eitaa logo
وصال/Vesal
1هزار دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
2.7هزار ویدیو
10 فایل
خـدایا! مارو اونقدر بزرگ کـن که دغدغه های کوچیک و بچـگانه دنیـا ؛ دست و پاگیرِ #وصال تو نشه :)🌱 + بانوان فعال رسانه شهرستان اردکان #روانشناسی_انگیزشی #عاشقانه #اخبار #طنز ارتباط با ادمین : @E_m6896 جهت تبادل : @Fatem7819
مشاهده در ایتا
دانلود
1_8827115695(1).mp3
13.2M
خدایا ببخش.. ✉شما دعوتید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مهمترین خبر این روزها، "توافق و آتش‌بس رژیم صهیونیستی با حماس" است. قبل از اینکه بپرسید کدام طرف پیروز است، یک بار دیگر تیتر خبر را مرور کنید: توافق رژیم صهیونیستی با حماس! حماس، یک طرف توافق است. کل این جنگ برای نابودی حماس بود. سران رژیم هر از گاهی می‌گفتند هدف این جنگ به پایان رساندن حاکمیت حماس در غزه است. و حتی ادعا میکردند: "حماس تمام شد". اما حالا دست‌وپا می‌زنند که حماس شروط را بپذیرد. پس حماس هست و صرف بودنش شکست اینهمه جنایت رژیم را آشکار می‌کند. دیروز بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفته بود: "حماس را نمی‌توان تنها با راه‌حل نظامی شکست داد. برآورد ما این است که حماس به همان اندازه که نیرو از دست داده، نیروی جدید نیز جذب کرده است. تداوم وضعیت جنگ به اقتصاد اسرائیل آسیب می‌زند. غزه اسرائیل را در عرصه بین‌المللی منزوی کرده و باعث بی‌ثباتی شده است." ✍ وحید یامین‌پور
🔴مفاد توافق آتش بس عزتمندانه مقاومت اسلامی فلسطین در مرحله اول ؛ ‏۱-عقب نشینی کامل رژیم صهیونیستی به خارج از مرز های نوار غزه ‏۲-بازگشایی گذرگاه مرزی رفح و عقب نشینی کامل دشمن ‏۳-سفر مجروحان به خارج برای درمان ‏۴-وارد شدن روزانه ۶۰۰ کانتینر کمک های انسان دوستانه با نظارت دولت قطر ‏۵-وارد شدن ۲۰۰ هزار عدد چادر و ۶۰ هزار کانکس جهت اسکان فوری آوارگان ‏۶-تبادل اسری،آزادی ۱۰۰۰ اسیر اهل غزه و صد ها اسیر دیگر که حکم ابد دارند. ‏۷-آزادای کامل زنان اسیر و کودکان زیر ۱۹ سال ‏۸-عقب نشینی از محور نیتساریم و فیلادلفیا به شکل تدریجی ‏۹-بازگشت کامل و آزادی حرکت آوارگان به هر منطقه ای که در نوار غزه اراده کنند ‏۱۰-عدم پرواز هواپیما ها و پهپاد های رژیم به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت در طول روز ‏۱۱-بازسازی فوری بیمارستان های آسیب دیده و برپایی بیمارستان های میدانی و ورود پزشکان متخصص.
جزئیات توافق بین اسرائیل و حماس: 6 هفته آتش بس خروج تدریجی ارتش اسرائیل از نوار غزه . حماس 33 گروگان اسرائیلی را آزاد خواهد کرد. اسرائیل به ازای هر اسیر غیر نظامی 30 فلسطینی را آزاد می کند، اسرائیل همچنین به ازای هر اسیر نظامی 50 فلسطینی را آزاد خواهد کرد خبرگزاری رویترز : توافق بین اسرائیل و حماس یک آتش بس 6 هفته ای است که شامل خروج تدریجی نیروهای اسرائیلی از مرکز غزه و بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال نوار غزه خواهد بود. قطر، مصر و آمریکا اجرای این توافق را تضمین خواهند کرد.
🔴 قدردانی حماس از حمایت جمهوری اسلامی ایران 🔹«الحیه» رئیس جنبش حماس در غزه: جمهوری اسلامی ایران از مقاومت ما و مردم ما حمایت کرد، وارد جنگ شد و در دو عملیات «وعده صادق» عمق رژيم صهیونیستی را در هم کوبید. 🔹 مردم ما اهداف آشکار و پنهان اشغالگران را به شکست کشاندند. قدس و مسجدالاقصی همچنان قطب‌نمای ما و عنوان مقاومت تا آزادی باقی خواهند ماند.
🔴سناتور آمریکایی: توافق بدی به اسرائیل تحمیل شده است 🔹تام کاتن: چرا دولت بایدن در روزهای آخرش به‌دنبال تحمیل یک توافق بد به اسرائیل است؟ تنها توافق باید تسلیم بی‌قیدوشرط حماس و برگرداندن همۀ گروگان‌ها باشد. 🔹به‌جای این، می‌شنویم که دولت بایدن خواستار خروج اسرائیل از برخی مناطق کلیدی در غزه، آزاد کردن ده‌ها تروریست به ازای هر یک گروگان و تحویل گرفتن تنها برخی از گروگان‌هاست.
این توافق، یک پیروزی بزرگ است| انگشت‌ها همچنان روی ماشه شیخ اکرم الکعبی، دبیرکل جنبش نُجَباء: این پیروزی بزرگ را به ملت فلسطین و مردم آزاده جهان به‌ویژه جمهوری اسلامی ایران، انصارالله یمن، مقاومت اسلامی لبنان و عراق و همچنین ملت‌هایی که پشتیبان بودند، تبریک می‌گوییم. 🔷 با این تحول مهم، ما نیز اعلام می‌کنیم که عملیات نظامی خود علیه رژیم صهیونیستی را در همراهی با مقاومت فلسطین و برای تقویت و تداوم آتش‌بس در غزه، متوقف خواهیم کرد. اما رژیم غاصب بداند که هر حماقتش در فلسطین یا منطقه، با پاسخی سخت مواجه خواهد شد. انگشتان ما همچنان روی ماشه است و موشک‌ها و پهپادهایمان در آمادگی کامل قرار دارند. در صورت بازگشت دشمن، بازخواهیم گشت.
آیلان پاپ مورخ اسرائیلی : عوامل زیادی، از ریاست جمهوری ترامپ گرفته تا انزوای بین المللی، وجود دارد که نشان می دهد صهیونیسم در حال ورود به “آخرین مرحله” خود قبل از فروپاشی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ملت یمن پیروزی تاریخی مردم غزه را در خیابان ها جشن می‌گیرند. Vesal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ ایرج مصداقی، فعال سیاسی اپوزیسیون: ما با رهبری در ایران مواجهیم که هیچ دولتمردی در جهان به اندازه او تجربه سیاسی ندارد؛ او سرد و گرم روزگار را چشیده! 🔺پس راهی جز جنگ داخلی و حملۀ نظامی به ایران وجود ندارد! این حمله نباید محدود باشد بلکه باید بسیار گسترده‌ باشد!
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کجا گریه کند؟ 🎤حجت‌الاسلام‌والمسلمین پناهیان 🏴(س) سلام‌الله‌علیها (س) Vesal