#دهدشت
📖 #محفل_انس_باقرآن تحت عنوان "در پرتو کلام وحی" از سوی #معاونت_فرهنگی حوزه علیمه حضرت زینب س برگزار شد.
♦️حجت الاسلام #رخشان از اساتید حوزه علمیه شهرستان کهگیلویه طی سخنانی در این محفل با تاکید بر اهمیت برگزاری محافل قرآنی و جایگاه حساس فعالیت های قرآنی گفت: هر حرکتی که در راستای دین و اسلام انجام می شود در جهت پیروی از #مکتب_اهل_بیت و #قرآن_کریم است.
آیا اسلام دستور به کتک زدن زنان می دهد؟
پاسخ به #شبهات (۴۸)؛
#حوزه/ در بسیاری از ترجمههای قرآن، لغت «ضربوهن» در این آیه به صورت همسران خود را کتک بزنید ترجمه شده است. این لغت علاوه بر این به معنی ترک کردن و رفتن نیز می باشد. مثلا در چند جای قرآن «ضربوا فی الارض» به معنی به «سفر رفتن» یا «بیرون شدن» آمده است.
💠 پیامبر اکرم فرمودند: من تعجب مى کنم از کسانى که زنان خود را کتک مى زنند و چنین کسانى به کتک خوردن اولیت دارند تا زنان. زنان خود را با چوب نزنید که در آن قصاص است...
💠پیامبر فرمودند: مردی که به صورت همسرش، لطمه (سیلی) بزند، خداوند متعال به مالک دوزخ دستور می دهد، در آتش جهنم، به صورت او هفتاد مرتبه لطمه (سیلی) وارد کند.
💠 پیامبر اکرم فرمودند: هر کس همسری را اختیار می کند، بر او واجب است که او را اکرام کند.
💠امام صادق علیه السلام فرمودند: بیشترین خیر و برکت همراه با زنان است.
اسلام با کتک زدن زنان موافق نیست، بلکه تنها در شرایطی خاص، آن هم با حد و اندازه ای بسیار ناچیز، برای متوجه ساختن همسر به اشتباهش، اجازه برخورد عملی را داده است که این برخود، در اصطلاح عامیانه امروزی، کتک زدن محسوب نمی شود. از قبیل زدن همسر با یک شاخه گندم و یا مسواک و…
متنکامل+منابع
http://hawzahnews.com/detail/News/467223
@HawzahNews| خبرگزاری حوزه
تصاویر حضور خواهران طلبه در راهپیمایی 13 آبان از نگاه خبرگزاری حوزه 👇👇👇http://hawzahnews.com/detail/Photo/467532#ad-image-10
مدیر حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه حوزههای علمیه خواهران انقلابی است و همواره انقلابی خواهد ماند ادامه داد: ما در حرکت انقلابی، احترام و جایگاه ویژهای برای مراجع عظام قائل هستیم و هیچگاه اجازه تضعیف جایگاه مرجعیت را نخواهیم داد.https://goo.gl/8iLVun
مدیر مؤسسه آموزش عالی حوزوی فاطمیه دامغان:
نشست «آسیب¬شناسی اخبار و روایات واقعه عاشورا» در مؤسسه آموزش عالی حوزوی فاطمیه دامغان برگزار شد.
حجت الاسلام ملاکاظمی گفت: زیارت اربعین جلوه¬ای از تجلیّات ظهور امام زمان (عج) است، هر کس در مسیر تقویت این حرکت قدم بردارد در مسیر ظهور قدم برداشته است.
نشست «آسیب¬شناسی اخبار و روایات واقعه عاشورا» به همت نسرین امام¬وردی؛ مدیر مؤسسه آموزش عالی حوزوی فاطمیه دامغان یکشنبه 13 آبان ساعت 12 برگزار شد.
حجت الاسلام ملاکاظمی در جمع طلبه¬ها، دانش¬آموختگان و مبلغان این مؤسسه ضمن گرامیداشت 13 آبان و زیارت قبول به زائران اربعین، با دعایی از امام صادق (ع) برای زائران امام حسین (ع) گفت: لذت و بهجت زائر امام حسین (ع) در قیامت شگفت¬انگیز است.
استاد حوزه و دانشگاه با توصیف پیاده¬روی اربعین امسال گفت: باید کار به گونه¬ای باشد که همه دستگاه¬ها برای برپایی این حرکت عظیم وارد شوند و حوزه¬های علمیه یکی از این مراکز است که با تشکیل ستاد اربعین و برنامه¬ریزی جهت پیاده¬روی اربعین در سال¬های آینده می¬تواند این حرکت را زنده نگه دارد.
وی در ادامه با اشاره به موضوع بخث جلسه گفت: یکی از رسالت¬های حوزویان بررسی آسیب¬شناسی اخبار تاریخی و روایات واقعه عاشوراست که این اقشار در این زمینه باید به صورت تخصصی وارد شوند.
حجت الاسلام ملاکاظمی با اشاره به دو قسم منابع روایی و تاریخی در حوزه اخبار و روایات گفت: در بررسی منابع تاریخی نباید به سراغ متون روایی رفت و در ادامه افزود: در حوزه منابع تاریخی باید شعب مختلف آن اعم از کتاب¬های فتوحات، مناقب، انساب، سیره را مورد بررسی قرار داد.
کارشناس مسائل تاریخی اضافه کرد: در نقل وقایع عاشورا ـ تاریخی و روایی ـ دو دسته آسیب وجود دارد: آسیب¬های صدوری و متنی.
وی در ادامه با اشاره به اینکه محرم و صفر درون مایه¬اش عاشورا و وقایع آن است نباید بیان حوادث آن در مجالس و محافلی که برگزار می¬¬شود همراه با مطالب کذب باشد، بر این اساس وظیفه حوزویان این است که از منابع معتبر به نقل حادثه عاشورا بپردازند و در نقل مطالب دچار شخصیت زدگی نشوند.
حجت الاسلام ملاکاظمی در ادامه به بررسی منابع تاریخی وارد شده که به شهادت حضرت رقیه (س) اشاره دارند، پرداخت و مورد بررسی قرار داد.
14.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیدمحمد ساجدی هنرمند، طراح و از مسئولین گروه جهادی محبین الائمه به همراه همسرش منیره علیشاهی -از اعضای کادر کانون رهپویان وصال شیراز- و نیز دو فرزندشان، طی سانحه تصادف در بازگشت از سفر کربلا به دیار باقی شتافتند.
رهبرانقلاب: امام حسن مجتبی (ع) میگوید: شبی مادرم به عبادت ایستاد و تا صبح عبادت کرد. امام حسن (ع) میگوید دائم مؤمنین و مؤمنات را دعا کرد؛ مردم را دعا کرد؛ برای مسائل عمومی دنیای اسلام دعا کرد. صبح که شد گفتم: «مادرم! یک دعا برای خودت نکردی! یک شب تا صبح دعا، همه برای دیگران!؟» در جواب فرمود: «یا بنی، الجار ثم الدار» «اول دیگران بعد خود ما!» این، آن روحیهی والاست. ۱۳۷۱/۰۹/۲۵
☑️جانِ عالم به فدایت، که غریب الغربایی...
▪️فرا رسیدن سالروز شهادت ثامنالائمه، امام رضا(ع) بر همه عزاداران و دلدادگان امام مهربانیها، تسلیت باد
🏴 رسول الله صلى الله عليه و آله:
🔺سَتُدْفَنُ بَضْعَةٌ مِنِّي بِأَرْضِ خُرَاسَانَ مَا زَارَهَا مَكْرُوبٌ إِلَّا نَفَّسَ اللَّهُ كُرْبَتَهُ وَ لَا مُذْنِبٌ إِلَّا غَفَرَ اللَّهُ ذُنُوبَهُ
🔺پاره اي از تن من در سرزمين خراسان دفن ميشود که هيچ گرفتاري او را زيارت نميکند، جز اين که خداوند پريشاني را از او ميزدايد و هيچ گنهکاري به زيارت او نائل نميشود، مگر آن که خداوند گناهانش را ميآمرزد.
📕 وسائل الشیعه، ج10، ص437
برگزاری سومین پیش نشست دیدگاه های علوم قرآنی ایت الله العظمی فاضل لنکرانی
🔹ارائه دهندگان:
حجت الاسلام مسعود تاج آبادی
حجت الاسلام دکتر حامد معرفت
🔹دبیر علمی: حجت الاسلام دکتر محسن قمر
🕤زمان : دوشنبه 21 آبان ساعت 9 صبح
🏢مکان : میدان شهدا- خ ابن سینا-کوچه شهید سرخوش-کوچه بهداشت-مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان