8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مناظره داغ
تحلیلگر فلسطینی و تحلیلگر عربستانی
اندیشکده شورای آتلانتیک در تحلیلی به قلم «جک گلدستون»، استاد دانشگاه در دانشگاه «جورج میسون» نوشته است:
«از زمان وقوع انقلاب ایران در سال ۱۹۷۹، ایالات متحده منتظر فروپاشی جمهوری اسلامی بوده است»
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرده، جمهوری اسلامی ایران در برابر جنگ هشت ساله با عراق، چندین دهه تحریم و ناآرامیهای پس از انتخابات سال ۲۰۰۹ (۱۳۸۸) دوام آورده و باثبات باقی مانده است
در بخشی از این تحلیل آمده است:
«[جمهوری اسلامی ایران] حتی در حالی که "انقلابهای رنگی" و قیامها شرق اروپا، شوروی سابق، شرق آسیا و خاورمیانه را درمینوردید، باثبات باقی مانده است
در واقع، به نظر میرسد با وجود همه این چالشها قدرت نظام ایران افزایش یافته است و نیروهای نیابتی ایران در سراسر خاورمیانه، از حزبالله در لبنان گرفته تا حوثیها در یمن، در کار دولتهای خارجی اخلال ایجاد کرده و نفوذ گروههای مایل به ایران در سراسر منطقه را افزایش دادهاند»
تحلیلگر شورای آتلانتیک نوشته با ثبات ماندن نظام ایران تنها یک دلیل ندارد و دهها عامل در اینکه تهران توانسته در برابر فشارهای عجیب خارجی و داخلی دوام بیارد، نقش داشتهاند
گلدستون در ادامه به ذکر عوامل فوقالذکر پرداخته است
مطابق این تحلیل، نخستین دلیل برای پایداری نظام جمهوری اسلامی این است که نظامهای انقلابی که در زمان جنگ شکل میگیرند اغلب بادوامتر از حکومتهای دیگر هستند
1⃣ تحلیلگر شورای آتلانتیک نوشته است: «حکومتهای انقلابی که در آزمون جنگ قرار میگیرند مجبورند ارتشهای قدرتمند و بوروکراسیهای موثری ایجاد کرده و برای بقا اختلافهای داخلیشان را کمرنگ یا حذف کنند»
گلدستون نوشته چنین نظامهایی مملو از سیاستمداران کهنهکار است که علیرغم اختلافاتشان هدفِ مشترک دفاع از نظام انقلابی، آنها را به هم پیوند میدهد
2⃣ او در توضیح در توضیح درباره دومین دلیل مدعی شده تحریمهای اعمالشده علیه ایران موجب شده مقامها در تهران بتوانند عملکرد اقتصادی ضعیف خود را توجیه کنند
3⃣ تحلیلگر شورای آتلانتیک سومین عامل استحکام نظام ایران را بروز جنگ در کشورهای همسایه ایران دانسته و نوشته این جنگها به تقویت روحیه ملیگرایی در میان ایرانیها منجر شده است
4⃣ گلدستون چهارمین دلیل را این دانسته که هنگام بروز اختلاف میان مقامهای نظام جمهوری اسلامی ایران آنها اختلافات را «در چارچوب نظام» حل میکنند
او نوشته است: «همه مقامهای ایران به نظام انقلابی و تقویت جمهوری اسلامی متعهد هستند»
5⃣ او در توضیح درباره پنجمین عامل پایداری نظام ایران به برگزاری انتخاباتهایی که به گفته او «تا حد زیادی آزاد» هستند اشاره کرده است
او نوشته که جمهوری اسلامی به جمعیت ایران اجازه داده تمایلات خود برای اصلاح رویههای کشور را در چارچوب نظام اسلامی را ابراز کنند
6⃣ گلدستون در توضیح درباره عامل ششم و آخر نوشته است: «سرانجام اینکه، انقلابهای دورههای عمر مخصوص به خودشان را دارند
اگر آنها از طریق جنگهای داخلی یا بینالمللی در برابر آزمونهای اولیه پیش روی خودشان ایستادگی کنند، به تدریج وارد مرحلهای پراگماتیکتر شده و دولتهای باثباتتر و متوازنتر ایجاد میکنند»
۷ دشمن کلیه ها
نوشابه ها
مصرف الکل
نگه داشتن ادرار
مصرف زیاد نمــک
مصرف زیاد کافئین
مصرف زیاد پروتئـین
مصرف داروهای مسکن
🔰 آمریکاییها با رفتار خصمانهای که با سپاه نشان دادند، عزت سپاه را بیشتر کردند
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در مراسم دانشآموختگی دانشجویان افسری دانشگاه امام حسین (ع):
🔹️ امروز #سپاه بحمدالله هم در داخل، هم در خارج از کشور دارای #عزت است.
🔹️ اتفاقاً دشمنان هم به این عزت کمک کردند. آمریکاییها با چهرهی خشن و عبوسشان و با رفتار خصمانهای که با سپاه نشان دادند، عزت سپاه را بیشتر کردند.
🔺️ دشمنان خدا با بندگان خدا دشمنی میکنند و این دشمنی، چهرهی بندگان خدا را روشنتر میکند و آنان را عزیزتر میکند. ۹۸/۷/۲۱
🏷 #دیدار_دانشگاه_امام_حسین
💻 @Khamenei_ir
🔰 ابزار نظامی پیشرفته و بهروز را ابداع و تولید کنید
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در مراسم دانشآموختگی دانشجویان افسری دانشگاه امام حسین (ع):
🔹️ یک درس دائمی جلوی چشم سپاه پاسداران، آیهی "وَ أَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَ مِن رِباطِ الخَيلِ تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَ عَدُوَّكُم" است.
🔹️ ابزار نظامی سپاه باید پیشرفته باشد. ما در زمینهی ابزار نظامی در دوران طاغوت، هم وابسته، هم عقبمانده و هم نابلد بودیم. #ابزار_نظامی باید بهروز باشد، مال خود شما باشد، خود شما آن را ابداع و تولید کنید.
🔺️ ببینید امروز در همهی زمینههای نظامی و اطلاعاتی چه لازم دارید و به سراغ آن بروید. ۹۸/۷/۲۱
🏷 #دیدار_دانشگاه_امام_حسین
💻 @Khamenei_ir
🔰 راهپیمایی اربعین یک رسانهی بیهمتا است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در مراسم دانشآموختگی دانشجویان افسری دانشگاه امام حسین (ع):
🔹️ اهمیت اربعین از روز اول هم که به وجود آمد، به همین اندازهی امروز بود.
🔹️ اربعین اول، رسانهی پُرقدرت عاشورا است. این چهل روز، چهل روز فرمانروایی منطق حق در میان دنیای ظلمانی بنیامیه و سفیانیها بود.
اهلبیت در یک حرکت چهلروزه طوفانی بپا کردند.
🔹️ امروز هم این حرکت راهپیمایی در دنیای پیچیده و پُرتبلیغات، یک فریاد رسا و یک رسانهی بیهمتا است. چنین چیزی در دنیا وجود ندارد؛ [اینکه] همه حرکت میکنند به سمت آن مبدأ.
🔺️ بدرستی گفتید که #الحسین_یجمعنا. این حرکت باید روزبهروز گسترش و عمق بیشتری پیدا بکند. ۹۸/۷/۲۱
🏷 #دیدار_دانشگاه_امام_حسین
💻 @Khamenei_ir
13980721_33292_128k.mp3
10.67M
🎙 بشنوید | بیانات رهبر انقلاب در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه امام حسین (علیهالسلام). ۹۸/۰۷/۲۱
💻 @Khamenei_ir
🔰 حدیثی که رهبر انقلاب دربارهی حرکت حسینی خواندند
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه امامحسین (ع):
🔹️ ما از اول انقلاب، حرکتهای بزرگی را شروع کردیم؛ کمبودها و مشکلات زیاد است اما حرکتی که تا امروز صورت گرفته بهتآور است.
برای ادامه، جهت این حرکت چیست؟ جهت حرکت را امام حسین مشخص کرده است:
أیُّهَا النّاس إنَّ رَسولَ الله قالَ مَنْ رَأَى سُلْطَاناً جَائِراً مُسْتَحِلًّا لِحُرُمِ اللَّهِ نَاكِثاً لِعَهْدِ اللَّهِ مُخَالِفاً لِسُنَّةِ رَسُولِ اللَّهِ يَعْمَلُ فِي عِبَادِ اللَّهِ بِالْإِثْمِ وَ الْعُدْوَانِ ثُمَّ لَمْ يُغَيِّرْ بِقَوْلٍ وَ لَا فِعْلٍ كَانَ حَقِيقاً عَلَى اللَّهِ أَنْ يُدْخِلَهُ مَدْخَلَهُ. (تاریخ طبری، ج۴، ص۳۰۴)
🔹️ امام حسین(علیهالسّلام) فرمود: ای مردم! پيامبر خدا (صلّیاللهعلیهوآله) فرمود: هر كس فرمانروايی ستمكار را ببيند كه حرامهای خداوند را حلال میشمارد، پيمان خدا را میشكند و با سنّت پيامبر خدا مخالفت میكند و در ميان مردمان به گناه و تجاوز، اقدام مینمايد و با كردار و گفتار بر او نياشوبد ، حقّ خداست كه او را در همان جايی وارد كند كه آن فرمان روا را وارد میكند.
🏷 #دیدار_دانشگاه_امام_حسین
💻 @Khamenei_ir
🔰 رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار نخستوزیر پاکستان و هیئت همراه:
👈 پایان درست جنگ یمن تأثیرات مثبتی در منطقه خواهد داشت
🔻 حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (یکشنبه) در دیدار آقای عمران خان نخستوزیر پاکستان و هیئت همراه، روابط ایران و پاکستان را بسیار عمیق و مردمی دانستند و با تأکید بر لزوم استفاده از این بستر برای افزایش همکاریهای دو دولت خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی ایران از مدتها قبل طرحی چهار مادهای برای توقف جنگ در یمن ارائه کرده است و پایان این جنگ، میتواند تأثیرات مثبتی در منطقه به دنبال داشته باشد.
🔹️ حضرت آیت الله خامنهای در این دیدار با برشمردن نمونههایی از ارتباطات عمیقاً نزدیک و مردمی دو ملت ایران و پاکستان، تأکید کردند: نگاه جمهوری اسلامی ایران به پاکستان نگاه به یک برادر در همسایگی است و با وجود این فرصت بیبدیل، روابط دو کشور باید بسیار گرمتر و بهتر از وضع موجود باشد و امنیت مرزها ارتقاء یابد و برنامههای معطلمانده مانند خط لوله گاز تکمیل شود.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی با تحسین دغدغه دولت پاکستان در خصوص استقرار صلح و امنیت، منطقه غرب آسیا را بسیار حساس و خطیر خواندند و با تأکید بر مراقبت همگان از بروز حادثه، از نقش مخرّب برخی کشورهای منطقه در حمایت از گروههای تروریستی در عراق و سوریه و ایجاد جنگ و خونریزی در یمن ابراز تأسف کردند و افزودند: ما انگیزهای برای دشمنی با این کشورها نداریم اما آنها تحت اراده آمریکا هستند و در جهت خواست آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران عمل میکنند.
🔹️ ایشان گفتند: جمهوری اسلامی ایران از مدتها قبل طرحی چهار مادهای برای پایان جنگ یمن داده است و اگر این جنگ به نحو درستی پایان یابد، میتواند تأثیرات مثبتی در منطقه به دنبال داشته باشد.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران آغازگر هیچ جنگی نبوده است، خاطرنشان کردند: البته اگر کسی شروع کننده جنگ در مقابل ایران باشد، بدون تردید پشیمان خواهد شد.
🔺️ در این دیدار که آقای روحانی رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای عمران خان نخستوزیر پاکستان، ایران و پاکستان را دو کشور برادر خواند و گفت: همکاریهای تهران و اسلام آباد باید گسترش یابد و ما برای روابط روی ایران حساب ویژه باز کردهایم، چرا که ایران را یک شریک مهم بخصوص در حوزه تجاری تلقی میکنیم. ۹۸/۷/۲۱
💻 @Khamenei_ir
#نشر_مجدد
🔆متن شبهه:
حتی یک جمله هم در قرآن یا انجیل نیست که نتوان آن را به یک نویسنده قرن اول میلادی نسبت داد.
صفحه پشت صفحه، درباره قربانی کردن حیوانات،....
هیچ حرفی از الکتریسیته نیست.
هیچ اثری از DNA نیست.
هیچ صحبتی از بیماری های عفونی نیست.(خلاصه)
🔆 پاسخ شبهه:
🔎@GhararGahShayeat
🔹انديشههای سازگار و ناسازگار درباره اديان به ويژه اسلام مدتها است كه در حال ايجاد يا شكلپذيریاند. در اینجا به نظرات دانشمندان بزرگ جهان درباره قرآن و معارف الهی می پردازیم.
🔎@GhararGahShayeat
1⃣قرآنی كه برای اولين بار در جهان غرب عرضه شد، بی شک علاوه بر نسخه اصل عربی، به زبان ديگری نيز بود.تاكنون بيش از دويست و نود و پنج ترجمه كامل و صد و سی و يک ترجمه ناقص يا برگزيده از قرآن به زبان انگليسی نشر يافته شده است. نخستين ترجمه ناقص در سال ۱۵۱۵ م و اولين ترجمه كامل انگليسی توسط الكساندر راس اسكاتلندی از روی ترجمه فرانسوی قرآن، انجام و در سال ۱۶۴۹.م منتشر شد.
اسعدی، مرتضی، كتابشناسی جهانی قرآن مجيد، ۴۰
🔹بيش از ششصد سال است كه قرآن و آموزههاي آن وارد جهان غرب شده و تاكنون بيش از ۶ ترجمه معروف و معتبر انگليسی با نثر روان انگليسی آمريكايی، در غرب به چاپ رسيده است.
🔎@GhararGahShayeat
2⃣بعد از ورود قرآن به اروپا و جهان غرب، سيلی از نظرات و عقايد پيرامون اسلام به راه افتاد تا جايی كه امروزه عدهای با نام اسلامشناس يا خاورشناس (Orientalist) شناخته شدهاند كه نظرات خود در مورد قرآن و اسلام را از روی بينش و تعصب بيان میكنند. قرآن از دوره رنسانس مورد توجه و تحقيق تعدادی از دانشمندان غربی قرار گرفت.
🔎@GhararGahShayeat
3⃣ديدگاههای علمی برگرفته شده از علوم طبيعی:
انديشمندانی كه نظرات خود را پيرامون قرآن با ديد علمی بيان كردهاند.
🔹دكتر جرنيه فرانسوی:
«من تمام آيههای قرآن را كه در زمينه علوم طبيعی، بهداشت و طب بودند مطالعه کردم و آنها را مطابق دقيقترين قانونهای علوم طبيعی و پيچيده ترين اصول ثابت شده علوم عقلي ديدم و يقين كردم كه هزار سال قبل جز خدا، هيچ كسی بر روي زمين، از آن قوانين و اصول آگاه نبود، پس به حقانيت و خدايی بودن چنين كتابی ايمان آوردم.
راتلج، اديان جديد در ديدگاههای جهانی، ۱۹۳
🔹ريتو بنورث؛
«علوم طبيعی، فلكي و فلسفه از قرآن اقتباس شده است و علما مديون قرآن هستند»
راتلج، اديان جديد در ديدگاههای جهانی ۲۰۰
🔎@GhararGahShayeat
🔹موريس بوكای
«بررسی كامل عينی و بی طرفانه قرآن در پرتو دانش نو ما را به درك توافق بين اين دو (قرآن و علم) رهنمون ميسازد و اين حقيقت را نيز روشن میسازد كه در زمان محمد، نه او و نه هيچ انسان ديگری،نمي توانست چنين مطالب شگفتانگيزی را كه مطابق علم امروز است، به رشته تحرير در آورد»
نظريه دانشمندان جهان درباه قرآن و محمد، ۳۲ نزبرو، جان، مطالعات قرآنی ۲۵۱
🔹پروفسور هانری كربن [فيلسوف معاصر فرانسوی]
«اگر انديشههای محمد خرافی بود يا اگر او پيامبر خدا نبود، هيچگاه جرات نمیكرد حرفي از علم به ميان آورد و بشر را به علم دعوت كند»
همان، ۳۰
🔎@GhararGahShayeat
🔹ج . م. رودول اسلام شناس انگليسی:
«قرآن مقام والايی دارد، زيرا نام خداوند و خالق جهان و ستايش او را در ميان ملل بتپرست نشر داد و آن را به همه كس اعلام كرد. اروپا نبايد فراموش كند كه مديون قرآن است؛ همان كتابي كه آفتاب علم را در ميان تاريكی قرون وسطا (Dark Era) در اروپا جلوهگر ساخت»
همان، ۳۰
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
👈 #قرارگاه_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات👉 در تلگرام 👇
https://telegram.me/joinchat/A9RIwjvuaKGX3QS979_J_w
در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/2775384064Ccbdd7dd634
🔸هیچ چیز امروز با آنچه که آرنت دربارۀ «آنچه واقعا در روز 4 آگوست سال 1914 در اروپا رخ داد» میگوید، فرق نکرده است:
🔹 عطش وصف ناپذیر دولت-ملتها برای قساوت بیشتر علیه اقلیتها، بیموطنان (Heimatlosen)، جمعیتهای آپارتیده و خلق بیوقفۀ آوارگان، اجساد، گورهای دستجمعی و اردوگاه.
#وضع_بشر
🔸همه آن فجایعی که پس از جنگ جهانی اول و برآمدن دولت-ملتهای نوظهور گمان میرفت با خلق «جامعه ملل» و بعدها «سازمان ملل متحد» دیگر تکرار نشوند، موبه مو و هر دم شتابندهتر درحال وقوعاند.
🔹این آن لحظهایست که میتوان توخالیبودن مفهوم «پیشرفت» را به عریانترین شکل ممکن نشان داد.
نسلکشی هند(1947)
نسل کشی بنگلادش(1971)
نسل کشی بوروندی(1972)
نسل کشی کامبوج (1975)
نسل کشی تیمور شرقی(1979)
نسل کشی صبرا و شتیلا(1982)
نسل کشی عملیات انفال(1989)
نسل کشی اتیوپی (1978)
نسل کشی رواندا(1994)
نسل کشی سربرنیتسا(1995)
نسل کشی دارفور(2003)
نسل کشی روهینگیا (2016)
🔸ضمنا این فقط نسلکشیهای مشهور است، شامل پاکسازیهای قومی و نژادی و ملیتزدایی از اقلیتها و ... نمیشود و همه انها پس از تاسیس «سازمان ملل متحد» رخ داده است.
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
📡 #قرارگاه_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
@GhararGahShayeat