⬛ *جلیلی رای ندارد؟! یا نمی خواهند رای داشته باشد؟
مهندسی افکار عمومی، علیه سعید جلیلی این چند وقت، بار ها شنیدیم که سعید جلیلی نمیتونه رای اکثریت رو کسب کنه و حضورش در انتخابات «قطعا» به شکست منجر میشه اما دلیل این همه پافشاری روی این موضوع چیه؟
1 | در علوم اجتماعی تعریفی وجود داره به نام "پیش بینیِ خود-تحقق بخش" که اینطور شرح داده میشه: یک «باور غلط» که به طور مستقیم یا غیرمستقیم ، منجر به تحققِ خود میشود
[این بخش رو با توجه به تصویر بخونید که بهتر متوجه بشید]
2 | یعنی یک باور حتی اگر غلط باشد، چون بر اثر تلقین به یک اعتقاد قلبی تبدیل شده، ممکنه به واقعیت تبدیل بشه! که البته این فرآیند چرخه ای داره
3 | ما باور هایی رو در ذهن خودمون پرورش میدیم(۱) که طبق اون انتظاراتی از اتفاقی که خواهد افتاد داریم(۲) و طبیعتا طبق این انتظارات رفتار میکنیم(۳)! و همین رفتار ما میتونه نتیجه رو تغییر بده(۴)! با مثال پایین بهتر متوجه میشید
4 | به عنوان مثال ثابت شده در مدارس هر چه معلم ها انتظارات بیشتری از دانش آموزان داشته باشن، و به طور مستقیم یا غیر مستقیم اینطور رفتار بکنن که از اونها توقع بالایی دارن ، اون دانش آموزان عملکرد بهتری خواهند داشت و نتیجه بهتر خواهد بود!
5 | البته برعکس همین موضوع هم صادقه! یعنی اگه معلم ها جوری رفتار بکنند که انگار انتظار خاصی از دانش آموزان ندارن، در آخر عملکرد ضعیف تری از دانش آموزان رو شاهد خواهیم بود اون هم در حالی که در هر دو صورت استعداد دانش آموزان یکسان باشه! یعنی در اینجا، انتظارات بر نتیجه اثر گذاشت
6 | و اما چیزی که امروز شاهدش هستیم بخشی از پروژه مهندسی افکار عمومی در انتخاباته که بر اساس همین نظریهی "پیش بینیِ خود-تحقق بخش" پیش میره...
7 | ما با یک چرخه طرفیم! که الان در مرحلهی رفتاری قرار داریم؛ یعنی توی این پروژه افراد باید طوری رفتار کنند که #سعید_جلیلی به هیچ وجه رای نداره تا انتظارات مردم از جلیلی کم بشه! وقتی دیگه کسی از جلیلی انتظار نداشته باشه که رای بیاره پس دلیلی نمی بینه که بهش رای بده!
8 | یعنی خیلی راحت با دستکاری افکار مردم، انتظارات رو از جلیلی پایین میارن و اون رو به یک بازندهی از پیش تعیین شده تبدیل میکنن و مردم هم طبق همون انتظارات رفتار خواهند کرد و به جلیلی رای نمیدن...
9 | القای شکست جلیلی در انتخابات اونهم در هر شرایطی نشون میده که جریانی در صدد اینه که این تفکر رو تا انتخابات در بین مردم جا بندازه، تا این باور غلط به واقعیت بپیونده!
10 | متاسفانه بخشی از دوستان ما در جبهه انقلاب هم خواسته یا ناخواسته پازلی از این پروژه شدن و عملا دارن در زمین دشمن بازی میکنن...*
#رای_من_جلیلی #انتخابات
🆔 @TheRight
دکتر جلیلی به هیچ عنوان دنبال کوتاه اومدن از منافع ملی نبوده، نیست و نخواهد بود منتها برجام دوستان هیچوقت چنین چیزی را درک نکردند...
#سعید_جلیلی #رای_من_جلیلی #انتخابات
🆔 @TheRight
رهبری در جایی نقل فرمودند: عدهای به حضورشان رسیدند و گفتند که شما اینقدر بر حضور حداکثری تاکید نکنید، چون با حضور حداکثری قشر خاکستری میآیند و به لیبرالها رأی میدهند و آنها رأی میآورند.
آقا فرمودند: خب رأی بیاورند.
در مسالهی انتخابات حداکثری نیز میخواستند ترس از رأی آوری لیبرالها را برای آقا مطرح کنند. ولی ایشان ردشان کرد. و موضع انفعالی یا مصلحت جویانه اتخاذ نکردند!
لذا در انتخاب فرد هم اگر موضع، انفعالی و از روی ترس از رای آوردن لیبرالها باشد و (قائل به این شویم که به صالح مقبول رأی دهیم نه اصلح، تا آنها رای نیاورند.) براساس حکم رهبری معظم و ولی خدا قطعا نظر باطل و مردودی است.❌
#انتخاب_اصلح
#انتخابات
#سعید_جلیلی
🆔 @TheRight
🔻 رسانه مردمی جلیلیشو!
👈 ویژه کاربران اینستاگرام
🔹اگر صفحه شخصی یا عمومی داری که مایلی باهاش برای دکتر جلیلی تبلیغ کنی، به لینک زیر رفته، فرم را پر کنید و منتظر تماس ما باشید!
https://jalili1400.com/resanesho-instagram/
🔹 بایکوت رسانههای رسمی چه اهمیتی دارد برای مردی که مردم رسانهاش باشند!
#انتخاب_اصلح #انتخابات #رای_من_جلیلی
📣 جلیلی رأی ندارد؟!
⭕️ سؤال این جاست که اگر دکتر #سعید_جلیلی سال ۹۲ رایشان بیشتر از دکتر قالیباف میبود آیا در این صورت هم گفته میشد جلیلی رای ندارد؟؟
حتما جواب منفیست چون این مدل گفتمان علیه قالیباف چندان مطرح نیست.
حالا توجه کنید به تحلیل زیر:
واقعيتهاي آماري ميگويد:
در انتخابات 92 میزان رای آقاي قالیباف حدود 6 میلیون (۶٬۰۷۷٬۲۹۲) و رای آقای جلیلی حدود 4 میلیون(۴٬۱۶۸٬۹۴۶) بود.🗳
📝 با يك بررسی سرانگشتي و مطالعه اوليه ميداني جریان انقلابی متوجه میشویم حد اقل یک ملیون رای (یعنی حدود 16.5% از آراء قالیباف) آراء اشخاصی بود که دقيقا به خاطر همين گزاره «دكتر جليلي رأي ندارد» با وجود اعتقاد به اصلح بودن دکتر جلیلی ولی به قالیباف رای دادند.
یعنی اگر شما از ده نفر از دوستانی که به قالیباف رای دادند بپرسید و فقط دونفر بگویند جلیلی را اصلح میدانستم ولی چون رای نداشت به قالیباف رای دادم آنگاه میشود ۲۰ درصد یعنی بیشتر از یک ملیون(۱,۲۰۰,۰۰۰)
بر اساس چهار عمل اصلي رياضي؛ ۵=۱-۶ ۵ =۱+۴
به اين معنا كه حداقل باید گفت آراء دكتر جليلي و جناب آقاي قاليباف يكسان بود اگر نگوییم بیشتر بود (و جلیلی میشد نفر اول جریان مخالف اصلاحات)
✅ این امر در حالی بود که آقای جلیلی:
1.با توجه به دبیری شورای امنیت و درواقع اداره امور بحرانی کشور و با تشکیل کارگروههای مختلف متشکل از نخبگان، در حال تدبير وضعيت بحراني كشور در سالهاي آخر احمدینژاد بود و تنها به اصرار برخی دلسوزان انقلاب و نبود کاندیدایی با شعار مقاومت وارد میدان انتخابات شد.🗳
لذا فرصت کم بود و ایشان بدون هیچ زمینه اولیه انتخاباتی، بدون ستاد و سازماندهی قبلی، تنها بر اساس ظرفیت خودجوش انقلابی توانست این رأی را بیاورد.
2. در ۹۲ از طرفی به دلیل برخی رفتارها توسط رئیس جمهور وقت و و از طرف دیگر فضاسازی برخی دیگر از مسوولین، فضای عمومی با سیگنالهای مختلف رسانههای غربی و داخلی، تمایل به مذاکره با آمریکا را مورد تأکید قرار میداد و راه نجات کشور را مذاکره با امریکا قلمداد کرده و دکتر جلیلی را مانع اساسی این امر میشمرد.
این مواجهه نه فقط از طرف روحانی و عارف بلکه تمامی کاندیداهای اصولگرایی آن دوره همچون محسن رضایی، ولایتی و قالیباف مورد تأکید قرار گرفت و تنها متهم این صحنه، دکتر جلیلی قلمداد میشد.
(کلیپ کلاه وحدت مشاهده شود)
💢 اما درمقابل، جناب آقای دکتر قالیباف:
1.قبل از انتخابات ۹۲ در انتخابات ۸۴ نیز به عنوان کاندیدای بالفعل ریاست جمهوری ثبت شده بود لذا یک چهره شناخته شده در بین عموم مردم بود.
2.تا سال 92 حدود 8 سال شهردار تهران بوده و توانسته بود یک کارنامه جلوی چشم مردم تهیه کند.👀📜
3.ایشان از مدتها قبل برای حضور در انتخابات 92 آمادگی کامل داشت و ستاد ایشان کاملا سازماندهی شده و پشتیبانی بالایی از آن به عمل میآمد.
4.ایشان حمایت بسیاری از شخصیتهای نامدار را از خود داشتند. 🤝 (مخصوصا چند منبری معروف و عزیزی که شب آخر تبلیغات فعالین ستادها را جمع کردند و گفتند جلیلی اصلح است رای ندارد پس به قالیباف رای دهید)
5.ایشان به وضوح نشان میداد بیتمایل به مذاکره با امریکا نیست. بر همین اساس فضای عمومی کشور مخالف با قالیباف نبود. کما این که در سال 96 نیز ایشان برجام را برآیند نظام معرفی کرد و در سال 92 از دکتر ظریف به عنوان وزیر خارجه دولت خودشان نام برده بود.
✅ با این حساب حداقل نتیجهای که میتوان گرفت این است که در همان سال 92 دکتر جلیلی حتی نیازی به آن نداشت که حمایتهایی از جنس حمایتهای جناب آقای قالیباف را داشته باشد بلکه اگر تابوی «جلیلی رأی ندارد» شکسته میشد، ایشان میتوانست رأی بالاتری از آقای قالیباف بیاورد.
یعنی اگر توصیه رهبری به "رای به اصلح" توسط برخی از خود انقلابیون زیر پا گذاشته نمیشد این قالیباف بود که باید به نفع جلیلی کنار میرفت ( قابل توجه مدعیان وحدت )
(گل به خودی ممنوع)
#انتخابات
#سعید_جلیلی
#انتخاب_اصلح
🆔 @TheRight
مقاله نشریه ویک در سال ۹۲👆
💢 دشمنان اسلام و ایران از یک چیز میترسند، از علم شدن پرچمدار گفتمان ناب اسلام...
#سعید_جلیلی همواره ثابت کرده که در پای اصول و ارزشهای انقلاب اسلامی ایستاده است.
#اصلح_فقط_جلیلی #انتخابات
🆔 @TheRight
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 عقلهای دوراندیش این روزها رو میدیدن و مدام انذار میدادن وقتی همهی سیاسیون پرادعا (از چپ و راست) در باد توهم برجام خوابیده بودن.
#سعید_جلیلی : بند ۵ برجام زمینه خرابکاریها در نطنز را فراهم میکند.
#رای_من_جلیلی #انتخابات
@TheRight
مستند کلاه وحدت بخوبی نشان داد این تفاوت رو
#اصلح_فقط_جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
#قالیباف
🆔 @TheRight
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلیلی پرتکرارترین نام این روزها*
خلاصه ای از بیوگرافی دکتر سعید جلیلی و بعدهای شخصیتی مغفول مانده از ایشان را در این ویدئو ببینید....
#سعید_جلیلی
#انتخابات
#جلیلی_شایسته_ریاست_جمهوری
🆔 @TheRight