1402-08-22 فواید یادگیری زبان برنامه نویسی برای طلاب.mp3
3.77M
✅فواید یادگیری زبان برنامه نویسی برای طلاب
⁉️(پرسش و پاسخ بعد از درس)
@The_Age_of_Intelligent
1402-09-16 فقه هوش مصنوعی-9.mp3
23.92M
6️⃣جلسه نهم #فقه_هوش_مصنوعی
📆پنجشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۲
@The_Age_of_Intelligent
1402-08-25 فقه هوش مصنوعی-7.mp3
21.99M
6️⃣جلسه هفتم #فقه_هوش_مصنوعی
به همراه جلسه پرسش و پاسخ بعد از درس
📆پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۲
@The_Age_of_Intelligent
📝 ایلان ماسک بر آتش جنگ هوش مصنوعی دمید
ایلان ماسک به دنبال جمعآوری یک میلیارد دلار تامین مالی برای شرکت هوش مصنوعی خود است.
به گزارش ایسنا، به عبارت دیگر، ایلان ماسک که مالک شرکتهای تسلا، اسپیس ایکس و ایکس است، به دنبال یک میلیارد دلار تامین مالی برای شرکت xAI است.
طبق اظهارنامهای که ماسک نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا تنظیم کرده است، وی تاکنون حدود ۱۳۵ میلیون دلار از چهار سرمایهگذار نام برده نشده، جمع آوری کرده است و نخستین فروش سهم این شرکت در ۲۹ نوامبر صورت گرفته است. به این ترتیب، ایلان ماسک هنوز ۸۶۵ میلیون دلار دیگر تا رسیدن به هدف تامین مالی یک میلیارد دلاری، فاصله دارد.
تاکنون شرکت xAI سرگرم کار روی Grok بود که پاسخ ایلان ماسک به چتبات هوش مصنوعی چتجیپیتی شرکت OpenAI، بارد گوگل و کلود آنتروپیک است. محصول شرکت xAI تنها به مدت دو ماه در دست توسعه بوده اما قرار است به زودی نسخه بتای آن برای مشترکان سرویس ایکس پریمیوم پلاس منتشر شود.
یک نکته متمایزکننده متهم برای این بات، این است که قصد دارد با دانش لحظهای که در شبکه اجتماعی ایکس پست میشود، بهروز شود اما برای این که این ویژگی، Grok را از رقیبانش متمایز کند، باید این ابزار به حد کافی هوشمند باشد تا بتواند اخبار لحظهای و اطلاعات نادرست را در ایکس، تشخیص دهد.
@The_Age_of_Intelligent
هوش مصنوعی خودتون رو بسازید.
🌟 با Chatbase میتونید یه هوش مصنوعی برای خودتون بسازید به این صورت که بعد از ثبت نام، هوش مصنوعی شما هیچی نمیدونه و هیچ اطلاعاتی نداره.
🌟 میتونید با دادن یه داکیومنت و آموزش دادنش شروع به تربیتش کنید، مثه یک نوزاد ولی از نوع AI.
🌟 چند نمونه AI تربیت شده هم داره، یه دمو تو صفحه اصلی داره که بدون ثبت نام میتونید باهاش کار کنید ولی بهتره داخلش عضو بشید.
➡️ https://www.chatbase.co
@The_Age_of_Intelligent
چالشهای معرفتشناختی فضای سایبر.mp3
24.32M
🔊 بشنوید
🔸 صوت کامل کرسی علمی- ترویجی
"چالشهای معرفتشناختی فضای سایبر"
🎙 با حضور:
مهدی عباس زاده
علیرضا قائمی نیا
محسن انبیایی
⏰ یکشنبه ۱۲ آذرماه ۱۴۰۲
🏢 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
@The_Age_of_Intelligent
📝 درباره قوانین هوش مصنوعی اروپا چه میدانیم؟
سیاستگذاران و قانونگذاران اتحادیه اروپا جمعه گذشته، بر سر اولین مجموعه قوانین جامع جهان برای ساماندهی استفاده از هوش مصنوعی در ابزارهایی مانند چتجیپیتی و نظارت بیومتریک، به توافق رسیدند.
مقامات اروپایی در هفتههای آینده، جزئیاتی را بررسی خواهند کرد که ممکن است در قانون نهایی تغییراتی دهند. انتظار میرود این قانون در اوایل سال میلادی آینده، اجرایی شده و در سال ۲۰۲۶ بکار برده شود. تا آن زمان، شرکتها تشویق میشوند تا برای اجرای تعهدات کلیدی مقررات، در یک پیمان هوش مصنوعی داوطلبانه ثبت نام کنند.
بر اساس گزارش رویترز، موضوعات اصلی توافق شده عبارتند از:
سیستمهای هوش مصنوعی به اصطلاح پرریسک یعنی سیستمهایی که پتانسیل قابل توجهی برای آسیب رساندن به سلامت، ایمنی، حقوق اساسی، محیط زیست، دموکراسی، انتخابات و حاکمیت قانون دارند، باید از مجموعهای از الزامات پیروی کنند به عنوان مثال، تاثیر آنها بر حقوق اساسی و تعهدات برای دسترسی به بازار اتحادیه اروپا، ارزیابی شود.
🔗 مشاهده کامل خبر
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
@The_Age_of_Intelligent