اسماء متبرکه
بسیاری از مردم در حین خانه تکانی اسماء متبرکه موجود در منزل را٬ در کنار زباله ها قرار می دهند.
در حالی که چنین کاری شرعا جایز نیست و روشهای از بین بردن و امحاء اسماء متبرکه بدین شرح است:
1. داخل آب روان بیندازیم به شرطی که بیاحترامی نشود.
2. داخل چاهی که غیر قابل استفاده است و استفاده نخواهد شد، بیندازیم.
3. داخل ظرف آبی بگذاریم تا به مرور زمان نوشتهها پاک شوند.
4. دفن کردن آنها در جایی که بیاحترامی به آنها نشود.
5. خمیر کردن آنها درصورتیکه بیاحترامی نشود.
6. دادن به بازیافت اگر اطمینان به عدم هتک حرمت است، اشکال ندارد و گرنه راه خوبی نیست.
رساله تخصصی فقه و احکام
🌱
برداشت های نادرست از احکام
🆔 @vitaminsiyasi
آیتالله مکارم شیرازی:
مردم به دلیل مشکلاتی که در دستگاه قضایی وجود دارد از دستگاه قضایی راضی نیستند و باید این مشکلات حل شود
یکی از مشکلات موجود در دستگاه قضایی، طولانی شدن وقت رسیدگی به پرونده ها است و گاها بررسی یک پرونده 20سال طول میکشد
عامل دیگر طولانی شدن پروندهها، به دلیل عدم وجدان کاری برخی وکلا است
در زمان رییس سابق قوه قضاییه، در خصوص زندانیان مهریه نکته ای گفتم ولی مسئولان وقت برای دریافت راه حل و حل مشکل نیامدند و تذکرات بنده به آن ها برخورد
وقتی جرم به حد کلان میرسد و ضررهای زیادی متوجه کشور میشود، پرونده بررسی میشود
🆔 @vitaminsiyasi
⭕️ نوکری محمدرضا پهلوی برای آمریکا در ظفار
🔸نبرد ظفار به نبرد بین مارکسیست های عمانی با حکومت سلطنتی این کشور در استان ظفار واقع در جنوب غربی عمان گفته می شود.
از آذر ۱۳۵۱ و با امضای یک پیمان میان ایران و عمان، اولین یگان نظامی ایران وارد عمان شد؛ هرچند حضور نیروهای ایرانی تا ۱۳۵۳ رسما اعلام نشد. هویدا نخستوزیر رژیم پهلوی در دادگاه فروردین ۵۸ در این باره گفت: «وقتی قشون ایران به ظفار رفت، من یک ماه و نیم بعد مطلع شدم و آن هم بهوسیله یک سفیر خارجی صورت گرفت.»
🔸از تعداد نیروهای اعزامی اطلاعی در دست نیست، اما در گزارشهای مختلف تا ۱۴۷۰۰ نفر برآورد میشود. همچنین بیش از ۵۰ هلکوپتر و ۱۳ هواپیمای جنگی نیز ذکر شده. این عملیات سه سال طول کشید و اگرچه آمار کشته شدگان هیچ وقت رسما اعلام نشد اما منابع مختلف تخمین زدهاند که بین ۲۰۰ تا ۷۰۰ نفر از نیروهای ارتش شاهنشاهی کشته و بین ۷۰۰ تا ۱۴۰۰ نفر نیز زخمی شدند. در ۱۳۵۲/۱۰/۱۸ عدهای از زنان و بستگان افسران و سربازن نیروهای اعزامی در مقابل ستاد ارتش اجتماع کرده و خواستار تحویل اجساد عزیزان خود شدند.
🔺 اعزام نیروهای ایرانی با دخالت انگلستان بود و آمریکا نیز عقیده داشت که با تجهیز ارتشهای ایران و عربستان، نیازی به کشته شدن سربازان آمریکایی در خاک عمان - که در آن موقع جز بلوک غرب بود - نیست.
🆔 @vitaminsiyasi
🔔 شماره ۱۷۶ #خط_حزبالله منتشر شد: راهی جز این وجود ندارد
💢 #سخن_هفته: هدف رهبر انقلاب از نامگذاری سالها چیست؟ وظیفهی #مردم و #مسئولین برای تحقق شعار امسال چه بود؟ آیا شعار امسال در عرصهی عمل، با موفقیت همراه بود؟ خط حزبالله پاسخ میدهد.
❇️ #اطلاعنگاشت: اجازه ندهید دفاع مقدس دستخوش #فراموشی شود
♨️ #خانواده_ایرانی: باید جلوی #ظلم به زنها را گرفت
🔰 #خاطرات_رهبری: امام در مقابل #حرام_الهی، قرص و محکم میایستاد
✴️ #پرسشوپاسخ: بهترین شیوه برخورد با #منکرات چیست؟
🆔 @vitaminsiyasi
190209_0906[1].mp3
21.07M
.
♻️ سخنرانی حمید رسایی
🔹 در جمع فعالان فرهنگی
📚 اهمیت «استقلال» در انقلاب اسلامی
رسایی در این سخنرانی به مصادیق استقلال خواهی مردم ایران اشاره می کند و لوایح اخیر دولت درباره کنوانسیونهای cft و پالرمو را موجب نفی استقلال کشور می داند.
🆔 @vitaminsiyasi
🔴 دادستان کل کشور: کانادا مأمن اختلاس گران شده است
♦️منتظری:کانادا مأمن اختلاس گران شده و ما از دستگاه قضایی و پلیس کانادا می خواهیم که نگذارند که چهره کشورشان آنقدر زشت نشان داده شود که به مرکزی برای تجمع اختلاس گران بدل شده است
♦️متاسفانه عدهای اموال مردم را اختلاس کرده و به کانادا می روند.
🆔 @vitaminsiyasi
⁉️ متن شایعه:👇👇👇
حاجی فیروز نماد انتقام ایرانیان از اعراب
به سبب آشفتگی در دربار ایران ، تیسفون بدست تازیان افتاد، و اسیران زیادی اعم از زن و مرد به بازارهای برده فروشی روانه شدند
پیروز نهاوندی، که بعدها ملقب به فیروز ابو لؤلؤ شد نیز در بازار برده فروشان توسط حاکم بصره خریداری شد
از آنجا که پیروز ، فردی هنرمند و صنعتگر بود و در فنون آهنگری و نجاری ، رنگرزی و نقاشی سرآمد بود، بعد از چندی با حاکم بصره به توافق رسید که با پرداخت سهمی از درآمدش، به مدینه ، یعنی جایگاه خلافت عمر خلیفه ی مسلمین فرستاده شود.(خلاصه شده)
✅ پاسخ شایعه:👇👇👇👇👇
https://goo.gl/tyPGvy
پاسخ به شایعاتی پیرامون شخصیت اساطیری حاجی فیروز
1️⃣ نسبت دادن حاجی فیروز به جریان قتل عمربن خطاب، نسبتی ناروا و ساختگی است و نه تنها در کتاب دو قرن سکوت در این مورد صحبتی به میان نیامده است که در هیچ منبع معتبر دیگری نیز از این ارتباط نامعقول حرفی در میان نیست.
2️⃣ رویداد قتل عمربن خطاب به دست پیروز نهاوندی، کاملا به شکل متن شایعه نیست و تحریف هایی در آن صورت گرفته است. جریان این قتل، به طور کامل در صفحات ۶۸-۷۰ کتاب دو قرن سکوت چاپ ۱۳۳۶ و صفحه ۷۷-۷۹ چاپ ۱۳۸۹ آمده است. طبق نوشته های این کتاب، پیروز نهاوندی، درودگر، نقاش و آهنگری بود که قبل از اسلام به اسارت روم درآمده بود و سپس مسلمانان او را اسیر کرده و به غلامی درآمده بود. روزی وی برای شکایتی نزد عمر آمد و جوابی نگرفت. آنگاه دست به توطئه و قتل عمر زد. پس از انجام قتل نیز از مسجد بیرون جست و بگریخت، آن گاه مردی از بنی تمیم او را بگرفت و بکشت.
Www.downloadfreenew1.com
3️⃣ ماجرای قتل عمربن خطاب در سال 644 میلادی اتفاق افتاده است؛ حال آن که برخی تحقیقات جدید، شخصیت اساطیریِ حاجی فیروز را بسیار قدیمی تر و متعلق به دوران قبل از تمدن بابل (اکد) در ایران (حدودا ۴۰۰۰ هزار سال قبل از میلاد) دانسته اند که این تناقض تاریخی نشان دهنده ی عدم صحت ادعای متن شایعه می باشد.
https://goo.gl/QMXdnf
https://goo.gl/5NgJST
4️⃣ جشن نوروز و آیین های مربوط به آن از جمله حاجی فیروز، ارتباط مستقیمی با ازدواج مقدس دارد. در داستان های اساطیری باستان این ازدواج بدین شکل توضیح داده شده است: "الهه اینانا یا ایشتر (خدای عشق ، بارداری و جنگاوری) عاشق 'دوموزی' یا 'تموز' میشود و او را برای ازدواج انتخاب میکند. آن گاه یک روز الهه تصمیم می گیرد که به زیرِ زمین برود. پس از رفتن او، باروری روی زمین متوقف می شود. در پی چاره جویی ها، تصمیم گرفته می شود که کسی را به زیرِزمین بفرستند تا الهه بتواند به روی زمین بیاید و باروری از سر گرفته شود. آنگاه پس از اینکه مقرر شد نیمی از سال را دوموزی و نیمی دیگر را خواهرش به زیرزمین بروند، دوموزی را با لباس قرمز در حالی که دایره، دنبک، ساز و نی لبک دستش میدهند، به زیرزمین میفرستند.
اسطوره ی حاجی فیروز و شادمانیهای نوروز، نمادی از بازگشت دوموزی از زیرِ زمین و آغاز دوباره باروری در روی زمین می باشند و استفاده از عنوان حاجی (=زائر) برای این سرخ پوش، نشانه ی مسافر بودن او از دنیای زیرین است. چهره سیاه وی نیز نماد بازگشت از جهان مردگان می باشد.
http://www.aftabir.com/lifestyle/view/99983/راز-پیدایش-حاجی-فیروز
http://www.topnaz.com/haji-firooz-newrooz/
5️⃣ یکی دانستن اسطوره حاجی فیروز با نگهبان آتش در آتشکده نیز غیرقابل قبول می باشد. چرا که اسناد، تولد پیامبر دین زرتشت را ۱۰۰۰سال پیش از میلاد مسیح می داند، درحالی که همچنان که قبلا ذکر شد، تاریخچه اسطوره حاجی فیروز به ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد مسیح برمی گردد . ضمن اینکه به وجود آمدن آتشکده ها را به عنوان نیایشگاه های زرتشتیان، مربوط به دوران پادشاهان هخامنشی (۵۵۰-۳۳۰ پیش از میلاد) دانسته اند و تا ۴۰۰ سال پیش از میلاد مسیح، زرتشتیان در فضای آزاد نیایش می کرده اند.
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/زرتشت
http://www.iranatlas.info/atashkade/atashkade.htm
6️⃣ میتراییسم یا آیین مهر، آیینی بود که بر پایه ی پرستش میترا (مهر)، خدای خورشید، عدالت، پیمان و جنگ، در دوران پیش از آیین زرتشت بنیان نهاده شد. به عبادتگاه های این آیین، میترائیوم یا مهرکده گفته میشود. ساختمان میترائیومها از یک ورودی سپس دهلیز درونی که به سه راهرو منتهی میشد تشکیل شدهاست. مهراب بالای تالار اصلی قرار میگرفت و عبارت بود از گودی اندکی در دیوار که نقش مهر، در حال کشتن گاو در آن دیده میشد. این پرستشگاه ها با آتشکده های زرتشتی متفاوتند و اثری از آتش در آنها یافت نمی شود.
🆔 @vitaminsiyasi
▼ اخبار ویژه
🌹👇تقلای ایجاد تقابل با خط امام و رهبری!
بررسیها نشان میدهد، یک جریان فکری درصدد برجستهسازی خط فکری و آرای تربیتی و سیاسی امام موسی صدر در جامعه و به ویژه میان نسل جوان با هدف ایجاد تقابل میان اندیشههای حضرت امام(ره) و رهبر معظم انقلاب با وی است. سیدمصطفی محقق داماد یکی از سردمداران این جریان فکری است. وی تاکنون در چندین جلسه به مناسبتهای گوناگون، از جمله مراسم رونمایی از کتاب یا تجلیل از یک شخصیت فرهنگیـ سیاسی، مدعی توجه به آرای امام موسی صدر شده است. محقق داماد در نشستی در مدرسه دارالفنون پیشنهاد داده است اندیشههای امام موسی صدر در کتب درسی دانشآموزان گنجانده شود. گفته شده است، خواهر امام موسی صدر که مدیریت مؤسسهای فرهنگی در تهران را برعهده دارد، همراه با داماد خود نقش فعالی در این جریان ایفا میکنند. برخی از کارشناسان معتقدند، حجتالاسلام سیدمحمد موسویخوئینیها در گفتوگوی اخیر خود با ایرنا به نوعی به این تقلاها واکنش نشان داده و گفته است امام موسی صدر از نظر فکری با انقلاب و نظام اسلامی زاویه داشته است.
🆔 @vitaminsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #کریمی_قدوسی: آثار #اقتصادی سفر امروز روحانی به #عراق برای مردم ایران از تمام سفرهای روحانی و ظریف به #اروپا بیشتر است
♦️نماینده #مجلس: اگر ۱۰ تا از این سفرها به کشورهای همسایه داشتیم، دیگر مشکل ارزی نداشتیم.
♦️ به #ظریف گفتم اینقدر خودتان را شیفته اروپا نشان ندهید؛ در ایران بمان تا اروپاییها برای دیدنت به تهران بیایند.
🆔 @vitaminsiyasi
🌹👇خشم آمریکا از استقبال باشکوه از رئیسجمهور ایران
برایان هوک، نماینده رئیسجمهور آمریکا در امور ایران در واکنشی خشمآلود به سفر «حسن روحانی» رئیسجمهور ایران به عراق، مدعی شد جمهوری اسلامی میخواهد عراق را به یکی از استانهای ایران تبدیل کند. وی که با شبکه عربزبان «الحره» وابسته به دولت آمریکا صحبت میکرد، گفت: «فکر میکنم هدف نهایی ایران این است که عراق را به یک استان ایران تبدیل کند... اگر بحث امنیت، حاکمیت و ثبات عراق مطرح است، ایران پاسخ آن نیست.» کارشناسان غربی درباره سفر سه روزه روحانی به عراق، نوشتهاند در حالی که ترامپ مجبور بود با هواپیمایی با چراغ خاموش و بدون استقبال مقامات عراقی به این کشور سفر کند، رئیسجمهور ایران با استقبال رسمی و با برنامه از پیش اعلام شده، به این کشور رفته است.
🆔 @vitaminsiyasi