فردا که محرمه میخوایی به مردم بگی امام حسین مرگ رو به جون خرید ولی ذلت بیعت با یزید رو قبول نکرد؟! بعد مردم نمی پرسن پس چرا دوماه داشتی بیعت با مثل یزید رو عادی سازی میکردی آقای مداح؟!
✍ حوّا
🆔 @TheRight
⭕️ و روسیاهی به ذغال خواهد ماند!
▪️ترامپ اصرار داشت قبول تفاهمنامه توسط ایران در روز تولدش(یکشنبه)انجام شود و در حالی که مراسم جشن تولدش در جریان بود،قبول تفاهمنامه خاتمه جنگ از سوی ایران را اعلام کرد.
▪️شعام با صدور بیانیه ای،ضمن اعلام پذیرش تفاهم در روز تولد ترامپ و امضای آن در روز جمعه اعلام کرد:«بر اساس توافقات انجام شده،جنگ و عملیات نظامی در تمامی جبهه ها از جمله لبنان از امشب به صورت فوری و دائمی پایان یافته و به علاوه،محاصره دریایی علیه ایران بلافاصله و به طور کامل خاتمه مییابد».
▪️ترامپ دقایقی بعد از اعلام پذیرش توافق:«اگر تهران توافق نهایی را انجام ندهد،حملات را از سر می گیریم.تنگه هرمز باید فوراً باز شود و برای همیشه رایگان بماند،ایران تا ۱۵ سال غنیسازی نخواهد کرد».
▪️نتانیاهو بعد از اعلام قبول توافق از جانب ج.ا.ا :«ارتش اسرائیل از لبنان عقب نشینی نخواهد کرد و اسرائیل خود را ملزم به رعایت بند مربوط به لبنان در توافق آمریکا و ایران نمیبیند».
🔻توافق میان ج.ا و شیطان بزرگ،مُرده به دنیا آمد! توافقی که بلافاصله پس از اعلام، توسط حملات اسرائیل به لبنان زیر پا گذاشته شد! توافقی که قرار بود هدیه تولد ترامپ و سوخت تبلیغاتی او برای اعلام پیروزی بر ج.ا باشد! توافقی که برخی جزئیات آن توسط بیانیه دولت پاکستان به اطلاع مردم ایران رسید!
🔻حتی کودکان امت مبعوث شده ایران، عملی شدن این توافق را باور ندارند! توافقی که قرار است "خوابهای طلایی" برخی "تشنگان قدرت" در ایران را تعبیر کند!
🔻برنده این توافق ترامپ بود همان گونه که برنده نبرد ۳۹ روزه،ملت مسلمان ایران بودند!ملتی که با تداوم دفاع و ایجاد "بازدارندگی" می توانستند پس از تنبیه متجاوزین آمریکایی_صهیونی،پیروزی حقیقی را جشن بگیرند!
🔻بدیهی است این توافق منجر به برآورده شدن مطالبات ج.ا نخواهد شد و حتی سایه جنگ و تجاوز مجدد دشمن آمریکایی_صهیونی را از سر کشورمان کوتاه نمی کند!
🔻هر چند ملت مبعوث شده ایران اسلامی،از تحمیل این توافق،خشمگین هستند و جز با خونخواهی رهبر شهید و تمامی شهدای مظلوم این نبرد، آرام نخواهند شد اما این توافق در حاشیه خود اتفاقاتی را رقم زد که برای انقلاب اسلامی و ملت مسلمان ایران خیر و برکت را به دنبال خواهد داشت!
🔻این مذاکره و توافق و حواشی آن،چهره حقیقی بسیاری از مدعیان را آشکار کرد و میزان وفاداری و التزام آنها به ولایت فقیه و ارزشهای اصلی انقلاب اسلامی را علنی کرد! بسیاری از مدعیان "خوش سابقه" در این روند،غربال و مردود شده و عملا از فهرست زمینه سازان ظهور،حذف شدند!
همان گونه که بسیاری نیز به واسطه تحولات این ایام به صف سربازان انقلاب اسلامی پیوستند!
تحولات چند ماه اخیر،ملت انقلابی و مومن ایران را به سطحی عالی از بلوغ فکری و عقلانی رساند، آنچنان که لایق سربازی ظهور باشند و تحمل داغها و سختیهای این ایام،یکایک ملت مبعوث شده را به حدی از صلابت و استحکام ارتقا داد که به تعبیر احادیث،مصداق "زُبُرالحَدید"(قطعات پولاد)شدند تا توان همراهی ولی عصر(عج) در نبرد آخرالزمانی حضرتش را پیدا کنند!
🔻و ملت انقلابی و مومن ایران،انتقام همه شهیدان مظلوم تاریخش را از آمریکا و اسرائیل خواهد گرفت! هر چند دنیا پرستان و قدرت طلبان نخواهند و نفهمند!
✍ صادق کوشکی
🆔 @TheRight
امیرالمؤمنین:
از همنشينى با دروغگو بپرهيز! زيـرا او، دور را بـه تـو نزديـک، و نزدیک را به تو، دور نشان مىدهد.
🆔 @TheRight
در جنگ بعدی:
١. اهرم مؤثر مسدودسازی تنگه هرمز را نداریم.
۲. همراهی حزبالله لبنان را هم نخواهیم داشت.
چند وقتیست دشمن در صدد جایگزینیِ مسیر جدید انتقال انرژی، و تدبیر اساسی و مؤثر در مقابله با مسدودی تنگه هرمز است. فلذا در جنگ بعدی که خودش شروع خواهد کرد، دچار هیچ غافلگیری بابت مسدودی تنگه هزمز و حتی مسدودی بابالمندب نخواهدشد.
از طرفی، با ضمیمه کردن متن توافق به
یک قطعنامهی مرتبط در شورای امنیتِ سازمان ملل، باز نگهداشتن تنگهی هرمز را برای ایران الزامآور کرده، و مقدمات اجماع بیتالمللی علیه اقدام به بستن تنگه هرمز را از پیش فراهم خواهد ساخت.
اما حزبالله لبنان؛ مقاومت لبنان در این جنگ، به این نتیجه رسید که جمهوریاسلامی، اعتباری برای امنیت جنوب لبنان قائل نیست. فلذا در جنگ بعدی، جان مردم لبنان را فدای مصلحتاندیشیهای مُضرِّ مسئولان محافظهکار جمهوری اسلامی، نخواهد کرد.
#خسارت_محضتر
✍ زکریا فکوری
🆔 @TheRight
⭕️ تنگه احد را هنگامی رها کردند که خیال کردند جنگ پایان یافته و پیروز شدهاند.
⚠️ به شوق جمعآوری غنائم(دلارهای بلوکه شده) تنگه را رها نکنید.
🆔 @TheRight
برخی مطالبه گران،
نیت شون پاکه
فکرشون هم پاکه
قلبشون هم پاکه
اما رفتار ظاهری شون ( شعار قتل فلانی که گفتن مرگ بر فلانی ) خب یک نقطه ضعف کوچیکی داره
از این خطای ظاهریشون بگذرید
و فقط به نیت پاک شون نگاه کنید!
اینها هم دخترهای این مملکت هستند😉
🆔 @TheRight
اهل دلی نوشته بود:
در زیارت عاشورا سه بار بر تو سلام میفرستیم؛
سلام بر علی فرزند حسین
و بر فرزندان حسین
و بر یاران حسین
🆔 @TheRight
توهین به نماینده قم یعنی توهین به مردم قم.
حالا چی گفته؟ گفته مجلس را باز کنید؟ یعنی باز شدن مجلس برای اینها اینقدر خطرناک و سنگینه؟
🆔 @TheRight
مایی که یک عمر منتظر جمعه ظهور بودیم،
چی شد که اینبار منتظر جمعه بیعت با یزید شدیم؟!
🆔 @TheRight
برخی از اکانتها توییت زدن: چون سردار قاآنی از تیم مذاکره کننده تشکر کرده حجت تمام شد!
حرف سردار قاآنی برایتان حجت است
اما سخنانِ رهبر شهیدمان حجت نبود؟!
امیرالمؤمنین فرمودند:
حق با شخصیتها شناخته نمیشود؛ حق را بشناس تا اهل آن را بشناسی.
🆔 @TheRight