هدایت شده از KHAMENEI.IR
⭐ آبروگشاده باش چو دستت گشاده نیست
🔺️ روایتی از دیدار اخیر ائمه جمعه سراسر کشور با رهبرانقلاب. ۹۸/۴/۲۵
🔍 بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=43054
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⭐ پیشنهاد مطالعه بهمناسبت سیام تیر
🔍 تحلیل حضرت آیتالله خامنهای درباره وضعیت دولت مصدق در بازهی زمانی سیام تیر ۱۳۳۱ تا ۲۸ مرداد ۱۳۳۲
👈 جوانان توجه کنند!؛ بازخوانی یک #عبرت تاریخی
🔻 بخش بسیار مهم این ماجرا این این مطلبی است که میخواهم بخصوص جوانان ما به آن توجّه کنند. دشمن فهمید که راز پیروزی ملت ایران چیست؛ لذا درصدد برآمد تا سیاسیّون و سردمداران دولتی را از روحانیت و دین جدا کند. آنها را از آیةالله کاشانی جدا کردند و بینشان فاصله انداختند و متأسفانه موفّق هم شدند.
🔹️ از سی تیر ۱۳۳۱ که مرحوم آیةالله کاشانی توانست ملت ایران را آنطور به صحنه بیاورد، تا ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ که عوامل امریکا در تهران توانستند مصدّق را سرنگون و تمام بساط او را جمع کنند و مردم هیچ حرکتی از خود نشان ندادند، یک سال و یک ماه بیشتر طول نکشید. در این یک سال و یک ماه، با وساطت ایادی ضدّ استقلال این کشور و با توطئه دشمنان این ملت، دکتر مصدّق مرتّب فاصله خود را با آقای کاشانی زیاد کرد، تا اینکه مرحوم آیةالله کاشانی چند روز قبل از ماجرای ۲۸ مرداد نامه نوشت - همه این نامهها موجود است - و گفت من میترسم با این وضعی که دارید، علیه شما کودتا کنند و مشکلی به وجود آورند. دکتر #مصدق گفت: من مستظهر به پشتیبانی مردم ایران هستم! اشتباه او همینجا بود. ملت ایران را سرانگشت روحانیت - کسی مثل آیةالله کاشانی - وادار میکرد که صحنهها را پُر کند و به میدان بیاید و جان خود را به خطر بیندازد.
در ۲۸ مرداد که #کاشانی منزوی و خانهنشین بود - و در واقع دولت مصدّق او را منزوی و از خود جدا کرده بود - عدم حضور او در صحنه موجب شد که مردم نیز در صحنه حضور نداشته باشند؛ لذا کودتاچیهای مأمور مستقیم امریکا توانستند بیایند و بهراحتی بخشی از ارتش را به تصرّف درآورند و کودتا کنند. یک مشت اوباش و الواط تهران را هم راه انداختند و مصدّق را سرنگون کردند.
🔺️ پس از آن، دیکتاتورىِ محمدرضاشاهی به وجود آمد که بیستوپنج سال این ملت زیر چکمههای دیکتاتوری او لگدمال شد و #ملی_شدن_صنعت_نفت هم در واقع هیچ و پوچ گردید؛ چون همان نفت را به کنسرسیومی دادند که امریکاییها طرّاحی آن را کردند. هرچه دشمن خواست، همان شد؛ به خاطر جدا شدن از روحانیت و دین. اینها عبرت است. ۱۳۸۰/۰۸/۲۰
🔍 مطالعه متن کامل بیانات در دیدار مردم کاشان و آران و بیدگل👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3093
☀️ حدیث روز ☀️
🔻 امام صادق عليه السلام :
☀️ لَا يَزَالُ الْمُؤْمِنُ يُورِثُ أَهْلَ بَيْتِهِ الْعِلْمَ وَ الْأَدَبَ الصَّالِحَ حَتَّى يُدْخِلَهُمُ الْجَنَّةَ [جَمِيعاً]
🔸 مؤمن همواره خانواده خود را از دانش و ادب شايسته بهره مند مى سازد تا همه آنان را وارد بهشت كند.
📚 مستدرك الوسايل و مستنبط المسایل ج12، ص201، ح13881
@kowsarnews
از اول انقلاب، زنان یکی از برجستهترین نقشها را در این انقلاب ایفاء کردند. هم در خود حادثه بزرگ انقلاب، هم در حادثه بسیار بزرگ هشت سال دفاع مقدس، نقش مادران، نقش همسران، از نقش مجاهدان اگر سنگینتر و دردناکتر و تحملطلبتر نبود، یقیناً کمتر نبود. مادری که جوان خودش را، عزیز خودش را، دسته گل خودش را هجده سال، بیست سال- کمتر، بیشتر- پرورش داده، با آن محبت مادرانه او را به ثمر رسانده، حالا او را به طرف میدان جنگ میفرستد، که معلوم نیست حتّی جسد او هم برخواهد گشت یا نه. این کجا، رفتن خود این جوان کجا؟ که خوب، این جوان، با شور و هیجان جوانی، همراه با ایمان و روحیه انقلابیگری، حرکت میکند و میرود. کار این مادر، از کار آن جوان اگر بزرگتر نباشد، کوچکتر نیست. بعد هم که جسد او را برمیگردانند، افتخار میکند که بچه من شهید شده. اینها چیز کمی است؟ این، حرکت زنانه، حرکت زینبگون در انقلاب ما بود. ۱۳۹۸/۰۲/۰۱
@kowsarnews
🔻 جانشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم:
✳️ اجرای طرح "تذکر لسانی، وظیفه همگانی" در قم/ امر به معروف و نهی از منکر محدود به عفاف و حجاب نیست
▫️ جانشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم گفت: طرح "تذکر لسانی وظیفه همگانی"، با حمایت سپاه و نیروی انتظامی و نظارت ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان قم در حال اجرا است.
➕ بیشتر بخوانید:
http://kowsarnews.ir/news/view/79697
@kowsarnews
با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی صورت گرفت؛
انتصاب رؤسای بنیاد مستضعفان و کمیته امداد امام خمینی
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در احکام جداگانهای آقای مهندس پرویز فتاح را به ریاست بنیاد مستضعفان و آقای مرتضی بختیاری را به ریاست کمیته امداد امام خمینی منصوب کردند.
متن احکام رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای مهندس پرویز فتاح دام توفیقه
با پایان گرفتن دورهی مسئولیت جناب آقای مهندس سعیدیکیا در بنیاد مستضعفان و با تقدیر و تشکر فراوان از مدیریت پرتلاش و مبتکرانهی ایشان، جنابعالی را برای مدت پنج سال به ریاست آن بنیاد و آقای سعیدیکیا را به ریاست هیئت امنای آن منصوب میکنم.
اهمّ توصیههای اینجانب اولاً اهتمام به توانمندسازی تهیدستان و مصروف کردن این امانت ملّی در جهت آبادانی و پیشرفت جامعِ مناطق محروم، و ثانیاً رعایت دقیق بندهای اقتصاد مقاومتی، و ثالثاً بهکارگیری نیروهای جوان و متخصص و انقلابی و جریانسازی فعالیت جهادی در همهی بخشهای این بنیاد است.
توفیقات شما را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّد علی خامنهای
۳۱ تیر ۱۳۹۸
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای سیّدمرتضی بختیاری دام توفیقه
اکنون که جناب آقای مهندس فتاح به مسئولیت دیگری منصوب شدهاند، به پیشنهاد هیئت امنای محترم و با آگاهی از صلاحیتهای دینی و اخلاقی و مدیریتی جنابعالی، شما را به ریاست کمیتهی امداد امام خمینی منصوب میکنم. توجّه به محورهای مذکور در حکم مدیریت آقای فتاح، توصیه حتمی اینجانب است. تأکید میشود که دو محور: توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات برای خانوادههای تهیدست و رعایت کرامت و حرمت کمکشوندگان را در صدر اقدامات خویش قرار دهید. بهرهگرفتن از همکاری نیروهای جوان و مؤمن و انقلابی توصیهی مؤکد دیگر اینجانب است.
توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّد علی خامنهای
۳۱ تیر ۱۳۹۸
🔰 لوح| #همان_پرچم
🔺️ رهبرانقلاب: پرچمی که در مقابل انقلاب ایستاده، همان پرچمی است که در مقابل ابراهیم و موسیٰ و عیسیٰ برافراشته بود. آنها نابود شدند و موسیٰ و عیسیٰ و ابراهیم زندهاند. علّت این است که خدای متعال به حضرت موسیٰ فرمود: نترسید، دچار اشتباه در محاسبه نشوید، خدا با شما است، اِنَّنی مَعَکُما.
🖨 نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=43075
🔰منزل بی آلایش یک رهبر
🔺امام در #پاریس در خانه ای به مساحت شصت متر مربع زندگی می کردند و در #تهران هم در مدرسه علوی و در قم در یک منزل یک طبقه با چند اتاق ساده و در جماران هم در خانه ای محقّر و استیجاری.خبرنگار رویتر در گزارش خود که از محل اقامت امام دیدن کرده می نویسد:
📌منزل مورد بازدید ،برای رهبر یک کشور پنجاه میلیونی بسیار بی آلایش بود ،یک قسمت از اتاق اصلی منزل امام که توسط یک پرده از دیگر قسمتهای اتاق جدا می شد محل خواب(امام) خمینی بوده است در قسمت دیگر اتاق یک صندلی که پارچه سفیدی بر روی آن کشیده شده بود مهمترین اسباب منزل به نظر می رسید ،در قفسه های منزل یک نسخه قرآن ،تعدادی کتاب ،یک آیینه ،یک دستگاه رادیو و یک دستگاه تلویزیون به چشم می خورد.
📢به نقل از : حجة الاسلام و المسلمین محمد سجادی اصفهانی- سرگذشتهای ویژه از زندگی امام خمینی- جلد ۶
✅ @EMAM_COM
🔰 اهم توصیههای رهبر انقلاب به رئیس جدید بنیاد مستضعفان در حکم انتصاب. ۹۸/۴/۳۱
💻 @Kowsarnews
✅ صفحه ریحانه فعالیت خود در توییتر را از سر گرفت
🔹 صفحه مجازی ریحانه منتسب به دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب پس از مسدود شدن توسط توییتر، فعالیت خود را با حساب کاربری جدید از سر گرفت.
🔹صبح امروز صفحه مجازی ریحانه با یک حساب کاربری جدید، فعالیت خود در توییتر را از سر گرفت و با انتشار پستی در این باره نوشت:
«بسم الله الرحمن الرحیم
پس از بسته شدن حساب پیشین، بخش زن و خانواده سایت Khamenei.ir با عنوان «ریحانه» در توئیتر، مجددا آغاز به کار میکند. موضوعات مربوط به #زن، #خانواده و #سبک_زندگی را در این حساب دنبال کنید.»
@kowsarnews
📸 صالح العاروری نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و هیأت همراه صبح امروز (دوشنبه) با حضرت آیت الله خامنها ی رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
@kowasrnews
📘 کتاب مادری: حقوق و مسئولیت ها
این اثر تلاش دارد به مقایسه جایگاه مادری در اسلام با اندیشه های غربی، آموزه های ادیان آسمانی، دانش های فمنیستی و معاهدات بین المللی بپردازد.
خواننده با مطالعه این کتاب پاسخ این پرسش را خواهد یافت که آموزه های اسلامی چه تصویری از جایگاه، نقش ها و مسئولیت های مادری ارائه می کند؟
همچنین می توان اهمیت مادری در نگاه دین و حقوق و تکالیف مرتبط با نقش های مادری را مرور کرد و با مسئولیت ها و آداب مادری از منظر اسلام آشنا شد.
در پایان نیز بدیل های مادری از جمله تلقیح مصنوعی و جای گزینی در شیردهی و مراقبت مورد بررسی و نقادی قرار گرفته است
۱۴۲صفحه|۹۰۰۰تومان
قیمت با ۱۵ درصد تخفیف: ۷۶۵۰تومان
💳 توضیحات بیشتر و خرید آنلاین:
http://hajarpub.ir/product/مادری-حقوق-و-مسئولیت-ها
@kowsarnews
حوزه های علمیه خواهران کشور
📸 صالح العاروری نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و هیأت همراه صبح امروز (دوشنبه
رهبرمعظم انقلاب اسلامی در دیدار هیئتی عالی رتبه از جنبش مقاومت اسلامی (حماس):🔻
✅ موضوع فلسطین قطعاً به نفع مردم فلسطین و دنیای اسلام تمام خواهد شد
🔹امید سیدحسن نصرالله به نماز خواندن در مسجدالاقصی یک امید کاملاً عملی است
💬 العاروری: هر گونه اقدام خصمانه در مورد ایران را بر ضد فلسطین و مقاومت میدانیم
🔹#حماس در قلب حرکت فلسطین قرار دارد همانگونه که فلسطین در قلب حرکت دنیای اسلام قرار گرفته است.
🔹دشمنی ها و فشارها موجب نخواهد شد که ایران از مواضع خود در موضوع فلسطین کوتاه بیاید، زیرا حمایت از فلسطین یک مسئله اعتقادی و #دینی است.
🔹دوری برخی کشورهای دنباله رو امریکا همچون #سعودی از موضوع فلسطین یک حماقت بود زیرا اگر از فلسطین حمایت می کردند، می توانستند در مقابل امریکا، امتیاز بگیرند.
🔹براساس #سنت_الهی، پیروزی مردم فلسطین و بازگشت این سرزمین مقدس به دنیای اسلام، موضوع عجیب و غیرقابل تحقق نیست.
🔹۴۰ سال قبل کسی باور نمیکرد در ایران که مرکز نفوذ و امید امریکاییها بود، یک حکومت دینی برسرکار بیاید و سفارت اسرائیل در تهران به سفارت فلسطین تبدیل شود اما این موضوع غیرقابل باور محقق شد.
🔹اینکه آقای سیدحسن نصرالله می گوید من انشاءالله در مسجدالاقصی نماز می خوانم، برای ما یک امید کاملاً عملی و قابل تحقق است.اگر همه ما به وظایف خود عمل کنیم، وعده الهی قطعاً محقق خواهد شد.
🔹هدف از #معامله_قرن، از بین بردن هویت فلسطینی در میان آحاد مردم و جوانان فلسطینی است.
🔸العاروری: پیشرفتهای دفاعی حماس و دیگر گروههای مقاومت به هیچ وجه قابل مقایسه با سالهای گذشته نیست و امروز تمام سرزمینهای اشغالی و مراکز اصلی و حساس صهیونیست ها در #تیررس موشکهای مقاومت فلسطین قرار دارند.
@kowsarnews
🔻 مدیر حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری:
✳️ نقش حوزههای علمیه خواهران در ترویج سبک زندگی اسلامی غیرقابل انکار است
▫️ حجت الاسلام رحمانی گفت: حوزههای علمیه خواهران با تربیت نیروهایی در تراز جمهوری اسلامی نقش مهمی در ترویج سبک زندگی اسلامی در جامعه دارند.
➕ بیشتر بخوانید:
http://kowsarnews.ir/news/view/79714
@kowsarnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 🔺#مسلمان_شدن بانوی بودایی در حرم امام رضا(علیه السلام)
🔸بانوی #بودایی اهل #تایلند پس از تحقیق و مطالعه در مورد اسلام، در حرم امام رضا (ع) اسلام را پذیرفت و مسلمان شد.
@kowsarnews
✳️ بسیاری از دخترانی که حجابشان مشکل دارد بی دین نیستند
🔸 نماینده ولی فقیه در استان همدان، وظیفه ستاد امر به معروف را ارزش سازی در جامعه عنوان کرد و گفت: بسیاری از دخترانی که حجابشان مشکل دارد نه بی دین هستند و نه مخالف حجاب، بلکه نمی دانند حجاب یک تمدن است، بنابراین باید امروز حجاب را به عنوان یک ارزش در جامعه تشریح کنیم.
➕ بیشتر بخوانید:
http://kowsarnews.ir/news/view/79715
@kowsarnews
هدایت شده از ریحانه
😈 رهایی از چنگال هیولای كلاسهای تابستانی!
⁉️ آیا می دانستید فرزند شما از ابتدای شروع تحصیل تا پایان دوران متوسطه حدود چهار سال از عمر خود را در اوقات فراغت به سر می برد؟
👨👩👧👦 کلاس ها و موسسات رنگارنگ تابستانی بهترین راه برای پر کردن اوقات فراغت فرزندان ما نیستند كه اینگونه با حرص و ولع آنها را از كلاسی به كلاس دیگر میكشانیم. بیایید دست بچههایمان را بگیریم و به کارگاه یا مغازه های مطمئنی که در اطراف مان وجود دارد سری بزنیم. آشنایی با جامعه و کسب مهارت در یک شغل میتواند تاثیر بسزایی در آینده شغلی بچهها داشته باشد. علاوه بر این یادگیری یک مهارت یا هنر نیز میتواند روحیه خودباوری و اعتماد به نفس را در فرزندان ما تقویت کند
کلاس های تابستانی اولین و آخرین راه نیستند
🛌 پدر و مادرها معمولا تابستان فرزند خودشان را به دو شکل پر میكنند. بعضی خانوادهها تعریفشان از واژه فراغت، بیکاری است. آنها معتقدند که فرزندشان باید اوقات فراغت خود را راحت و فارغ از دنیا و هر دغدغه و برنامهای که در آن وجود دارد؛ بگذراند آنها در این ایام حتی برای ساعت خواب فرزندشان هم محدودیتی قائل نمیشوند و اجازه میدهند که بچهها تا هر ساعتی که دلشان میخواهد بیدار باشند یا بخوابند. این در حالی است که اوقات فراغت از جمله زمانهای با ارزش زندگی انسان است.
⚽🏀🎾 عده ای دیگر اوقات فراغت فرزندشان را با انواع کلاس های آموزشی و هنری پر می کنند. کلاس هایی که فارغ از هزینه های بالای آن؛ در پایان تابستان هیچ ثمره و نتیجهای به جز پر شدن ساعتهای روز، برای فرزندشان ندارد. علاوه بر آن اشتغال مستمر و بدون وقفه فکری و عملی، موجب فشار ذهنی و خستگی جسمی فرزندشان می شود. به طوری که ممکن است بچهها به تدریج نشاط و سرزندگی خود را از دست بدهند.
🛠 در گذشته های نهچندان دور، وقتی که پدر و مادرهای نوجوانهای امروز، خودشان نوجوان بودند؛ اوقات فراغت خود را چگونه می گذراندند؟ هنوز مهر کارنامه های آخر سال خشک نشده بود که والدین دست فرزندشان را می گرفتند و به مکانیکیها، بقالیها، نجاریها، نانواییها، خیاطی ها یا هر کارگاه یا فروشگاهی که اطراف منزلشان بود، سر می زدند. به این ترتیب با یک توافق نانوشته، دورهی کارآموزی فرزندان شروع می شد. این کار مزایای زیادی داشت. خیلی از بچهها در این دوران یک مهارت خاص را فرا میگرفتند و پس از پایان تحصیلشان به عنوان یک نیروی ماهر وارد بازار کار میشدند. برخی هم میتوانستند درآمد اندکی کسب کنند و کمک خرج خانوادهشان باشند.
🌱 #مهارتهای_زندگی
پرونده #اوقات_فراغت
❣ @Khamenei_Reyhaneh