🔶 واکنش جالب سلبریتی های غربی به جنگ یمن و سکوت سلبریتی های ما...!
✅یادداشت های یک بیننده
🆔https://eitaa.com/Viewer_notes
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀نگهبان شب؛ داستانی خاص و جنجالی در فضایی اجتماعی
🏆پیشنهاد فجر چهلم (۶)
🔸#فیلم_سینمایی_نگهبان_شب ساخته کارگردان نامآشنای کشور، #رضا_میرکریمی است. او که تهیهکنندگی و تدوین این اثر را نیز بر عهده دارد، این بار به گفته خودش سراغ داستانی خاص و جنجالی در فضایی اجتماعی رفته است.
🔸فیلمنامه #نگهبان_شب به نویسندگی مشترک رضا میرکریمی و محمد داوودی نوشته شده است. میرکریمی و داوودی که پیش از این تجربه همکاری موفقی را در نویسندگی «قصرشیرین» داشتهاند این بار داستان یک خانواده شهری را دستخوش روایت فیلم تازه خود کردهاند.
🔸محسن کیایی، تورج الوند، لاله مرزبان، علی اکبر اصانلو، صفورا خوش طینت، فهیمه هرمزی، زهرا اسلامی، پرهام غلاملو، محمدصادق ملک، علی غابشی، مهراد اکبرآبادی، ایمان سلگی، نوید بانی با حضور افتخاری ویشکا آسایش و کیومرث پوراحمد جمع بازیگران «نگهبان شب» را تشکیل میدهند.
🔸تعدادی از بازیگران این فیلم، از میان ۱۳هزار نفری که در فراخوان مربوط به بازیگری در این فیلم ثبت نام کرده بودند انتخاب شدهاند.
🔸در خلاصهی این فیلم آمده: که عشق آسان نمود اول...
✅مطالعه کامل مطلب در راه نوشت:
🌐b2n.ir/g88954
✅یادداشت های یک بیننده
🆔https://eitaa.com/Viewer_notes
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نقد و تخریب آری، نقد شدن ممنوع
🔹نقد تند و تیز شهاب حسینی در نشست فیلم «شین» در جشنواره سال ۹۸ خطاب به مسعود کیمیایی که جشنواره را تحریم کرده بود به مذاق این کارگردان خوش نیامده و همراه پسرش؛ پولاد کیمیاییاز نامزدی در بخش سودای سیمرغ سال ۱۴۰۰ نیز انصراف دادند!
🔹انصراف این پدر و پسر در واکنش به حضور شهاب حسینی در بخش داوری سودای سیمرغ «چهلمین جشنواره فیلم فجر» است، از طرفی این نوع انصرافها، غیرصادقانه و بازی جلوه مییابد! و متاسفانه به روشی برای «حاشیهسازی»، «دیده شدن» و دست پیش گرفتن برای «جبران ضعفها» نیز تبدیل شده است!
✅یادداشت های یک بیننده
🆔https://eitaa.com/Viewer_notes
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢روایتی از مقاومت زنان در روزهای آغازین جنگ
🏆پیشنهاد فجر چهلم (۷)
🔹فیلم سینمایی #دسته_دختران به کارگردانی #منیر_قیدی و تهیهکنندگی #محمدرضا_منصوری، با نگاهی آزاد و براساس روایتهای واقعی از مقاومت ۳۴ روزه خرمشهر در دفاع مقدس ساخته شده است.
🔹منیر قیدی با بازسازی تصاویر زنده و مستند از نبرد خانهبهخانه خرمشهر، اولین تصویرِ سینمایی با نگاه زنانه از آن مقاومت را خلق کرده است. قیدی پیش از این «ویلاییها» را با قصه خانوادههای فرماندههان جنگ در پشت جبهه کارگردانی کرده بود.
🔹در خلاصه داستان رسمی این فیلم آمده:
«دسته دختران» قصهی زنانِ جنگ است. گروهی جامانده از روایتهای پیروزمردانِ پیکارها در طول تاریخ ...
🔹این فیلم محصول مشترک بنیاد سینمایی فارابی و سازمان سینمایی سوره حوزه هنری است.
🔹نیکی کریمی، پانتهآ پناهیها، فرشته حسینی، هدی زینالعابدین و صدف عسگری گروه زنانِ مبارز را شکل میدهند و حسین سلیمانی، یاسین مسعودی، محمد صدیقیمهر و مهدی حسینینیا از دیگر بازیگران این فیلم هستند.
✅مطالعه کامل مطلب:
🌐b2n.ir/h36667
#جشنواره_فجر
#چهلمین_جشنواره_فیلم_فجر
✅یادداشت های یک بیننده
🆔https://eitaa.com/Viewer_notes
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥داستانی از خلبانان نامآور ارتش در «۲۸۸۸»
🏆#پیشنهاد_فجر_چهلم (۸)
🎬فیلم سینمایی «۲۸۸۸» به کارگردانی مشترک کیوان علیمحمدی و علیاکبر حیدری، روایت بخشهایی از زندگی #سرلشگر_حسین_خلعتبری از خلبانان نامدار ارتش در دوران دفاع مقدس است. نویسندگی و تهیهکنندگی فیلم نیز برعهده کیوان علیمحمدی بوده است.
🎬فیلم «۲۸۸۸» روزهایی از جنگ ایران و عراق را به تصویر میکشد؛ زمانی که بیژن افسر کنترل شکاری در اتاق تاریک عملیات، در انتظار بازگشت عباس دوران و محمود اسکندری، دو خلبان هواپیماهای اف ۴ است که برای حمله و بمباران به بغداد حمله کردهاند. برای لو نرفتن عملیات، بیژن باید سکوت رادیویی را حفظ کند. مدت زیادی از زمان پیشبینی شده عملیات گذشته که صدای اسکندری را میشنود: بیژن، ما برگشتیم، مدد کن. بیژن دست میگذارد روی گوشی: هر دوتاتون سالمید؟ اسکندری: عباس بعدا برمیگرده
🎬هادی حجازیفر، حامد کمیلی، کامبیز دیرباز، امین حیایی، سام درخشانی، کوروش تهامی، احمد مهرانفر، رضا یزدانی، کامران تفتی، سعید چنگیزیان، رامین ناصرنصیر، کاظم سیاحی، میلاد رحیمی، رضا آفتابی و هومن علایی از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
✅لینک مطالعه کامل خبر:
🌐b2n.ir/s39703
#2888
#فیلم2888
#فجر_چهلم
#چهلمین_جشنواره_فیلم_فجر
✅یادداشت های یک بیننده
🆔https://eitaa.com/Viewer_notes
💢عباس میرزایی: ساختن فیلم ورزشی به معنای پروراندن قهرمان است
⭕️یک دروازه بان ایفاگر نقش علیرضا بیرانوند
🔹اولین نشست رسانهای چهلمین جشنواره فجر با فیلم «بیرو» به کارگردانی مرتضی علی عباس میرزایی و با حضور بخشی از عوامل فیلم «بیرو» برگزار شد.
🔺مجید برزگر، تهیهکننده:
💬«بیرو» فیلمی مستقل است.
🔺عباس میرزایی، کارگردان:
💬بعد از تحقیقات زیاد متوجه شدیم که زندگی علیرضا بیرانوند گزینه خوبی برای دراماتیزه شدن است و تصمیم گرفتیم درباره این موضوع فیلم بسازیم.
💬دوربین در مسابقات فوتبال همیشه بیرون زمین است اما هدف من این بود که دوربین را داخل زمین ببرم و با جزئیات بیشتری کار کنم.
💬ما قهرمانان ورزشی بسیاری به خصوص در نسل خود در حوزههای مختلف ورزشی داریم و اتفاقا میتوان از ظرفیت چهرههای کمتر شناخته شده نیز استفاده کرد چون ساختن فیلم ورزشی به معنای پروراندن قهرمان است.
🔺حسین بیرانوند، بازیگر نقش علیرضا بیرانوند:
💬ما با آقای علیرضا بیرانوند از یک ایل هستیم اما نسبت فامیلی نداریم. من در تیم محلیمان بازی میکردم و اضافه شدنم به این پروژه به این شکل بود که یکی از عوامل عکس مرا دیده بودند و از من خواستند که نقش آقای بیرانوند را بازی کنم.
🔺سعید داخ، بازیگر:
💬ساختن هرچیزی برای اولین بار سخت است. ما در ایران فیلم ورزشی زیادی نداشتیم و ناخوداگاه متر و معیارمان فیلمهای خارجی میشود که در قامت سینمای ما اصلا نیست. برای همین ممکن است با بیمهری مواجه شود.
#بیرو
✅مطالعه کامل خبر:
🌐b2n.ir/w63700
✅یادداشت های یک بیننده
🆔https://eitaa.com/Viewer_notes
🔰«خداحافظ مادر» ایام دهه فجر در شبکه پنج / روایتی از زندگی طاهره دباغ
🔹 «خداحافظ مادر» بخشهایی از زندگی طاهره دباغ (مرضیه حدیدچی) را به تصویر میکشد و به نقش تاثیرگذار وی در اوایل انقلاب اسلامی و مبارزات سیاسی ایشان پرداخته میشود
🔸 طاهره دباغ از جمله بانوان مبارز انقلاب اسلامی است که فعالیتها و حرکتهای سیاسی خود را از سال ۱۳۴۶ آغاز کرد و این مبارزات را تا پیروزی انقلاب اسلامی ادامه داد. یکی از فعالیتهای جالب توجه دباغ در عرصه سیاست به ویژه سیاست خارجی، سفر او برای رساندن پیام تاریخی امام خمینی (ره) به گورباچف در سال ۱۳۶۷ بود.
🔰این سریال انقلابی در ۲۰ قسمت ۴۵ دقیقهای هر شب ساعت ۲۳ پخش خواهد شد.
✅یادداشت های یک بیننده
🆔https://eitaa.com/Viewer_notes
مصاحبه محمد حسین مهدویان با کافه آپارت
https://www.aparat.com/v/lAiYV
حرف های خوبی زده شده پیشنهاد می کنم ببینید
✅یادداشت های یک بیننده
🆔https://eitaa.com/Viewer_notes
💢محمدحسین مهدویان در نشست خبری فیلم «مرد بازنده»: در فیلم های من قهرمانان معترض به سیستم نیستند.
🔹دومین نشست رسانهای چهلمین جشنواره فجر با فیلم #مرد_بازنده به کارگردانی محمدحسین مهدویان و با اجرای پدرام کریمی برگزار شد.
🔺#محمدحسین_مهدویان کارگردان فیلم:
💬در فیلمهای من قهرمانان معترض به سیستم نیستند.
💬انتخاب جواد عزتی به این علت بود که او ستاره تکرارنشدنی است که هرکسی دوست دارد در فیلمش بازی کند و از اجرای هر نقشی برمیآید.
💬پیشنهادات بسیار زیادی در فیلمسازی به من میشود. من اگر وقت داشته باشم بیشتر از این فیلم میسازم اما در توانم نیست.
💬خلاقانهترین مونتاژ را در هفت فیلم گذشته داشتم.
🔺جواد عزتی بازیگر اثر:
💬هر نقشی برای خودش چالش دارد. اینکه کاراکتری در سن و سال خودش بازی نکند نقش را سختتر میکند و طبیعتا از این منظر نقش سختی بود.
💬این فیلم یکی از بهترین فیلمهای مهدویان بود.
💬از نظر شخصیت پردازی مهدویان این فیلم را دو سالی در ذهنش پروراند و وقتی این نقش به من پیشنهاد شد، غافلگیر شدم؛ چون بارها درباره این فیلمنامه با او حرف زده بودم بدون اینکه به او بگویم از این نقش خوشم میآید.
🔺بابک کریمی:
💬گریم عزتی روزانه پنج ساعت طول میکشید. بازیگری تنها ردکارپت و دوربین نیست و این سختیها را هم باید دید.
✅مطالعه کامل خبر:
🌐b2n.ir/j54478
✅یادداشت های یک بیننده
🆔https://eitaa.com/Viewer_notes
🎥«بدون قرار قبلی»؛ روایت بازگشت یک هنرمند به کشور پس از سالها دوری
🏆#پیشنهاد_فجر_چهلم (۹)
🎬فیلم سینمایی #بدون_قرار_قبلی، پنجمین فیلم سینمایی #بهروز_شعیبی در مقام کارگردان است که فیلمنامه آن توسط فرهاد توحیدی و مهدی تراب بیگی با نگاهی به یکی از داستان های مصطفی مستور نوشته شده است.
🎬بهروز شعیبی در این فیلم که به تهیه کنندگی محمود بابایی است روایتگر داستان بازگشت یک هنرمند به کشور پس از سالها دوری است.
🎬فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» با مشارکت موسسه تصویر شهر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و بنیاد سینمایی فارابی است.
🎬پگاه آهنگرانی، مصطفی زمانی، صابر ابر و الهام کردا بازیگران اصلی «بدون قرار قبلی» هستند که در این فیلم جلوی دوربین محمد حدادی رفتند.
✅یادداشت های یک بیننده
🆔https://eitaa.com/Viewer_notes
هدایت شده از معنا | محمد صادق صابری
آغاز دهه فجر چهل و سوم گرامي باد...
بيانات رهبري ذر خصوص دهه فجر:
دهه فجر، یادبود حیات دوباره ملت ایران و کشور عزیز ماست. مردم این ایام را جشن میگیرند و حق دارند جشن بگیرند.
..............................
یادبود دهه فجر، خود مانع بزرگی در راه تحقق این هدف است. سعی میکنند انقلاب را از یاد مردم ببرند؛ اما دهه فجر، انقلاب را به یاد مردم میآورد. سعی میکنند امام را از یاد مردم ببرند؛ اما دهه فجر، تجسّم اراده و عظمت امام بزرگوار ماست.
..............................
دهه فجر برای کشور ما یک فرصت تاریخی بود و ملت ما را از یک حصار بسیار خطرناک خارج کرد. تا وقتی یک ملت در حصار استبدادِ یک حکومت وابسته و فاسد و ضدّ مردم و ضدّ فرهنگ و دین قرار دارد، هیچ چیز زیبا و مطلوبی که زندگی آنها را از لحاظ مادّی و معنوی اعتلاء بخشد و پیش ببرد، نمیتواند در بین آنها پا بگیرد.
..............................
دهه فجر مظهر شکوه وعظمت وفداکاری ملت ایران است.
#تشکیلات_یالثارات_الحسین (ع)
🆔https://eitaa.com/yalasarat2526
#یادداشت_های_یک_بیننده
🆔https://eitaa.com/Viewer_notes
#صابر_مدیا
🆔https://eitaa.com/Saber_media
🔶هرچه قدر بیرو، از لحاظ فرم و شاخصههای فنی ضعیف است مرد بازنده آن را جبران کرده است.
بیرو در این بازار قحطی فیلم نوجوان گرانقدر است و امیدوار کننده؛ از آن سو مرد بازنده پیروزمندانه تا توانسته ناامیدی و بنبست حکومت را به مخاطب تزریق کرده است. حکومتی که عامل نظامیاش در کسوت یک پلیس، خودش دست به کار میشود و ناامید از سیستم؛ سرخود، به دنبال پروندهای که پشتش شبکه فساد اقتصادی است میرود؛ دست آخر هم مرد بازندهی قصه میشود؛ مردی که همه چیزش را از دست داده!
🔶مهدویان به ناامیدی و بن بست و...هم اکتفا نکرده، طعنهای هم به قشر متدین جامعه زده با این مضمون که اینقدر ادعا نکنید، ما میدانیم چکارها که نمیکنید! دست بردارید از حفظ ظاهر! ناگفته نماند که مهدویان زحمت زیادی کشید تا با بارش باران که از قضا زیاد هم بود، نسخه تطهیر و توبه بپیچید. نسخهای هم برای دندان درد پلیس داستان ؛ به عنوان شخصیت اصلی، رو کرد که برو و درمان کن و دندان ترس و سردرگمی را بکن!
🔶نازیبایی محتوای مرد بازنده را زیبایی نسبی بیرو کمی تعدیل کرد اما برشها، پراکندگیها، نحوه داستانگویی و عجول بودن کارگردان فیلم بیرو خودش را نشان داد و فیلم دلچسبی از آب در نیامد. حتی صوت و موسیقی فیلم هم چندان چنگی به دل نمیزد؛ گرچه کارگردان اثر مدعیست که مشکل از سالن پخش فیلم است که البته حق با اوست. با این حال اگر عباسمیرزایی با دقت بیشتری وارد برخی وقایع زندگی بیرانوند؛ بهویژه تصویری که از پدرش ارائه داد، میشد و حساسیتهای مخاطب نوجوان را موقع پرداختن به موضوع علاقه بیرانوند به دخترعمویش در نظر میگرفت، نتیجه بهتری در الگوسازی از شخصیت اصلی فیلم حاصل میشد.
✅یادداشت های یک بیننده
🆔https://eitaa.com/Viewer_notes