هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
ما را درشبکههای اجتماعی دنبال کنید
تلگرام
اینستاگرام
یوتیوب
آپارات
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
☀️ حدیث روز ☀️
🔻امام رضا علیه السلام
لا دِيانَةَ إِلّا بَعدَ المَعرِفَةِ ، ولا مَعرِفَةَ إِلّا بِالإِخلاصِ .
ديندارى حاصل نمى شود ، مگر پس از شناخت ، و شناخت پديد نمى آيد ، مگر با اخلاص
📚 التوحيد : ص ٤٠ ح ٢
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
📸 هم اکنون | نشست حجتالاسلام والمسلمین بهجتپور و مسؤولان مرکز مدیریت با مدیر و مسؤولان حوزه علمیه خواهران استان قم
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻هویت بخشی و تبیین جایگاه دختران از وظایف مبلغان است
🔸 مدیر مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان، با اشاره به شرایط کنونی جامعه که تهاجم فرهنگی و آلودگی فضای مجازی، جوانان به ویژه دختران، زنان و خانواده را هدف قرار داده، گفت: فرهنگ سازی، تبیین جایگاه دختران و هویت بخشی و تعمیق باورهای دینی آنان از وظایف طلاب و مبلغان است.
🔸 به گزارش خبرگزاری کوثر از گلستان، خانم شمسی طاهری در نشست پژوهشی که به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) و گرامیداشت دهه کرامت به صورت مجازی برگزار شد، به بحث پیرامون «جایگاه و ارزش دختران در اسلام» پرداخت و بیان کرد: میلاد مظهر عصمت و نجابت، حضرت معصومه(سلام الله علیها) به عنوان روز ملی دختر نام گذاری شده است، لذا تبیین جایگاه و ارزش دختران در دین اسلام ضروری است تا آنان با مقام خود آشنا شده و با الگوگیری از شخصیتی همچون کریمه اهل بیت و در پرتو عمل صالح به درجات معنوی والایی دست یابند.
🔸 وی با اشاره به روایت امام رضا(علیه السلام) «من زار المعصومه بقم کمن زارنی»، تشریح کرد: امام رضا(علیه السلام) لقب معصومه و عصمت را به خواهر بزرگوار خود عطا کرد که نشان دهنده شخصیت و شأن والای حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) است.
➕متن کامل خبر:
http://kowsarnews.ir/news/view/93096
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
✳️ سومین نشست از سلسله نشستهای اخلاقی با حضور آيتالله تحریری برگزار میشود
📆 زمان: یکشنبه 15 تیر ساعت ۸ صبح
📍 مکان:بلوار کشاورز، خیابان نادری، کوچه حجتدوست، پلاک 56، مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران
💻 پخش زنده از طریق: live.whc.ir/tehran
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻 مناظرات علمی امام رضا(ع) الگویي مناسب برای طلاب است
🔸 مدير حوزه علميه خواهران استان قزوين مناظرات علمی امام رضا(ع) را الگویي مناسب برای طلاب و جامعه ديني دانست.
🔸حجت الاسلام والمسلمين كاظم لو در گفت و گو با خبرگزاري كوثر زندگی با برکت امام رضا و حضرت معصومه(علیهما السلام) را الگويی بسیار مناسب برای جامعه امروزی ما دانست و افزود: با بررسي زندگي امام رضا(عليه السلام) مشاهده مي كنيم که ايشان در تمام عمر شریف خود از کوچک ترین فرصت براي انتقال معرفتی از معارف الهی به جامعه استفاده مي كردند.
🔸وي با اشاره به مناظرات علمي امام رضا(عليه السلام) افزود: حضرت در مناظره با اندیشمندان جهان همواره در طریق عقل و منطق حركت مي كردند.
🔸مدير حوزه علميه خواهران استان قزوين ادامه داد: امروزه تمام فرمایشات امام رضا(عليه السلام) برای جامعه علمی و دینی مانند گنج نایاب و گرانبها است و امت اسلامی باید برای طی مسیر سعادت و رسیدن به مقام والای خلیفه الهی به این سخنان با ارزش تمسک کنند و آن را سر مشق زندگی خود قرار دهند.
➕متن کامل خبر:
http://kowsarnews.ir/news/view/93362
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
حوزه های علمیه خواهران کشور
💝 علتهای دور شدن از هویت دخترانه و راهحلهای آن
پرونده #دختر_تمدن_ساز
🎙 گفتگو با حجتالاسلام و المسلمین محمد برمایی
کارشناس امور تربیتی و خانواده
💎 حضرت آیتالله خامنهای یکی از وظایف اصلی دختران و زنان جوان را ایجاد الگوی جهانی برای زنان دنیا میدانند: *«امروز وظیفهی زنان مسلمان؛ بخصوص زنان جوان و دختران آن است که "هویّت والای زن اسلامی" را آنچنان زنده کند که چشم دنیا را به خود جلب کند.»* ۷۹/۰۶/۳۰
⁉️ دربارهی اینکه چگونه میتوان موانعی که سر راه دختران تمدنساز وجود دارد، از بین برد، با حجتالاسلام برمایی به گفتگو نشستیم که بخشهایی از این مصاحبه را ادامه میخوانید:
🔹 دختر ما باید دختر باشد. دخترهایی که تمایل به پسربودن دارند و میگویند ای کاش من هم پسر بودم، شاید واقعاً هم دوست نداشته که جنسیتی به آن نگاه کند، اما بهخاطر یک بیعدالتی اجتماعی که در خانوادهاش دیده و یا یک نگاه و باور غلط در مورد زن بودن به او دادند، این باورها را گرفته و الان دوست دارد پسر باشد
🔸 الگوی ذهن و تصویر و بازهی دیدی که به بچههایمان میدهیم خیلی مهم است. مثلاً دانشگاهش را ببینیم ولی مادریاش را نبینیم. مادریاش را ببینیم ولی رشدهای اخلاقی و فردی آن را نبینیم. این بد است. فقط به بچه بگوییم مادر شو، او فقط خودش را در این میبیند که من بهدنیا آمدم تا بچهدار بشوم. در صورتی که تربیت بچه از بهدنیا آوردنش مهمتر است. بنابراین آن بهشت زیر پای مادران باید به حسب تربیت هم تعریف کرد.
🔹 همانقدری که برای استعدادیابی پسرانمان وقت میگذاریم، دخترانمان را هم دخیل کنیم و استعدادهای زنانهی آنها را هم تقویت کنیم. استعدادهای خاص زنانه، مثل مفهوم زیبایی، زایش و باروری و مفهوم مادری، متانت و معنویت که از اهمیت بالایی برخوردار است، را تقویت کنیم.
🔸 اگر دختر من بخواهد تجربهی هیجان بهصورت کاملاً مشروع در جامعه داشته باشد، باید محیط امنی داشته باشد. ایجاد محیط امن، وظیفهی والدین مخصوصاً پدر است. الان میگویند دوچرخه سواری برای دختر عیب است. کجای این کار عیب است؟ در منظری که محرم و نامحرم هست و ناامنی جنسیتی برای دختر بهوجود میآید، عیب است، ولی اگر شما یک محیطی را فراهم بکنید که کاملاً در اختیار دختران و زنان ما باشد که بتوانند با رعایت حیای فردی و حیای اجتماعی و جمعی زنانگی و علاقهمندیهایشان را بروز دهند، وظیفهی چه کسی است؟ اولین جایی که من مطمئنم و معتقدم باید اتفاق بیفتد خانواده است.
🔹 الان پسران ما در موضوع ازدواج مشکل زیبایی دارند. پسران ما یک فرم از زیبایی، و یک تصویر روتوش شدهای از یک زن در ذهنشان دارند. به نظر شما این مردان و خانوادههایشان به خواستگاری چه دخترانی میروند؟ چه دخترانی را در جلسات خواستگاری بیعزّت و بیاعتمادبهنفس میکنند؟
🔸 وقتی که زن را در محیط مردانه رشد بدهیم، چون نمیتواند مرد بشود باید ادایش را دربیاورد. آنوقت اعتمادبهنفسش از بین میرود. شاید این زن به لحاظ اجتماعی موفق باشد، ولی حال خوبی ندارد. حال خوب زن، به حجب و حیا و متانت و خلاقیت و معنویت و بانو، مادر، همسر و معشوقه بودن زن است.
🔻 مطالعه متن کامل مصاحبه
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=45983
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
ما را درشبکههای اجتماعی دنبال کنید
تلگرام
اینستاگرام
یوتیوب
آپارات
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻برای ایجاد تحول در حوزه های علمیه از طلاب جوان استفاده شود/توسعه مدارس سطح 3 و 4 در حوزه علمیه خواهران استان قم
🔸حجت الاسلام و المسلمین بهجت پور در دیدار با مدیر و معاونان حوزه علمیه خواهران استان قم که صبح امروز در سالن جلسات مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار شد، اظهار داشت: در دستگاه مذهب باید با توجه به امکاناتی مورد نیاز که مهم ترین آن دیدگاه ها، اندیشه های خوب و برنامه ریزی های درست است، قدم برداشته شود و ورود به این مسیر باید با توجه به ظرفیت های موجود باشد در غیراین صورت موجب سرزنش و پشیمانی می شود.
🔸وی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم را مجموعه ای یکدست و هماهنگ دانست و گفت: کارشناسی برنامه 5 ساله باید در اولویت و ظرفیت ها جدی تلقی شود تا بتوان در چهارچوب پیش بینی های قابل تحقق قدم برداشت.
🔸مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور با ضروری خواندن توسعه مدارس سطح دو قم اظهار داشت: توسعه سطح دو هرچند ضروری است، اما اولویت اول باید توسعه مدارس سطح 3 و سطح 4 در استان قم باشد، زیرا قم بهترین بستر برای تولید اساتید خواهر و ارسال آنان به سراسر کشور است و امیدواریم با این رویکرد به زودی تمامی اساتید حوزه های علمیه خواهران را بانوان تشکیل دهند.
➕متن کامل خبر
http://kowsarnews.ir/news/view/93414
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🌸 میلاد با سعادت امام الرئوف حضرت علی بن موسی الرضا (علیهالسلام) بر تمامی شیعیان خجسته باد
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران