فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اینترنت بدون فیلتر از شهریور میآید؟
🎥فیروآبادی، رئیس مرکز ملی فضای مجازی
🔷 به یاد داشته باشیم قیمت دستگاه 500 دلار است و ماهیانه با 100 دلار شارژ میشود اما نکته مهم اینجاست که 200 مصرف کننده میتوانند به یک دستگاه متصل شوند که رقم بسیار ناچیزی برای هر مصرف کننده خواهد بود.
📝همچنین تجارت نیوز نوشت:
🔷در حاشیه بالا گرفتن اعتراض کاربران ایرانی به #طرح_صیانت در فضای مجازی، اخباری در گروهها دست به دست میشود که به زودی اینترنت ماهوارهای به ایران میآید اما این اخبار تا چه حد درست است؟
🔸نکته اول #گرانی خدمات این نوع اینترنت است و صرفا به خرید یک دیش یا گیرنده خلاصه نمیشود.
🔹با دلار ۲۵ هزار تومانی، کاربران ایرانی ناچار هستند ماهانه حدود ۲.۵ میلیون تومان حق اشتراک برای این اینترنت بپردازند.
🔹همچنین مشترکان ایرانی در شرایط تحریم و مشکلات نقل و انتقال پول چگونه میخواهند حق اشتراک ماهانه خود را بپردازند؟
🔹از این گذشته طراحان استارلینک اعلام کردهاند که استفاده از آسمان کشورها برای استقرار ماهوارهها باید مطابق قوانین جهانی و اجازه دولتها باشد. آیا دولت ایران این اجازه را خواهد داد؟
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
✴️ توضییحاتی درباره طرح صیانت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی در فضای مجازی
🔰 بخش اول
✅ طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی با اصلاحیه هایی در نهایت در ۶ فصل و ۳۷ ماده تنظیم شده است.
تمرکز بر ساماندهی، حمایت از پیام رسانهای داخلی، حمایت از نخبگان و متخصصان ایرانی در حوزه فضای مجازی و ایجاد ضمانت اجرایی بر آنچه که قانون ایجاد کرده است از اهداف این طرح است.
📥 دانلود پیش نویس نهایی طرح:
🌐 savadrasane.ir/download/18591
1️⃣ این طرح هنوز تصویب نشده است و امروز(ششم مردادماه) فقط تصویب شد که این طرح به کمیسیون تخصصی برود و روی آن بحث شود و سپس به شورای نگهبان برده شود.
2️⃣ بیش از ۲ هزار ساعت توسط افراد کارشناس و فنی درباره این طرح کار کارشناسی انجام شده و دستگاههای مختلف در این باره نظر داده اند.
3️⃣ در این طرح قرار نیست شبکه های اجتماعی اثر گذار و پرمخاطب فیلتر شوند بلکه اولا آن ها می بایست تا ۴ ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون مجوز لازم را اخذ کنند و یک نماینده قانونی هم معرفی کنند، در غیر این صورت مسدودسازی آنها لازم نیست انجام شود ولی در عوض وزارت ارتباطات ظرف مدت ۸ ماه باید جایگزین مناسب داخلی یا خارجی برای آنها پیدا کند.
4️⃣ در این طرح استفاده معمولی و جاری از فیلتر شکن در کاربران عادی جرم نیست ولی انتشار و توزیع فراگیر آن توسط کاربران مجاز نیست و تشخیص اینکه آیا انتشار آن فراگیر است یا نه به کمیسیون تنظیم مقررات سپرده شده است.
5️⃣ در این طرح پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی که جایگزین مناسب با امکانات لازم را ندارند به هیچ وجه فیلتر نخواهند شد و بر اساس قانون تا ایجاد جایگزین مناسب ،کسی اجازه صدور دستور فیلترینگ را نخواهد داشت.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
20.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علت فوت استاد#موسوی از اساتید طب سنتی کشور کرونا نبود
🔻جناب دکتر اسحاقی از جمله پزشکانی بودند که در مجموعه پیک شفا متعلق به استاد موسوی مشغول به فعالیت بودند که در مراحل مختلف منجمله تا لحظات آخر زندگی استاد در کنار ایشان بودند و وظیفه مراقبت از استاد را برعهده داشتند؛ وضوحا و صراحتا علت وفات استاد موسوی را ضعف بنیه بعلت مختلف منجمله کم خونی و... و در نهایت ایست قلبی (ارست قلبی)اعلام می نمایند.
🔻 دکتر جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو کشور در توئیتی علت فوت ایشان را کرونا دانست
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🔴بازداشت چند مدیر آب خوزستان
🔺دادستان اهواز: معاون برنامهریزی شرکت آبفا، مجری پروژه، پیمانکار، ذیحساب شرکت آبفا و همچنین مدیرعامل سابق شرکت بازداشت شدند.
🔹برخی سوء جریانات در قراردادهای خرید تجهیزات سختافزاری و نرمافزاری در شرکت آبفای خوزستان و همچنین مشکلات سیستم هدایت آبهای سطحی فاضلاب و دخیل بودن برخی کارکنان فعلی و سابق در موضوع و تبانی با برخی پیمانکاران، علت تشکیل پرونده بوده است.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
پاسخ به سوالات:::::
مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی به تعدادی از سؤالات و ابهامات مربوط به طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی» پاسخ داده است.
متن کامل گزارش مرکز پژوهشها را در ادامه میخوانید.
۱) مصادیق خدمات پایه کاربردی چیست؟
مصادیق اصلی خدمات پایه کاربردی بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی عبارتند از: شبکه های اجتماعی، جستجوگرها، خدمات پایه مکانی و نقشه (مانند بلد و نشان)، خدمات میزبانی داده و...
۲) طرح اولیه موسوم به طرح صیانت ایرادات زیادی داشته آیا همان طرح در دستور است؟
طرح صیانت سال ۱۳۹۹ از دستور خارج و بایگانی شد و مفاد طرح جدید از نو و طی جلسات متعدد کارشناسی بازنویسی شده است.
۳) چرا باید طرح در قالب اصل هشتاد و پنجم مورد بررسی قرار گیرد؟
1- ابعاد فنی و کارشناسی طرح بالاست و از پیچیدگی زیادی برخوردار است؛ 2- ذی نفعان زیادی دارند؛ 3- با 85 ای شدن امکان مداخله مستقیم نظرات مردم و کارشناسان در قانونگذاری فراهم می شود ولی در غیر آن این امکان فراهم نمی شود؛ 4- امکان قانونگذاری با کیفیت بهتر فراهم می شود؛ 5- متن نهایی قانون دائمی نمی شود، بلکه موقت خواهد بود (3-5سال) و در نتیجه امکان اصلاح بیشتری برای قانون دائمی خواهد داشت.
۴) چرا کمیسیون اصلی بررسی کننده طرح کمیسیون فرهنگی است و سایر کمیسیون ها از جمله کمیسیون صنایع و امنیت ملی و سیاست خارجی دخیل نیستند؟
با اعمال اصل 85 بنا بر آن شده است که طرح به کمیسیونی مشترک با عضویت نمایندگانی از چند کمیسیون ارجاع شود.
۵) برای اصل 85 شدن چه ضمانتی وجود دارد فرآیند نامناسب دیگر طرح ها تکرار نشود؟
الزامات پیشنهادی اصل 85 شدن: 1. به کمیسیون مشترک متشکل از چند کمیسیون ارجاع شود؛ 2. نماینده معاونت قوانین در همه جلسات حضور داشته باشد؛ 3. نماینده رسانه ملی و خبرگزاری خانه ملت در همه جلسات حضور داشته باشند؛ 4. کارشناسان مستقل، نمایندگان دولت و بخش خصوصی حضور داشته باشند؛ 5. مصوبات کمیسیون پس از هر جلسه به صورت عمومی منتشر شود
سوالات مرتبط با کسب وکارها
۱) آیا محدوده طرح شامل خدماتی پرکاربرد کسب و کارهای نظیر دیجیکالا، دیوار و اسنپ آچاره آپارات و مانند این ها میشود؟
خیر، این طرح صرفاً در محدوده خدمات پایه کاربردی مصرح در مصوبات شورای عالی فضای مجازی (جلسه 35 و 66) است و موارد ذکر شده در سوال خدمات کاربردی هستند نه خدمات پایه لذا شاملشان نمی شود.
۲) آیا این طرح برای کسب و کارهای فضای مجازی مشکلی ایجاد میکند؟
خیر؛ نهتنها این طرح مشکلی برای کسبوکارها ایجاد نخواهد کرد؛ بلکه در فصل حمایت در 13 ماده محورهای حمایت از خدمات پایه کاربردی را آورده است که ازجمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1) در نظر گرفتن حقالسهم تولیدکنندگان محتوا، 2) ممنوعیت تبلیغات دستگاههای دولتی در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، 3) ارائه معافیتهای مالیاتی، 4) الزام ارائه خدمات بانکی اختصاصی و ارائه خدمات دولت الکترونیک
3) آیا با تصویب این طرح، تبلیغات کسبوکارهای داخلی در سکوهای خارجی ممنوع خواهد شد؟
خیر؛ در طرح تصریح شده است که مردم و کسبوکارها از ممنوعیت تبلیغات در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، معاف هستند.
۴) آیا با تصویب این طرح فعالیت کاربران در شبکههای اجتماعی (مسدود شده یا آزاد) تخلف محسوب میشود؟
خیر؛ هر خدمت پایه کاربردی که مشابه ای که نیاز مردم را مرتفع سازد (اعم از داخلی یا خارجی) نداشته باشد، اجازه مسدودسازی آن داده نشده است. دولت نیز ملزم شده تا نیازهای اساسی کشور در زمینه خدمات پایه کاربردی را برطرف نماید.
۵) آیا با تصویب این طرح واتساپ، اینستاگرام، گوگل و سایتهای پرمراجعه خارجی که توسط کسبوکارها مورد استفاده قرار میگیرد، فیلتر خواهد شد؟
خیر هیچکدام فیلتر نمی شوند چون هیچ نمونه جایگزینی ندارد همچنین برای بازاریابی بین المللی و جهانی سازی محتواهای فاخر ایرانی به استفاده از این سرویس ها نیاز داریم.
۶) آیا با تصویب این طرح استفاده از فیلترشکن ممنوع خواهد شد؟
اصل استفاده از فیلترشکن در این طرح ملاحظه شده و پیشنهاد شده ضوابط آن توسط کمیسیون عالی تنظیم گر تعیین شود.
۷) آیا با تصویب این طرح توزیع فیلترشکن توسط افراد جرم محسوب خواهد شد؟
خیر؛ بنابر ماده 33 طرح، صرفاً فعالیت تجاری به منظور کسب درآمد و انتشار عمده فیلترشکنها آن هم تنها در موارد غیر مجاز بنابر تشخیص کمیسیون عالی جرمانگاری شده است.
۸) آیا با تصویب این طرح پهنای باند اینترنت کم میشود؟
نه لزوماً بلکه به عنوان یک ابزاری برای جایگزینی سیاست مسدود سازی برخی پلت فرم ها اعمال می شود.
اسقف اعظم سابق واشنگتن رسما در پرونده آزار جنسی متهم شد
🔺در این زمینه، واتیکان تحقیقات ۴۵۰ صفحهای دارد که نشان میدهد پاپ پیشین واتیکان، ژان پل دوم از آزارگری آقای مککریک مطلع شده بود اما این موضوع را پنهان میکرد.
🔸کاردینال مککریک یکی از صدها عضو روحانیت کلیسای کاتولیک است که متهم به آزار جنسی کودکان هستند.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
پیامرسانهای محبوب ایرانیان
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
📛شعار کاندیداهای شهرداری تهران چیست؟
شعار زاکانی فقط...
تلخندسیاسی
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🔹 بعد از هشت سال ناکارآمدی و تحویل زمین سوخته به دولت بعد، «آن مرد که توهین میکرد» رفت
♻️ تیتر منتخب: پایان هشت سال نفوذ
«آن مرد که توهین می کرد رفت/ پایان هشت سال نفوذ/ استیضاحش نکردید، محاکمهاش کنید/ پایان پررویی های نجومی/ پايان اعتماد به دشمن/ پايان تجربه تلخ/ روز نجات ميهن/ پايان ماموريت/ شاه رفت/ مغضوب جمهور/ روحاني رفت/ پايان هشت سال دفاع مقدس ملت/ نقطه سر خط/ اغاز تدبير و اميد/ به وقت محاكمه/ روحاني رفت تحريم نرفت/ پاستور ازاد شد/ هشت سال هيچ/ قفل ايران باز شد/ پايان ذلت/ فريدونكنار/ پايان دنده عقب/ روحاني بالاخره مردم را خوشحال كرد/ صبح بدون تحقير/ صبح بدون توهين/ پايان يك اشتباه/ شيخ رفت/ بالاخره روحاني از روى صندلى بلندشد/ اولين اقدام خوب روحاني/ اولين اقدام روحاني به نفع مردم/ غروب غرب پرستان/ پايان هشت سال تحريم داخلي/ صبح محاكمه/ کلید عبرت/ پایان خود تحریمی/ بری دیگه برنگردی/ روحانی رفت، روحانیسم باقی است/ روحانی به برجام پیوست/ پایان دولت گرین کارتی/ پایان تدریجی یک دروغ/ سلطان قفلها رفت/ آخر هفته روحانی رفته/ مانع تولید رفت/ برای آرامش مردم محاکمه اش کنید و ...»
اینها نمونههایی ازحدود یازده هزار تیتری است که برخی لز مخاطبان صفحات مجازیام (اینستاگرام، توئیتر، تلگرام و ایتا) بعنوان تیتر این هفته ۹دی به بهانه پایان کار دولت روحانی، پیشنهاد داده بودند.
تیتر اول این هفته هم یکی ازهمین پیشنهادهاست که توسط تحریریه ۹ دی انتخاب شده است وهدیه پیشبینی شده (هزینه اشتراک یک سال هفتهنامه) تقدیم پیشنهاددهنده محترم میشود.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
253-sedayeenghelab_ir.mp3
4.96M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 253
💠 موفقیتها و عدم موفقیتهای دولت تدبیر و امید و استفاده از این تجربیات
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#آمریکا
#مذاکرات
#تجربیات_دولت
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
⭕️ آیا رییس جمهور روحانی برای جاسوسی اموزش دیده بود ؟
❌ سخنان یک نماینده مجلس
#سرطان_اصلاحات
#شبکه_نفوذ
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi