تلاش یک شرکت برای تعامل مجازی حتی پس از مرگ
🔹پس از اینکه «آرتور سیشوف» مدیرعامل شرکت توسعهدهنده واقعیت مجازی Somnium Space، پدرش را چندین سال پیش به دلیل سرطان از دست داد، شروع به بررسی راههایی برای حفظ شخصیت و ماهیت افراد حتی پس از مرگ کرد. نتیجه این بررسیها حالتی به نام «Live Forever» است که در آینده منتشر خواهد شد و باعث میشود تا کاربران ظاهر، صدا و حتی شخصیت خود را به عنوان آواتارهای دیجیتالی احیا کنند.
🔹برای ساخت چنین مدل شبیهسازی، این شرکت از اعضا و کاربران خود اجازه میگیرد تا به مقداری از دادههای شخصی آنها مانند مکالمات، حرکات و حالات چهره دسترسی داشته باشد.
💢 یکی از اهداف اصلی استکبار صهیونیستی در #نظم_نوین_جهانی این است که جهان با یک واحد پولی کار کند.
⭕️ برای استفاده از آن نیز، هر فرد باید یک #تراشه_زیرپوستی داشته باشد. لذا به همه افراد در بدو تولد، تراشهی شناسایی اختصاص داده خواهد شد (نظیر کد ملی) و این الگوی جدید شناسایی تمام فعالیتها از جمله تراکنشهای مالی است.
❌ این یعنی تمام اقدامات شما با شناسهی شما انجام میشود و بدون این تراشهی شناسایی، نمیتوانید هیچ اقدامی انجام دهید.
✴️ عوام میگویند «زندگی آسانتر خواهد شد»؛ اما ما میگوییم «کدام زندگی؟؟!»
#رمز_ارز
#حذف_اسکناس
#سایبرنتیک
#پروتکلهای_صهیونیسم
🔰جهاد در فضای مجازی لازمه امر تبلیغ در عصر جدید است
🔻شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر جنبش اسلامی در نیجریه در دیدار با جمعی از اعضای این جنبش بر لزوم جهادی عمل کردن در عرصه فضای سایبری و اهمیت آن در عصر کنونی تاکید کرد.
🔹در ادوار گذشته مبلغان و روحانیون برای تبلیغ دین و مذهب ناچار به ترک خانه و محل زندگی خود بودند تا بتوانند امر مهم تبلیغ شریعت را در دورترین نقاط کشور نیز به احسن وجه انجام دهند اما در عصر کنونی در کنار تبلیغ چهره به چهره، مسئله تبین و تشریح مسائل شرعی و مذهب در فضای مجازی از اهمیتی دو چندان برخوردار است.
🔹متاسفانه در مسیر تبلیغ در فضای مجازی، موانع و مشکلات بسیاری بر سر راه ما قرار دارد که از آن جمله زیر ساخت های ضعیف شبکه و بحث سرعت پایین اینترنت در کشور نیجریه است که امیدواریم به همت مسئولان به زودی این مسئله نیز مرتفع گردد.
📚 به همت انتشارات پژوهشگاه فضای مجازی:
📔 کتاب «حقیقت درباره 50 اسطوره اینترنت: سواد رسانهای و نگاه انتقادی» منتشر شد.
✅ به موازات توسعه فناوری، ابعاد رفتار کاربران و نیز پیامدهای استفاده آنها از اینترنت و نیز شبکههای وابسته به آن نیز روز به روز پیچیدهتر و گستردهتر میشود. اگر تا چندی پیش صرفا بحث «استفاده» یا «عدم استفاده» از اینترنت یا «عضویت» یا «عدم عضویت» در شبکههای اجتماعی مطرح بود، امروزه جامعه و به طور خاص طیف وسیعی از کاربران در بین حجم انبوهی از موضوعات و مسائل فنی با آثار و پیامدهای فراوان و طولانی مدت اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و دینی همچون «اثرات استرایسند»، «الگوریتم پروتکلهای اینترنتی»، «واقعیت رمزگذاری پایان-به-پایان»، «دارک وب»، «فیلترینگ حبابی»، «حقوق دیجیتال»، «حق فراموش شدگی»، «آستروتورفینگ و شهرت جعلی»، «فناوری نظیر به نظیر»، «دستکاری یا سرقت اطلاعات» و دهها مقوله فنی، حقوقی و ارتباطی دیگر آشکارا سردرگم و رها شده است.
💡 دریافت کتاب:
b2n.ir/b57490
🔻هوش مصنوعی و دگرگونی بنیادین ماهیت انسانی ما
✍️نیر ایسیکویتس استادیار فلسفه در دانشگاه ماساچوست
🔸تاریخ استفاده انسان از فناوری، همواره تاریخ تحول پا به پای انسان با فناوری نیز بوده است. فلاسفه از روسو و هایدگر گرفته تا کارل اشمیت، اصرار داشتهاند که فناوری هرگز ابزاری طبیعی برای دستیابی به مقاصد انسانی نیست.
🔸وقتی انسانها از نوآوریهای تکنولوژیک- از ابتدایی ترین تا پیچیده ترین آنها- برای کنترل محیط خود استفاده میکنند، این نوآوریها خود آنها را نیز از نو شکل میهند. هوش مصنوعی ابزار جدید و قدرتمندی است و این فناوری نیز در حال تغییر دادن بشر است.
🔸نوشتار و بعد رسانههای چاپی، ثبت دقیق تاریخ و انتشار آسان دانش را امکان پذیر ساخت، اما سنتهای داستان سرایی شفاهی را که قرنها قدمت داشت نیز از بین برد.
🔸دوربینهای دیجیتال و موبایل همه جا حاضر و ناظر، نحوه تجربه و ادراک انسانها از رویدادها را دگرگون کردهاند. وجود سیستمهای جی پی اس که به گستردگی در دسترس قرار دارند، به این معنی است که رانندگان ندرتا راهشان را گم میکنند، اما اتکای بر آنها ظرفیتهای داخلی آنها را برای جهت یابی نیز تحلیل برده است.
🔸هوش مصنوعی نیز از این نظر تفاوتی ندارد. هرچند عبارت هوش مصنوعی نگرانی هایی را درباره روبات های قاتل، بیکاری یا نظارت دولتی گسترده به ذهن متبادر می کند، اما این فناوری کاربست های عمیق تر دیگری نیز دارد.
🔸درحالی که هوش مصنوعی به شکل روزافزونی در حال شکل دادن به تجربیات انسان است، چگونه معنای انسان بودن را تغییر می دهد؟ مشکل اساسی در ظرفیت فرد برای دست زدن به انتخاب های مختلف به خصوص قضاوت هایی که کاربست های اخلاقی دارند نهفته است.
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#انسان
#ماهیت
#هوش_مصنوعی
🔻ادامه مطلب در اینجا
📌آدرس کانال؛
🆔@The_Age_of_Intelligent
🔻هوش مصنوعی و نیاز شدید آن به انرژی
✍️کیت سینکو
🔸مدلهای هوش مصنوعی روی سخت افزار تخصصی نظیر واحدهای پردازش گرافیکی آموزش میبینند که از سی پی یوهای سنتی بیشتر انرژی مصرف میکنند.
🔸 اگر شما یک لپتاپ مخصوص بازی داشته باشید، احتمالا دارای یکی از این واحدهای پردازش گرافیکی برای نمایش گرافیک پیشرفته مثل بازی ماینکرافت آر تی اکس است.
🔸همچنین احتمالا متوجه خواهید شد که لپتاپ شما خیلی بیشتر از لپتاپهای معمولی گرما تولید میکند.
🔸تمام این حرفها به این معنی است که توسعه دادن مدلهای هوش مصنوعی پیشرفته یک اثرانگشت کربنی بزرگ را به دنبال دارد.
🔸 مگر آنکه به منابع انرژی ۱۰۰ درصد تجدید پذیر روی بیاوریم، وگرنه پیشرفت هوش مصنوعی ممکن است با اهداف کاستن از آلایندههای گلخانهای و کند کردن گرمایش اقلیمی در مغایرت قرار گیرد.
🔸هزینه مالی ساخت و توسعه آنها نیز بسیار بیشتر تمام میشود؛ هزینهای که فقط تعداد معدودی از آزمایشگاهها توانایی پرداخت آن را دارند، در نتیجه آنها یکی از کسانی خواهند شد که تدوین این دستور کار را در دست خواهند گرفت که کدام نوع از مدلهای هوش مصنوعی توسعه پیدا کند.
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#تکنولوژی #هوش_مصنوعی #پیشرفت
🔻ادامه مطلب در اینجا
📌آدرس کانال؛
🆔@The_Age_of_Intelligent
هدایت شده از موسسه بینالمللی هاتف شرق
اسعدالله ایامکم🌷
خجسته سالروز ولادت #حضرت_ضامنِ_ثامن، امام علی بن موسی الرضا(علیه السلام) را محضر مبارک آخرین ودیعه الهی، حضرت بقیه الله الاعظم(ارواحنافداه)، شیعیان آل محمد(صلی الله علیه و آله) و همه بشریت، تبریک و تهنیت عرض می کنیم.
◻️🔸◻️🔸◻️
◻️🔸◻️🔸
◻️🔸◻️
◻️🔸
🔸
🎙 آیت الله سیدعبدالله فاطمی نیا(رحمت الله علیه):
◻️ #مداومت_بر_زيارت امام رضا(عليه السلام) از راه دور نيز آثار و بركات فراوانی دارد.
🔸 چنانچه در احوال علمای بزرگ آمده است كه هر وقت توفيق حضور در حرم مطهر ثامن الحجج، حضرت رضا(عليه السلام) را نداشتند، از راه دور ارتباط خود را با حضرت حفظ مي كردند كه چشمه های معرفت بی شماری نيز برای آنها گشوده مي شد.
🔸 البته در زمان زيارت حضرات معصومين (عليهم السلام)؛ چه از نزديك و در حرم مطهرشان، چه از راه دور، بايد #حضور_قلب و #توجه_باطنی به آن وجود نورانی داشته باشيم.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🖊 بعون الله و توفیقه
🔴 بسیار بسیار مهم‼️
🔶🔹 تبادلات رمز ارز مورد پذیرش قوانین اسلامی نیست/ جایز نبودن خرید زمین در متاورس
💢 آیتالله اراکی در نشست «حاکمیت و سیاستگذاری رمز ارز از منظر فقه» :🔻
◻️ چیزی میتواند به عنوان پول قرار گیرد که ارزش استعمالی داشته باشد یا حواله بر آن باشد مثل چاپ پول در کشور که حواله بر کالا است.
◻️ اسلام چیزی را در معامله میپذیرد که منفعت طرفینی داشته باشد و چیزی مانند رمز ارزها که اعتبار محض است ارزش ندارد.
در خصوص ریال هم این مسئله وجود دارد، ولی بر اساس اضطرار تاکنون ادامه یافته است؛ بسیاری از مسائل جامعه در قالب فقه خرد جلو میرود و در برخی موارد با عنوان احکام ثانویه تعریف میشود که این مشکلات ناشی از عدم تدوین #فقه_حکومتی جامع است.
◻️حکم پدیدهی جدید #متاورس که فروش زمینهای مجازی است عدم جواز است چون شَیءْ را با لاشَیءْ و مال را با لامال نمیتوان مبادله کرد.
✴️ این حقهی همیشگی آمریکا بوده است که بر سر سایر مملکتها کلاه بگذارد؛ با همین شیوههای ناعادلانه اکنون آمریکا به یکی از قطبهای اقتصادی جهان تبدیل شده است.
بیشتر بخوانید:
hawzahnews.com/xbv6n
🔶 قفس نامرئی فناوری؛ چین چگونه با سیستمهای نظارتی آینده را مدیریت و کنترل میکند؟
جمعیت بالغ بر 1.4 میلیارد نفره کشور چین دائما تحت نظارت قرار دارند. دوربینهای پلیس در هر گوشه و کناری افراد را زیر نظر گرفتهاند، گوشیها ردیابی میشوند، سابقه خریدها به ثبت میرسد و حتی احتمالا چتها را میخوانند. پکن معتقد است که امنیت اجتماعی را به باید به هر نحوی حفظ کرد و به نظر میرسد که این کشور برنامههای ترسناکتری را برای آینده در سر دارد.
ادامه مطالعه
📌آدرس کانال؛
🆔@The_Age_of_Intelligent
🔶🔹 نشست علمی – تخصصی با عنوان
«متاورس، غایت کنترلهای هوشمند»
💢 محورهای موضوعی
1️⃣ متاورس از حیث مبانی فلسفی و نظری، بر مبنای «زندگی دوم» طراحی شده است؛
2️⃣ سه ضلع اصلی تشکیلدهندهی متاورس عبارت است از دانش سایبرنتیک، فلسفهی ذهن و انقلاب صنعتی چهارم؛
3️⃣ متاورس از حیث تمدنی، آرمانشهر تمدن لیبرال است و تمام مؤلفههای نظام مطلوب غرب را در بر میگیرد؛
4️⃣ متاورس از حیث ویرچوالیزیشن، امکانات بینظیری ارائه میکند اما در ازای سلب اختیار خدادادی انسان؛
5️⃣ بر خلاف ادعاها، متاورس بشر را به فروبشر تبدیل میکند، نه فرابشر؛
6️⃣ آموزش متاورسی بهدلیل حذف مؤلفهی حضور، بسیار ضعیفتر از آموزش حضوری است؛
7️⃣ متاورس، تعهد اجتماعی را از بین میبرد و قاعدهمداری بشر در نسبت با جامعه را سست میکند؛
8️⃣ متاورس، باعث وابستگی کاربران به ابعادی میشود که خارج از کنترل حاکمیت است؛
دریافت فایل صوتی
📌آدرس کانال؛
🆔@The_Age_of_Intelligent