زنجیره مواد اولیه در بازار داخلی چین و همچنین بازار وارداتی بعد از مدتها از روند نزولی خارج شده و حالا سنگ آهن به عنوان مهمترین ماده ی اولیه به 105 در هر تن برگشته است. کمترین قیمت سنگ آهن وارداتی در چند ماه گذشته 79 دلار بود و به این ترتیب می توان گفت این ماده ی معدنی مهم از کف قیمتی خودش 33 درصد رشد تجربه کرده است. نرخ فروش شرکت های سنگ آهنی ایرانی به نرخ شمش فولاد خوزستان وصل است و با نرخ جهانی سنگ آهن جا به جا نمی شود، ولی رونق یا رکود در بازار بین المللی فولاد در نهایت بر نرخ شمش فولاد خوزستان و ضریب قیمت مواد اولیه تاثیر می گذارد. اگر قرار بر کاهش سرعت افزایش نرخ بهره در آمریکا و همچنین تسهیل سیاست های کنترل کرونا در چین باشد، احتمالا زنجیره فولاد وضعیت بهتری پیدا خواهد کرد. البته منطقه ما به دلیل همجواری با بازار دریای سیاه، از سوی فروشندگان روسی خصوصا در بازار اسلب و ورق کماکان تحت فشار است. تحولات بازار ترکیه نشان می دهد در بازار بیلت و میلگرد احتمال تحرک قیمتی مثبت بیشتر از اسلب است. به همین دلیل بهتر است دنبال شرکتی باشیم که ترجیحا محصولات بیشتری از طول زنجیره را خودش تولید کند و از طرف دیگر در کوتاه مدت از قیمت بالاتر بیلت و میلگرد منتفع شود. البته در گروه فلزات عملکرد تولیدکنندگان فلزات رنگی مثل مس و روی در چند وقت اخیر واقعا خیلی خوب بوده است و احتمالا این روند عملکرد خوب کماکان ادامه پیدا کند
3) گروه لبنیات بورس ایران خصوصا زیرمجموعه های صنایع شیر ایران از تابستان امسال از نظر درآمد و حاشیه سود متحول شده اند. بررسی شرکت های مختلف این گروه نشان می دهد بعضا حاشیه سود آنها در فصل تابستان تا سه برابر افزایش پیدا کرده است. حالا با گزارش های ماهانه خوب که نشان از ادامه روند افزایش درآمد در این شرکت ها است، برخی از نمادهای گروه مجددا مورد توجه قرار گرفتند و چندین نماد با صف خرید نیز معامله شد. بسیاری از تحلیل گران انتظار داشتند که مبلغ فروش در فصل پاییز نسبت به تابستان افت کند که این اتفاق تا بدین جا نیافته است. حالا باید ببینیم حاشیه سود شرکت های تولیدکننده لبنیات در پاییز نسبت به تابستان افت می کند یا نه. شیرخشک ارزان در فصل تابستان یکی از دلایل حاشیه سود بالا در نمادهای گروه بوده است که ممکن است در فصل پاییز (با توجه به گران شدن شیر خشک) شرایطی را بوجود بیاورد که حاشیه سود عملیاتی شرکت ها نسبت به تابستان کاهش پیدا کند. سهم های گروه لبنیات جزو نمادهای مورد توجه در دوماه گذشته بود و بازده این گروه در یک ماه اخیر بیش از 21 درصد بوده است.
4) با مثبت دسته جمعی اوراق اخزا و رشد قیمت آنها در روز جاری شاهد کاهش قابل توجه نرخ بهره اوراق در روز جاری بودیم. بازده تا سررسید همه اخزاها به کمتر از 27 درصد برگشت و به نظر می رسد تصمیم سازمان برای لحاظ اخزا در نصاب اوراق دولتی باعث بوجود آمدن تقاضا برای این اوراق شده و نرخ بهره ی آنها را کاهش داده است. در بازار بدهی بازده تا سررسید برخی اوراق مرابحه دولتی (موسوم به اراد) نیز در حال افزایش است که نشان از همگرایی به نرخ اوراق بدهی است.
با توجه به افزایش نرخ پایه نیما در این هفته احتمال می روند امروز و فردا رقابت برای خرید ارز نیما بالا بگیرد و شاید در سامانه ی نیما این هفته نرخ های نزدیک به 30 هزار تومن را مشاهده بکنیم. افزایش نرخ نیما بر زنجیره بلندی از شرکت ها تاثیر می گذارد که در اولین ردیف شرکت های صادراتی قرار دارند اما بسیاری از شرکت های دیگر هم از نظر درآمد، هزینه یا ارزش دارایی ها تحت تاثیر این نرخ هستند.
1401/09/12
#حسن_کاظمزاده
مهم/ خطیبی مدیرعامل ایران خودرو در جریان بازدید رئیس سازمان بورس از کارخانه ایران خودرو، از عرضه قریب الوقوع دنا، سورن و رانا در بورس کالا خبر داد
#بهنام_صمدی
#سدبیر
حد ضرر 1360
محدده خرید اول 1500
محدوده خرید دوم 1600
اهداف
2000
2200
2400
#پرویز_جلیلی
#بازار
چیزی که در بازار مشهود هست اینکه کل نقدینگی موجود در بازار نمی تواند به صورت همزمان همه ی گروه ها را مثبت بکند به همین خاطر به صورت چرخشی یه روز خودرویی و بانکی مثبت می شود و یه روز هم پالایشی و فلزی مثبت می شود و یه روز هم سهم های کوچک یک مثبتی را می زنند.
به شخصه معمولا وقتی بازار چنین حالتی را به خود می گیرد صبر می کنم حتما شاخص یک مقاومت مهمی را بشکند یا اینکه اصلاح خوبی را انجام بدهد تا دوباره شرایط ورود به بازار را بررسی بکنم البته همیشه در معاملاتم حدضرر هم وجود دارد.
#حسین_ادیبینیا
📊 تحلیل نماد: ولشرق
📉📈تحلیل: استارت موج 4 صعودی با حجم نسبتا بالا.در صورت عبور از سقف قبلی،هدف اولیه مشخص می باشد.
❗️تحلیلها صرفاً برای آموزش و ارتقای دانش، تنظیم و ارائه شده و به منزله هیچگونه سیگنال خرید یا فروش نمیباشد.
#حسین_زمانی
📊 تحلیل نماد: خرینگ
📉📈تحلیل: شکست ترند نزولی بلند مدت و پولبک به محدوده ترند نزولی .در صورت عبور از باند میانی و سقف کانال نزولی ،پیش بینی الگوی هارمونیک BEARISH BUTTERFLY میباشد.
❗️تحلیلها صرفاً برای آموزش و ارتقای دانش، تنظیم و ارائه شده و به منزله هیچگونه سیگنال خرید یا فروش نمیباشد.
#حسین_زمانی
#نکات_مهم
در بورس همیشه با برخی مشکلاتی مواجه می شویم که با رعایت برخی نکات ساده به راحتی می توانیم این مشکلات را حل بکنیم:
-دلیل ضرر های سنگین👈نداشتن حدضرر
-دلیل اشتباه درآمدن تحلیل ها👈مقاومت در برابر روند اصلی بازار
-دلیل جاماندن از روند های صعودی قوی👈عدم رصد روزانه ی بازار
-داشتن استرس و اضطراب 👈نداشتن استراتژی مشخص معاملاتی
#حسین_ادیبینیا
📊 تحلیل نماد: زبینا
📉📈تحلیل: در حال شکست ترند نزولی و هدف اولیه کوتاه مدت سقف کانال کوچک صعودی
❗️تحلیلها صرفاً نظر شخصی بوده و برای آموزش و ارتقای دانش، تنظیم و ارائه شده و به منزله هیچگونه سیگنال خرید یا فروش نمیباشد.
#حسین_زمانی
واگذاری سهامِ ۵ شرکت به افراد فاقد سهام عدالت
🔹مصوبه دولت درخصوص واگذاری سهام به افراد فاقد سهام عدالت تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی، سازمان بهزیستی کل کشور و سه دهک اول ایثارگران ابلاغ شد.
🔹مبلغ سهام مورد واگذاری به هر یک از مشمولین معادل حداکثر یکصد میلیون ریال با اعمال ۵۰% تخفیف به صورت اقساط سالانه و به مدت ۱۰ سال میباشد. | تسنیم
#وبصادر | #وتجارت | #وبملت | #حکشتی | #فارس
@Tahlilgaran_Bartar
گاز پتروشیمیها قطع نشده است
دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی:
🔹تاکنون هیچکدام از پتروشیمیها با قطع گاز مواجه نشدهاند، اما اعلام شده که آمادگی لازم برای این مساله ایجاد شود. | ایسنا
@Tahlilgaran_Bartar
#تحلیل_بازار
1) در روز جاری شاهد چرخش معاملات به سمت گروه خودرو، قطعات، لیزینگ و نمادهای مشابه بودیم. البته در کلیت بازار هم اصلاح خاصی نمی بینیم و معمولا سهم های بعد از رشد در سطح جدیدی که بدست می آورند در جا می زنند و منتظر روزهای آتی می مانند. در کل بازار خیلی تمایلی به اصلاح نشان نمی دهد و بیشتر دنبال دلیل برای رشد می گردد. حالا اگر این وسط دلایل برای خرید ریسک پذیرانه بوجود نیاید شاید آن موقع به فکر اصلاح بیافتد. فعلا اخبار جوری مخابره می شود که درست در زمان مناسب به کمک سهم های مختلف می آید. سهم های کوچک مثبت روزهای قبل مانند لبنی ها، زراعی ها و تک نمادها امروز نیز راه خودشان را ادامه دادند و مثبت بودند.
2) گروه خودرو تحت تاثیر اخبار دیروز ایران خودرو و عرضه های بیشتر خودروهای تولید شده ی این خودروساز در بورس کالا که از نظر تعداد هم رشد کرده است، امروز مورد توجه قرار گرفت. البته اخباری در مورد واگذاری بلوک نیز امروز به بازار تزریق شد که به نظر می رسد بیشتر تلاش رسانه ای بود برای داغ تر کردن معاملات. طبق شنیده ها قیمت کارخانه پژو 207 بعد از عرضه ی این خودرو در بورس کالا نیز افزایش پیدا کرده و از این پس ایران خودرو 207 های تولید شده را با قیمت جدید که رشد قابل توجه نسبت به قیمت کارخانه قبلی داشته، خواهد فروخت. سایپا در عرضه خودرو در بورس بسیار ضعیف تر از خودروسازهای دیگر عمل کرده که دلیل آن مشخص نیست. به نظر می رسد بازی سایپا بیشتر مربوط به بلوک و این حرف ها باشد. در طرف دیگر صنعت خودروسازی قطعه سازها هم تحول بنیادی جدی ای دارند و هم به دلیل کوچک بودن اکثر آنها بیشتر مورد توجه بازار هستند.
3) یواش یواش به فصل قطع شدن گاز صنایع در حال نزدیک شدن هستیم. صنعت پتروشیمی، فلزات بدون قطعی گاز هم تحت فشار سیاست گذاری های غلط ارکان مختلف دولت قرار دارند و توان صادراتی و ارزآوری خودشان را از دست داده اند. قطعی گاز که تولید این شرکت ها را مختل می کند شرایط بدتری را برای صادرات این شرکت ها و تامین ارز ایجاد می کند. در صورتی که دسترسی به درآمد ارزی ناشی از صادرات نفت و گاز هم به دلیل کاهش قیمت نفت یا کاهش مقداری فروش نفت، افت کند شرایط بسیار سخت می شود. در واقع هم دست صادرکنندگان غیردولتی تنگ می شود و هم دست دولت. سیاستی که فعلا بانک مرکزی پیگیری می کند، کنترل تقاضا از طریق افزایش نرخ بهره و کنترل ثبت سفارش ها سیاستی است که به ذهن بانک مرکزی رسیده است. آیا این سیاست جواب خواهد داد؟ و اینکه تا کی این سیاست جواب خواهد داد؟ آیا برنامه ای برای نایابی کالاها در اثر رکود ایجاد شده در بین سیاستگذارها در نظر گرفته شده است؟ آیا ایشان نیز به این امور بدیهی فکر می کنند؟
4) روند جا به جایی بین اوراق خزانه اسلامی (اخزا) و اوراق دولتی کوپن دار (اوراق مرابحه موسوم به اراد) ادامه دارد. نرخ بهره ی بازار بدهی کمی تسکین پیدا کرده و به نظر می رسد با کم شدن پذیرش گام ها در بورس کمی وضعیت بهتر شده است. از طرف دیگر اظهارنظرهایی از سوی بانک مرکزی شنیده می شود که به نظر می رسد سیاست انتشار اوراق گام با شدت ادامه پیدا خواهد کرد. در واقع به نظر می رسد بانک مرکزی در حال کنار گذاشتن حیا است و به سیاست افزایش نرخ بهره رسمیت بخشیده. وگرنه دلیل ندارند هدفگذاری انتشار 300 همتی اوراق گام بیان شود.
حال بیایید از زاویه دیگری به موضوع نگاه کنیم. نرخ تورم و نرخ بهره در رابطه ی تنگاتنگی با یکدیگر هستند و در ساختار اقتصادی که تولید آن افزایش پیدا نمی کند (رشد اقتصادی صفر یا منفی) معمولا همیشه نرخ تورم از نرخ بهره بزرگتر است اما فاصله این دو (نرخ بهره حقیقی منفی) از حدی کوچکتر یا بزرگتر نمی شود. به عنوان مثال زمانی که میانگین تورم در کشور 25 درصد بوده، نرخ بهره اسمی حدود 17 درصد میانگین را تجربه کرده است. حالا برای مدت طولانی نرخ تورم 35 تا 45 درصد بوده احتمالا سطح نرخ بهره اسمی هم برای حفظ فاصله خودش با آن به طور میانگین عدد بالاتری را تجربه خواهد کرد. مثلا میانگین نرخ بهره در این شرایط می توان 25 درصد باشد. نکته ی مهم دیگر این است که اگر سیاست شدید افزایش نرخ بهره در پیش گرفته شود و مثلا میانگین آن به 30 درصد یا بیشتر برسد، تورم هم سرجای خودش نمی ماند و با یک تاخیر جهت حفظ فاصله با نرخ بهره ی اسمی به میانگین 50 تا 60 درصدی خواهد رسید.
1401/09/13
#حسن_کاظمزاده
#فوری
افزایش سرمایه سنگین 2400 درصدی اعلام شد
جزئیات رو اینجا ببینید👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1186136237C9555bf1b8b