🔴رأی موافق مجلس به تفحص از عملکرد خودروسازان
♦️نمایندگان مجلس با تحقیق و تفحص از بررسی عملکرد شرکتهای خودروسازی در خصوص کیفیت و قیمت خودرو موافقت کردند.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺آقایان حق دارند اجازه برگزاری تریبون دو طرفه برای نقد برجام در صدا و سیما را ندهند؛ اندک آبرویی هم که دارند میرود و دست جریان تحریفشان رو میشود
🔺امام خامنهای: اگر #جریان_تحریف شکست بخورد، جریان تحریم قطعاً شکست خواهد خورد.
🎥 بازنشر این مناظره تاریخی به مناسبت پنجمین سالگرد تیتر «امضای کری تضمین است» در روزنامه شرق
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
◄ استفاده ابزاری از «عادل» برای دوقطبی سازی کاذب/
یکی از ترفندهای عملیات روانی، «تولید سوژههای جنجالی» با هدف مشغولسازی افکار عمومی و انحراف آنها از مسائل اصلی است. این سوژهها باید در فواصل کوتاهمدت طراحی شده و قابلیت «دوقطبی سازی» در جامعه را داشته باشد. کنفدراسیون فوتبال آسیا که نهادی ورزشی و مدعی عدم سیاسیکاری است، در اقدامی غیرورزشی و کاملاً سیاسی و البته همراستا با تحریمهای آمریکا علیه صداوسیما، از حضور گزارشگران آن در قطر ممانعت به عمل آورد و در عوض اجازه گزارش این بازی توسط فردوسی پور را داد. این اتفاق عجیب، با استقبال کمنظیر جریان اصلاحطلب و دولتیها قرار گرفت تا از این طریق موضوع جدیدی برای مشغول کردن جامعه فراهم شود.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
اجرای قانون «اقدام راهبردي براي لغو تحريمها» با تفسیر دولتی!
«ابراهيم عزيزي»، عضو کميسيون امنيت ملي مجلس با اشاره به اظهارات اخير رئیسجمهور پيرو اجراي «اقدام راهبردي براي لغو تحريمها» بر اساس تفسير دولت، گفت: «قانون «اقدام راهبردي براي لغو تحريمها» در نوع خود بینظیر است و در راستاي اقتدار بخشی به ايران و صنعت هستهاي کشور تهيه شد. دولت حق هیچگونه تفسير در اين قانون را ندارد. اگر قرار باشد تفسيري در راستاي این قانون صورت گيرد، مجلس اين وظيفه را بر عهده دارد و دولت در جايگاهي نيست که بتواند قانون را تفسير کند». عزيزي با بيان اينکه رئیسجمهور تکليف اجراي قوانين را بر عهده دارد، اظهار داشت: «رئیسجمهور نميتواند قوانيني که به مذاقشان خوش ميآيد، اجرا و ساير قوانين را اجرا نکند. مگر رئیسجمهور ميوه خريداري ميکند که بگويد ميخواهد ميوه سوا کرده را خريداري کند». اين نماينده مجلس با بيان اينکه رئیسجمهور بايد بدون هيچ عذري قانون «اقدام راهبردي براي لغو تحريمها» را اجرا کند، تأکید کرد: «ما [مجلس] در اين قانون جرم انگاري کرده و عدم اجراي اين قانون از سوي رئیسجمهور و ساير مسئولين تبعات دارد».
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🔴 قاضی زاده هاشمی نائب رئیس مجلس: آقای رئیس جمهور حقوق دان! چرا حداقل با معاون حقوقی خود مشورت نمی کنید
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
❇️مردم سالاری دینی (1)
💠چیستی و مفهوم مردم سالاری دینی
🔻واژه «مردم سالاری دینی»، اصطلاح تازه ای در گفتمان سیاسی دنیاست که در بستر مبانی سیاسی اسلام و متأثر از آموزه های نبوی و علوی روییده و بر آن است تا ضمن پاسداشت حقوق مردم در حوزه سیاست و اداره امور جامعه و پرهیز از الگوهای حکومتی استبدادی، رعایت اصول و مبانی ارزشی را بنماید و بدین ترتیب، نظام اسلامی را از الگوهای سکولار غربی تمییز دهد. برای این منظور، در حکومت اسلامی، روش نوینی مورد توجه قرار گرفته که نه استبدادی و نه لیبرالی است.
🔸مقام معظم رهبری از این روش حکومتی، به «مردم سالاری دینی» تعبیر نموده اند، و در توضیح آن می فرماید: «این مردم سالاری (دینی) به ریشه های دمکراسی غربی مطلقاً ارتباط ندارد؛ این یک چیز دیگر است. اولاً مردم سالاری دینی دو چیز نیست؛ این طور نیست که ما دمکراسی را از غرب بگیریم و به دین سنجاق کنیم تا بتوانیم یک مجموعه کاملی داشته باشیم؛ نه، خود این مردم سالاری هم متعلق به دین است. مردم سالاری هم دو سر دارد... یک سر آن عبارت است از این که تشکیل نظام به وسیله اراده و رأی مردم صورت بگیرد؛ یعنی مردم نظام را انتخاب می کنند؛ دولت را انتخاب می کنند... انتخاب مردم یکی از دو بخش مردم سالاری دینی است.
🔹مردم بایستی انتخاب کنند، بخواهند، بشناسند و تصمیم بگیرند تا تکلیف شرعی درباره آنها منجز بشود. بدون شناختن و دانستن و خواستن، تکلیفی نخواهند داشت. سر دیگر قضیه مردم سالاری (دینی) این است که حالا بعد از آن که من و شما را انتخاب کردند، ما در قبال آنها وظایف جدی و حقیقی داریم...»
به طور خلاصه در تبیین مفهوم مردم سالاری دینی، می توان چنین بیان نمود:
مردم سالاری دینی، ناظر به مدلی از حکومت است که بر مشروعیت الهی و مقبولیت مردم و در چارچوب مقررات الهی استوار است و در راستای حق مداری، خدمت محوری و ایجاد بستری برای رشد و تعالی مادی و معنوی، ایفای نقش می کند. این مدل، بر دو پایه استوار است:
1️⃣ از سویی ریشه در آموزه های وحیانی دارد
2️⃣ این آموزه ها را از رهگذر خواست و اراده مردم دنبال می کند
🔻از این رو در نظام مردم سالاری دینی، نظام سیاسی بر دو رکن الهی و انسانی استوار است و این نظام با در نظر داشتن اصول اعتقادی اسلام، رابطه مردم و حکومت را تبیین می کند.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
◄ خان آخر اصلاح قانون انتخابات/ «نجات الله ابراهیمیان»، حقوقدان و عضو پیشین شورای نگهبان در خصوص طرح جدید مجلس برای اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری، گفت: «بسیاری از محدویتهایی که در طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری آمده، بر اساس رویه قبلی شورای نگهبان مغایر قانون اساسی است. در سال 87 هم مطرح شد و به علت مغایرت با قانون اساسی کنار گذاشته شد. با تلقی رویه شورا در گذشته، این طرح مغایر قانون اساسی شناخته خواهد شد. در طرح جدید مجلس که بهتازگی مصوب شد، شرایط تحصیلی و مدیریتی خاصی برای کاندیداها در نظر گرفته شده است که با تصویب آن توسط شورای نگهبان، سوژههای ناب روزهای ثبتنام ریاست جمهوری برای خبرنگاران، امکان نامزدی را نخواهند داشت.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🔴اساتید و مدرسین حوزه علمیه ودانشگاه میتوانند کاندیدای ریاست جمهوری شوند
♦️نمایندگان مجلس امروز (سهشنبه، ۲ دی) مجلس شورای اسلامی، با الحاق یک بند به ماده یک طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری با ۱۳۶ رأی موافق، ۸۵ رأی مخالف و ۱۱ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۸ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
♦️در این بند الحاقی آمده است: اساتید دانشگاه با رتبه استاد تمام، دانشیار با ۱۰ سابقه تدریس و مدرسین حوزه علمیه با ۱۰ سال سابقه تدریس در سطوح عالی حوزههای علمیه میتوانند در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کنند.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
پیاده دشمن شدن، هنر نیست
🔹 بهتر از هر کس می داند که مجلس، طبق اصول متعدد قانون اساسی، مسئول نظارت بر عملکرد دولت است و حتی می تواند گوش رئیس جمهور را در صورت عدم کفایت بگیرد و از مدیریت کنار بگذارد. با این وجود، چرا ادعا می کند مجلس نباید بر عملکرد دولت نظارت کند؟ و چرا اصرار دارد هر روز مجادله تازه ای به راه اندازد؟
♦️دست او پس از هفت سال وعده و پشت هم اندازی، خالی تر از همیشه است. می داند که مقبولیتش نزد مردم، به زیر ده درصد رسیده و هر روز مورد دعای خاص (!) ده ها میلیون ایرانی است. بنابراین می خواهد با زدن زیر میز، به زعم خودش، بازی را تغییر دهد.
🔹امی داند تا هفت هشت ماه دیگر، نامی از او جز به ملامت و مذمت نخواهد ماند. می داند که سال 94 وقتی برجام اعلام شد، به پایان رسید و پنج سال بعدی را فقط وقت کشی کرده است؛ خود را گرفتار کارنامه پر خسارت خویش می داند و بنابراین، وانمود می کند کار بلد بود، اما نگذاشتند کار کند!
♦️می داند ثبات کشور، برای نظام چقدر مهم است؛ همان گونه که دقیقا می داند دشمنان تحقیر شده، برای برای به هم زدن ثبات ایران چه تدارک پر حجمی می کنند.
می داند که نظام، بی ثبات شدن چند ماهه دولت را صلاح کشور نمی داند. بنابراین حاشیه ها ومجادلاتی را برمی سازد که اتفاقا مطلوب دشمن است.
🔹آقای روحانی در چند ماه باقی مانده از دوره اش، دو انتخاب بیشتر ندارد؛ به مسیر خدمتگزاری برگردد و جبران کند؛ یا این که بر خط خطا اصرار ورزد و هزینه های جدید برای کشور بتراشد. در بازی دوم، لاجرم مجبور است مهره پیاده شطرنج دشمن شود؛ مهره ای که قبل از همه قربانی می شود.
♦️برخی توهمات زرنگی، عین بیخردی است، انسان را طعمه شیاطین می کند؛ و از آن جمله است فهم غلط از تحمل خدا و بندگان مومن او و مهلتی که می دهند. این مهلت، برای جبران، یا بسته شدن راه عذر است، و نه مجال حرمت شکنی بیشتر.
🔹عاقل واقعی اگر دنبال حُسن عاقبت است، از استدراج و املاء و امهال خداوندی که در سیره بندگان مومنش جاری است، غافل نمی شود و حمل بر ندانستن یا نتوانستن نمی کند. "سَنَسْتَدْرِجُهُمْ مِنْ حَیْثُ لَایَعْلَمُون وَأُمْلِی لَهُم إِنّ کَیدی مَتین" و "إِنَّما نُملی لَهُم لِیزْدَادُوا إِثْما وَلَهُم عَذابٌ مُهین"
♦️مقتدای انقلاب و نیروهای انقلابی در ارکان نظام، به امیر مومنان (ع) تاسی کرده اند که پس از هزیمت پیمان شکنان جمل فرمود "مَا زِلْتُ أَنْتَظِرُ بِكُمْ عَوَاقِبَ الْغَدْرِ وَ أَتَوَسَّمُكُمْ بِحِلْيَةِ الْمُغْتَرِّينَ حَتَّى سَتَرَنِي عَنْكُمْ جِلْبَابُ الدِّينِ وَ بَصَّرَنِيكُمْ صِدْقُ النِّيَّةِ".
🔹"من همواره منتظر عواقب پيمانشكنى شما بودم و نشانه فريب خوردگان را در شما مىديدم ولى به خاطر استتار شما در لباس دين بود كه از شما چشم پوشيدم (و راز شما را افشا نكردم) در حالى كه صفاى دل، مرا از درون شما آگاهى مىداد (و از نيرنگهاى شما آگاه بودم)". خطبه چهارم نهج البلاغه
#محمد_ایمانی
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
❇️مردم سالاری دینی (2)
💠اصول و الزامات مردم سالاری دینی
🔻مردم سالاری دینی در اصول با دیگر مردم سالاریهای جهان متفاوت است که اصول مهم آن بدین شرح است:
🔹1- اصل ایمان مداری: جامعه ای که بر اساس قوانین الهی و حاکمیت حق برنامه ریزی شده باشد اصل اولیش حفظ بنیانهای عقیدتی و فکری است. وظیفه حکومت اسلامی این است که نسبت به حفظ دین مردم و تقویت پایه های اعتقادی آنها همت گمارد و جامعه را از تزلزل و انحرافهای اخلاقی و ارزشی برهاند.
🔸2- اصل مردم گرایی: جامعه ای که بر مبنای قوانین الهی و حاکمیت خداوند شکل می گیرد بعد اساسی آن، نقش و جایگاه مردم است که بر اساس آن، مردم، مسؤولان، خدمتگزاران و معتمدان خود را برای ایفای نقش کارگزاری انتخاب می کنند و حاکمان نیز پس از انتخاب به مردم جوابگو خواهند بود.
🔹3- اصل قانون محوری: در همه نظامهای مردم سالار نیز رعایت قانون و قانون محوری، از اصول اولیه است. مقام معظم رهبری نیز یکی از اصول مردم سالاری دینی را قانون محوری بیان می کند. ایشان تحقق همه فضایل، آرمانها و اهداف را در سایه قانون و عدالت می داند و عدالت را نیز تنها در صورت استقرار قانون ممکن می شمرد.
🔸4 - شایسته سالاری: بر اساس دیدگاه اسلامی، عادلترین، آگاهترین، باتقواترین و باتدبیرترین افراد به سمت کارگزاری حکومت اسلامی گمارده می شوند.
🔹5 - اصل آگاهی: اگر عنصر اصلی مردم سالاری (انتخاب و تجلی اراده مردم در عرصه تصمیم گیری سیاسی اجتماعی) بر پایه معرفت و شناخت کافی نباشد محتوای مردم سالاری دینی رعایت نشده است. به همین جهت، باید آگاهی و معرفت کافی در خصوص اهداف مردم سالاری و عنوانهای مورد نظر برای انتخاب شدن وجود داشته باشد و رفتارهای انتخابی نیز بر همان اساس سامان پذیرد. حتی تکلیف و وظیفه ای نیز که در مشارکت مردمی وجود دارد منوط به شناخت است و بدون شناختن، دانستن و خواستن تکلیفی در این زمینه محقق نمی شود.
🔺6 - رضایت محوری: در نظام اسلامی که مردم محوریت دارند رعایت رضایت مردم و برآوردن نیازهای آنان، از اساسی ترین پایه های نظام محسوب می شود و در نظام اسلامی که مردم ولی نعمتان جامعه اند باید از نظام اسلامی راضی باشند و این امر با خدمتگزاری خالصانه مسؤولین و ملاحظه نظرات مردم، محقق می شود.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
#کرونا قمی یا انگلیسی؟!
🔴 چرا کسی به پروازها از مبدأ انگلستان اعتراض نمیکند؟ بهتر است بگویید کرونای جدید از قم تا همه اعتراض کنند!
🔺کرونای انگلیسی #جدید که جهش پیدا کرده بسیار ویران کننده است.
به صورتی که برخی کشورهای اروپایی پروازها به انگلیس را لغو و بخشی از مردم لندن شهر را تخلیه کردند.
امــــا در ایران کسی تذکر جهت لغو پروازها از اروپا نداد.چرا؟
چطور است به جای لندن بگوییم قم وبه جای ایرلانهای غربی بگوییم ماهان تا اعتراض شود؟
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🔺سخنگوی دولت: مشکل خرید واکسن بهخاطر FATF است؛ دولت قبلا نیز اعلام کرده بود که نپیوستن به آن، آثار خود را نشان خواهد داد!
➕ هرچند جناب #ربیعی در حال "تَکرار" کلک های قبلی شان در زمان قالب کردنِ برجام (کاسبی از نگرانی های مردم و راه انداختن جنگ روانی) هستند اما گویا یادشان رفته که پیش از این رییس کل بانک مرکزی، مشکل خرید واکسن کرونا را تحریمهای آمریکا ذکر کرده (که قرار بود بالمرّه لغو شوند) و #FATF نیز اساسا نهادهای فعال در حوزه اقلام بشردوستانه را دارای ریسک بالا نمیداند!
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi