فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر رضاپهلوی درمورد تشییع میلیونی شهید سلیمانی
اونها رو خودنظام کرایه کرده بوده!!
بله این جمعیت را خادم رژیم میداند مردمی که پول تو جیبیش را از مادرش میگیره...
@ali_reza_ranjbar
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قبل از وکالت به شاهزاده صحبتهای #فردوست را بشنوید!!
حسین فردوست، شاید یکی از ۵نفر آدمی باشد که در طول حیات محمدرضا #پهلوی بیشترین حشر و نشر را با او داشته است. فردوست رئیس دفتر ویژه اطلاعات شاه، قائم مقام ساواک و رئیس سازمان بازرسی شاهنشاهی بوده است.
او میگوید: «فساد مالی در نظام سلطنتی اینقدر زیاد بود که ما دیدیم اگر به همه آنها بخواهیم رسیدگی کنیم، ده هزار کارمند لازم داریم. گفتیم پس فقط به رقم های بالای صد میلیون تومان رسیدگی کنیم. میگوید با این وجود ، تعداد پرونده ها به ۳۷۵۰ عدد رسید! که معلوم نشد کسی به آنها رسیدگی کرد بالاخره یا نه»
توجه کنید که صد میلیون تومان آن موقع یعنی چه، یعنی ۱۴ میلیون دلار برای یک پرونده و به قیمت امروز ۱۷۰ میلیارد تومان، یعنی در مجموع ۵۳ میلیارد دلار پرونده اختلاس و رانت و فساد وابستگان به سلطنت زیر دست رئیس سازمان بازرسی شاهنشاهی بوده است! وقتی میگوییم ۵۳ میلیارد دلار ، باید به تورم جهانی هم توجه داشته باشیم، باید بدانیم که با ۵۳ میلیارد دلار آن سالها میشد کارهایی کرد که الان با ۴-۵ برابر آن نمیشود.
@ali_reza_ranjbar
آیا پس از انقلاب شاخص توسعه انسانی تغییر کرد؟
در این خبر به این سوال پاسخ داده میشود که آیا با انقلاب اسلامی، تغییر قابل توجهی در شاخص توسعه انسانی نسبت به دوران پهلوی به وجود آمده است؟
توسعه انسانی مفهومی والاتر از رشد اقتصادی دارد. کشورهایی که از درآمد سرانه بالا برخوردار هستند، لزوماً در رده کشورهای توسعهیافته تلقی نمیشوند. این امر دلالت بر آن دارد که مفهوم توسعه دربرگیرنده اجزای دیگری، مانند کاهش فقر و توزیع عادلانه درآمدهاست که در نگاهی کلی به دنبال دستیابی به اموراتی است که مد نظر توسعه انسانی باشد.
به بیان دیگر، میتوان توسعه انسانی را مهمترین بعد توسعه دانست و شاخص توسعه انسانی را این گونه تعریف کرد: «استفاده از یک ابزار آماری برای اندازهگیری دستاوردهای کلی یک کشور در ابعاد اجتماعی و اقتصادی». طبق این شاخص ابعاد اجتماعی و اقتصادی یک کشور بر اساس سلامت، سطح تحصیلات و سطح زندگی افراد ارزیابی میشود. در حقیقت، توسعهیافتگی را بر مبنای این اصل تعیین میکنند.
شاخص توسعۀ انسانی پیش از انقلاب، پایینتر از اردن و ازبکستان، همسطح با غنا و کنیا بود.
بر اساس گزارشهای دفتر توسعۀ سازمان ملل، ایران در سال ۱۳۵۶ که آخرین سال حکومت پهلوی است، از نظر توسعۀ انسانی، جزء کشورهای دارای توسعه متوسط بوده و معدل نهایی آن برابر با معدل کنونی کشورهای غنا و کنیا بوده است؛ یعنی هرکس میخواهد موقعیت ایران در آخرین سال حکومت پهلوی را مشاهده کند باید امروز به کشورهای غنا و کنیا سفر کند. در آن سال ایران در جایگاهی پایینتر از ازبکستان و اردن قرار داشته است.
این در حالی است که حکومت پهلوی روزانه شش میلیون بشکه نفت تولید و صادر میکرد و قیمت نفت از سال ۱۳۵۲ به چهار برابر افزایش یافته بود و جمعیت کشور نیز نصف جمعیت امروز بود. در سال ۱۳۵۶ که آخرین سال حکومت پهلوی بود، از نظر شاخص توسعۀ انسانی در بین ۱۸۰ کشور جهان در ردۀ ۱۳۰ جدول قرار داشت؛ ولی در گزارش مربوط به سال ۲۰۱۸م (۱۳۹۶) به رتبه ۶۰ صعود کرده، یعنی طی حدود چهل و سه سال پس از انقلاب، موفق شده از ۷۰ کشور جهان سبقت بگیرد و به سمت صدر جدول پیش برود.
در گزارش کشورهای جهان از نظر میزان توسعۀ انسانی به چهار گروه تقسیمبندی شدهاند که عبارتند از: کشورهای دارای توسعۀ انسانی بسیار بالا، کشورهای دارای توسعۀ انسانی بالا، کشورهای دارای توسعۀ انسانی متوسط و کشورهای دارای توسعۀ انسانی پایین.
در جدیدترین گزارش این سازمان که چندی قبل منتشر شده است، ایران در گروه کشورهای «High human development»؛ یعنی توسعۀ انسانی بالا دستهبندی شده است. این یعنی جمهوری اسلامی ایران در شاخصهای گوناگون با وجود همه فشارهای قدرتهای بزرگ، بالاتر از کشورهایی، چون ترکیه، چین، هند، مکزیک و برزیل، که محدودیتهای ایران را نداشتهاند، قرار گرفته است.
@ali_reza_ranjbar
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬
※ قبل از انقلاب، مگه نماز نمیخوندین؟
※ مگه روزه و هیئت و حرم و روضه نداشتید؟
※ مگه اف۱۴ بهتون نمیدادن؟
※ مگه همه چیز ارزون نبود؟
آخه چی کم داشتید که انقلاب کردین؟!
#استاد_شجاعی
#استاد_رائفیپور
@ali_reza_ranjbar
دستاوردهای انقلاب اسلامی را چگونه میتوان تبیین کرد؟
بخش اول :
در این گزارش به سه سوال دستاوردهای انقلاب اسلامی را چگونه میتوان تبیین کرد تا برای نسل جوان ملموس شود؟ به نظر شما مهمترین این دستاوردها چیست؟ پاسخ داده میشود.
در گفتوگو با نسل جوانی که دوران انقلاب و جنگ را تجربه نکردهاند و امروز برخورداریها و سطحی از رفاه را تجربه میکنند، وقتی از دستاوردها و برکات انقلاب اسلامی با آنها بحث میکنیم، مدعی میشوند اینها که دستاورد نیست، اگر رژیم شاه هم ادامه پیدا میکرد، وضع کشور اینگونه بود یا اینکه میگویند همه کشورها در سالهای اخیر پیشرفت کردهاند، پس آنچه در ایران اتفاق افتاده، الزاماً کار خیلی برجستهای نیست. در مواجهه با اینگونه وضعیت باید به نکات زیر توجه داشت:
۱. دستاوردهای انقلاب اسلامی را نباید صرفاً به دستاوردهای مادی و ملموس محدود کرد؛ بلکه انقلاب افزون بر دستاوردهای مادی و محسوس، دستاوردهای معنوی و هنجاری هم داشته است؛ چه بسا این دستاوردها از حیث ماهوی و الهامبخشی اهمیتشان به مراتب بالاتر از دستاوردهای مادی بوده است. برای نمونه، انقراض سلسله منحوس پادشاهی ۲۵۰۰ ساله در ایران و تأسیس یک نظام دینی و ولایی که آرزو و آمال تاریخی انبیا و اولیای الهی بوده، آیا دستاورد کمی است؟! آیا همین دستاورد، پایه و ریشه بسیاری از دستاوردها و کامرواییهای ملت ایران در مقایسه با ملل دنیا نیست؟ اساسیترین و بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی، شکلگیری نظام ولایی و اصلاح و استحکام رابطه امام و امت بوده است. واقعاً میتوان همین یک دستاورد انقلاب را با ملاک و متر مادی به سنجش گذاشت؟ نظام ولایی امروز به پایه و الگوی الهامبخش انقلاب اسلامی در بین ملل مسلمان دنیا و ملل آزادیخواه دنیا تبدیل شده است. البته انقلاب اسلامی دستاوردهای معنوی فراوانی دارد که باید آنها را برای نسل جوان و جویای افتخار ملی با زبان روزآمد بازخوانی کرد. به راستی، برخورداری مردم از حق مشارکت سیاسی از پایینترین تا عالیترین سطوح، یعنی انتخاب رهبر و رئیسجمهور، آزادی بیان، آزادی انجمن، پاسداشت حقوق اقلیتها و قومیتها، گسترش معنویت، برانداختن نظام ارباب ـ رعیتی و ایجاد برابری فرصتها، قطع نفوذ خارجی و... که به برکت انقلاب اسلامی در دسترس ملت ایران قرار دارد، قابل مقایسه با داشتهها و سرمایههای معنوی مردم دنیا هست؟ آیا نباید قدردان این نعمت انقلاب اسلامی بود که در مجموع، به انسانیتر کردن روابط اجتماعی و شرایط زندگی کمک شایانی کرده است؛ به گونهای که هماکنون، ایران به لحاظ شاخص توسعه انسانی از سال ۱۹۹۰ تاکنون، بیشترین میزان رشد را در سطح منطقه داشته و در مقیاس جهانی نیز متوسط رشد ایران، بالاتر از متوسط رشد جهانی است. انقلاب اسلامی به دوران انحطاط ایرانیان پایان داد و عزت ملی، خودمختاری، اعتماد به نفس ملی و «ما میتوانیم» را جایگزین سرخوردگی، تحقیر ملی، ضعف نفس و «ما نمیتوانیم» کرد.
#روشنگری
#جهادتبیین
#دهه_فجر
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
دستاوردهای انقلاب اسلامی را چگونه میتوان تبیین کرد؟
بخش دوم:
۳. اگر پیشرفت را پدیدهای خودبهخودی بدانیم، پس در زمان شاه هم باید پیشرفتهایی در کشور صورت میگرفت؛ زیرا همان زمان هم دنیا در حال پیشرفت بود و ایران هم باید به موازات دنیا دچار تحول میشد، اما این را که چرا این اتفاق در ایران صورت نگرفت، باید به نوع و کیفیت حکمرانی در زمان شاه مرتبط دانست؛ زیرا در زمان شاه، اراده و انگیزه چندانی برای پیشرفت درونزا و خدمت به مردم وجود نداشت.
۴. مقایسه وضعیت امروز کشور با کشورهای منطقه که در آنها انقلابی صورت نگرفته است نیز میتواند به ما در تبیین دستاوردهای انقلاب کمک کند. واقعیت آن است که ایران در چهل سال گذشته در مقیاس تاریخی، در ابعاد علمی، فناوری، نظامی و... پیشرفتهای قابلتوجهی داشته که مشابه آن در هیچ یک از کشورهای منطقه صورت نگرفته است.
۵. پرهیز از مطلقانگاری نیز باید موردتوجه باشد. واقعیت آن است که با وجود دستاوردهای درخشان انقلاب اسلامی، هنوز راههای نرفته و نواقصی در کشور وجود دارد که باید مرتفع شود. در تبیین دستاوردهای انقلاب، باید موظب بود که در دام مطلقانگاری و کمالپنداری گرفتار نشد و ضعفهای موجود را هم پذیرفت.
۶. این نکته مهم و کلیدی را باید در نظر گرفت که رویکردهای حاکم بر سیاست خارجی و حتی سیاست داخلی دوره پهلوی به گونهای طراحی شده بود که امکان پیشرفت در عرصههای بنیادین و علوم برتر را به ایران نمیداد؛ کما اینکه هنوز هم قدرتهای بزرگ به برخی از شرکای خود اجازه ورود به موضوعات علمی و صنعتی برتر دنیا را نمیدهند؛ اما انقلاب اسلامی با ایجاد استقلال سیاسی و بازگرداندن روحیه اعتماد به نفس مرزهای علمی نوین دنیا را درنوردیده است. انقلاب اسلامی در بسیاری از حوزههای راهبردی، ایران را در ردیف چند کشور اول جهان قرار داده است، مانند:
• ایران از نظر فارغالتحصیلان چهار حوزه علوم دانشی، فناوری، مهندسی و ریاضی در جایگاه پنجم جهان قرار دارد.
• ایران در رتبه هفتم رشد امید به زندگی از سال ۱۳۹۶ تا سال ۲۰۱۷ قرار دارد.
• در مرگ ناشی از مصرف مشروبات الکلی در رتبه اول(پایینترین میزان مرگ و میر) قرار دارد.
• ایران از رتبه دوم جهان در شاخص توسعه انرژی برخوردار است.
• رتبه چهارم را در تولید بنزین طبیعی دارد.
• ششمین کشور پیشرو در زمینه تولیدات فناوری نانو در دنیاست.
• ایران رتبه دوم در زمینه پیشرفتهترین کشورها در حوزه سلولهای بنیادین را دارد.
• ایران از نظر تولیدات زیست فناورانه در رتبه اول منطقه قرار دارد.
• رتبه اول دنیا در تولید فرش دستبافت، خاویار، زعفران، پسته و زرشک را داراست.
• رتبه اول رشد شاخص توسعه انسانی در جهان در چهار دهه اخیر برای ایران بوده است.
#روشنگری
#جهادتبیین
#دهه_فجر
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
🇮🇷دهه فجر انقلاب اسلامی گرامی باد🇮🇷
📣مسابقه کتابخوانی 📣
📚کتاب زن زندگی آزادی
🎁جوایز:
🥇🥇🥇🥇🥇 ۵ نفر اول کارت هدیه ۶میلیون ریالی
🥈🥈🥈🥈🥈 ۵ نفر دوم کارت هدیه ۵میلیون ریالی
🥉🥉🥉🥉🥉 ۵ نفر سوم کارت هدیه ۳میلیون ریالی
📝 جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در پیامرسان های ایتا،بله و روبیکا پیام ارسال نمایید.
@sadafemeshki
19.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زن زندگی آزادی
#قطبنما
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
📣📣 📣📣 اطلاعیه 📣📣📣📣
📡#نشست_بصیرتی
باسمه تعالی
♦️نشست بصیرتی آنلاین
♦️سخنران:سردار زارع کمالی" فرمانده محترم سپاه الغدیر"
🔻مکان: کانال *هدایت یزد* در پیام رسان روبیکا به آدرس:https://rubika.ir/hedayat_yazd
🔻زمان: دوشنبه 17 بهمن
ساعت 20
✅ #موضوع:
📚 تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و نقش رهبری در آنها، واکاوی و بازنشانی رژیم پهلوی
---------------🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷---------------
#یادداشت_تحلیلی1
💠 پیامهای یک اقدام
🔶گزاره خبری:
به مناسبت فرارسیدن چهلوچهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد ماه رجب و
در پی پیشنهاد رئیس قوه قضاییه به حضرت آیتالله خامنهای مبنی بر موافقت با عفو و تخفیف مجازات جمع قابل توجهی از متهمان و محکومان حوادث اخیر و همچنین محکومان دادگاههای عمومی و انقلاب و سازمان قضایی نیروهای مسلح، رهبر انقلاب اسلامی با این پیشنهاد موافقت کردند.
🔶گزارههای تحلیلی:
1⃣ این اقدام یک بار دیگر نگاه پدرانه،دلسوزانه و توٱم با رٱفت اسلامی نظام جمهوری اسلامی و در رٱس آن،امام خامنهای را به جهانیان نشان داد.
2⃣ این عفو و رٱفت اسلامی کاملاً عقلانی و به دور از احساسات و شانتاژهای رسانهای صورت گرفت.لذا شرایط عفو محکومان اغتشاشات به شرح ذیل اعلام شد.
🔻نداشتن جرم جاسوسی
🔻نداشتن جرم قتل و جرح عمدی
🔻نداشتن شاکی یا مدعی خصوصی
🔻نداشتن ارتباط مستقیم با سرویسهای اطلاعاتی
🔻نداشتن جرم تخریب و آتشزدن تاسیسات دولتی و عمومی
3⃣ این عفو و بخشش در زمانی انجام شد که نظام اسلامی اغتشاشات و ناامنی را در کشور به صورت کامل مدیریت کرده است و پس از موفقیت در آرامسازی کشور و بهدور از فشار اغتشاشات ،در زمانی که اقتدار کامل و دست بالا را دارد،این تصمیم را اتخاذ کرده است.
4⃣ این اقدام هوشمندانه،تلاش رسانههای دشمن برای ایجاد فضای دوقطبی و شکاف در بین مردم و جامعهی ایرانی را به شدت مختل نمود.
✅ در این وضعیت،افرادی که فریب رسانهها و چهرههای ضدانقلاب را خوردهاند باید ضمن هوشیاری در برابر کید دشمنان،قدردان انقلاب اسلامی و به صورت خاص عنایت امام خامنهای عزیز باشند.
🖌مصطفی_علیجانزاده
#دهه_فجر
#ثامن
#ثامن29