🔰 کوروش به چه کسی افتخار خواهد کرد❓
🛑 ملی گرا اگر حقیقتا ملی گرا باشد شرف دارد بر غرب گرا❗️
❗️ اما حقیقت آن است که ملی گرایی در کشور ما، همیشه توسط غربگرایان ترویج شده است؛ آن هم نه بخاطر ایران که به واسطه مقابله با اسلام❗️
🔹 آنان که ادعا ملیگرایی داشتند یا گرد دیگ پلو سفارت انگلستان جمع بودند یا در جلسات شبانه سفیر آمریکا شرکت کردند! ؛
🔸کاپیتولاسیون آمریکایی را غربگرایان پذیرفتند و ملی گرایان استقبال کردند؛ ✅ فقط حضرت روح الله بود که لب به اعتراض گشود و از ایرانی دفاع کرد👌
🔹 فرزندان معنوی امام بودند که اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک ایران جدا شود
✅ این آیت الله خامنهای است که شب و روز از ضرورت احیای زبان فارسی و مصرف تولید ملی سخن میگوید. (و البته خود پیشتاز این سخن بود؛ مثلاً با اینکه پارچهی عمامهی ایرانی وجود نداشت، از تترون ایرانی برای عمامه اش استفاده کرد، هرچند عمامه اش از ریخت بیفتد!)
♦️ حتی اگر کوروش هم روزی بخواهد لب به سخن بگشاید از حماسه بچه رزمنده های لباس خاکی فکه و شلمچه و... خواهد گفت؛ سلام بر ابراهیم خواهد داد و از حاج قاسم و حججی هایی که برای اینکه فرهادهای وطنش خواب شیرین ببینند و طعم تلخ جنگ را در همدان و کرمانشاه نچشند از زندگی و زن و فرزند گذشتند خواهد گفت ، نه از کت و شلوار پوش های کرواتیِ ادکلن فرانسوی زده که لاتین را بهتر از پارسی صحبت می کنند!
@zamanehh
🆔 @wiki_shobhe
☆○═════════┅
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/joinchat/423559169C437e7ceb51
ویکی شبهه ( پاسخ به شبهات و شایعات فضای مجازی)
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈ ⛔️شبهه⛔️ حسین #دهباشی (مشاور سابق جنگ روانی روحانی)، هجوم خلیفه دوم به خانه #حضرت_زهرا س
🔰 مشکل شماها اینست که قرآن هم نمیخوانید جناب #دهباشی...
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
🛑 «کوروش» به روایت اسناد...
🔹 1 - نام کوروش در متون «اوستایی» (اعم از یَسنا، وندیداد، خُرده اوستا و...)، متون شرق ایرانی (اعم از سُغدی، خوارزمی، سکایی و ...) ، متون پهلوی اشکانی(پارتی)، متون پهلوی ساسانی (اعم از کتیبهها و کتابها) و متون مانوی نیامده!
🔹 2- نام کوروش در شعر و ادبیات فارسی مانند شاهنامه فردوسی و هیچ هنر ایرانی نیامده.
🔹 3- درباره کوروش در متون فارسی باستان هخامنشی اطلاعاتی وجود ندارد، آنهم در سنگنوشتههای پاسارگاد و بیستون که به عقیده برخی متخصصان در قدمت آنها تردید وجود دارد و نظریه جدیدالاحداث بودن آنها مطرح است.
🔹 4 - نام کوروش در معدود تاریخنامههای ایرانی نوشته «ابوریحان» و «حمزه اصفهانی» آنهم به نقل از توراتِ یهودیان آمده! زیرا تحریفکنندگان تورات فراموش کردند که او 500 سال بعد موسی(ع) بهدنیا آمده است!!
🔸سکوت منابع ایرانی در قبال کوروش نشان میدهد که ایرانیان با آنکه اندکی با نام او آشنا بودند، اما کوروش را یا فردی جنایتکار و بدنام میدانستند و یا او را فاقد ارزش و شخصیت تاریخی برمیشمردند!
#کوروش
#7_آبان
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
🔰واکنش روزنامههای #پهلوی به #7_آبان ❗️
❓چرا در دوره پهلوی نامی از روز #کوروش نبود❗️
🔸 پینوشت: وگرنه از شاه بعید بوده روزش رو جشن نگیره و خبرش تو روزنامه ها نیاد❗️
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️امکان عاق والدین حتی بعداز مرگشون
🎤 استاد فاطمینیا
#اخلاقی
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 سخنانی تأملبرانگیز از #کشیش_فرانسوی میشنوید که با احساس خطر کردن از گسترش اسلام در فرانسه اظهار میکند: مردم اروپا #مسلمان میشوند و #اسلام در همه جا منتشر میشود.❗️
💢بنابراین هدف کسانی که به ارزشهای دین مبین اسلام توهین میکنند چیزی جز جلوگیری از گسترش اسلام در جهان نیست و به بیان بهتر آنان به دنبال ممانعت از نشر و گسترش اسلام هستند.
#لبیک_یا_رسول_الله
#من_محمد_را_دوست_دارم
#پیامبر_رحمت
#ابلیس_پاریس
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
کانال 🇮🇷 ویکےشبهہ 🇮🇷 در تلگرام:
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
🚨پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرانسه در پی اقدام توهینآمیز رئیسجمهور فرانسه درباره پیامبر اعظم(ص)
🏳بسمه تعالی
🔰جوانان فرانسه !
🔹️از رئیس جمهور خود بپرسید: چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت میکند و آن را آزادی بیان میشمارد؟ آیا معنی آزادی بیان این است: دشنام و اهانت، آن هم به چهرههای درخشان و مقدس؟ آیا این کار احمقانه، توهین به شعور ملتی نیست که او را به ریاست خود انتخاب کرده است؟
🔹️سوال بعدی این است که چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در اینباره نوشت باید به زندان برود، اما اهانت به پیامبر آزاد است؟
سیدعلی خامنهای
۷ آبان ۱۳۹۹
@Khamenei_ir
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
ویکی شبهه ( پاسخ به شبهات و شایعات فضای مجازی)
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈ ⛔️ شبهه: ⛔️ یکی از مولوی های اهل سنت میگفت که شیعیان می گویند به خانه زهرا حمله شد و
پاسخ شبهه زیر در👆
⛔️ شبهه: ⛔️
یکی از مولوی های اهل سنت می گفت که شیعیان می گویند به خانه زهرا حمله شد و درب خانه آتش زده شد و ایشان بین درب و دیوار قرار گرفتند در حالی که خانه های مکه و مدینه اصلا درب نداشته است.
شیخ صدوق در خصال خودش میآره که علی فرمود: خانه های ما اهل بیت نه سقف دارد و نه درب( الخصال ج2 ص373)
@wiki_shobhe
🔰 همین یک نکته برای اثبات مضحک بودن این استدلال که "اهانت به پیامبر اسلام به خاطر وجود آزادی بیان در فرانسه است" کافی است:
تردید درباره #هولوکاست یک سال زندان و سه هزار فرانک جریمه دارد❗️
👤 محمد اکبرزاده
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
کانال 🇮🇷 ویکےشبهہ 🇮🇷 در تلگرام:
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_2579
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
آیا می دانید؟
همه مردم دنیا #قذافی
را به عنوان یک دیکتاتور آدمکش دیوانه میشناسند
متن زیررابخوانید تا بدانید قذافی خوبی هایی هم داشته است
خداحافظی مردم ليبی با امكانات رفاهی زمان حکومت معمر قذافی.
در لیبی چیزی به نام قبض برق وجود نداشت. هزینه برق برای همه رایگان بود!
چیزی به نام بهره بانکی وجود نداشت. همه بانکها موظف بودند وامهایی با صفردرصد سود ارائه کنند!
داشتن خانه یک حق مسلم برای تمام لیبیاییها بود!
هر زوج تازه ازدواج کرده، از دولت معادل شصتهزار دلار بابت خرید آپارتمان و شروع زندگی هدیه میگرفت!(خلاصه شده)
❇️ پاسخ شبهه: ❇️
@Wiki_Shobhe
✅ با وجود پیروزی مخالفان #قذافی، مردم #لیبی امروزه از این امتیازات محروم هستند. شاید به همین دلیل است که اگرچه اکثر مردم لیبی از سقوط نظام سابق راضی هستند، اما شمار زیادی نیز به آیندهی کشور امید چندانی ندارند. بر اساس گزارشهای میدانی، هنوز جوانان بیکار هستند و تنها کاری که مردم میتوانند انجام دهند خرید و فروش است؛ هر چند که معاملات اقتصادی نیز در بازارها وضعیت گذشتهی خود را احیا نکردهاند.
وضعیت حقوق بشر هم نسبت به گذشته بدتر گزارش شده است. زنان لیبی و تونس دهها سال است که برای احقاق حقوق مدنی خود مبارزه میکنند. سازمانهای زنان در این کشورها اکنون بیم آن را دارند که در دولتهای جدید این حقوق به رسمیت شناخته نشوند. زنان در گذشته، با تشکیل نهادهای مدافع حقوق زن و شرکت فعال در امور اجتماعیـسیاسی، در برابر قانون و دستگاههای اجرایی و حقوقی به عنوان «نیمهی برابر» به رسمیت شناخته میشدند، اما اکنون حکومتهای جدید این نهادها و انجمنها را به رسمیت نمیشناسند.
و همینطور سایر موارد ذکر شده که تقریبا درست است.
❌ البته نه به این گل و بلبلی که در متن آمده در هر حال نتیجه ای که نویسنده این متن میخواهد بگیرد کاملا غلط است.
👇🍂 واقعیت این است که لیبی امروز از حضور گروههای شبهنظامی متعدد، که شمار آنها را بالغ بر 300 گروه تخمین زدهاند، از جمله 100 گروه کوچک و بزرگ در پایتخت (طرابلس)، رنج میبرد. در این میان، افراد مسلح در مصراته و زنتان به تجهیزاتی مانند تانک و راکتانداز و تیربار مجهز هستند و میتوانند به راحتی حداقل در برخی مناطق کشور ناامنی ایجاد کنند.
تلاشهای شورای انتقالی در گذشته و دولت الکیب (نخستوزیر منتخب دولت موقت) برای جمعآوری سلاح از دست مردم و گروهها، همچنین تلاش برای شکل دادن یک ارتش و پلیس واحد و مقتدر، هنوز به نتیجه نرسیده است و بازداشتها و آدمرباییها ـمانند آنچه بر سر نیروهای هلال احمر ایران آمدـ به خوبی از فراگیری ناامنی در لیبی حکایت دارد.
🔺در این میان، بیثباتی سیاسی نیز مزید بر علت شده است، حتی حاصل انتخابات مجلس آن هم نتوانست با تشکیل یک دولت جدید، ثبات سیاسی را برای کشور نوید دهد. در نتیجهی این انتخابات، اتحادیهی نیروهای ملی (موسوم به لیبرالها) توانست با فاصلهی نسبتاً زیادی از حزب عدالت و سازندگی (اخوان المسلمین) پیشی بگیرد؛ اما نباید از نظر دور داشت که از 200 نمایندهی مجلس، 120 نفر، در هیئت مستقل و با سلایق و رویکردهای قبیلهای و جمعیتی مختلف به مجلس راه یافتند. بنابراین تلاش 2 حزب اصلی این کشور، که تنها 80 کرسی را در اختیار دارند، برای ایجاد ائتلاف و اتحاد با این طیف گسترده و رسیدن به اکثریت برای تشکیل دولت آسان نیست.
🔸 از آنچه ذکر کردیم میتوان دریافت که انقلابیون لیبی هرچند در صدد افزایش رفاه، آزادی، برابری و امنیت نسبت به حکومت پیشین خود بودهاند؛ اما تا کنون نتوانستهاند این مهم را برآورده کنند. وضعیت امنیتی، اقتصادی و اجتماعی مردم لیبی با بحران روبهروست، زیرا "دخالت نظامی ناتو" اجازه نداد تا انقلاب لیبی راه اصلی خود را بپیماید و کشور را در وضعیت بحرانی جنگ داخلی بین انقلابیون، حکومت و حامیانش و نظامیان ناتو قرار داد.
تشکیل دولت انتقالی و تصمیماتش، تشکیل مجلس جدید و حتی تشکیل دولت جدید تحت تأثیر این "دخالت" قرار گرفت و وضعیتی را به وجود آورد که امروز در لیبی نظارهگر آن هستیم؛
🔹دورانی که عدم وحدت ملی و همگرایی مردمی در آن ممکن است به جنگ داخلی دیگر، تجزیهی لیبی و حتی سلطهی غرب بر این کشور منجر شود.
البته این سخن که شاید اگر دیگر بار زمان به عقب بازمیگشت، مردم لیبی ترجیح میدادند دیکتاتوری چون قذافی را با تمام ظلمها و خیانتهایش در مسند قدرت نگه دارند تا اینکه شرایط را برای دخالت نیروهای نظامی خارجی و تبعات آن فراهم کنند. کاملا اشتباه و خلاف روح انسانیت و کمال انسان است.
ادامه پاسخ👇