#معرفی_مقاله
#اسلام_هراسی
@ThrillofPeace
✳️ نقش اتاق فکرها در ترویج اسلام هراسی در انگلستان
🔹حاکم قاسمی، عزیزالله حاتم زاده
🔸چکیده: اسلام هراسی در چند دهه اخیر به عنوان یک چالش جدی برای مردم و دولت های غربی به ویژه در انگلستان مطرح بوده است. این مساله پس از حوادث 11 سپتامبر تشدید شد و ابعاد جدیدی به خود گرفت. اسلامهراسی ریشه در گذشته دارد و اقدامات گروههای اسلام گرای افراطی مانند القاعده در ایجاد تشدید آن تاثیر فراوانی داشته، اما اتاق فکر های جوامع غربی نیز نقش و تاثیر بسیار مهمی در تقویت، گسترش و جهت دهی آن به آن داشته اند. با توجه به تمرکز مقاله حاضر بر روی کشور انگلستان، پرسش مقاله اینست که اتاقهای فکر در این کشور چه نقش و تاثیری در تقویت، گسترش، و جهت دهی به اسلام هراسی دارند؟
در این مقاله با استفاده از روش توصیفی-تحلیلی و با بررسی و رصد فعالیت ها و اقدامات اتاق فکر “تبادل سیاست” در انگلستان تلاش می شود تا به این پرسش پاسخ داده شود. بررسی ها نشان می دهد که این اتاق فکر راستگرا به شکل هدفمند به تهیه گزارشها و انتشار و ترویج ایده هایی می پردازد که اسلام و مسلمانان را به عنوان یک تهدید معرفی می کنند و از این طریق بر افکار مردم و تصمیم گیران و سیاستمداران و عملکرد آنها تاثیر می گذارد و آنها را برای مقابله با اسلام و مسلمانان جهت می دهند.
@ThrillofPeace
🔺واژگان کلیدی: اسلام هراسی، 11 سپتامبر، اتاق فکر، انگلیس، مرکز تبادل سیاست.
✳️ The Role of Think tanks in Promoting Islamophobia in the UK (Case Study: "policy exchange")
🔹abstract: Islamophobia in recent decades as a serious challenge for Western governments, particularly the British people has been raised. This problem was exacerbated after the events of September 11 and took on a new dimension. This Issue is rooted in the past and the actions of some Islamic Extremist groups. But Western think tanks had active role to intensify and magnify that. The question of this paper is that what is the role of think tanks to strengthen, expand, and direct the Islamophobia? telegram.me/bayeganitabligh/3162
Using the Descriptive and analytical method and by review and monitor the activities of the think tank "policy change" in the UK we will answer the question. Our studies show that Western think tanks like Policy Exchange are trying to introduce Islam and moslim as a major threat for the policy makers and citizens of the western contries by publishing reports against Islam.
🔸key words: Islamophobia, 11 September, Think Tank, UK, Policy Exchange
💠 لینک دانلود مقاله 👈👈👈
https://telegram.me/Allah4all/2827
🔺مطالب بیشتر در انجمن بین المللی #ترنم_صلح
@ThrillofPeace
#عکس_نوشت (2)
@ThrillofPeace
✳️ تبلیغ بین المللی اسلام در کلام امام خمینی (ره)
🔹ما از اول گفتیم که می خواهیم انقلابمان را صادر کنیم. صدور انقلاب به لشکرکشی نیست بلکه ...
🔸صحیفه نور، ج 19، صص 413 و 414.
🔺تهیه شده در «انجمن بین المللی #ترنم_صلح» 👇👇👇
🆔 @ThrillofPeace
🔺 Imam Hasan al-Askari (A.S.) said, regarding his son Imam Mahdi (AJTFS): "And know that! Those who are obedient...."
◾️ #TOP_Association sends its condolences to Imam Mahdi (AJTFS) and the believers on the martyrdom anniversary of Imam Hasan al-Askari (A.S.).
@ThrillOfPeace 🏴🏴🏴
29.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺"The Meaning of Life" #clip_music
❇️ کلیپ رپ اسلامی «معنای زندگی»
🔹 هنر و موسیقی در بین نسل جوان از جذابیت و محبوبیت خاصی برخوردار است لذا برخی مجموعه ها با استفاده از این ابزار، مفاهیم اسلامی را به خوبی معرفی و ارائه مینمایند.
🔸شبکه تاک اسلام (Talk Islam) یکی از مجموعه های موفق در این حوزه میباشد.
|#معرفی_اسلام |#هنرتبلیغ |#موسیقی
|#موزیک_اسلامی
🎬 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillofPeace
14.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝 Prophet Muhammad (PBUH) was a living example for -not only Muslims- but all humanity to follow.
🔸 #TOP_Association sincerely congratulates Imam Mahdi (AJTFS) and the believers on the birthday of Prophet Muhammad (PBUH). The day that the greatest and most noble of all role models entered this world and suffered the hardships that no prophet before him had to face to this degree.
🔺 HQ: https://t.me/HQTOP/35
@ThrillOfPeace 🌺🌸🌺🌸
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#️⃣ Prophet Muhammad Was A White Man(Arab); Racism & Today's Religion. Farrakhan Speaks (1-3)
❇️ سخنرانی لوئیس فراخان با موضوع نژادپرستی و مذهب امروز (1-3)
🔸«پیامبر اسلام اخلاقی بی نظیر داشت، دلسوز بود، شجاع و ثابت قدم بود؛ اما سفیدپوست بود!!! آیا اشکالی دارد؟»
🔹لوئیس فراخان (Louis Farrakhan) رهبر جنبش تلفیقگرایانه و عمدتاً آفریقایی آمریکایی امت اسلام است. وی با راهنمایی مالکوم ایکس اسلام آورد. فراخان به دلیل اظهارهای ضدیهودیاش به شدت مورد غضب سرمایهداران یهودی آمریکا است.
#نژادپرستی #اسلام_در_امریکا # لوییس فراخان #مبلغ_اسلامی
💯 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی #ترنم_صلح
@ThrillofPeace
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
#خاطرات_مسلمانان_در_هجرت
شصت و هفت سالش بود و از مادر نود و چهار سالهاش پرستاری میکرد.
وقتی فهمید اهل ایرانم، گفت به ایران آمده و یادگاری خوبی از ایران دارد.
گفت در تهران، دو تا از دندانهایش دچار مشکل میشود و وقتی از عابری سراغ دندانپزشک را میگیرد، عابر با هزینه خودش او را به مطب دندانپزشکی برده که یکی از دندانهایش را کشیده و دیگری را پُر میکند.
گفت تا بیست سال بعد از آن هم هنوز، دندانپزشکانِ کانادایی، تکنیک و دقتِ دندانپزشکِ ایرانی را تحسین میکردند.
در ادامه از مسلمانیام پرسید و نسبتاش با مهاجرت.
جواب دادم تقویمِ اسلامی از «هجرتِ» رسولمان شروع میشود که سفارش کرده از گهواره تا گور دانش بجوییم.
گفت ظاهراً نسخهی ایرانی مسلمانها، نسخهی بهتری از اسلام است که عربستان و دیگر کشورهای اسلامی اجرا میکنند.
با احتیاط از توحیدش پرسیدم و جواب داد در این حد قبول دارد که از روییدنِ دوبارهی یک گیاه، شگفتزده میشود.
بعدش از طعمِ خوبِ خُرماهای ایرانی گفت و حسرتِ پوسیده شدنِ دندانهایش.
منبع: @pardarvan
@ThrillofPeace
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ #جول_اسکات آستین (Joel Scott Osteen) از دیدگاه #مسیحیت در رابطه با گوشت #خوک میگوید!
✅برنامههای تلویزیونی این مبلغ فعال اوانجلیکال، بیش از 20 میلیون مخاطب از 100 کشور دارد.
❇️یکی از 20 کتابی که جول نگاشته است، بین پرفروشترینهای نیویورکتایمز قرار دارد!
🔸مطالب بیشتر در "انجمن ترنم صلح" 👇🏻👇🏻👇🏻#ادیان_فرق
@ThrillofPeace
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
#معرفی_مراکز
#شیعه_پژوهی_در_غرب
@ThrillofPeace
✳️ #بخش_اول: آشنایی با #دانشگاه_ها و #مراکز_علمی_غربی در حوزه #شیعه_شناسی
🔹 برخی از مهم ترین دانشگاه ها و مراکز علمی جهان غرب که دارای کرسی تخصصی شیعه شناسی هستند و یا دروس مربوط به تشیع، از جایگاه و اهمیت خاصی در آنها برخوردارند، عبارتند از:
1. #دانشگاه_عبری_اورشلیم (بیت المقدس/ رژیم اشغالگر قدس)
www.ol.huji.ac.il
دانشگاه عبری اورشلیم دارای کرسی تخصصی شیعه شناسی است. «تشیع(ساختار سنتی دنیای اسلام)» و «اندیشمند مسلمان مؤثر سده های میانه: ابن طاووس و کتابخانه اش» و «کلام و فقه در شیعه امامیه» به قلم «اتان کولبرگ» و «کتاب مقدس و تفاسیر آن در شیعه امامیه اولیه» به قلم براشر، از جمله آثار منتشر شده توسط انتشارات این دانشگاه است.
2. #دانشگاه_حیفا (رژیم اشغالگر قدس)
www.haifa.ac.il
توجه این دانشگاه بیشتر بر زبان و ادبیات عرب است و در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرد. یکی از دروس آن «ابوالفرج اصفهانی»(صاحب الاغانی) است.
جهت گیری مقالات و اخبار این دانشگاه به سمت ایران، عراق، لبنان و شیعیان این مناطق است که عناوین بعضی از آنها عبارتند از: حزب الله کیست؟، قبایل عراقی و نظام پس از صدام.
3. #دانشگاه_بارایلان (رژیم اشغالگر قدس)
www.biu.ac.il
تمرکز تحقیقات بخش مطالعات عربی ـ اسلامی این دانشگاه و دانشکده زبان عربی، بر مسائل مربوط به ایران به عنوان مدل عینی حکومت شیعه است. در این دانشگاه مجله «مریا» در حوزه مذهب، فلسفه، کلام و عرفان منتشر می شود. از جمله طرح های مطالعاتی این دانشگاه عبارتند از: انتخابات سال 2000م (2 خرداد 1376) ایران؛ انتقال نظام سیاسی ایران به سمت مدلی جدید؛ تلاش برای ایجاد دموکراسی در جمهوری اسلامی ایران؛ ارزیابی نیروهای مسلح و نظامی جمهوری اسلامی ایران؛ مطالعه بر عکس العمل ایران نسبت به تحریم اقتصادی؛ ایران حل معما(نیکی کدی).
4. #دانشگاه_هاروارد (آمریکا)
www.harvard.edu
تمرکز این دانشگاه بر حقوق اسلامی در عصر معاصر است که با افتتاح برنامه «مطالعات حقوق اسلامی» در دانشکده حقوق این دانشگاه از سال 1991م به صورت جدی پیگیری می شود. دروس این دانشگاه نیز عمدتاً درباره نظام قضایی و حقوقی اسلام بوده و سمینارهای آن نیز اکثراً حول موضوعات حقوق اسلامی است؛ ولی به تأثیر از وقایع 11سپتامبر همایش هایی مرتبط با آن برگزار کرده اند. در این دانشگاه در باره «مفهوم سلطان عادل در جامعه چند حزبی دینی» مناظراتی میان دکتر عبدالکریم سروش و دکتر محسن کدیور در سال 2001م برگزار شد. @ThrillofPeace
5. #دانشگاه_پرینستون (آمریکا)
www.princeton.edu
هدف بخش مطالعات اسلامی این دانشگاه توسعه و پیشرفت مطالعات در حوزه عقاید و آداب اسلامی با تأکید بر تاریخ و فرهنگ خاورمیانه است. برخی از مواد درسی این دانشگاه عبارتند از: شیعه در دوران میانه، درآمدی بر اسلام، زیارت و سفر به اماکن مقدس اسلام،. ...
از کتاب های الکترونیکی درباره خاورمیانه و اسلام این دانشگاه می توان به «دشمن در آینه بنیادگرایی اسلامی و محدوده های عقل گرایی مدرن» نوشته «ایبان» اشاره کرد.
6. #دانشگاه_کالیفرنیا (UCLA آمریکا)
www.ucla.edu
«مرکز مطالعات خاور نزدیک گوستاو وون گرانبوم» این دانشگاه به مطالعات اسلامی و بررسی مسائل مختلف فرهنگی ـ اجتماعی خاورمیانه مشغول است. اولین پایگاه اطلاعاتی خاورمیانه در این دانشگاه با عنوان MEORO جهت دستیابی به منابع و اطلاعات در رابطه با خاورمیانه فعال است.
عناوین بعضی از دروس کارشناسی ارشد و دکتری عبارتند از: متون اسلامی، مشکلات موجود در هنر اسلامی، بررسی خاورمیانه، نهادهای نخستین اسلامی، مردم و حکومت در خاورمیانه، و مقدمه ای بر اسلام.
از پژوهش های انجام شده در این مرکز می توان به این موارد اشاره کرد: «مطالعات اسلامی و آینده اسلام» (فضل الرحمن) و «تصوف و شهادت» (آنه ماری شیمل).
7. #دانشگاه_ییل (آمریکا)
www.yale.edu
این دانشگاه در زمینه مطالعات اسلامی در مقطع دکتری پذیرش دارد. برخی از مواد درسی آن عبارتند از: شیعیان کلاسیک، توسعه افکار شیعی، جهاد و بنیادگرایی اسلامی (با تمرکز بر ایران، لبنان و مصر)، ساختار ایران مدرن.
از موضوعات و پروژه های تحقیقی مرتبط با تشیع در این دانشگاه می توان به این موارد اشاره کرد: درآمدی بر تشیع (تاریخ و دکترین شیعیان دوازده امامی)، ریشه های انقلاب (تاریخ تشریحی ایران مدرن)، اسلام تندرو، اسلام و انقلاب در خاور میانه. در سایت دانشگاه مقالات متعددی در مورد شیعه موجود است. telegram.me/bayeganitabligh/907
#ادامه_دارد ...
🔸مطالب بیشتر در "#انجمن_ترنم_صلح" 👈👈👈
@ThrillofPeace
@studiesofshia
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
21.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ در چه آیاتی از انجیل و تورات نام پیامبر اسلام (ص) آمده و آمدن ایشان وعده داده شده است؟!
✅ لحظات دیدنی مسلمان شدن یک بانوی انگلیسی پس از 6 ماه مطالعه در رابطه با اسلام.
👁🗨 مشاهده این کلیپ برای همه فعالان حوزه دین و فرهنگ توصیه می شود.
🔴 #مبلغ_اسلامی #ذاکرنایک #مسیحیت #پیامبر_اسلام #کتب_آسمانی #رهیافتگان
🎦 ترجمه و تدوین: انجمن ترنم صلح
@ThrillOfPeace
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
#معرفی_کتاب
#قرآن_پژوهی
@ThrillofPeace
✳️ قرآن شناسی امامیه در پژوهش های غربی
🔹این کتاب، در واقع مجموعه 10 مقاله از پژوهشگران معاصر غربی (از ابتدای قرن بیستم تاکنون) است که از زبان های مختلف (انگلیسی، فرانسه، آلمانی و عبری) به فارسی ترجمه شده اند.
🔸بعد از مقدمه ویراستار و معرفی نویسندگان، بخش های اصلی کتاب و مطالب آنها عبارتند از:
درآمد- جایگاه قرآن (با مقاله ای از پاول زاندر با عنوان: قرآن یا امام؟ نگاه شیعه امامی به قرآن)
بخش اول- تحریف و قرائات. شامل مقالات زیر:
@ThrillofPeace
افزوده های شیعه به قرآن (ویلیام تیسدال)؛ قرآن شیعی: بازنگری در برداشتهای گلدزیهر (جوزف الیاش)؛ یادداشتی در باب بررسی قرآن شیعی (تاد لاوسن)؛ دگرخوانش ها و افزوده های شیعه امامیه به قرآن (مئیر بر- اشر)؛ مسأله تحریف قرآن در تفاسیر شیعه اثناعشری (راینر برونر)؛ جریان های مختلف در آثار تفسیری شیعه امامیه متقدم (اتان کلبرگ)
بخش دوم- مصاحف. شامل مقالات زیر:
موادی برای قرآن (آرتور جفری)؛ متون مقدس معتبر در تشیع امامی متقدم (اتان کلبرگ)؛ کتاب فاطمه: قرآنی شیعی؟ (خالد سنداوی).
ترجمه مقاله آخر (کتاب فاطمه) به عهده اینجانب گذاشته شد و برای من جای بسی خرسندی است که اجازه یافتم در جمع اساتید بزرگواری که در تهیه این کتاب فعالیت داشتند حضور داشته باشم. این کتاب 300 صفحه ای را، همراه با کتاب دیگری که در واقع مکمّل آن است و «تفسیرشناسی امامیه در پژوهش های غربی» نام دارد (و می توان هر دو را به صورت دو مجلد از کتابی واحد نگریست) مؤسسه علمی- فرهنگی دارالحدیث قم در آغاز سال 1395 منتشر کرده است. telegram.me/bayeganitabligh/743
🔹دانلود فایل فهرست و مقدمه کتاب 👈👈👈
telegram.me/studiesofshia/889
🔸لینک خرید آنلاین کتاب 👈👈👈
ytre.ir/gHp
✅ مطالب بیشتر در «#انجمن_ترنم_صلح»👈👈👈
@ThrillofPeace
@studiesofshia
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#️⃣ Prophet Muhammad Was A White Man(Arab); Racism & Today's Religion. Farrakhan Speaks (2-3)
❇️ سخنرانی لوئیس فراخان با موضوع نژادپرستی و مذهب امروز (2-3)
🔸«پیامبر اسلام اخلاقی بی نظیر داشت، دلسوز بود، شجاع و ثابت قدم بود؛ اما سفیدپوست بود!!! آیا اشکالی دارد؟»
🔹لوئیس فراخان (Louis Farrakhan) رهبر جنبش تلفیقگرایانه و عمدتاً آفریقایی آمریکایی امت اسلام است. وی با راهنمایی مالکوم ایکس اسلام آورد. فراخان به دلیل اظهارهای ضدیهودیاش به شدت مورد غضب سرمایهداران یهودی آمریکا است.
#نژادپرستی #اسلام_در_امریکا #لوییس_فراخان #مبلغ_اسلامی
💯 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی #ترنم_صلح
@ThrillofPeace
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
💡عرصۀ تبلیغ بین المللی اسلام در کلام امام خمینی رحمةالله
📝تهیه شده در «انجمن ترنم صلح»
ــــــــــــــــــ
ما با کسی جنگی نداريم.
امروز انقلاب ما صادر شده است.
در همه جا اسم اسلام است و مستضعفين به اسلام چشم دوختهاند.
بايد با تبليغات صحيح، اسلام را آنگونه که هست، به دنيا معرفی نماييد.
وقتی ملّتها اسلام را شناختند،
قهراً به آن روی میآورند و ما چيزی جز پياده شدن احکام اسلام در جهان نمیخواهيم.
ــــــــــــــــــ
📌 منبع: صحيفه نور، جلد 15، صفحات 321 و 322
🆔 @ThrillofPeace
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴میخواستم یک بمب دستی درست کنم تا در محوطه مرکز اسلامی منفجر کنم! و به تماشای آن بپردازم.
🔹همراه همسرم ، دو زن را با برقع در فروشگاه دیدیم، همانجا از خدا خواستم به من قدرتی بدهد تا بتوانم گردن آن دو زن را بشکنم!
🔸ماجرای سرباز ارتش #آمریکا که چندین بار در عملیاتهای مختلف از آمریکای جنوبی تا فیلیپین و تا خاورمیانه شرکت کرده است تا اسلام را از بین ببرد...
کیفیت عالی: https://t.me/HQTOP/14
#اسلام_هراسی #اسلام_درآمریکا #رهیافتگان
✅مطالب بیشتر در «انجمن ترنم صلح»👇🏻👇🏻
@ThrillofPeace
✳️ #شیعه_پژوهی_در_غرب
@ThrillOfPeace
✳️ #بخش_دوم: آشنایی با #دانشگاه_ها و #مراکز_علمی_غربی در حوزه #شیعه_شناسی
🔹 برخی از مهم ترین دانشگاه ها و مراکز علمی جهان غرب که دارای کرسی تخصصی شیعه شناسی هستند و یا دروس مربوط به تشیع، از جایگاه و اهمیت خاصی در آنها برخوردارند، عبارتند از:
1. #مرکز_مطالعات_شرقی (دانشگاه پنسیلوانیا آمریکا)
http://mec.sas.upen.edu/studies.html
این مرکز بیشتر مطالعات خود را معطوف به جهان عرب نموده و در کنار آن، زبان های شرقی مانند: عربی، فارسی، ترکی، پشتو، ازبکی و ترکمنی نیز مطالعه و تدریس می شود. در موزه انسان شناسی و باستان شناسی این دانشگاه آثار و مطالبی درباره تشیع و تسنن وجود دارد. از تحقیقات و مقالات این دانشگاه می توان به این موارد اشاره کرد: «تسنن در برابر سفاهت تشیع(!!)»، «معماری قدرت در آیین تشیع: میان تعبد و تعقل»، «محرم و مناسک آن: آیین مذهبی برای روایت تاریخ مقدس در میان شیعیان آمریکا».
2. #دانشگاه_آریزونا (آمریکا)
www.asu.edu
تحقیقات این دانشگاه بیشتر در جهت مقایسه میان ادیان است که این قانون درباره دین اسلام نیز صدق می کند. عناوین برخی از دروس این دانشگاه عبارتند از: درآمدی بر اسلام؛ مذاهب جهان؛ بررسی دین اسلام؛ اسلام و دنیای مدرن؛ تمدن اسلامی؛ زن در اسلام؛ مذهب و حکومت در ایران.
عناوین برخی از کنفرانس های این دانشگاه عبارتند از: نقش اسلام در کشورهای مختلف؛ آیا آمریکا می تواند از اسلام بیاموزد؟؛ آیا مسیح مسلمان بود؟؛ از تراژدی تا استنباط، گفتمان علمی در ارتباط با جهان اسلام.
مقالات و تحقیقات قابل توجهی در این دانشگاه انجام شده که اکثراً به بحث شیعه و سنی در پاکستان پرداخته اند.
3. #مؤسسه_مطالعات_اسماعیلی_لندن (انگلستان)
WWW.iis.ac.uk
این مؤسسه به دنبال توسعه تحقیقات و آموزش درباره اسلام، با تأکید بر شیعه و به خصوص فرقه اسماعیلیه، متمرکز شده است. برنامه های مؤسسه مطالعات اسماعیلی، توجه خاصی به موضوعات تجددگرایی و مدرنیسم مبذول می دارد. ترجمه «دایرة المعارف بزرگ اسلامی» به زبان انگلیسی از کارهای مهم این مؤسسه است.
4. #دانشگاه_بریستول (انگلستان)
www.bristol.ac.uk
بخش اسلام شناسی این دانشگاه زیر نظر رابرت گلیو متخصص تشیع اداره می شود که هر سه پایان نامه خود را در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری درباره تشیع نگاشته است. دروس اصلی و مهم مرتبط با تشیع در این دانشگاه عبارتند از: اندیشه کلاسیک اسلامی، مذهب و آیین اسلام، جنبش های مذهبی مدرن در ایران، فلسفه اسلامی، شیعه (که در این درس فرق شیعی به ویژه اثنی عشریه، اسماعیله و زیدیه، مورد مطالعه عمیق قرار گرفته و دکترین رفتار افراطیون شیعه بازنگری می شود).
@ThrillOfPeace
5. #مرکز_مطالعات_اسلامی_دانشگاه_کمبریج (انگلستان)
www.cam.ac.uk
این دانشگاه دارای «کرسی تخصصی شیعه شناسی جان (یحیی) کوپر» است. کنفرانس های این دانشگاه بیشتر درباره مسائل جهان عرب و حوزه ادبیات است که برای نمونه می توان به کنفرانس هایی در مورد «نظامی گنجوی» و «شاهنامه فردوسی» اشاره کرد.
از مهم ترین مقالات ارائه شده در این دانشگاه عبارتند از: «بررسی تشیع دوازده امامی در دوره جدید: فرهنگ دینی و تاریخ سیاسی»، «عوامل مؤثر بر سیاسی شدن تشیع لبنان و ظهور حزب الله»، «شیعیان اثنی عشری به عنوان یک اقلیت مسلمان در هند»، «خطابه اشک».
6. #مرکز_مطالعات_اسلامی_دانشگاه_شفیلد (انگلستان)
www.sheffield.ac.uk
موضوع اصلی مرکز مطالعات اسلامی این دانشگاه «فقه اسلامی» است که البته هم در ضمن تحقیقات فقهی و هم غیر آن به تشیع نظر دارند؛ از این جمله می توان به پژوهش کاملی که درباره تشیع در این دانشگاه و توسط مرکز مطالعات دینی انجام شد، اشاره کرد.
7. #مدرسه_مطالعات_آسیایی_و_آفریقایی_سوآس (دانشگاه لندن)
www.soas.ac.uk
مرکز مطالعات اسلامی این دانشگاه به مدیریت پروفسور عبدالحکیم از سال 1995م شروع به کار نمود. در زمینه قرآن پژوهی، این مدرسه نشریه ای را با عنوان «مجله مطالعات قرآنی» منتشر می کند. بعضی از دروس این مرکز نظیر درس «عصر فاطمیان در قرون 10 تا 12میلادی» با تشیع مرتبط است.
«مباحث مذهبی در تشیع معاصر» و «عناصر شیعی در معماری پاکستان» از طرح های تحقیقاتی این مدرسه مطالعاتی است.
#پی_نوشت:
برای اطلاعات بیشتر به کانال #مطالعات_شیعه_در_غرب (@studiesofshia) مراجعه نمایید.
🔹انجمن بین المللی ترنم صلح 👈👈👈
@ThrillOfPeace
@Allah4all
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️سوالات دانشجویان #اسرائیل در رابطه با #حوزه علمیه قم!!! (قسمت1از2)
❇️از فلسفه ارسطو تا ملاصدرا، از شهریه تا خدمت سربازی طلبهها!
✅رابرت گلیو پاسخ میدهد!
✳️ پروفسور رابرت گلیو (Robert Gleave) دارای مدرک پروفسوری مطالعات عربی از دانشگاه اکستر
🔹وی محقق اسلامی و فقه شیعه 12 امامی است که مهمان بسیاری از نشستهای تخصصی دینی در ایران است!!!
🔸*مشاهده این سخنرانی برای همه فعالان حوزه دین و فرهنگ توصیه میشود.*
📽 ترجمه و تدوین: انجمن ترنم صلح
@ThrillofPeace
#عکس_نوشت (5)
@ThrillofPeace
✳️ تبلیغ بین المللی اسلام در کلام امام خمینی (ره)
🔹انبیاء غصه می خوردند برای کفار، غصه می خوردند برای منافقین که چرا ...
🔸صحیفه نور، ج 14، ص12.
🔺تهیه شده در «انجمن بین المللی #ترنم_صلح» 👇👇👇
🆔 @ThrillofPeace
#معرفی_مستشرقان (4)
@ThrillofPeace
❇️ فیتز رنکو (Fritz Krenkow)
🔹زندگینامه
فرانتس کرنکو در 1872 در شونبرگ، روستای کوچکی در شمال آلمان متولد شد. پیش از رسیدن به سن شش سالگی پدرش را از دست داد و به همراه مادر به خانه پدربزرگش رفت. دوران کودکی و تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در همان جا سپری کرد. دی اچ لارنس شاعر و نویسنده شهیر خواهرزاده او بود. در همان دوران به یادگیری زبانهای انگلیسی، فارسی، یونانی و لاتین روی آورد. در شانزده سالگی در مغازهای مشغول به کار شد، یادگیری زبان را ادامه داد و فارسی را بدون معلم و تنها با استفاده از کتاب آموخت.
🔸تحصیلات و مطالعات اسلامی
در 1892 به برلین رفت و با ادوارد زاخائو استاد زبانهای شرقی ملاقات کرد. زاخائو او را از مطالعه زبانهای شرقی برحذر داشت و آن را مناسب او ندانست اما کرنکو با انگیزه بیشتری ادامه داد. دو سال بعد به انگلستان رفت و به تابعیت آن کشور درآمد. با دختری انگلیسی ازدواج کرد و برای چندین سال به عنوان فروشنده در یک مغازه کار میکرد اما پول چندانی عایدش نمیشد. با وجود مشغله زیاد هنوز پیگیر مطالعات شرقی خود بود. با پیشروی این تحقیقات به مطالعات اسلامی و زبان و ادبیات عرب علاقمند شد بخصوص مباحث مربوط به صدر اسلام و قرون وسطی.
@ThrillofPeace
پس از شروع جنگ جهانی اول و مشکلات ناشی از آن برای یکسال به استرالیا رفت و پس از بازگشت به انگلیس با چالزلیال دیدار کرد. چالزلیال او را به یادگیری زبان عربی، فارسی و اردو تشویق نمود. برای گسترش تحقیقات شرقشناسانهاش و دستیابی به نسخههای قدیمی به دانشگاه حیدر آباد هند رفت و از دایرهالمعارف عثمانی بهره برد و مطالبی را به کتابهای عربی که در انگلستان آموخته بود انتقال داد. کرنکو بر این عقیده بود که از بین رفتن حکومت بنی امیه و انتقال دارالخلافه مسلمین از سوریه به عراق آغاز زوال و مانع گسترش اسلام در اروپا بود.
🔹تشرف به اسلام و فعالیت های او
فرانتس کرنکو پس از تشرف به اسلام نام محمد سالم را برای خود برگزید. او به عضویت در آکادمی اعراب در دمشق درآمد و مدتی در دانشگاه علیگره هند به تدریس زبان عربی مشغول بود و پس از آن به کمبریج رفت و تا زمان مرگش در 1953 همان جا ماند. ترجمه اشعار “مزاحم عقیلی” و “طفیل بن عوف “از جمله آثار اوست.
@ThrillofPeace
🔸کتابشناسی
The poems of Tufail ibn ‘Auf al-Ghanawi and at-Tirimmah ibn Hakim at-Ta’yi / Arabic text edited and translated by F. Krenkow. London : Luzac, 1927. Krenkow, F. (Fritz), 1872-1953 1927
The poetical remains of Muzahim al-‘Uquaili / edited and translated by F. Krenkow. Leiden : Late E.J. Brill1920 al-‘Uquaili, Muzahim
Krenkow, F. (Fritz), 1872-1953 1920
Indices to the poetical citations in the Kitab al-Amali of Abu ‘Ali Isma’il ibn al-Kasim al-Kali (Bulak edition, A.H. 1324) / names of poets by F. Krenkow ; rhymes by A. A. Bevan. Leyden : Late E.J. Brill, 1913. al-Qali, Abu ‘Ali Isma’il ibn al-Qasim, 901?-967? Krenkow, F. (Fritz), 1872-1953, 1913 telegram.me/bayeganitabligh/3386
The poems of Tufail Ibn ‘Auf al-Ghanawi and at-Tirimmah ibn Hakim at-Ta’yi / Arabic text edited and translated by F. Krenkow. London : Luzac, 1927.
Krenkow, F. (Fritz), 1872-1953, 1927
🔺مطالب بیشتر در «انجمن بین المللی #ترنم_صلح» 👇👇👇
@ThrillofPeace
@studiesofshia
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ از دانشگاه تهران تا دانشگاه مک گیل کانادا
🔹جامعه علمی ما چقدر با چهرههایی همچون دکتر #مهدی_محقق از اسلامشناسان و از پیشتازان #کرسیهای_اسلام_شناسی در غرب آشناست؟
❇️ دکتر مهدی محقق در 22 سالگی درجه اجتهاد گرفت و با حضور در دانشگاه موفق به کسب مدرک دکترا در 2 رشته معارف اسلامی و ادبیات فارسی شد.
⚠️ به زودی بخشهایی از #مصاحبه_اختصاصی انجمن ترنم صلح با ایشان در همین کانال منتشر خواهد شد.
📝 تهیه و تدوین: «انجمن ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
مؤسسه بین المللی ترنم صلح
✳️ از دانشگاه تهران تا دانشگاه مک گیل کانادا 🔹جامعه علمی ما چقدر با چهرههایی همچون دکتر #مهدی_محقق
15.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ عوامل پیشرفت و ترقی جامعه غرب پس از قرن ها عقب ماندگی
🔸مصاحبه اختصاصی با دکتر محقق (بخش 1)
|#مهدی_محقق |#مطالعات_اسلامی |#مطالعات_شیعه |#دانشگاه_مک_گیل
🔺تهیه شده در «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
#با_مبلغین
#نامیبیا_ویندهوک
@ThrillofPeace
✳️ تاثیرگذارترین روش برای تبلیغ اسلام در یک کشور غیرمسلمان
🔹حجت الاسلام صبوری، مبلغ دینی، نامیبیا
تعداد جوانان در مسجد قبا بر خلاف مساجد دیگر کم است البته توانستهایم چند نفر از جوانان مسیحی را به مسجد جذب کنیم و با کمک آن ها ماهانه همایش بین ادیان را برگزار می کنیم که در آن دانشجویان مسیحی، خاخام یهودی و کشیش مسیحی شرکت می کنند و ثمرات خوبی داشته است.
تلاش می کنیم این همایشها در دانشگاه ویندهوک برگزار شده و از تلویزیون جهت پخش آن استفاده کنیم؛ همچنین سعی می کنیم تبلیغ اسلام را در مدارس نامیبیا انجام دهیم و هدف مبارزه با بی دینی و جدای از بحث اسلام دعوت مردم به خدا است.
وظیفه مبلغان این است که خود به سمت جوانان بروند و ما در این راستا به یکی از مدارس ویندهوک رفته و طی برنامهای اسلام را معرفی کردیم اما امیدواریم به دانشگاهها نیز راه پیدا کرده و در آنجا اسلام را معرفی کنیم که هماهنگیها در این راستا با یکی از دانشگاهها صورت گرفته است و قرار است برخی دورهها را در این دانشگاه برگزار کنیم.
@ThrillofPeace
متاسفانه مسلمانان در نامیبیا متحد نیستند. ۴ مسجد فعال در ویندهوک وجود دارد که دو مسجد تحت حمایت یکی از کشورهای اسلامی است که علیه شیعیان تبلیغ می کنند و علیرغم اینکه ما برای همکاری اعلام آمادگی کردهایم، نه تنها تمایلی به همکاری نداشته بلکه مانع آمدن مسلمانان به تنها مسجد شیعی ویندهوک می شوند لذا از این جهت اتحادی در میان مسلمانان نامیبیا نیست.
در مسجد قبا که به گفته بعضیها اولین مسجد در نامیبیا بوده و تنها مسجد اهل بیت (ع) در این کشور است، هم شیعیان حضور دارند و هم اهل سنت که اکثریت حضار مخصوصا روزهای جمعه از اهل سنت هستند و خیلی وقتها برای اطعام نیازمندان، برادران اهل سنت کمک میکنند و این نکته مهمی است و ما همانند امامان جماعت پیشین تلاش کردیم که این اتحاد حفظ شود در عین حال که مکتب اهل بیت و پیام آن ها را تبلیغ میکنیم اما حرفی که منافات با اتحاد باشد در اینجا مطرح نمیشود.
حضور ما در اینجا با مشکلاتی روبرو بود، در سابقهای نزدیک به ۳۰ سال تاسیس مسجد قبا برای نخستین بار این مشکلات پیش آمده بود که توضیح نمیدهم اما پس از چند ماه توانستیم مشکلات را حل کنیم و مسلمانانی که مسجد را ترک کرده بودند، به مسجد بازگشتند. برخی از مشکلات مرتفع شد اما کمبود امکانات همچنان باقی مانده است.
@ThrillofPeace
در ماه مبارک رمضان یکی از قاریان مصری را دعوت کردیم و کلاس آموزش قرآن برگزار کردیم. یکی از برنامه های مسجد راه اندازی کلاس روخوانی و حفظ قرآن در آینده نزدیک است.
برنامه دیگر مسجد ادامه فعالیت در زمینه تالیفات قرآنی است و اکنون تالیفات قبلی در موقعیت های مختلف در اختیار علاقمندان قرار داده می شود.
در سفر تبلیغی به نیوزیلند، استارت تالیف کتاب زده شد و تاکنون ۱۰ کتاب به زبان انگلیسی و ۲ کتاب به زبان فارسی از جمله زندگی پیامبر اسلام (س)، بهترین پند و تفکر در مورد کلام خدا تالیف شده است که عمده آن ها در مورد بحثهای قرآنی است.
تعداد مسلمانان در هر کشور اهمیت دارد مثلا در یک کشور چندین جوان مسلمان یافت میشود که در امر تبلیغ همکاری میکنند و دورههای قبلی ما چنین امکانی را داشتیم و در ویندهوک ۴۰ جوان مسلمان اعلام همکاری کردند که برای آن ها دورههایی جهت آموزش تبلیغ برگزار کردیم تا در نقاط مختلف بتوانند پاسخگوی سوالات و شبهات در مورد اسلام بوده و گاهی حتی دعوت به اسلام کنند.
@ThrillofPeace
مهم ترین روش، روش عملی است چون خیلی وقتها امکان سخنرانی وجود ندارد و مبلغ باید خود سراغ مخاطب رفته و همانند یک طبیب عمل کند.
تولید محتوا بر اساس نیاز مخاطب و منطقه تبلیغ بسیار حائز اهمیت است و محتوای کتبی، صوتی و تصویری، حضور در دانشگاه، حضور در مناطق محروم حتی گاهی بیمارستانها، یتیم خانهها، تلاش برای حضور در رادیو، تلویزیون، شناخت مخاطبین و منطقه و تربیت نیرو از اولین کارهایی است که یک مبلغ باید انجام دهد. telegram.me/bayeganitabligh/3421
یکی از شبهاتی که در ویندهوک وجود داشت، این اتهام به شیعیان بود که شیعیان با قرآن سر و کار ندارند و بیشتر با ادعیه سر و کار دارند لذا ما خطبههای نماز جمعه مسجد قبا را به نوعی تفسیر آیات قرآن قرار داده و فعلا موضوع تقوا در قرآن را انتخاب کردهایم و هر هفته این موضوع را مطرح می کنیم تا به این شبهه پاسخ دهیم.
🔺مطالب بیشتر در "#انجمن_ترنم_صلح" 👇👇👇
@ThrillofPeace
14.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ مراسم مسلمان شدن یک مسیحی با حضور «یوسف استس» در یکی از مساجد آمریکا
🔹«یوسف استس» (Yusuf Estes) تاجر آمریکاییالاصل و مبلغ مسیحی بوده که در سال 1991 مسلمان شده و اکنون به #سخنرانی در رابطه با اسلام در محافل گوناگون میپردازد.
#رهیافته #اسلام #مسیحیت
🔸مطالب بیشتر در «انجمن بین المللی ترنم صلح»👇🏻👇🏻👇🏻
@ThrillofPeace
#معرفی_مراکز
@ThrillofPeace
✳️ آشنایی با مرکز اسلامی منچستر (Manchester Islamic Centre)
مرکز اسلامی منچستر با همت دانشجویان ایرانی ۲۲ سال قبل ساخته شد و یکی از بزرگترین مراکز مسلمانان در شمال غرب انگلستان است.
این مرکز با همت دانشجویان ایرانی و کمکهای مالی نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه دانشجویان اروپا تأسیس شد.
این مؤسسه در مرکز شهر منچستر بین دو دانشگاه بزرگ این شهر واقع شده است و از موقعیت خوبی برخوردار است؛ مسلمانان ایرانی و غیر ایرانی و حتی مسیحیان از خدمات این مرکز بهره میبرند.
در همین رابطه علی اصغر چراغی، رئیس این مرکز و استاد انجمن بین المللی وابسته به دانشگاه منچستر از برنامهها و فعالیتهای این مؤسسه برایمان میگوید.
@ThrillofPeace
🔹وحدت بین فرق اسلامی؛ از اهداف مرکز اسلامی منچستر
وی در ابتدا با بیان اینکه مرکز اسلامی منچستر برای رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده برنامههای متنوعی برای مسلمانان برگزار میکند، گفت: از جمله این اهداف میتوان به حفظ و تقویت بنیه فرهنگی و دینی شیعیان، ارتقای سطح معارف آنان و جذب هر چه بیشتر ایرانیان بهویژه جوانان، ایجاد وحدت کلمه بین شیعیان، محوریت دادن به برنامههای مشترک شیعیان اشاره کرد.
چراغی ایجاد وحدت بین فرقههای مختلف مسلمان، ایجاد وحدت بین ادیان الهی و مبارزه فرهنگی با مبانی غیر دینی، مبارزه با گرایش افراد به خرافهپرستی، فال و جادو و معرفی اسلام حقیقی به غیر مسلمانان و دعوت آنان به دین مبین اسلام را از اهداف دیگر این مرکز برشمرد.
@ThrillofPeace
🔹برگزاری کنفرانسهای سالانه مذهبی
استاد انجمن بین المللی وابسته به دانشگاه منچستر با اشاره به برگزاری کنفرانسهای سالانه با موضوعات ملی یا مذهبی و بین ادیان گفت: برنامههای معمول و روزانه مرکز روزهای شنبه، در قالب دو کانون فرهنگی صورت میگیرد؛ نخست کانون محبانالمهدی(عج) برای برادران و دیگری کانون محبانالزهراء(س) ویژه خواهران است که عمده کارهای آموزش قرآن توسط این دو کانون انجام میشود.
رئیس مرکز اسلامی منچستر اظهار کرد: مخاطبان این کانونها در سه گروه سنی فعالیت میکند؛ گروه زیر شش سال که در زمینه حفظ و قرائت قرآن، مفاهیم ساده قرآن، اعتقادات و احکام پایه فعالیت میکنند؛ گروه دوم که سنین بین هفت تا ۱۴ سال را در بر میگیرد، به آموزش تجوید و احکام و اعتقادات میپردازد و گروه سوم، سنین ۱۴ سال به بالا را شامل میشود.
وی همچنین یادآور شد: علاوه بر برنامههای مدون آموزشی، روزهای پنجشنبه نیز یک ساعت قبل از نماز مغرب و عشاء، دوره تلاوت قرآن کریم برگزار میشود که یک جزء از قرآن تلاوت و سپس درباره معنا و تفسیر آیات آن بحث و گفتوگو میشود. telegram.me/bayeganitabligh/3442
برپایی کلاسهای «شرح نهجالبلاغه» به زبان انگلیسی برای غیرایرانیان و تازهمسلمانان از دیگر برنامههای این مرکز است.
@ThrillofPeace
چراغی افزود: روزهای دوشنبه هر هفته هیئت عزاداری «حیدریون» متشکل از جوانان، برنامه مراسمهای مرتبط به مناسبتهای مختلف و سخنرانی دینی را برگزار میکنند؛ در تمام ایام هفته از ساعت ۱۹ به وقت محلی برنامهها به زبان عربی برگزار میشود.
وی در پایان گفت: مرکز اسلامی منچستر با مراکز مختلف اسلامی همکاری خوبی دارد، همچنین با شبکه تلویزیونی «هدایت تی وی» که از شبکههای موفق شیعیان است ارتباط و همکاری مؤثری دارد.
یادآور میشود، شهر منچستر که در شمال غرب انگلستان واقع است با جمعیتی نزدیک به سه میلیون، دومین شهر وسیع و پر جمعیت انگلستان، بعد از لندن است. شهر منچستر موقعیتی مرکزی در میان شهرها و مناطق اطراف دارد. جمعیت این شهر همراه با شهرهای اطراف بالغ بر۰ ۱۰,۰۰۰,۰۰ نفر است.
@ThrillofPeace
بنابراین گزارش، دهها هزار مسلمانان در این شهر زندگی میکنند. سابقه ۳۰۰ ساله و درخشان دانشگاههای منچستر و شهر در عرصه نوآوری علمی و صنعتی، این شهر را محلی برای اسکان مهاجران از ملیتهای مختلف و نیز ورود سالانه ۴۰/۰۰۰ دانشجو به دانشگاههای «منچستر»، «سالفورد» و«متروپلیتن» را موجب شده است.
این تعداد عظیم ورودی دانشجویان از کشورهای مختلف به این شهر برای تحصیل، موقعیت و فرصت خوبی را برای معرفی و پیام رسانی مکتب غنی تشیع و فرهنگ اصیل ایرانی را به جوانان تشنه معرفت فراهم میکند.
🔸مطالب بیشتر در «انجمن بین المللی ترنم صلح»👇🏻👇🏻👇🏻
@ThrillofPeace
هدایت شده از تبلیغ بین المللی اسلام
💥اطلاعیه مهم و فوری💥
@Allah4all
با سلام خدمت دوستان عزیز
برای انجام فعالیت در حوزه #تبلیغ_بین_المللی_اسلام به حضور #آتش_به_اختیار دوستان دغدغه مند نیاز داریم.
از دوستان کسانی که توانایی بر عهده گرفتن کاری از کارهای زیر را دارند به آیدی زیر مراجعه نمایند:
1-ترجمه در حد کاملاً حرفهای (عربی-انگلیسی-ترکی-ژاپنی-کرهای-پرتغالی-اسپانیولی-آلمانی-فرانسوی-روسی-اوکراینی-پشتو-تاجیکی-دانمارکی و...)
2-ادمینی اینستاگرام، تلگرام، پیام رسان های داخلی، واتس آپ، فیس بوک و ...
3-ویرایش و زیرنویسی ویدئو
4-سخن گفتن روان به زبانهای خارجه برای گویندگی روی ویدئوها
5-گرافیک و فوتوشاپ
6-مقاله نویسی و تولید محتوا
7- حمایت مالی
و دیگر تواناییهایی که به نظرتان میتواند مفید باشد و از قلم افتاده.
🔺اگر کاری از دستتان ساخته نیست حداقل این پیام را در گروهها و کانالهایتان به اشتراک بگذارید.
🔷 آیدی جهت ارتباط 👈👈👈
@Ebnosiam
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@Allah4all
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدئو
✳️ من #مسیح را می خواهم!
✅ #تجمعات_مذهبی یکی از راههای تأثیرگذار برای جذب مردم و بیعت مجدد با آموزه های دینی است.
🔸در آمریکا مسیحیان این کشور و به ویژه #اوانجلیکال ها به خوبی از این روش تبلیغی استفاده می کنند.
📽 ترجمه و تدوین: انجمن ترنم صلح
@ThrillofPeace
20.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ مستشرقین و مطالعات اسلامی
🔹کوشش و جدیت برای دستیابی به منابع اسلامی
🔸مصاحبه اختصاصی با دکتر محقق (بخش 2)
|#مهدی_محقق |#مطالعات_اسلامی |#مطالعات_شیعه |#دانشگاه_مک_گیل
🔺تهیه شده در «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
#جایگاه_قرآن
#سبک_زندگی_اسلامی
#الگوسازی_در_تبلیغ_بین_الملل
@ThrillOfPeace
✳️ جایگاه قرآن در گفتمان زندگی فردی و اجتماعی انسان مسلمان
🔹قرآن را باید فهمید؛ ما دوریم از قرآن. از این دوریِ ما از قرآن، دشمن دارد استفاده می کند. دشمن روزبهروز در ما بیایمانی را تزریق می کند، لاابالیگری را تزریق می کند، وابستگی به خود را تزریق می کند. نگاه کنید به دولت های اسلامی، نگاه کنید به کشورهای اسلامی، ببینید در مقابل آمریکا، در مقابل صهیونیسم، در مقابل دشمن، در مقابل غارتگران چه وضعی دارند! این ناشی از دوری از قرآن است.
🔸ما اگر به قرآن نزدیک بشویم، همهی این حفرهها پُر خواهد شد؛ همهی این خُلل و فُرَج بسته خواهد شد؛ هویّت اسلامی در مقابل هویّت کفر خودش را نشان خواهد داد.
🔹معنای اینکه ما می گوییم [اگر] به قرآن عمل کنیم، زندگی درست خواهد شد، این است. معارف قرآنی وجود دارد، این معارف باید تبدیل بشود به گفتمان های عمومی در بین مردم؛ آنقدر تکرار بشود، آنقدر کار بشود، آنقدر دربارهاش تحقیق بشود، آنقدر بنویسند، آنقدر شعرا و اُدبا و هنرمندان دربارهی آن کار هنری بکنند که اینها بشود جزو واضحات و بیّنات جامعهی اسلامی.
🔸البتّه این نشدنی نیست، دور از دسترس هم نیست، خیال نکنند که حالا این کارها را اگر بخواهیم بکنیم، صد سال طول میکشد؛ نه، اگر اهل دل و اهل دین همّت بکنند، این کارها خیلی زود تحقّق پیدا می کند؛ باید اینجور دنبال قرآن رفت. telegram.me/bayeganitabligh/292
💠 بیانات رهبر معظم انقلاب ۱۳۹۶/۰۲/۰۷
✅ مطالب بیشتر در انجمن بین المللی ترنم صلح 👈👈👈
@ThrillOfPeace
مؤسسه بین المللی ترنم صلح
❇️ مستشرقین و مطالعات اسلامی 🔹کوشش و جدیت برای دستیابی به منابع اسلامی 🔸مصاحبه اختصاصی با دکتر محق
14.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ کرسی های شیعه شناسی در غرب
🔹معضلات و چالش های پیش رو
🔸مصاحبه اختصاصی با دکتر محقق (بخش 3)
|#مهدی_محقق |#مطالعات_اسلامی|#مطالعات_شیعه |#دانشگاه_مک_گیل
🔺تهیه شده در «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
#عکس_نوشت (6)
@ThrillofPeace
✳️ تبلیغ بین المللی اسلام در کلام امام خمینی (ره)
🔹بنابراین ما یک وظیفه بسیار بزرگ بر عهده داریم، نه تنها ما، همه مسلمانها و نه تنها شما، همه قشرهایی که در ایران و در خارج ایران هستند و متعهد به اسلام هستند، وظیفه بزرگی داریم و آن اینکه ...
🔸صحیفه نور، ج 18، ص364.
🔺تهیه شده در «انجمن بین المللی #ترنم_صلح» 👇👇👇
🆔 @ThrillofPeace