🔺مشاهده هفت خورشید در آسمان چین
🔹تصاویری که تعدادی از کاربران چینی در شبکههای اجتماعی منتشر کردهاند حاکی از دیده شدن هفت خورشید در آسمان شهر چنگدو در استان سیچوآن است.
🔹این پدیده نادر و عجیب که روز دوشنبه روی داد در نتیجه پراکندگی و شکست نور رخ داد که در پی آن ناظر زمینی هفت خورشید در آسمان را مشاهده میکرد.
**ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌨آب و هوا شهرتون رو از ما بخواهید
@iranin_weather @iranin_weather
@iranin_weather @iranin_weather
🌪اولین و بزرگترین کانال #هواشناسی☝️**
امام صادق علیه السلام:
🔹أيُّمَا عَبْدٍ أَقْبَلَ قُبْلَ مَا يُحِبُّ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ أَقْبَلَ اَللَّهُ قُبْلَ مَا يُحِبُّ وَ مَنِ اِعْتَصَمَ بِاللَّهِ عَصَمَهُ اَللَّهُ وَ مَنْ أَقْبَلَ اَللَّهُ قُبْلَهُ وَ عَصَمَهُ لَمْ يُبَالِ لَوْ سَقَطَتِ اَلسَّمَاءُ عَلَى اَلْأَرْضِ أَوْ كَانَتْ نَازِلَةٌ نَزَلَتْ عَلَى أَهْلِ اَلْأَرْضِ فَشَمِلَتْهُمْ بَلِيَّةٌ كَانَ فِي حِزْبِ اَللَّهِ بِالتَّقْوَى مِنْ كُلِّ بَلِيَّةٍ أَ لَيْسَ اَللَّهُ يَقُولُ إِنَّ اَلْمُتَّقِينَ فِي مَقٰامٍ أَمِينٍ .
🔸هر بندهاى كه به آنچه خداوند دوست دارد روى آورد، خدا به آنچه او دوست دارد روى میآورد، و هر كه از خدا پناه خواهد، خدا پناهش دهد. و كسى كه خدا به او رو آورده و او را پناه داده است، ترسی ندارد از اینکه آسمان بر زمين افتد يا بلائى بر اهل زمين نازل شود و همه را فراگيرد. زیرا او به سبب تقوايش در حزب خداست و از هر بلا محفوظ است. که خداوند ميفرمايد: مردم با تقوى در جايگاه امنى هستند.
📚 اصول کافی (باب الایمان و الکفر)
جلد ۲ صفحه ۶۵
@feragh_adyann
هدایت شده از فرق و ادیان
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تقدیر ویژه پوتین از همسر مسلمان رئیس جمهور ساسانستان با ۱۳ فرزند
پوتین با یک دسته گل، نشان «مادر قهرمان» را به همسر رئیس جمهور ساسانستان (چچنستان) اهدا کرد.
همسر قدیروف یک بانوی مسلمان و مادر 13 فرزند است که شرکتی با نام «سیمرغ» دارد و برای پوشش اسلامی بانوان لباس میدوزد.
این بانوی مسلمان با همسر و فرزندانش در یک خانه ۴۰ متری زندگی می کنند و در ساعاتی که همسرش در خانه نیست، ۸ کارگر شرکت سیمرغ که بانوان همسایه هستند، با چرخ خیاطیهای خود در همین خانه ۴۰ متری کار می کنند.
@feragh_adyann
🔻رهبر انقلاب: «حرب لمن حاربکم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست، به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن و دقیق به هدف زدن است
🔹رهبر انقلاب در جمع عزاداران هیئتهای دانشجویی اربعین حسینی:
در زیارت عاشورا شما عرض میکنید به امام حسین علیهالسلام: یا اباعبدالله انّی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم الی یوم القیامة. «انی سلم لمن سالمکم» یعنی با هر کسی که در جبهه شماست من خوبم، «حرب لمن حاربکم» یعنی با هر کسی که با جبهه شما میجنگد، میجنگم.
🔹این جنگ اشکال مختلفی دارد. در دوران شمشیر و نیزه یک جور است، در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر است، ولی هست. در دوران تبلیغات به وسیله شعر و قصیده و حدیث و بیان کلمات یک جور است، در دوران اینترنت و کوانتوم و امثال اینها هم یک جور است، ولی هست. در دوران دانشجو بودن انسان یک جور است، در دوران مدیر شدن و مسئول شدن یک جور دیگر است، در همه احوال هست.
🔹«حرب لمن حاربکم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست، به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر و شناسایی و همت کردیم، زندگی معنا و هدف پیدا میکند.
🔹پول و مقام و قدرت و موقعیتهای اجتماعی حقیرتر از آنند که هدف زندگی انسان قرار بگیرد. هدف زندگی، بندگی و رسیدن به خداست، راهش هم فقط همین است: سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم.
#ره_بر❤️🔥
@khabarekotahh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 متن کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در پایان مراسم عزاداری هیئتهای دانشجویی به مناسبت اربعین حسینی
✏️بسماللهالرّحمنالرّحیم
مثل همهی اربعینهای دیگر، امروز شما جوانان عزیز این حسینیّه را با حضور خودتان، با احساسات پاک خودتان، نورانی کردید؛ از همهی شما تشکّر میکنم به خاطر حضورتان و برنامهای که بحمداللّه به بهترین وجهی انجام گرفت. برنامهها بسیار خوب بود، سرود خوب بود، تلاوت قرآن خوب بود، زیارتی که خواندند بسیار خوب بود، منبر بسیار خوب بود، برنامهی آقای مطیعی بسیار خوب بود؛ بحمداللّه همهی برنامههایی که شما اینجا اجرا کردید، برنامههای پُرمغز، پُرمعنا و آموزندهای بود.
✏️در زیارت عاشورا، شما به امام حسین (علیه السّلام) عرض میکنید: یا اَبا عَبدِ اللّهِ اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَكُم اِلىٰ يَومِ القِيامَة. «اِلىٰ يَومِ القِيامَة» یعنی چه؟ یعنی این کارزار میان جبههی حسینی و جبههی یزیدی تمامنشدنی است؛ این کارزار ادامه دارد. جبههی حسینی خودش را معرّفی کرده؛ امام حسین (علیه السّلام)، در همین سفر کربلا، در چند جا مشخّص کرده که حرفش چیست، هدفش چیست. فرمود: اِنَّ رَسولَ اللّهِ صَلَّى اللّهُ عَلَيهِ وَ آلِهِ قالَ مَن رَأَى سُلطاناً جَائِرا؛ مسئله، مسئلهی ظلم است، مسئلهی جُور است. مُستَحِلّاً لِحُرُمِ اللّهِ ناكِثاً لِعَهدِ اللّهِ ... يَعمَلُ فی عِبادِ اللّهِ بِالجَورِ وَ العُدوان؛ مسئله این است. این جبههی حسینی است که در مقابلهی با ظلم فعّالیّت میکند و جهاد میکند. نقطهی مقابلش هم جبههی جُور است، جبههِی ظلم است، جبههی شکستن عهد الهی است.
✏️امروز شما در دنیا این را میبینید، قبل از دوران امام حسین (علیه السّلام) هم این دوجبههای وجود داشت، در زمان بعد از ایشان هم وجود داشته، امروز هم وجود دارد، تا آخر هم وجود خواهد داشت. در همهی اینها «اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم»؛ با هر کسی که در جبههی شما است، من خوبم؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم»، با هر کسی که با جبههی شما میجنگد، میجنگم. این جنگ اَشکال مختلفی دارد: در دوران شمشیر و نیزه یک جور است، در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران تبلیغات به وسیلهِی شعر و قصیده و حدیث و بیان کلمات یک جور است، در دوران اینترنت و کوانتوم و امثال اینها هم یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران دانشجو بودنِ انسان یک جور است، در دوران مدیر شدن و مسئول شدن یک جور دیگر است؛ در همهِی احوال هست. «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» نباید فراموش بشود. «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست؛ به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» اینجوری است. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر کردیم، اینجور شناسایی کردیم، اینجور همّت کردیم، زندگی معنا پیدا میکند، زندگی هدف پیدا میکند. پول لایق این نیست که هدف زندگی باشد؛ مقام و قدرت و موقعیّتهای اجتماعی حقیرتر از آن هستند که هدف زندگی انسان قرار بگیرند. هدف زندگی بندگی است، رسیدن به خدا است. راهش هم فقط همین است: سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَكُم.
✏️جوانیتان را قدر بدانید؛ میدان وسیعی در مقابل شما است. انشاءاللّه شصت سال دیگر، هفتاد سال دیگر شما در این دنیا حضور خواهید داشت و کار خواهید داشت؛ از این فرصت استفاده کنید؛ برای این فرصت طولانی برنامهریزی کنید؛ برای اینکه برنامهریزیتان درست از آب دربیاید فکر کنید؛ برای اینکه درست بتوانید فکر کنید با قرآن آشنا بشوید، قرآن را بخوانید، تأمّل کنید، از کسانی که پیش از شما و بیش از شما تأمّل کردند یاد بگیرید. یاد گرفتن ننگ نیست، افتخار است؛ همیشه باید یاد بگیریم، تا آخر عمر باید یاد بگیریم. فکر کنید، مطالعه کنید، شناسایی کنید، آنجایی که اقدام لازم است اقدام کنید. اقدام یک وقت در آزمایشگاه است، یک وقت در کلاس درس است، یک وقت داخل محیط دانشگاه است، یک وقت در محیط اجتماعی است، یک وقت در محیط سیاسی است، یک وقت در راه کربلا است، یک وقت در راه فلسطین است، یک وقت شعار برای اهداف عالیهی اسلامی است. انقلاب اسلامی این راه را روی ما باز کرد. عزیزان من، جوانهای من! شماها آن روزگار را ندیدید؛ خوشحال باشید که ندیدید. ما دیدیم آن روزگار را؛ روزگار بدی بود، روزگار سختی بود، روزگار سیاهی بود، روزگار یأس بود. انقلاب ورق را برگرداند، انقلاب راه را باز کرد، انقلاب به ما فرصت داد. میتوانیم از این فرصت استفاده کنیم؛ شما میتوانید از این فرصت استفاده کنید. میشود هم استفاده نکرد؛ اگر استفاده نکردیم، خسران است؛ اگر استفاده کردیم، فلاح است: قَد اَفلَحَ المُؤمِنون.
انشاءاللّه که موفّق و مؤیّد باشید.
والسّلامعلیکمورحمةاللّهوبرکاته
💻 farsi.khamenei.ir
هدایت شده از سرالاسرار
پیشنهاد می کنم کتاب نظم جهانی کیسینجر را نه یک بار که چندین بار مطالعه کنید؟!
نگاهی موسع در شناخت دشمن به شما می دهد. بویژه بخش مربوط به انقلاب اسلامی ایران و تحلیلش از بنیادگرایی شیعی بسیار آموزنده است.
بی خود نیست که تمام هست و نیست و دارایی های خود را برای شکست جمهوری اسلامی سرخط آورده اند.
کیسینجر معتقد است که تنها قدرت قابل بقا و تکثیر در برابر لیبرال سرمایه داری آمریکا فقط اسلام سیاسی شیعه می باشد. تمدن چین کنفوسیوسی و روس ارتدوکسی رقیب تمدنی_ حیثیتی غرب تلقی نمی شوند.
او معتقد است سطح منازعه غرب با ایران، ایدئولوژیک و زیربنایی و سطح منازعه غرب با روس و چین،استراتژیک و روبنایی است.
او و نظیر او مانند برژنیسکی، فوکویاما،تافلر به جد معتقد هستند که تنها راه خلاصی آمریکا از دست پدیده "انقلاب سیاسی شیعه" در ایران نه جنگ مستقیم نظامی یا تحریم اقتصادی که کشاندن سطح تقابل غرب و ایران از وضعیت ایدئولوژیک به ساحت استراتژیک می باشد و آنگاه قدم های تاکتیکی بهتر و کیفی تر قابل برداشته شدن است...
امام ره، بدرستی امام "جنگ عقیده ها بودند" او و نائب ایشان به درستی متوجه شده اند؛ تا مادامی که سطوح منازعه حفظ شود، روند نزول و فروپاشی گفتمان غرب در برابر گفتمان انقلاب اسلامی ایران غیر قابل توقف است.
کافی است این روزها به گسترش منطق و ایدئولوژی اسلام سیاسی شیعه ایرانی در بیخ کاخ سفید و سایر پایتخت های بلاد کفر، نگاه خریدارانه بیاندازید...
* پوریا طیبی کارشناس مسائل راهبردی
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
💠 #تفاوت
🔸امام علی علیه السلام:
مردم تا زمانى که متفاوت باشند، همواره در خیر و خوبى هستند و همین که یکسان شدند نابود شوند.
📚غررالحکم/5097
✍🏼 و از نشانه هاى الهى، آفرینش آسمانها و زمین و تفاوت زبانها و رنگهاى شماست؛ همانا در این امر براى دانشمندان نشانه هایى قطعى است.
سوره روم آیه 22
@feragh_adyann
امام صادق علیه السلام:
🔹منْ أُعْطِيَ ثَلاَثاً لَمْ يُمْنَعْ ثَلاَثاً مَنْ أُعْطِيَ اَلدُّعَاءَ أُعْطِيَ اَلْإِجَابَةَ وَ مَنْ أُعْطِيَ اَلشُّكْرَ أُعْطِيَ اَلزِّيَادَةَ وَ مَنْ أُعْطِيَ اَلتَّوَكُّلَ أُعْطِيَ اَلْكِفَايَةَ .
🔸به هرکس توفیق دعا داده شود، اجابت را نیز به او میدهند. و به هرکس توفیق شکرگزاری داده شود، فزونی را نیز به او میدهند. و به هرکس توفیق توکل داده شود، کفایت در امور را نیز به او میدهند.
📚 اصول کافی (باب الایمان و الکفر)
جلد ۲ صفحه ۶۵
@feragh_adyann
امام صادق علیه السلام:
🔹منْ أُعْطِيَ ثَلاَثاً لَمْ يُمْنَعْ ثَلاَثاً مَنْ أُعْطِيَ اَلدُّعَاءَ أُعْطِيَ اَلْإِجَابَةَ وَ مَنْ أُعْطِيَ اَلشُّكْرَ أُعْطِيَ اَلزِّيَادَةَ وَ مَنْ أُعْطِيَ اَلتَّوَكُّلَ أُعْطِيَ اَلْكِفَايَةَ .
🔸به هرکس توفیق دعا داده شود، اجابت را نیز به او میدهند. و به هرکس توفیق شکرگزاری داده شود، فزونی را نیز به او میدهند. و به هرکس توفیق توکل داده شود، کفایت در امور را نیز به او میدهند.
📚 اصول کافی (باب الایمان و الکفر)
جلد ۲ صفحه ۶۵
@feragh_adyann
هدایت شده از سرالاسرار
ذات سیاست چیست؟
این روزها با پایان انتخابات و تذکرات چندین باره حکیم انقلاب اسلامی در خصوص لزوم دقت به پرهیز نمودن از بداخلاقی در رقابت های ضروری در امر سیاسی، شاهد ترویج نگاه خطرناکی حتی در میان دوست داران انقلاب اسلامی هستیم!؟.
جملات سخیف و دور از علمی مانند: سیاست پدر مادر ندارد، سیاست یعنی حقه بازی، سیاست عاقبت ندارد و...
این نگاه از آن روی جای تامل و حساسیت دارد که بدانیم در سنوات گذشته، مابین عموم مردم و جریانات سنتی مذهبی، دارای جایگاه بوده و در میان کنش گران انقلابی، موضوعیت و طریقیت نداشته است.
باطن سیاست نه رفاقت که منازعه برای کسب قدرت است. در واقع سیاست یعنی قدرت و قدرت یعنی توان تحمیل اراده خود، سازمان خود، حزب خود، ساختار خود، دولت و حاکمیت خود، کشور خود، آرمان های خود بر دیگران...
ذات سیاست نه سلم که نزاع،تقابل و زد و خورد برای کسب قدرت می باشد که اگر اینگونه نبود غزوات صدر اسلام، جنگ های امیرالمومنین، فاجعه کربلا، قیام زید ابن علی، قیام مختار، قیام های نافرجام سادات علیه دستگاه اموی و عباسی،قیام آل زیار و آل بویه شیعی،نهضت امام خمینی ره، تاسیس حزب الله لبنان، تسلط حوثی های شیعی و... شکل نمی گرفت.
این منازعات و استیلاجویی در امر سیاسی، هیچ وقت تمام شدنی نیست چه در مقیاس داخلی و چه مقیاس های جهانی.
باید متوجه بشویم که کسب قدرت سیاسی_ اقتصادی_ علمی_ رسانه ای_ اجتماعی و نظامی در هدف غایی سیاست، فی نفسه نه خوب مطلق است و نه شر مطلق است که اگر اینگونه به قدرت نگاه کنیم گرفتار افراط لیبرالیستی_ کمونیستی ماتریالیستی از نوع فردی_ اجتماعی آن و یا تفریط تخدیری مذهبی همچون حجتیه ای ها و یا نگاه های مسلط به حوزه های تشیع که تا پیش از نهضت امام خمینی ره جولان بر افکار می دادند، می شویم.
خطرناکتر در آنجا می باشد که، عدم درک درست حقیقت سیاست و کسب قدرت در نهله های مذهبی چه از نوع سنتی حامی جدایی دین از سیاست و چه از نوع انقلابی آن، ما را قطعا گرفتار سکولاریسم پنهان در باورها و حتی رفتارهای اجتماعی مدافعین انقلابی می کند.
با پذیرش نگاه صفر و صدی و برداشت توهمی از امر سیاسی در میان مذهبی ها،خروجی و نتیجه همه نگاه ها و گرایشات به امر سیاسی، یکسان است؛
(( سلطه جویی جریانات ماده گرا چه از نوع نگاه لیبرالیستی فرد محور و چه از نوع نگاه کمونیستی اجتماع محور آن بر مقدرات جهانی و جهان اسلام و به حاشیه رفتن جریان معنا گرا چه از نوع نگاه سنتی تخدیری آن و چه از نوع نگاه انقلابی پویای آن)).
تحقق این امر شوم باعث تبعی شدن، تحقیر شدن، محروم شدن جامعه معناباور دین مدار جهان از سهم خود در برداشتش از کیک قدرت، چه در زندگی اجتماعی به نسبت سایر تفکرات حاضر در جامعه و چه در مدیریت مقدرات خود و برداشت منافع حداکثری خود آن هم در جهانی که شاهد حضور استیلاجویان بی رحم الحادی همچون آمریکا_ اسراییل می باشد، می گردد...
باید بدانیم مهم چرایی، چگونگی و نحوه استفاده از قدرت است که مکاتب سیاسی متنوع الحادی، توحیدی، ماده گرا، معنا گرا را شکل داده اند نه زیر سوال بردن اصل ذات سیاست و کسب قدرت را...
* پوریا طیبی کارشناس امور راهبردی
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
هدایت شده از سرالاسرار
چرا آمریکا از پدیده ای به نام انقلاب اسلامی وحشت دارد؟!
اگر به نقشه نگاه تیزبینانه بیاندازید و اگر به جملات هرودوت، کیسینجر، آبراهام لینکن و سایر شخصیت های واقع نگر درجهان سیاست و روابط بین الملل دقت کنید آنگاه متوجه عمق دل نگرانی و پریشانی آن ها با وقوع انقلاب اسلامی در ایران می شوید.
به هم پیوستگی دو عنصر ایدئولوژی انقلابی با درون مایه ظلم ستیزی شیعی و اصالت در تمدن کهن بشری،از سرزمین ایران موقعیتی ساخته که نه باورهای معرفتی و نه باورهای فرهنگی به مردمانش اجازه توقف و هضم در نظم وستفالیای غربی را نمی دهد.
سرزمینی که روزگارانی وسعتش محل تلاقی سه قاره بوده، اولین تمدن گسترده بشری معرفی شده، فرهنگ مردمانش؛ عزتمندی و غرور جهانی یست، حال با مولفه های ایدئولوژیکی همچون غیرت علوی ، ظلم ستیزی عاشورایی ، جهان وطنی مهدوی بر پایه آموزه قرآنی امت جهانی گره ناگسستنی خورده است و از درونش قاسم سلیمانی،فخری زاده، طهرانی مقدم،بابایی،چمران، کوچک جنگلی،شهریاری،حسن باقری،مصباح یزدی، حسن زاده آملی، سید علی قاضی، بهجت، روح الله خمینی ها بیرون آمده است و اکنون به تعبیر مشرق شناسان غربی، با ابرحریفی به نام سید علی خامنه ای مواجه هستند که نقشه های دشمن را می شناسد،بایک سخنرانی همه برنامه هایی که بهترین مغزها با صرف وقت و هزینه طراحی کرده اند بهم می زند، مردمش به او باور دارند.
آیا نباید آمریکا و اقمار جهانی آن بدنبال بر هم زدن این انقلاب،این کشور و تخریب این راه بر،برای ممانعت از احیای مجدد شکوه جهانی آن باشند.شکوهی که این بار نه دروسعت سرزمینش که در منطقش نهفته
*طیبی کارشناس مسائل راهبردی
@safavali
هدایت شده از سرالاسرار
بررسی هارتلند جهان؛
شاید برایتان تعجب آور باشد که هارتلند یا همان قلب جهان کجاست؟! غرب آسیا یا همان اصطلاح جعل شده توسط انگلیسی ها؛ خاورمیانه.
بله غرب آسیا و بویژه منطقه شامات ، ایران ، سواحل جنوبی و شمالی خلیج فارس بدلیل شرایط ایدئولوژیکی،بین الادیانی، انرژی،نگاه های آخرالزمانی، هیدروپولیتیکی، انرژی، حضور تمدن های با اصالت جهانی همچون مادها، بابلی ها، آریایی ها، سومری ها، آشور و نقطه اتصال طلایی سه قاره؛ از طرف استراتژیست های شرق و غرب دارای اهمیت زایدالوصفی می باشد.
هنری کیسینجر در کتاب the new word با بررسی تمدن های رقیب لیبرالیسم سرمایه داری از جمله چین کنفوسیوسی و روس ارتدوکسی، وقتی به این منطقه می رسد، تنها گفتمان و نظریه تمدن سازی که دارای نگاه جهانی به موازات تمدن غربی می باشد را" انقلاب اسلامی ایران با درون مایه اسلام سیاسی شیعی" معرفی می کند.
وی تمامی نکات تمدنی جملات حضرت امام ره و حضرت آقا را در کتاب خود با نام" آیت الله خمینی و آیت الله خامنه ای" بررسی نموده و در نهایت تنها ظرفیت تمدن ساز با نگاه و تراز جهانی را در کشور ایران تشخیص می دهد.
قابل تصور و بسیار بدیهی است وقتی فلاسفه سیاسی و استراتژیست های غرب در مراکز تولید فکر و تصمیم سازی به این نتیجه رسیده اند، مراکز و اتاق های تصمیم گیر بویژه صهیونیسم جهانی در کل ۵ قاره بدنبال کند کردن، متوقف کردن، استحاله کردن، نابود کردن آن اهتمام تمام عیار داشته باشند.
نمی خواهیم سیر چهار دهه دشمنی را تشریح و تبیین نماییم لیکن بعد از پایان دوران دفاع مقدس و ناکامی مفرط در دست یابی به موارد فوق الذکر، پروژه های بعدی بر بستر اقدامات نیمه سخت و نرم با نام های متنوع هوشمند، نیابتی و...در گرفته است. اما در حال حاضر و بویژه بعد از فروپاشی داعش در سال ۹۶ مدل ترکیبی بر پایه منازعات شناختی طراحی و در لایه های متنوع فرهنگی، اجتماعی،رسانه ای، اقتصادی،سایبری،امنیتی، سیاسی،علمی،صنعتی پیاده سازی شده است. در یک کلام بدنبال هویت سوزی تمام عیار در تمامی شقوق گفته شده برای هویت سازی بر اساس مدل نرمالیزاسیون مطلوب تمدن غربی هستند.
بی تردید همان طور که دفاع مقدس ۸ ساله ما شاهد پیروزی و شکست، اسیر گیری و بالعکس، عقب نشینی و پیشروی، دور خوردن و دور زدن، کمبودها و امکانات، بی برنامگی ها و مدیریت های جهادی و... بوده است، دفاع مقدس کنونی ما یا همان" خرمشهرهای پیش روی گفته شده چند سال پیش حضرت آقا" هم دارای نقاط قوت و ضعف، پیش روی و عقب روی، امکانات و کمبودها و... می باشد.
به یقین جنگ اقتصادی با پشتوانه عملیات رسانه ای و تبلیغی بر مدار تغییر شناخت و باورهای مردم ایران از امهات این نبرد در مدل اخیر( پایانی) بوده و چنانچه۱. با درایت مسئولین،مردم،رسانه، انقلابییون، نهادهای تصمیم ساز ذیل منظومه فکری حضرت آقا پیش بروند و۲.صبر راهبردی مبتنی بر آموزه قرآنی" ان مع العسر یسرا" را نه در لسان که در وجدان و باور خود حک کنند و ۳. همچون حاج قاسم ها، طهرانی مقدم ها، فخری زاده ها، چمران ها، کاظمی آشتیانی ها،شهریاری ها شیوه زیست جهادی و مدیریت هوشمندانه تبدیل تهدید به فرصت را سرلوحه کارمان قرار دهیم؛ ایران عزیز که متصف به اسلام سیاسی یا همان کلمه نورانی و مقدس انقلاب اسلامی شده است، برآوردهای امثال کیسینجر،فوکویاما، تافلر، چامسکی را در آینده ای بسیار بسیار نزدیک تحقق می بخشد.
دلار، هسته ای، گسل های اجتماعی و مذهبی، تلاطمات معیشتی مردمی، شبکه سازی های هویتی، پروپاگاندای رسانه ای ،همگی برای کند کردن،متوقف کردن،استحاله کردن، نابود کردن و در یک کلام سر خط آوردن ایران برای نرمال رفتار کردن در چارچوب نظم جهانی مطلوب آمریکا و همراهان اروپاییش بویژه نازایی و عدم تحقق کابوس نظم نوین جهانی هشدار داده شده توسط اتاق های فکرشان می باشد. اما همان طور که گفته شد ایران با تمدن و فرهنگ چند هزار ساله که چهار دهه است مزیین به اسلام سیاسی انقلابی شده است نه تنها بدنبال سربرآوردن و احیای شکوه به تاراج رفته خود و سایر ملت های منطقه( که دیرپایی جزو ایران بزرگ از آسیای میانه و قفقاز تا سواحل شرقی دریای سیاه بوده اند) می باشد،بویژه بدنبال تحقق نظم نوین جهانی و برپایی دهکده جهانی، بر اساس تحقق شرایط ظهور آخرین انسان الهی و ذخیره بازمانده از صلحا و پیامبران و اولیای اللهی و مقابله تمام عیار حکمرانی جهانی در برابر نظم دهندگی جهانی شیطان با عملگی غرب می باشد. الیس صبح بقریب. ان شا الله
*پوریاطیبی کارشناس مسائل راهبردی
@safavali