هدایت شده از ۰اماده
🔴🆕 به بهانه انقلابی خواندن بازرگان از سوی اصلاحطلبان؛
بازخوانی نظر امامین انقلاب درباره بازرگان/ امام خمینی: لیبرالها از اول هم با انقلاب نبودند/ مقام معظم رهبری: بازرگان خسرالدنیا و الآخره است
مرداد ماه سال جاری بود که حجت نظری در حساب توییتری خود، از تصویب نامگذاری خیابانی به نام مهندس بازرگان در شورای شهر خبر داده و نوشت: پس از گذشت دوسال از نامگذاری خیابانی به نام دکتر محمد مصدق، امروز با پیگیری هایی که انجام شد، خیابانی به نام مرحوم مهندس مهدی بازرگان در صحن شورای شهر تهران به تصویب رسید.
https://chat.whatsapp.com/FsTu0gKIWnA4IoKc46Yglg
پس از اعلام این خبر، روزنامههای زنجیرهای اصلاحطلب نیز به خط شده، در وصف خدمات مرحوم بازرگان قلم فرسایی و از تصمیم شورای شهر تهران تقدیر کردند.
روزنامه آرمان ملی در گزارشی تحت عنوان «خیابان مهندس بازرگان به یاد مصلح روشنفکر» نوشت: بازرگان الگویی برای تمام اعصار است و قابل انکار نیست؛ فعالیتهای دینی بازرگان مقدم بر فعالیتهای سیاسی او بود. اعضای شورای شهر تهران معتقدند که نام بازرگان با توجه به خدمات زیادی که در عرصههای مختلف برای کشور داشت باید پررنگتر از همیشه باقی بماند تا با عبور از این خیابان تصویری از الگوی تعهد، میهندوستی، اصلاحات برای آبادانی کشور، قدرت برای خدمت و... در اذهان شکل بگیرد.
آفتاب یزد در مطلبی با تیتر «مهندس بازرگان و اعظم طالقانی صاحب خیابان شدند»، از قول محمدجواد حقشناس عضو شورای شهر تهران، نوشت: «در تهران میدان و خیابانی به نام شهید حسین فاطمی نامگذاری شده و خیابانی به نام نواب صفوی، نمیشود گفت چون فدائیان اسلام با فاطمی زاویه داشتهاند پس یا باید نام نواب صفوی بر خیابانی نقش ببندد یا فاطمی! بالاخره این گونه شخصیتها که چندبعدی نیز به شمار میآیند، موافقان و منتقدان و حتی مخالفانی دارند، این وظیفه ی شورای شهر است که استانداردهای لازم را رعایت کند نه توجه یک جانبه به خواست و میل و اراده یک جناح سیاسی.»
روزنامه اعتماد نیز از آفتاب و آرمان ملی عقب نمانده و در یادداشتی تحت عنوان «تهران هم مصدق دارد و هم بازرگان»، در توجیه تصمیم شورای شهر تهران به پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی فوت مهندس بازرگان اشاره کرده و نوشت: اين نامگذاري هم مخالفان سرسختي داشت. اين درحالي كه بود كه در زمان درگذشت مهندس بازرگاني، مقام رهبري در پيامي درگذشت او را تسليت گفتند.
*مخالفت فرمانداری با مصوبه شورای شهر*
یک ماه پس از تصمیم شورای شهر، بالاخره هفته گذشته فرمانداری تهران آب پاکی روی دست اصلاحطلبان و حامیان بازرگان ریخته و با نامگذاری خیابانی به نام مرحوم بازرگان، مخالفت کرد.
مخالفت فرمانداری با مصوبه شورای شهر تهران، عصبانیت و واکنش اعضای شورا و دیگر اصلاحطلبان را در پی داشت. حقشناس رئیس کمیته نامگذاری شورای شهر با اعلام اینکه بازرگان اولین نخست وزیر منتخب امام خمینی (ره) بوده و حتی رهبری به ارتحال وی پیام تسلیت فرستادند، از تصمیم فرمانداری انتقاد کرده و گفت: در 20 سال گذشته همه مصوبات نامگذاری تنها جهت اطلاع برای فرمانداری ارسال میشد و در این مدت نیز هیات تطبیق اعتراضی نداشته، اما حالا ورود محتوایی به تصمیمات شورا میکند که این از نوبرانههای این دوره مدیریت شهری است.
شهربانو امانی دیگر عضو شورای شهر نیز در اظهاراتی گفت: بازرگان فرزند هزینهداده این کشور است و متعلق به همه است و جالب است که فرماندار در نامهاش نوشته که کسی بازرگان را نمیشناسد در حالی که وای بر کسانی که بازرگان را نمیشناسند. 30 سال دیر به فکر پاسخگویی به افکار عمومی شدیم که خواهان نامگذاری خیابانی به نام بازرگان بودند و جالب است که بعد از مرگ هم برخیها آنها را تحمل نمیکنند.
در ادامه این اظهار نظرها، علی مطهری که گویا اظهارات سطحی و عوامانه برای او، تبدیل به یک رویه شده و اگر درباره هر موضوعی، ولو اینکه دربارهاش اطلاعاتی نداشته باشد، اظهار نظر نکند، آرامش پیدا نمیکند، در یادداشتی برای روزنامه اعتماد، مخالفت با تغییر نام خیابان سازمان آب به بازرگان را جفا به بازرگان دانست.
در یادداشت مطهری آمده است: در خبرها آمده بود كه هيات تطبيق فرمانداري تهران با پيشنهاد نامگذاري يكي از خيابانهاي تهران به نام «مهندس بازرگان» از طرف شوراي شهر تهران مخالفت كرده و ايشان را در رديف شخصيتهاي انقلاب نپذيرفته است. البته مايه تاسف شد، بيشتر از آن جهت كه چرا برخي مراجع تصميمگيري در كشور درباره موضوعات مربوط به خود كماطلاع يا دچار جمود فكري هستند.
علی مطهری در ادامه یادداشتش با انقلابی خواندن بازرگان و در سرپوش گذاشتن بر فاصله بازرگان با انقلاب اسلامی نوشته است: اينكه فردي در موضوعي، نظري غير از نظر رسمي نظام داشته باشد دليل بر انقلابي نبودن او و پياده كردن وي از قطار انقلاب نيست. با اين
هدایت شده از ۰اماده
روش، در نهايت چند نفر بيشتر در دايره انقلاب باقي نميمانند. مثلا مهندس بازرگان با تسخير سفارت امريكا مخالف بود؛ عقيدهاي كه امروز بسياري از انقلابيون حتي برخي تسخيركنندگان دارند. يا او با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر مخالف بود، باز عقيدهاي كه امروز بسياري از افراد دوستدار انقلاب ابراز ميكنند. اينها دليل نميشود كه ما افراد را غيرانقلابي بدانيم و با نامگذاري يك خيابان به نام مهندس بازرگان با آن سابقه درخشان در نهضت اسلامي مخالفت كنيم.
البته این اولین باری نیست که مطهری چنین اظهارات عوامانهای ارائه میدهد و همانطور که در بالا آمد، اظهار فضل احساسی و سطحی از سوی او، تبدیل به رویه شده است. علی مطهری در بهمن ماه سال 97 نیز در برنامه رو در رو، در رابطه با نامههای امام خمینی درباره نهضت آزادی و مرحوم منتظری اعلام کرد که این نامه ها منسوب به امام نیست. اظهاراتی که کذب بودنش همان ایام و از سوی بیت امام خمینی(ره) به اثبات رسید.
*نسبت بازرگان با انقلاب اسلامی چیست؟*
اکنون که نظرات و دلایل اصلاحطلبان برای دفاع از مهندس بازرگان و نامگذاری خیابانی به نام او را مرور کردیم، خالی از فایده نیست که نگاهی هم به روایتی که تاریخ از بازرگان و عملکردش ارائه میدهد داشته باشیم تا ببینیم آیا بازرگان آنطور که اصلاحطلبان میگویند انقلابی و سزاوار نامگذاری یک خیابان به نام وی بوده است؟
از آنجایی که اعضای شورای شهر و علی مطهری در توجیه نامگذاری خیابانی به نام مرحوم بازرگان، صرفاً به انتخاب او از سوی امام بهعنوان رئیس دولت موقت و پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی درگذشت بازرگان اشاره کردند، ما نیز به بازخوانی نظرات امام خمینی و حضرت آیتالله خامنهای درباره بازرگان اکتفا میکنیم.
نظر امام خمینی درباره مرحوم بازرگان و نهضت آزادی
اصلاحطلبانی که در توجیه نامگذاری یک خیابان به نام مهندس بازرگان او را مورد تأیید امام خمینی میدانند، احتمالاً مطلع نیستند که بنیان گذار انقلاب اسلامی در نامهای که فروردین ماه سال 68 خطاب به مرحوم منتظری نوشتند، درباره انتخاب بازرگان بهعنوان رئیس دولت موقت اعلام کردند: والله قسم، من با نخستوزیری بازرگان مخالف بودم.»
حضرت امام(ره) در منشور روحانیت نیز درباره بازرگان و انتخاب او بهعنوان رئیس دولت موقت گفتند: من امروز بعد از ده سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته اعتراف میکنم که بعضی از تصمیمات اول انقلاب در سپردن پست ها و امور مهمه کشور به گروهی که عقیده خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشته اند، اشتباهی بوده است که تلخی آثار آن به راحتی از میان نمی رود. گرچه در آن موقع هم من شخصا مایل به روی کار آمدن آنان نبودم ولی با صلاحدید و تایید دوستان قبول نمودم و الان هم سخت معتقدم که آنان به چیزی کمتر از انحراف انقلاب از تمام اصولش و حرکت به سوی آمریکای جهانخوار قناعت نمی کنند، در حالی که در کارهای دیگر نیز جز حرف و ادعا هنری ندارند. امروز هیچ تاسفی نمی خوریم که آنان در کنار ما نیستند چرا که از اول هم نبوده اند. انقلاب به هیچ گروهی بدهکاری ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان خود را به گروه ها و لیبرال ها میخوریم.
قبل تر از اینها، امام خمینی(ره) در بهمن ماه سال 66 و خطاب به حجتالاسلام محتشمیپور، نظر خود درباره مرحوم بازرگان و نهضت آزادی را اینطور بیان میکنند: در موضوع نهضت به اصطلاح آزادی مسائل فراوانی است که بررسی آن محتاج به وقت زیاد است. آنچه باید اجمالاً گفت آن است که پرونده این نهضت و همینطور عملکرد آن در دولتِ موقتِ اولِ انقلاب شهادت میدهد که نهضت به اصطلاح آزادی طرفدار جدی وابستگی کشور ایران به امریکا است، و در اینباره از هیچ کوششی فروگذار نکرده است؛ و حمل به صحت اگر داشته باشد، آن است که شاید امریکای جهانخوار را، که هرچه بدبختی ملت مظلوم ایران و سایر ملتهای تحت سلطه او دارند از ستمکاری اوست، بهتر از شوروی ملحد میدانند. و این از اشتباهات آنها است.
در هر صورت، به حسب این پروندههای قطور و نیز ملاقاتهای مکرر اعضای نهضت، چه در منازل خودشان و چه در سفارت امریکا و به حسب آنچه من مشاهده کردم از انحرافات آنها، که اگر خدای متعال عنایت نفرموده بود و مدتی در حکومت موقت باقی مانده بودند ملتهای مظلوم بویژه ملت عزیز ما اکنون در زیر چنگال امریکا و مستشاران او دست و پا میزدند و اسلام عزیز چنان سیلی از این ستمکاران میخورد که قرنها سر بلند نمیکرد، و به حسب امور بسیار دیگر، نهضت به اصطلاح آزادی صلاحیت برای هیچ امری از امور دولتی یا قانونگذاری یا قضایی را ندارند؛ و ضرر آنها، به اعتبار آنکه متظاهر به اسلام هستند و با این حربه جوانان عزیز ما را منحرف خواهند کرد و نیز با دخالت بی مورد در تفسیر قرآن کریم و احادیث شریفه و تأویل های جاهلانه موجب فساد عظیم ممکن است بشوند، از ضرر گروهکهای دیگر، حتی منافقین ای
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید جواد هاشمی پدرم آهنگساز زمان شاه بود و مادرم روضه خوان بخاطر همین طلاق گرفتن!
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
طرح « بیلگیتس» برای کاهش جمعیت جهان
سخنرانی « بیل گیتس»حدود ده سال پیش:
🔹در حال حاضر ۶.۸ میلیارد نفر در جهان زندگی میکنند و این عدد در آیندهای نزدیک به ۹ میلیارد نفر در دنیا میرسد اما اگر ما اقدامات مناسبی بهروی واکسیناسیون جدید، بهداشت و درمان و مراقبتهای تولید مثل انجام دهیم.
🔹میتوان جمعیت حال حاضر زمین یعنی ۶.۸ میلیارد نفر را ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش داد.
🔸رضا منتظر پزشک، نویسنده و پژوهشگر طب سنتی: احتمالتی مبنی بر اقدام دشمن برای اجرای «حملات بیولوژیک» از طریق واکسنهای وارداتی وجود دارد.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🔷دفعي نبودن نظام¬سازي
🔺نظامسازی - كه گفتیم امام بزرگوار ما بر اساس مبانی فقهی، نظامسازی كرد - یك امر دفعی و یكباره نیست، معنایش این نیست كه ما یك نظامی را بر اساس فقه كشف كردیم و استدلال كردیم و این را وسط گذاشتیم و این تمام شد؛ نه، اینجوری نیست. نظامسازی یك امر جاری است، روزبهروز بایستی تكمیل شود، تتمیم شود. ممكن است یك جائی اشتباه كرده باشیم، اما مهم این است كه ما بر اساس این اشتباه، خودمان را تصحیح كنیم، خودمان را اصلاح كنیم. این جزو متمم نظامسازی است.در دیدار اعضاى مجلس خبرگان رهبرى 17/6/1390
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ باید پشت حرفهای مطهری و بهشتی، سنگر بگیریم
🎙 #رحیم_پور:
💬 به جای اینکه بعد از گذشتِ چهل سال از انقلاب، جرأت عبور از مطهری را داشته باشیم، باید به چهل سال پیش برگردیم که به خدا این حرفها را مطهری و بهشتی گفتهاند.
💬 داریم فاصله میگیریم از سخنان امام و مطهری و بهشتی و اینهایی که در دهه پنجاه و شصت، حرفهایشان به عنوان شاخصهای انقلاب اسلامی بود.
🔺 ارزشها و اصول انقلاب اسلامی، اصولی مبهم و غیر مشخص نیست که هر کسی بنا به خواست خود تفسیری از آن ارائه دهد. برای شناخت اصول یک انقلاب بایست به سراغ متفکرین و ایدئولوگهای اصلی آن انقلاب رفت. باید دید آن کسانی که انقلاب کردند، می خواستند چه چیزی را محقق کنند. نه اینکه بنشینیم و با خودمان فکر کنیم و براساس میل و سلیقه برای انقلابی بودن یا نبودن آدمها ملاک و معیار بگذاریم.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
#روزنامه_کیهان
دوشنبه 31 شهریور ۱۳۹۹
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
آرام بلندپز مجری شبکه سلطنت طلب من و تو به #تعرض_گروهی اشاره میکند‼️ تا مدتها بخاطر این اتفاق تلخ دچار افسردگی بوده.......❗️
پ.ن:
با شرافت نداشته تان دم از دفاع از حقوق زنان ایرانی می زنید؟؟ #مسیح_علینژاد وطن فروش وکفتاران طرفدار بی حجابی زنان و مدعیان چشم و دل سیری! چرا لب فرو بسته اید؟؟
#حجاب
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🎥 #امام_خامنهای :
رفتن به پیادهروی #اربعین فقط متوقف به صلاحدید ستاد کروناست.
اگر گفتند نه، که تا الان اینطور گفتهاند، همه باید تابع و تسلیم باشند. به جای رفتن به مرز، از خانه اظهار ارادت کنیم.
❤️صلی الله علیک یا اباعبدالله😭
#کرونا
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
👇مگه داریم؟؟😐😐
💢 آزادی بیان و فیلترینگ
از روز یکشنبه به دستور ترامپ دو نرم افزار پیام رسان وی چت و تیک تاک در آمریکا #تحریم و فیلتر خواهند شد.‼️
مگه اونجا آزادی نبود؟
مگه اونجا هم فیلترینگ دارن؟
حالا چرا میخواد #فیلتر کنه؟
چون دقیقا مثل شرکت تلگرام که حاضر نشد سِرور خودش رو بیاره ایران، این نرم افزارها هم حاضر نشدن در نتیجه دولت آمریکا تصمیم گرفت خیلی فوری اونها رو فیلتر و محدود کنه
بفرست واسه روشنفکرای داخلی و آمریکا
دوست
#غرب_بدون_روتوش
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
❌ چرا #جنگ ایران و عراق، بعد از آزادی خرمشهر ادامه یافت❓
✅ پاسخ ✅👆
#دفاع_مقدس
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
﷽
🔴 ماجرای تدریس زبان چینی در مدارس ایران چیست⁉️
🔹اخیرا خبری تحت عنوان در دستور کار قرار گرفتن تدریس زبان چینی در مدارس ایران، توسط شبکههای معاند و اکانتهای اینستاگرامی و توئیتری منتشر شده است.
🔸بر اساس این خبر ادعا شده است، 👈تصرف چین بر ایران همهجانبه شده بهشکلی که حتی مدارس هم قرار است شروع به تدریس #زبان_چینی کنند.‼️
🔹با بررسیهای انجام شده در مرکز مقابله با شایعات سایبری، مشخص شد این بزرگنماییها صحت ندارد و قضیه از این قرار است که در برنامه درسی ملی و مصوبات شورای عالی، تدریس زبانهای انگلیسی، فرانسه، آلمانی، ایتالیایی، اسپانیایی و روسی تصویب و به رسمیت شناخته شده است؛ در واقع از گذشته، امکان انتخاب و تدریس زبانهای دیگر هم وجود داشته و انتخابی بوده، هرچند زبان انگلیسی زبان غالب است.
🔸در بررسیها همچنین مشخص شد، #دانشآموز حق انتخاب دارد و سازمان پژوهش باید برای زبانهای مطرح و مهم دنیا که تعامل بیشتری با آنها داریم برنامه درسی و محتوای لازم را آماده کند و اختیار با دانشآموز است که خودش انتخاب کند، بخواند و ارزشیابی هم از همان زبان خارجی به عمل بیاید.
🔹همچنین مشخص شد، این احتمال وجود دارد که بحث زبانهای خارجی دیگر هم برای سال آینده به طور جدی مطرح شود.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi