📌 *متن شبهه*👇 #2095
آیا زمانی که اعراب به ایران حمله و یورش بردند
امیرالمومنین علی ابن ابیطالب امام علی (ع) آنها را از جنگ منع کرد و خطبه ای چیزی هست که این کار را کرده باشند؟
یا خودش هم موافق حمله اعراب بوده؟
📌 *پاسخ به شبهه*👇
1️⃣ امیرالمومنین علی علیه السلام، پس از رحلت رسول گرامی اسلام، خانه نشین شد و حق حکومتی که توسط خداوند به او عطا شده بود از وی غصب شد. بالطبع حاکمان وقت نیز برای اقداماتشان از حضرت علی (ع) کسب اجازه نمی کردند و ایشان قدرتی نداشتند که بخواهند نظر خود را اعمال کنند.
2️⃣ خلفا با نظر خود فتوحات را آغاز کردند. در مواردی به حضرت علی علیه السلام پیشنهاد شده که فرماندهی لشکریان را (در فتوحات) به دست بگیرند اما ایشان نپذیرفتند.
3️⃣ در مواردی که تصمیم گیری های غلط درباره وقایع جنگی ممکن بود خطر سنگینی برای حکومت اسلامی داشته باشد، امیرالمومنین با مشورت ها و راهنمایی های خود خلفا را ارشاد می کردند.
4️⃣ در مواردی حضرت علی (ع) اجازه داده اند که برخی از اصحاب و دوستانشان در نبردهای فتوحات شرکت کنند.
👈 با توجه به بشارتهای خداوند در قرآن کریم مبنی بر گسترش اسلام و پیروزی اسلام بر سایر ادیان، انتظار می رفت که در مدت کوتاهی دایره جامعه اسلامی گسترده تر شود و اگر امیرالمومنین بلافاصله پس از پیامبر زمام امور را به دست می گرفتند، در راه گسترش اسلام اقدامات مهمی انجام می دادند. اما شیوه خلفا در این نبردها بیشتر کشورگشایی و گسترش مرز جغرافیایی بوده تا اینکه بخواهند فرهنگ و باور اسلامی را گسترش دهند. بنابراین اگرچه امیرالمومنین با مشورتهای خود به نحوی به فتوحات کمک رسانده اند اما اساسا این مشورتها بیشتر برای حفظ بنیان حکومت اسلامی بوده و این شیوه را نپذیرفته و زیربار قبول مسئولیت آن نرفته اند.
مستندات مطالبی که در بالا آمده، در مقالات زیر قابل دسترسی است:
مقاله: مواضع على (ع) در برابر فتوحات خلفا / محسن رنجبر
https://b2n.ir/547649
پاسخ سایت پرسمان:
https://b2n.ir/526348
پاسخ سایت اسلام کوئست:
https://b2n.ir/940341
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/ByAwzjPkqNL3NF8GvEVCw5
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1️⃣روحانی/۷خرداد۹۲:
همه مشکلات بخاطر این است که یک دولت کارآمد و یک مدیریت درست و تدبیر صحیح در کار انجام نگرفته است!مشکل کجاست؟خودشیفتگی و عدم مشورت!
2️⃣روحانی/۲۸آبان۹۹:
برخی بجای اینکه بگویند آمریکا در حق ما جنایت میکند،میگویند مدیریت دولت فلانجور است.شما اصلا مدیریت میدونید چیه؟
💬 A.dastaram
⚠️ #آدرس_غلط
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/FAR3FkoQk16ILCAYyeVV4P
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا پیامبر اسلام صلی الله علیه واله قبل از 40 سالگی که پیامبر شدند خدا پرست بودند یا نه؟
#اعتقادی
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
" فریفتگان غافل #خانه_داری زن را #تحقیر می کنند؛ در حالی که خانه داری یعنی تربیت انسان و تولید والاترین محصول عالم وجود یعنی بشر. "
مقام معظم رهبری
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
📌 *متن شبهه:*👇 #2096
هر فردی یه روشی داره برای رسیدن به خدا. ما نباید کاری داشته باشیم که اون شخص چطوری به خدا میرسه. همونطور که ما با نماز و قرآن خوندن به خدا می رسیم، یکی دیگه با یه روش دیگه . چرا ما می خوایم بگیم که اونها بی دین هستند و فقط کسایی که نماز می خونن مقید و دین دار هستند؟
📌 *پاسخ به شبهه*👇
منظور از رسیدن به خدا، این است که انسان در اعمال و رفتار و صفات و ویژگی ها، به صفات الهی نزدیک بشود و این که با اعمال و رفتارش بتواند رضایت خداوند متعال را کسب کند.
شما می گویید "هر کسی روشی دارد برای رسیدن به خدا." از شما می پرسم که افراد "روش رسیدن به خدا" را از کجا پیدا می کنند؟ آیا هر کسی خودش راه رسیدن به خدا را کشف می کند؟ با چه ابزاری این راه را کشف می کند؟ با عقل و منطق خود؟ یا با احساسات و عواطفش؟
آیا دلیل قطعی و ضمانتی وجود دارد که مطمئن شویم راهی را که برخی برای رسیدن به خدا پیش گرفته اند، حتما رضایت خدا را به دنبال خواهد داشت؟
فرض کنید یک شخصی می گوید من سه بار در هفته به بالای این کوه می روم و همین راه رسیدن من به خداست. همین کار رضایت خدا و سعادت ابدی را برای من به دنبال خواهد داشت.
او چه دلیلی می تواند برای این کارش ارائه بدهد. آیا خدا با او سخن گفته و عملش را تایید کرده یا با دلیل عقلی به این راه رسیده است یا اینکه فقط خیال می کند اینچنین باشد؟
اگر کسی پیدا بشود که با دلیل قطعی و یقینی، راهی را معرفی کند که قطعا انسان را به خدا برساند و رضایت خدا را به دنبال داشته باشد، او حتما دین دار به حساب می آید.
اما متاسفانه هیچ دلیل عقلی و منطقی ای برای اثبات و ضمانت راه هایی که از خودمان برای رسیدن به خدا اختراع می کنیم وجود ندارد.
اصلا چه کسی گفته که راه رسیدن به خدا را خودمان باید کشف کنیم؟ آیا بهتر نیست که خود خدا بگوید با چه عملی خشنود و از چه کاری خشمگین می شود؟ آیا بهتر نیست خود خدا به ما بگوید که برای شبیه او شدن، و برای رسیدن به او چه کاری باید انجام بدهیم؟
"ادیان الهی" که کاملترین آنها "دین اسلام" است، همان راهی است که خدا برای رسیدن به خودش به بشر نشان داده است.
خداوند با فرستادن پیامبر و قرآن کریم و نیز تحقق معجزات متعدد به دست پیامبرش، به انسان ها گفته است که اگر می خواهید به سمت من بیایید، اگر می خواهید رضایت من را کسب کنید و به سعادت ابدی برسید، باید از این راهی که من به شما نشان دادم پیروی کنید. باید احکام این دین خاص(اسلام) را اجرا کنید.
بنابراین تنها راهی که به خدا ختم می شود، همان دینی است که خودش فرستاده برای هدایت انسان ها. از آنجا که راه ها و روش های اختراعی برای رسیدن به خدا از هیچ دلیل معتبر و قانع کننده ای برخوردار نیستند، پس نمی توان پیروان آن روش ها را دین دار دانست.
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/KoUnGaI6BRp5NS8h0ErFfU
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
꧁༼﷽༽꧂
❤️شبی یه #نکته❤️
📹#کلیپ زیبا و ویژه 👌
🎀 عاقبت چت کردن با نامحرم در #فضای_مجازی...‼️
خانمها خیلی هوشیار باشید !!!
یک لحظه می بینید دیگر دیر شده است چون آلوده شده اید ...⁉
این کلیپ بارها باید دید👌🏼👌🏼👌🏼
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🔶🔶 شبهه: 🔶🔶
🔴 وطن فروش کیست؟
دریای خزر را به روسیه فروختهاند!
خلیج فارس را به چین!
خاک کشور را به امارات!
برق کشور را به افغانستان!
آب کشور را به عراق!
گاز کشور را به ترکیه!
بودجه کشور را به لبنان و یمن و سوریه
آنوقت با وقاحت به ایرانیان وطن دوست خارج کشور میگویند: وطن فروش!
🔆🔆 پاسخ: 🔆🔆
1⃣ این موارد هیچ کدام وطن فروشی نیست، زیرا:
❗️فروش دریای خزر به روسیه به هیچ وجه صحت ندارد. ایران هیچگاه مالک 50 درصد دریای خزر نبوده است که بخواهد آن را واگذار کند. مباحث حقوقی تقسیم دریای خزر همچنان ادامه داشته و تاکنون به نتیجه ای نرسیده است.
🔗 http://b2n.ir/63335
❗️بین ایران کشورهای همسایه تفاهم نامه ی صادرات برق وجود دارد چنانچه ایران از افغانستان، ازبکستان و ترکمنستان نیز برق خریداری می کند.
🔗 http://b2n.ir/46636
🔗 http://b2n.ir/64885
البته در سالهای اخیر به علت کمبود برق از جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات برق داشتیم.
🔗 http://b2n.ir/76523
❗️یکی از مقاصد گاز ایران برای صادرات، کشور ترکیه می باشد که مشابه بسیاری از قراردادها اختلافات مقطعی به وجود می آید. اینکه هر مسأله ای را به عنوان وطن فروشی مطرح می کنند، نشان از ذهن منفی نویسنده ی متن دارد.
🔗 http://b2n.ir/83337
❗️قاچاق از معضلات هر کشوری محسوب می شود که در این بین مواردی از قاچاق محدود غیرقانونی خاک ایران به کشورهای عربی مشاهده شده است که باید برخورد قانونی لازم صورت گیرد.
🔗 http://b2n.ir/64888
❗️در موضوع صیادی در خلیج فارس توسط چین اگر چه توسط سازمانهای مسئول تکذیب شده است اما در صورت لزوم باید مجلس و نهادهای مسئول ورود کنند تا قضیه برای مردم شفاف شود و اگر تخلفی رخ داده جلوگیری کنند.
🔗 http://b2n.ir/23296
❗️شبهه ی هزینه در لبنان و سوریه و عراق نیز اگر چه بارها پاسخ داده شده است، اما اولا که این هزینه ها به اندازه ای که تبلیغ می شود و باعث ایجاد مشکل در کشور بشود نیست و ثانیاً در راستای حفظ امنیت ملی و دور کردن تهدید دشمنان از کشور از اوجب واجبات و اهم امور است.
2⃣ وطن فروش دیروز کسی است که:
👈 جوانان این مملکت را 3 سال برای جنگ به عمان فرستاد و بیشتر از 700 کشته دادیم تا او یک کشور عربی را حفظ کند.
🔗 http://b2n.ir/87283
👈 25 سال نفت مجانی و وام های بلاعوض و... به پاکستان، اردن و عمان و بریتانیا و ... می داد.
🔗 http://b2n.ir/57982
❗️به اعتراف هویدا، شاه 9 میلیارد وام های بلاعوض به این کشورها داده است.
🔗 http://b2n.ir/78658
👈 آثار باستانی ایران را به تاراج داد تا موزه های بیگانه را آباد کند.
🔗 http://b2n.ir/25235
👈 بحرین، آرارات، جزیره ی آریانا، زرکوه و... را برای رضایت اربابانش بخشید.
🔗 http://yon.ir/4hl7
3⃣ اما وطن فروشان امروز چه کسانی هستند؟
👈 نفوذی هایی که سرمایه ی اسرائیل در داخل کشورند و به نمایندگی از اسرائیل با ایران می جنگند.
🔗 http://b2n.ir/59263
👈 کسانی که به ترامپ التماس می کنند ایران را تحریم کند.
🔗 http://b2n.ir/52956
👈 عیاشان خودباخته ای که برای مذاکره با آمریکا شرافتشان را هم به حراج می گذارند.
🔗 http://b2n.ir/67682
👈 همنواهای با اسرائیل که برای حذف توان موشکی کشور، حنجره ی خود را پاره می کنند.
🔗 http://b2n.ir/93226
👈 آنانی که توان هسته ای را نابود کردند تا اعتماد کدخدا را جلب کنند و جز خسارت محض، محصولی نداشتند.
👈 آنانی که به دنبال تصویب لایحه ی استعماری FATF هستند.
و...
❗️چه بسیارند وطن فروشان !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بله دوباره می آیند ...
🇮🇷
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
آمریکا؛ در سال ۲۰۱۹ بیش ۵۵۰ میلیارد دلار با چین تبادل تجاری داشته که ۴۷۰ میلیارد آن واردات از چین بوده!!
در ابتدای سال ۲۰۲۰ هم با شعف، خبر از امضای «توافق بزرگ» با چین را می دهند و ترامپ، آن را «دگرگونی» مهم برای تجارت جهانی می خواند!
اما ایران و چین که از دوران اشکانیان رابطه تجاری داشته اند؛ در ۲۰۱۹ مجموع مبادلات تجاری شان ۲۲ میلیارد دلار بوده است!
اینکه آمریکا این قرارداد را با ناراحتی ترکمنچای بخواند قابل درک است؛چون جبهه ای در برابر دلار شکل میگیرد که یک طرف آن رقیب تجاری و طرف دیگر دشمن سیاسی اقتصادی اوست
ولی چیزی که قابل درک نیست، ادبیات سبز و بهاری برخی زمستان نشینان قدرت در داخل کشور است که اتفاقا خوب می دانند که سرمایه گذاری خارجی در کشورها ضریب امنیت را بالا می برد؛ آنهم در شرایط جنگ اقتصادی آمریکا با ایران
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
آمریکا؛ در سال ۲۰۱۹ بیش ۵۵۰ میلیارد دلار با چین تبادل تجاری داشته که ۴۷۰ میلیارد آن واردات از چین بوده!!
در ابتدای سال ۲۰۲۰ هم با شعف، خبر از امضای «توافق بزرگ» با چین را می دهند و ترامپ، آن را «دگرگونی» مهم برای تجارت جهانی می خواند!
اما ایران و چین که از دوران اشکانیان رابطه تجاری داشته اند؛ در ۲۰۱۹ مجموع مبادلات تجاری شان ۲۲ میلیارد دلار بوده است!
اینکه آمریکا این قرارداد را با ناراحتی ترکمنچای بخواند قابل درک است؛چون جبهه ای در برابر دلار شکل میگیرد که یک طرف آن رقیب تجاری و طرف دیگر دشمن سیاسی اقتصادی اوست
ولی چیزی که قابل درک نیست، ادبیات سبز و بهاری برخی زمستان نشینان قدرت در داخل کشور است که اتفاقا خوب می دانند که سرمایه گذاری خارجی در کشورها ضریب امنیت را بالا می برد؛ آنهم در شرایط جنگ اقتصادی آمریکا با ایران
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🦂این فرنگی های چشم آبی و ملوس .🦂
🔹چقدر حافظه ما کوتاه مدت است
🔹#تاریخ_سیاه_فرانسه
🔸 فرانسه در زمان اشغال کشور چاد در سال 1917 م 400 دانشمند مسلمان را جمع كرد و سر آنها را با ساطورها قطع کرد.
🔸 وقتی فرانسه در سال 1852 وارد شهر غوطه الجزایر شد ، دو سوم جمعیت آن را با سوزاندن از بین برد و آن هم در یک شب.
🔸 فرانسه بین سال های 1960 و 1966 میلادی 17 آزمایش هسته ای در الجزایر انجام داد که منجر به کشته شدن تعداد غیر مشخصی بین 27 هزار تا 100 هزار نفر شد و تأثیرات آن هنوز هم ادامه دارد.
🔸 وقتی فرانسه در سال 1962 الجزایر را ترک کرد بیش از 11 میلیون مین پشت سر خود کاشته بود یعنی بیش از نفوس الجزائر در آن زمان.
🔸 فرانسه الجزایر را به مدت 132 سال اشغال کرد و در 7 سال اول پس از ورود یک میلیون مسلمان را و در 7 سال آخر یک و نیم میلیون مسلمان را قبل از خروج اش نابود کرد.
🔸 ژاک گورکی ، مورخ فرانسوی ، تخمین زد که مجموع مسلمانانی که در الجزائر از جانب فرانسه از زمان ورودش در سال 1830 تا زمان خروج اش در سال 1962 میلادی کشته شدند 10 میلیون مسلمان بوده است!
🔸 فرانسه تونس را 75 سال ، الجزایر را 132 سال ، مراکش 44 را سال و موریتانی را 60 سال اشغال کرد.
🔸 هنگامی که فرانسه در کارزار معروف خود وارد مصر شد سربازانش با اسبهایشان وارد مساجد شدند و به زن های آزاد در مقابل خانواده های شان تجاوز می کردند و در مساجد شراب می نوشیدند و تعدادی از مساجد را برای اسب های خود به اصطبل تبدیل کردند.
🔸 سرانجام ، آنها می گویند اسلام دین تروریسم است و پیامبر ما پیامبر وحشت اند.
➖ترجمه کننده: ابو محمد فتحی
➖تمدن غربی و حقوق بشر
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi