❇️⭕️ آب صرفهجویی شده در حوزه کشاورزی صرف آبخوانداری میشود.
✅ براساس #جزء_4_بند_ت_ماده_۳۳ اصلاح شده لایحه؛ نسبت به پرداخت هزینه های اجرای عملیات #آب_و_خاک، #بازسازی و #نوسازی_قنوات و #سامانههای_نوین_آبیاری در اراضی کشاورزی به صورت بلاعوض اقدام نماید.
✅ #آب_صرفهجوییشده در #بخش_کشاورزی در طول اجرای برنامه، صرفا بخشی #آبخوان شده و تخصیص آن به سایر مصارف غیر از آب صرف تعادل شرب ممنوع میباشد. درصد کمک بلاعوض و سقف منابع در قوانین بودجه سنواتی لحاظ میشود.
✅ #تبصره_۲ تعرفه آب مصرفی #کشتهای_گلخانهای در شهرکهای #کشاورزی، #نهالستانها و #ایستگاههای_تولید_بذر_و_نهال و #پارکهای_جنگلی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به نرخ مصوب فعالیتهای کشاورزی محاسبه میگردد و مجتمعها و شهرکهای کشاورز ی از مزایای مندرج در #ماده_۸۱_قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت بهرهمند میشوند.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وعده صادق... کمتر از سه ماه دیگر...
❇️ #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی:
✅ من در پیامی که برای شهادت، شهید حججی دادم؛ گفتم: #ما_انتقام_خواهیم_گرفت.
✅ ما باید به #وعده_ی خودمان #صادق باشیم. انتقام؛ #کمتر_از_سه_ماه_دیگر، اعلام #پایان_حکومت_داعش در این کره خاکی خواهد بود.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️⭕️ منطقه مکران در کانون توجه نقشه راه آب کشور
✅ با توجه به نقش #منطقه_مکران در توسعه اقتصادی ایران و تأکیدات اسناد بالادستی، در #نقشه_راه_آب_کشور به این منطقه توجه ویژهای شده است.
✅ در نقشه راه آب کشور، مقادیر متنابهی آب برای توسعه #شرب و #صنعت منطقه #مکران و #نوار_ساحلی لحاظ شده است.
✅ در این راستا با توجه به سناریوسازیهای انجام شده براساس نرخ رشدهای مختلف، برآوردهای لازم برای تخمین آب مورد نیاز این منطقه انجام و به عنوان بخشی از توسعه استانهای #سیستان و #بلوچستان و #هرمزگان در نظر گرفته شده است.
✅ به طور مثال در افق نقشه راه آب کشور، تأمین نیازهای استان #هرمزگان از دریا به میزان #۳_برابر_افزایش خواهد یافت.
✅ با توجه به اینکه در سیاستهای توسعه #اقتصاد_دریامحور که اخیراً از سوی مقام معظم رهبری به #سران_قوا و #مجمع_تشخیص_مصلحت_نظام ابلاغ شد نیز #سواحل، #جزایر، #پس_کرانهها و #منطقه_مکران مورد توجه ویژه قرار گرفته، نقشه راه آب کشور قابلیت انطباق و سازگاری با اهداف مورد نظر در سیاستهای توسعه اقتصاد دریامحور را دارد.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
22.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️❇️ سدهای زیرزمینی....
✅ #سدهای_زیرزمینی به مانعی گفته می شود که در مسیر جریان #آبهای_زیرزمینی و در یک #لایه_آبدار_طبیعی یا #مصنوعی قرار داده شده و وضعیت جریان آب را اغلب به منظور #ذخیره_آب_زیرزمینی تغییر می دهد.
✅ استفاده از شیوه #سد_زیرزمینی برای #ذخیره_آب در کشورهایی مانند ایران که سطح آب زیرزمینی نسبت به فصول مختلف نوسان بالایی دارد شیوه مناسبی تلقی می شود و موجب افزایش تاب آوری می شود.
✅ بر اساس متون علمی منتشر شده در زمینه منابع ذخیره آب زیرزمینی این منابع به ۲ دسته کلی طبیعی و مصنوعی تقسیم بندی می شود که در نوع مصنوعی این مخازن بشر به صورت یک پارچه و یا جزئی در زیر زمین سازههایی را ایجاد و به کمک آن آب را ذخیره می کند.
منبع: حمیدرضا رمضانی
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
موجیم و هوای صخره در سر داریم....
به کانال #اندیشکده_حکمرانی_آب بپیوندید
لینک کانال: https://eitaa.com/WaterGovernanceThinkTankNGO
ارتباط با مدیر کانال: @MHDNGO
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ❇️⭕️🌹واکنش #مردم_فلسطین پس از دیدن تصویر #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️⭕️ پتانسیل استفاده از #پنل_خورشیدی_شناور: راهکاری برای تولید برق و #کاهش_تبخیر_آب
🗓يكشنبه: ۲۱ آبانماه
🗓ساعت: ۱۴:۰۰
🔗https://vroom.shirazu.ac.ir/werc
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️⭕️ رئیس سازمان مدیریت بحران کشور:
✅ #تغییرات_آب_و_هوایی امروز جهان را با #۳۴_چالش بسیار جدی مواجه کردا است. تغییرات آب و هوایی باعث میشود #شدت_بارش در منطقهای بهگونهای باشد که امکانات امور برای این دبی ایجاد شده به وجود نیاید.
✅ در هفته گذشته در دو روز، #طی_۶۷_دقیقه نزدیک به #۷۰_میلیمتر_باران بارید که مشخص است #رودخانهها توانایی عبور #دبی_ورودی را ندارند که این مسئله ما را دچار مشکل میکند.
✅ #۱۴۴_هزار و #۶۲۰_کیلومتر_رودخانه در سراسر کشور داریم. از این تعداد حدود #۴_هزار و #۸۱۰_کیلومتر آن از مناطق مسکونی #شهری به #روستایی عبور میکند که نیاز است تمام رودخانه #گریدبندی شوند.
✅ #گریدبندی_رودخانهها از بردن گل و لای و آوردهها به سایر مناطق و طبیعتاً از فرسایش پایههای زیرپل جلوگیری میکند و رودخانه سالم میماند.
✅ #هوشمندسازی_لایهرودخانهها مهم است. #وزارت_نیرو موظف است #رودخانههای_سطح_کشور هم #بستر و #حریم را در اختیار #مدیریت_بحران قرار دهند تا به مردم اطلاعرسانی شود و در این زمینه تسهیلات کمبهره در نظر بگیرند تا این حرایم آزاد شود.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️⭕️نخستین پروانه الکترونیکی صلاحیت حفاری چاههای آب صادر شد
✅ به منظور انجام #تکالیف_قانونی مبنی بر #صدور_مجوزهای_کسب_و_کار از طریق #درگاه_ملی_مجوزها، پس از انجام هماهنگیهای لازم با #مرکز_ملی_مطالعات،_پایش و #بهبود_محیط_کسب_و_کار وزارت امور اقتصاد و دارایی و ایجاد زیرساخت مربوطه در #شرکت_مدیریت_منابع_آب_ایران، نخستین #پروانه_الکترونیکی_صلاحیت_حفاری_چاه_های_آب صادر شد.
✅ همچنین هماهنگی لازم برای #صدور_الکترونیکی_پروانه_صلاحیت_نظارت بر حفاری انجام و زیرساخت مورد نیز فراهم شده است. بنابراین از این پس این مجوزها از طریق درگاه مربوطه صادر خواهد شد و نیاز به مراجعه حضوری متقاضیان و ارائه مدارک کاغذی برای این منظور لازم نیست.
✅ در حال حاضر دو مجوز برای کسب و کارهای #تأمین_آب_شرب به صورت الکترونیکی صادر میشوند اما برای استفاده در #صنایع و متقاضیان صنعتی ساز و کارهای مربوطه در دست اقدام است.
✅ براساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار و ساماندهی صدور مجوزهای کسب و کار، #سامانه_صدور_مجوزها توسط #وزارت_امور_اقتصادی_و_دارایی راهاندازیشده است و #تمامی_دستگاهها مکلف هستند تا هرگونه #مجوز_کسب_و_کار را از طریق این سامانه به متقاضیان ارائه کنند.
✅ همچنین #زمان_پیگیری_درخواستها از طریق سامانه مذکور #قابل_رصد و #پیگیری است؛ از اینرو #صدور_مجوز_صلاحیت_شرکتهای_حفاری برای فعالیت در #حوزه_آب از طریق درگاه مذکور فعال و در #آبان_ماه_۱۴۰۲ نخستین مجوز مربوطه به صورت برخط صادر شد.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️❌ لایروبی بیش از ۴۰۰ کیلومتر از رودخانههای کشور در ۶ ماهه نخست سال (۱)
✅ در #۶_ماهه_نخست_سال_۱۴۰۲ بیش از #۴۰۰_کیلومتر_لایروبی و حدود #۴۰_کیلومتر_ساماندهی در #رودخانههای_کشور انجام شدهاست.
✅ اعتبار پیشبینی شده برای #طرح_ملی_متمرکز_رودخانه حدود #۴۶۰_میلیارد_تومان است که تاکنون حدود -۲۰_درصد آن #تخصیص یافته است.
✅ حدود #۸_هزار_سازه_تقاطعی غیر اصولی در مسیر رودخانههای کشور شناسایی شده اند. #لیست این #سازهها به دستگاههای متولی شامل وزارت #جهاد^کشاورزی، وزارت #راه_و_شهرسازی و سازمان #شهرداریها و #دهیاریها ارائه و اخطارهای لازم به #اشخاص_حقیقی_مالک برخی از این سازهها نیز صادر شده است و رفع این موانع در قالب یک سامانه قابل رصد است.
✅ تا انتهای #برنامه_ششم، #وزارت_نیرو باید حدود #۷۵_هزار_کیلومتر از #رودخانههای_کشور را مطالعه #حد_بستر و #حریم انجام میداد اما با پیگیریهای انجام شده و با وجود محدودیتهای جدی اعتباری، تا #پایان_سال_۱۴۰۱ به میزان بیش از #۸۰_هزار_کیلومتر انجام شد و برنامه #وزارت_نیرو تا پایان #برنامه_هفتم، تحقق نتایج مطالعات به میزان #۹۷_هزار_کیلومتر است.
✅ با توجه مجموعه اقدامات وزارت نیرو مطابق " #برنامه_ملی_کاهش_خطر_حوادث_و_سوانح " موضوع #ماده_۴_قانون_مدیریت_بحران_کشور، در این برنامه #تکالیف_۱۶_نهاد و #دستگاه_اجرایی ذیمدخل در #مدیریت_سیل_کشور ارائه شده است که وزارت نیرو از بین #۷۹_اقدام_اولویتدار کاهش #خطر_سیل، عهدهدار مسئولیت #۲۲_اقدام و در تعداد #۳۹_اقدام_همکار و در #۸_اقدام_پشتیبان است.
ادامه دارد...
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️⭕️ لایروبی بیش از ۴۰۰ کیلومتر از رودخانههای کشور در ۶ ماهه نخست سال (۲)
✅ این اقدامات در دو بخش #نرمافزاری و #سختافزاری قابل تفکیک است. در بخش نرمافزاری، اقدام مهم، فعالیتهای حوزه #فرهنگسازی و #آگاهیرسانی است که از آن جمله میتوان به #تهیه_اخبار_استانی و #پویانماییهای_آموزنده، #صدور_اطلاعیهها و #بستههای_آموزشی_فرهنگی، #سخنرانی پیش از خطبههای #نماز_جمعه توسط #مدیران_عامل شرکتهای آب منطقهای، #مدیریت_علمی_سیلاب بر مبنای مستندات فنی در اختیار و همچنین نقشههای پهنهبندی سیلاب با دوره بازگشتهای مختلف اشاره کرد.
✅ از دیگر اقدامات نرمافزاری، تقویت #زیرساختهای_نرمافزاری مؤسسه تحقیقات آب وزارت نیرو بودهاست تا امکان تحلیل اثر وقوع سیلاب و مخاطرات ناشی از آن بویژه در عوارض و تأسیسات تحت تولی وزارت نیرو فراهم شود، به نحوی که در حال حاضر تمامی بررسیهای فنی در جلسات #ستاد_فرماندهی و #پشتیبانی_سیلاب وزارت نیرو در بستر سامانه مؤسسه تحقیقات آب صورت میگیرد.
✅ اقدامات #سختافزاری دارای دامنه وسیعتری است که از آن جمله میتوان به اجرای #سازههای_کنترل_سیل، #اصلاح_سازههای_تقاطعی فاقد آبگذری، #اجرای_طرحهای_پخش_سیلاب و #تغذیه_مصنوعی، #شناسایی و #آزادسازی_تصرفات_مزاحم در #بستر و #حریم رودخانهها و مسیلها، #مدیریت_مخازن_سدهای کشور بهمنظور مهار حداکثری سیلابها و کاهش خسارات ناشی از آن، #مانور_دریچه سدها در راستای مدیریت سیلاب مطابق دستورالعملهای ابلاغی اشاره کرد.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO