شاید باورش براتون سخت باشه، ولی ما کسانی رو داریم که فکر می کنن، امام زمان که ظهور کنن، اول با ترامپ و نتانیاهو ائتلاف می کنن و جمهوری اسلامی رو نابود می کنن. بعد با نابودی این سرچشمه فساد در جهان، زمینه عدالت علوی فراهم میشه!
باورتون میشه؟ ما همچین هموطنای احمقی داریم!
@Talvihaat
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
می خواهی موفق بشی !؟
وقتی صحبت از راه های کسب موفقیت یا سخن از علم بومی یا بومی سازی فناوری به میان میاد، عموما تصور، بومی شدن قطعات و ملی شدن خط تولیده.
اما تجربیات سخت این سال های بعد از انقلاب، معنای عمیق تری از بومی سازی، ارائه میده.
راه های خاصی از بومی سازی، که تنها در این مردم متدین و این ملت معنوی و ولایتمدار مصداق پیدا می کنه.
#شهیدحاجیزاده
@Talvihaat
تلویحات
به نظر من، مهمترین تحول پیش آمده بعد از سقوط سوریه، همسایگی اسراییل با ایرانه ! ظاهراً باید با همسای
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برافراشتن پرچم اسرائیل توسط دروزیها در سویدا
✅ @Talvihaat
973K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نقدفیلم
پیر پسر
فیلم نه آنقدر که هواداران، سینه چاک می دهند، اثر فاخری است و نه آنقدر که مخالفان، یقه دری می کنند، فیلم مخربی است.
اثری که از ضعفهای واضح و روشن در فیلمنامه و شخصیت پردازی رنج می برد، اما آنقدر کشش دارد که بیننده را سه ساعت درگیر داستان خود کند.
می گویند، بازی پورشیرازی، درخشان است. البته نسبت به ضعفی که شخصیت پردازی دارد، واقعا - دست کم نسبت به معدل بازیگری در ایران - عالی است. اما بهتر از او لیلا حاتمی است که البته او هم قربانی فیلمنامه است. حتی بیشتر از پورشیرازی.
فیلم اصلا خانوادگی نیست و خشونت مفرط و بیجا دارد. خشونتی که کمکی به جذابیت داستان نمی کند اما احتمالا تعمدا در فیلم گنجانده شده تا ضعف فیلمنامه را بپوشاند.
برای فیلم دوم، ساخت چنین فیلمی که از متوسط سینمای ایران بالاتر است، حقیقتا جای تبریک دارد. خاصه ساخت سکانس پایانی و البته طولانی فیلم.
اما تبریک بیشتر به اکتای براهنی به خاطر حواشی ایجاد شده حول فیلمش، که باعث شده بیشتر دیده شود و بهتر بفروشد.
او اگر بخواهد، استعداد انکار ناپذیرش را در فیلم سازی، حفظ کند، چاره ای ندارد جز اینکه در هیاهوی پیش آمده در حاشیه فیلمش، نه تخریب ها را آنچنان بزرگ، و نه تحسین ها را آنچنان شیرین لحاظ کند.
در کل فیلم موفقی است و توانسته یک پدر لجن و یک ناخانواده لجن تر را که در خانه ای شبیه به طویله زندگی می کنند، به خوبی تصویر کند.
پیر پسر «تلخ خونین کثیف» سینمای ایران است که در کنار بازی پورشیرازی همیشه در تاریخ سینمای ایران به یادگار خواهد ماند.
@Talvihaat
تلویحات
#نقدفیلم پیر پسر فیلم نه آنقدر که هواداران، سینه چاک می دهند، اثر فاخری است و نه آنقدر که مخالفان،
احتمالا نسبت فرزندی کارگردان با رضا براهنی در ایجاد این حواشی بی تاثیر نیست.
آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانید !
یک نفر در آب دارد می سپارد جان
یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند
روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
آن زمان که مست هستید از خیال دست یابیدن به دشمن
آن زمان که پیش خود بیهوده پندارید
که گرفتستید دست ناتوانی را
تا توانایی بهتر را پدید آرید
آن زمان که تنگ می بندید
بر کمرهاتان کمربند
در چه هنگامی بگویم من ؟
یک نفر در آب دارد می کند بیهوده جان قربان!
آی آدمها که بر ساحل بساط دلگشا دارید
نان به سفره، جامه تان بر تن
یک نفر در آب می خواند شما را ...
آی آدم ها !
او ز راه دور این کهنه جهان را باز می پاید
می زند فریاد و امید کمک دارد
آی آدم ها که روی ساحل آرام، در کار تماشائید !
موج می کوبد به روی ساحل خاموش
پخش می گردد چنان مستی به جای افتاده، بس مدهوش
می رود نعره زنان، وین بانگ باز از دور می آید
آی آدم ها !
#گرسنگی_مهلک
#غزه
#نیمایوشیج
@Talvihaat
هدایت شده از گروه فرهنگی شهیدالقدس
25.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ گزارشی سریع از فعالیتهای گروه «شهید القدس» در شهر غزه...
🇵🇸 کمک به غزه:
💳
5029087001597700کانون فرهنگی تبليغی شهيدالقدس 🇵🇸 @shahideqods
#روزنامه_خوانی
امروز گرسنگی، اصلی ترین سلاح غرب، برای نسل کشی در غزه است.
بشریت، برزخ تلخ و سختی را بابت سکوت و انفعال در جنایت غزه، خواهد گذراند.
@Talvihaat
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از مسئولینی که بعداً رییس جمهور شد، با رفتاری سخیف، فاتحه پروژه هسته ای کشور را خواند و موجب شد تأسیسات مخفیانه و سری نطنز لو برود و نهایتا دست گل «سعد آباد» را به آب داد و ایران را برای سالها درگیر پرونده های دردسرساز متعدد بین المللی کرد، که هنوز هم گریبان ملت ایران را رها نکرده است. پرونده هایی که جز افزایش تحریم ها و تراکم فشارها، هیچ اثری نداشت.
آن مسئول کذایی همراه با رفیق گرمابه و گلستانش، که بدهی زیادی به مملکت ایران دارند، تنها در پروژه هسته ای منشأ خدمات ! نبود، در پیشرفت های موشکی هم تا توانست سنگ اندازی کرد.
خون دلی که شهدای هسته ای مثل شهریاری و طهرانچی و شهدای هوافضا مثل حاجی زاده، از این مسئول کذایی خوردند، گاهی آنها را به درد دلهای روضه گون، وادار می کرد. روضه هایی که اشک هر ایرانی میهن دوست، که دل در پیشرفت این مملکت دارد را خون می کند.
نام آن مسئول کذایی، به عنوان یکی از موانع اصلی پیشرفت ایران و خائنین به این مملکت در تاریخ خواهد ماند و نفرین آیندگان برای همیشه بدرقه راهش خواهد بود.
#شهیدطهرانچی
@Talvihaat
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همچنان که جنگ گریزیم بیش از آن باید مراقب عناصر فرهنگی و علمی ناتوانی بود که بر روی جوان نمی توانند اثر بگذارند.
برای این منظور چاره ای نیست جز آنکه مرتبا بیاموزیم و مرتبا نو شویم و وای به روزی که از چنین وظیفه ای غافل شویم.
اگر علم را تقویت نکردیم آنگاه جوانان ما از ما دور می شوند و البته که «خیلی کار داریم» چون نباید چراغ علممان خاموش بشود.
آسیب های فرهنگی و اجتماعی آنگاه آغاز می شوند که سلاح علم در اختیار نباشد.
علم موجب اقتدار است و آنکه از دایره عالمان و متعلمان خارج است، چون غباری که در اسارت باد قرار گرفته، بازیچه بازیگران جهانی است. و برای رهایی از این اسارت، چاره ای جز علم آموزی نداریم.
#شهیدطهرانچی
@Talvihaat
26.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نقدفیلم
تاسیان
تاسیان توانست وجه جنون آمیز و تخریب گر عشق را به خوبی نشان دهد.
همچنین تطور شخصیتی عاشق را از آغاز شعله ور شدن عشق تا به اوج رسیدن آن به گونه ای که پروانه ی وحشی دیوانه وار گرد شعله می گردد و جز آسیب به خویشتن و همگان سودی نمی برد در تاسیان به خوبی نشان داده می شود.
برخی بازی های درخشان و سکانس های ماندگار و همین نامه تحسین برانگیز، نشان دهنده نمره قبولی سازندگان آن، در ساخت یک سریال ارزشمند است.
اما تاسیان به روشنی، با انقلاب کاملا مخالف است و آن را کاری عبث می داند که جز زیان اثری نداشته است.
کار عبثی که تنها «تاسیان» یعنی احساس اندوه عمیق بر جا می گذارد.
تاسیان، از سرمایه دار، قهرمان می سازد، قهرمانی مظلوم، اما در مقابل انقلاب را حاصل زیاده خواهی تعدادی کارگر مستضعف ناسپاس یا تعدادی متعصب بی منطق مذهبی یا یک مشت جاسوس شوروی یا تعدادی دانشجوی کمونیست، می داند که خوشی زیر دلشان زده و به خاطر هیچ و پوچ، و صرفا به خاطر اینکه قادر به گفتگو نیستند علیه نظام موجود در مملکت قیام می کنند و با همین نادانی چرخ توسعه مملکت را به آتش می کشند و آینده خود و دیگران را به تباهی می کشند.
خب این هم حاصل ساز و کار فرسوده نظارت بر ساخت فیلم و سریال در مملکت ماست. گروه سازنده با نوشتن یک یا دو قسمت اول سریال، مجوز می گیرند و شروع به ساخت می کنند و دیگر کار از کار می گذرد.
اینکه همه افراد می توانند مطابق میل خود فیلم بسازند، بدیهی است اما گمان نمی کنم در نظام مهندسی شده فرهنگی هیچ کشوری، ساخت فیلمی که اساس هویت نظام حاکم را نشان می گیرد، امکان ساخت داشته باشد.
@Talvihaat