هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
💢 کمبودی در تامین شیرخشک نداریم/ عرضه ۸ هزار تن شیرخشک از هفته آینده
🔸حسین شیرزاد، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی:
🔹حدود هشت هزار تن شیر خشک در انبارهای این سازمان ذخیره سازی شده است که هفته آینده عرضه می شود.
🔹در تأمین شیر خشک هیچ کمبودی در کشور وجود ندارد، در انبارهای این سازمان شیر خشک به اندازه کافی موجود است و نیازی به واردات نیست.
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
💢 مجلس به هیچوجه اجازه افزایش قیمت بنزین را به دولت نمیدهد
رئیس کمیسیون انرژی مجلس:
کمیسیون انرژی پیش از سال ۹۷ و پس از آن اعلام کرد که با دو نرخی و چند نرخی کردن بنزین و افزایش قیمت مخالف است.
مجلس و دولت هیچ طرحی مبنی بر افزایش قیمت بنزین، سهمیه بندی و چند نرخی کردن بنزین ندارد. مجلس اجازه افزایش قیمت بنزین را به دولت نمی دهد.
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
🔴 نخست وزیر عراق چگونه انتخاب خواهد شد؟!
🔻اولین جلسه پارلمان جدید روز دوشنبه ۱۲ شهریورماه تشکیل خواهد شد.
🔹پارلمان عراق در اولین گام ریاست دائمی پارلمان را انتخاب خواهد کرد و پس از آن رئیسجمهور جدید با رای بیش از دو سوم نمایندگان انتخاب خواهد شد. درباره انتخاب رئیسجمهور نیاز به اجماع داخلی اولاً بین گروههای پارلمانی مختلف کرد و ثانیاً بین نمایندگان سنی و شیعه عراق است.
🔸رئیسجمهور جدید، یک هفته زمان خواهد داشت تا کاندیدای نخستوزیری را برای کسب آرای اکثریت نمایندگان به مجلس معرفی نماید. در این بین قانون میگوید نخستوزیر از بزرگترین گروهپارلمانی-که عراقیها به آن «کُتله اکبر» میگویند- به رئیسجمهور پیشنهاد میشود و او وی را برای کسب رای اعتماد به پارلمان معرفی مینماید که تاکنون وی از بزرگترین گروه پارلمانی که متعلق به شیعیان بوده، معرفی شده است. اما این در حالی بوده که گروههای شیعه پس از رقابتهای انتخاباتی، اکثراً در پارلمان به هم پیوسته و کُتله اکبر را تشکیل داده بودند.
🔹در انتخابات گذشته فهرست دولت قانون با محوریت حزب الدعوه و رهبری شخص نخستوزیر وقت- نوری المالکی- با ۹۱ رای و سپس پیوستن سریع چند گروه دیگر پارلمانی شیعه به آن، انتخاب نخستوزیر جدید را سرعت داد. چهار سال پیش گروههای پارلمانی شیعه، به شرط کنارهگیری رئیس فراکسیون دولت قانون، با انتخاب فردی دیگر از حزب الدعوه موافقت کرده و اجازه دادند سومین نخستوزیر، پس از ابراهیم جعفری و نوری مالکی نیز از این حزب قدیمی عراق انتخاب شود از این رو رسیدن گروههای مختلف پارلمانی عراق به حیدر العبادی چندان دشوار نبود. اما هم اینک شرایط تغییر کرده است چرا که از یک سو الان الدعوه خود در سه گروه پارلمانی رقیب- نصر، فتح و دولت قانون- حضور دارد که در بعضی از این سه در اکثریت و بعضی در اقلیت است و از سوی دیگر هماینک جمع آرای آن کمتر از آن است که به فرض وحدت دوباره اجزاء بتواند مدعی کتله اکبر باشد. در عین حال با توجه به اینکه اختلافات درون گروههای انتخاباتی شیعه حل و فصل نشده است، هنوز بعضی از اعضای برجسته حزب الدعوه از شانس انتخاب بهعنوان نخستوزیر برخوردار میباشند.
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
🔴۱۶۰۰ میلیون دلار؟!
1️⃣ - آمریکا مدعی است که ایران در سوریه ۱۶ میلیون دلار پول ملت ایران را هزینه کرده است در حالی که ملت ایران گرسنه است.
2️⃣ - اولاً ملت ایران در مشکلات عدیده که مسبب آن همان آمریکاییها و عوامل داخلی آنان هستند دست و پنجه نرم میکنند اما هرگز گرسنهی گدایی از حیوانهایی نظیر ترامپ نیسنند
و ثانیاً این ۱۶ میلیون دلار فرضی شما را خرج امنیت خودمون کردیم همون طوری که شما شیاطین غربی از اون سر دنیا آمدید در منطقه ما و مبلغ ۷ تریلیون دلار (۷ هزار میلیارد) هزینه کردید در حالی جنبش ۹۹ درصدی نشون داد یکی از گرسنه ترین کشورهای جهان هستید.
2️⃣ - ما برای امنیت کشورمان از شر داعش و تروریسم و صهیونیسم و وهابیت و نظام سلطه و شیطان بزرگ مبلغ ۱۶ میلیون دلار هزینه کردیم که معادل قیمت یک فانتوم F16 (نزدیک ۱۹ میلیون) هم نیست
اما شما مبلغ ۷ تریلیون دلار برای مطامع شیطانی و دخالت در امور سایر کشورها و به خاک و خون کشیدن مردم یمن، فلسطین، سوریه، افغانستان، عراق و....کردید که معادل ۱۰۰ سال بودجه کشور پهناور و نفت خیز ایران است.
3️⃣ - این نشانه اوج اقتدار جمهوری اسلامی ایران است که در برابر کشوری که معادل ۱۰۰ بودجهاش برای نابودیاش هزینه کرده محکم و استوار ایستاده و تمام برنامه های شیطانی او را نقش بر آب کرده است.
🌳چرا ولی فقیه در حل مشکلات و نارسائی های کشور اقدام موثری انجام نمی دهد؟
سعید تشکری زاده
این سوالی است که خصوصا در سال جاری زیاد مطرح می شود.
برای پاسخ به این سوال یکی از روش ها بررسی جایگاه و اختیارات ولی فقیه در قانون اساسی کشورمان و مقایسه آن با اختیارات شخص اول دیگر کشورها در قانون اساسی آن ها می باشد. به عنوان بهترین نمونه : قانون اساسی فرانسه که ادعای دموکراتیک بودن این کشور گوش فلک را کر کرده است.
17 اصل از اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی مرتبط با رهبری می باشد.
در 17 اصلی که از قانون اساسی مرتبط با رهبری می باشد اصل 110 به طور مشخص وظایف و اختیاراتی برای رهبری مشخص کرده است.
یکی از مشکلات موجود در ساختار نظام جمهوری اسلامی نوع تقسیم وظایف بین ولی فقیه و رئیس جمهور است. تجربه اداره کشور با نظام ریاستی ثابت کرده است این شکل تقسیم قدرت پاسخگو نیست و ضرورت بازنگری در قانون اساسی و تغییرات در ساختار کاملا ملموس می باشد.
مقام معظم رهبری در جريان سفر به كرمانشاه(تیرماه 1390) در جمع دانشجويان اين استان فرمودند: ... اگر یک روزی در آیندههای دور یا نزدیک احساس بشود که به جای نظام ریاستی مثلاً نظام پارلمانی مطلوب است، هیچ اشکالی ندارد.
به نظر میرسد اختیارات ولی فقیه در قانون اساسی جمهوری اسلامی با ایده حکومت اسلامی و ولایت فقیه تناسب لازم را ندارد. کلمه ولایت مطلقه فقیه در اصل 57 آمده است ولی نه در آن اصل و نه در اصول دیگری تبیین نشده است. مطابق قانون اساسی، وظیفه تبیین سیاست های کلی نظام به عهده ولی فقیه می باشد ولی چنانچه رئیس جمهور آن خطوط کلی را رعایت نکند امکان هیچ برخوردی از سوی رهبری با رئیس جمهور وجود ندارد. حداکثر اینکه رهبری انتقاد نماید. مانند قضیه مذاکرات هسته ای و الزامات 9گانه تعیین شده توسط رهبری که دولت آن ها را رعایت نکرد.
مروری بر قانون اساسی فرانسه این واقعیت را روشن میکند که اختیارات رئیس جمهور فرانسه به عنوان شخص اول آن کشور از اختیارات مقام معظم رهبری به عنوان شخص اول ایران بسیار بیشتر است. انحلال مجلس شورای ملی فرانسه از اختیارات رئیس جمهور فرانسه می باشد . رئیس جمهور می توان با فاصله یک سال مجددا مجلس شورای ملی را منحل اعلام کند. عزل نخست وزیر و هیئت وزیران فرانسه نیز از اختیارات رئیس جمهور فرانسه است. این در حالی است که مقام معظم رهبری در قانون اساسی اجاز عزل رئیس جمهور و انحلال مجلس را ندارند. ( عزل رئیس جمهور توسط رهبری منوط به رای دوسوم نمایندگان مجلس یا حکم دیوان عالی کشور به تخلف رئیس جمهور از قانون اساسی است و رهبری نمی تواند بدون یکی از این دو فرض رئیس جمهور را عزل نماید)رئیس جمهور فرانسه این اختیار را دارد که قوانین تصویب شده در مجلس را به مجلس اعاده و تقاضای تجدید نظر کلی یا جزیی نماید و مجلسین(سنا و شورای ملی) نمی توانند از تقاضای ریاست جمهوری استنکاف نمایند.
اگر در قانون اساسی جمهوری اسلامی چنین اختیاراتی به شخص اول کشور داده شده بود متهم به دیکتاتوری می شد.
🌹🌳تصور میکنم اگر عین اختیارات مندرج در قانون اساسی فرانسه را کپی کنیم و به مردم اعلام کنیم اختیاراتی که در قانون اساسی فرانسه برای شخص اول کشور اعطا شده برای شخص اول جمهوری اسلامی در نظر گرفته ایم دیگر مشکلی پیش نیاید و به مردم سالاری هم مفتخر شویم!
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
✅ نظر #امام_خامنه_ای در مورد #موسیقی👇
📌 هر كاری كه #متكی به اراده ی انسان است بايد برای هدفی انجام گيرد.
👈 هرچه هدف متعالی تر باشد ، آن كار يا هنر ارزشمندتر می شود. متأسفانه هدف موسيقی در شرق ، در حد تعالی خود موسيقی نبوده است .
♦️ اينكه می گويم « شرق » منظورم #ايران و #كشورهای_عربی است. وگرنه از وضعيت موسيقی در هند و چين و ساير ممالک خاور دور ، خبر ندارم. به هر حال تاريخ موسيقی ايران در طول قرون متمادی چه قبل و چه بعد از اسلام را خوانده ام ، و از سير و سرنوشت موسيقی عرب به خصوص بعد از اسلام مطلعم.
♦️ آنچه بر اساس مطالعات خود می توانم بگويم ، اين است كه #موسيقی در #منطقه_ما برای هدف های متعالی به كار نرفته است. و اين ، به #خلاف_سير_موسيقی_در_اروپا است.
♦️می دانيد كه من به طور طبيعی از جمله آدم های #غرب_ستيزم. چنان كه هيچ ويژگی غرب ، مرا #مبهوت و #مجذوب نمی كند. در عين حال #ويژگی_های_مثبت_غرب را از روی محاسبه تأييد مي كنم. يكی از آن ويژگی ها #مقوله_موسيقی است.
♦️ درست است كه درغرب ، موسيقی رقص و لهو و ساير موسيقی های منحط وجود دارد ، اما در همان نقطه از جهان ، از ديرباز #موسيقی_های_آموزنده و #معنا_دار هم بوده است ؛ موسيقی ای كه برای گوش سپردن به آن ، #انسان_عارف_واقف_خردمند ، می تواند بليط تهيه كند ، در سالن اجرای #كنسرت بنشيند و ساعتی ، از آن #لذت_ببرد.
♦️ در غرب موسيقی هايی كه گاهی يک ملت را نجات داده و گاهی يک #مجموعه_فكری را به سمت صحيحی هدايت كرده ، كم نبوده است. غرب برخوردار از چنين ويژگی ای نيز بوده و هست.
📌در شرقی كه راجع به آن گفتم 👈يعنی در محدوده جغرافيايی مورد اشاره 👉 متأسفانه موسيقی از چنين اعتبار و جايگاهي برخوردار نبوده است. موسيقی در اينجا عبارت از آهنگ ها و آلات و ادوات لهو بوده ؛ كه فقها از آن ، به #موسيقی_لهوی_حرام تعبير كرده اند.
📚 بيانات در بازديد از صدا و سيما در جمع اهالی موسيقی
۱۳۷۵٫۰۵٫۰۹