11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓آیا به پزشکیان امیدوار باشیم؟
❌ کسی که با دروغ و نیرنگ بیاد سر کار، ازش انتظار راستی و درستی نداشته باشید!
🇮🇷 اما امید ما به خداست؛ امید ما جمهوری اسلامی هست که با عوض شدن مسئولینش فقط شدت پیشرفتش کم و زیاد میشه ولی هرگز اصل پیشرفتش متوقف نمیشه و با صلابت ادامه میده.
✅ شاید بشه کمی این ملت انقلابی رو اذیت کرد و مانع ایجاد کرد؛ ولی هرگز نمیشه جوان حزب اللهی و ملت امام حسین (ع) رو به همین راحتی ها از مسیر برگرداند!
❇️ این آمد و شد تفکرات مختلف جزء سنت های الهی هست؛ همانطور که رهبری هم اشاره کردند: «تلک الایام نداولها بین الناس» ؛ تا همه تفکرات در عرصه عمل وارد بشن و در بوته آزمایش قرار بگیرن.
💠 تنها راه ما برای مقابله با جریانات انحرافی، اولا جهاد تعلیم و ثانیا جهاد عمل و ثالثا جهاد تبیین هست. اولا باید معارف اسلامی را از منابع اصیل یاد بگیریم؛ در مرحله بعد به اون عمل کنیم؛ و در آخر اون رو برای مردم تشریح کنیم.
ان شاء اللّٰه
❓سوال: بنابراین چرا جریانات انحرافی هنوز هم با وجود افتضاحات فراوان در راس قدرت قرار میگیرن؟!
❗️جواب: یا نفهمیدیم و عمل نکردیم، یا نفهماندیم و عمل نکردند ...
✌️ به امید پیشرفت ایران اسلامی
🔲 #پزشکیان
🍃 @TalabeGilan | طلاب گیلان 🍃
🏡 کمی عکس چشمنواز ببینیم 😍
🌳 موزه میراث روستایی گیلان در شهرستان رشت، مینیاتوری از فرهنگ و سازههای بومی و محلی است که طبیعتی بکر را آماده تماشای مردم بالاخص گردشگران کرده است.
🔘 آدرس موزه میراث روستایی 🔜
🍃 @TalabeGilan | طلاب گیلان 🍃
❇️ فعالیت ۵۰ مبلغ دینی در طرح سواحل گیلان
▪️با آغاز طرح سالم سازی دریا ۴۰ طلبه و ۱۰ مبلغه در طرح دریای گیلان فعال شدند.
▪️در این طرح مبلغان چهره به چهره با کودکان ارتباط داشته و مفاهیم دینی را به صورت داستان و شعر غیرمستقیم انتقال میدهند.
▪️در این طرح روحانیون چهره به چهره با کودکان و نوجوانان و همچنین با اولیاء ارتباط مطلوب دارند.
🗓 این طرح از ۳۱ خرداد در سواحل گیلان آغاز شده و تا ۱۰ مهر ادامه دارد.
🍃 @TalabeGilan | طلاب گیلان 🍃