👌 این حرف رهبری هم قابل تامل است
✅این انس به معنای این نیست که حالا کسی ادعا کند که من خدمت حضرت میرسم یا صدای ایشان را میشنوم؛ ابداً اینجور نیست. غالب آنچه که در این زمینه گفته میشود، ادعاهائی است که یا دروغ است، یا طرف دروغ هم نمیگوید، تصور میکند، تخیل میکند. ما کسانی را دیدیم. آدمهای دروغگوئی نبودند،👈👈 اما خیال میکردند، تخیل میکردند؛ تخیلات خودشان را به عنوان واقعیت برای این و آن نقل میکردند! نبایستی تسلیم اینها شد👉👉 ( 18 تیر 1390 )
👌 حرف رهبری خیلی واضح است ، می گویند حتی فرد ، آدم دروغگویی نیست اما تخیل کرده و آمده به عنوان واقعیت برای دیگران نقل کرده، نباستی تسلیم اینها شد !!!
⬅️ حالا عده ای که از #مهدویت فقط دعا کردن و گریه کردن را یاد گرفتند اما ذره ای روی معرفت عمیق مهدوی کار نکردند می آیند با بدترین نوع ادبیات و لفاظی ، اعتراض می کنند به ما که چرا شما خانم فلانی را به خاطر نقل خواب ، نقد کردید !!!!
👈 امام صادق (ع) که می فرمایند دین خدا عزیزتر از آن است که در خواب دیده شود ، مقام معظم رهبری هم که این حرفها را زدند که مشاهده کردید، حرف ما هم دقیقا بر اساس همین دو مبنا بود ، الان مشکل این افراد با امام صادق (ع) است یا مقام معظم رهبری؟
👈 امروز هم یک بنده خدایی از طرفداران این خانم با ذکر یک دروغ آشکار گفته بود که این خانم برای نقل این خواب از مراجع اجازه داشته است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کو سند ؟ کو مدرک ؟ کدام مرجع ؟ کی ؟ چه روزی ؟ چه ساعتی ؟
⬅️ این خانم اگر خودش هم ادعایی نداشته باشد، این اطرافیانش دارند با این حرفها بدترین نوع دفاع را از او می کنند ➡️
👌 بله ، ما مبنا داریم، مبنای حرف ولی فقیه است که گفته این نوع حرفها را نپذیرید و تسلیم آن نشوید. حالا این افراد هستند و عمل به حرف رهبری !
👌 وقتی مهدویت را فقط دعا و ذکر و گریه کردن معرفی می کنیم ، باید هم منتظر چنین آسیب هایی باشیم که فردی بیاید و بگوید امام زمان به من گفته به مردم بگو....
⬅️ یک بار دیده اید رهبری یا مراجع بیایند و با خواب و رویا تعریف کردن مردم را به سمت امام زمان (عج) دعوت کنند؟
✳️ هنوزم که هنوز است برخی ها درگیر نام افراد هستند ، نه علم افراد ، که مثلا چون خانم مدرس ، شاگرد خانم امین بوده ، پس حرفهایش درست است!!!!!!!!!!
👈 بیخود نیست که چرا علم اینقدر مظلوم واقع شده ، وقتی به جای سنجیدن افراد با حق، حق را با افراد می سنجند دیگر جایی برای علم نمی ماند .
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
◀️ پاسخ به شبه میزان تبعیت از ولایت فقیه
+ آیا امام خامنه ای به عنوان ولی فقیه، متخصص امر فقه و مرجع تقلید هستند؟
- بله
+ حال اگر کسی از سایر مراجع عظام تقلید کند، ضد ولایت فقیه است؟
- خیر
+ آیا سایر مراجع تقلید در امر حکومتی تابع ولی فقیه هستند؟
- بله
✅ س 55: حکم یا فتوای ولی امر مسلمانان تا چه حد قابل اجرا میباشد؟ و در صورت تعارض با رأی مرجع تقلید اعلم، کدامیک مقدم است؟
ج: اطاعت از حکم ولى فقيه بر همگان واجب است و فتواى مرجع تقليد نمىتواند با آن معارضه کند.
🔸 استفتاء از رهبری
https://farsi.khamenei.ir/treatise-content?id=8#55
✅ پرسش : آیا تبعیّت از حکم حکومتی ولی فقیه بر همگان، حتّی مراجع تقلید هم واجب است؟
پاسخ : تبعیّت از حکم حکومتی ولی فقیه بر همگان واجب است.
🔸 استفتاء از آیت الله مکارم شیرازی
http://www.makarem.ir/main.aspx?lid=0&typeinfo=21&catid=46470
✅ حضرت امام(س) معتقدند حکم حکومتی برای همه حتی فقهای دیگر هم واجب الاتّباع است و چون عنوان ثانوی است و روی مصالح مسلمین صادر گردیده است، تا عنوان وجود دارد آن حکم نیز خواهد بود و با رفتن عنوان، حکم هم برداشته می شود. (ر.ک: ولایت فقیه، ص 114)
پس در صورت تعارض حکم حکومتی ولی فقیه و احکام مرجع تقلید، حکم حکومتی باید تبعیت شود، هم نسبت به مراجع تقلید و هم مقلدین ایشان.
http://www.imam-khomeini.ir/fa/c76_15146/
✅ تصمیمات و اختیارات ولى فقیه در مواردى که مربوط به مصالح عمومى اسلام و مسلمین است، در صورت تعارض با اراده و اختیار آحاد مردم، بر اختیارات و تصمیمات آحاد امّت مقدّم و حاکم است (سید علی خامنهاى ، أجوبه الاستفتاءات (العربیه)، بیروت: الدار الإسلامیه، ، 1420 ق، ج1، ص 11)
🔸 در اینجا رهبری میفرمایند اگر تصمیم ولی فقیه در تعارض با اراده و اختیار اکثریت مردم باشه، تصمیم ولی فقیه مقدم و حاکم است و باید مردم از ولی فقیه تبعیت کنند
✅ اگر فتوای مرجعی با حکم ولایی ولی فقیه تعارض کند، اطاعت از ولی فقیه حتی بر مرجع صاحب آن فتوا واجب است. با این وصف، مقلد این مرجع هم باید در این مورد از حکم ولی فقیه در عمل اطاعت نماید.
🔸آیت الله هادوی تهرانی
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
چرا رهبرى در ايران مادام العمر است؟
(قسمت دوم )
- دلايل انتصابى بودن ولايت فقيه
1. نخستين دليل، مقبوله ى عمر بن حنظله است. راوى از امام صادق(عليه السلام) پرسيد: «دو تن از شيعيان نسبت به دين يا ميراث، اختلاف دارند و براى داورى، نزد سلطان يا قاضى رفته اند. آيا چنين كارى حلال و رواست؟» حضرت، كار آن دو را حرام مى شمارد و مى گويد: «واجب است آنان براى داورى، نزد راوى حديث اهل بيت(عليهم السلام) و آشنا به احكام فقهى شيعه بروند».
امام صادق(عليه السلام) هنگام بيان دليل اين وجوب، نپذيرفتن حكم حاكم شيعى را سبك شمردن حكم خدا و پشت كردن به خداوند و ائمه مى داند و اين معصيت را درحد شرك به خدا معرفى مى كند.[2] سخنان حضرت از چند جهت بر نصب فقيهان براى رهبرى دلالت دارد و قضاوت را ـ كه شأنى از شؤون ولايت و حكومت است ـ براى آنان ثابت مى كند.[3]
2. اميرالمؤمنين على(عليه السلام) از رسول خدا(صلى الله عليه وآله)نقل مى كند كه آن حضرت فرمود: «بار خدايا! جانشينان مرا از ترحم خود بهره مند گردان.» گفته شد: «يا رسول الله! جانشينان شما چه كسانى هستند؟» فرمود: «آنان كه پس از من مى آيند و حديث و سنت مرا روايت مى كنند».[4]
رسول خدا، سه منصب داشته است; فتوا، قضا و رهبرى. چون ايشان به طور مطلق فرموده است: «كسانى كه راوى حديث و سنت من (مبلّغ احكام من) هستند، جانشين من خواهند بود»، اين خلافت جانشينى در هر سه نصب به ويژه رهبرى خواهد بود; زيرا اصطلاحاً جانشينى و رهبرى در مقام حكومتى به كار مى رود.[5]
3. على بن ابراهيم از پدرش، از حمادبن عيسى، از قداح، از امام صادق(عليه السلام) روايت كرده است كه آن حضرت فرمود:
رسول خدا(صلى الله عليه وآله وسلم) فرمود: … همانا علما، وارثان پيامبران هستند. پيامبران دينار و درهمى به ارث نمى گذارند، ولى علم به ميراث مى گذارند.[6]
بنابراين، شؤون اجتماعى پيامبران (همان سه منصب فتوا، قضا و رهبرى) به علماى دين رسيده است. البته احاديث ديگرى نيز در اين زمينه وجود دارد كه در اين مقال نمى گنجد.[7]
با توجه به آن چه گفته شد و مشهور بودن نظريه ى انتصاب نزد علماى شيعه، بايد گفت بر اساس نظريه ى انتصابى، مشروعيت ولايت فقيه، دايمى است و دليل شرعى و الهى بر مدت دار بودن آن به ما نرسيده است. البته اگر ولى فقيه، شرايط ولايت را از دست بدهد يا پس از مدتى معلوم شود از ابتدا، اين شرايط را نداشته است يا بهتر از او پيدا شود، وضع دگرگونه خواهد شد.
اصل 111 قانون اساسى جمهورى اسلامى ايران مى گويد:
هرگاه رهبرى از انجام وظايف قانونى خود ناتوان شود يا فاقد يكى از شرايط مذكور در اصل پنجم و يكصد و نهم گردد و يا معلوم شود كه از آغاز، فاقد بعضى از شرايط بوده است، از مقام خود بركنار خواهد شد. تشخيص اين امر به عهده ى خبرگان مذكور در اصل يكصد و هشتم مى باشد. در صورت فوت يا كناره گيرى يا عزل رهبر، خبرگان موظفند در اسرع وقت نسبت به تعيين و معرفى رهبر جديد اقدام نمايند.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
سهم نهاد های منصوب رهبری در مشکلات اقتصادی چقدر است؟!
کد: 5573
🔸متن شبهه یا سوال (بصورت خلاصه):
نهادهای ذیل تحت امر رهبری نظام هستند و مسئولین آنها مستقیما توسط مقام معظم رهبری منصوب میشوند:
سازمان صداوسیما
شورای نگهبان
قوه قضاییه
نیروهای مسلح
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس
سازمان اوقاف و امور خیریه
سازمان حج و زیارت...
...
...
... مرکز طبع و نشر قرآن جمهوری اسلامی ایران
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها
چرا با اینهمه اختیار و نهادهای مهمی که تحت امر رهبری هستند اما باز گفته میشود که رهبری در کارهای کشور دخالتی ندارند و مسئولیت اقتصاد مردم با دولت است؟
🔹پاسخ:
1️⃣ مجموع بودجه و اجرائیاتی که در اختیار تمام این نهادهاست؛ کمتر از 5 درصد کل اجرائیات و بودجه کشور است. و بیش از 95 درصد مابقی در اختیار دولت و شخص رئیسجمهور قرار دارد.
📌(دولت در ایران بصورت سالانه 200 میلیارد دلار درآمد شامل صادرات نفتی، غیر نفتی و مالیات دارد که بسط ید آن را به وضوح نشان میدهد)
2️⃣ این نهادها که عموماً «دینی، فرهنگی و دفاعی» هستند و در بحثهای اقتصادی نیز پیوست حمایت از محرومان را دارند؛ بدون اجازه دولت، هیچ دخالتی در امورات کلان کشور و فیالمثل در قراردادهای خارجی، اجرای طرحهای عمرانی کلان و… (که همگی از رئوس فعالیتهای دولت هستند) ندارند و نمیتوانند داشته باشند.
🔅ضمن اینکه بودجه بسیاری از آنها را نیز صاحب خزانه یعنی «دولت» تعیین میکند.
3️⃣ معالوصف و علیرغم وجود یک کارنامه مطلوب – نسبت به سایر مجموعه ها – از نهادهای فوقالذکر در حوزههای دین، فرهنگ، دفاع و حمایت از محرومان در تاریخ 40 ساله انقلاب اسلامی، اما بدیهیست که در حوزههای منتصبین ولی فقیه نیز امکان بروز نقصان وجود دارد که صد البته این نقصان به دلیل راهبردهای درست رهبری نیست بلکه امکان وجود ضعف یا نقص در مدیران انتصابی؛ یک امر ممکنالوقوع است.
4️⃣ در نتیجه بودجه این نهادها کمتر از 5 درصد بوده و آن هم در بسیاری از موارد با تعیین دولت، این که گفته شود ضعف و نقصان های اقتصادی متوجه رهبری است با توجه به وجود نهادهای مذکور یک اشتباه با رنگ و بوی مغرضانه است.
🔅علاوه بر آن نباید توقع داشت که همه منصوبین ولی فقیه (اعم از منصوبین مستقیم و غیرمستقیم) عاری از هرگونه اشتباه و لغزش باشند، چرا که ممکن است این اشتباهات یا لغزش ها سهوی و یا به علت اسیر شدن در جاه و مقام و قدرت و… باشد اینکه در آینده شخصی اسیر نفسانیات میشود یا نه معلوم نیست، کما اینکه مثلا شاهدیم فرمانده اول سپاه امام مجتبی(ع) در جنگ با معاویه با اینکه منصوب امام(ع) بود اما مرتکب فساد مالی شد و در مرحله بعد نیز به سپاه معاویه پیوست. و این مقوله نیز ربطی به ضعف مدیریت امام معصوم ندارد بلکه به نفسانیات بروز کرده فرد منصوب، مربوط است.
🔗لینک مطلب:
the14.ir/5573
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
رهبر