توسل در اندیشه اهل سنت.pdf
2.5M
مسئله توسل در سالهای اخیر مباحث علمی زیادی را در بین مسلمین برانگیخته است.
تبليغات گسترده وهابیت چنین القاء میکند که توسل از اعتقادات انحرافی شیعیان است و ارتباطی با اسلام ندارد.
مقاله ذیل بصورت اختصاری به جایگاه توسل در اندیشه اهل سنت اشاره میکند و روشن میگردد که بر خلاف ادعای وهابیت، توسل در نزد اکثریت مسلمین اعم از شیعه و سنی جزء سنت پیامبر اسلام و ائمه دین محسوب میشود.
مطالعه این مقاله مختصر برای دانشجویان طالب حقیقت توصیه میشود. 👌
#اندیشه2
#توسل
#اهل سنت
#وهابیت
#حقیقت
@newandishe
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
آتش سوزی کلیسای نتردام و تلنگری به ما
تعدادی از جوانان فرانسوی در حالی که کلیسای نوتردام درآتش می سوخت جلوی کلیسا جمع شدن و برای نجات اونجا با هم دعای حضرت مریم را میخوندن:
🔴 متن دعا به فرانسوی:
Je vous salue Marie, pleine de grâce;
le Seigneur est avec vous;
vous êtes bénie entre toutes les femmes;
et Jésus, le fruit de vos entrailles, est béni.
Sainte Marie, Mère de Dieu,
priez pour nous, pauvres pécheurs,
maintenant et à l’heure de notre mort. Amen
.
🔴 ترجمه دعا به فارسی:
سلام مریم پر از لطف,,,,,خداوند با تو است,,,,,,شما در میان تمام زنان فداکاری می کنید, و عیسی, میوه رحم شما برکت داده شده است,, مریم مقدس , برای ما, گناهکاران فقیر, دعا کنید, در حال حاضر و در ساعت مرگ ما انشاالله, آمین.
اگر این رفتار در ایران اتفاق بیوفته، غرب زده های وطنی چه جنجالی به پا میکنند که مگر با دعا و این خرافات میتوان آتش را خاموش کرد، نردبان بلند و هلیکوپتر آبپاش میخواهد نه دعا....
⬅️متاسفانه بعضی از ما از خود غربیها هم غربیتر شده اند و از خود غربیها دین ستیزتر...
#اندیشه2
#کلیسای نتردام
#دعا
#دین در غرب
#غرب زدگی
#دین ستیزی
@newandishe
معرفی کتاب
کتاب فمینیسم در امریکا تا سال 2003 به کارنامه و نتایج جنبش فمینیسم در امریکا پرداخته است و زوایای پنهان بسیاری را در مورد نتایج تلخ و ناگوار آن برای زنان را روشن میکند
جنبش فمینیسم که با داعیه احقاق حقوق زنان در برابر مردان شکل گرفت، اکنون خود به عاملی مخرب برای جایگاه زن در غرب مبدل شده است.
متاسفانه حتی همین جنبش مملو از ایراد نیز در کشور ما بصورت ناقص و سطحی بازتاب یافته و عمدتا در آزادی پوشش زنان و حذف حجاب نمود یافته است که حقوق زنان را به پایین ترین سطح آن تقلیل داده است.
آشنا نبودن جامعه ایران با نتایج جنبشهای معاصر غربی و نتایج تلخ آنها، باعث تقلید کورکورانه از آنها میگردد و پس از مدتی همان نتایج را در کشور ما نیز بر جا خواهد گذاشت.
کاش بیاموزیم آزموده را آزمودن خطاست...
#اندیشه2
#فمینیسم
#حقوق زنان
#آزادی
#حجاب
#حقایقی از غرب
@newandishe
نگاهی به کتاب «فمینیسم در آمریکا تا سال 2003»
مختصر و مفید مطالعه کنید👌👇👇
«فمینیسم در آمریکا تا سال 2003» ترجمه و خلاصه پنج کتاب نوشته فعالان و منتقدان فمینیسم است که به نقد فمینیسم و تأثیرات مخرب آن در آمریکا می پردازد.
این کتاب در پنج بخش و به ترتیب نابودی عفاف، ارمغان فمینیسم، فمینیسم و مذهب، پسران، قربانیان فمینیسم، آثار اقتصادی فمینیسم برزندگی زنان و تأثیر روشنفکری غرب بر ازدواج و خانواده تنظیم شده است که هر کدام خلاصه کتابهای گوناگونی هستند.
◀️بخش اول این کتاب، برگرفته از کتاب «بازگشت به عفاف» نوشته وندی شلیت که سمانه مدنی آن را ترجمه و خلاصه کرده است. شلیت در این کتاب سعی کرده است با شواهد دقیقی، مشکلات ناشی از بی توجهی به عفاف را در جامعه آمریکا بررسی می کند و به نقش اساسی عفاف در سلامت فرد و جامعه بپردازد.
شلیت، پاکدامنی را امری فطری می داند و معتقد است که زنان در حال پی بردن به اهمیت این خواسته درونی هستند و از این که جو فرهنگی جامعه امروز آمریکا از درک علت اصلی این امر، عاجز است، اظهار تأسف می کند.
◀️بخش دوم برگرفته از کتاب «فمینیسم: راز و رمز زنانگی یا اشتباه» نوشته دایان پاسنو است که به همت انس عبدالرحیم تلخیص شده است و زینب فرهمندزاد و پروین قائمی آن را ترجمه کرده اند.
خانم پاسنو، مدیر مؤسسه مطالعات خانواده و عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت مسیحی است که در این کتاب به بررسی رابطه فمینیسم و مذهب می پردازد.
وی با بیان اینکه جنبش زنان نخستین بار براساس مفاهیم مسیحیت و توسط زنان مسیحی معتقد شکل گرفته است، در صدد پاسخ به سؤالاتی از این است که چرا استحاله شد؟
چگونه یک جنبش زنان که منادی عدالت اجتماعی مبتنی بر اصول مسیحیت بود تبدیل به جنبشی شد که همان اصول را به استهزا گرفته است؟ و اینکه چگونه جنبشی که در تهذیب اخلاقی هر دو جنس تأکید می کرد، تبدیل به جنبشی شد که آزادی جنسی لجام گسیخته، حقوق همجنس گرایان و تنفر از جنس مذکر را تبلیغ می کند؟
پاسنو، ضمن انتقاد از بی توجهی و کم توجهی به دین در میان فمینیستی ها می نویسد: «راز بزرگی که فمینیستی ها هرگز آن را درک نکرده اند، این است که آزادی، از فرصتهای برابر در بازار کار، از تحصیلات و یا از دارا بودن بازیچههای مادی حاصل می شود. آزادی تنها از رابطه خالصانه با خداوند به دست خواهد آمد.»
◀️بخش سوم کتاب هم برگرفته از کتاب «نبرد علیه پسران» نوشته کریستینا هاف سومرز است که معصومه محمدی، پروین قائمی و مسعود اکبری آن را ترجمه کرده اند.
نویسنده کتاب که عضو مؤسسه آمریکن انترپرایز در واشنگتن است. به نقد پیامدهای ناگوار فمینیستی در خانوادهها و خصوصاً پسران آمریکایی می پردازد و پسران را از جمله مهمترین قربانیان فمینیسم قلمداد می کند.
◀️بخش چهارم؛ از کتاب «معیشت محقر» نوشته شیلویا ان هیولت است که به آثار اقتصادی فمینیسم بر زندگی زنان می پردازد و معصومه محمدی و فرزانه دوستی آن را ترجمه کرده اند.
نویسنده کتاب که دکترای اقتصاد از دانشگاه لندن، دانشیار دانشکده برنارد در دانشگاه کلمبیا و نایب رئیس انجمن مطالعات اقتصادی سازمان ملل متحد است.
◀️بخش پایانی هم برگرفته از کتاب «مشکل ازدواج» نوشته جیمز کیوویلسون است که هاجر حسینی آن را خلاصه و معصومه محمدی و پروین قائمی آن را ترجمه کرده اند.
ویلسون، استاد دانشکده شتاک در رشته علوم سیاسی در دانشگاه هاروارد و استاد سابق مدیریت دانشگاه دانشگاه اوکلاهماست.
نویسنده در این بخش، مشکلات و موانع مختلف اجتماعی، حقوقی، اقتصادی و فرهنگی ازدواج و تشکیل خانواده در غرب و خصوصاً آمریکا را تحلیل می کند و در ضمن تأثیرات جریان روشنفکری گرایانه را در این زمینه مطرح می کند.
#اندیشه2
#فمینیسم
#حقوق زنان
#آزادی
#حجاب
#حقایقی از غرب
@newandishe
به گزارش رویترز نتیجه یک مطالعه در فرانسه نشان داده که در طی دو سال گذشته بیش از دویست و بیست هزار زن در وسایل حمل و نقل عمومی مورد آزار جنسی قرار گرفته اند. اداره ملی آمار جرایم در فرانسه این آمار را یک تخمین محافظه کارانه قلمداد کرده است...
.
مگر اینها همان مردم چشم و دل سیر نیستند؟ و مگر بنا نیست با انجام همان فرمول( حذف حجاب) چشم و دل ایرانیها هم سیر شود؟ .
آزموده را آزمون خطاست...
#اندیشه2
#آزادی
#حجاب
#حقوق زنان
#حقایقی از غرب
#فمینیسم
@newandishe
هر ۹۸ ثانیه یک نفر در آمریکا مورد تجاوز جنسی قرار می گیرد. این یعنی هر روز بیش از ۵۷۰ نفر در این کشور خشونت های جنسی را تجربه می کنند.
این گزارش هم به بخشی از واقعیت های جامعه غربی اشاره میکند.
پس آزادی های جنسی در غرب چه زمانی قرار است منجر به عادی شدن این مسائل و سیر شدن چشم و دل مردم گردد؟
#اندیشه2
#حقوق زنان
#آزادی جنسی
#حجاب
#تعرض
#حقایقی از غرب
@newandishe
منبع در پست بعدی 👇👇👇
بخش هایی از ترجمه مقاله هافتینگتون پست که به حقایق مسائل جنسی در امریکا پرداخته است:
عنوان مقاله:👇
❇️30 Alarming Statistics That Show The Reality Of Sexual Violence In America
۳۰ آمار هشداردهنده : بیان واقعیت خشونت جنسی در آمریکا
❇️Every 98 seconds someone in the U.S. is sexually assaulted. That means every single day more than 570 people experience sexual violence in this country.
هر ۹۸ ثانیه یک نفر در آمریکا مورد تجاوز جنسی قرار می گیرد. این بدان معنی است که هر روز بیش از ۵۷۰ نفر در این کشور خشونت های جنسی را تجربه می کنند.
❇️Sexual violence is a problem that is deeply rooted in our culture, and these numbers prove that 17,700,000
The estimated number of women who have been the victims of rape since 1998.
99 The percentage of perpetrators of sexual violence that will walk free.
خشونت جنسی مشکلی است که عمیقا در فرهنگ ما ریشه دارد و این اعداد ثابت می کنند که حدود هفده میلیون و هفتصد هزار نفر از سال ۱۹۹۸ قربانی تجاوز شده اند.
۹۹ درصد افرادی که خشونت جنسی را مرتکب میشوند آزاد میشوند....
⬅️جمله قابل تامل این مقاله عبارت ذیل است
Sexual violence is a problem that is deeply rooted in our culture.
یعنی « خشونت جنسی مشکلی است که عمیقا در فرهنگ ما ریشه دارد»
✅خود غربی ها به وجود چنین معضلی اعتراف میکنند و در تلاش برای حل کردن آن هستند اما شبهروشنفکران وطنی اصرار دارند که آنجا همه چیز عادی شده و برای حل مسائل جنسی باید همان فرمول آزادی های جنسی و آزادی پوشش کشورهای غربی را اجرا کرد.
حال اینکه خود تحلیل گران غربی از جامعه خود تحلیل دیگری دارند و اذعان دارند با وجود آزادی های همه جانبه، معضلات جنسی افزایش یافته است.
🌸این مقاله به وضوح نشان میدهد آزادی های جنسی و پوشش نه تنها مشکلی را حل نمیکند بلکه خود به معضلات جنسی دامن میزند. لذا برای حل این مسائل در جامعه ایران باید طرحی نو درانداخت و آزموده اشتباه غرب را مجدد امتحان نکرد.🌸
#اندیشه2
#حقوق زنان
#تعرض و خشونت
#آزادی جنسی
#حجاب
#حقایقی از غرب
@newandishe
لینک اصل مقاله:
https://www.huffpost.com/entry/sexual-assault-statistics_n_58e24c14e4b0c777f788d24f
معرفی کتاب « جنگ علیه خانواده» اثر ویلیام گاردنر
کتاب جنگ علیه خانواده The war against the family اثری جامع در نقد و بررسی بحران خانواده در غرب به ویژه آمریکا و کانادا است که در سال 1993 منتشر شده است و هم چنان مطالب آن دارای نکات قابل تامل و بدیع است.
ویلیام گاردنر استاد دانشگاه استنفورد در این کتاب از نبرد هماهنگ حکومتهای لیبرال، سیستم آموزشی، مکتب فمنیسم و حتی کلیسا علیه خانواده انتقاد میکند و نتایج تزلزل نهاد خانواده در غرب را تشریح میکند.
رواج فحشا، افزایش شدید طلاق، بحران مهدکودک، افزایش ایدز، رواج همنجس بازی، سقط جنین و... را نتیجه از هم پاشیدگی خانواده در غرب معرفی میکند.
مطالعه این کتاب تصویر روشنی از مسیر انتخابی غرب در مسئله خانواده و تبعات آن را روشن میکند و نقشه راهی برای جامعه ایران است که آزموده اشتباه غرب را مجددا تجربه نکند.
#خانواده
#غرب
#بحران
#فمینیسم
#عواقب
#آزادی
@newandishe
🌹برداشتهایی کوتاه از کتاب «جنگ علیه خانواده »
✍️بخش اول: هدف دولتهای غربی از ترویج آزادیهای جنسی
گاردنر خانواده را منبع ارزشهای اخلاقی معرفی میکند. ارزشهای اخلاقی دولتها را از تسلط کامل بر جامعه باز میدارد، لذا دولتهای غربی برای تسلط کامل سیاسی باید اخلاق را کنار بزنند و برای این منظور باید به تضعیف خانواده اقدام کنند.
یکی از این اقدامات ترویج آزادی های جنسی از سوی دولتهاست.
برای مثال سازمان ملی آموزش جنسی سوئد اعلام کرد :«هدف ما ترویج آزادی طریق روابط جنسی است». کلید این روش این است که اگر دولت بتواند تمام اصول اخلاقی سنتی مرتبط با روابط جنسی را از ذهن مردم بزداید خواهد توانست تمام باورهای کماهمیتتر را که ممکن است کار دولت را مشکل کنند نیز، سست کند. لذا دولتها به ترویج آزادی جنسی میپردازد.
در نتیجه ذهن کودکان این گونه شکل میگیرد که اگر در مورد امر مهمی مانند روابط جنسی حق با دولت باشد، در مورد هر چیز دیگر نیز حق با آنهاست. در نهایت این روند، اقتدار والدین شکسته میشود و دولت هرچه را میخواهد به خورد کودکان بی دفاع میدهد. ثمره این اعمال این است که جایگاه اخلاق از خانواده به دولت تغییر میکند. آنها روابط جنسی را مانند قضای حاجت و غذاخوردن عادی جلوه میدهند، برای همین کودکان را به خودارضایی و روابط جنسی زود هنگام تشویق میکنند.
✅نتیجه: آزادی جنسی نبردی حساب شده برای از هم شکستن اقتدار اخلاقی خانواده است. رفته رفته منبع ارزش های اخلاقی از خانواده به دولت تغییر میکند و دولتها میتوانند هر عمل ضد اخلاقی را اخلاقی جلوه دهند و این گونه دیگر اصول اخلاقی مزاحم توسعه طلبی خود را حذف میکنند.
#خانواده
#غرب
#آزادی جنسی
#اخلاق
#جنگ علیه خانواده
@newandishe
🌺برداشتهایی کوتاه از کتاب «جنگ علیه خانواده »
✍️بخش دوم: تصور نادرست از برابری
گاردنر در انتقاد از برداشت مرسوم از برابری آن را تفکر بسیار غلط میداند که همه انسانها در همه چیز با یکدیگر برابرند از جمله استعدادها، تواناییها، بیولوژی و ... . ثمره این عقیده این است که بعضی با دستآویز قراردادن آن تفکر، مهندسی اجتماعی را رواج میدهند. مهندسی اجتماعی یعنی چون همه، چه زن و چه مرد از همه لحاظ برابر و کاملا شبیه به همند پس برای همه افراد باید یک برنامه در جامعه دنبال شود و به زور دولت اجرا شود.
در حالی تفاوتهای مشهودی میان انسانها وجود دارد و لذا سبک زندگی که برای مردان مناسب است برای زنان کاملا نامناسب است و برعکس.
اما دولتها برای تسلط و مهندسی اجتماعی به این برداشت نادرست از برابری دامن میزنند.
برابری درست به معنای برابری در تمام حقوق انسانی است؛ نه به معنای انجام کارهای مشابه یکدیگر...
#خانواده
#غرب
#برابری
#اخلاق
#جنگ علیه خانواده
@newandishe
برداشتهایی کوتاه از کتاب «جنگ علیه خانواده»
✍️بخش سوم: آموزشهای جنسی در سیستم آموزشی
ویلیام گاردنر نتیجه سیستم آموزشی ضد خانواده را در قالب مثالی چنین تشریح میکند:
برای مثال یکی از سیاستهای آنان آموزش جنسی به کودکان بود تا به قول خود میزان بارداری نوجوانان را کاهش دهند و از گسترش ایدز جلو گیری کنند. نتیجهای که حاصل شد تاسف بار است؛ در طی سال های 1971 تا 1981 در آمریکا میزان باداری نوجوانان و سقط جنین آنها به ترتیب 3/48 و 133 درصد افزایش یافت. بین سال های 1955 تا 1983 موالید نامشروع مادران نوجوان، 288 درصد صعود کرد. بسیاری از مطالعات ثابت کرد که اطلاعات پیشگیری از بارداری در سطح گسترده به افزایش فعالیت های جنسی میانجامد. در بیست سال گذشته شمار نوجوانانی که به دلیل افسردگی در بیمارستان بستری شدهاند سهبرابر شده و خودکشی 200 درصد افزایش یافته است.
بطور سنتی این مسائل در خانواده اموزش داده میشد اما با سپردن آنها به مدرسه تاثیر معکوسی به جا گذارده است.
✅پ. ن: نسخه بروز شده آنچه گاردنر از آن انتقاد میکند، در قالب سند 2030 برای کشورهای جهان سوم از سوی سازمانهای بین المللی توصیه میشود و در کشور ما نیز بصورت خاموش در حال اجراست. یکی از دلایل توسعه کند جهان سوم، مرتکب شدن همان اشتباهات جوامع غربی و مواجه شدن با تبعاتی است با آن مواجه شده اند.
#مسائل جنسی
#خانواده
#آموزش
#سند 2030
#اشتباه
@newandishe
🌹برداشتهایی کوتاه از کتاب «جنگ علیه خانواده»
✍️ بخش چهارم: جنبش فمینیسم مکتبی ضد خانواده
فمنیسم برنامههایی فرقهگرایانه، ضدمرد، ضدخانواده دارد که بنیانهای سلامت فکری جامعه را تهدید میکند. در گام نخست نباید فمنیستها را با زنان یکی بدانیم؛ در نظرسنجی سال 1998 آمریکا فقط 18 درصد از زنان جوان آمریکایی خود را فمنیست میدانستند. حال حیرتآور است که چگونه این گروه اقلیت دلارهای مالیاتی هنگفتی را در اختیار دارد و از آن مهمتر چرا رسانهها برای این گروه اندک این مقدار تبلیغ میکنند.
دانستن این نکته شاید باعث شگفتی شود که حتی تا سال 1960 فمنیست معنایی متضاد فمنیسم امروزی داشت. فمنیستهای قدیم به شدت خانوادهگرا بودند. آنها به تفاوتهای طبیعی زن و مرد احترام میگذاشتند در نتیجه زن را لایق ماندن در خانه و نگهداری از نوزاد میدانستند و مرد را مخصوص کار بیرون از خانه. اما فمنیستهای عصر حاضر درست برعکس عمل میکنند. اندیشههای ضد خانواده از زمان افلاطون وجود داشت ولی به دو دلیل هیچگاه خطری ایجاد نمیکرد. اول وجود قدرت بسیار زیاد عواطف و احساست درباره خانواده و دوم نداشتن بودجه. ناگهان گونه افراطی فمنیسم توانست همراهی مانند دولت رفاه پیدا کند. دولتی که مشتاق گسترش تسلط خود است و فمنیسم را همکاری خوب برای آن میداند.
بطور خلاصه فمنیسم شاید توانسته باشد زنان را از تسلط خانواده رهایی بخشد اما آنها را اسیر تسلط دولتها و نظام های سیاسی میکند.
#خانواده
#غرب
#بحران
#فمینیسم
#عواقب
#آزادی
@newandishe
برداشتهایی کوتاه از کتاب «جنگ علیه خانواده»
✍️بخش پنجم: تضعیف خانواده و رشد همجنس گرایی
آمارها نشان میدهد بین یک سوم تا نیمی از آزارهای جنسی ضد کودکان را همجنسبازان انجام میدهند. در دو دهه پس از 1970 در آمریکا، دست کم 68 درصد قربانیان بوسیله همجنسبازان به قتل رسیده اند. یک سوم همجنسبازان اذعان دارند که دچار سادومازوخیزم (لذت از دیگرآزاری و خود آزاری) هستند. بی قید و بندی جنسی هم یکی دیگر از خطرات همجنسبازی است به گونهای که برخی از مردان با هزاران نفر رابطه جنسی داشتهاند.
✅حقیقتی پنهان در باره ایدز:
این بیماری در ابتدا سرطان همجنسبازی، یا نقص ایمنی مرتبط با همجنسبازی نام گرفت؛ اما به سبب فشار سیاسی جهت رفع بدنامی از همجنسبازان، نام آن به ایدز تغییر یافت.
#همجنسبازی
#تهدید
#خانواده
#ایدز
#غرب
@newandishe
برداشتهایی کوتاه از کتاب «جنگ علیه خانواده»
✍️بخش ششم(پایانی) : مردم واقعا چه میخواهند؟
اکثریت قاطعی از زنان معاصر، درست همان چیزی را میخواهند که مادرانشان میخواستند؛ یعنی خانه، شوهر، فرزند و شغلی که فقط کمکی به درآمد خانواده باشد. نظرسنجی انجام شده در سراسر کانادا نشان میدهد که 66 درصد افراد، مخالف سهمیه بندی در حمایت از استخدام زنان هستند.
در پژوهشی که یک مجله در سال 1990 انجام داد، از هر ده زن، هفت نفر میگفتند ترجیح میدهند به جای آن که فرزندان خود را به مهدکودک بفرستند، خودشان در خانه آنها را بزرگ کنند. 87 درصد میگفتند خانواده مهمترین چیز در زندگی آنهاست. و 39 درصد اظهار میداشتند که از کار خانگی راضی هستند.
#زنان
#غرب
#خانواده
#مهدکودک
#اشتغال
@newandishe
مطالعه کتاب جنگ علیه خانواده توصیه میشود. 👌👌👌
اگر فرصت مطالعه اصل کتاب فراهم نیست، با مطالعه برداشتهای کوتاه ضمیمه شده، در چند دقیقه با پیام اصلی این کتاب و جایگاه خانواده و مشکلات ناشی از تزلزل آن میتوان آشنا شد.
@newandishe
راهنمای شرکت در مرکز آموزش مجازی.pdf
1.22M
دانشجوی گرامی قبل از انجام فعالیت مرکز آموزش مجازی، فایل راهنمای فوق را مطالعه کنید تا با سهولت بیشتری گواهی مربوطه را اخذ نمایید.
.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی کتاب
دانشجویانی که علاقه مند به آشنایی با تاریخ آذربایجان و زبان ترکی هستند، در ادامه دو کتاب مفید در این زمینه بارگذاری میشه.
دانلود و مطالعه کنید.
#آذربایجان
#ترکی
@newandishe
👇👇👇
آشنایی کوتاه با اقوام ایرانی
متن مقاله ذیل به معرفی کوتاه اقوام ایرانی میپردازه
مختصر و مفید👌👌
http://pltc.sbu.ac.ir/آشنایی-کوتاه-با-اقوام-ایرانی/
#اقوام
#ایران
#آذری
#کرد
#لر
#بلوچ
@newandishe
✅شعلههای بی فروغ ذهن؛ نقدی بر پدیده سلبریتیگری
ذوب می شود ذوقمان در پس حرارت تندیس های متحرک و متهیج تهی که اجسام تزئینیشان را در گودالهای پر شده از بهتمان میپراکنند و شعلههای بی فروغ ذهنشان را بر شکافهای تاریک ذهنمان میپاشند.
در میان بحبوحه سرود سروری و سالاری سر میدهند تا ته ماندههای وجودمان را با وعدههایشان بمکند و تا ته به سر بکشند.
شادهای آواره معلق که گرداگرد پلیدیهایشان میرقصند و میخندند
و این ماهایی که در میانشان میگندند را در خود فرو ریخته و میبندند.
آنها همه آرام و رام و نرم و ولرماند
خوب خواب میکنند و حس خوب بودن هایشان را خوب میگنجانند.
در همهمه همه را همراه هم به شکمهایشان میبندند و اینگونه تاب میخورم؛ در جای جای جانم که در جهان نمی آمیزد...
✍️به قلم یکی از دانشجویان با استعداد رشته روانشناسی دانشگاه ارومیه
#سلبریتی
#بی سواد
#بحران
#سوادرسانهای
@newandishe
کتاب مقدس+ توضیحات.pdf
33.65M