eitaa logo
ویتامین سیاسی
5.5هزار دنبال‌کننده
84.2هزار عکس
100.6هزار ویدیو
3.5هزار فایل
امام خامنه ای (مدظله العالی) : چیزی که قدرتمندترین آدم تاریخ ،امیرالمومنین (ع) را آنگونه مظلوم کرد،نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود و الا همه مردم که بی دین نبودن ؛ تحلیل سیاسی نداشتند- ۷۲/۸/۱۲ رهبر انقلاب : جهاد تبیین یک فریضه قطعی ، فوری ... ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
🔴 کیست؟ فرقه شیاد و مزدور و که به اسم علیه ایشان شمشیر کشیده☝️ همچون دهها مدعی دیگر اجازه ندهیم افراد احساساتی و جاهل را فریب دهند..
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
⭕️ تصاویر تیم که اخیرا در به هلاکت رسیدند را منتشر کرد
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
پس از فرار از ایران در روز پنج شنبه در گلزار شهدای هامبورگ حاضر شد...😂 "محمود قائدی"
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
💢بازگشایی پرونده رشوه 30 میلیون دلاری در دوره مدیریت نفتی مهدی هاشمی ✍️ دادسرای پاریس امروز خواستار مصادره ۲۵۰ میلیون یورو از دارایی‌های شرکت نفتی در پرونده پرداخت به ایران شد. دادسرای پاریس همچنین خواستار جریمه ۷۵۰ هزار یورویی علیه شرکت توتال شده است. نقش در این پرونده رشوه و فساد هنوز روشن نیست. ▪️توتال متهم است در فاصله سالهای 2000 تا 2004 برای عقد قرارداد دو میلیارد دلاری، 30 میلیون دلار به مقامات نفتی ایران رشوه داده است. در آن زمان، ، مدیر شرکت های پیمانکار ایران بود. ▪️سه نفر اصلی درگیر در این پرونده یا مرده‌اند یا در وضعیتی نامعلوم قرار دارند: کریستف دو مارژوری مدیرعامل پیشین شرکت توتال که در زمان عقد قرارداد مدیر بخش خاورمیانه این شرکت بود، چهار سال قبل (٢٠ اکتبر ٢٠١۴) طی سانحه‌ای در فرودگاه مسکو کشته شد. ▪️بیژن دادفر، مدیر شرکت مشاوره و طرف قرارداد با شرکت توتال در اثر بیماری درگذشته است. عباس یزدی، از نزدیکان مهدی هاشمی، به طرز مشکوکی کشته شد. وکیل عباس یزدی می گوید او در دوبی ربوده شد و آدم‌ربایان توسط دادگاه محلی محکوم شدند، بی آنکه البته جسد عباس یزدی یافت شود.
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
❌🚫❌ کشف تخلفات عجیب و غریب در / ۱۳۰ نفر تاکنون بازداشت شده‌اند رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی : 🔹متاسفانه در تحقیق و تفحص از گمرک شاهد اتفاقات و تخلفات عجیب و غریبی بوده ایم و تاکنون ۱۳۰ نفر دراین رابطه دستگیر شده اند. 🔹نحوه انجام شده نشان می دهد که دراین مسئله برخی مسئولان و مدیران نیز نقش داشته اند وگرنه خودرو عدس و مگس نیست که شبانه و مخفیانه وارد کشور شود. 🔹متخلفان باهمکاری برخی افراد در وزارت صنعت و _اقتصاد، با بازکردن ال سی‌های صوری تخلفات زیادی را انجام داده اند ‼️ 🔹بعنوان مثال این افراد کریستال و را در تبانی با برخی مسئولان بعنوان شیشه خورده و یا شیشه شکسته وارد کشور کرده اند و این درحالیست که عوارض گمرکی کریستال ۷۵ درصد اما عوارض خورده شیشه صفر و یا نهایتا ۵ درصد است.
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
15.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ ببینید از نظر fatf اگر ایران به همه تعهداتش عمل کند، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آیا موانع بانکی برطرف میشود؟ آخرین مطالبه و بهانه غرب چه چیز میتواند باشد؟
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
♦️زیباکلام:پس از ۱۳آبان که به ادعای آمریکا دورجدید تحریم‌ها آغاز میشود اوضاع کشور بهترخواهدشد. ✍بلاخره ازین بشر که کارش سیاه نمایی بودیک حرف امیدوارکننده و آرامش بخش برای جامعه شنیده شد
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا در مقابله با این همه فساد کاری نمی کند؟! ❌وسط آتیش با امنیت زندگی کردن نتیجه ی مدیریت چه کسی است؟
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
🔴نتانیاهو از «دیپلماسی بلندگویی» دست بردارد 🔻بوگدانوف معاون وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای کم‌سابقه علیه نتانیاهو: 🔹اسرائیل بر چه مبنایی از ما می‌خواهد به ایران برای خروج از سوریه فشار آوریم؟ 🔹سوریه کشوری مستقل است و ایران به درخواست دمشق در این کشور حضور دارد. 🔹اگر نتانیاهو درباره ایران اطلاعاتی دارد، آن را در اختیار آژانس قرار دهد و از «دیپلماسی بلندگویی» دست بردارد. 🔹نشان دادن چند عکس شاید مصرف داخلی داشته باشد، اما اطلاعات را باید به آژانس ارائه داد. 🔹این تصور که چیزی هست که فقط یک سرویس اطلاعاتی می‌داند، ساده‌لوحانه است.
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
🔴 اخبار درز کرده از گوشه و کنار ❌کاندیداتوری علی لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ قطعی شده و اسحاق جهانگیری بطور کلی حذف شد. طبق تفاهمی که خاتمی و روحانی و ناطق داشتند قرار شده لاریجانی برای ۱۴۰۰ بیاید و اسحاق جهانگیری تابستان آینده استعفا داده و به عنوان سر لیست تهران اصلاح طلبان وارد مجلس خواهد شد برای ریاست مجلس این تقسیم کار آنهاست.
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشهایی از مناظرۀ عبدی و کچوئیان در شبکه ۴ که وضعیت دین و روحانیت، مورد بررسی و نقد قرار گرفته