☀️ حدیث روز ☀️
🔻امام علی علیه السلام:
لَم يَمُت مَن تَرَكَ أفعالاً يُقتَدى بِها مِنَ الخَيرِ ، [ و] مَن نَشَرَ حِكمَةً ذُكِرَ بِها .
🔹 كسى كه كارهاى نيكى از خود بر جاى نهاده كه سرمشق ديگران قرار مى گيرند ، هرگز نمرده است [و] كسى كه حكمتى [ يا دانشى ]را نشر دهد ، به سبب آن ، نامش ماندگار مى شود .
📚 . كنزالفوائد : ج ١ ص ٣٤٩
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 #تبیین_و_تحلیل | شرط افزایش شرکتهای دانشبنیان چیست؟
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در روزهای ۱۶ و ۱۷ مهرماه در دو برنامهی مهم اول به بازدید نمایشگاه فناوریها و شرکتهای دانشبنیان رفتند و سپس در جمع سه هزارنفری نخبگان و پژوهشگران جوان، شنونده نکات آنها بودند و ساعتی از دغدغههای رهبری و راهبرد جمهوری اسلامی در حوزهی علم و دانش سخن گفتند.
🔹️ یکی از موارد مورد تاکید ایشان در هر دو برنامه، لزوم افزایش شرکتهای دانشبنیان بود. در تحلیلی کوتاه به الزامات تحقق راهبرد افزایش شرکتهای دانشبنیان پرداخته شده است.
🔹️ بخشی از این تحلیل: راهبرد افزایش تعداد شرکتهای دانش بنیان تنها در صورتی میسر است که تقاضا و منابع مالی توسعه آن، یعنی بنگاههای بزرگ، متقاضی دانش باشند و این مهم خود زمانی میسر است که سیاستگذاری صحیح شرکتهای بزرگ موجود را از مسیر مونتاژ به سمت نوآوری هدایت کند، نکتهای که رهبر انقلاب ۲ سال پیش در دیدار با نخبگان جوان مطرح کردند: «صنعت کشور دچار آفت مونتاژکاری است ... باید در یک بازه ۱۰ساله، رویکرد صنعتی کشور از مونتاژ به نوآوری تغییریابد».
📝 متن کامل👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=43716
هدایت شده از KHAMENEI.IR
33.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | ۸ توصیه به سپاه
🔺️ توصیههای مطرح شده توسط حضرت آیتالله خامنهای فرمانده کل قوا، در دیدار اخیر فرماندهان سپاه. ۹۸/۷/۱۰
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از ریحانه
⚠️ پیری جمعیت، قابل علاج نیست!
🗺 رهبر انقلاب در مهرماه ۱۳۹۱ در جریان سفرشان به استان خراسان شمالی نسبت به کاهش نرخ رشد جمعیت هشدار دادند.
🌸 در هفتمین سالگرد این سفر، «ریحانه» به بررسی و تبیین محورهای این هشدار میپردازد.
#بحران_پیری
👶 رهبرانقلاب: فرزندآوری یک مجاهدت بزرگ است.
🔹ما با خطاهائی که داشتیم، با عدم دقتهائی که از ماها سر زده، یک برههای در کشور ما متأسفانه این مسئله مورد غفلت قرار گرفت و ما امروز خطراتش را داریم میبینیم.
🔔 من بارها این را به مردم عرض کردهام: پیر شدن کشور، کم شدن نسل جوان در چندین سال بعد، از همان چیزهائی است که اثرش بعداً ظاهر خواهد شد؛
💠 وقتی هم اثرش ظاهر شد، آن روز دیگر قابل علاج نیست؛ اما امروز چرا، امروز قابل علاج است. ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
زن، خانواده و #سبک_زندگی در نگاه رهبرانقلاب👇🏻
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
☀️ حدیث روز ☀️
🔻امام رضا علیه السلام:
أرضاكُم عِندَ اللّهِ أسبَغُكُم عَلى عِيالِهِ .
🔹 خوشايندترينِ شما نزد خداوند ، كسى است كه خانواده خود را بيشتر در رفاه قرار بدهد .
📚 الكافي : ج ٤ ص ١١ ح ١
🔻 ۷۰ درصد حافظان کل قرآن کشور خانمها هستند
🔸 حجت الاسلام سید مصطفی حسینی رییس اداره امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، با بیان اینکه مسابقات و برنامههای قرآنی خلاصه به مسابقات با تعداد محدود شده است، گفت: روشهای بسیار زیادی در عرصه مسابقات وجود دارد که به آنها توجه نداشته ایم و از این روشها بهره نبردهایم، ۷۰ درصد حافظان کل خواهران هستند و باید پرسید آیا نحوه مسابقات حفظ خواهران باید مانند برادران باشد یا اینکه لازم است تفاوتهایی ایجاد کنیم؟
🔸 حجت الاسلام حسینی در ادامه افزود: به عنوان یک طلبه هنوز به این نتیجه نرسیدهام آیا در روایات و احادیث ارائه قرآنی خواهران در مسابقات باید مانند برادران باشد یا متفاوت باشد؟ اینکه ما مسیر مسابقات را در این ۴۲ دوره صحیح طی کردهایم نیاز به بررسی دارد و باید در رشتهها و فروع مختلف و برنامه ریزیها، ابعاد مختلف مسابقات و رویدادهای قرآنی را مورد بررسی قرار دهیم.
@Kowsarnews
❇️ پوستر | مشکل کشور را نسل آینده حل میکند
رهبرانقلاب: خانوادهها باید تولید مثل را زیاد کنند. اگر بتوانیم نسل جوانمان را در دورههای آینده حفظ کنیم، مشکلات کشور را حل میکنند!
🌷 بیانات در سفر به خراسان شمالی ۹۱/۷/۱۹
@Kowsarnews
#سخن_هفته
واکنش رهبر انقلاب به جریان بددلی که به دنبال ایجاد ناامیدی در دانشگاه است
📝مقابل جریان دلسرد کننده نخبگان بایستید
🔰از سال ۲۰۱۶ میلادی طرح جامعی با عنوان "پروژهی ایران ۲۰۴۰" در #دانشگاه_استنفورد آمریکا توسط تعدادی از پژوهشگران ایرانی مقیم آمریکا کلید خورد که قرار است به بررسی روند تغییرات #شاخصههای_توسعه در حوزههای جمعیتشناسی، اقتصاد، انرژی، آب، کشاورزی و سیستمهای مالی در ایران بپردازد. ماحصل این پروژهی پژوهشی، گزارشهایی است که تاکنون توسط دانشگاه استنفورد منتشر شده است. در مقالهای که بهعنوان یکی از گزارشهای این پروژه با عنوان #خروجی_علمی_ایران منتشر شده، با ترسیم وضعیتی سیاه و ناامیدکننده از فضای علمی و پژوهشی کشور، اغلب تحقیقات و پژوهشهای دانشگاهی را بیاعتبار و کماثر توصیف میکند.
🔶رهبر انقلاب نخستین بار چهارماه قبل، در دیدار رمضانی اساتید دانشگاهها نسبت به گزارش نادرست ایران ۲۰۴۰ استنفورد و اهداف آن هشدار دادند و به یکی از دلایل رد ادعای این گزارش چنین اشاره کردند: «بنده اصرار دارم تأکید کنم که به هیچ وجه این #حرکتِ_مرکّب از خباثت و خیانت، درست نیست؛ دانشگاه به معنای واقعی کلمه پیشرفتهای زیادی داشته، کار بزرگی شده در کشور... به اذعان مراکز رتبهبندی بینالمللی جهانی، تعداد زیاد و قابل توجّهی از دانشگاههای ما جزو دانشگاههای برجستهی دنیا محسوب میشوند.»
💢این #جریان_بددل که همواره درصدد تزریق روحیهی ناامیدی و یأس در بدنهی جامعه مخصوصا قشر جوان و انقلابی آمادهبهکار و آمادهی ورود به میدانهای دشوار بوده، از همان اوان پیروزی انقلاب در مقاطع متعددی این رویه را در پیش داشته است: «این هم جزو بلاهایی است که سر ملّت ما آمد؛ سالهای متمادی #تسلّط_فرهنگی_سیاسی و اقتصادی بیگانگان بر این کشور، این را باورانده بود که ایرانی استعداد ندارد؛ ببینید چه خیانت بزرگی است! ... باز این خاطره را به شما عزیزان - برادران و خواهران - بگویم: کسی پیش من آمد، برای اینکه اثبات کند که پروژههای راه و بزرگراهی که ما در اختیار داریم، نباید دنبال کنیم؛ میگفت ما مدیر پروژه نداریم، ما مدیر نداریم؛ مثالهایی میزد. چیزهایی که یک ملّت را عقب نگه میدارد، این تفکّرات است.»
✅بنابراین «یک جریان بددل و بدخواه که متأسفانه در داخل دانشگاهها نیز حضور دارد، اصل جهش علمی کشور را که یک واقعیت عیان است، انکار و تلاش میکند با القاء اینکه هیچ اتفاق علمی مهمی رخ نداده است، مردم را دچار تردید و نخبگان را ناامید کند، اما شما در مقابل این جریان هرگز مأیوس نشوید... جوان نخبه به ایران تعلق دارد و #پارهی_تن_کشور است.» در مقابل، «بنده روی مسئلهی امید تکیه میکنم. خواهش من این است که برادران عزیز، خواهران عزیز، اساتید معظّم و مکرّم، این را در کلاسهای درس، در مواجههی با دانشجویان حتماً در نظر داشته باشید و کاری کنید تا این جوان #امیدوار بشود. دشمن میخواهد یأس ایجاد کند؛ یک جریانی هم متأسّفانه در داخل کمک میکند به دشمن -این هست دیگر، وجود دارد- شما در مقابل این جریان خائن و خبیث بِایستید و ایجاد امید کنید.»«بنده اصرار دارم به مردم بگویم که ما میتوانیم و ما دارا هستیم و امکاناتمان فراوان است. مسئولین ما باید به قدرت جوانان و به توانایی جوانان ایمان بیاورند و اهمّیت بدهند؛ جوانان ما هم باید از کار خسته نشوند، از ابتکار خسته نشوند.»
@Khattehezbollah
کتاب عطیه الهی
" شیوهی تربیت فرزند در قرآن و حدیث از دوران جنینی تا هفت سالگی "
🔺 نویسنده در کتاب حاضر بر آن است تا شیوه تربیت فرزند در قرآن و حدیث از دوران جنینی تا هفت سالگی را به رشته تحریر درآورد.
🔺 کتاب در پنج فصل تبیین شده است. نویسنده ابتدا به اهداف و معیارهای ازدواج پرداخته است. سپس مطالبی درباره زمینهسازی تربیت در جنین و تربیت شیرخوار بیان نموده است. در ادامه مباحثی در زمینه وظایف والدین در تربیت کودک را متذکر شده است و در پایان به آموزش برخی اصول اخلاقی به کودک میپردازد.
370 صفحه| 36000 تومان
قیمت با ۱۰ درصد تخفیف: 32400 تومان
خرید آنلاین👇
http://hajarpub.ir/product/عطیه-الهی-شیوهی-تربیت-فرزند-در-قرآن-و
@kowsarnews
🔻 دختران محجبه مدرسه اسلامی میلواکی، با کلیشههای ضددینی مبارزه می کنند
🔸 بازیکنان دختر عضو تیم والیبال در مدرسه ای اسلامی «سلام» در میلواکی، در ایالت ویسکانسین در آمریکا، به هدف از بین بردن کلیشه های ضدمذهبی، در مسابقات ورزشی با لباس های محجبه، آستین های بلند و پوشش اسلامی حاضر می شوند.
🔸 مارتین بودوفسکی مربی دانش آموزان می گوید: ما در میانه تغییر فرهنگی در رابطه با دختران ورزشکار در مدرسه سلام هستیم.
🔸بودونفسکی معتقد است که تیم والیبال دبیرستان در حال حاضر پیشرفت های زیادی برای تغییر کارکردی ادراک پیرامون ورزشکاران مسلمان محجبه داشته است. و آن ها در این فصل مسابقات در برابر یک دبیرستان در یک رقابت پیروز شدند.
🔸 در عین حال برخی دانش آموزان می گویند که گاهی به خاطر حجاب با تبعیض روبرو هستند. امرا جابر دانش آموز ورزشکار می گوید: اگر بگویم که به خاطر حجاب با تبعیض روبرو نبوده ام دروغ گفته ام.
🔸 فریده دانش آموز دیگر می گوید: البته همیشه این گونه نیست و برای برای تمرینات به پارک می روم.
🔸نجمه عبدی از اعضای این تیم نیز گفت: اینکه یک نفر تصمیم بگیرد چه لباسی موقع ورزش بپوشد نباید فاکتوری تعیین کننده در بازی والیبال باشد.
🔸 وی افزود: مردم درک نمی کنند که بین مهارت های ورزشی من و آنچه من هستم، تفاوت وجود دارد. من ارائه دهنده اسلام هستم و مهارت هایم هیچ ارتباطی به حجاب داشتن یا نداشتن ندارند.
🔸 گفتنی است مدرسه اسلامی سلام یک استثنا در این امر محسوب نمی شود. در سراسر جهان ، زنان مسلمان برای رقابت و برتری در بالاترین سطح ورزش - در فوتبال ، شمشیربازی ، وزنه برداری ، بسکتبال ، هاکی روی یخ و غیره درحال مبارزه با موانع فرهنگی و کلیشه ها هستند. در سال 2016 ، ابتهاج محمد، زن مسلمان محجبه برای نخستین بار در رشته شمشیر بازی در المپیک ریو مدال گرفت و نخستین زن مسلمانی شد که به نمایندگی از ایالات متحده با حجاب در مسابقات حاضر می شد.
@Kowsarnews
🔻 خانوادهها و مدارس اهتمام ویژهای به حجاب و عفاف داشته باشند
🔸 حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد، امروز در نشست با مسؤولان فرهنگی، با تأکید بر اینکه باید خانوادهها درد دین داشته باشند و اهتمام آنها نسبت به حجاب و عفاف افزایش یابد، اظهار کرد: خانوادهها بر روی فرزندان خود درزمینهٔ درسی هزینه و سرمایهگذاری میکنند اما برای دینداری بچهها چقدر سرمایهگذاری میکنیم؟
🔸 وی افزود: دبیران ما باید درد دین داشته باشند، اینکه استاد فیزیک و شیمی بگوید من به حجاب و عفاف کاری ندارم درست نیست؛ بلکه باید همه به صحنه آمده و هر کس از زاویه نگاه خود برای حجاب و عفاف فعالیت کند.
🔸 امام جمعه بجنورد گفت: اگر دبیران در سر کلاس و سر صف مسائل دینی و مذهبی را مطرح کنند بدون شک بر روی دانش آموزان اثر میگذارند؛ ازاینرو انتظار میرود آموزشوپرورش مدیران را موظف کند که هر روز در سر صف 10 دقیقه یک کارشناس دین برای دانش آموزان سخنرانی کند و اینگونه تلاش کنیم نکات دینداری را به بچههای خود یاد دهیم و سرفصلهای دینداری برای آنها مرور شود.
🔸 حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی گفت: علاوه بر این آموزشوپرورش نباید تنها به فکر درس دادن باشد بلکه لازم است به دین دانش آموزان هم اهمیت داده و توجه کند.
🔸 حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر نظارت بیشتر بر تولید لباس، از کمبود لباسهای تولیدی متناسب با فرهنگ و حجاب اسلامی انتقاد کرد و گفت: درک دین ما ضعیف شده است؛ وگرنه اگر تولیدی لباسهای باحجاب در استان فعال باشد مشتریهای خوبی خواهد داشت.
🔸 رئیس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی افزود: متأسفانه در اینگونه موارد دین خود را نشان نمیدهیم؛ در حالی که دغدغه دینداری در اینجا معلوم میشود.
🔸 وی اضافه کرد: باید سرچشمه را اصلاح کنیم و تولیدگرانی که لباس عرضه میکنند کنترل شوند تا اینگونه شاهد عرضه و خرید و فروش لباسهایی با وضعیت نامناسب نباشیم.
@kowsarnews
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ویژه روز #بزرگداشت_حافظ
📹 ببینید | رهبر انقلاب در دیدار رمضانی شاعران: بزرگانی مثل مرحوم علّامهی طباطبائی شعر #حافظ را برای بعضی از شاگردانشان تفسیر میکردند که اینها نشستهاند آن تفسیرها را نوشتهاند و جمع کردهاند و تدوین کردهاند؛ یعنی عرفانِ شعر حافظ این [جور] است.
عشقت رسد به فریاد گر خود بَسان حافظ
قرآن زبر بخوانی با چارده روایت. حافظ این [جور] است. ۹۸/۰۲/۳۰
📥سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=42608