🔰 فرارسیدن سالروز شهادت حضرت امام حسن عسکری علیهالسلام تسلیت و تعزیت باد
💢 امام حسن عسکری(ع): بهترین دوست و برادر، آن فردی است که خطاهای تو را به عهده گیرد و خود را مقصر بداند.
🗓️ ۱۳ مهر (۸ ربیعالاول)
🆔https://eitaa.com/joinchat/3990290626C35107820a5
مرکز ارتباط مردمی: 1420 📞
پیامک: ۱۰۰۰۱۴۲۰ 📨
به استناد ماده ۶۰ قانون تأمیناجتماعی، #حوادثناشیازکار ، حوادثی است که در حین انجام وظیفه و به سبب آن برای بیمهشده اتفاق میافتد. مقصود از حین انجام وظیفه تمام اوقاتی است که بیمهشده در کارگاه یا مؤسسات وابسته یا ساختمانها و محوطه آن مشغول کار باشد و یا به دستور کارفرما در خارج از محوطه کارگاه عهدهدار انجام مأموریتی باشد.
اوقات مراجعه به درمانگاه یا بیمارستان و یا برای معالجات درمانی و توانبخشی و اوقات رفت و برگشت بیمهشده از منزل به کارگاه جزء اوقات انجام وظیفه محسوب میشود، مشروط بر اینکه حادثه در زمان عادی رفت و برگشت به کارگاه اتفاق افتاده باشد.
✨با ما همراه باشید، همراهی شما افتخار ما است👇👇👇👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3990290626C35107820a5
👨🎓بیمه دانشجویان
🔻نرخ و مبلغ حقبیمه بیمه دانشجویی و تعهدات مربوط به سطحهای مختلف آن
#بیمهفراگیرخانوارایرانی #بیمهدانشجویان
🔸 کسب اطلاعات بیشتر 👇👇👇
🌐 https://tamin.ir/page/student
مرکز ارتباط مردمی: ۱۴۲۰📞
پیامک: ۱۰۰۰۱۴۲۰ 📨
تامین اجتماعی اردستان
به استناد ماده ۶۰ قانون تأمیناجتماعی، #حوادثناشیازکار ، حوادثی است که در حین انجام وظیفه و به سب
🤕🤕🤕
در صورت وقوع حادثه شغلی در کارگاه وظیفه کارفرما چیست ؟
الف) به استناد ماده ۶۵ قانون تأمین اجتماعی در صورت وقوع حادثه ناشی از کار، کارفرما مکلف است اقدامات اولیه لازم را برای جلوگیری از تشدید وضع حادثه دیده به عمل آورد.
ب) به استناد تبصره یک ماده ۹۵ قانون کار کارفرما یا مسئولان کارگاه موظفند کلیه حوادث ناشی از کار را در دفتر ویژه ای که فرم آن از طریق وزارت کار و امور اجتماعی اعلام می گردد ثبت و مراتب را سریعاً به صورت کتبی به اطلاع اداره کار و امور اجتماعی محل برسانند همچنین به استناد ماده ۹ آئین نامه حفاظتی کارگاه های ساختمانی و ماده ۶۵ قانون تامین اجتماعی، کارفرما باید وقوع هرگونه حادثه ناشی از کار را ظرف مدت سه روز اداری به شعبه تامین اجتماعی اطلاع دهد و نسبت به
#تکمیلوارائهفرمگزارشحادثه اقدام نماید.
🆔https://eitaa.com/joinchat/3990290626C35107820a5
📩سئوال مخاطب:
✅همسر بنده در کارخانه داخل چاه ارت سقوط نموده و دست و پاهایش مقداری آسیب دیده است، متاسفانه کارفرما همکاری نکرده و گزارش حادثه به تامین اجتماعی ارائه ننموده است تکلیف ما چیست؟
📋پاسخ مشاور:
❇️در مواردی که کارفرما از تنظیم و ارائه گزارش حادثه خودداری می نماید، بمنظور جلوگیری از تضییع حقوق بیمه شدگان، شعب تامین اجتماعی براساس درخواست و گزارشات بیمه شده یا بازماندگان وی و باتوجه به مدارک ارائه شده نسبت به بررسی حادثه و ارائه تعهدات به ایشان اقدام می نماید.
📨پاسخگویی به سئوالات در تمامی زمینه های مرتبط با امور بیمه ای سازمان تامین اجتماعی:
🆔 https://eitaa.com/Avayebime
✨سازمان تامین اجتماعی بهمراه شما✨
👇👇👇👇👇👇👇👇
📲اپلیکیشن تامین اجتماعی من
🔷 برای دریافت راهنما / مشاهده ویدئو امکانات/دانلود نرم افزار به لینک ذیل مراجعه فرمائید.👇👇
🌍 https://tamin.ir/tos/ItemGuide?id=21
🆔https://eitaa.com/joinchat/3990290626C35107820a5
مرکز ارتباط مردمی:۱۴۲۰ 📞
پیامک: ۱۰۰۰۱۴۲۰ 📨
با درنظر گرفتن آمار 13 میلیون و 700 هزار نفری بیمهشدگان مشمول حمایتهایقانونیتأمیناجتماعی در حوادثناشیازکار، ضریب شیوع حادثه ناشی از کار در سال 1400 در میان این افراد 3/3 در هزار نفر بوده که به این معناست که بهطور متوسط به ازای هر هزار نفر از بیمهشدگان احتمال وقوع حادثه برای 3/3 نفر در سال وجود دارد. علت بروز 81 درصد از این حوادث، بیاحتیاطی گزارش شده و 96 درصد از حادثهدیدگان مرد و 54 درصد آنان مجرد بودهاند. بیشترین فراوانی نوع حادثه نیز مربوط به "ضربخوردگی"،"سقوط کردن و لغزیدن" و" بریدگی و قطع اعضا" به ترتیب با 25، 16 و 10 درصد بوده است.
در سال 1400 و براساس آمارهای سازمان تأمیناجتماعی، بیشترین حادثه شغلی مربوط به گروه سنی 30 تا 34 و 35 تا 39 سال به ترتیب با 23 و 20 درصد و بیشترین اعضای حادثهدیده نیز "دست چپ" و "پا" به ترتیب با 42 و 25 درصد بوده است.
آمارها همچنین حاکی از آن هستند که 88 درصد از حوادث ناشی از کار منجر به "بهبودی کامل" فرد حادثهدیده شده و تنها یک درصد از حوادث ناشی از کار منجر به فوت حادثهدیده شده است. مابقی حوادث نیز منجر به ازکارافتادگی کلی یا جزئی شده است.
گفتنی است براساس آمارهای ملی، حوادث ناشی از کار علاوه بر آنکه تبعات اجتماعی و اقتصادی دامنهداری دارند سازمانهای بیمهگر اجتماعی و درمانی را نیز به شدت تحت تأثیر قرار میدهند و با توجه به اینکه بیاحتیاطی مهمترین دلیل بروز حوادث ناشی از کار است، به نظر میرسد که آموزش کارگران و ارتقای فرهنگ ایمنی شغلی باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
🆔https://eitaa.com/joinchat/3990290626C35107820a
تامین اجتماعی اردستان
💫حالت های مختلف مرخصی استعلاجی بیمه شدگان تامین اجتماعی💫
💫حالت های مختلف مرخصی استعلاجی بیمه شدگان و شرایط آن💫
1⃣مرخصی استعلاجی برای درمان بیماری ۳ روز و کمتر از ۳ روز بدون بستری شدن
❇️برای ۳ روز #مرخصیاستعلاجی و استراحت پزشکی که نیاز به تایید در مرجع خاصی ندارد و در مقابل نه کارفرما و نه تامین اجتماعی از بابت حقوق و دستمزد و مزایای این روزها هیچگونه تعهدی ندارند. کارفرما می تواند این روزها را به صورت کسر کار برای کارگر اعمال نماید و در صورتی که کارگر تمایل داشته باشد حقوق و مزایای این روزها را دریافت نماید و بیمه آن نیز واریز شود با موافقت کارفرما می تواند از مرخصی استحقاقی استفاده نماید. دفترچه درمانی کارگر در مرخصی کمتر از ۳ روز معتبر بوده و می تواند برای هزینه های درمانی از حمایت های تامین اجتماعی استفاده نماید.
2⃣مرخصی استعلاجی برای درمان بیماری ۳ روز و کمتر از ۳ روز با بستری شدن
❇️چنانچه مرخصی استعلاجی کارگر ۳ روز و کمتر از آن باشد ولی در مراکز درمانی بستری شده باشد بر خلاف حالت قبلی از تمام حمایت های تامین اجتماعی برخوردار می شود. در این حالت با تایید مرخصی استعلاجی در تامین اجتماعی تعداد روزهای بیماری جزو سابقه بیمه کارگر با عنوان ایام بیماری ثبت می شود و غرامت دستمزد این روزها نیز از طرف تامین اجتماعی پرداخت می شود.
3⃣ مرخصی استعلاجی ناشی از حادثه یا بیماری ناشی از کار کارگران
❇️چنانچه کارگر دچار حادثه ناشی از کار شود و یا به بیماری ناشی از کار مبتلا شود و قادر به کار نباشد و تحت درمان قرار گیرد از اولین روزی که قادر به کار نیست از کلیه حمایت های تامین اجتماعی برای مرخصی استعلاجی برخوردار خواهد بود. همانند حالت قبلی تامین اجتماعی سابقه بیمه کارگر در ایام بیماری را لحاظ کرده و غرامت دستمزد ایام بیماری را به وی پرداخت می نماید.
4⃣ مرخصی استعلاجی ۴ روز و بیشتر از ۴ روز
❇️چنانچه کارگر ۴ روز و یا بیشتر از آن به دلیل بیماری و حادثه چه ناشی از کار و چه غیر ناشی از کار تحت درمان باشد اعم از اینکه بستری باشد و یا در منزل به تجویز پزشک معالج در حال استراحت و گذراندن دوره نقاهت باشد از کلیه حمایت های قانون تامین اجتماعی و قانون کار بهره مند خواهد بود. حمایت های قانونی مرخصی استعلاجی حالت های ۲ و ۳ و ۴ یکسان هستند.
✨با ما همراه باشید، همراهی شما افتخار ما است👇👇👇👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3990290626C35107820a5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖🍃🌸اللّهُمَّصَلِّعَلي
💖🍃🌸مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
💖🍃🌸وَعَجِّلفَرَجَهُــم
༺🦋برای سلامتی و تعجیل در فرج مولا و مقتدایمان حضرت حجت ابن الحسن العسکری(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دسته گلهای صلوات هدیه بفرمایید💐💐
🌸🌸🌸💐💐💐🌸🌸🌸
سازمان تأمیناجتماعی به مناسبت روز دامپزشکی اعلام کرد: براساس توافقنامه منعقده فیمابین این سازمان و سازمان نظام دامپزشکی، اعضای آن سازمان که فاقد پوشش بیمهای باشند، به صورت توافقی مشمول مقررات تأمیناجتماعی قرار گرفتهاند.
به گزارش روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی، یکی از مهمترین مأموریتهای این سازمان به استناد ماده یک قانون تأمیناجتماعی، اجرا و تعمیم و گسترش انواع بیمههای اجتماعی است و در طول دوره فعالیت این سازمان، گروههای مختلفی از شاغلان که تحت پوشش نظام بیمهای خاصی نبودهاند، تحت پوشش قرار گرفته و به جمع بیمهشدگان پیوستهاند.
براساس این گزارش،
#بیمهاعضایسازماننظامدامپزشکی، ماهیت اختیاری دارد و مشمولان میتوانند با انجام تشریفات مقرر و پرداخت حق بیمه از حمایتهای بیمهای تأمیناجتماعی استفاده کنند.
این گروه از بیمهشدگان، از کلیه حمایتهای مقرر در ماده (3) قانون تأمیناجتماعی مصوب تیرماه سال 1354 به استثنای بند (ج) (غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری) و همچنین سایر حمایتها با رعایت مقررات مربوطه و تغییرات بعدی بهرهمند میشوند. بازنشستگی، مستمری ازکارافتادگی، مستمری بازماندگان، درمان، کمک هزینه ازدواج، پروتز و اروتز، کمک هزینه مراسم ترحیم و کمک هزینه سفر بیمار و همراه از مهمترین خدمات قابل ارائه سازمان تأمیناجتماعی به بیمهشدگان از جمله به دامپزشکان عزیزی است که در چارچوب این توافقنامه تحت پوشش خدمات این سازمان قرار میگیرند.
با توجـه به اینکه این گروه از بیمهشدگان، فاقد رابطه مزدبگیری با سازمان نظام دامپزشکی هستند، لذا از شمول قانون بیمهبیکاری خارج بوده و بر این اساس حقبیمه مربوطه (3 درصد مبنای پرداخت حق بیمه) نیز وصول نخواهد شد.
خدمات درمانی بیمهشدگان مذکور تابع ضوابط مورد عمل سازمان تأمیناجتماعی (همانند بیمه شدگان اجباری) و تغییرات و اصلاحات بعدی آن خواهد بود و این گروه از بیمهشدگان از پرداخت فرانشیز در مراکز درمانی سازمان (اعم از ملکی و استیجاری) معاف هستند.
افراد متقاضی میبایست فاقد پوشش بیمهای، مقررات حمایتی خاص و رابطه مزدبگیری با کارگاههای مشمول قانون تأمیناجتماعی باشند. معرفی افراد مشمول به واحدهای اجرایی سازمان تأمیناجتماعی توسط سازمان نظام دامپزشکی انجام میپذیرد.
حداکثر شرط سنی برای بهرهمندی از این پوشش بیمهای برای مردان و زنان 50 سال تمام در تاریخ ثبت معرفی نامه در واحدهای اجرائی سازمان میباشد. درصورتی که متقاضیان، دارای سابقه قبلی پرداخت حقبیمه قابل قبول نزد سازمان تامیناجتماعی باشند، معادل مدت سابقه پرداخت حقبیمه قبلی جهت ورود به دایره شمول به سقف سنی مجاز (50سال) اضافه میشود و در صورت احراز شرایط، به عنوان مشمول پذیرفته میشوند.
پرداخت حق بیمه این دسته از بیمهشدگان به صورت گروهی توسط مرجع معرفیکننده (سازمان نظام دامپزشکی) انجام میگردد در این روش بیمهشده حق بیمه هر ماه را به حساب سازمان نظام دامپزشکی واریز و مرجع ذیربط با تنظیم لیست، حق بیمه مربوطه را تا پایان آخرین روز ماه بعد به حساب سازمان تأمین اجتماعی واریز میکند. شروع بیمه پردازی هر یک از مشمولین با رعایت تاریخ شمول از تاریخ ثبت معرفینامه در واحد اجرایی ذیربط خواهد بود.
اعضای سازمان نظام دامپزشکی میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن مرکز ارتباطات مردمی سازمان تأمیناجتماعی شماره تلفن ۱۴۲۰ تماس بگیرند.
💫باماهمراه باشید، همراهی شماافتخارمان است👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/3990290626C35107820a5
در خصوص بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی پرداخت #غرامتدستمزدایامبیماری (حقوق مرخصی استعلاجی) به عهده کارفرما نیست و به عهده سازمان تامین اجتماعی است , مگر در سازمان هایی که کارفرما خودش داوطلبانه نسبت به پرداخت مبلغی (برای کمک به کارکنان) پرداخت نماید.
این مبلغ به بیمه شدگانی که به سبب بیماری یا حوادث، به طور موقت قادر به کار نیستند، پرداخت می شود.
اگر این افراد به تشخیص پزشک معالج ، قادر به کار نباشند، تحت حمایت سازمان تامین اجتماعی قرار می گیرند و سازمان مذکور (بشرط رعایت موارد زیر) مبلغی تحت عنوان غرامت به ایشان پرداخت خواهد کرد:
۱-در ایام بیماری، مشغول بکار نباشد
۲-در ایام مذکور مزد یا حقوق دریافت نکرده باشد
۳-رابطه کارگری و کارفرمایی قبل از شروع بیماری وجود داشته باشد
۴-مدت استراحت بیمه شده به تأیید پزشک معالج یا شورای پزشکی تامین اجتماعی رسیده باشد
۵-فرد مذکور در ایام بیماری خود را بازخرید نکرده باشد ، استعفا نداده یا اخراج هم نشده باشد
🆔https://eitaa.com/joinchat/3990290626C35107820a5
✨خبری خوش برای بازنشستگان و مستمری بگیران سایرسطوح(غیرحداقلی بگیر)✨
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با اعلام اینکه حقوق مهرماه بازنشستگان سایر سطوح مطابق شهریور ماه و با اعمال افزایش 38 درصد بعلاوه 515 هزار تومان پرداخت میشود، در مورد نحوه پرداخت مطالبات معوقه این دسته از بازنشستگان گفت: 5 ماه معوقه افزایش حقوق بازنشستگان را داریم که برنامهریزی و تلاش میکنیم که این معوقه را از آبان ماه تا پایان اسفند به صورت ماهانه پرداخت کنیم.
به گزارش روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی، دکتر میرهاشم موسوی افزود: با تأکیدات ویژه رئیسجمهور محترم و پیگیری معاون اول محترم، موانعی که برای افزایش حقوق سایر سطوح به 38 درصد بعلاوه 515 هزار تومان وجود داشت، بر اساس مصوبه وزرای عضو هیأتامنای تأمیناجتماعی برداشته شد و حقوق شهریور ماه این عزیزان را با اعمال افزایش 38 درصد بعلاوه 515 هزار تومان پرداخت کردیم. در مهرماه نیز حقوق بازنشستگان را به همین منوال و با اعمال افزایش پرداخت خواهیم کرد. 5 ماه معوقه افزایش حقوق بازنشستگان را هم داریم که برنامهریزی و تلاش میکنیم که 5 ماه معوقه را از آبان ماه تا پایان اسفند پرداخت کنیم. #معوقاتبازنشستگان از آبان ماه همراه با حقوق این عزیزان پرداخت میشود.
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3990290626C35107820a5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حمایتهایکوتاهمدت
#غرامتدستمزدایامبیماری
#سامانهخدماتغیرحضوری
5⃣دقیقه وقت بگذاریم و نحوه درخواست غیرحضوری استراحت پزشکی در سامانه خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir را با هم یاد بگیریم.
در کانال "آوای بیمه"با ما همراه باشیداطلاعات کاربردی فرا خواهیم گرفت👇👇👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3990290626C35107820a5
🌸🎁🎉هدیه ازدواج🎉🎁🌸
💢 به موجب ماده ۸۵ قانون تامین اجتماعی به بیمهشده زن یا مرد که برای اولین بار ازدواج میکند، مبلغی معادل یک ماه متوسط مزد یا حقوق با رعایت شرایط زیر به عنوان #کمکهزینهازدواج پرداخت می گردد.
۱- در تاریخ عقد، رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.
۲- ظرف پنج سال قبل از تاریخ ازدواج، حداقل حقبیمه ۷۲۰ سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.
۳- عقد ازدواج برای اولین بار، دائم و در دفتر رسمی ازدواج به ثبت رسیده باشد.
💫تامیناجتماعی💫
✨✨نیاز امروز-پشتوانه فردا✨✨
#آسایشخاطر #آیندهروشن #تامیناجتماعی #تامینآینده #هدیهازدواج #حمایتهایکوتاهمدت
✨با ما همراه باشید، همراهی شما افتخار ما است👇👇👇👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3990290626C35107820a5