2.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️عجیبترین خیابان دنیا
🔹خیابان لمبارد خیابانی واقع در سان فرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا است که بلوارهای آن به شکل زیگزاگ است. این خیابان که مسیر آن از شرق به غرب شهر سانفرانسیسکو طراحی شده به خاطر شیب تند و داشتن هشت پیچ در جهان مشهور شده است.
#دیدنی
😱😱😱
🇮🇷کانال ویتامین سیاسی💯
🆔https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ناراحتی رهبر انقلاب از عدم ورود فضلای حوزه علمیه در مسائل روز ایران و جهان
آیت الله شب زندهدار: رهبری چندین بار فرمودند من به خیلی از مسائل نمیتوانم جواب بدهم اما چرا طلاب و فضلا جواب نمیدهند؟
➖➖➖➖
🇮🇷کانال ویتامین سیاسی💯
🆔https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
2.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عشق من سامراته، قبلۀ من خاک پاته
🔹 به مناسبت سالروز شهادت امام حسن عسکری علیهالسلام
➖➖➖➖
🇮🇷کانال ویتامین سیاسی💯
🆔https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🔻 منابع کفاف تقاضای وام ازدواج را نمیدهد
▫️ رئیس کل بانک مرکزی:
🔹 انتظاری که از بانکها وجود دارد فراتر از منابع موجود نظام بانکی است.
🔹 منابع کافی برای درخواستهای تسهیلات ازدواج وجود ندارد.
🔹 آنچه برعهده نظام بانکی است با آنچه که از شبکه بانکی انتظار میرود تفاوت دارد.
🔹 تامین انتظارات منابع بسیار بالاتری را میطلبد.
🔸البته کارکنان دولت سقف وام ندارند هر چه که درخواست کنند وام برای آنها موجود است!!!
🔸 خدا بیامرزه شهید رئیسی را به هر وعده ای که داد عمل کرد، این جماعت شارلاتان و قالتاق و دروغگو با هر کلکی رای آوردند الان زدن زیر میز، البته جماعت اصلاح طلب ۴۵ ساله است که کارشان همین است...
➖➖➖➖
🇮🇷کانال ویتامین سیاسی💯
🆔https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
3.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگفتن مثل غرب آزاد کنید حجاب رو تا مردای ما مثل مردای اونا به این موضوع عادت کنن و کلا مساله تعرض و تجاوز و ... حل بشه ! احمق فکر کردن شهوت با عادت از بین خواهر رفت ...
#حجاب_بهترین_راه_حل
🇮🇷کانال ویتامین سیاسی💯
🆔https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
بحران برق و زنگنه.mp3
زمان:
حجم:
6.3M
#مهم
📍 ماجرای بحران گاز و برق در ایران را ببینید و بشنوید و برای دیگران تبیین کنید.
🎙حسین عباسی فر
#زنگنه #ناترازی #گاز #پارس_جنوبی
فیلم
🇮🇷کانال ویتامین سیاسی💯
🆔https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
چرا ایران قدرت برتر منطقه است؟!.mp3
زمان:
حجم:
50.54M
دوستان این گزارش را گوش کنید، نگاهی دارد به وضعیت امروز منطقه و جایگاه ایران. در این گزارش پاسخ به کسانی دادهام که نشستهاند و همواره ایران میگیرند و....
🇮🇷کانال ویتامین سیاسی💯
🆔https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🔺از لایروبی اروندرود تا تکمیل توافقنامه امنیتی
🔸روابط ایران و عراق در مدت حدود ۲۵سال گذشته روابطی راهبردی بوده است. به این معنی که در این مدت درخصوص موضوعات اساسی و درجه اول هماهنگیها، همفکریها و همدلیها بین ایران و عراق کامل بوده است؛ بنابراین نه دشمنان عراق توانستند از فضای ایران علیه عراق استفاده کنند و نه دشمنان جمهوری اسلامی توانستند از فضای عراق علیه ایران بهره ببرند.
از طرف دیگر، این روزها ما در فضای احداث کریدورها قرار داریم، همزمان یک کریدور در ایران در حال ساخت است که منطقه غرب دریایخزر را به خلیجفارس و دریایعمان وصل میکند و یک کریدور نیز از سمت بصره و از طریق ترکیه به اروپا امتداد پیدا میکند که در این خط ترانزیتی، کشورهای عراق، ترکیه، امارات و قطر مشارکت دارند. در این فضای احداث کریدورها و رقابت در حوزه کریدورها، سفر رئیسجمهور کشورمان به عراق میتواند از یک طرف به ایران در کریدور عراقی نقش بدهد و از طرف دیگر نقشی به عراق در کریدور شمال به جنوب ایران بدهد.
ازسوی دیگر رئیسجمهور در سفر به عراق، به بصره نیز خواهد رفت. باتوجه به جایگاه محوری بصره در اقتصاد عراق که میشود از آن بهعنوان پایتخت اقتصادی عراق یاد کرد که اهمیتی بالاتر از کرکوک دارد، میتوانیم در این سفر شاهد توافقات مهم اقتصادی بین ایران و عراق با محوریت بصره _ خرمشهر نیز باشیم.تحرکات گروههای ضدانقلاب در خاک عراق، موضوع مهم دیگری است که باید موردتوجه رئیسجمهور محترم باشد. البته دولت عراق طی هفتههای گذشته، اقدامات بسیار خوبی در جهت محدودکردن مخالفان ایران در مناطق مرزی شمالغرب عراق انجام داده اما کار، ناتمام است و سفر رئیسجمهور کشورمان به بغداد و اربیل میتواند توافقنامه قبلی را که بین دو طرف در اسفند۱۴۰۱ به امضا رسید، تکمیل کند. برخی پیشبینی کردهاند که در سفر پزشکیان به عراق، یک توافقنامه امنیتی قوی بین ایران و عراق منعقد خواهد شد.
از طرف دیگر به نظر میرسد که گفتوگو درباره تحولات منطقه، دیگر محور رایزنیهای رئیسجمهور کشورمان در عراق باشد. ما با عراقیها درباره غزه گفتوگوها و مذاکراتی خواهیم داشت و ممکن است در بحث روابط امنیتی بین دو طرف، با توجه به مسائل منطقه، توافقاتی حاصل شود. تصمیمگیری درباره لایروبی اروندرود نیز موضوع مهم دیگری است که باید در دستور کار آقای پزشکیان باشد. به این مسأله باید سرعت داده شود چون ما و عراقیها نیازمند لایروبی اروندرود هستیم و این اتفاق به تصمیمگیری، توافق، تعیین جزئیات و اعتبار مالی نیاز دارد.
سعدا... زارعی / تحلیلگر ارشد سیاست خارجی
🇮🇷کانال ویتامین سیاسی💯
🆔https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بزرگترین ایراد نقشۀ جدید کریدور زنگه زور
🇮🇷کانال ویتامین سیاسی💯
🆔https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🌐 توسعه تنها بندر اقیانوسی کشور با مشارکت هند
#طرحهای_پیشران
🔹 دولت سیزدهم با توجه به نگاه راهبردی خود در خصوص ضرورت تعمیق روابط میان ایران و قدرتهای نوظهور شرقی، توسعه بندر چابهار را در زمره طرحهای پیشران سیاست خارجی خود با رویکرد دیپلماسی اقتصادی قرار داد. در این راستا، رفع موانع موجود، حل مسئله داوری و انعقاد موافقتنامه بلندمدت توسعه بندر یکی از مهمترین گامهای دولت سیزدهم بود. همزمان، تسریع روند تامین مالی پروژه اتصال این بندر به شبکه ریلی و ایجاد خطوط کشتیرانی مستقیم به چین و هند را باید دیگر گامهای مهم در توسعه این بندر در نظر گرفت.
🔸 از اعلامیه دهلینو و مطرح شدن موضوع مشارکت هند در توسعه چابهار در سال ۲۰۰۳ (بهمن ۱۳۸۱) تاکنون بیش از دو دهه میگذرد و اولین موافقتنامه رسمی میان ایران و هند برای توسعه این بندر در سال ۲۰۱۶ (خرداد ۱۳۹۵) منعقد گردید. با اینهمه، سرمایهگذاری طرف هندی در این بندر بسیار محدود بوده و براساس برآوردها به زحمت به ۲۵ میلیون دلار میرسید. چالشهای متعددی در این خصوص طرح شده که از جمله مهمترین موارد میتوان به عدم تعیین تکلیف داوری در موافقتنامه ۲۰۱۶ اشاره کرد که در نهایت موجب کنار گذاشته شدن این موافقتنامه و تمدید موقت آن در بازههای شش ماهه گردید. مذاکرات دولت سیزدهم با طرف هندی در نهایت به کنار گذاشته شدن داوری تجاری خارجی و رجوع به سایر اشکال داوری انجامید و موافقتنامه بلندمدت جدید توسعه بندر چابهار در اردیبهشت ۱۴۰۳ منعقد گردید.
🔸 علاوهبراین، عدم اتصال بندر چابهار به شبکه ریلی و فقدان پسکرانه مناسب نیز موجب کاهش اقبال به این بندر دانسته میشود که تسریع تامین مالی و پیگیری برای تکمیل راهآهن چابهار-زاهدان در راستای رفع این چالش در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفت و پیشبینی میشود این پروژه عظیم با ظرفیت حمل بار سالانه به وزن ۷.۵ میلیون تن تا مردادماه ۱۴۰۴ تکمیل شود. همزمان، کشورهای آسیای میانه به راهاندازی دپو و انبار با حمایت ویژه در چابهار دعوت شدند.
🔸 ضمناً، دولت سیزدهم به این نکته توجه نمود که برای بهرهبرداری بهینه از بندر نمیتواند تنها به یک کشور تکیه کند و لازم است منافع سایر بازیگران را نیز با بندر چابهار درگیر کند. اولین خط مستقیم چین به چابهار در دی ماه ۱۴۰۱ راه اندازی شد که براساس برآوردها موجب صرفهجویی ۴۰۰ دلاری در هزینه های تخلیه و بارگیری به ازای هر کانتینر شده و بار را دستکم ۱۰ روز زودتر به دست صاحب کالا میرساند. در شهریور ۱۴۰۲، خط مستقیم هند به چابهار نیز راهاندازی شد که علاوه بر قیمت رقابتی، زمان حمل را به شکل قابلتوجهی کاهش میدهد. در آذر ۱۴۰۲، سومین خط مستقیم به چابهار از مبدا امارات –بندر جبل علی- نیز راهاندازی شد.
🔸با این وصف، توسعه تنها بندر اقیانوسی کشور با مشارکت هند را باید واجد منافع و آثار راهبردی متعددی برای کشور برشمرد که مهمترین موارد آن به شرح زیر است:
1️⃣ توسعه و تثبیت اولین بندر اقیانوسی ایران
2️⃣ توسعه محلی و محرومیتزدایی از منطقه مکران
3️⃣ متنوعسازی مسیرها در کریدور شمال-جنوب
4️⃣ گسترش پیوندهای ژئواکونومیک میان ایران و هند همسو با سیاست نگاه به شرق
5️⃣ موازنهسازی در پیوندهای شرقی جمهوری اسلامی ایران با چین و روسیه
✔️ حال که موافقتنامه جدید بلندمدت چابهار میان ایران و هند توسط دولت سیزدهم منعقد شده، ضروریست دولت چهاردهم اجرای تعهدات طرفین را در دستور کار خود قرار دهد. همزمان، باید توجه داشت که برقراری خطوط کشتیرانی مستقیم و تکمیل پسکرانه ریلی چابهار به اندازه خود موافقتنامه اهمیت دارند و چشمپوشی از آنها زمینهساز رکود مجدد در این پروژه راهبردی خواهد شد؛ رکودی که با توجه به رقابت تنگاتنگ منطقهای برای تعریف و اجرای پروژههای مشابه و رقیب، موجب تضعیف روزافزون مزیتهای ژئواکونومیک کشور میشود.
🇮🇷کانال ویتامین سیاسی💯
🆔https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
ندای پاک فطرت39-14030616.MP3
زمان:
حجم:
55.85M
🎙سخنرانی سردار حاج رحیم نوعی اقدم
🗓 تبریز - 1403/06/16
┏━━ 🎵 ━┓
🇮🇷کانال ویتامین سیاسی💯
🆔https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
5.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙رابرت اف. کندی، نامزد مستقل ریاست جمهوری آمریکا، داره از پشت پرده جنگ #اوکراین میگه:
💭 این جنگ هرگز نباید اتفاق میافتاد. روسها بارها تلاش کردن با شرایطی که برای اوکراین و ما بسیار، بسیار مفید بود، این جنگ رو حل و فصل کنن.
🔺اما چرا آمریکا این جنگ رو ادامه داد؟!
#نظامسلطه
┏━━ 🎵 ━
🇮🇷کانال ویتامین سیاسی💯
🆔https://eitaa.com/Vitaminsiyasi