۷ فروردین ۱۴۰۲
۷ فروردین ۱۴۰۲
YEKNET.IR - monajat - shabe 5 ramezan - 1400.01.28 - motiee.mp3
5.04M
🌙 #مناجات ویژه #ماه_رمضان
🍃همیشه در میان شادی و غم دوستت دارم
🍃چه شعبان المعظم چه محرم دوستت دارم
🎙حاج #میثم_مطیعی
۷ فروردین ۱۴۰۲
YEKNET.IR - monajat - shabe 4 ramezan 1401 - arzi.mp3
3.47M
🌙 #مناجات ویژه #ماه_رمضان
🍃چشمی که آلوده شده باران ندارد
🍃بی توبه این آلودگی پایان ندارد
🎙حاج #منصور_ارضی
۷ فروردین ۱۴۰۲
۷ فروردین ۱۴۰۲
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این حدیث از امام صادق علیهالسلام رو با دقت گوش بدیم ....
استاد حامد کاشانی
۷ فروردین ۱۴۰۲
✨حدیث روز✨
امام صادق( ع):
✍هیچ مؤمن روزه داری نیست که در هنگام خوردن سحری وافطارش سوره قدر را بخواند .مگر آنکه بین این دو زمان ثواب کسی خواهد داشت که در راه خدا در خون خود غلتیده است🌹
بحارالانوار _ ج ۹۷_ ص۳۴۴
یا ابا صالح المهدی ادرکنی ❤
#سلامتی_امام_زمان_صلوات
طریق الزهراء (س)
( هیئت محبان الزهراء س)
راه و رسم زندگی حضرت زهرای مرضیه(سلام الله علیها ) بهترین الگوی زندگی است ....
https://eitaa.com/Tareghalzahra
۸ فروردین ۱۴۰۲
نکات بهداشتی ماه مبارک رمضان : آیا می دانید که روزه گرفتن بدون خوردن سحری بسیار مضر می باشد
روزه یکی از عبادات بسیار خوب اسلام است که علاوه بر فواید فراوان روحی، در صورتی که درست اجرا شود، میتواند سلامت جسمی فرد را نیز تضمین کند.
ولی متاسفانه در برخی موارد به دلیل عدم رعایت نکات کلیدی در روزهداری، نه تنها افراد نمیتوانند از مزایای آن بهرهمند شوند، بلکه دچار مشکلات جانبی خواهند شد که چندان سودمند نیست.یکی از نکاتی که روزه داران باید به آن دقت کنند این است که هرگز وعده سحری را حذف نکنند، زیرا این مساله به خصوص برای افرادی که فعالیت ذهنی دارند (دانشآموزان) و یا کارگرانی که فعالیت بدنی زیادی دارند و یا افراد لاغر و آن هم در روزهای بلند فصل تابستان بسیار حائز اهمیت است.
روزه داری یکی از مظاهر امساک و انضباط می باشد و روزه دار منضبط می گردد تا یک مدل از غذا خوردن را رعایت نماید، علما که دارای عمرهای طولانی تری نسبت به عوام هستند نیز همگی اهل یک امساک و انضباط هستند و خود را ملزم به رعایت چارچوبها و تدابیر مربوط به مسائل جسمی و روحی می دانند.
با روزه گرفتن یک نظم و انضباط در غذا خوردن که پروسه اساسی و مهم در سلامتی ما می باشد، شکل می گیرد و روزه دار واقعی ملزم به رعایت آن می گردد که خوردن سحری نیز بخشی از این برنامه غذايي در ماه رمضان می باشد.
چنانچه روزهداری بر اساس اصول کلی بهداشتی انجام شود، باعث ایجاد تعادل در چربیهای خون، کاهش وزن اضافی، دفع سموم بدن و تعدیل فشار خون میگردد و در کل وضعیت سلامت افراد بهبود چشمگیری خواهد یافت.
حذف وعده سحري براي سلامت افراد ضرر دارد و با توجه به طولاني بودن زمان روزه داري در فصل تابستان، به همه روزه داران توصيه مي شود كه حتماً سحري را در برنامه غذايي خود داشته باشند.
با توجه به طولاني بودن زمان روزه داري در فصل تابستان كه حدود 15 ساعت طول مي کشد، مصرف غذاي مقوي و نوشيدن مايعات در وعده غذايي سحري مي تواند انرژي مورد نياز براي فعاليت روزانه روزه داران را تأمين كرده و عوارض ناشي از كمبود مواد غذايي و مايعات را در بدن كاهش دهد.
نخوردن سحري ممكن است اثرات مفيد روزه را از بين ببرد، چون باعث تامين نشدن نيازهاي تغذيه اي ضروري روزه دار مي شود و در نتيجه بدن او به سوخت ناقص چربي ها متوسل مي شود و سوخت ناقص چربي ها در بدن تركيبات كتوني را به وجود مي آورد كه نتيجه آن بوي بد دهان روزه دار است.
عوارض ديگر مصرف نكردن سحري شامل سردردها، دردهاي عضلاني، بي حالي مفرط ناشي از افت قند خون، كاهش يادگيري، بي حوصلگي و خستگي است بنابراين حتما به روزه داران توصيه مي شود که براي خوردن سحري بيدار شوند.
لذا خوردن سحری لازم و واجب است حتی چند لقمه.
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده #سحر
طریق الزهراء (س)
( هیئت محبان الزهراء س)
راه و رسم زندگی حضرت زهرای مرضیه(سلام الله علیها ) بهترین الگوی زندگی است ....
https://eitaa.com/Tareghalzahra
۸ فروردین ۱۴۰۲
از مهم ترین شیوه های تعلیم و تربیت، روش الگوگیری است. اسلام هم برای تربیت و تعالی انسان ها، بر این اصل مهم تأکید نمود؛ زیرا شخصیت الگو، به عنوان یک نقطه ی کانونی در محور رشد و هدایت های اخلاقی تربیتی قرار می گیرد و در شکل گیری رفتار تربیت شونده، آثار زیادی بر جای می گذارد. به همیت دلیل قرآن کریم الگوهای صحیحی را تعیین نموده و بر پیروی از ایشان سفارش کرده است. از سوی دیگر نیاز به الگو، از نیازهای طبیعی بشر است و انسان را وا می دارد تا با در نظر داشتن الگوی مورد نظر، تلاشی هدف دار و آگاهانه برای رسیدن به ویژگی های رفتاری و اخلاقی الگو در پیش گیرد.
قرآن کریم، رسول گرامی اسلام(ص) را الگوی شایسته و اسوه ی حسنه ی مؤمنان معرفی کرده است، در این الگوگیری فرقی میان زن و مرد نیست، اما به دلیل خُلق و خوی و مسئولیت های خاص زنانه، لازم است زنان از جنس خود هم، الگویی داشته باشند تا از نظر پذیرش الگو و روشن شدن مصادیق اسوه پذیری، به راه و رسم و سیره ی اخلاقی و خانوادگی او اقتدا کنند. پیامبر(ص) خود در سخنانش، فاطمه(س) را از وجود خود می داند و بارها در جمع مؤمنین می فرماید: فاطمه(س) پاره ی تن من است. وجود فاطمه(س) از وجود رسول خدا(ص) جدا نیست و سیره ی او جلوه ی دیگری از سیره ی پیامبر است، پس فاطمه(س)، ادامه ی راه و سیره ی رسول خدا(ص) در همه ی زمینه هاست از جمله بندگی خدا، تقوا و عبادت، حجاب و عفاف و...، اما آنچه در زندگی کوتاه حضرت، برای اسوه پذیری خاص زنان از ایشان بیشتر مبتلور شده است سیره ی حضرت، در عرصه ی خانواده و همسرداری و تربیت فرزندان است. امام باقر(ع) در عظمت و جلالت مادر بزرگوارش فاطمه(س) می فرمایند:
لَقد کانت3 مفروضَة الطاعةِ علی جمیع مَن خلق الله من الجنّ والإنسِ والطیرِ والوحشِ و الانبیاء والملائکة([1])؛ اطاعت فاطمه(س) بر تمام بندگان الهی از جن و انس، پرندگان و حیوانات، پیامبران و ملائکه واجب است.
طریق الزهراء (س)
( هیئت محبان الزهراء س)
راه و رسم زندگی حضرت زهرای مرضیه(سلام الله علیها ) بهترین الگوی زندگی است ....
https://eitaa.com/Tareghalzahra
۸ فروردین ۱۴۰۲