🔵 حذف خانواده: خانوادههای پلتفرمی و ظهور خانههای هوشمند
✅ "خانه هوشمند"، ایدهای برای بهبود زندگی در راستای منافع اعضای هر خانه است که به کمک فناوری دیجیتال اینترنت اشیا امکانپذیر شده است. خانه در مفهوم سنتی، پناهگاهی مستقل و مُبری از مداخلات بیرونی، یا به عبارتی فضایی مجزا از جهان خارج از چهاردیواری آن بود و خانواده جامعه صنعتی غرب، گروهی کوچک و مجزا، متشکل از افرادی با نقشهای تعریفشده بود. تمرکز ما در این یادداشت بر تغییر از خانواده بهعنوان ساختاری کوچک، به ماهیتی بهمراتب پویاتر و مبتنی بر رابطهها، معطوف است.
📌 تهیهشده در گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه فضای مجازی
💡 مشروح یادداشت:
yun.ir/hvht64
✅ با ما برای تبلیغ هوشمند همراه شوید
🌐 @The_Age_of_Intelligent
🔵 انتشار ششمین شماره خبرنامه عربی «اسلام و فضای مجازی»
🔴 إصدار العدد السادس لنشرة «الإسلام والفضاء الافتراضي» باللغة العربية
✅ ششمین شماره خبرنامه عربی «اسلام و فضای مجازی»، به همت واحد بین الملل دفتر مطالعات اسلامی فضای مجازی منتشر شد. این خبرنامه به بازتاب اخبار حوزه فضای مجازی اسلامی در حوزههای داخلی و خارجی و نیز اخبار دفتر میپردازد.
✅ تم إصدار العدد السادس لنشره «الإسلام والفضاء الافتراضی» باللغه العربیه. تتناول النشره، والتی یصدرها قسم الدولی فی مکتب الدراسات الإسلامیه للفضاء الافتراضی، أخبار الفضاء الافتراضی الإسلامیه سواء کانت داخلیه أو خارجیه، کما تنشر أخبار المکتب.
💡 دریافت گزارش:
yun.ir/wz0te7
💡 دسترسی به آرشیو آثار پژوهشگاه فضای مجازی:
yun.ir/zmiti9
✅ با ما برای تبلیغ هوشمند همراه شوید
🌐 @The_Age_of_Intelligent
🛑 هوش مصنوعی نیاز علوم دینی
🔹آیتالله فاضل، رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم با تاکید بر استفاده از هوش مصنوعی در حوزه علوم دینی گفت: هوش مصنوعی میتواند به پیشبرد علوم دینی کمک فراوانی نماید.
🔹ما نه تنها نباید از دنیا عقب بمانیم بلکه با استعداد سرشاری که در ایران و ایرانیها وجود دارد باید بتوانیم جلوتر از آنها گام برداریم.
✅ با ما برای تبلیغ هوشمند همراه شوید
🌐 @The_Age_of_Intelligent
🔴 افزایش نظارت آنلاین و تشدید کنترل فعالیتهای مذهبی در چین
🔹کنفرانس ملی حزب کمونیست چین به ریاست شی جین پینگ (رئیس جمهور) بر اجرای دقیق سیاست های مارکسیستی، افزایش نظارت آنلاین و تشدید کنترل دین برای تضمین امنیت ملی چین تاکید کرد.
🔸بر اساس بیانیه این کنفرانس که در تاریخ 3 و 4 دسامبر 2021 در پکن صادر شد، بر اهمیت حمایت از اصل توسعه ادیان در چارچوب قوانین کشور چین و ارائه راهنماییهای فعال برای انطباق ادیان با جامعه سوسیالیستی این کشور تأکید شده است.
🔻رئیس جمهور خواستار نظارت بیشتر و مجازات کسانی شد که از شبکه های اجتماعی برای تبلیغ مذهبی یا انتقاد از سیاست مذهبی دولت استفاده می کنند.
🔹سرکوب آزادی مذهب توسط چین سالهاست که محکومیت بینالمللی را برانگیخته است. از سال 1999، چین در گزارش های سالانه کمیسیون آزادی مذهبی بین المللی به دلیل نقض شدید آزادی مذهبی به عنوان "کشور مورد نگرانی" معرفی شده است.
منبع خبر: یو سی اِی نیوز
https://b2n.ir/s15513
✅ با ما برای تبلیغ هوشمند همراه شوید
🌐 @The_Age_of_Intelligent
🔰آیت الله محسن اراکی : آن چه که در علم هوش مصنوعی باید مورد توجه قرار گیرد، فلسفهی این علم است. تعریف روشن از هوش مصنوعی، کاربردها، آفات و آسیبهای هوش مصنوعی از مسائلی است که در فلسفهی این علم باید مورد بحث و گفتگو قرار بگیرد، و این مهم از قبیل کارهایی است که حوزه و دانشگاه در کنار هم عهدهدار آن هستند.
✅ با ما برای تبلیغ هوشمند همراه شوید
🌐 @The_Age_of_Intelligent
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش تصویری نشست کارکرد هوش مصنوعی در فرآیند اجتهاد
✔️استاد: آیت الله احمد مبلغی
🔸 ۲۲آذرماه۱۴۰۰
✅ با ما برای تبلیغ هوشمند همراه شوید
🌐 @The_Age_of_Intelligent
💠با استفاده از هوش مصنوعی می توان به اجتهاد و فقیه کمک کرد
🔹آیت الله محمد جواد فاضل، رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع): اجتهاد مسئله بسیار سخت و مشکلی است، گاهی برای یک مساله باید یک سال کار صورت بگیرد، هوش مصنوعی در این زمینه می تواند به اجتهاد یاری برساند.
🔸هوش مصنوعی درک معنا می کند و بواسطه این درک می تواند ارتباط بین آیات و روایات را آشکار و روشن تر کند، با توجه به آیه 17 سوره اسراء تُسَبِّحُ لَهُ السَّمَاوَاتُ السَّبْعُ وَالْأَرْضُ وَمَنْ فِيهِنَّ وَإِنْ مِنْ شَيْءٍ إِلَّا يُسَبِّحُ بِحَمْدِهِ وَلَكِنْ لَا تَفْقَهُونَ تَسْبِيحَهُمْ به نظر بنده می رسد که هوش مصنوعی یک مصداق از مصادیق این آیه است که به کمک آن می توان به اجتهاد و فقیه کمک شایانی رساند.
🔹وظیفه حوزه حفظ دینداری مردم است و چه بسا تبلیغ، ترویج و فهم دین در آینده راه و ابزاری به جز هوش مصنوعی نداشته باشد لذا ضرورت دارد این مسئله زمینه ای برای وحدت بین حوزه و دانشگاه به وجود بیاورد.
✅ با ما برای تبلیغ هوشمند همراه شوید
🌐 @The_Age_of_Intelligent
🔴 ترکیب فینتک و شریعت اسلامی در استارتاپ اندونزیایی Alami
🔹بر اساس گزارش تامسون رویترز در سال ۲۰۲۰، داراییهای سازگار با شریعت اسلامی در سراسر جهان بیش از ۲,۴ تریلیون دلار تخمین زده شده است ـ از ۲۰۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۳ ـ و پیشبینی میشود تا سال ۲۰۲۲ به ۳.۸ تریلیون دلار برسد.
🔸شرکتهای فینتک اسلامی در این منطقه خدمات دیجیتالی را با جذابیت و تنوع گسترده ارائه میکنند. بازار اصلی آسیای جنوب شرقی در اندونزی است که بزرگترین جمعیت مسلمان جهان با بیش از ۲۳۰ میلیون نفر را در خود جای داده است.
🔹 شرکت Alami یک سرویس P۲P منطبق با شرع را برای ارتباط گرفتن شرکتهای کوچک و متوسط(MSMEs) با سرمایهگذاران ارائه میدهد. P۲P به نوعی شبکهسازی رایانهای گفته میشود که افراد اطلاعات را با یکدیگر به اشتراک میگذارند. در تأمین مالی، P۲P به افراد و مشاغل اجازه میدهد تا از یکدیگر وام بگیرند و به یکدیگر وام دهند.
🔸در نوامبر ۲۰۱۹، Alami تلاش کرد که جذب سرمایه به رهبری شرکت سرمایهگذاری Golden Gate Ventures را انجام دهد. دور تأمین مالی از طریق یک طرح مبتنی بر شریعت انجام شد و این شرکت خود را به عنوان اولین شرکتی در جنوب شرق آسیا توصیف کرد که از طریق این روش، سرمایه خود را افزایش داد و به ۱,۵ میلیون دلار رساند.
منبع:
https://b2n.ir/y45486
✅ با ما برای تبلیغ هوشمند همراه شوید
🌐 @The_Age_of_Intelligent
🔻آیت الله احمد مبلغی:
🔸هوش مصنوعی شاخهای از علوم کامپیوتری است که به دلیل مجهز بودن به محاسبات هوشمند و نظاممند، در انجام کارهایی که نیاز به هوش انسانی دارد، تفکر بشری را شبیهسازی میکند.
🔸استفاده از هوش مصنوعی در اجتهاد امکان پذیر است چون هوش مصنوعی می تواند زوایای بسیار مهمی از اجتهاد -که برخی از آن شگفت انگیز هم هست- را باز کند.
✅ با ما برای ورود به عرصه تبلیغ هوشمند همراه شوید
🌐 @The_Age_of_Intelligent
🌐 آیا جامعهی جهانی، متاورس را میپذیرد؟
✅ متاورس نیز مانند هر پدیدار فناورانهی دیگر، علیرغم همهی شایستگیهای فنیاش تنها در صورتی مجال بروز خواهد یافت که جامعهی کاربران بالقوه، پذیرای آن باشد. به نظر میرسد که بیم و امیدها در این باره، پذیرش اجتماعی متاورس را در هالهای از ابهام قرار دهد؛ امیدهایی همچون «ارتقاء زیست مجازی در پساکرونا» و بیمهایی همچون «ترس از تبدیل شدن انسانها به ربات!».
📌 تهیه شده در گروه مطالعات بنیادین پژوهشگاه فضای مجازی
💡 مشروح یادداشت:
yun.ir/qhw074
✅ با ما برای ورود به عرصه تبلیغ هوشمند همراه شوید
🌐 @The_Age_of_Intelligent
📓 کتاب «حکمرانی در عرصه پنجم: گذار به دیپلماسی سایبری»
✅ کتاب حکمرانی در عرصه پنجم: گذار به دیپلماسی سایبری به عنوان یکی از طرحهای مطالعاتی در زمینه دیپلماسی سایبری در 10 فصل تدوین یافته و هماکنون به صورت مشترک از سوی انتشارات پژوهشگاه فضای مجازی، دانشکده روابط بینالملل وزارت امور خارجه و اداره هماهنگی امور پژوهشی و نشر وزارت امور خارجه در اختیار محققان، پژوهشگران و علاقهمندان مسائل دیپلماسی سایبری قرار گرفته است.
📌 تهیه شده در گروه مطالعات بینالملل پژوهشگاه فضای مجازی
💡 دریافت کتاب:
yun.ir/4t7c98
✅ با ما برای ورود به عرصه تبلیغ هوشمند همراه شوید
🌐 @The_Age_of_Intelligent
غول فناوری چینی با رونمایی از یک اپلیکیشن واقعیت مجازی نخستین گام خود را برای ورود به صنعت متاورس و ایفای نقش در فرا جهان برداشت.
این شرکت که به دلیل ارائه موتور جستجوی چینی به گوگل چینی شهرت یافته روز دوشنبه نسخه اولیه اپلیکیشن شیرانگ(XiRang) به معنای «سرزمین امید» را ارائه کرد که از طریق گوشیهای هوشمند تلفن همراه، رایانه و یا عینکهای واقعیت مجازی قابل دسترسی است.
شیرانگ به کاربران این امکان را میدهد که یک شخصیت دیجیتالی برای خود بسازند و با سایر کاربران در دنیای سه بعدی که میتواند یک شهر خیالی و مجازی باشد، تعامل داشته باشند.
این اپلیکیشن که قرار است ۱۰۰ هزار چینی را مشترک خود کند، به آنها این امکان را میدهد که در فعالیتهایی مانند بازدید از نمایشگاههای مجازی یا تمرین غواصی در یک استخر شنای دیجیتال شرکت کنند
✅ با ما برای ورود به عرصه تبلیغ هوشمند همراه شوید
🌐 @The_Age_of_Intelligent