شبهه #شماره_428
پاسخ در👇👇👇
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_428
💡کلمات کلیدی : #خاتمی #کمربند_ایمنی #کیسه_هوا #قضا_و_قدر #اینترنت #زنان #تکنولوژی
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
سید احمد خاتمی: بستن کمربند ایمنی و استفاده از اتومبیل های خارجی دارای کیسه هوا اشکال شرعی دارد!!!!!!
زیرا مانع از قضا و قدر الهی میگردد!!!!!و بلایای مقدر شده را کاهش میدهد.....!!!! ترمز ABS ابزار شیطان است و مانع ذکر "یا ابولفضل العباس"در سر پیچ ها میشود.
آیه الله خاتمی: اﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﺑﺮاﻱ ﺯﻧﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﻧﻴﺴﺖ ﺯﻥ اﮔﺮ ﺗﻜﻨﻮﻟﻮﮊی ﻣﻴﺨﻮاﻫﺪ ﺑﺮاﻳﺶ ﺁﺑﻤﻴﻮﻩ ﮔﻴﺮی ﺑﺮقی ﺑﺨﺮﻳﺪ ﺗﺎ ﺑﺮای ﺷﻮﻫﺮﺵ ﺷﻴﺮ ﻣﻮﺯ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻨﺪ.
✅◀️ پاسخ شبهه #شماره_428 : ▶️✅
⏪این جملات در هیچ منبعی یافت نشد‼️
👈🏻 دشمنان اسلام به منظور مشابه سازی با فتاوای سخیف علمای وهابی⛔️ که با عقل و شرع سازگار نیست، قصد دارند جملات ⏪مجعول و یا تحریف شده ای را به علمای شیعه و اهل سنت نیز نسبت دهند
🎯 تا بدین وسیله اسلام را خالی از منطق نشان دهند و مردم را به علمای دینی ⏪بد بین سازند.
✅این در حالی است که طبق قواعد اسلامی «كلما حكم به الشرع حكم به العقل» و نيز «كلما حكم به العقل حكم به الشرع». بنابراين ⏪آنچه مورد تأييد شرع است مورد تأييد عقل نيز مي باشد؛ علاوه بر آن كه احكام عقل نيز مورد قبول شرع مي باشد.
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
✅◀️ پاسخ دوم شبهه #شماره_428 : ▶️✅
باز نشر از
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
⛔️شبهه#شماره_429 : ⛔️این عکس تفاوت نسلها رو قشنگ توضیح میده 😆
پاسخ شبهه در👇👇👇
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
✅◀️ پاسخ شبهه #شماره_429 : ▶️✅
نسل سوم و چهارم انقلاب شجاعانه تر حرکت امام (ره) را ادامه می دهند.
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
✅ پاسخ شبهه #429 ✅
1- دونسل متفاوت در کنار یکدیگر در سنگر انقلاب
2- نسل جدید با نوآوری و نظم و خلاقیت در کنار نسل قدیم
3- اینگونه تا چندین نسل هیچ گزندی به انقلاب نمیرسد
@Wiki_shobhe
⛔️شبهه#شماره_430 : ⛔️
پاسخ شبهه در👇👇👇
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
✅ پاسخ شبهه #430 ✅
⏪همیشه در ارزیابی یک نقل قول باید چند نکته را مد نظر قرار داد:
1- ممکن است نقل قول کننده به ⛔️صورت ناقص نقل قول کند. بطور مثال باتوجه به طولانی بودن یک سخنرانی، خبرنگار فقط چند جمله خاص را بیان کند.
2- ممکن است گاهي شخص ناقل از سخنان مرجع مورد استناد خود، ⏪عباراتي را برگزيند كه محتواي آنها مغاير با نظر اصلي و واقعي آن مرجع باشد، که در این حالت مرتكب مغالطه نقل قول ناقص شده است.
یعنی اینکه شخصی که قولی را از کسی نقل میکند، بهدلیل پیروی از برخی گرایشهای شخصی و اهداف شخصی، گفتار دیگران را وسیله و ابزار قرار میدهد، اما بهرهگیریِ او از سخنان دیگران گزینشیست، یعنی سخنان مرجع خود را سانسور میکند بهشیوهای که محتوای آن با نظر اصلی و واقعی آن مرجع مغایر یا مباین باشد. در مغالطهٔ نقل قول ناقص، گاه خودِ عبارت یا عبارات بهطور کامل نقل میشود؛ اما به دلایلی چون حذف صدر و ذیلِ کلام، محتوای سخن نقلشده با مجموع آرا و نظریات مطرحشده در متنِ مرجع مغایر و مباین است. مثلا ممکن است بگویند فلان مرجع حجاب را آزاد کرده است. درحالیکه این یک مغالطه است و گوینده نگفته است این حکم چه شرایط و پیش شرطهایی دارد که عملا این حکم را به چند مورد استثنایی محدود میکند.
در مورد جملات فوق اگر چه متن کامل سخنان در دسترس نیست اما متن کاملتر می تواند تا حدودی منظور گوینده را روشنتر نماید. اگرچه هنوز هم کاملا روشن نیست.
⏪آیتالله جوادی آملی افزود: جامعه را به سمت حیات قرآنی ببرید، یعنی آیات قرآنی را خوب و درست وارد جامعه کنید. دین که وارد زندگی شود انسان سعی میکند در بخش علم و عمل پیشرفت کند و جامعه سالم شود، آن وقت نه اختلاس سه هزار میلیارد تومانی داریم و نه بیکاری.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910705001449
⏪رئیس شورای فرهنگی ـ اجتماعی زنان و خانواده گفت: اظهار نگرانیهایی که در مسائل اقتصادی در زمینه افزایش جمعیت مطرح میشود، کارشناسی نیست چرا که در همین شرایط کشورهایی که بسیار بیش از ما تراکم جمعیت دارند، در رفاه نسبی بسیار خوبی زندگی میکنند.
خزعلی با اشاره به اینکه کشور ما با توجه به منابع و گستردگی سرزمینی ظرفیت 400 میلیون نفر را دارد گفت: جمعیت مولد و فعال منشأ ثروت و عظمت یک کشور است.
yon.ir/F7f6
⏪وی با بیان اینکه همه چیز از جمله گرما و سرما و همچنین گرانی به دست خداست گفت: صرفه جویی یکی از راههای مقابله با این مشکلات است. خطیب جمعه تهران با بیان اینکه ما هنوز درک نکرده ایم که در چه شرایطی قرار داریم گفت: با توجه به شعارهای اقتصادی سالهای گذشته که رهبر انقلاب فرمودند انتظار می رفت بیشتر از این صرفه جویی شود. با عدم اسراف در زندگی می تواند بر خیلی از مشکلات اقتصادی فائق آمد و در این شرایط باید به اندازه مصرف کرد.
http://baharnews.ir/news/4492/
🇮🇷 کانال ویکی شبهه
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_432
💡کلمات کلیدی : #مرکل، #ترازا_مای، #کلینتون، #آخوند، #ورزشگاه_آزادی
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
وقتی این سه زن دنیا را بگیرند:
آلمان:
خانم مرکل، صدر اعظم المان است
آلمان تحت تصدی خانم مرکل با پویا ترین اقتصاد دنیا همه شاخص های بهبود کیفیت را داشته ودارد و دارای بالاترین رشد اقتصادی در بین کشور های اتحادیه اروپایی ست .
انگلیس:
بریتانیا در حال گذر از بحرانِ خود ساخته (جدایی از اتحادیه اروپا) خانم ترازا ماي را بعنوان نخست وزیر خود برگزيد.
انگليسي ها خوب می دانند که در زمان بحران چطور کار را به کاردان بسپارند ، به يك زن توانا.
آمریکا:
در ان سوی دنیا به احتمال قریب به یقین در آبان اینده خانم کلینتون رئیس جمهور امریکا خواهد شد.
و سه زن سه ابر قدرت را اداره خواهند کرد
اما در ام القرای اسلام بحث عده ای آخوند این است که زنان را به ورزشگاه راه بدهیم یا نه.
فاصله رو توجه میکنی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
آيا در حكومت جمهوري اسلامي بانوان مي توانند مناصب حكومتي را اخذ نمايند؟ 2- آيا وزارت بانوان نوعي ولايت آنان است؟
از ديدگاه اسلام، اصل فعاليت اجتماعي براي زنان، با رعايت شرايط شرعي، نه تنها مذموم نيست، بلكه در برخي موقعيتها مطلوب نيز هست. در اسلام آنچه در عرصهي فعاليتهاي اجتماعي بانوان مورد منع واقع شده، اصل حضور در اجتماع نيست؛ بلكه خودنمايي و بيمبالاتي در پس حضور اجتماعي است.
درباره محدوده فعاليتهاي اجتماعي و سياسي زنان ميتوان گفت؛ به غير از مشاغل خاصي نظير مرجعيت، قضاوت، امامت ظاهري و رهبري و مواردي که از نظر قانوني و شرعي براي زنان به دليل ويژگيهاي خاص اين مشاغل از يك سو و خصوصيات روحي و عاطفي زنان از سوي ديگر ـ ممنوع شده است، در ساير فعاليتهاي اجتماعي و سياسي، هيچ گونه محدوديتي براي زنان، از صدر اسلام تاكنون وجود نداشته است.
البته دو شرط اصلي وجود دارد:
1. رعايت عفت ، حجاب و شئون اسلامي؛
2.اولويت دادن به حفظ حقوق همسر و فرزندان و نهاد خانواده.
اگر اين نكات در مشاركت سياسي ـ اجتماعي زنان و نيز پذيرش مسئوليتها توسط ايشان رعايت نشود، آثار منفي را در پي خواهد داشت كه امروزه در بسياري از نقاط جهان نيز شاهد آن هستيم. بدين معني که از زنان استفاده ابزاري شده و آنان را از وظايف اصلي خود بازداشته است، از اين حيث نهاد خانواده با مشکلات بنياديني مواجه شده است. بنابراين فعاليتهاي اجتماعي زنان نه تنها مغاير با دين اسلام نيست بلکه دين مبين اسلام، با وضع مقرراتي زن را تشويق كرده است كه از اين وسيله استفاده كند . اسلام در حقيقت آييننامه اجرايي تعيين نموده كه با رعايت آن زن مي تواند در فعاليتهاي عمومي شركت كند. اگر در روابط اجتماعي و نيز پوشش، براي بانوان مقررات ويژهاي وجود دارد، به خاطر حساسيت مسائل بانوان و حفظ شأن و منزلت ايشان است. كه اگر اين آيين نامه اجرا نشود نه تنها فعاليتهاي عمومي زنان به نفع جامعه و خودشان نخواهد بود، بلكه موجب فساد و تباهي و در نهايت از بين رفتن كرامت و شخصيت زنان مي شود. بنابراين زن ميتواند در مشاغل مناسب به خود در اجتماع فعاليت كند و از هر نوع آزادي اجتماعي برخوردار است .
اگر اين نكات در مشاركت سياسي، اجتماعي زنان رعايت نشود، همان آثار منفي را در پي خواهد داشت كه در كشورهاي غربي شاهد آن هستيم. آنها نيز هم اكنون در حال بيداري و بازگشت از اين مسير انحرافي ميباشند: چنان که براساس آمار، دو سوم زنان انگليسي، خانه دار بودن را به اندازه شغل بيرون از منزل مهم و مفيد ميدانند و معتقدند: مسئوليت آنان در داخل خانه است و كسب درآمد و روزي، وظيفه مردان. همچنين در آمريكا بسياري از زناني که فرزند كوچك دارند، مشاغل خود را رها كرده و به مادران تمام وقت تبديل شدهاند. (مجله صبح، ش 75، ص 68)
خانم «ويجديس فينبو گادوتيو» ـ نخستين زني كه رئيس جمهور ايسلند شد ـ پس از پايان دوره رياست جمهوري خود، اعلام كرد: حاضر نيست در دوره بعدي در انتخابات شركت كند؛ چون به نظر او «كار در خانه به مراتب آسانتر و لذت بخشتراست و در قبال مردم مسئوليت داشتن كمر شكن است، مردم نميدانند كه داشتن يك مقام عمومي، چه قدر دردسر و خودخوري دارد. نه تنها بايد از منافع كشور دفاع كند؛ بلكه بايد مراقب تاريخ هم باشد تا بعد او را مورد انتقاد قرار ندهند و مسئول خرابيهاي آينده ندانند». (مجله صبح، ش 75، ص 68)
اين درست همان فرمايش امام علي(ع) در 1400 سال پيش است كه درباره مشاغل سياسي و اجتماعي زنان فرمود: «المراة ريحانه و ليست بقهرمانه»؛ «زن گلي خوشبو است و قهرماني زورمند نيست».(نهج البلاغه، نامة 31، ص 129)
و بالاخره اينكه« بايد توجه داشت که در جمهوري اسلامي مشاغل و مقامات قبل از اين که جزء حقوق افراد محسوب شود يک تکليف و وظيفه سنگين است و آمادگي مردان با توجه به وضع طبيعي و تجربيات تاريخ براي عهده دار شدن اين مسئوليت بيش از زنان است.»
علي رغم وجود برخي اختلاف نظرات با توجه به ماهيت وزارت ، حتي رياست جمهوري و مناصبي از اين قبيل ، که در حقيقت همه مناصب اجرايي بوده و کارگزار نظام اسلامي اند ، تصدي چنين مناصبي از سوي زنان و مردان اعمال ولايت نيست و حق ولايت تنها به عهده ولي فقيه جامع الشرايط است و مابقي مسئولان، كارگزاران حكومت اسلامي هستند.
http://www.siasi.porsemani.ir/node/2209
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_433
💡کلمات کلیدی : #امام_موسی_کاظم، #زندان، #نوادگانش
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
ﺍﻣﺎﻡ ﻣﻮﺳﯽ ﮐﺎﻇﻢ 37 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﻓﺖ . ﺩﺭﺗﻤﺎﻡ ﻣﺪﺕ ﻋﻤﺮﺵ 24 ﺳﺎﻝ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺑﻮﺩ. ﺍﺯ ﺍﻭ 18 ﭘﺴﺮ ﻭ19 ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﺎﻧﺪ.
ﻫﺮ ﮔﻮﺷﻪ ﺑﯿﺎﺑﺎﻥ ﻭ ﺗﭙﻪ ﺍﯾﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻭ ﻧﻮﺍﺩﮔﺎﻧﺶ ﺭﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ
فکر کنم ﺍﯾﻦ ﺑﺰﺭﮔﻮﺍﺭ بند زنان ﺣﺒﺲ ﺑﻮﺩﻩ !!
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
پناه بر خدا از این همه وقاحت و بی خردی. 😓
1⃣ حضرت موسی بن جعفر علیهماالسلام در سال ١٢٨ ه ق هستی را به قدوم خویش آراستند و در سال ١٨٣ ه ق به شهادت رسیدند. بنابر این طول عمر شریفشان ٥٥ سال بوده است.
این دروغ اول!!!
2⃣ از طرفی حداکثر زمانی که برای طول زندان آن حضرت نقل شده، ١٤ سال است. این در حالی است که حتی برخی طول زندان حضرت را ٥ سال دانسته اند.
این هم دروغ دوم!!!
3⃣ هم چنین برخی تعداد فرزندان آن حضرت را ٣٠ نفر دانسته اند. برفرض که همان عدد بیشتر - یعنی ٣٧ نفر: ١٩ پسر و ١٨ دختر - را بپذیریم، با توجه به تعدد همسران آن حضرت، طبیعی است که آن حضرت در مدت عمر شریفشان این تعداد فرزند داشته باشند.
✅ عجبا! که هیچ ابایی از دروغ پردازی ندارند! و از رسوایی نمی هراسند.
🚫 اما ذکر چهار نکته لازم است:
◀️ 1.یکی از دلایل مهم مهاجرت امامزادگان به ایران، علاوه بر میهمان نوازی ایرانیان، ارادت #شیعیان ایران نسبت به ائمه و سادات علوی بوده که باعث میشده آنها با خاطری آسوده وارد کشور شوند. همچنین غلبه ی نسبی شیعیان در ایران و در عین حال فضای امن حکومت #علویان در طبرستان (شمال ایران) از دلایل دیگر انتخاب کشور ایران برای مهاجرت آن بزرگواران برشمرده میشود.
◀️ 2. در مورد حضور نسل امام کاظم(ع) در ایران باید گفت: زمانی که امام #رضا(ع) و حضرت #معصومه (س) به ایران مهاجرت کردند، تعداد زیادی از امامزادهها و از جمله خواهران و برادران آن حضرات در کاروان آنها حضور داشتند. بعد از آن دوران هم تعداد زیادی از نوادگان امام #کاظم(ع) وارد کشور شدند. به همین دلیل تعدد نسل آن حضرت در کشور ما بسیار است. 🌹🙏
◀️ 3. بیشتر امامزادگان در ایران که امروزه مرقدشان زیارتگاه مردم قرار گرفته، فرزندان بلافصل امامان(ع) نیستند، 👌 بلکه دستهای از آنها، از #نوادگان امامان(ع) و سادات بوده و دستهای دیگر، انسانهای شریف و باتقوایی بودهاند که بعد از مرگ، برایشان بارگاهی ساخته و مورد زیارت عموم قرار میگرفتند.
◀️ 4. همچنین امروزه بعضی از افراد سودجو و فرصت طلب به دروغ مکان هایی را به عنوان امام زاده و بقعه متبرکه معرفی می کنند که گاهی حتی هیچ قبری در آنجا وجود ندارد یا اگر قبوری وجود دارد مربوط به اولاد پیامبر(ص) نیست در این موارد باید دقت لازم بشود تا جلو سوء استفاده چنین افرادی گرفته شود.📣📣
(📝منبع مطالب تاریخی: قادتنا، باب حیاة موسی بن جعفر علیهماالسلام)
🌸اطلاعات بیشتر:
http://yon.ir/67Zg
❤️ با نشر این پیام، به صف روشنگران بپیوندید.
🌹 کانال @roshangarii منبع پیام های کاربردی، روشنگرانه و پاسخ شبهات روز 🌹
باز نشر از:
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_434
💡کلمات کلیدی : #پشمک_حاج_عبدالله، #برادران_روحی
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
" راز نامگذاری پشمک حاج عبدالله
حتما نام برند پشمک حاج عبدالله به گوشتون خورده؛
بعدش حتما یه خورده تعجب کردین و یا حتی خندیدین،
اما راز نام گذاری این برند چیست؟؟؟
حکایت این داستان برمیگرده به دهه ۱۳۳۰ زمانی که بچه های دبستان اکبریه تبریز توی زنگ تفریح از بوفه ی مدرسه و از فراش مهربون مدرسه پشمک میخریدن.
عبدالله علیزاده معروف به حاج عبدالله مستخدم دبستان اکبریه تبریز بود که اصالتا از روستاهای نزدیک ارس که پس از قحطی و فراگیر شدن بیماری واگیردار وبا ناشی از حمله متفقین، تمام اعضای خانوادش رو از دست داده بود و سپس به تبریز مهاجرت کرده و در این دبستان به عنوان مستخدم کار میکرد.
اما حاج عبدالله قصه ی ما به بچه های مدرسه علاقه وافری داشت
چون خودش علاوه بر همسرش داغ سه کودک در همین سنین رو دیده بود .
بچه ها توی زنگ تفریح از بوفه مدرسه پشمک میخریدن و هر کس پول نداشت از حاج عبدالله پشمک قرضی میگرفت.
اما حاج عبدالله با اینکه به همه جنس قرضی میداد اما هیچ دفتر ثبت بدهی نداشت،
رفته رفته بچه ها از مهربونی حاج عبدالله سوء استفاده کردند و اصلا پول نمیدادند،
و برخلاف تصور حاج عبدالله ،
علی رغم درآمد ناچیز فرراشی به هیچ کس نه نمیگفت .
تا اینکه مدیر مدرسه با دیدن تمام بچه های پشمک به دست در ایام زنگ تفریح با پیگیری ماجرا از این قضیه باخبر شد و سر همه کلاسها حاضر شد و با صحبتهای دلسوزانه اش همه رو توجیه کرد
با این وجود هنوز اندکی از بچه ها شیطنت میکردند و پشمک مفتکی از حاج عبدالله میگرفتند.
این منوال تا اوایل دهه چهل ادامه داشت تا اینکه در اواخر خردادماه ۱۳۴۱ حاج عبدالله به دلیل بیماری و کهولت سن درگذشت.
حاج عبدالله با اینکه توی تبریز غریب بود اما یکی از باشکوهترین تشییع جنازه ها رو داشت
انبوهی از جمعیت که اکثرا هم جوان بودند و گریه میکردند حاج عبدالله ،بابای مهربون مدرسه رو تا قبرستان قدیم تبریز بدرقه کردند.
اما جالبتر اینکه هر پنج شنبه بر سر قبر حاج عبدالله و برای شادی روحش پشمک پخش میکردند و این منوال چندین سال و تا اوایل دهه پنجاه ادامه داشت.
بله بچه های دبستان اکبریه داشتند قرضشان را به حاج عبدالله ادا میکردند،
احسان البرزی و علی مردان طاهری موسسان پشمک حاج عبدالله دو تن از همان کودکان شیطونی هستند که هرگز بابت خوردن پشمک پول به حاج عبدالله نداده بودند.
و الان به یاد مهربونی و بخشش بی منت و همراه با لبخند حاج عبدالله فراش ، مستخدم دبستان اکبریه
نام برند تجاری پشمک شرکت خودشون رو، حاج عبدالله گذاشتند. "
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
"راز نامگذاری پشمک حاج عبدلله!" :
1⃣ داستان نقل شده از نامگذاری برند پشمک حاج عبدالله خیالی است و صحت ندارد!
2⃣ پشمک با این برند یکی از محصولات شرکتی است که در سال 1330 توسط حاج عبدالله روحی تاسیس شده و از بدو تاسیس تا به امروز توسط برادران روحی مدیریت می شود.
http://yon.ir/Zgm0
3⃣ مدیر عامل این شرکت نیز ضمن تکذیب شایعه، علت نامگذاری این برند را به یاد پدر خود، حاج عبدالله روحی اعلام کرده است.
http://yon.ir/IFsW
🌷حق جو و حق طلب باشیم🌷
لینک مطلب جهت انتشار :
💻 http://SHAYEAAT.ir/post/627
📲 کانال رسمی سایت شایعات:
@SHAYEAAT
باز نشر از:
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe