فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ننگ ما، ننگ ما، دولت صد رنگ ما
▫️صدای اعتراض دانشجویان علامه در حضور سخنگوی دولت به مدیریت دولتی برنامههای دانشگاهی
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
⭕️ سفارت آمریکا تو سوریه سال ۲۰۱۷ برای دستگیری ابومحمد الجولانی ۱۰ میلیون دلار جایزه گذاشته بود
الان شده ناجی سوریه :))
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
.
آیا تروریسم میتواند دموکراسی به ارمغان آورد؟
✍دکتر محمدحسن بصیری پور
رابطه میان دموکراسی و تروریسم پیچیده و چندوجهی است و استدلالهای متناقضی در این زمینه وجود دارد تروریسم یک روش غیرمشروع و خشونتآمیز است برای دستیابی به اهداف ایدئولوژی و سیاسی مشخص و اغلب باروش های خشونت بار.
گروههای تروریستی از آنجایی که توانایی نظامی محدودی دارند، سعی می نمایند دست به اعمال سمبلیك بزنند تا با فجیع ترین شكل كشتار، بیشترین میزان توجه افكار عمومی را متوجه خود سازند . كشتار كودكان، افراد بی دفاع و اهدافی كه به راحتی واکنش های که وحشت عمومی را بر می انگیزند، مناسبترین روشهای مورد علاقه تروریستها میباشد.
امروز مهمترین مسئله پیرامون تروریسم پدیده جدیدی است كه می توان از آن با عنوان جهانی شدن تروریسم
(globalization of terrorism)
نام برد،
رخ دادها و تحولات این روزهای سوریه این سوال را برای بسیاری از علاقمندان به این حوزه مطرح می نماید که
آیا گروه های تروریستی میتوانند پس از سرنگونی حکومت های اقتدارگرا دموکراسی را برای جامعه به ارمغان بیاورند ؟
واقعیت این است که این موضوع یکی از مسائل پیچیده در حوزه سیاست و امنیت بینالمللی است. استفاده از تروریسم برای سرنگونی حکومتهای اقتدارگرا معمولاً به نتایج مثبتی منجر نمیشود و تجربه نشان داده حتی ممکن است شرایط را بحرانی ترنماید. اگرچه برخی معتقدند که در شرایط خاصی ممکن است از دل تروریسم دموکراسی جوانه زند، اما این یک مسیر معمول یا تضمینشده نیست
برای پرداختن به این موضوع، میتوان به اختصار تحلیل ها و نظریات و شواهد تاریخی را مرور کرد.
۱ ) تجربیات تاریخی:
نگاه به رخ دادهای تاریخی نشان میدهد که بسیاری از گروههای تروریستی که موفق به سرنگونی حکومتهای استبدادی و اقتدارگرا شدهاند، نتوانستهاند دموکراسی واقعی را ایجاد کنند. به عنوان مثال، در افغانستان و لیبی، سقوط رژیمهای اقتدارگرا توسط گروههای شورشی و شبهنظامی منجر به بیثباتی و حتی بازگشت به اشکال دیگری از حکومت اقتدارگرا یا شبهاقتدارگرا شده است.
۲) نظریه خلاء قدرت:
بر اساس نظریه خلاء قدرت، سقوط حکومتهای اقتدارگرا میتواند فرصتی برای گروههای مختلف فراهم کند تا قدرت را به دست گیرند. اگر یک گروه تروریستی یا شبهنظامی به قدرت برسد، ممکن است ساختارهای اقتدارگرای مشابه یا بدتری را برپا کند، به ویژه اگر هدف اصلی آنها تنها حذف دشمنانشان باشد نه ایجاد ساختارهای دموکراتیک.
۳) اهداف و ایدئولوژی گروههای تروریستی:
بسیاری از گروههای تروریستی دارای ایدئولوژیهای افراطی هستند که با اصول دموکراتیک همخوانی ندارند. اگر چنین گروههایی به قدرت برسند، احتمالاً حکومتهای سرکوبگر جدیدی ایجاد خواهند کرد.
۴) تضاد منافع :
بسیاری از گروه های تروریستی در ایدئولوژی و منافع تضاد دارند اما برای سرنگونی یک نظام اقتدارگرا با یکدیگر متحده شده و اختلافات را نادیده میگیرند، اما پس از پیروزی تضادهای مطرح شده باعث ایجاد درگیری های گسترده و حتی تجزیه کشور گردد.
۵) دخالت های خارجی:
تقریبا تمامی گروه های تروریستی فارغ از ایدئولوژی آنها وابسته به یکی از قدرت های جهانی یا منطقه ای هستند شکست حکومت اقتدارگرا یعنی دخالت های مستقیم وحتی آشکار در کشور، این دخالت های به جای دموکراسی کشتار، تجزیه و اضمحلال زیر ساخت ها را بدنبال دارد چون اصولا" قدرت ها و بخصوص همسایگان خواهان کشوری قدرتمند در کنار خود نیستند و بیشتر به مدیریت همسایگان خود تمایل دارند .
تجربه و تحلیلها نشان میدهد که گروههای تروریستی معمولاً به دلیل ماهیت و ایدئولوژی خود کمتر به ایجاد دموکراسی میپردازند و بیشتر تمایل به تداوم رویکردهای اقتدارگریانه با روش های خود را دارند. برای رسیدن به دموکراسی پایدار، ایجاد دموکراسی نیازمند به طی شدن فرآیندهای سیاسی و اجتماعی فراگیر است که شامل مشارکت گسترده مردم و نهادهای مدنی باشد.
سوریه نیز از این موضوع مستثنی نیست تروریست های وابسته به ترکیه و رژیم های عربی منطقه راه نجات این کشور نمیباشند و اگر نخبگان سیاسی سوریه امروز به داد این کشور نرسند همانطور که معلوم است رژیم صهیونیستی و ترکیه در حال تجزیه این کشور هستند دیر نیست سرنوشت لیبی و عراق پس از فروپاشی حکومت صدام در انتظار آنان باشد.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
واکنش #عبدالحمید به سقوط حکومت بشار اسد در سوریه:
«مردم سوریه و سرزمین شام به آرزوی دیرینه خود رسیدند.
امروز مردم سرزمین شام یک روزِ بدون دیکتاتور را در سرزمین خود جشن میگیرند و خوشحال هستند، ما نیز با خوشحالی آنها خوشحال هستیم.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🔻اروغان: من و «پوتین» رهبران واقعی جهان هستیم!
▪«رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه امروز دوشنبه مدعی شد که هماکنون تنها دو رهبر واقعی در جهان وجود دارد، یکی خودش و دیگری ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه.
▪وی با این حال گفت که برای «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان هم احترام قائل است!
✍پ.ن: البته اردوغان یادش رفته در جریان کودتای ترکیه از ترس جانش به ایران و درایت رهبرش پناه برده بود.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
💭نارنگی حاوی مقدار زیادی پتاسیم است. این پتاسیم می تواند از بیماری هایی مثل لخته شدن خون جلوگیری کند. مطالعه ای بر روی بیش از ۶۹ هزار نفر انجام شده است. نتیجه این بود افرادی که نارنگی مصرف می کنند، ۱۹ درصد کمتر در خطر ابتلا به این بیماری مانند لخته شدن خون قرار دارند.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💭تدابیر رفع عوارض آلودگی هوا
👈🏽اگر آلودگی هوا زندگی شما رو هم مختل کرده، حتما به این صوت گوش بدین
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🟣 عوارض مصرف بال مرغ ...
محققان دریافتند که بسیاری از مواد شیمیایی و مواد سمی که در دنیای خارج از بدن وجود دارد در بال مرغ انباشته شده
👈 و شما با خوردن بال مرغ خود را دچار بسیاری از بیماریها میکنید
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi