eitaa logo
ویتامین سیاسی
5.5هزار دنبال‌کننده
84.6هزار عکس
101.3هزار ویدیو
3.5هزار فایل
امام خامنه ای (مدظله العالی) : چیزی که قدرتمندترین آدم تاریخ ،امیرالمومنین (ع) را آنگونه مظلوم کرد،نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود و الا همه مردم که بی دین نبودن ؛ تحلیل سیاسی نداشتند- ۷۲/۸/۱۲ رهبر انقلاب : جهاد تبیین یک فریضه قطعی ، فوری ... ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
مشاهده در ایتا
دانلود
📌مهم افشاگری ذوالنور از پشت پرده موضوع سوال از رئیس جمهور در مجلس 🔻حجت‌الاسلام ذوالنور رییس کمیته هسته‌ای کمیسیون امنیت ملی مجلس در تشریح فشارهای شدید دولت به نمایندگان سوال‌کننده از رییس‌جمهور گفت: 🔻آقایان در این یک هفته‌ای که وقت داشتند مجددا بسیج شدند تا نمایندگان را وادار به انصراف کنند؛ آنقدر فشار روی نماینده‌ها بود که من یاد کربلای 4 و کربلای 5 و بدر و خیبر و آتش تهیه دشمن افتادم که بر سر رزمنده‌ها آتش می‌ریخت. 🔻وزرا، مدیرکل‌ها و استاندارها بسیج شده بودند؛ معاونین پارلمانی وزرا بسیج شده بودند و حتی یک نماینده– اگر لازم شد اسم هم می‌برم- می‌گفت «اینها به شهر ما رفتند. خانم‌های مورد اعتماد مردم را وادار کردند تا بیایند پیش مادر من. آنقدر روی فکر او کار کردند که به بچه‌ات -که نماینده مجلس است- بگو امضایش را پس بگیرد تا اینکه مادرم گفت شیرم را حلالت نمی‌کنم اگر امضایت را پس نگیری!» 🔻یکبار ساعت 3 شب نماینده‌ای با من تماس گرفت که «آقای ذوالنور؛ استاندار در به در دنبال من می‌گردد. من یک تکه فرش یک متر و نیمی برداشتم و به بیرون تهران رفتم تا یک گوشه‌ای شب را به صبح برسانم تا اینها مرا رها کنند.» 🔻نماینده دیگری زنگ زد که استاندار نیمه شب به خانه من آمده. به او می‌گویم آقای استاندار من فردا جلسه علنی دارم. می‌گوید من در خانه‌ات هستم و تا وقتی امضایت را پس نگیری نمی‌روم!. 🔻واقعا چه می‌شود رییس‌جمهور به مجلس بیاید و دو کلمه جواب بدهد؟ مردم مشکلات زیادی دارند و رییس ‌جمهور باید پاسخگو باشد. من قبلا هم گفتم که رییس جمهور، دولت، وزرا و استاندارهایش اینقدر که برای پس گرفتن امضای نمایندگان وقت گذاشتند اگر برای حل مشکل سکه و دلار و ارز و بیکاری جوانان وقت می‌گذاشتند ما این بدبختی را در کشور نداشتیم.
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وقتی گوشت بشه کیلویی ... هزار تومن، بایدم اینجوری ژست بگیره😐
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
💢 جوانِ امروز حق دارد پهلوی باشد؟ در دوره ای که تمام دنیا، از قبایل عقب مانده آفریقایی تا اعراب به سمت حرکت میکنند، عده ای در فضای رسانه ای و مجازی داخل و خارج ایران با سر و صدای زیاد بدنبال و بازگشت حکومت سلطنتی پهلوی هستند و میگویند پسر فلانی باید حاکم ایران باشد چون از یک شاه بدنیا آمده پس لایق ترین فرد است. حالا جوان امروزی، متولدین دهه و که دوران حکومت پنجاه و سه ساله پهلوی را ندیده اند حق دارند از حمایت کنند؟ ✅جوان امروزی نیست و ندیده اند که زمان پهلوی، مانند یک کالای لوکس بود، معمولا خانواده های پولدار داشتند، یادشان نیست مردم هفته به هفته فقط در حمام عمومی به آب گرم دسترسی داشت. نیست و ندیده اند که در هر محله یک خانواده داشت و همسایه ها باهم از آن استفاده میکردند، یادشان نیست، داشتن تلویزیون آرزویمان بود، آن هم سیاه و سفید، نیست برای خرید هم باید در صف می ایستادیم، یادشان نیست زمستان ها برای یک ساعتها باید در صف می ماندیم، گاز که هنوز مال از ما بهترها بود. جوان امروزی ندیده اند که مادرها در روستاها بخاطر دوری تنها بیمارستان شهر می مردند. ✅ جوان امروزی نیست را در کاباره ها میکردند تا برای برقصد! نیست و ندیده اند فساد و و پهلوی را، نسل امروز هویدا و ایادی را نمیشناسد، از فساد جهانبانیان و خانواده انصاری و رشیدیان خبر ندارد، نسل امروز زورگویی های بنیاد پهلوی و خرج های آن را ندیده است. ✅ جوان امروزی یادشان نیست و ندیده اند وقتی را که ایران پر بود از پزشکان و ، یادشان نیست که برای کوچکترین درمانها باید به خارج میرفتی آن هم در توان پولدارها بود. یادشان نیست و ندیده اند روستاها آب و برق نداشتند، جاده نداشتند، خانه بهداشت نداشتند، مدرسه ها کم بود، نرخ بالا بود. ✅ جوان امروزی نیست ساواک چه غول ترسناکی بود، ندیده اند منوچهری چگونه میکرد، نصیری و ثابتی را نمیشناسند. نیست اگر یک با ماشینش شهروند ایرانی را زیر میگرفت، دادگاه ایران حق نداشت او را کند. نیست که دوران پهلوی استان نفت خیز بدون از ایران جدا شد و ارتش ایران حتی نتوانست یک دقیقه بجنگد تا ایران از ایران جدا نشود. ✅جوان امروزی، پهلوی را از مستندهای شبکه و صدای آمریکا میشناسد. حق دارد چون منحوس ترین دوره تاریخی ایران را مانند یک ترسیم کرده اند. راستی زمان پهلوی کل ایران چقدر داشت؟ کمتر از نصف الان؟ چقدر کشور درآمد داشت؟ جوان امروزی حق دارد سوال کند که برای ما چکار کرده است، اما قبل از هرچیز باید تحقیق کند، مطالعه کند، تاریخ بخواند آن هم مستقل نه از دریچه شبکه ای که وظیفه اش تبلیغ (منوتو) است.
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محمود احمدی نژاد، در پیام ویدئویی خواستار کناره‌گیری روحانی از ریاست جمهوری شد. همینو کم داشتیم محمود یکی از عاملان ایجاد بحران و تشنج در کشور ۰۰۰
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ازحضور دختر در جم تا ۰۰۰
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
وزارت خارجه عراق با صدور بیانیه‌ای خواستار فشار به آمریکا جهت توقف تحریم‌ها علیه ایران شد در این بیانیه آمده است: «عراق مواضع همسایه‌ خود، ایران را در هنگام بحران‌ها به خاطر دارد» عراق با اصل تحریم در قبال هر کشوری مخالف است، چرا که ضربه اصلی به ملت‌ها وارد می‌شود وارد آمدن ضرر و زیانی به یکی از کشورهای منطقه، بر امنیت و ثبات تمامی منطقه تأثیر منفی می‌گذارد و وزارت خارجه همزمان با ستایش موضع جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با تروریسم، از جامعه جهانی می‌خواهد برای توقف تحریم‌ها، دولت آمریکا را تحت فشار قرار دهند عمار حکیم: جمهوری اسلامی ایران عمق استراتژیک عراق است در این بحران، عراق باید "راه تنفسی" برای جمهوری اسلامی ایران باشد؛ وظیفه دینی و اخلاقی ما ایستادن در کنار جمهوری اسلامی ایران می باشد چرا که این کشور در کلیه بحرانها کنار ما ایستاد طرح پیشنهادی آمریکا به کره شمالی: طی ۶ تا ۸ ماه، ۶۰ تا ۷۰ درصد زرادخانه هسته‌ای به آمریکا یا یک کشور ثالث منتقل شود پیونگ یانگ نپذیرفت بدهی های آمریکا 21 تریلیون دلاره با جمعیت 7.6 میلیارد نفری دنیا هم حساب کنیم، 30 میلیون تومان به هر نفر میرسه آمریکا نه تحریمه، نه حکومتش اسلامیه و نه مقابل اسرائیل ایستاده! باورت نمیشه نه؟! حق داری چون تو غرق رسانه های بین المللی شدی، نه درست میبینی و نه درست فکر میکنی عربستان بخاطر انتقاد وزیر خارجه کانادا از بازداشت یک فعال حقوق زنان: - سفیر کانادا را اخراج کرد - واردات از کانادا را قطع کرد - ۵ هزار دانشجوی بورسیه در کانادا را بیرون کشید دیپلمات ما در اروپا بازداشت شد به آنها از گل نازک‌تر نگفتیم
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
🔆متن شبهه: جمهوری اسلامی در حالی همیشه اعلام می کند که دنبال صلح هستیم که در میدان فلسطین تابلوی روزشمار نابودی اسرائیل نصب کرده است. 🔆پاسخ شبهه: 1⃣جمهوری اسلامی در قول و عمل نشان داده است که هیچگاه آغازگر جنگ نیست حتی با رژیم جعلی اسرائیل. 2⃣اما نابودی رژیم صهیونیستی از دیدگاه ملت ایران به این دلیل است که این رژیم بر پایه ظلم و باطل نهاده شده است و طبق آموزه¬های وحیانی و تجربیات بشری، باطل نابودشدنی است: (إِنَّ الْباطِلَ كانَ زَهُوقاً ؛ اسراء/ 81) 3⃣در حقیقت این خود رژیم صهیونیستی است که با دست و پا زدنی مذبوحانه، دائماً در حال فرور رفتن در باتلاق نابودی است. 4⃣از سوی دیگر ملت فلسطین هم که نسبت به گذشته آگاه تر و قوی تر شده، زمینه ی نابودی این رژیم کودک کش را بیشتر فراهم می کند. 5⃣با ا ین توضیح می توان متوجه شده که پیش بینی نابودی اسرائیل در کمتر از 25 سال که از سوی رهبر معظم صورت گرفت، امری است که باور به وعده های الهی، توجه به عبرت های تاریخی و تحلیل دقیق شرایط منطقه به خوبی آن را تایید می کند، بدون آنکه نیازی به آغاز جنگی از سوی جمهوری اسلامی باشد.