❇️⭕️ مدیریت بحران سیل با بهرهگیری از سیستمهای هوش مصنوعی و سیستمهای هشدار زودهنگام (۱)
✅ #توسعه_روزافزون_شهرها باعث شده است تا #اراضی_قابل_نفوذ که در عرصه #شهرسازی قرار میگیرند به #سطوح_غیر_قابل_نفوذ نظیر #خیابانها و #پشت_بامهای وسیع تبدیل شوند.
✅ از طرف دیگر مسیرهای #شبکههای_جمع آوری_آبهای حاصل از #بارندگی جای خود را به #سطوح_شهری می دهند و #ساخت_و_سازهای_غیر_مجاز، #کوچک_سازی_بستر از طریق تصرف و #برداشت_بیرویه_شن و #ماسه، #مسدود کردن #بستر_آبراههها بدون رعایت قوانین، همگی اختلالاتی را در #دفع_طبیعی_روان_آبهای ناشی از #بارندگی به وجود آورند و باعث ایجاد #جریانهای_سیلابی شوند.
✅ تاکنون مجموعه #اقداماتی توسط #وزارت_کشور، #شهرداریها و #دهیاریها صورت گرفته است. این اقدامات میزان قابل توجهی از #جمعآوری و #دفع_آبهای_سطح_شهر را کاهش داده اما به نظر میرسد با توجه به #تغییرات_اقلیمی لازم باشد تا یک #فرایند_بازنگری در خصوص #وضعیت_جمع آوری_آبهای_سطح_شهر به صورت دقیقتر مورد بررسی قرار گیرد.
✅ بنابراین باید #تکنیکها و #فناوریهای_نرم_و_سختی که موجب #کاهش_دبی_سیلاب در مبدأ شده و بهرهگیری از سامانههای فعلی را تسریع کند، مورد توجه قرار گیرد.
ادامه دارد...
منبع: معاونت عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️⭕️ مدیریت بحران سیل با بهرهگیری از سیستمهای هوش مصنوعی و سیستمهای هشدار زودهنگام (۲)
✅ #مدیریت_یکپارچه_سیلاب_شهری شامل ترکیبی از #تکنیکهای_فیزیکی مانند #سازهای و #غیر_سازهای است که برای کاهش تأثیرات سیل در مناطق شهری به کار میرود. این تکنیکهای فیزیکی به مرور زمان توسعه یافتهاند تا #استراتژیهای_مدیریت_سیلاب را بهبود بخشند. برخی از تکنیکهای نوآورانه شامل #زیرساختهای_سبز استفاده از #روف_گاردنها، #سقفهای_سبز برای جذب و نگهداری آب، #کاهش_جریان_سطحی و #بهبود_زیرساختهای_آبی شهری است.
✅ #سیستمهای_زهکشی_پایدار از قبیل #فرآیندهای_طبیعی برای #مدیریت_آبهای_سطحی و #محیطهای_آبی نظیر #تالابها و #حوضچهها هستند که جریان آب را کنترل میکند و نیز باعث تصفیه آب میشود.
✅ سیستمهای #مدیریت_هوشمند_سیلاب، #یکپارچهسازی_شبکههای_اسکن و #نظارت به صورت لحظهای برای ایجاد سیستمهای مدیریت هوشمند آب سیلاب که نسبت به دینامیک و جریان هوا واکنش نشان میدهند و جریان آب را بهینه میسازند از جمله تکنیکهای فیزیکی نوآورانه مدیریت یکپارچه سیلاب شهری به شمار میرود.
ادامه دارد...
منبع: معاونت عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️⭕️ مدیریت بحران سیل با بهرهگیری از سیستمهای هوش مصنوعی و سیستمهای هشدار زودهنگام (۳)
✅ #سیستمهای_هوش_مصنوعی برای #پیشگیری و #مدیریت بهتر سیلاب با استفاده از #سیستمهای_هشدار_زودهنگام و #مدلهای_هیدرولوژیکی شبیهسازی مدل سیستمهای آب شهریست که میتواند باعث کاهش تأثیرات سیل در مناطق شهری شود.
✅ #تأسیسات_ذخیره_آب همچون ایجاد #سازههای_زمینی برای #ذخیره و #نگهداری_آب_سیلاب به منظور مدیریت جریانهای سیلاب و کاهش دبی جریان و سپس استفاده از آبها برای ساختمانسازی و آتش نشانی و فعالیتهای سازهای مختلف هستند.
✅ #ساخت_مخازن_آب به منظور #ذخیرهسازی_آب_باران برای جمعآوری از راه ساختمانها، تکنولوژی هوشمند در مدیریت سیلاب، استفاده از #تکنولوژیهای_هوشمند جهت #جمعآوری_دادههای_هواشناسی و #نقشهبرداری_ماهوارهای و مدیریت سیلاب جامع محور با مشارکت جوامع مدنی و محلی در مدیریت سیلاب از طریق ساخت سازههای بسیار کوچک، #مدیریت_روان_آب نظیر حوضچههای نگهداری، از جمله مواردی است که تا حدود بسیار زیادی به شکلگیری بلوکهای شهری مقاومتر و پایدارتر توجه دارند.
✅ فناوریهای ذکر شده ترکیبی از رویکردهای #مهندسی_سنتی با #راهکارهای_نوآورانه مبتنی بر #حفظ_زیستبوم ترکیب میشود و در نهایت #شهرهای_تابآور را ایجاد میکند.
منبع: معاونت عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
⭕️❇️ کم آبی در کرمان (۲)...
✅ حدود #۴۵_درصد_شهروندان استان کرمان مشغول #کشاورزی هستند که این تعداد #۲_برابر_میانگین_کشوری است و این در حالی است که آمار قابل قبولی برای #مکانیزه_کردن_کشاورزی در این استان وجود ندارد.
✅ از طرفی به دلیل #برداشت_بیش_از_حد_توان_اکولوژیک آب از #سفره_های_آب_زیرزمینی استان کرمان وارد مرحله جدی #فرونشست_زمین شده و #بیابانزایی و #خشکیدن_تالاب_جازموریان در قلب ایران هم نتوانسته ضرورت اجرای برنامه های پایدار در حل مشکل تامین آب را به مدیران بخش آب تحمیل کند.
✅ ولی نکته قابل تامل در #کرمان این است که در این استان #کم_آب و #تقریبا_بیابانی به شدت در سالیان گذشته بر طبل #احداث_صنایع_آب_بر کوبیده و می کوبند. #توان_اکولوژیک این استان با #بار_گذاری_صنایع_آب_بر همخوانی ندارد و به احتمال زیاد در آینده شاهد #مهاجرت_اقلیمی به معنی واقعی کلمه باشیم.
✅ به نظر می رسد نزدیک ترین و مطمئن ترین راه حل #انتقال_صنایع_آب_بر_کرمان و برخی دیگر از استان ها به #سواحل_مکران است. تبدیل #کشاورزی_سنتی به #کشاورزی_نوین در صورت دیر نشدن شاید راه حل بعدی باشد.
منبع: حمید رضا رمضانی
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️⭕️ مقام معظم رهبری:
✅ #ملّت_ایران نشان داد که به نمادهای #مقاومت عشق میورزد.
✅ #جمهوری_اسلامی_عقب_نشینی_نخواهد_کرد و #آمریکا هم #هیچ_غلطی_نمی_تواند_بکند.
✅ #الله_اکبر، خامنه ای رهبر، مرگ بر ضد ولایت فقیه، مرگ بر آمریکا، مرگ بر انگلیس، مرگ بر منافقین و کفار، مرگ بر اسرائیل...
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️🔔 موسسه جغرافیا برگزار می کند:
✅ ⭕️ قدرت جغرافیا پس از چرخش فضایی
✅ سخنران: #دکتر_محمود_شورچه
✅ دبیر نشست: دکتر حسین حاتمی نژاد
✅ زمان: دوشنبه ۲۹ آبان
✅ ساعت: ۱۴:۳۰ لغایت ۱۶
✅ مکان: دانشکده جغرافیا، ساختمان شماره ۱، طبقه سوم، تالار شهدا
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️⭕️ ناکارآمدی حکمرانی آب (۶)
✅ پرسش از چرایی جایگاه ساختاری ضعیف سازمان حفاظت محیطزیست در #نظام_سیاسی و #حکمرانی_ایران، ما را به #چهارمین_علت_ریشهای پیدایش #بحران_کنونی_خشکسالی و #منابع_آب در ایران میرساند که باید آن را در مشخصات #طراحی_سیستم و #مبانی_پارادایمی این سیستم جستوجو کرد.
✅ وقتی در مبانی پارادایمی موضوع #ضرورت_زیستن در چارچوب #محدودیتهای_محیطزیستی و #حفظ_محیطزیست مورد توجه قرار نمیگیرد، بدیهی است هنگام #طراحی_نظام_حکمرانی نیز زیرسیستمهای حافظ محیطزیست در جایگاهی حاشیهای و ضعیف قرار خواهند گرفت.
✅ در همین سطح میتوان به عوامل دیگری همچون وجود #ضعفهای_اساسی در #سازوکار_انتخاب_کنشگران_کلیدی که منجر به انتخاب برخی #افراد_غیر_متخصص و ناتوان شده است.
✅ #ابهام در #مجموعه_اهداف و در بعضی موارد #تناقض این #اهداف با یکدیگر، #افزایش_وابستگی_دولت به #درآمدهای_نفتی و #کاهش_نیاز به #درآمدهای_مالیاتی و #مشارکت_مردمی و مهمتر از همه، وجود #نقصهایی_در_زمینه_تفکیک و #توازن_قوا اشاره کرد که هریک به گونهای کارآمدی در زمینه #حکمرانی_آب و خشکسالی را کاهش داده و #بارشهای_کم و #خشکسالی را از یک #ویژگی_اقلیمی به #بحران_اجتماعی_سیاسی_محیطزیستی تبدیل کرده است.
منبع: سجاد فتاحی
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️🔔 کمیته تخصصی بازرسی فنی سدها برگزار می کند؛
✅⭕️ سخنرانی با موضوع: ترک، رهاسازی و برچیدن سدها
🗓 ۲۹ آبانماه
⏰ساعت: ۱۵:۰۰
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️⭕️ 🎥 طرح سایبان باغی...
✅ به منظور #صرفه_جویی در #مصرف_آب_کشاورزی و #افزایش_بهره_وری محصولات کشاورزی در #اراضی_حاشیه_دریاچه_ارومیه، طرح #سایه_بان_باغی بصورت پایلوت در باغات #ایلخچی اجرا شد.
منبع: خانه آب ایران
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمدم ای شاه پناهم بده، خط امانی ز گناهم بده
🌹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى #عَلِیِّ_بْنِ_مُوسَى_الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ
🌹وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ
🌹صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️🔔 شاخه اقتصاد گروه علوم انسانی فرهنگستان علوم برگزار می کند:
✅⭕️ #اقتصاد_سياسی_رشد و #حكمرانی_در_ايران
🗓 سهشنبه ۳۰ آبانماه
⏰ ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰
🏢 فرهنگستان علوم
🔗https://www.skyroom.online/ch/ias/humanities
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
📊🌨 وضعيت #بارش_كشور از ابتدای سال آبی تا ۲۵ آبانماه به #تفكيك_استانها
🌨📉 #كاهش بيش از #۳۰_درصدی_بارش_كشور نسبت به ميانگين بلندمدت و #كاهش ۱۶/۶ درصدی نسبت به سال گذشته
منبع: مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی، سازمان هواشناسی کشور، گزارش ۴۵
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO