#انسان_تمام
مثال امام،
مثال کعبه است،
مردم باید به سویش حرکت کنند، نه این که او به جانب مردم رود.
|مَثلُ الْامامِ مَثَلُ الْکعْبَةِ، اذ تُوْتی وَ لَا تَأْتِی|
این کلام، حرفی ساده نیست،
رمز خواستن است!
رمز رسیدن!
درونِ ما اگر به طلب امام رسید،
این صحنهی آخر ماجراست.
صحنهی باشکوه دیدار...
• اثر زهرا پژوهیانی
نفر سوم گرایش تصویرسازی
Ensanetamam.ir
@ostad_shojae
حضرت مهدی (ع):
ما در رعایت حال شما هیچ کوتاهی نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمیبریم (بحار، ج ٥٣، ص ٧٢)
امروز برای سلامتی و تعجیل در فرج آقامون امام زمان(ع) چه عمل نیکی را هدیه می دهید؟
سهم شما؟؟؟
#نیمه_شعبان
#هدیه_به_امام_زمان
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 بخل ننگ و ترس نقصان است، و تهيدستى مرد زيرک را در برهان كند مى سازد، و انسان تهيدست در شهر خويش نيز بيگانه است.
📚 نهج البلاغه حکمت 3
📎 #اعتقادات
📎 #اخلاق
📎 #نهجالبلاغه
پرسمان اعتقادی استاد محمدی 👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️ @ostadmohamadi
روزه دو ماه شعبان و رمضان توبه و مغفرت از خداست
کافی، ج 4، ص 93.
روزی در نزد امام صادق(ع)، ذکر روزه ماه شعبان به میان آمد. حضرت فرمود که در فضیلت روزه شعبان چنین و چنان است. حتّی آنکه مردی مرتکب خون حرام می شود پس در ماه شعبان روزه می گیرد. به او نفع بخشیده و او آمرزیده می شود.
بحارالانوار، ج 101، ص 382، باب 9 و ج 94 ص 71
#ماه_شعبان #صلوات
🍀الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج🍀
🥀@kalam_maesoumin
💠این تصاویر را به احتمال زیاد ندیدهاید👆
پروژه دلار و مسمومیت باعث شد کدام پروژهها دیده نشوند:
-پروژه رسیدن آب به دریاچه ارومیه.
-پروژه بهرهبرداری ایرانیترین پالایشگاه کشور.
-پروژه رسیدن آبشیرین به خانه بوشهریها.
-پروژه افتتاح بیمارستان هزار تختخوابی مهدی.
هدفشان دقیقا این است که مردم همینها را نبینند.
🔴 فروشنده دوره گردی که عمده اجناسش وافور است (حوالی سال ۱۲۹۰شمسی)
❗️باز هم دست پنهان انگلیس
✍دولت انگلیس برای معتاد کردن مردم، ابتدا عواملش را مأمور نمود، به دروغ تبلیغ کنند که تریاک درمان تمامی دردهاست.
مردم ایران که در آن زمان به دلیل فقر و حذف طب سنتی به دست انگلیسی ها، از بیماریها رنج میبردند، به این ماده مخدر معتاد شدند.
تریاک به عنوان یک داروی خانگی جای خود را در میان ایرانیان باز کرد و پس از مدتی دولت انگلیس اعلام کرد که سوختهی تریاک را با قیمت مناسب میخرد.
بدین ترتیب عدهی بیشماری از مردم برای کسب درآمد، تریاک را که به مقدار فراوان و قیمت ارزان در دسترس بود میخریدند و پس از کشیدن، سوخته آن را به قیمت چند برابر میفروختند.
این شیوه جزء مشاغل روزانه بعضی افراد شده بود و ناگهان به خود آمدند که عدهی زیادی گرفتار اعتیاد شده بودند.
این روش خبیثانه انگلیس برای سرگرم کردن مردم به اعتیاد و چپاول منابع ایران بود.
📚 منبع: شاکری- عبدالحسین. مواد مخدر و اعتیاد
" غیاث المضطر" یعنی فریاد رس آنان که به اضرار افتاده اند ،از ویژگی های #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است.
این صفت که در #دعای_ندبه آمده ، به ما شیعیان این نکته را گوشزد می کند که در اوج مشکلات، جای دیگر نرو و درگاه اصلی حل مشکل مولایت #صاحب_الزمان است و بس.
کافی است باور کنیم امام باذن الله هرکاری می توند انجام دهد و هر گرهی را می تواند باز کند.
✍ محمد علی فتحی
#رسانه_حاج_فتحی 👇
🆔 @hajfathi_ir
#مهدویت
#روایات
🔴 امر #امام_باقر به ایجاد ارتباط با #امام_زمان سلام الله علیهما
▪️قال الإمام ﺍﻟﺒﺎﻗﺮ ﻋﻠﻴﻪﺍﻟﺴﻠﺎﻡ:إِصبِرُوا عَلَى أَدَاءِ الفَرَائِضِ، وَ صَابِرُوا عَدُوَّكُم، وَ رَابِطُوا إِمَامَكمُ المُنتَظَر.
🔸امام محمدباقر صلواتاللهعلیه میفرمایند: در انجام واجبات صبر پیشه كنيد، در برابر دشمنتان صابر باشيد، و با امامتان كه در انتظار او هستيد ارتباطی فراهم کنید.
📚الغیبة النعماني، ص۲۷
کانال معرفتی "معارف الشیعه"
@maaref_shiaa
❌️سوال:
بنظرتون رابطه جدید ایران و عربستان بر «#تحولاتظهور» و زمینه سازی چه تاثیری دارد و چقدر موثر است؟
✔️جواب:
مکه و مدینه باید برای #ظهور، آرام و امن باشد.
#استراتژی ایران، نیز بر همین منوال است.فعلا تمایلی به تیره شدن روابط که #مانع حضور حجاج و اتفاقات دیگر شود، ندارد.
✍️یاران حضرت ولیعصر از این طریق، و در سایه عدم تیرگی روابط، بهتر فرصت حضور در میعاد مکه و مدینه خواهند داشت.
در احادیث ذکر شده است:
«برخی یاران حضرت بر فراز ابرها(هواپیما) به مکه خواهند رسید.»خوب هزار سال پیش، باید هم اینگونه تعبیر میشد.
⭕️به هر حال، داشتن روابط خوب، به نفع #شیعه است. #مکه و مدینه نباید برای حضور #محورمقاومت، مسدود باشد.
❗️اما آمریکا و اسرائیل اجازه #تداوم را نخواهند داد و جناح مقابل بنسلمان در خاندان سلطنتی عربستان، فعال تر خواهد شد.
✍️امیری
#بهکانالمحرمانهبپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/1652883456C53c3afee19
🔻کسانی که بیشترین کشته ها را دادند و با نیروی ایمان واقعی و اعتقاد راسخ؛ باعث پیروزی انقلاب شدند همان کسانی بودند که به هیچ وجه اشرافی و مرفه نبودند و از طبقۀ پابرهنه بودند.
صحیفه امام، ج ۶، ص:۲۹۷
🔶 #شیخ_فرهاد_فتحی
زبون دنیا رو کی بلده ؟ 😁
➕عضویت در سازمان شانگهای
➕روابط گسترده و بلند مدت با روسیه
➕روابط گسترده و بلند مدت با چین
➕احیای جاده ابریشم_ کریدور شمال جنوب و شرق به غرب
➕توافق با عربستان و کشورهای عربی منطقه و قطع ارتباط دست اسرائیل در منطقه برای اولین بار
➕شکست آمریکا و اسرائیل در ایجاد اتحاد منطقه ای علیه ایران
➕روابط با آمریکای لاتین از جمله برزیل و ونزوئلا و...
🔻بدون امتیاز دادن و بدون پیوستن به FATF
#نمیخوان_تو_اینها_رو_ببینی