🔔⭕️ پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت سوانح طبیعی برگزار می کنند:
✅ « #تغییر_اقلیم، #صنایع و #سیاست_گذاری انتشار گازهای گلخانهای در ایران»
🗓شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۲
⏰ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰
🔴 لینک شرکت در وبینار
🔗 https://eseminar.tv/wb122762
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ رهبر معظم انقلاب:
✅ این #دشمن_خبیث_و_ظالم، حالا که #سیلی_را_خورده، سیاست #مظلومنمایی_در_پیش_گرفته، دیگران هم کمکش میکنند؛
✅ رسانههای دنیای #استکبار_کمکش_می_کنند، برای اینکه نشان بدهند این مظلوم است.
✅ #این_مظلومنمایی، صد درصد خلاف واقع و #دروغ_است. این #رژیم_غاصب هر چه هست، مظلوم نیست؛ #ظالم_هست، #متجاوز_هست، #جاهل_هست، #یاوهگو_هست، همهی اینها هست، #امّا_مظلوم_نیست؛ ظالم است.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️📔 سلسله نشستهای حکمرانی آب در ایران (#چالشها و #راهبردها)
⭕️ نشست سوم: #حوضه_آبریز_هریرود
سخنرانان:
✅ #دکتر_علیرضا_عباسی_سمنانی
کارشناس ارشد مسائل ژئوپلیتیک غرب آسیا
✅ #دکتر_مراد_کاویانی_راد
عضو هیئت علمی گروه جغرافیای سیاسی #دانشگاه_خوارزمی
✅ #دکتر_حسن_صدرا_نیا
عضو هیئت علمی دانشکده جغرافیا و علوم محیطی #دانشگاه_حکیم_سبزواری
❌💡🖥 (سخنرانی دکتر صدرانیا به صورت برخط و از طریق اسکای روم خواهد بود)
دبیر علمی نشست:
✅ #دکتر_محمد_حاصلی
دبیر اندیشکده حکمرانی آب #سازمان_جغرافیایی_نیروهای_مسلح
🗓 شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲، ساعت ۱۷
🏡خانه اندیشمندان علوم انسانی، سالن حافظ
🔹برنامه به صورت حضوری برگزار می گردد.
🔹ورود برای عموم آزاد و رایگان است.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️⭕️ برگزاری نشست مشترک ایران و ترکیه با هدف توافق در خصوص موضوعات آبی و مرزی
✅ نشست مشترک #ایران و #ترکیه با محوریت #وزارت_امور_خارجه دو کشور با هدف توافق درباره بخشی از #موضوعات_آبی_و_مرزی ایران و ترکیه برگزار شد.
✅ این نشست به مدت #سه_روز در استان #آذربایجان_غربی و در #پایانه_مرزی_سرو و #اسندره و شهرهای #یوکسک_اوا و #ارومیه برگزار شد.
✅ در این نشست که نمایندگانی از #وزارت_کشور، #وزارت_نیرو، #وزارت_دفاع (سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح) و #فرماندهی_مرزبانی_فراجا و دیگر ارگانهای ذیربط نیز حضور داشتند.
✅ موضوعاتی نظیر #تحویل و #تحول_زمین در #گذرگاه_مرزی_اسندره، #دره_اکمالوک و اثرات ناشی از سازههای متعلق به دو کشور بر بستر #رودخانه_مرزی_بردهرش و سایر موضوعات مشترک مرزی مطرح و پس از توافقهای لازم در سند مشترکی به امضای رؤسای دو هیئت رسید.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❌ تذکر به ارمنستان و پیمانکار بابت آلایندگی ارس
❇️ مدیرکل دفتر برنامهریزی کلان منابع آب و تلفیق بودجه شرکت مدیریت منابع آب:
🛑 #تذکرات_لازم را به طرف #ارمنستانی و #پیمانکار دادهایم و از این سو هم پایش میکنیم که شرایط آبی به گونهای باشد که مخاطرهای شهروندانمان را تهدید نکند.
🔴 #وضعیت_کیفی_آب و بویژه آلودگیها خط قرمز وزارت نیروی ایران است، ما #کارگروههای_مشترک برای بررسی کیفیت داریم و تذکرات لازم در طول سالیان گذشته فراوان به طرف مقابل و پیمانکار معدن داده شده است.
🔴 #پایش_گروهی توسط #وزارت_نیرو و #سازمان_حفاظت از #محیط_زیست و بررسیهای تکمیلی توسط #دانشگاه_علوم_پزشکی_تبریز و همچنین در بخش آبزیان #دامپزشکی انجام میشود و ما به دقت این مسئله را زیر نظر داریم.
🔴 #شبکه_مدار_بسته_جمعآوری_آلودگی تحت فشارهای ایران کامل شده و سدهای باطله راهاندازی و شبکه کامل شده است اما گاهی پیمانکار تخلف میکند. چون سمت ارمنستان قیمت انرژی بالاست بنابراین تخلف میکند تا از پرداخت بالا معاف شود.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ کشاورزی در کشور قطر
✅ خبرنگار الجزیره از ( مزرعه المریدیه ) واقع در #قطر به عنوان بخشی از فعالیت های #نمایشگاه_اکسپو_دوحه_۲۰۲۳ بازدید کرده، جایی که با استفاده از فناوری بخشی از #بیابان به یک #زمین_سرسبز تبدیل شده است.
#کشور_قطر با #متوسط_بارش سالانه #۶۵_میلیمتر و با #تبخیر_رطوبت چندین برابر متوسط جهانی بیابان را تبدیل به زمین زراعی می کند و امنیت غذایی خود را تامین و تضمین می کند و حتی با شیوه ( #ایروپونیک) به صادر کننده زعفران تبدیل می شود.
درحالی که، ایران با #۲۰۰_میلیمتر بارش در حال از دست دادن کشاورزی است و روز به روز از وسعت #جنگل های آن کاسته می شود و اراضی مستعد کشاورزی تبدیل به خانه سازی می شود.
منبع: الجزیره، markuart
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
⭕️ ضرورت توجه به اصول آمايش سرزمين در مديريت منابع آب كشور
❇️ سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور:
✅ نگرانی نسبت به محدوديت #منابع_آب كشور، يك نگراني درست است؛ اما در عين حال بايد #صنعت را بهعنوان #موتور_محركه_رشد_اقتصادی كشور، با هر تدبيری توسعه بدهيم.
✅ #محدوديت_كامل و #ممنوعيت در مديريت منابع آب كشور به صلاح اقتصاد كشور نيست و در بعضی از مناطق كشور، صنعت می تواند ايجاد شود و آب مورد نياز خود را از #آبهای_غيرمتعارف تأمين كند. همچنانكه #بازچرخانی_آب و #تأمين_آب_صنعت_از_پساب، هماكنون در خيلي از نقاط كشور در حال انجام است.
✅ بنابراين نبايد با وضع برخی احكام، صنعت را قفل كرد و توسعه آن را محدود به حاشيههای ساحلی كشور كرد. هرچند اگر سواحل توسعه داده شوند، حتما اقدام بسيار خوبي است. اما نبايد به بهای تعطيل شدن صنعت در داخل كشور باشد.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
17.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️⭕️ مقام معظم رهبری:
✅ #مظلومنمایی را #رژیم_اشغالگر_بهانه قرار داده است #برای اینکه بتواند باز به #ظلم_مضاعف خودش ادامه بدهد.
✅ #حمله_به_غزه، #حمله_به خانههای #مردم، #حمله_به_غیرنظامیان، قتلعام و #کشتار_دستهجمعی مردم غزه.
✅ این #مظلومنمایی_دستاویزی_است_برای اینکه باز بتواند این #جنایت را چند برابر کند. با #مظلومنمایی میخواهد این #جنایات خودش #را_توجیه_کند. این هم یک محاسبه غلط است.
✅ بدانند #سران و #تصمیمگیران_رژیم_غاصب و #حمایتکنندگانشان که همین کار #بلای_بزرگتری_بر_سر_آنها_خواهد_آورد. بدانند #واکنش این ظلمها #سیلی_سنگینتری_بر_رخسار_زشت_آنهاست.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
⭕️ وضعیت بارشی #حوضههای_آبریز
(۲۹ مهر الی ۵ آبان)
❇️ به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات آب، وضعیت کمبارشی در#سال_آبی_جدید در حوضههای آبریز اصلی و درجه دوم کشور همچنان ادامه دارد.
✅ بر این اساس، برای #هفته_منتهی به #۵_آبان_ماه، وقوع بارش برای مناطقی از جنوب کشور مورد انتظار نیست.
✅بر اساس این گزارش، در هفته منتهی به ۵ آبانماه همه حوضه اصلی آبریز کشور دارای بارشهای متفاوتی خواهند بود که #پربارشترین آنها #حوضه_آبریز_فلات_مرکزی و #کمبارشترین هم #حوضه_آبریز_قره_قوم خواهد بود. بر همین اساس پیشبینی میشود:
💧#حوضه_آبریز_فلات_مرکزی بیشینه بارش ۲۷ میلیمتری و متوسط محدوده ۶ دهم میلیمتری را خواهد داشت.
💧برای #حوضه_آبریز_خلیجفارس و #دریای_عمان نیز در هفته منتهی به ۵ آبانماه بیشینه بارش ۱۷.۹ میلیمتری و متوسط بارش سه دهم میلیمتری پیشبینی میشود.
💧#حوضه_آبریز_دریای_خزر در هفته منتهی به ۵ آبانماه بیشینه بارش ۹.۲ میلیمتری و متوسط محدوده چهاردهم میلیمتری را خواهد داشت.
💧همچنین بر اساس پیشبینیها #حوضه_آبریز_دریاچه_ارومیه در هفته منتهی به ۵ آبانماه بیشینه بارش ۷.۵ میلیمتری با متوسط بارش سه دهم میلیمتر را خواهد داشت.
💧#حوضه_آبریز_قره_قوم هم بیشینه بارش چهار دهم میلیمتری با متوسط محدوده صفر میلیمتری را تجربه خواهد کرد.
💧#حوضه_آبریز_مرزی_شرق هم دارای بیشینه بارش پنج دهم میلیمتری و متوسط محدوده بارش صفر میلیمتری خواهد بود.
همچنین دو حوضه آبریز درجه ۲ کشور هم بدون بارش خواهند بود.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
14.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ #طرح_لایروبی_کانال_آشوراده با #۹۵_درصد_پیشرفت به مراحل پایانی خود رسیده است و تا یک ماه آینده به بهره برداری می رسد.
✅ #انتقال_آب_دریا و #لایروبی_کانال_آشوراده یکی از اقدامات ۱۵ گانه نجات #خلیج_گرگان است.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
⭕️ ضرورت تدوین الگو مصرف آب در بخش کشاورزی
✅ بخش #کشاورزی_ایران_الگوی_مصرف_آب_ندارد و با ایجاد #سامانه_نیاز_آبی_گیاهان ( نیاز آب) امیدواریم قدمی در جهت ایجاد الگوی کشور برداشته شود.
✅ در حدود #۶۰_سال است که #موسسه_تحقیقات_خاک_و_آب_ایران بر روی #نیاز_آبی_گیاهان در سراسر کشور فعالیت تحقیقاتی و مطالعاتی دارد و نتایج این مطالعات و تحقیقات را در #پایگاه_اطلاعات_جامع که شامل #اطلاعات_اقلیمی، #گیاه، #خاک_مناطق، #تاریخ_های_کاشت و #برداشت و #عملکرد_گیاهان جمع آوری کرده در سامانه نیاز آبی گیاهان بارگذاری کرده است.
✅ #سامانه_نیاز_آبی در #سال_۱۴۰۱ به عنوان سامانه مرجع در سطح کشور معرفی شد و مورد بهره برداری کشاورزان، محققان و باغداران قرار گرفته است و سامانه نیاز آب توانایی برآورد نیاز آبی گیاهان مختلف در هر در هر نقطه مکان دارد.
✅ اگر #الگوی_مصرف_آب_کشاورزی در ایران برای #گیاهان_گوناگون و #مناطق_مختلف تعریف شود قدمی مثبت برای #استفاده_بهینه و #کاهش_مصرف_آب_کشاورزی در سطح ایران خواهد بود و کمک موثری در #تخصیص و #باز_تخصیص_منابع_آب در مناطق شد و کمک موثری خواهد شد تا از #بحران_کم_آبی عبور بکنیم.
✅ اگر الگو مصرف آب در بخش کشاورزی در سطح کشور اجرایی شود و بر اساس آن به کشاورزان #مجوز_بهره_برداری_از_آب اعطا شود، از آب استفاده بهینه می شود. در این راستا #سامانه_نیاز_آب_گیاهان در جهت تحقق استفاده بهینه آب در کشاورزی ایران است.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO