🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_287
💡کلمات کلیدی : #پیروی_کورکورانه, #عقاید, #گذشتگان, #رسم_و_رسوم
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
پیروی کورکورانه از عقاید و رسم و رسومات گذشتگان این معنی را تداعی نخواهد کرد که آنها زنده اند!
بلکه بدان معناست که زنده های آن جامعه در واقع مرده اند!!
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
یک خاطرهی گویا از مرحوم علامه جعفری (ره):
ایشان میفرمود: زنی بسیار افسرده و پریشان و مضطرب نزد من آمد که بیچاره شدم، چرا که شوهرم مرتد شده است و طبعاً طلاق من از وی نیز واجب میگردد. به او گفتم به شوهرت بگو نزد من بیاید. مرحوم علامه میگفت: چند جلسهای با شوهر صحبت کردم که إن شاء الله بسیار مفید نیز بود، اما زن را خواستم و به او گفتم: مرتد کسی است که از اسلام خارج شده باشد و شما نگران مرتد شدن شوهرت نباش. چون او اصلاً به اسلام نیامده بود که اکنون از آن خارج گردد.
لذا اگر عدهای که ضمن برخورداری از اسلام شناسنامهای هیچ آشنایی و تقیدی به دین اسلام نداشتند و گاه به خاطر هواهای نفسانی ابراز برائت میکردند، ادعای کوروشگری یا زرتشتیگری یا مسیحی شدن کردند، گمان نکنیم که عدهای از جوانان مسلمان از دین خارج شدهاند و یا به دین دیگری گرویدهاند. این گرایشهای تابع جوّ آنها نیز نوعی توجیه عملکردهای خلافشان و خود نمایی است و چند صبایی بیشتر نیز داوم ندارد و باز تغییر تظاهر در گرایش میدهند.
http://www.x-shobhe.com/shobhe/2168.html
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_288
💡کلمات کلیدی : #وطن, #آباد, #رضا_شاه, #سفر_نامه_خوزستان, #منافقین, #دانشگاه, #جماران
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
" خدا عمر بدهد که به این وطن جذاب و عزیز را به قدری آباد کنم که حتی خائنان راحت طلب سست عنصر و عیاش هم آن را ترک نگویند و خارجه را بر آن ترجیح ندهند
رضا شاه بزرگ
سفرنامه خوزستان/صفحه97
منافقین هی میگویند مغزها دارند فرار میکنند به جهنم که فرار میکنند این دانشگاه رفته ها اینها که همه اش دم از فرهنگ و تمدن غرب میزنند بگذارید بروند ما این علم و دانش غرب را نمی خواهیم اگر شما هم میدانید که در اینجا جایتان نیست فرار کنید راهتان باز است
خمینی
جماران 8-آبان 1358 "
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
"نظر متفاوت امام خمینی و رضاخان در مورد فرار مغزها !!" :
1⃣ شرح سرکوب شیخ خزعل، در "سفرنامه خوزستان" به نام رضاخان منتشر شد، اما از انجا که دست به قلم و سواد درستی نداشت همگان می دانستند این کتاب با انشایی متین و ادیبانه و شیوه ای وزین از او نیست!
2⃣ نویسندة کتاب، "فرج الله خان بهرامی" (دبیر اعظم) بود! او منشی زبردست و نویسنده ادیبی بود که به مناسبت منصب و مقامش به تمامی اسناد و تلگرامها دسترسی داشت.
http://yon.ir/safarname1
3⃣ بهرامی در سفر خوزستان ملازم رضاخان بود و شرح سفر را در سفرنامه خوزستان با آب و تاب نوشت! سفرنامه مازندران را نیز او تهیه كرد! بهرامی مدتی با نام مستعار «ف. برزگر» در مسایل ادبی قلم می زد.
http://yon.ir/safarname2
4⃣ ایجاد بستر رفاه برای "خائنان راحت طلب سست عنصر و عیاش"، که در دورانهای بعدی موجب زوال و سقوط اخلاقی و اعتقادی و عقب ماندگی کشور شدند، چه فایده ای داشت که برای جلب نظر آنها از سرمایه و توان مملکت هزینه شود؟! این عبارات افتخاری برای رضاخان نیست بلکه در کنار جنایات او علیه مردمش، بهترین سند در بی کفایتی و انحراف اوست!
http://yon.ir/jenayaat
5⃣ در همین کتاب، ايلات و عشاير بي غيرت، راهزن، فضول، وحشي، بيابان پيما، متجاوز كه به «اسلوب زشت و نامطبوعی» زندگی می كنند، ناميده شده اند!
http://yon.ir/safarname3
6⃣ سخنرانی ۸ آبان ۵۸ امام خمینی(ره) در مورد فرار مغزهای فاسد و وابسته به پهلوی است، نه دانشگاهی و تحصیل کرده! در شبهه برخی جملات تقطیع شده و برخی هم اصلا متعلق به امام نیست!
7⃣ افرادی که امام از فرارشان استقبال کرد:
"... این مغزهایی که برای اجانب کار کردند، این مغزهایی که جزء سازمان امنیت بودند، بگذار فرار کنند..."
8⃣ افرادی که امام گفت اگر میدانند جایشان نیست فرار کنند:
" ... ما این مغزها را میخواهیم که از امریکا پا میشود میآید اینجا میگوید من آمده ام برای کمک؛ ... اگر شما هم میدانید که در اینجا جایتان نیست، شما هم فرار کنید! ... مملکت ما آدم میخواهد حالا؛ نه مغزهایی که میروند در پناه انگلستان و در پناه امریکا..."
9⃣ این عبارت، کلام امام نیست:
*...این دانشگاه رفته ها اینها که همه اش دم از فرهنگ و تمدن غرب میزنند بگذارید بروند...*! ایشان با فرار نخبگان موافق نبودند و در همین سخنرانی به صراحت بر لزوم حضور و خدمت مغزهای متخصص و متعهد تاکید کرده اند!
متن کامل سخنرانی در لینک زیر:
http://yon.ir/sahifenoor
🌷حق جو و حق طلب باشیم🌷
لینک مطلب جهت انتشار:
💻 http://shayeaat.ir/post/503
📲 کانال رسمی سایت شایعات در تلگرام:
@shayeaat
بازنشر از:
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_289
💡کلمات کلیدی : #مذهبیون, #لذت, #حرام, #دخالت, #برتراند_راسل
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
مذهبیون،
انسانهایی هستند که
هر لذتی را بر خود حرام می دارند
بجز
لذت دخالت کردن
در لذت بردن دیگران!
🖊برتراند راسل
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
مذهب ودین به هیج وجه با لذت های مشروع مخالفتی ندارد مگردین باازدواج مخالت دارد؟ آیاانسان ازازدواج لذت نمی برد ؟ آیااسلام ودین باتفریح وتفرج مخالف است ؟هرگز این چنین نیست.
اسلام توصیه به مسافرت وگردش می کند که برای انسان لذت بخش است بنابراین دین ومذهب نه تنها بالذت های مشروع مخالف نیست بلکه به آن ها توصیه وتاکیدمی کند وصدالبته اجازه لذت های حیوانی نامشروع راهم که مضربه حیات فردی واجتماعی انسان است نمی دهد
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_289
💡کلمات کلیدی : #مذهبیون, #لذت, #حرام, #دخالت, #برتراند_راسل
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
مذهبیون،
انسانهایی هستند که
هر لذتی را بر خود حرام می دارند
بجز
لذت دخالت کردن
در لذت بردن دیگران!
🖊برتراند راسل
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
فاصله عمیق دخالت در کار دیگران و امر به معروف
تجسس در کار دیگران ممنوع
دستور قرآن بسیار واضح است آنجا که در سوره حجرات آیه 12 میفرماید: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا کَثِیرًا مِّنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا یَغْتَب بَّعْضُکُم بَعْضًا أَیُحِبُّ أَحَدُکُمْ أَن یَأْکُلَ لَحْمَ أَخِیهِ مَیْتًا فَکَرِهْتُمُوهُ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَّحِیمٌ؛ اى کسانى که ایمان آوردهاید از بسیارى از گمانها بپرهیزید که پارهاى از گمانها گناه است و جاسوسى مکنید و بعضى از شما غیبت بعضى نکند آیا کسى از شما دوست دارد که گوشت برادر مردهاش را بخورد از آن کراهت دارید [پس] از خدا بترسید که خدا توبهپذیر مهربان است».
فراموش کردن اشتباهات دیگران
حضرت علی(ع) می فرمایند: «اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن ، شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی»). یعنی خداوند گناهان انسان ها را می بخشد اما بنده ها گناهان سایر بنده ها را که حتی هیچ ارتباطی به آنها ندارد را هرگز نمی بخشند.
در بدترین حالت این مسئله به فرد لقب و عنوانی از اشتباهی که مرتکب شده داده میشود و حتی تا چند نسل بعد نیز خود و خانواده وی با همان لقب خطاب شناخته و میشوند. در چنین جوامعی هیچ سخن و بحثی از آیه 11 سوره حجرات در میان نیست که می فرماید:«وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ؛ به همدیگر لقبهاى زشت مدهید».
امر به معروف و نهی از منکر
همه این تناقضهای رفتاری در دستورات اسلام با رفتار مسلمانان آسیب های خاص اجتماعی خود را دارد، اما نکته بسیار مهم تر و آسیبزا اینکه اسلام دستور داده است که مردم همدیگر را امر به معروف و نهی از منکر کنند و بسیار عجیب اینکه اکنون در جامعه ما مردم هرگونه تجسس نابجا و آسیب زایی را انجام می دهند، اما وقتی سخن از امر به معروف و نهی از منکر می آید از آن پرهیز کرده عنوان می کنند رفتار افراد به خود آنها مربوط است و من در کار دیگران دخالت نمی کنم.
امر به معروف یعنی خود و دیگران را تشویق کنیم به عفو، بخشش، مهربانی، راستگویی، خوش اخلاقی، صبر، گذشت، صله ارحام، اعتدال، عدالت عزت نفس، تواضع، غیرت، حیاء و آزرم، تعصب (جانبداری از حق)، عاطفه عقلانی، حلم و بردباری در مقابل مؤمن، غبطه، خیر خواهی برای دوستان خدا، شجاعت، وقار، حسن ظن، صرفه جویی، ایثار، دوستی خالصانه، خوشرفتاری، انصاف، صدق و راستی، علم، شکر، زهد، کم گوئی و همه خوبی ها.
نهی از منکر یعنی نهی کردن خود در وهله اول و دیگران در مرحله دوم از رذائل مانند خود خواهی، ذلت و خواری، تملق و چاپلوسی، کبر، خشم، بی غیرتی، افشا گری، غیبت، فحاشی، چشم پوشی از حق، تجسس، سادگی و بلاهت، حمیت (جانبداری از باطل)، بی تفاوتی نسبت به حق و باطل، بی عاطفگی، نفاق و دورویی، هتک آبروی اسلام و مسلمین، نامجوئی و شهرتطلبی برای خویشتن، انزوا و گوشهگیری، ترس، افشاء راز، یأس از خدا، خوف نداشتن از خدا سکوت در مقابل ظلم، ناشکیبائی در برابر سختیها(جزع)، تنبلی و از خدا توفیق خواستن، رضا به رضای خلق و ... هر انچه بد است و انسان به نفس انسان بودن بدی آن را درک میکند.
بیا با هم به بهشت برویم
امر به معروف و نهی از منکر یعنی بی تو، تویی که برادر و خواهر مسلمان منی نمی خواهم به بهشت بروم. و چه قدر افسوس که هر گونه تجسس و منکری را مرتکب می شویم اما به اسم عدم دخالت در زندگی شخصی دیگران امر به معروف و نهی از منکر را رها کرده ایم.
نکته تأسف برانگیز اینکه با حسرت از فرهنگی سخن می گوییم که در آن مردم به داشتن مسئولیت اجتماعی در قبال هم معتقد هستند!
تجسّس و کنجکاوی در زندگی مردم
یک از چیزهایی که در قرآن و روایات مورد نکوهش قرار گرفته، تجسّس و کنجکاوی در زندگی دیگران است. خداوند در قرآن کریم مؤمنان را از این صفت بسیار زشت برحذر داشته و می فرماید:
«ولا تَجَسَّسُوا»
و هرگز (در كار دیگران) تجسّس نكنید!
کسی که بهدنبال عیوب دیگران است و با کنجکاوی بی جا و بی مورد در صدد دست یافتن به عیوب و لغزش دیگران است باید به این نکته توجّه داشته باشد که خداوند نیز عیوب او را دنبال می کند و او را سرانجام رسوا خواهد کرد. امام صادق(ع) روایتی را از پیامبر اکرم(ص) نقل کرده که می فرمایند:
«َلا تَطْلُبُوا عَثَرَاتِ الْمُؤْمِنِینَ فَإِنَّ مَنْ تَتَبَّعَ عَثَرَاتِ أَخِیهِ تَتَبَّعَ اللَّهُ عَثَرَاتِهِ وَ مَنْ تَتَبَّعَ اللَّهُ عَثَرَاتِهِ یفْضَحْهُ وَ لَوْ فِی جَوْفِ بَیتِه»
بهدنبال لغزشها و عیوب مؤمنین نباشید؛ بهدرستی که کسیکه در جستجو و تعقیب لغزش های برادر مؤمنش باشد، خداوند لغزش ها و عیوب او را دنبال میکند و کسی که خدا بهدنبال عیوب و لغزشش باشد، او را رسوا می سازد، اگر چه در داخل خانه اش باشد.
کنجکاوی و تجسّس بی جا و بی مورد در زندگی مردم دارای ضررها و پیامدهایی است که ما به برخی از آنها اشاره می کنیم.
1. از بین رفتن آبروی دیگران؛ یکی از ضررهای بزرگ کنجکاوی در زندگی دیگران، بهخطر افتادن آبروی دیگران است؛ که لطمه جبرانناپذیری به حیثیّت و موقعیّت اجتماعی افراد وارد می سازد. بهخصوص وقتی که انسان پس از دقّت و کنجکاوی، اسرار و رازهای درونی افراد را در اختیار دیگران قرار دهد. چراکه شخص کنجکاو، مراقب رفتارها و اوضاع خصوصی دیگران است و کمتر می تواند از فاش ساختن اسرار آنها خودداری کند. اینگونه افراد، هرگز از غیبت کردن و بدگویی پشت سر دیگران مصون نیستند. بهطور قطع وقتی حیثیت و آبروی شخصی بهخطر بیفتد و از بین برود، بهراحتی قابل برگشت و جبران نیست. امام صادق(ع) می فرمایند:
«إذا رَقَّ العِرضُ استُصعِبَ جَمعُهُ»
هرگاه آبرو بریزد، جمعآوری آن دشوار است.
2. انزوا از دیگران؛ تفحّص و کنجکاوی در امور شخصی دیگران، نوعی پیروی از سوء ظن است؛ که این کار درواقع عکسالعمل بدبینی است. فرد کنجکاو با تجسّس های بی مورد خود، به عیوب و نقاط ضعف بسیاری از افراد، واقف میشود و بر اثر آن یک نوع حالت انزوا و زدگی در او بهوجود می آید و در حقیقت کمتر کسی را شایسته معاشرت و زندگی تشخیص می دهد. این حالت، کم کم او را به گوشهگیری و انزوا از دیگران می کشاند. انسان باید به این نکته توجه داشته باشد که یافتن انسان های کامل و صددرصد بیعیب و نقص بسیار نادر و انگشتشمار است. به هر حال چهبسا انسان با کنجکاوی و تجسّس بی مورد، به عیوب پوشیده و پنهان دیگران پی خواهد برد و در اثر آن، در خود نوعی زدگی و لزوم پرهیز و اجتناب از دیگران احساس می کند و قطعاً انسان با بدبینی، گوشهگیری و منزوی بودن از جامعه، نمی تواند مثمر ثمر باشد.
3. سلب آزادی؛ یکی از بزرگترین نعمت هایی که برای بشر شمرده شده برخورداری از آزادی در نحوه فعالیّت ها است؛ اسلام با تأسیس اصل نظارت عمومی و با قرار دادن مأموران نظارتی، آزادی بشر را در انظار عمومی بهطور صحیحی، به قوانین عقل و شرع محدود نموده و آزادی در اجتماع را در این چهارچوب، محدود و معیّن نموده است. انسان تا آنجا آزاد است که (علنا) به سعادت خود و دیگران لطمهای نزند و حرامی را مرتکب نشود و واجبی را ترک نکند. اسلام، آزادی درونی افراد را با برقرار ساختن حکومت ایمان، محدود و مهار نموده است؛ ولی در این میان اسلام به اجازه نمی دهد که کسی با کنجکاوی و تجسّس بی مورد در زندگی خصوصی دیگران، از دیگران سلب آزادی شود.
بنابراین انسان نباید با تجسّس و کنجکاوی بی مورد در زندگی خصوصی دیگران دخالت کند. چنین کاری علاوهبر اینکه گناه محسوب می شود و مورد رضایت خداوند نیست، دارای آثار و پیامدهای منفی دنیوی نیز هست.
http://www.pajoohe.com/fa/index.php?Page=definition&UID=38657
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_290
💡کلمات کلیدی : #اثر_سجود_در_پیشانی
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
هرجور حساب کردم اگه خر هم لگد بزنه انقد گود نمیشه( اثر سجود در پیشانی)
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
آیه ۲۹ فتح در وصف حضرت رسول اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلّم و اصحاب ایشان، وجود اثر سجود در پیشانی آنها را متذکر شده است: «مُحَمَّدٌ رَسولُ اللّهِ والَّذینَ مَعَهُ... سیماهُم فی وُجوهِهِم مِن اَثَرِ السُّجود...». بعضی اثر سجده در چهره مؤمنان را به معنای ظاهری آن یعنی پینه بستن پیشانی یا اثر سجدههای طولانی مؤمنان بر خاک ، نه بر فرش و پارچه و مانند آن دانستهاند که بر پیشانی آنان نمایان میشود. برخی هم معناهایی چون وجود نور و زیبایی چهره بر اثر مداومت بر نماز شب ، زرد و نحیف شدن چهره از کثرت عبادت ، خضوع ، خشوع و تذلل در برابر خداوند را بیان کردهاند. در روایاتی نورانی بودن موضع سجده چون ماه شب چهاردهم و نیز ساطع شدن نور از آن در قیامت به سبب عبادت دنیوی بازگو شده است. در روایتی از امام صادق علیهالسّلام نیز مصداق آیه، شب بیداران به نماز ذکر شده است.
براي جلوگيري ازايجاد جاي سجده دراثرسجده طولاني چه بايد كرد ؟
شايد فشار نياوردن بيش از بر مهر و عدم سجده هاي طولاني بتواند در اين مورد موثر باشد البته پينه بستن پيشاني هميشه ناشي از سجده كرده نيست و علل ديگري نيز در آن دخيل است.
سجده طولاني،خلوتي خالصانه است كه خوشايند محبوب خواهد بود كه به آن سفارش نموده است.اجازه ندهيد افكار حاشيه اي از اين لذت بكاهد.خوب است مهرتان،بزرگ و داراي سطحي صاف باشد.بعد از سجده هم مي توانيد جاي مهر را با آب گرم بشوييد و سپس چند دقيقه به شكل افقي و آرام،ماساژ دهيد.تمام لحظاتتان،آسماني.
بايد افتخار كند كه نشانه صالحان در پيشاني اوست .
منظور از اثر سجود در چهره انسان هاي مومن و متعبد، نورانيت حاصل از عبادت در سيماي آنان است نه اثر مهر بر پيشاني برخي از افرادي كه احيانا تظاهر به عبادت مي كنند و خيال مي كنند عبادت يك عمل كمي است، در حالي كه عبادت بيشتر يك امر كيفي و فراگير در زندگي انسان عالم و مومن است.
آيه «سيماهم في وجوههم من اثر السجود» اشاره به همين مطلب دارد و چنين برداشت مي شود كه آثار سجده در سيما ظاهر مي شود، ولي نبايد تلقي شود كه اين اثر صرفا به معناي اثر مهر بر پيشاني است.
در آيه مورد نظر سخن از ظاهر آراسته و نوراني اطرافيان و ياران خاص پيامبر(ص) است ومي فرمايد : نشانه آنها در صورتشان از اثر سجده نمايان است ؛ «قيافه» آنها به خوبي نشان مي دهد كه آنها انسان هايي خاضع در برابر خداوند و حق و قانون و عدالتند نه تنها در صورت آنها كه در تمام وجود و زندگي آنان اين علامت منعكس است. گر چه بعضي از مفسران آن را به اثر ظاهري سجده در پيشاني، و يا اثر خاك در محل سجده گاه تفسير كرده اند، ولي ظاهرا آيه مفهوم گسترده تري دارد كه چهره اين مردان را به طور كامل ترسيم مي كند. بعضي گفته اند، اين آيه اشاره به سجده گاه آنها در قيامت است كه همچون ماه به هنگام بدر مي درخشد.
در حديثي از امام صادق(ع) نيز آمده است كه در تفسير اين جمله فرمود: « هو السهر في الصلاه؛ منظور بيدار ماندن در شب براي نماز خواندن است كه آثارش در روز در چهره آنها نمايان است. (تفسير نمونه، ج 22، ص 115).
آيه شريفه در مورد ظاهر آراسته و نوراني و نمايان بودن آثار سجده در صورت آنها است و خشوع بيشتر مسئله قلبي است لذا به اثر سجده در قيافه آنها اشاره شده است. در نگاه اوليه هم آثار سجده مشهود است و در عرف هم اين طور گفته مي شود كه فلاني در اثر سجده پيشاني و چهره او نوراني است.
http://yon.ir/ulye
http://www.porseman.org/q/vservice.aspx?logo=images/right.jpg&id=620700
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_291
💡کلمات کلیدی : #خاور_میانه, #پیغمبر_خیز, #بد_بخت, #بهشت
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
خاور میانه..
.منطقه ی پیغمبر خیز و بدبخت
گوئی آفتاب تیز،مغزها را تکان داده است.
ﻣﻦ ﻧﻤﯽﻓﻬﻤﻢ...
ﻧﻮﺡ ﺍﯾﻨﺠﺎ،
ﻣﻮﺳﯽ ﺍﯾﻨﺠﺎ،
ﻋﯿﺴﯽ ﺍﯾﻨﺠﺎ،
ﻣﺤﻤﺪ اﯾﻨﺠﺎ،
ﯾﻮﺳﻒ ﻭ ﯾﻮﻧﺲ ﻭ ﻟﻮﻁ ﻭ ﺍﺳﺤﺎﻕ ﻭ ﺍﺑﺮﺍﻫﯿﻢ.و... ﻫﻢ ﺍﯾﻨﺠﺎ
ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﻧﺒﻮﺩ ﮐﻪ ﺗﻮ ﮐﺎﻧﺎﺩﺍ ﯾﺎ ﺑﻠﮋﯾﮏ ﯾﺎ مثلأ ﻧﯿﻮﺯﯾﻠﻨﺪ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﻫﺪﺍیت ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ؟
ﻫﻤﻪ ﺍﺵ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺎﻫﺎﺭﻭ ﻫﺪﺍﯾﺖ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ؟
۱۲۴۰۰۰
ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ ﻫﻤﺸﻮﻥ ﺩﺭ ﺧﺎﻭﺭﻣﯿﺎﻧﻪ ﺑﻮﺩﻥ جالب تر اینکه طبق گفته کتب آسمانی۷۰۰۰سال از خلقت انسان میگذره
۱۴۰۰
سال هست که آخرین پیامبر اومده
میشه۵۶۰۰سال اگه تعداد پیامبر ها رو بر ۵۶۰۰ تقسیم کنی میشه هر دو هفته یه پیامبر؟؟؟؟؟؟؟
ﺷﺎﯾﺪ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻫﻤﯿﻨﻪ ﮐﻪ ﻣﺎ ﻣﺮﺩﻡ ﺧﺎﻭﺭﻣﯿﺎﻧﻪﺭﺍﻩ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺭﻭ ﭘﯿﺪﺍﮐﺮﺩﯾﻢ
ﻭ ﺩﺭ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻭ ﺧﻮﺷﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺯﻧﺪﮔﯿﻤﻮﻧﻮ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ
ﻭ ﻣﺮﺩﻡ ﻏﺮﺏ ﻭﺧﺎﻭﺭ ﺩﻭﺭ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺑﺪﺑﺨﺖ ﻭ ﻋﻘﺐ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﻭ ﺧﺎﮎ ﺑﺮ سرن
كمى به عمق كلام كارل پوپر توجه كنيد:
"آنکس که بهشتِ زندگی را برایت جهنم کرده،
مجبور است متقاعدت کند که:
«بهشت جای دیگری است»
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
بنا به فرمایش خداوند در قرآن هیچ امتى نبوده مگر اینكه در آن هشداردهنده ، راهنما و پیامبری بوده است .
آیات : 24 سوره فاطر - 15 سوره اسراء - 7 سوره رعد
2. 124هزار پیامبر از سوی خداوند مبعوث شده اند که تنها حدود 30 نفر از آنها در قرآن نام برده شده اند .
بحارالأنوار، ج 11 ، ص 21
* خداوند به رسول خویش می فرماید: «و مسلّماً پیش از تو فرستادگانى را روانه كردیم. برخى از آنان را (ماجرایشان را) بر تو حكایت كردهایم و برخى از ایشان را بر تو حكایت نكردهایم... »
(آیه 78 سوره مومن)
بنابراین از نژادهای دیگر ، در قلمرو زیست خود پیامبرانی مبعوث شده اند .
3. از حضرت علی (ع) نیز روایت است که پیامبر سیاه پوستی مبعوث شده است که قرآن داستان او را برای ما ذکر نکرده است.
(تفسیر نورالثقلین ج4 ص537)
4. پیامبران اولوالعزم رسالتی جهانی داشته اند و محدود به منطقه بعثت خود نبوده اند چنانکه پیامبر (ص) به سران حکومتهای عصر خود مکاتبه نمودند و یا حضرت عیسی (ع) برای ابلاغ رسالتشان سفر می نمودند .
5. خاورمیانه و خصوصا بین النهرین محل ظهور بسیاری از پیامبران است، چرا که تمدن های مختلف در این منطقه ظهور پیدا نموده و دارای مرکزیت در دنیای قدیم بوده است.
6. رشد علمی و شکوفایی تمدن در دوران اسلامی و در کشورهای مسلمان همچون ایران از یک سو و عقب ماندگی و جهل در جهان غرب در همان زمان قابل انکار نیست .
7. متاسفانه موارد مختلفی چون اختلافات داخلی ، حاکمان نالایق و غیر دینی ، توطئه و تجاوزات دشمنان ، بروز خرافه گرایی ، تنبلی ، فساد و ... در جوامع اسلامی و دست اندازی استعمار غرب به منابع طبیعی و گنجینه های علمی این کشورها موجب دگرگونی اوضاع شد .
8. آموزه های دینی ، موید رشد علم و دانش و پیشرفت در زمینه های گوناگون است که نشانه آن را می توان در ظهور دانشمندانی چون ابن سینا ، ذکریای رازی و ... مشاهده نمود .
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_292
💡کلمات کلیدی : #روستایی_در_عمان, #سه_ساعت_و_نیم, #روزه, #ماه_رمضان, #
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
" روستایی در عمان هست که ساکنان آن تنها سه ساعت و نیم روزه می گیرند! در حالی که مردم بیشتر کشورهای اسلامی از جمله ایران یکی از طولانی ترین روزهای سال را برای ایام ماه مبارک رمضان تجربه می کنند٬ مردم روستایی در سلطان نشین عمان٬ به دلیل شرایط جغرافیایی منطقه شان٬ در ماه رمضان تنها به مدت سه ساعت و نیم روزه می گیرند. این روستا در ارتفاع 2000 متری از سطح دریا در منطقه نخل واقع در استان باطن در جنوب عمان و در فاصله 150 کیلومتری مسقط پایتخت این کشور قرار دارد و دسترسی به آن به سختی امکان پذیر است. هوای این روستا در تابستان معتدل و در زمستان بسیار سرد است و خورشید ساعت 11 صبح طلوع و در ساعت 14:30 غروب می کند و به این ترتیب طول روز فقط سه ساعت و نیم است. "
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
1. زمان روزه داری از فجر تا غروب خورشید و مرتبط با عرض جغرافیایی هر ناحیه است نه ارتفاع از سطح دریا و با توجه به موقعیت جغرافیایی عمان، طول روز سه و نیم ساعته در این کشور ممکن نیست!
2. استقرار روستای "وکان" در مناطق کم ارتفاع و مجاور کوهستان، موجب شده آفتاب حدود سه ساعت رویت شود، اما تاثیری در زمان طلوع و غروب خورشید و مدت روزه داری در این منطقه ندارد!
http://yon.ir/xmF4
3. وزارت گردشگری عمان نیز این موضوع را تکذیب و وزارت اوقاف و امور دینی این کشور هم آن را محال اعلام کرده است.
http://yon.ir/f5EQ
4. در رمضان امسال، مدت زمان روزه داری در این روستا و نواحی اطراف حدود پانزده ساعت می باشد.
http://yon.ir/nOxN
حق جو و حق طلب باشیم
لینک مطلب جهت انتشار:
http://shayeaat.ir/post/600
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_293
💡کلمات کلیدی : #سفیر_انگلیس, #قتل_قائم_مقام, #حقوق_بگیران_انگلیس_در_ایران
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
ﺳﻔﯿﺮ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ، ﻗﺘﻞ ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﻓﺮﺍﻫﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﺘﺎﺏ "ﺣﻘﻮﻕ ﺑﮕﯿﺮﺍﻥ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ" ﭼﻨﯿﻦ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﻨﺪ:ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﻓﺮﺍﻫﺎﻧﯽ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻭﻃﻦ ﭘﺮﺳﺘﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺘﻮﺍﻧﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺨﺮﯾﻢ.ﻫﺮ ﺭﺷﻮﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺑﺪﻭ ﻣﯿﺪﺍﺩﯾﻢ، ﻣﯿﮕﺮﻓﺖ، ﺍﻣﺎ ﺁﻧﺮﺍ ﺑﻪ ﺷﺎﻩ ﻣﯿﺪﺍﺩ...ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﯼ ﺑﻪ ﺩﻭﻟﺖ ﻋﺎﻟﯿﻪ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺍﯾﺸﺎﻥ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﭘﻮﻝ ﮐﺮﺩﻡ...ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﭘﻮﻝ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ ﺷﺪ، ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻣﺎﻡ ﺟﻤﻌﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺭﻓﺘﻢ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺟﻬﺖ ﻋﻮﺍﻣﻠﺶ ﺑﺪﻭ ﺩﺍﺩﻡ ﻭ ﮔﻔﺘﻢ:ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﻭﯼ ﺭﺍ ﺗﮑﻔﯿﺮ ﮐﻨﻨﺪ...ﻓﺮﺩﺍ ﺩﺭ ﻫﻤﻪ ﻣﺴﺎﺟﺪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺭﻭﺣﺎﻧﯿﻮﻥ ﺑﺮ ﻣﻨﺒﺮ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﺑﺎﻧﮓ ﺑﺮ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ:ﮐﻪ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﻓﺮ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺍﻭ ﺩﻭﻟﺖ ﺍﺳﻼﻡ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺯﻣﯿﻦ ﺯﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ...ﺳﺮ ﻭ ﺻﺪﺍ ﮐﻪ ﺑﺎﻻ ﮔﺮﻓﺖ ﺷﺎﻩ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻋﺰﻝ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻫﻔﺘﻪ، ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻗﺘﻞ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻭﻃﻦ ﭘﺮﺳﺖ ﺭﺍ ﺍﻣﻀﺎﺀ ﮐﺮﺩ.ﭘﺲ ﺍﺯ ﻗﺘﻞ ﺁﻥ ﺑﺰﺭگﻣﺮﺩ، ﺳﻮﺍﺭ ﺑﺮ ﺍﺳﺐ ﺷﺪﻡ ﺗﺎ ﻭﺍﮐﻨﺶ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺷﻬﺮ ﺑﺒﯿﻨﻢ.ﺩﯾﺪﻡ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺑﻠﻪ ﻓﺮﻭﻣﺎﯾﻪ ﺑﺴﺎﻥ ﺷﺐ ﻋﯿﺪ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺵ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﻭ ﮐﺸﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﻓﺮ ﻣﻠﺤﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ...
ﮐﺘﺎﺏ: ﺣﻘﻮﻕ ﺑﮕﯿﺮﺍﻥ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ
ﻧﻮﯾﺴﻨﺪﻩ: ﺍﺳﻤﺎﻋﯿﻞ ﺭﺍﺋﯿﻦ
ﻧﺎﺷﺮ : ﺍﻧﺘﺸﺎﺭﺍﺕ ﺟﺎﻭﯾﺪﺍﻥ
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
1-اسماعیل رایین نویسنده ی کتاب "حقوق بگیران انگلیس" محقق و مورخ بوشهری بود. رائین از بدو تأسیس ساواک با آن سازمان همکاری میکرد و جزء حقوق بگیران ساواک بود و "کتاب فراموشخانه و فراماسونری در ایران " را با همکاری فعال ساواک منتشر کرد.
https://fa.wikipedia.org/wiki/Esmaeil
2-نویسنده کتاب در پیشگفتار متذکر شده که درآمد حاصل از موقوفات هندوستان ابتدا تماما برای اشاعه تشیع و بسط تحقیقات مربوط به مذهب جعفری استفاده می شد که چون درآمد آن بدست عمال امپراتوری انگلیس در هندوستان افتاد،آنان درآمد موقوفه را در راه فاسد کردن طلاب و روحانیون و بسط نفوذ خود در بین النهرین به کار بردند و البته بزرگوارانی همچون شیخ مرتضی انصاری هم بودند که مظهر پاکدامنی روحانیت شیعه محسوب می شدند.
"حقوق بگیران انگلیس" پیشگفتار،صفحه 10
3-آنچه از مجموعه اسناد و مدارک وزارت خارجه انگلیس و همچنین نوشته های دیپلماتهای انگلیسی استنباط می شود این است که عده ای از روحانیون با تقوای ایرانی و عراقی در 117 سال گذشته، حاضر نشدند حتی یک شاهی از وجوه موقوفه استفاده کنند.عده ای از روحانیون هم که ندانسته از این وجوه استفاده می کردند وقتی از نیات شوم مقسمین مطلع گردیدند، بدون درنگ از قبول این وجوه خودداری کردند.
"حقوق بگیران انگلیس ص 109"
4-امامت جمعه تهران از زمان صفویه تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از نسل آیت الله میرمحمد صالح خاتون آبادی اصفهانی بوده و از آن پس این خاندان به "خاندان امام جمعه " و سپس " امامی " شهرت یافت.این سلسله که توسط شاه و فرمان او به امام جمعه گی انتخاب می شدند، توسط مردم آخوند درباری خوانده می شدند و تحت فرمان و مطیع اوامر شاه بودند و سیاست را در دین و حکومت دخالت نداده و منتقد دولت نبودند و به طبع، این نوع روحانیون از اموال و ثروت زیادی برخوردار بودند.
https://fa.wikipedia.org/wiki/Akhond
5-تا قبل از دوره صدارت امیرکبیر و تاسیس دارالفنون، مردم ایران تنها از مکتب خانه ها که نماد مدارس سنتی آن زمان بود بهره می برده اند و میزان تحصيلات عامه مردم ايران هم كمتر از 30% بود. به این علت فرهنگ پذيري مردم نيز در اين شرايط بسيار پايين بود و به راحتی فریب می خوردند.
http://www.maghrebnews.ir/oldsite/iran/post_400.php
6-در وطندوستی و میهن پرستی ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﻓﺮﺍﻫﺎﻧﯽ شکی نیست.سِر جان کمپبل، سفیر انگلیس، با اخذ بودجه و خرج آن در جهت بدنام کردن میرزا موفق شد باعث بدبینی مردم و حکومت به وی شود. محمدشاه قاجارهم ابتدا او را خلع و سپس در سال دوم سلطنت خود دستور داد او را در باغ نگارستان زندانی و پس از چند روز خفه کردند و بدین قرار به زندگانی قائم مقام در سال ۱۲۱۴ هجری شمسی پایان داده شد.
https://fa.wikipedia.org/wiki/ghaemmagham
"روشنگری آرمان ماست"
لینک مطلب جهت انتشار http://anti-shayee.blogfa.com/post/67
بازنشر از:
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_294
💡کلمات کلیدی : #وزیر_نیروی_ژاپن, #قطع_شدن_برق, #تعظیم
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
وزیر نیروی ژاپن به علت قطع شدن برق به مدت ۲۰ دقیقه، به همان مدت زمان یعنی ۲۰ دقیقه در حالت تعظیم، از مردم عذرخواهی کرد.
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
به گزارش برق نیوز، در شبکه های اجتماعی تصویری منتشر شده که در زیر آن توصیح داده شده است:
تفاوت ما با اونا!
وزیر نیروی ژاپن به علت قطع شدن برق به مدت ۲۰ دقیقه، به همان مدت زمان یعنی ۲۰ دقیقه در حالت تعظیم، از مردم عذرخواهی کرد.
البته در خصوص اینکه ژاپنی بسیار مقید بوده و چنین حرکتی از سوی مقامات ژاپن دور از ذهن نیست ولی تصویری که در شبکه های اجتماعی با این عنوان منتشر شده است مربوط به وزیر نیروی ژاپن نیست.
این تصویر مربوط به نخستین نشست خبری رییس جدید کمپانی هوندا در توکیو است که با این عنوان در شبکه های مجازی دست به دست می شود.
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_295
💡کلمات کلیدی : #اذکار_عالی, #مشکل_گشایی, #حاجت
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
اذکار عالی
بسمه تعالی
ختم مشگل گشایی:
برای برآورده شدن هر حاجتی این ذكرها را بگویید بر آورده می شود انشاالله
طلبكار: 360 مرتبه یاحی و یا قیوم
ملك و وكالت: 360 مرتبه یا فرج
زیارت بزرك :360 مرتبه یا ماشاالله
رفع بیكاری: 360 مرتبه یا الله
رفع تهمت: 360 مرتبه یا الله اعلم
انتقال و جابه جایی: 360 مرتبه یا رب
زراعت كاری: 360 مرتبه صلوات
ازدواج جوانان: 360 مرتبه یا رئوف و یا رحیم
قبولی دانشگاه: 360 مرتبه یا جواد الائمه
بچه دار شدن: 360 مرتبه توحید
وسعت رزق: 360 مرتبه اناانزلنا
خانه دار شدن: 360 مرتبه یا كریم
ادای قرض: 360 مرتبه اناانزلنا
مسافرت رفتن: 360 مرتبه فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین
آشنا شدن با قرآن: 360 مرتبه یا نور و یا قدوس
به راه راست آمدن جوانان: 360 مرتبه ایاك نعبد و ایاك نستعین
كمبود و كم حوصلگی: 360 مرتبه یا محمد،علی،فاطمه،حسن و حسین
رفع اضطراب: 360 مرتبه لاحول و لاقوه الا بالله
بیرون آمدن از خانه: توكلت علی الله
بركت پول و غذا: 360 مرتبه الذی احسن الحسنی
بركت كشاورزی: 360 مرتبه یارب العالمین
گره در كار آقایان: 360 مرتبه یا جواد الائمه
پیدا شدن اشیاء گمشده: 360 مرتبه نور الله ناظر
رفع ناتوانی: 360 مرتبه یا علی مدد
رفع كینه و كدورت: 360 مرتبه بسم الله النور
رفع فقر: 360 مرتبه اناانزلنا
شیرین شدن زندگی : 360 مرتبه یا عزیز زهرا
دفع دعوای خانوادگی: 360 مرتبه یا محمد و یا علی
شفای مریض:360 مرتبه یا من اسمه دوا و ذكره شفا
رفع وسوسه:360 مرتبه اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
كارگشایی: 7 مرتبه آیت الكرسی،توحید، مزمل و صلوات
دفع اعتیاد: 360 مرتبه بسم الله الرحمان الرحیم
مریض بد حال:360 مرتبه یا سریع الرضا
دفع چشم زخم: 360 مرتبه لاحول و لا قوه الا بالله،حمد، وان یكاد و آیت الكرسی
جوانهای عازم سربازی: 360 مرتبه ایاك نعبد وایاك نستعین
دور شدن دشمن: 360 مرتبه واكفنی شر الجن و الانس من اعدائی
آزادی زندانیان: یا باب الحوائج یا موسی ابن جعفر
حصار خانه و زندگی: 360 مرتبه الله،توحید و یس
التماس دعا
★ اذکار معجزه آسا ★
▒ دل ارام گیرد با ذکر و یاد خدا ▒
✔️ برای پیدا شدن گم شده حتی اگر انسان هم باشد این ذکر را زیاد بگویید:
«أصْبَحْتُ في أمانِ اللهِ. أمْسَيْتُ في جِوارِ اللهِ»
✔️درزندگیت موفق نیستی؟ بگو:
وَمَا تَوْفِيقِي إِلاَّ بِاللّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ سوره هود ایه ۸۸
✔️خوشحال نیستی؟ همیشه بگو:
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ» سوره ال عمران ایه ۱۷۳
✔️ازدنیاخسته ای؟ بگو:
َاَللّهم اجْعَل هَمّی الآخِرَة
✔️نمازهایت را به موقع ومداوم نمیخوانی؟ همیشه بگو:
رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلاَةِ وَمِن ذُرِّيَّتِي رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاء
سوره ابراهیم ایه ۴۰
✔️میخواهی ازدواج کنی؟ بگو:
«رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» سوره انبیا ایه ۸۹
✔️تنهایی؟ همیشه بگو:
وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا سوره اسرا ایه ۸۰
✔️خوشحالی؟ همیشه بگو:
الْحَمْدُلِلَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ اَلْحَمْدُ لِلّهِ حَمْداً كَثيراً
✔️درکارهایت سختی میبینی؟ بگو:
َ رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي سوره طه ایه ۲۵ و۲۶
✔️دوست داری آرزویت برآورده شود؟همیشه بگو:
اَستَغْفِراللّه و اَتوبُ اِلَیه
✔️تو دلت ازدست کسی ناراحتی؟بگو:
اللّهم اجْعَلنی مِن َالْكَاظِمِينَ الْغَيْظَ وَالْعَافِينَ عَنِ النَّاسِ
سوره ال عمران ایه ۱۳۴
✔️میخواهی دایم قرآن بخونی؟بگو:
اللّهم اجْعَل القُرانَ رَبیعَ قَلبی و نورَ صَدْری
✔️خونه ای دربهشت میخواهی؟ بگو:
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ اللَّهُ الصَّمَدُ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولد وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ
✔️میخواهی غیبت نکنی؟بگو:
اللّهم اجْعَل کِتابی فی عِلیّین وَاحْفِظ لِسانی عَنِ العالَمین
✔️می خواهی خانه ات پر از گنج شود؟ بگو :
سُبحانَ اللّه و بِحَمْدِه و سُبحانَ اللّه العَظیم
✍به نقل از ایت الله بهجت
✉️با اشتراک گذاشتن این اذکار به دوستانتان هدیه معنوی بدهید و در ثواب ختم این دعاها شریک باشید.
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
ذکر دارای شرایطی است و باید توسط یک استاد اخلاق سفارش شود.
اما منبعی برای اذکار فوق یافت نشد.
http://yon.ir/7OfS
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
◀️شبهه #شماره_296
💡کلمات کلیدی : #اسلام #بهشت #زنان #مردان
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
دین ما میوهاش را مرد مسلمان فقط میچینه نه زن مسلمان......مرد مسلمان بخاطر تمام صیغههایی که تو این دنیا داشته یه عالمه ثواب براخودش جمع کرده و وارد بهشتی میشه که بازم پاداشش حوری باکره تو بهشت هست....خخخخ.فردا و فرداهای شب زفافش تو بهشت بکارت حوری بهشتی دوباره رشد میکنه تا مرد مسلمان هرروز لذت برداشتن بکارت حوری را در بهشت بچشه خخخخخ......مسلمانان یک مشت احمق خرافه پرستن و نه دیگر هیچ
❇️ پاسخ اول ❇️
🆔 @wiki_shobhe
🔺و بنا به آنچه در قرآن کریم آمده است زنان با ایمان در قیامت در كنار زنان بهشتى (حورالعین) با مردان بهشتى قرین میباشند.
♻️و زنان با ایمان با همسران با ایمان خود وارد بهشت میشوند.اُدْخُلُوا اَلْجَنَّةَ أَنْتُمْ وَ أَزْواجُكم تُحْبَرون وارد بهشت شوید شما و همسرانتان در نهایت شادباش(زخرف، آیه 70). و منظور از ازدواج، همان زنان با ایمانى هستند كه در دنیا بودند،(تفسیر المیزان، ج 18، ص 129).
و بودن در كنار همسران با ایمان و مهربان هم براى مردان لذتبخش است و هم براى زنانشان.
🔺2-♻️ هُمْ وَ أَزْواجُهُمْ فِی ظِلالٍ عَلَى اَلْأَرائِكِ مُتَّكِؤُنَ؛ آنها و همسرانشان در سایههاى قصرها و درختان بهشتى بر تختها تكیه كردهاند(یس، آیه 56).
و آیاتى كه داخل شدن همسران صالح را به بهشت وعده داده شده است.
♻️ از جمله: رَبَّنا وَ أَدْخِلْهُمْ جَنَّاتِ عَدْنٍ اَلَّتِی وَعَدْتَهُمْ وَ مَنْ صَلَحَ مِنْ آبائِهِمْ وَ أَزْواجِهِمْ وَ ذُرِّیَّاتِهِمْ إِنَّكَ أَنْتَ اَلْعَزِیزُ اَلْحَكِیمُ(مؤمن، آیه 8). جَنَّاتُ عَدْنٍ یَدْخُلُونَها وَ مَنْ صَلَحَ مِنْ آبائِهِمْ وَ أَزْواجِهِمْ وَ ذُرِّیَّاتِهِمْ(رعد، آیه 23).
از این آیات استفاده میشود كه زنان و مردانى كه در این دنیا همسر یكدیگرند هرگاه هر دو با ایمان و بهشتى باشند در آنجا به هم ملحق مىشوند و با هم در بهترین شرایط و حالات زندگى مىكنند و حتى از روایات استفاده مىشود كه مقام این زنان برتر از حوریان بهشت است به خاطر عبادات و اعمال صالحى كه در این جهان انجام دادهاند، و در برخی منابع كلامى و روایى چنین آمده كه در روز قیامت، اگر همسر زن مؤمن، اهل بهشت بود، او را اختیار مىكند و اگر از اهل جهنم بود، یك مرد را از میان مردان بهشتى برمىگزیند. شاید فلسفه این كار این باشد كه زن برخلاف مرد، از نظر طبیعت تعدّد پذیر نیست. به همین جهت مردى را انتخاب مىكند.
✔️ اما گروهى - از جمله آیت اللَّه مكارم شیرازى در مقابل مدعیاند كهحورالعین میتواند مذكّر هم باشد. براساس این نظر شاید علت اینكه اوصاف حورى كه در قرآن به كار رفته، بر مؤنث دلالت مىكند، به این جهت باشد كه گفت و گو و محاوره در آن آیات، با طایفه مردان مؤمن بوده است، نه با زنان مؤمن دنیوى. از این رو شیوه محاوره، اقتضا دارد كه چنین اوصافى براى این موجودات، ذكر شود. از مضمون برخى آیات و روایات، چنین برمىآید كه مسئله لذتهاى جنسى، اختصاصى به مردان ندارد؛ بلكه زنان نیز در بهشت مىتوانند براى خویش شوهرانى دلخواه برگزینند. اصطلاح «حور» نیز اختصاصى به زنان ندارد؛ بلكه حورهاى مذكر نیز در بهشت وجود دارند. براى نمونه از امیرمؤمنانعلیه السلام روایت شده است: «در بهشت بازارى است كه در آن خرید و فروشى نیست؛ تنها در آنجا تصویر مردان و زنان وجود دارد. هر كس كه تمایلى به آنان پیدا كند، از همان جا بر او وارد مىشود» بحارالانوار، ج 1، ص 148.
در بهشت هم حوریان بهشتى وجود دارند كه از نعمتهاى بهشتیاند و در دنیا نبودهاند و هم زنان دنیا - كه اهل بهشت باشند با زیبایى و شكوهى برتر از حوریان در بهشت حضور دارند و چنانچه مایل باشند، به شوهران خویش میپیوندند.
بنابراین لذتهاى بهشت مخصوص مردان بهشتى نیست، بلكه كسى كه داخل بهشت می شود از نعمتها و زیبایىها لذت خواهد برد.
♻️چنان كه قرآن مى فرماید: وَ فِیها ما تَشْتَهِیهِ اَلْأَنْفُسُ وَ تَلَذُّ اَلْأَعْیُنُ در بهشت آنچه دل خواهد و چشم از آن لذت مىبرد موجود است(زخرف، آیه 71) و در این امر نیز بین مرد و زن بهشتى فرقى نیست هر كدام از آنها هر نوع لذتى بخواهند بر ایشان موجود است و براى زنان بهشتى نیز مردان بهشتى بدلخواهشان هست.
http://www.irtebat.blogfa.com/post-6.aspx
✅ پاسخ دوم شبهه
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe/748
🇮🇷 کانال "ویکےشبهہ" کانال جامع شبهات و شایعات فضاے مجازے🇮🇷
☆○═════════┅
📲 کانال ✅ ویکی شبهه ✅ در ایتا👇
🆔 https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
📲کانال 🇮🇷 ویکےشبهہ 🇮🇷 در تلگرام:👇
https://telegram.me/Wiki_Shobhe