⛔️ شبهه ⛔️
انسان باش…
ﭼﻪ ﻓﺮﻗﯽ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﺭﻣﻀﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ و ﯾﺎ شعبان، تير باشد و يا آبان، دسامبر باشد و يا ژوئن؟!!
ﻫﺮ ﺭﻭﺯﯼ که ﺩﺳﺘﯽ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﯽ، ﺩﻟﯽ ﺭﺍ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﯼ، ﺍﺷﮑﯽ ﺭﺍ ﭘﺎﮎ ﮐﺮﺩﯼ، ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ!
ﺭﻭﺯهﯼ ﭘﺮﻫﯿﺰ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ! ﭘﺮﻫﯿﺰ ﺍﺯ ﻗﻀﺎﻭﺕ و سعايت، ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻍ و ﺭﯾﺎ، از ﺗﻬﻤﺖ و ﺩﻭﺭﻭﯾﯽ، ﺍﺯ ﻧﯿﺮﻧﮓ و تزوير؛ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺗﺎ ﺑﻮﺩه…
انسان هایی ﺑﻮﺩه ﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﮔﺮﺳﻨﮕﯽ ﮐﺸﯿﺪهﺍﻧﺪ، ﻭﻟﯽ ﻫﺮﮔﺰ ﺭﻭﺯه ﻧﺒﻮﺩهاند!
💡هشتگ کلیدی: #ماه_رمضان #ﺭﻭﺯه #ماه_مبارک_رمضان #انسانیت
❇️ پاسخ شبهه ❇️
🆔 @wiki_shobhe
🔺بیپایه و اساس بودن متن (شبهه) بر هر کسی روشن است، با این حال در ادامه به چند مطلب برای تنویر افکار اشاره میکنیم؛
1️⃣ اول اینکه کدام یک از مسائل بالا (گرفتن دست دیگران، پرهیز از دروغ، پرهیز از ریا و …) در دین اسلام وجود ندارد و به آن سفارش نشده است؟
👈تمام خصوصیاتی که برای انسان بودن در این متن (شبهه) آمده همان اخلاقیات و احکامی است که اسلام بصورت کاملتر آنها را بیان کرده است.
2️⃣ براستی نمیشود ﺩﺳﺘﯽ ﺭﺍ گرفت، ﺩﻟﯽ ﺭﺍ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩ، ﺍﺷﮑﯽ ﺭﺍ ﭘﺎﮎ ﮐﺮﺩ و روزه هم گرفت؟!!!
❓آیا بین این اعمال و روزه گرفتن تضادی وجود دارد که نویسنده متن شبهه اینگونه القاء میکند که جمع آنها امکان ندارد؟!!!
♦️مثلا باید در جواب نویسنده شبهه بگوییم؛ یا دلی را بدست آور یا دروغ نگو یا دست کسی را بگیر چون نمیشود هم دروغ نگویی هم دلی را بدست آوری و هم دست کسی را بگیری همانطور که روزه با این ها جمع نمیشود!!
3️⃣ لازم بذکر است که این متن و متونی مانند آن در #ماه_رمضان با هدف سست کردن مردم در انجام فریضه #روزه منتشر شده است؛ چه کسی است که نداند میزان کمک های مردمی بویژه خیرین در ماه مبارک رمضان چند برابر میشود، چه تعداد زندانیان دیه ای که با کمک خیرین از زندان آزاد میشوند، جهیزیه هایی که تهیه میشود و… .
⁉️برای اینکه متن روزه را هدف قرار داده سوالی پیش میآید؛ مگر غیر از این است که در آخر رمضان فطریه را برای کمک به نیازمندان جمع میکنند؟
♦️این متن ظاهرا زیبا میگوید انسان باش، اما تنها به برخی خصوصیات انسان بودن پرداخته! و انسان بودن در این چند جزء مختصر خلاصه نمیشود.
4⃣ ماه رمضان فقط برای روزه نیست. ماه نزول قرآن است، ماهی است که در آن شبهای قدر و تعیین سرنوشت سالانه قرار گرفته است. ماهی است که در آن، اول مظلومِ عالم، رستگار شده است.
🔗پاسخ تفصیلی:
the14.ir/11011
#ماه_مبارک_رمضان
☆○═════════┅
📲کانال 🇮🇷 ویکےشبهہ 🇮🇷 در تلگرام:👇
https://telegram.me/Wiki_Shobhe
📲 کانال ✅ ویکی شبهه ✅ در ایتا👇
🆔 https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
ویکی شبهه ( پاسخ به شبهات و شایعات فضای مجازی)
✍نقدی بر صحبتهای یک روحانی در مورد ولایت فقیه👇
❌ ولایت فقیه جزو اصول دین است!!
❌ ولی فقیه دارای عصمت است!!
🔺این دو عکس را با دقت بخوانید؛ هر دو نوشته برای یکی از روحانیون حوزه علمیه قم است. همه میدانند ما هم از لحاظ تئوری قائل به تشکیل حکومت اسلامی در زمان غیبت هستیم و هم حاضریم جانمان را در راه آرمانهای انقلاب بدهیم ولی این نوشته ها هیچ ربطی به مکتب تشیع و نظریه ولایت فقیه و فقهای حامی ولایت فقیه ندارد و حرفهایی بی اساس است.
🔺 اما نقد کوتاه این دو نوشته را عرض میکنیم:
❶. مقام عصمت و علم لدنی فقط مختص حضرت رسول و اهلبیت علیهم السلام است و فقها و ولی فقیه طبق ادله عصمتی مانند عصمت معصومین ندارند ولی هر کسی اعم از فقیه یا غیر فقیه میتواند به بالاترین مراتب اخلاقی برسد و با ترک گناهان و انجام واجبات، معصوم از گناه باشد که این ربطی به ولایت فقیه ندارد و یک کشاورز هم میتواند به این مقام برسد و این نوع عصمت ربطی عصمت خاصه هم ندارد.
❷. فرمودید ولایت فقیه جزء اصول دین است که خود امام خمینی و رهبری و مدافعان ولایت فقیه مانند علامه جوادی چنین سخنی نگفتند. اصول دین چیزی است که با انکار آن، شخص مرتد میشود درحالیکه رهبری در اجوبه الاستفتائات سوال ۵۹ تصریح کردند منکر ولایت فقیه مرتد نیست و علامه جوادی در کتاب ولایت فقیه خودشان تصریح کردند که ولایت فقیه جزء اصول دین نیست.(ولایت فقیه، عبدالله جوادی آملی، ج ۷۸، ص ۳۵۱.)
❌ این نوع دفاع کردن از ولایت فقیه بالاترین ضربه به پیکر نظریه ولایت فقیه و شخص ولی فقیه است در حالیکه رهبری به عنوان مثال خودشان فرمودند در قصه فرزندآوری اشتباه کردیم و عذرخواهی هم کردند.
معصوم اشتباه نمیکند عذرخواهی هم نمیکند. ولی فقیه عادل است و عمدا گناه نمیکند ولی چون عصمت خاصه ندارد میتواند اشتباه کند یا سهوا گناهی مرتکب شود. مقام فقیه در روایات ما محیر العقول است نیاز نیست ما از خودمان فضیلت تراشی کنیم و چیزهایی که به قول رهبر معظم برای آن انوار مقدسه است به ایشان نسبت دهیم که قطعا خودشان اولین مخالف این قصه هستند و بارها هم اعلام کردند.
✍شیخ فرهاد فتحی
🆔 @wiki_shobhe
☆○═════════┅
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
📝📖 تعداد بیسوادها وحشتناک است؛
اسدالله علم، نخست وزیر پهلوی
🗞 روزنامه اطلاعات ، ۱۸ آذر ۱۳۴۱
📊 میزان با سوادی در گروه سنی ۱۵ سال به بالا
در سال ۱۳۵۷:
ایران: ۳۶%
میانگین جهانی: ۶۹%
📊 در سال ۱۳۹۵:
ایران ۸۶%
میانگین جهانی: ۸۲%
منبع: @IR_TimeTunnel
#پهلوی
🆔 @wiki_shobhe
☆○═════════┅
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ با نامِ
تو
افطار
میکنم...
#ماه_مبارک_رمضان
#روزه
🆔 @wiki_shobhe
☆○═════════┅
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
📛 #شایعه📛
برگزاری مراسم ختم سردار حجازی در مسجد ثارالله تهران بدون رعایت پروتکلهای بهداشتی!
❇️ پاسخ ❇️
🆔 @wiki_shobhe
❌اخیرا تصاویری با عنوان "مراسم ختم #سردار_حجازی در مسجد ثارالله تهران" توسط رسانههای معاند و ضدانقلاب و با هدف تشویش اذهان عمومی، در برخی از شبکههای اجتماعی منتشر شده است.
🔹براین اساس ادعا شده است که عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله اجتماعی توسط افراد حاضر در مراسم، به این دلیل است که واکسن فایزر آمریکایی را تزریق کردهاند.
✅ این شایعه کذب محض است و همانطور که روابط عمومی سپاه پاسداران نیز طی اطلاعیهای اعلام کرده بود، آئینهای تشییع و تدفین پیکر سردار حجازی بهطور کامل در چارچوب تدابیر و دستورالعملهای ستاد مقابله با کرونا، در شهر اصفهان انجام پذیرفته است.
🔸همچنین مشخص شد تصاویر منتشرشده در شایعه مذکور، مربوط به مراسم ختم پدر سردار امیرعلی حاجیزاده، در مسجد پیامبر اعظم(ص) در آبان ۱۳۹۷ و مراسم ختم برادر سردار حسین دهقان، در مسجد نور تهران، در بهمن سال ۱۳۹۷ است.
🔺مرکز مقابله با شایعات سایبری(سراج)
🆔 @wiki_shobhe
☆○═════════┅
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 هجمه و دروغ بستن به حضرت خدیجه سلام الله علیها
🎤استاد حامد کاشانی
🖤 #وفات_حضرت_خدیجه تسلیت باد
#حضرت_خدیجه
🆔 @wiki_shobhe
☆○═════════┅┄
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
🔺ماست مالی #بیبیسی:
🚀 موشک سرگردان!!!
❌ نه بهاره جان موشک فرود نمیاد اون هواپیماست که فرود میاد
🚀موشک اصابت میکنه خوب جایی هم اصابت کرده
موشک سرگردان یهچیزی تو مایههای ضربه مغزی ملایمه😉
#دیمونا
#مزدور
🆔 @wiki_shobhe
☆○═════════┅┄
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
🔰 مهمترین شبهات مطرح شده پیرامون حضرت خدیجه
❶ شبهه اول: سن حضرت خدیجه هنگام ازدواج با پیامبر (ص)
🔺 یکی از مسائلی که در رابطه با سن حضرت خدیجه با پیامبر، بین مسلمین جا افتاده اینست که میگویند پیامبر هنگام ازدواج ۲۵ و حضرت خدیجه ۴۰ ساله بودهاند که یکی از ظلمهای بزرگ در حق این بانوی بزرگ و امالمومنین بوده است.
📔 اعتبار تاریخی این قول در منابع معتبر تاریخی بسیار ضعیف است
✅ در رابطه با سن ایشان هنگام ازدواج، نقل های گوناگونی ذکر
شده است از جمله: ۲۵سال / ۲۸ سال/ ۳۰ سال/ ۳۵سال / ۴۰سال و... اما از بابت اعتبار و تواتر حدیث، نقل ۲۵ و ۲۸ بین شیعه و سنی از اعتبار بالایی برخوردار است و نقل ۴۰ سال را ضعیف و شاذ میدانند.
🔺نظر علمای شیعه:
✅ اکثر علما شیعه سن ایشان هنگام ازدواج را ۲۸ میدانند
✍ علامه سید جعفر مرتضی العاملی (حفظه الله) از علمای بنام معاصر و مجتهد در تاریخ و سیره است ،در کتاب بزرگ 35 جلدی خود که مبسوط ترین کتاب درباره سیره و تاریخ پیامبر(ص) است مینویسد که این قول را اکثر علما ترجیح داده و قائل به این(۲۸سال) شدهاند.
📚 الصحیح من السیره النبی الأعظم، سید جعفر مرتضی العاملی ،ج 2،ص: 201
🔺نظر علمای اهلسنت:
✅ درباره سن حضرت خديجه در هنگام ازدواج با پيامبر اكرم نظرات مختلفی وجود دارد؛
بیهقی سن ایشان هنگام ازدواج را ۲۵، حلبی ۲۵، حاکم نیشابوری ۲۸، ابن عماد حنبلی ۲۸، بلاذری و ابن عساکر و ابن سعد و اربلی هم ۲۸ سال سال را پذیرفتهاند.
✅ بيهقی (از علمای بزرگ اهل سنت) ايشان را 25 ساله میدانند.
👈بيهقی میگويد: «بعضی میگويند: سن حضرت خديجه (در هنگام وفات) 65 ساله بود و برخی ديگر گفتهاند: در آن وقت ايشان 50 ساله بوده است كه قول صحيح هم همين است.»[بیهقی، دلائل النبوه...،ج۲ص۷۱]
👈 بیهقی در جای ديگر آورده است: «ازدواج رسول خدا با حضرت خديجه 15 سال قبل از بعثت بوده است.»[همان]
✔️ بنابراین طبق قول بیهقی وقتی ایشان در زمان وفات یعنی سال دهم بعثت، 50 ساله باشند و 15 سال قبل از بعثت هم ازدواج کرده باشند، با این حساب سن حضرت خدیجه، در زمان ازدواج با پیامبر اکرم 25 سال بوده است،
✅ حلبی هم همین قول را آورده است: «پیامبر با خدیجه ازدواج نمود، و در آن هنگام قولی وجود دارد که خدیجه در سن بیست وپنج سالگی بوده است.»[السیره الحلبیه،ج۱ص۲۲۹]
✅ قول دیگر که قول اکثر محققین و مورخین است این است که سن ایشان را در زمان ازدواج 28 سال بوده است. ابنعماد حنبلی از علمای اهل سنت در شذرات الذهب میگوید: «بسیاری از مورخین قول 28 سال را برای حضرت خدیجه در زمان ازدواج با پیامبر اکرم ترجیح دادهاند.»[«ورجح کثیرون أنها ابنة ثمان وعشرین.» عبدالحی عکری حنبلی، شذرات الذهب فی أخبار من ذهب،ج۱ص۱۴]
✅ حاکم نیشابوری نیز فقط همین قول را برای ابناسحاق (سیره نویس مشهور) نقل میکند: «خدیجه در زمان ازدواجش با پیامبر، بیست و هشت ساله بود.»[المستدرک ج۳ص۱۸۲] و قول هشام بن عروه که اکنون قول مشهور شده است، را شاذ میداند. «خدیجه در سن 65 سالگی وفات نمود، که این قول شاذ است.»[همان]
✅ بلاذری هم به عنوان یک قول، 28 سال را ذکر کرده است.[انساب الاشراف ج۱ ص۹۸]
✅ ابنسعد، ذهبی، إربلی، ابنعساکر به نقل از ابنعباس میگویند: «خدیجه در زمان ازدواج با آن حضرت 28 ساله بود.»[طبقات الکبری ج۸ص۱۶]
✅ إربلی در جای دیگر به نقل از ابنحماد میگوید: «حضرت خدیجه در زمان ازدواج با آن حضرت 28 ساله بود.»[کشف الغمه ج۲ص۲۷۴]
❇️ با این حساب روشن شد که بسیاری از مورخین و محدثین سن آن بزرگوار را حدود 25 تا 28 سال دانستهاند، و در آن زمان پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله)، نیز 25 ساله بودند، بنابراین تفاوت سنی بین پیامبر اکرم و حضرت خدیجه نبوده و یا حدود سه سال بوده است که البته با بررسی نظریات فهمیده میشود که قول اصح و مقبول نزد اکثر علما " 28 سال" میباشد و علامه سید جعفر مرتضی العاملی میفرماید: سن حضرت خدیجه (س) هنگام ازدواج قطعا از 35 سال کمتر بوده است و لکن اصح این است که 28 سال بوده باشد
❓حالا سؤال اینجاست با این اقوال بیان شده که سن حضرت را کمتر از 30 سال، در هنگام ازدواج بیان میکند، چرا کوشش میشود، که سن حضرت را چهل سال معرفی کنند؟ آن هم قولی که شاذ است و مطابق قول اکثر محققین و مورخین نیست!؟
چرا بین مسلمین جا انداختهاند که سن ایشان هنگام ازدواج ۴۰ بوده و ایشان بیوه زنی مسن بوده است؟؟
🔺علتهای مختلفی وجود دارد از جمله حسادت بعضی زنان پیامبر به ایشان و همچنین تلاش بنیامیه برای خدشهدار کردن رَحم مطهر ایشان که ریشهی امامان ماست تا بگویند قبل از پیامبر با عرب جاهلی ازدواج کرده ، از مهمترین علتهای این تحریف است.
☆○═════════┅
📲 کانال ✅ ویکی شبهه ✅ در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/423559169C437e7ceb51
🔰 مهمترین شبهات مطرح شده پیرامون حضرت خدیجه
❷ شبهه دوم: ازدواج حضرت خدیجه پیش از ازدواج با پیامبر (ص)
🔺این سوال یکی از مسائل پیچیده صدر اسلام است. به جهت اینکه بسیاری از بزرگان اهل سنت و راویان و تاریخ نویسان پیرو مذهب خلفا در صدر اسلام خوش نداشتند شخصی را بالاتر از عایشه در بین همسران پیامبر (ص) معرفی کنند لذا دست به پاره ای روایات دروغین و استدلالات باطل زدهاند، اما از آنجایی که حق هیچگاه مخفی نمانده و نخواهد ماند دست بسیاری از آنان رو شده و خود در لابلای کلماتشان به مطالبی اعتراف کردهاند.
❌ برخى گفتهاند: رسول خدا همسر باکره اى غیر از عائشه نداشته است (تا به زعم خود اورا بالا ببرند) و درباره خدیجه گفتهاند: وى قبل از رسول خدا با دو نفر به نامهاى عتیق بن عبد الله مخزومى و ابوهاله تمیمى ازدواج کرده بود و فرزندانى از آنان نیز داشته است.
📗 برخی از علمای شیعه این قول را بر نمی تابند و معتقدند که ایشان باکره بودهاند و اهل سنت جهت فضیلت سازی برای عایشه که بگویند تنها همسر باکره پیامبر او بوده است میگویند خدیجه قبلا ازدواج کرده و بیوه بوده است.
👈و همچنین بخش زیادى از این قبیل سخنان را طراحان سیاست با هدف زدودن هاله قداست و پاکى از رحم بانوئى که ظرف وجود کوثر قرآن، فاطمه زهرا است ساختهاند و لذا دقت در این موضوع و نقد سخنان موجود در منابع تاریخى و حدیثى شک و شبهه را از بین مى برد.
✅ ابن شهر آشوب در مناقب خود ۴ روایت آورده که دو روایت از آن سنی و دو روایت(۴روایت) متعلق به شیعه میباشد آورده ایشان باکره بودند
✅ علامه مجلسی مینویسد:
«پیامبر با خدیجه ازدواج کرد در حالی که او باکره بود و قبل از پیامبر ازدواج نکرده بود»
(بحار الانوار ج22 ص191)
🔺نظر علمای اهلسنت
✅ ابوالقاسم اسماعیل بن محمد اصفهانی از دانشمندان اهل سنت می نویسد:
«خدیجه زنی باکره و دارای اعتبار و مال بسیاری بود که با پیامبر ازدواج کرد»
(دلائل النبوه ج1 ص178)
✅ علامه محقق سید جعفر مرتضی عاملی دلائل چندی را در اثبات این که حضرت خدیجه باکره بوده
✅ ابوالقاسم اسماعیل بن محمد اصفهانى از دانشمندان اهل سنت تصریح مىکند که حضرت خدیجه سلام الله علیها، باکره بوده است،
✅ ابوالقاسم کوفى از علماى شیعه، در این باره استدلال جالبى کرده است. وى در کتاب الإستغاثه مىنویسد: مورخان و محدثان شیعه و سنى بر این مطلب اتفاق دارند که کسى از بزرگان، اشراف، رؤسا و جوانمردان قریش باقى نماند؛ مگر این که از #حضرت_خدیجه خواستگارى کرد و ازدواج با ایشان را آرزو مىکرد؛ اما خدیجه کبرى دست رد بر سینه همه آنها زد؛ ولى وقتى رسول خدا صلی الله علیه وآله با او ازدواج کرد، تمام زنان قریش از او فاصله گرفته و رفت و آمد با وى را ترک کردند و گفتند: تو پیشنهاد سران قریش را رد کردى و تن به همسرى کسى دادى که فقیر است و مال و ثروتى ندارد؟ !
❓👈با این حال چگونه اهل فهم میتوانند بپذیرند که حضرت خدیجه با یک اعرابى (شوهرهای قبلی که برای حضرت خدیجه نام بردهاند) از قبیله بنى تمیم ازدواج کرده باشد؛ اما خواستگارى بزرگان قریش را نپذیرفته باشد؟🤔
❓آیا صاحبان فکر و اندیشه نمىدانند که این مطلب از آشکارترین محالات و ناپسندترین گفتارها است، وقتى براى اهل تحقیق این مطلب ثابت شود، ثابت مىشود که حضرت خدیجه با کسى غیر از رسول خدا صلى الله علیه وآله ازدواج نکرده است. (الکوفی، أبو القاسم علی بن أحمد بن موسى ابن الإمام الجواد محمد بن علی (متوفای۳۵۲ه)، کتاب الاستغاثة، ج۱، ص۷۰).
❓و نیز مىتوان این سؤال را از اهل تحقیق پرسید که اگر خدیجه قبل از ازدواج با رسول خدا با یک نفر اعرابى از قبیله تمیم ازدواج کرده بود، آیا موردى براى این سرزنشها پس از ازدواج با رسول خدا باقى مىماند؟ و آیا ازدواج زنى بیوه و شوهر دیده به این اندازه براى تمام مردم مکه مهم بود که بر اساس همین نقل تمام همسران اشراف قریش با وى قطع رابطه کنند؟
✅ اگر خدیجه شایسته ملامت و سرزنش بود پس چرا (در صورت صحت) هنگام ازدواج با افرادی که در تاریخ ثبت شده که یکی از آنها اعرابى بوده که شغل او گورکنی بوده و دیگری اعرابی که شغل او خارکنی بوده است که طبعا هیچکدام از هیچ امتیازى برخوردار نبوده اند ملامت و سرزنش نشد؟
📔 سایر منابع دیگری در مورد اینکه حضرت خدیجه هنگام ازدواج با پیامبر (ص) باکره بوده است:👇
📔 ۱- سید مرتضی در شافی
۲- ابو جعفر در تخلیص
۳- و نیز مسائلی که در دو کتاب الانوار و البدع آمده است مبنی بر اینکه رقیه و کلثوم دختران هاله خواهر خدیجه بودند
۴- بحارالانوار، ج۱۶، ص۱۸
۵- مناقب ابن آشوب، ج۱، ص۱۵۹
۶- الاستغاثه، ج۱، ص۶۸
۷- تبصره العوام، ص۲۴۵
۸- انوارالنعمانیه، ج۱، ص۸۱
۹- جعفر مرتضی العاملی در الصحیح من سیره النبی الأعظم، ج ۱، ص ۱۲۱ و…
🆔 @wiki_shobhe
📲 کانال ✅ ویکیشبهه ✅ در ایتا👇
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
51.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند تلویزیونی صدفکوثر
🔻شرحی بر فضائل و معرفی خصوصیات و شخصیت #حضرت_خدیجه سلام الله علیها
#وفات_حضرت_خدیجه
@hagigatshia14
🆔 @wiki_shobhe
☆○═════════┅
📡 کانال ✅ ویکےشبهہ ✅ در ایتا📲
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe