🔰گزارش روز
🔻نقش سپاه در توافق وین
یکی از اقدامات آمریکا در مذاکرات وین، شانتاژ و پروپاگاندای خبری برای تأثیرگذاری بر مذاکرات است. یکی از کارکردهای این خبرسازیها، ایجاد جو روانی برای پذیرش خواستههاست که بخشی از دیپلماسی عمومی آمریکا محسوب میشود.
💠گزارههایخبری: دیروز خبری از سوی یک رسانه لبنانی مطرح شد مبنی بر آنکه دولت بایدن پذیرفته سپاه پاسداران را از لیست تروریسم بردارد، به شرط آنکه ایران تعهد دهد دست از انتقام عاملین شهادت حاج قاسم سلیمانی بردارد! همچنین خبری دیگر در برخی رسانههای خارجی منتشر شده است که دولت بایدن پیشنهاد داده، در صورت پذیرش ایران، آمریکا در عوض تحریم چند فرمانده عالیرتبه سپاه، حاضر به برداشتن نام سپاه از لیست گروههای تروریستی است. امکان انتشار این دست خبرسازیها طی روزهای آتی نیز متصور است که خیلی قابلاعتنا نیست؛ اما دراینبین سؤال اصلی این است که سپاه چه نقشی در ساختار اقتصادی و متعاقباً توافق وین دارد که جمهوری اسلامی تأکید فراوانی روی برداشته شدن نام آن از فهرست کذایی دارد؟
💠گزارههایتحلیلی: اولین علت را باید در تقلیل تأثیر تحریمها از سوی سپاه دانست؛ در دوره تحریمهای حداکثری، سپاه تلاش کرد تا با استفاده از تجارب خود، اثر تحریمها در زندگی و معیشت مردم را کاهش دهد؛ سپاه در تولید بنزین با تکمیل سه فاز اول پالایشگاه ستاره خلیجفارس، بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی در منطقه غرب آسیا، اثر مهمی در بیاثر کردن تحریم بنزین و کم اثر کردن تحریم فروش میعانات گازی داشته است. علت دوم این است که سپاه با اقداماتی مانند انتقال ارز به داخل کشور و انتقال تجهیزات صنایع مختلف، علاوه بر برداشتن آثار سوء تحریمها، موجب کمک به نظام برای دور زدن تحریمها شده است. بر همین اساس است که دولتمردان آمریکایی به دنبال جلوگیری از دور زدن تحریمها توسط سپاه هستند تا بدین طریق معیشت مردم را در تنگنای بیشتری قرار دهند. راجر ویلیامز، یکی از نمایندگان آمریکا درباره لزوم تداوم اقدامات این کشور علیه سپاه میگوید: «حرف من این است که فشار را بر رهبران ایران و مؤسسات مالی حفظ کنید تا مطمئن شویم سپاه و مؤسسات مالی مرتبط با آن در تحریمها رخنه ایجاد نکنند و آن را دور نزنند!». مارشال بیلینگزلی، رئیس و دستیار معاون خزانهداری آمریکا نیز میگوید: «یکی از کارهایی که آنها (ایرانیها) باید انجام دهند این است که باید یک چارچوب قانونی ایجاد کنند و برای توقف تأمین مالی تروریسم پاسخگو باشند و آنقدر اصرار میکنیم تا قوانین مقابله با پولشویی را تصویب و اجرا کنند. باید علیه بخش مالی آنها اقدام مقابلهای انجام دهیم». این بیان بیلینگزلی از تأمین مالی تروریسم و یا پولشویی، برگردانشده همان واقعیت دور زدن تحریمها توسط سپاه است که fatf قصد دارد با در اختیار گرفتن مبادلات پولی و مالی کشورمان، مانع تحقق این روند شود. بهعنوان علت سوم، باید گفت که فراتر از این، آمریکاییها به دنبال این هستند تا با نگهداشتن نام سپاه در لیست تروریسم، منفذی را برای برگشت دوباره تحریمهای سایر اجزای نظام به بهانه همکاری با سپاه باز بگذارند؛ تجربهای که در لبنان علیه حزبالله لبنان پیاده کردند و هر فرد یا نهادی به بهانه ارتباط با حزبالله تحریم شد؛ در صورت اجرای این سیاست آمریکایی در کشور نیز شاهد خودتحریمی در درون نظام خواهیم بود که علاوه بر تحریمهای بیرونی، وزن عوامل داخلی در افزایش فشارهای اقتصادی بر مردم را افزایش خواهد داد.
🔸️نکتهپایانی: آمریکاییها میدانند که فشار حداکثری و تحریمها نتوانسته منجر به تغییر نظام اسلامی ایران شود، بلکه مانند بومرنگ کمانه کرده و با مسائلی مانند افزایش قیمت انرژی، به خود آنها ضربه زده؛ لذا مجبور به مذاکره و توافق هستند؛ اما با فرسایشی کردن مذاکرات و اقدامات جهتدار رسانهای، تلاش دارند منافذی را برای بازگشت مجدد تحریمها باز بگذارند که با تیزبینی دستگاه دیپلماسی و حاکمیت تا به امروز موفق نبودهاند.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🌴الزامات اثربخشی شرکت های دانش بنیان
🔹امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین نام گذاری شده است. بدیهی است هر شرکت دانش بنیانی نمی تواند اثر بخش در تولید باشد. اثر گذاری شرکت های دانش بنیان در تولید بر اساس بیانات مقام معظم رهبری الزاماتی دارد:
۱. توجه شرکت های دانش بنیان به کارخانه های تعطیل و نیمه تعطیل
" ما کارخانهها و شرکتهای تعطیل یا نیمهتعطیل در قسمتهای پاییندستی که بسیار هم زیاد است، خیلی داریم. بنابراین دانشبنیان شدنِ شرکتها متوجّه این شرکتها میتواند بشود؛ یعنی میتواند حتّی فرصتهای شغلی را چند برابر کند و افزایش بدهد"
۲. تعیین ضوابط کیفی برای شرکت های دانش بنیان
" برای شرکتهای دانشبنیان باید ضوابط کیفی تعیین بشود؛ این جور نباشد که فلان شرکتی که با فنّاوری چهل سال پیش دارد کار میکند، بیاید به عنوان شرکت دانشبنیان ثبت نام کند"
۳. نوآوری شرکت های دانش بنیان
"یکی از این خصوصیّات این است که در آن نوآوری باشد؛ یکی اینکه کاهش ارزبری وجود داشته باشد. ما الان در یک مواردی برای واردات یک محصول ارز زیادی مصرف میکنیم؛ اگر این شرکت دانشبنیان این را تولید کند یا به تولید نزدیک بکند، این یا کاهش ارزبری دارد یا بکلّی ارزبری را از بین میبرد؛ این یکی از معیارها است".
۴. اشتغال آفرینی
: یکی از شاخصها این است که شرکتها به معنای واقعی کلمه اشتغالآفرین باشند. قابلیّت صادرات داشته باشند؛ یعنی در مواجههی با محصولات جهانی و بینالمللی رقابتپذیر باشند. این قبیل شاخصها باید معیّن بشود و انشاءالله دنبال بشود."
۵.رویکرد حل مسئله داشتن شرکت های دانش بنیان
"یکی از اولویّتها که خیلی مهم است، این است که این شرکتها در جهت حلّ مسئله باشند؛ ما مسائل اقتصادی مشخّصی در کشور داریم؛ این شرکتها متوجّه به حل مسئله باشند، گرهگشایی داشته باشند".
۶. حمایت دولت از شرکت های دانش بنیان
"یک نکتهی دیگر در مورد این تولید دانشبنیان این است که ما واقعاً از شرکتهای دانشبنیان حمایت کنیم؛ بخشهای دولتی حمایت کنند. مهمترین مصرفکنندهی تولیدات در کشور دولت است."
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🔴 قیمت دلار در قرنی که گذشت.
💬 #اکوایران
🔹 آنچه در علم اقتصاد اهمیت دارد، نرخ ارز با توجه به «اثر تغییرات قیمتها و تورم در ایران و کشورهای خارجی (اینجا آمریکا)» است که به آن نرخ حقیقی ارز (Real Exchange Rate) میگویند.
🔸 جنگ جهانی دوم مهمترین عامل موثر بر سر نرخ ارز انتهای دوره رضاخانی و ابتدای پهلوی دوم بوده است.
✅ سپس تحریم نفتی دولت محمد مصدق و ملی شدن صنعت نفت که باعث کاهش عرضه ارز نفتی خارجی و افزایش قیمت اسمی و حقیقی ارز شد.
🔹 در ادامه با سقوط دولت مصدق و رشد تولید نفت با قرارداد کنسرسیوم از دهه ۱۳۴۰ کاهش نرخ ارز حقیقی را شاهد هستیم.
🔸 با جهش قیمت جهانی نفت از سال ۱۳۵۲ این وضعیت تا سال ۱۳۵۵ هم تداوم مییابد تا دلار به قیمت ۴۵۰۰ تومان به قیمت امروز، به کمترین مقدار در دهههای اخیر برسد.
✅ پس از انقلاب اسلامی، اعتصاب شرکت نفت و تصمیم برای کم کردن صادرات نفت درآمدهای نفتی آب میروند تا قیمت واقعی ارز بیشتر شود.
💢 دوره مهم افزایش تدریجی قیمت نفت در دهه ۸۰ و کاهش صادرات به دلیل تداوم تحریمهای هستهای و کم شدن درآمدهای ارزی نفتی و غیرنفتی از سال ۹۰ ما را به امروز میرساند.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم درگیری نیروهای دفاع هوایی مقاومت فلسطینی با هواگردهای رژیم موقت
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🔴 تسلیمشدگان به فضای مجازی
👤 #محمدصادق_کوشکی
🔹 اکثریت مجلس و ریاست آن از ترس غوغا و هیاهوی فضای مجازی و پس از دو سال معطلی، بیخیال قانونمند کردن این فضای "ولنگار" شده و عملا منافع خود را بر مطالبه و توصیههای رهبر انقلاب در این باره، ترجیح دادند.
🔸 دولت سیزدهم هم اولویت خود را برخورد با ناظم مدرسه، منتکشی از اهالی پاکدامن سینما، رسیدگی به ماجرای ورزشگاه مشهد و مواردی از این دست قرار داده و کوچکترین برنامه یا طرحی برای مهار بیقانونی حاکم بر فضای مجازی ندارد و اکثر مدیران آن چنان مقهور اراذل و اوباش حاکم بر فضای مجازی شدهاند که اجرای قانون و انجام وظایفشان را به واسطه مخالفت چند شاخ فضای مجازی، تعطیل میکنند.
✅ عدلیه هم آنچنان از قلدرهای فضای ولنگار مجازی حساب میبرد که اجرای حکم اعدام قاتلان و آدمکشان را به تعویق میاندازد و از مجرمان حرفهای و گستاخی مانند "نرگس محمدی" حساب میبرد و ...
🔹 و همه اینها در حالی است که آمریکاییها، صهیونیستها، گرگهای اروپایی، سعودیها و تکفیریها و پیرزنان منافق ساکن آلبانی، با حداکثر استفاده از ولنگاری حاکم بر فضای مجازی، مشغول تخریب روح و جان مردم ایران در "سنگینترین جنگ روانی تاریخ" اند و در صورت استمرار این وضع بعید نیست که دیگر فردایی برای تحقق آرزوهای رئیس مجلس و مسئولان منفعل دولت سیزدهم و کاسهلیسان اطرافشان باقی نماند و آنچه در جنگ نظامی محقق نشد در جنگ روانی حاکم بر فضای ولنگار مجازی محقق شود!
💢 و این در حالی است که ساماندهی این فضا و قانونمند کردن آن در مسیر منافع و امنیت ملی ج.ا.ا به اراده ای انقلابی و روحیهای جهادی نیاز دارد و به لطف خدا توانایی و دانش جوانان انقلابی ما برای اداره صحیح این فضا کفایت میکند. یادمان نرود در عرصه فضای مجازی رزمندگان گمنامی داریم که به سادگی آب خوردن از دیوارهای آتشین سامانههای صهیونیستی عبور کرده و فناوری مجازی بنیصهیون را زیر گامهایشان خورد میکنند!
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🔴 قانون صیانتی جدید اتحادیه اروپا برای کنترل و مدیریت رفتار پلتفرمهای بزرگ/قانونی که چند برابر طرح صیانت رفتار پلتفرمها را استاندارد سازی میکند.
👤 #سیدعلیرضا_آلداود
🔹 قانون بازارهای دیجیتال (DMA) یک پیشنهاد مقررات اتحادیه اروپا است که توسط کمیسیون اروپا در حال بررسی است. DMA قصد دارد از درجه بالاتری از رقابت در بازارهای دیجیتال اروپا، با جلوگیری از سوء استفاده شرکتهای بزرگ از قدرت بازار خود و اجازه دادن به بازیگران جدید برای ورود به بازار، اطمینان حاصل کند.
🔸 فهرستی از تعهدات را برای دروازه بانان تعیین شده ایجاد می کند و در صورت عدم رعایت، مکانیسم های تحریمی اجباری از جمله جریمه تا 10 درصد از گردش مالی جهانی وجود خواهد داشت.
✅ این مقررات بزرگترین پلتفرم های دیجیتال فعال در اتحادیه اروپا را هدف قرار می دهد. آنها همچنین به دلیل موقعیت "بادوام" در بازار در برخی از بخش های دیجیتال و به دلیل اینکه معیارهای خاصی مربوط به تعداد کاربران، گردش مالی آنها یا سرمایه گذاری آنها را برآورده می کنند، به عنوان "دروازه بان" نیز شناخته می شوند.
🔹 حتی اگر فهرست دروازهبانها هنوز منتشر نشده باشد، «فناوری بزرگ» - GAFAM (Google، Amazon، Facebook، Apple، Microsoft) - احتمالاً سوژههای اصلی این عمل خواهد بود.
🔸 فهرست تعهدات شامل ممنوعیتهایی برای ترکیب دادههای جمعآوریشده از دو سرویس مختلف متعلق به یک شرکت است (برای مثال Facebook و WhatsApp)- مقررات برای حفاظت از کاربران تجاری پلتفرم ها (از جمله تبلیغ کنندگان و ناشران)
✅ به گفته کمیسیون اروپا، هدف اصلی این مقررات تنظیم رفتار شرکتهای فناوری بزرگ در بازار واحد اروپا و فراتر از آن است.
💢 این قانون هشت بخش مختلف را پوشش می دهد و به آنها خدمات بسترهای اصلی (CPS) نیز می گویند. به دلیل وجود دروازه بان هایی که تا حدی بر رقابت پذیری بازار تأثیر می گذارند، CPS توسط کمیسیون اروپا مشکل ساز تلقی می شود: موتورهای جستجوی آنلاین (مانند جستجوی Google)؛ خدمات واسطهگری آنلاین (مانند Google Play، App store)؛ شبکه های اجتماعی (مانند فیس بوک)؛ پلتفرمهای اشتراکگذاری ویدیو (مانند YouTube)؛ پلتفرم های ارتباطی (مانند واتساپ، جیمیل)؛ خدمات تبلیغاتی؛ سیستم عامل (مانند Google Android)؛ خدمات ابری
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
✳️چند هدف یک جعل خبر ناشیانه
🔹چند کانال زنجیره ای همسو با مدعیان اصلاحات، طی یک خبرسازی و جعل آشکار نوشتند:
🔸"اخیرا در جلسه کمیته هسته ای شورای عالی امنیت ملی، سعید جلیلی ادعا می کند بهتر است با توجه به میزان فروش بالای نفت (۳.۵ میلیون بشکه) و بازگشت پول آن، مذاکره را متوقف کنیم تا طرف مقابل با التماس به سمت طرف ایرانی بیاید. پس از طرح این ادعا، رهبر انقلاب به ایشان می گوید بهتر است با طرحهای روی کاغذ جلو نرویم و با واقعیات صحبت کنیم. فروش ۳.۵ میلیون بشکه در روز محقق نشده است».
🔹در دروغ بودن این خبر، همین بس که آمار صادرات نفت بین یک تا 1/5 میلیون بشکه در روز، طی چند ماه گذشته و به دفعات در رسانه ها و حتی از سوی مدیران منتشر شده؛ و بنابراین هیچ صاحب نظری بر خلاف اخبار آشکار و بارها منتشر شده، نمی تواند صادرات نفت را ۳.۵ میلیون بشکه (سه برابر) اعلام کند!
♦️اما هدف از این جعل خبر و فضا سازی چیست؟ نخست؛ ترور شخصیت دکتر جلیلی. دوم؛ غیر واقعی نمایاندن منطق مقاومت در مذاکرات. و نهایتا؛ القای گزاره مطلوب آمریکا و غربگرایان مبنی بر این که بدون مذاکرات و توافق نمی شود اقتصاد را اداره کرد.
🔹آقای جلیلی با این قبیل خبر سازی ها مورد هجمه قرار می گیرد، چون جزو معدود شخصیت هایی است که در موضوع مذاکرات و برجام و پسا برجام، به رصد دقیق تحولات پرداخته و گزارش های فنی به افکار عمومی و مسئولان ارشد نظام ارائه کرده است.
♦️بحث کارشناسی او با تیم آقای ظریف در کمیسیون بررسی برجام (۲۲ شهریور ۹۴) معروف است که طی آن، ظریف مدعی لغو همه تحریم ها و بازگشت ناپذیری آنها به واسطه برجام بود؛ اما او با ارائه مستندات، این آرزو اندیشی را رد می کرد و نسبت به خطرات غفلت از منافذ برجام هشدار می داد.
🔹اما هدف بالاتر شانتاژ اخیر که در پوشش "زدن جلیلی" انجام شده، تحریف تحولات موازنه قدرت در روند مذاکرات است. مدیران ارشد دولت سابق در روند قهقرایی معطلی در برجام، نهایتا اعلام کردند حتی یک قطره نفت هم نمی توانند بفروشند و فروش نفت کشور در سال 99، تا چند صد هزار بشکه سقوط کرد.
♦️اما اکنون به همت اجزای مختلف نظام، کشور توانسته فشار حداکثری و تحریم های فلج کننده را پشت سر بگذارد و با فروش 1/5 میلیون بشکه نفت، تحریم ها را مهار کند.
🔹این رقم هر چند با نیاز درآمدی در شرایط وابستگی مزمن به صادرات نفت فاصله دارد، اما افزایش چشمگیر آن ظرف یک سال گذشته، نشان می دهد که بدون برجام و تحریم های دو برابر شده در فرآیند اجرای معیوب آن هم می توان تجارت خارجی و صادرات را رونق بخشید.
♦️چنین اتفاقی برای غربگرایان که مدعی اضطرار کشور برای اجرای به هر قیمت برجام بوده اند، فاجعه است! آنها با اقدام جاعلانه اخیر که جای تعقیب قضایی و امنیتی دارد، سعی کرده اند انگاره مطلوب خود را به مقامات ارشد نظام نسبت دهند و مذاکره از سر اضطرار و به هر قیمت را نتیجه بگیرند!
🔹این نکته هم گفتنی است که آقای دکتر باقری در طول سالیان، از همکاران نزدیک آقای جلیلی بوده و القای اختلاف میان این دو نفر نیز برای ممانعت از امکان هم افزایی در میان مسئولان انجام می شود.
محمد ایمانی
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اندرز شنیدنی شهید مطهری درباره مغتنم شمردن لحظات عمر
✅ الان که این جسم سالم است و قوتها هنوز کاستی نگرفته، الان عمل کنید.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
✳️غیرتی شدن بیهنگام
🔹سردبیر خبر آنلاین نوشته: "پشت پرده گرانیها همان موضوع تحریم است، اما بهدلیل آنکه آقای رئیسی پیشتر گفته بود که تحریمها اثری در اداره کشور ندارد، اکنون نمیتواند بگوید تحریمها وضعیت اقتصادی را برهم ریخته است... اگر اعضای دولت رئیسی میتوانستند کاری بکنند، در همین هفتماه حداقل میدیدیم که در یک حوزه کاری انجام داده باشند".
♦️اولا آدرس تحریمها را بانیان فتنه سبز به آمریکا دادند. انفعال دولت قبل در برابر آمریکا هم موجب شد تحریمها با برجام دو برابر شود. ثانیا از دشمن خبیث، انتظاری جز کارشکنی و تحریم نیست؛ اما باید از حامیان مدیریت اشرافی بیکفایت و ضمنا همیشه طلبکار پرسید: مگر شما نبودید که ادعا میکردید همه تحریمها یکجا با اجرای برجام #لفو - و نه تعلیق- میشود و امکان ندارد تحریمها برگردد؟!
🔹آیا مدعیان اعتدال و اصلاحات نبودند که میگفتند اختصاص 40 هزار میلیارد تومان نقدینگی برای مسکن مهر تورمساز است؟ چرا نقدینگی را ظرف 8 سال از 430 هزار میلیارد به بیش از 4000 هزارمیلیارد تومان رساندید؟ 40هزار میلیارد تومان تورمساز بود و 4000 هزار میلیارد تومان، نه؟!
♦️اگر تخصص و دانایی همان است که ائتلاف روحانی و خاتمی و مدیران اشرافی با جابهجایی همه رکوردهای منفی اقتصادی برجا گذاشتند، همان بهتر که رئیسی و تیمش سر رشته ای در این تخصص نابودی منابع ملی نداشته باشند.
🔹یک ساختمان چند طبقه فرسوده را ظرف چند روز میکوبند و خراب میکنند، اما بازسازی آن حداقل یک سال طول میکشد. حالا چگونه است که ظرف هشت سال به نابودی ظرفیتها و منابع اقتصادی همت گماشتهاید و اکنون طلبکاری میکنید که چرا ظرف هفت ماه کاری نشد؟!
♦️اگر کاهش آمار قربانیان کرونا از بالای 700 نفر به زیر 30 نفر، افزایش صادرات نفت از چندصد هزار بشکه به 1/5 میلیون بشکه، افزایش 40 درصدی صادرات غیرنفتی، 8 میلیارد دلار قرارداد سرمایهگذاری، جبران کسری بودجه 450 هزار میلیاردی، تسویه بدهی 90 هزار میلیاردی و... کار نیست، پس کار کدام است؟
🔹کار از نظر شما یعنی گرفتن حقوق های نجومی، غارت صندوق ذخیره فرهنگیان، حراج شرکتها و کارخانهها (کشتوصنعت مغان، نیشکر هفتتپه، ماشینسازی تبریز، هپکو اراک، آلومینیوم المهدی، پالایشگاه کرمانشاه و...)، واگذاری رانتی 60میلیارد دلار و 60 تن طلا، یا نابودی برنامه هستهای و افزایش تحریمها؟
♦️خبرآنلاین 19بهمن 92: "توزیع سبدکالا با شیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود ونه عملی که تبعات آن برای روحانی قابل پیشبینی نباشد. او دقیقاً همین ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن در زیر دست و پا را پیشبینی میکرد و آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت" [!!]
🔹روزنامه کیهان
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🎥فوری/🔥تذکر جدی نماینده مردم شریف دامغان در مجلس شورای اسلامی:
⭕️ جناب آقای قالیباف عملکرد شما در مدیریت طرح قانونمند کردن فضای مجازی مورد سوال است! تا دیر نشده جلوی این فاجعه را بگیرید! /
❗️مردم میگویند مجلس انقلابی جاخالی داد تا هزینه های اجتماعی آن را نپردازد و به دلیل تعارض منافع از میدان گریخت.
⛔️ در بحث قانونمندی فضای مجازی در مجلس تا نزدیک خیمه معاویه رسیده بودیم که عمروعاص های خارجی و اشعث های داخلی با زیرکی آن را از دستور خارج کردند و توپ به زمین بی صاحب شورای عالی فضای مجازی انداخته شد!
سه شنبه ۱۴۰۱/۱/۳۰
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
12.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اتاق بازرگانی، درآمدهایش را بجای توسعه تشکلها، صرف خرید خودرو و ساختمان کرد.
👤 #مسعود_دانشمند، خزانه دار اسبق اتاق بازرگانی ایران
🔹حق عضویتها، سه در هزار درآمدهای مالیاتی و یک در هزار فروش سهم اتاق بازرگانی است ولی اتاق این پولها را چگونه هزینه میکند؟
✅ یک در هزار فروش فقط باید برای توسعه تشکلها هزینه میشد ولی عملا تشکلها سودی از آن نبردند.
💢 یک در هزار درآمد بسیار بالایی است و شما درآمد شرکتهایی مانند ایران خودرو ، فولاد مبارکه، سایپا و... را در این خصوص در نظر بگیرید./ این پولها را صرف خرید خودرو و ساخت ساختمان کردند.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
💠 راهبردها و هشدارها
💠 تحلیلی بر بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران نظام(قسمت دوم)
📝 عزیز غضنفری
💠 رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در دیدار با کارگزاران نظام نکته دیگری را به بحث گذاشتند و آن، موضوع تابآوری اقتصاد کشور در برابر تحریمهای ظالمانه و بیسابقه بود. در این زمینه نکته اساسی آن است که هیچ کارشناسی بر این باور نیست که تحریمهای ظالمانه آمریکاییها علیه ملت ایران فاقد اثرگذاری بوده است؛ اما خوب است در نظر آورده شود که هدف حداقلی آمریکاییها به ویژه در دوره ترامپ از اعمال فشار اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران، فروپاشی اقتصاد ایران بوده است.
⛔️ جان بولتون در صفحه 453 کتاب «اتاقی که در آن اتفاق افتاد»، خود مینویسد، به این نتیجه رسیدیم، تحریمها باید درست اعمال شود و برای این کار تصمیم گرفتیم فشار علیه ایران باید گسترده، سریع، سختگیرانه و غیر منتظره باشد. نقطه نهایی سیاست فشار فزاینده آمریکاییها علیه ایران نیز فروپاشی نظام جمهوری اسلامی بود. همان گونه که در صحبتهای رهبر معظم انقلاب به مصداقهایی از آن اشاره شد و محاسبات غلط صدام حسین در ماجرای حمله به ایران و نیز آن دلقک آمریکایی اشاره شد.
❌ در همین زمینه بولتون در نشست گروهک تروریستی منافقین در پاریس از لفاظیهای خصمانه دولت «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا علیه ایران استقبال کرد و گفت «نتیجه تصمیم فعلی دولت ترامپ برای بازبینی سیاستهایش در قبال ایران باید این باشد که این کشور نتواند پیروزی چهل سالگی انقلابش را جشن بگیرد.
✅ شکست همه این سیاست ها نشان از تاب آوری بالای اقتصادی ایران در اوج تحریم هاست که می تواند فرصت مهمی برای تبیین و بازگویی برای جامعه باشد.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi