⛔️شبهه#شماره_430 : ⛔️
پاسخ شبهه در👇👇👇
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
✅ پاسخ شبهه #430 ✅
⏪همیشه در ارزیابی یک نقل قول باید چند نکته را مد نظر قرار داد:
1- ممکن است نقل قول کننده به ⛔️صورت ناقص نقل قول کند. بطور مثال باتوجه به طولانی بودن یک سخنرانی، خبرنگار فقط چند جمله خاص را بیان کند.
2- ممکن است گاهي شخص ناقل از سخنان مرجع مورد استناد خود، ⏪عباراتي را برگزيند كه محتواي آنها مغاير با نظر اصلي و واقعي آن مرجع باشد، که در این حالت مرتكب مغالطه نقل قول ناقص شده است.
یعنی اینکه شخصی که قولی را از کسی نقل میکند، بهدلیل پیروی از برخی گرایشهای شخصی و اهداف شخصی، گفتار دیگران را وسیله و ابزار قرار میدهد، اما بهرهگیریِ او از سخنان دیگران گزینشیست، یعنی سخنان مرجع خود را سانسور میکند بهشیوهای که محتوای آن با نظر اصلی و واقعی آن مرجع مغایر یا مباین باشد. در مغالطهٔ نقل قول ناقص، گاه خودِ عبارت یا عبارات بهطور کامل نقل میشود؛ اما به دلایلی چون حذف صدر و ذیلِ کلام، محتوای سخن نقلشده با مجموع آرا و نظریات مطرحشده در متنِ مرجع مغایر و مباین است. مثلا ممکن است بگویند فلان مرجع حجاب را آزاد کرده است. درحالیکه این یک مغالطه است و گوینده نگفته است این حکم چه شرایط و پیش شرطهایی دارد که عملا این حکم را به چند مورد استثنایی محدود میکند.
در مورد جملات فوق اگر چه متن کامل سخنان در دسترس نیست اما متن کاملتر می تواند تا حدودی منظور گوینده را روشنتر نماید. اگرچه هنوز هم کاملا روشن نیست.
⏪آیتالله جوادی آملی افزود: جامعه را به سمت حیات قرآنی ببرید، یعنی آیات قرآنی را خوب و درست وارد جامعه کنید. دین که وارد زندگی شود انسان سعی میکند در بخش علم و عمل پیشرفت کند و جامعه سالم شود، آن وقت نه اختلاس سه هزار میلیارد تومانی داریم و نه بیکاری.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910705001449
⏪رئیس شورای فرهنگی ـ اجتماعی زنان و خانواده گفت: اظهار نگرانیهایی که در مسائل اقتصادی در زمینه افزایش جمعیت مطرح میشود، کارشناسی نیست چرا که در همین شرایط کشورهایی که بسیار بیش از ما تراکم جمعیت دارند، در رفاه نسبی بسیار خوبی زندگی میکنند.
خزعلی با اشاره به اینکه کشور ما با توجه به منابع و گستردگی سرزمینی ظرفیت 400 میلیون نفر را دارد گفت: جمعیت مولد و فعال منشأ ثروت و عظمت یک کشور است.
yon.ir/F7f6
⏪وی با بیان اینکه همه چیز از جمله گرما و سرما و همچنین گرانی به دست خداست گفت: صرفه جویی یکی از راههای مقابله با این مشکلات است. خطیب جمعه تهران با بیان اینکه ما هنوز درک نکرده ایم که در چه شرایطی قرار داریم گفت: با توجه به شعارهای اقتصادی سالهای گذشته که رهبر انقلاب فرمودند انتظار می رفت بیشتر از این صرفه جویی شود. با عدم اسراف در زندگی می تواند بر خیلی از مشکلات اقتصادی فائق آمد و در این شرایط باید به اندازه مصرف کرد.
http://baharnews.ir/news/4492/
🇮🇷 کانال ویکی شبهه
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_432
💡کلمات کلیدی : #مرکل، #ترازا_مای، #کلینتون، #آخوند، #ورزشگاه_آزادی
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
وقتی این سه زن دنیا را بگیرند:
آلمان:
خانم مرکل، صدر اعظم المان است
آلمان تحت تصدی خانم مرکل با پویا ترین اقتصاد دنیا همه شاخص های بهبود کیفیت را داشته ودارد و دارای بالاترین رشد اقتصادی در بین کشور های اتحادیه اروپایی ست .
انگلیس:
بریتانیا در حال گذر از بحرانِ خود ساخته (جدایی از اتحادیه اروپا) خانم ترازا ماي را بعنوان نخست وزیر خود برگزيد.
انگليسي ها خوب می دانند که در زمان بحران چطور کار را به کاردان بسپارند ، به يك زن توانا.
آمریکا:
در ان سوی دنیا به احتمال قریب به یقین در آبان اینده خانم کلینتون رئیس جمهور امریکا خواهد شد.
و سه زن سه ابر قدرت را اداره خواهند کرد
اما در ام القرای اسلام بحث عده ای آخوند این است که زنان را به ورزشگاه راه بدهیم یا نه.
فاصله رو توجه میکنی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
آيا در حكومت جمهوري اسلامي بانوان مي توانند مناصب حكومتي را اخذ نمايند؟ 2- آيا وزارت بانوان نوعي ولايت آنان است؟
از ديدگاه اسلام، اصل فعاليت اجتماعي براي زنان، با رعايت شرايط شرعي، نه تنها مذموم نيست، بلكه در برخي موقعيتها مطلوب نيز هست. در اسلام آنچه در عرصهي فعاليتهاي اجتماعي بانوان مورد منع واقع شده، اصل حضور در اجتماع نيست؛ بلكه خودنمايي و بيمبالاتي در پس حضور اجتماعي است.
درباره محدوده فعاليتهاي اجتماعي و سياسي زنان ميتوان گفت؛ به غير از مشاغل خاصي نظير مرجعيت، قضاوت، امامت ظاهري و رهبري و مواردي که از نظر قانوني و شرعي براي زنان به دليل ويژگيهاي خاص اين مشاغل از يك سو و خصوصيات روحي و عاطفي زنان از سوي ديگر ـ ممنوع شده است، در ساير فعاليتهاي اجتماعي و سياسي، هيچ گونه محدوديتي براي زنان، از صدر اسلام تاكنون وجود نداشته است.
البته دو شرط اصلي وجود دارد:
1. رعايت عفت ، حجاب و شئون اسلامي؛
2.اولويت دادن به حفظ حقوق همسر و فرزندان و نهاد خانواده.
اگر اين نكات در مشاركت سياسي ـ اجتماعي زنان و نيز پذيرش مسئوليتها توسط ايشان رعايت نشود، آثار منفي را در پي خواهد داشت كه امروزه در بسياري از نقاط جهان نيز شاهد آن هستيم. بدين معني که از زنان استفاده ابزاري شده و آنان را از وظايف اصلي خود بازداشته است، از اين حيث نهاد خانواده با مشکلات بنياديني مواجه شده است. بنابراين فعاليتهاي اجتماعي زنان نه تنها مغاير با دين اسلام نيست بلکه دين مبين اسلام، با وضع مقرراتي زن را تشويق كرده است كه از اين وسيله استفاده كند . اسلام در حقيقت آييننامه اجرايي تعيين نموده كه با رعايت آن زن مي تواند در فعاليتهاي عمومي شركت كند. اگر در روابط اجتماعي و نيز پوشش، براي بانوان مقررات ويژهاي وجود دارد، به خاطر حساسيت مسائل بانوان و حفظ شأن و منزلت ايشان است. كه اگر اين آيين نامه اجرا نشود نه تنها فعاليتهاي عمومي زنان به نفع جامعه و خودشان نخواهد بود، بلكه موجب فساد و تباهي و در نهايت از بين رفتن كرامت و شخصيت زنان مي شود. بنابراين زن ميتواند در مشاغل مناسب به خود در اجتماع فعاليت كند و از هر نوع آزادي اجتماعي برخوردار است .
اگر اين نكات در مشاركت سياسي، اجتماعي زنان رعايت نشود، همان آثار منفي را در پي خواهد داشت كه در كشورهاي غربي شاهد آن هستيم. آنها نيز هم اكنون در حال بيداري و بازگشت از اين مسير انحرافي ميباشند: چنان که براساس آمار، دو سوم زنان انگليسي، خانه دار بودن را به اندازه شغل بيرون از منزل مهم و مفيد ميدانند و معتقدند: مسئوليت آنان در داخل خانه است و كسب درآمد و روزي، وظيفه مردان. همچنين در آمريكا بسياري از زناني که فرزند كوچك دارند، مشاغل خود را رها كرده و به مادران تمام وقت تبديل شدهاند. (مجله صبح، ش 75، ص 68)
خانم «ويجديس فينبو گادوتيو» ـ نخستين زني كه رئيس جمهور ايسلند شد ـ پس از پايان دوره رياست جمهوري خود، اعلام كرد: حاضر نيست در دوره بعدي در انتخابات شركت كند؛ چون به نظر او «كار در خانه به مراتب آسانتر و لذت بخشتراست و در قبال مردم مسئوليت داشتن كمر شكن است، مردم نميدانند كه داشتن يك مقام عمومي، چه قدر دردسر و خودخوري دارد. نه تنها بايد از منافع كشور دفاع كند؛ بلكه بايد مراقب تاريخ هم باشد تا بعد او را مورد انتقاد قرار ندهند و مسئول خرابيهاي آينده ندانند». (مجله صبح، ش 75، ص 68)
اين درست همان فرمايش امام علي(ع) در 1400 سال پيش است كه درباره مشاغل سياسي و اجتماعي زنان فرمود: «المراة ريحانه و ليست بقهرمانه»؛ «زن گلي خوشبو است و قهرماني زورمند نيست».(نهج البلاغه، نامة 31، ص 129)
و بالاخره اينكه« بايد توجه داشت که در جمهوري اسلامي مشاغل و مقامات قبل از اين که جزء حقوق افراد محسوب شود يک تکليف و وظيفه سنگين است و آمادگي مردان با توجه به وضع طبيعي و تجربيات تاريخ براي عهده دار شدن اين مسئوليت بيش از زنان است.»
علي رغم وجود برخي اختلاف نظرات با توجه به ماهيت وزارت ، حتي رياست جمهوري و مناصبي از اين قبيل ، که در حقيقت همه مناصب اجرايي بوده و کارگزار نظام اسلامي اند ، تصدي چنين مناصبي از سوي زنان و مردان اعمال ولايت نيست و حق ولايت تنها به عهده ولي فقيه جامع الشرايط است و مابقي مسئولان، كارگزاران حكومت اسلامي هستند.
http://www.siasi.porsemani.ir/node/2209
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_433
💡کلمات کلیدی : #امام_موسی_کاظم، #زندان، #نوادگانش
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
ﺍﻣﺎﻡ ﻣﻮﺳﯽ ﮐﺎﻇﻢ 37 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﻓﺖ . ﺩﺭﺗﻤﺎﻡ ﻣﺪﺕ ﻋﻤﺮﺵ 24 ﺳﺎﻝ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺑﻮﺩ. ﺍﺯ ﺍﻭ 18 ﭘﺴﺮ ﻭ19 ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﺎﻧﺪ.
ﻫﺮ ﮔﻮﺷﻪ ﺑﯿﺎﺑﺎﻥ ﻭ ﺗﭙﻪ ﺍﯾﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻭ ﻧﻮﺍﺩﮔﺎﻧﺶ ﺭﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ
فکر کنم ﺍﯾﻦ ﺑﺰﺭﮔﻮﺍﺭ بند زنان ﺣﺒﺲ ﺑﻮﺩﻩ !!
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
پناه بر خدا از این همه وقاحت و بی خردی. 😓
1⃣ حضرت موسی بن جعفر علیهماالسلام در سال ١٢٨ ه ق هستی را به قدوم خویش آراستند و در سال ١٨٣ ه ق به شهادت رسیدند. بنابر این طول عمر شریفشان ٥٥ سال بوده است.
این دروغ اول!!!
2⃣ از طرفی حداکثر زمانی که برای طول زندان آن حضرت نقل شده، ١٤ سال است. این در حالی است که حتی برخی طول زندان حضرت را ٥ سال دانسته اند.
این هم دروغ دوم!!!
3⃣ هم چنین برخی تعداد فرزندان آن حضرت را ٣٠ نفر دانسته اند. برفرض که همان عدد بیشتر - یعنی ٣٧ نفر: ١٩ پسر و ١٨ دختر - را بپذیریم، با توجه به تعدد همسران آن حضرت، طبیعی است که آن حضرت در مدت عمر شریفشان این تعداد فرزند داشته باشند.
✅ عجبا! که هیچ ابایی از دروغ پردازی ندارند! و از رسوایی نمی هراسند.
🚫 اما ذکر چهار نکته لازم است:
◀️ 1.یکی از دلایل مهم مهاجرت امامزادگان به ایران، علاوه بر میهمان نوازی ایرانیان، ارادت #شیعیان ایران نسبت به ائمه و سادات علوی بوده که باعث میشده آنها با خاطری آسوده وارد کشور شوند. همچنین غلبه ی نسبی شیعیان در ایران و در عین حال فضای امن حکومت #علویان در طبرستان (شمال ایران) از دلایل دیگر انتخاب کشور ایران برای مهاجرت آن بزرگواران برشمرده میشود.
◀️ 2. در مورد حضور نسل امام کاظم(ع) در ایران باید گفت: زمانی که امام #رضا(ع) و حضرت #معصومه (س) به ایران مهاجرت کردند، تعداد زیادی از امامزادهها و از جمله خواهران و برادران آن حضرات در کاروان آنها حضور داشتند. بعد از آن دوران هم تعداد زیادی از نوادگان امام #کاظم(ع) وارد کشور شدند. به همین دلیل تعدد نسل آن حضرت در کشور ما بسیار است. 🌹🙏
◀️ 3. بیشتر امامزادگان در ایران که امروزه مرقدشان زیارتگاه مردم قرار گرفته، فرزندان بلافصل امامان(ع) نیستند، 👌 بلکه دستهای از آنها، از #نوادگان امامان(ع) و سادات بوده و دستهای دیگر، انسانهای شریف و باتقوایی بودهاند که بعد از مرگ، برایشان بارگاهی ساخته و مورد زیارت عموم قرار میگرفتند.
◀️ 4. همچنین امروزه بعضی از افراد سودجو و فرصت طلب به دروغ مکان هایی را به عنوان امام زاده و بقعه متبرکه معرفی می کنند که گاهی حتی هیچ قبری در آنجا وجود ندارد یا اگر قبوری وجود دارد مربوط به اولاد پیامبر(ص) نیست در این موارد باید دقت لازم بشود تا جلو سوء استفاده چنین افرادی گرفته شود.📣📣
(📝منبع مطالب تاریخی: قادتنا، باب حیاة موسی بن جعفر علیهماالسلام)
🌸اطلاعات بیشتر:
http://yon.ir/67Zg
❤️ با نشر این پیام، به صف روشنگران بپیوندید.
🌹 کانال @roshangarii منبع پیام های کاربردی، روشنگرانه و پاسخ شبهات روز 🌹
باز نشر از:
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_434
💡کلمات کلیدی : #پشمک_حاج_عبدالله، #برادران_روحی
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
" راز نامگذاری پشمک حاج عبدالله
حتما نام برند پشمک حاج عبدالله به گوشتون خورده؛
بعدش حتما یه خورده تعجب کردین و یا حتی خندیدین،
اما راز نام گذاری این برند چیست؟؟؟
حکایت این داستان برمیگرده به دهه ۱۳۳۰ زمانی که بچه های دبستان اکبریه تبریز توی زنگ تفریح از بوفه ی مدرسه و از فراش مهربون مدرسه پشمک میخریدن.
عبدالله علیزاده معروف به حاج عبدالله مستخدم دبستان اکبریه تبریز بود که اصالتا از روستاهای نزدیک ارس که پس از قحطی و فراگیر شدن بیماری واگیردار وبا ناشی از حمله متفقین، تمام اعضای خانوادش رو از دست داده بود و سپس به تبریز مهاجرت کرده و در این دبستان به عنوان مستخدم کار میکرد.
اما حاج عبدالله قصه ی ما به بچه های مدرسه علاقه وافری داشت
چون خودش علاوه بر همسرش داغ سه کودک در همین سنین رو دیده بود .
بچه ها توی زنگ تفریح از بوفه مدرسه پشمک میخریدن و هر کس پول نداشت از حاج عبدالله پشمک قرضی میگرفت.
اما حاج عبدالله با اینکه به همه جنس قرضی میداد اما هیچ دفتر ثبت بدهی نداشت،
رفته رفته بچه ها از مهربونی حاج عبدالله سوء استفاده کردند و اصلا پول نمیدادند،
و برخلاف تصور حاج عبدالله ،
علی رغم درآمد ناچیز فرراشی به هیچ کس نه نمیگفت .
تا اینکه مدیر مدرسه با دیدن تمام بچه های پشمک به دست در ایام زنگ تفریح با پیگیری ماجرا از این قضیه باخبر شد و سر همه کلاسها حاضر شد و با صحبتهای دلسوزانه اش همه رو توجیه کرد
با این وجود هنوز اندکی از بچه ها شیطنت میکردند و پشمک مفتکی از حاج عبدالله میگرفتند.
این منوال تا اوایل دهه چهل ادامه داشت تا اینکه در اواخر خردادماه ۱۳۴۱ حاج عبدالله به دلیل بیماری و کهولت سن درگذشت.
حاج عبدالله با اینکه توی تبریز غریب بود اما یکی از باشکوهترین تشییع جنازه ها رو داشت
انبوهی از جمعیت که اکثرا هم جوان بودند و گریه میکردند حاج عبدالله ،بابای مهربون مدرسه رو تا قبرستان قدیم تبریز بدرقه کردند.
اما جالبتر اینکه هر پنج شنبه بر سر قبر حاج عبدالله و برای شادی روحش پشمک پخش میکردند و این منوال چندین سال و تا اوایل دهه پنجاه ادامه داشت.
بله بچه های دبستان اکبریه داشتند قرضشان را به حاج عبدالله ادا میکردند،
احسان البرزی و علی مردان طاهری موسسان پشمک حاج عبدالله دو تن از همان کودکان شیطونی هستند که هرگز بابت خوردن پشمک پول به حاج عبدالله نداده بودند.
و الان به یاد مهربونی و بخشش بی منت و همراه با لبخند حاج عبدالله فراش ، مستخدم دبستان اکبریه
نام برند تجاری پشمک شرکت خودشون رو، حاج عبدالله گذاشتند. "
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
"راز نامگذاری پشمک حاج عبدلله!" :
1⃣ داستان نقل شده از نامگذاری برند پشمک حاج عبدالله خیالی است و صحت ندارد!
2⃣ پشمک با این برند یکی از محصولات شرکتی است که در سال 1330 توسط حاج عبدالله روحی تاسیس شده و از بدو تاسیس تا به امروز توسط برادران روحی مدیریت می شود.
http://yon.ir/Zgm0
3⃣ مدیر عامل این شرکت نیز ضمن تکذیب شایعه، علت نامگذاری این برند را به یاد پدر خود، حاج عبدالله روحی اعلام کرده است.
http://yon.ir/IFsW
🌷حق جو و حق طلب باشیم🌷
لینک مطلب جهت انتشار :
💻 http://SHAYEAAT.ir/post/627
📲 کانال رسمی سایت شایعات:
@SHAYEAAT
باز نشر از:
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_435
💡کلمات کلیدی : #سهم_ایران_از_دریای_مازندران
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
🔫سهم ایران از دریای مازندران!!!
این دریا پیش از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، دریای مشترک میان شوروی و ایران بود.
پس از فروپاشی شوروی به دلیل طولانی شدن روند مذاکرات جهت تعیین رژیم حقوقی دریای مازندران که بیش از یک دهه زمان را مصروف خود نمود و ناکامی نشست های مختلف سران دولتهای ساحلی، تلاش برای تقسیم در میان برخی از 5 دولت ساحلی(روسیه ایران ترکمنستان قزاقستان آذربایجان) با پشتیبانی و طراحی روسیه صورت گرفت.
روسیه نیز از ابتدای فروپاشی شوروی تا سال 2000 طرفدار رژیم حاکمیت مشاع دولتها بود ولی از سال 2000 به بعد دیدگاه این کشور به سمت مواضع آذربایجان و قزاقستان متمایل شد. به همین دلیل، در سال 2003 سه کشور روسیه، قزاقستان و جمهوری آذربایجان با استفاده از ضعف سیاسی ایران در جامعه بین المللی و مسائل ناشی از آغاز بحران هسته ای، موافقتنامه ای سه جانبه را دائر بر تقسیم دریای مازندران را امضا کردند که عملا ۶۴ درصد از محیط دریا را در حاکمیت آنها قرار داد. بر اساس این توافق، قزاقستان ۲۷ درصد، روسیه ۱۹ درصد و جمهوری آذربایجان ۱۸ درصد از مازندران را متعلق به خود نمودند و برای ترکمنستان، حدود ۲۳ درصد نیز درنظر گرفته شد و تنها حدود ۱۳ درصد برای ایران باقی ماند.در این میان، آذربایجان نیز با حمایت امریکا و تمهیدات فنی مربوط به اکتشاف و بهره برداری از منابع نفت و گاز، عملاً نسبت به تسلط بر بخش زیادی از این دریا و اعلان حاکمیت بر آنها اقدام کرد و بهره برداری از منابع نفت و گاز را نیز آغاز نمود.
☠حالا دریای مشترک میان ایران و شوروی نه تنها سه شریک تازه پیدا کرده که ایران با داشتن موضع حقوقی متفاوت، در میان کشورهای ساحلی به کلی تنها مانده و به کوچکترین سهامدار این دریا تبدیل شده است☠
💡دریای مازندران با بیش از 200 میلیارد بشکه ذخایز نفت، بعد از خلیج فارس و سیبری در جایگاه سوم قرار دارد.
کارنامه سیاه روسیه در رابطه با ایران!!!
☑️کشتار ظالمانه مردم آذربایجان و رشت مازندران مشهد و ...
☑️حمایت روسیه تزاری از پادشاهان سخاوتمند قاجار که تا آخرین لحظه حیاتش از فرمانروایی خاندان نالایق و فاسد قاجار بر ایران پشتیبانی کرد، به نحوی که به جرأت می توان گفت مهمترین عامل تداوم حکومت 130 ساله شاهان قاجار حمایت روسیه تزاری (و بعدها انگلستان) از این رژیم بی خاصیت بود.
☑️شوراندن محمدعلیشاه علیه مشروطه خواهانی که از ظلم و جور قاجار و اربابان خارجیشان به تنگ آمده بود و بتوپ بستن مجلس
☑️جداشدن شهرهای منطقه ی قفقاز
☑️قراردادهای ننگین گلستان و ترکمنچای
☑️اشغال ایران در جنگ جهانی اول
☑️در جریان جنگ جهانی دوم نیز علی رغم آن که ایران اعلام بی طرفی کرده بود ، ارتش سرخ روسیه وارد ایران شد و بسیاری از شهرهای ایران را به اشغال خود در آورد.
☑️تحویل سلاح های روسی به عراق بود که رسما و علنا در جنگ با ایران قرار داشت. تا جایی که در یکی از دیدارهای آیت الله هاشمی رفسنجانی و سفیر شوروی در تهران آقای هاشمی به صراحت به او می گوید:
«موشک های شماست که بر سر مردم ما می ریزد.» طبق برآوردها حدود ۸۵ درصد تجهیزات مورد استفاده عراق در جنگ علیه ایران ساخت کشور شوروی بوده است.
☑️کمترین سهم ایران از دریای مازندران
☑️ماجرای نیروگاه اتمی بوشهر نیز از جمله مظالم روس ها به ایرانیان است که ربع قرن پول و انواع امتیازات را از ایران گرفتند تا یک نیروگاه تحویل دهند!
و این داستان ادامه دارد...
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
آیا ایران در زمان شوروی سابق، واقعاً مالک 50 درصد خزر بود؟
پاسخ:
اگر بخواهیم فارغ از "احساسات" و "شایعات" موضوع را بررسی کنیم و به جای حرف های غیر مستند به منطق، اسناد و قواعد حقوقی مراجعه کنیم باید بگوییم که اساساً ایران هیچگاه مالک 50 درصد خزر نبوده است و دمیدن بر یک مالکیت واهی، چیزی جز سیاسی کاری و خودتحقیری نیست.
در این باره نکات زیر قابل توجه است:
1 - نقشه خزر و کشورهای ساحلی اش را مقابل تان بگذارید. فارغ از این که در آن سوی خزر یک کشور(شوروی سابق) قرار دارد یا چهار کشور (روسیه،قزاقستان،ترکمنستان و آذربایجان) ، بکوشید با یک خودکار، خزر را طوری تقسیم کنید که 50 درصدش به ایران برسد. آیا با توجه به نقشه و موقعیت طبیعی دریاچه و کشورهای اطرافش چنین تقسیمی اساساً امکان پذیر است؟ کسانی که دم از مالکیت 50 درصدی ایران می زنند، احتمالاً بدون نگاه کردن به نقشه ، به این موضوع فکر کرده اند و با خود گفته اند: دو کشور بوده و یک دریا در میان شان و لابد باید 50 - 50 بین شان تقسیم شود!
2 - اگر به نقشه بنگرید، ایران تنها بخش کوچکی از سواحل جنوبی خزر را در اختیار دارد و چندین برابر آن در اختیار کشورهای دیگر است. چگونه می توان پذیرفت که ایران با اندکی ساحل، صاحب نیمی از خزر شود و بقیه با سواحلی به مراتب طولانی تر از ایران ، مالکیت مشابه داشته باشند. در زمان شوروی سابق هم همین منطق ساده حاکم بود و ان مرزهای طولانی در شمال، غرب و شرق دریا متعلق به شوروی بوده است.
3 - بارها گفته شده است که در سال های 1921 و 1940 ، ایران و شوروی سابق، معاهده هایی امضا کرده بودند و طبق آن معاهده ها، مالکیت خزر را بین خودشان بالمناصفه تقسیم کرده بودند.
سپس گفته می شود که تجزیه شوروی سابق، نافی حق ایران نیست و کشورهای باقی مانده از شوروی سابق، باید میراث دار آن 50 درصد خودشان باشند نه این که کل خزر را مجدداً بین خود تقسیم کنند.
این سخن در صورتی درست بود که بین ایران و شوروی سابق، چنین معاهده ای وجود می داشت. اما واقعیت این است که در هیچ کجای این دو معاهده، مالکیت خزر بین ایران و شوروی تقسیم نشده است بلکه هر دو کشور توافق کرده اند که در آب های خزر به طور مساوی "حق کشتیرانی" داشته باشند، از معافیت هایی برخوردار شوند و بتوانند تا 10 میل دریایی از سواحل خود ماهیگیری کنند. اگر کلمه به کلمه این دو معاهده را بررسی کنید درخواهید یافت که تقسیم 50 درصد مالکیت دریا در این معاهده ها وجود خارجی ندارد.
بنابراین، وقتی اساساً چنین توافقی وجود ندارد ، چرا باید بر اساس "هیچ و آنچه نیست" سخن گفت؟ مگر قرار است کشورهای ساحلی خزر بر مبنای توهمات ما رفتار کنند؟
بنابراین بهتر است به جای هدر دادن انرژی برای تحقق امر محال، از وضعیت کنونی که هنوز رژیم دریایی مشخصی در دریای خزر مصوب نشده است، برای بهره برداری حداکثری از منابع نفتی خزر استفاده کرد.
http://yon.ir/7c0a
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_436
💡کلمات کلیدی : #استاد_هالو، #حجاب، #حج
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
باز هم شعری از استاد هالو
گرانی گر کند هر روز بیداد
ریال دائم اگر از ارزش افتاد
تورم گر رسید تا مرز هفتاد
نکن بیهوده خاطر را مکدر
حجابت را رعایت کن تو خواهر
اگر میراث فرهنگی فنا شد
اگر کشور پر از مکر و ریا شد
اگر مردم فریبی، کار ما شد
اگر کشور شده صحرای محشر
حجابت را رعایت کن تو خواهر
اگر تحریم پشت ما شکسته
اگر شادی ز کشور رخت بسته
اگر افسرده ایم و زار و خسته
اگر در دام افیونیم یک سر
حجابت را رعایت کن تو خواهر
جوانان گر همه بیکار گشتند
دچار شیشه و سیگار گشتند
و یا در کنج غربت خوار گشتند
مکن یک لحظه چادر را تو واتر
حجابت را رعایت کن تو خواهر
اگر دین گشته قاطی با سیاست
شده اسباب کسب پست و دولت
در این بلوا فدا گردیده ملت
ز نامحرم بپوشان چهره و سر
حجابت را رعایت کن تو خواهر
عرب گر کرده بر ما سرفرازی
کند بر کودک ما دست درازی
مشو دلگیر از این کودک نوازی
تو فکر کعبه باش و حج و مشعر
حجابت را رعایت کن توخواهر
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
1⃣ 😳همه چیز را به سیاست ربط می دهند
ولی فریاد جدایی دین از سیاست سر می دهند!😂😂😂
2⃣ هیچ کجای این کشور به خاطر چند تار مو با کسی برخورد نمی کنند. برخوردهایی که می شود معمولا با کسانی است که خیلی ظاهر زننده ای برای خود ساخته اند به نحوی که چهره ای هنجار شکن دارند.
3⃣ افراط و تفریط یعنی همین!!! یعنی این که بگوییم بروید تورم را درست کنید،به حجاب کار نداشته باشیم،در حالی که اسلام می گوید هم حجاب را رعایت کن و هم تورم را مهار کن!
4⃣ هر فسادی فساد است. چه فساد اقتصادی و چه غیره. مگر می شود به بیماری که هم بیماری قلب و هم بیماری کبد دارد بگویید فقط برای یکی دوا بخور و دیگری را بیخیال شو ؟؟
یعنی شما میگویید چون بیماری اقتصادی وجود دارد از بیماری های دیگر غفلت شود؟
👈 انتقال مطالب با ذکر منبع ، رعایت اخلاق و امانتداری است.
💠منبع: کانال آنتی شبهه💠
(پاسخ به شبهه پراکنی های شبکه های اجتماعی)
@Antishobheh
وبلاگ آنتی شبهه:
http://antishobheh.blogfa.com/
باز نشر از:
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_437
💡کلمات کلیدی : #نماز_اجاره_ای، #روزه_اجاره_ای، #اموات، #پول
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
⛔️عده ای ....
نماز اجاره ای می خوانند! ...
و روزه اجاره ای میگیرند! ...
برای امواتی که ....
درحیاتشان وقت نداشته اند!!!
خودشان انجام دهند!
ولی پولی داشته اند!
که بدهند به نماز خوانان!
و روزه گیران حرفه ای!
تا برایشان انجام دهند!!!
پدر پول بسوزد! ...
که در دستگاه خدا هم کار میکند!!!
آنهم چه کاری! ...
جانشین پرستش خدا! ...
پول میدهند! ...
تا دیگران برایش خدا را بپرستند!
و او به بهشت برود!
و ثواب نماز و روزه آنها راببرد!!!
براستی که عجب!
حماقتی است جهل مذهبی!!! ...
« دکتر علی شریعتی »
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
1. طبق نظر برخی از مراجع, اجیر گرفتن براى قضاى نماز و عبادت هاى دیگر از طرف اموات بدون اشكال نیست، مگر در حج .
2. اگر كسى بخواهد در عبادت هاى دیگر اجیر بگیرد، قصد رجاء كند، امّا به جا آوردن نماز و روزه قضا و همچنین نماز و روزه مستحبّى به قصد قربت و بدون گرفتن اجرت اشكالى ندارد.
3. نماز و روزه های که از مرده قضا شده است، اگر ترک آن ها عمدی نباشد و میت به دلیل مریضی و یا فراموشی و ... آن را قضا نکرده باشد، گناهی برای آن میت نوشته نشده است.
اعمالی که برای او انجام می شود، ثوابش به او می رسد و مشمول لطف وعنایت خداوند می شود.
4. اگر ترک نمازها و روزه ها عمدی باشد، هر چند ثوابی از کارهای انجام شده به میت می رسد، ولی مسلما میت به دلیل ترک عمدی واجبات خود عذاب و مواخذه می شود!
مگر آن که واقعا توبه کرده و با حال توبه مرده باشد.
لذا دلیلی برای راحتی افراد متمول و خریدن نماز و روزه با پول نیست.
http://pasokhgoo.ir/node/28541
لینک مطلب جهت انتشار: http://shayeaat.ir/post/122
باز نشر از:
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_437
💡کلمات کلیدی : #نماز_اجاره_ای، #روزه_اجاره_ای، #اموات، #پول
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
⛔️عده ای ....
نماز اجاره ای می خوانند! ...
و روزه اجاره ای میگیرند! ...
برای امواتی که ....
درحیاتشان وقت نداشته اند!!!
خودشان انجام دهند!
ولی پولی داشته اند!
که بدهند به نماز خوانان!
و روزه گیران حرفه ای!
تا برایشان انجام دهند!!!
پدر پول بسوزد! ...
که در دستگاه خدا هم کار میکند!!!
آنهم چه کاری! ...
جانشین پرستش خدا! ...
پول میدهند! ...
تا دیگران برایش خدا را بپرستند!
و او به بهشت برود!
و ثواب نماز و روزه آنها راببرد!!!
براستی که عجب!
حماقتی است جهل مذهبی!!! ...
« دکتر علی شریعتی »
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
نمازه اجاره ی برای کسی صحیح می باشد که برای عذری نتوانسته نماز بخواند
خداوند هم از باب لطف واز باب اینکه نماز باید خوانده بشه اجازه داده که این نماز از طرف میت خوانده بشه
واین مطلب ربطی به وقت نداشتن وپول داشتن نداره.
فردیکه پول نداره هم اگر عذر داشت ونتوانست نماز بخواند باید نمازش رو خواند
خیلی هابیمارهستندیابعدازمدتی توبه میکننداین یک فرصت هست وازدررحمت الهیست.
عالم برزخ
شباهتی با دنیا داره ،نامه اعمال باز هست
در حالی که در قیامت نامه اعمال بسنه میشه
بطور مثال نمازو روزه پدر بر عهده پسر بزرگ هست.
اگر فرزندان میت نماز پدر را میخرند ،در واقع مشکل خودشون را حل کردند.
ضمنا ،می توان برای مردگان طلب خیر کرد ،یکی از مواردش
نماز وروزه هست.
در روایت امده که شخصی از دنیا رفت و اموالی داشت و برایش انفاق کردند . شخصی تهی دست با دیدن این صحنه گفت خوش به حالش پول دارد و از جانبش انفاق می کنند . پیامبر فرمود اما اگر خود او زنده بود و با دست خود یک دانه خرما می داد بهتر از انفاق کثیری است که دیگران به نیابت وی انجام داده اند.(مضمون روایت رو نقل کردم) نکته مهم این است که اولا اعمال نیابتی به هیچ عنوان جبران کننده کاستی های روحی و کمالی میت نمی شود. چون کمال حقیقی انسان فعلی اختیاری و انتخابی است که انتخاب شخص در ان دخیل است. و پیمودن اختیاری این مسیر با انتخاب در این دنیا بدست می اید و لذا خیرات و برکات هدیه ای جای عمل اختیاری و انتخابی خود شخص را نمی گیرد. و از منظر دیگر هر عملی سه بعد فقهی (صحت). قبولی و کمالی را دارد .ممکن است مثلا بنده روزه فقهی بگیرم و صحت فقهی داشته باشد اما قبول نشود و به تبعش مرا به کمال نرساند . انچه که از اعمال نیابتی میشود گفت علی الظاهر جایگزینی قسمت فقهی است و نه قبولی و کمال. البته این هم مهم است که شخص که عبادتی از وی فوت شده که بوده و دلیلش چه بوده . چقدر از او فوت شده و .. لذا نباید اینگونه القا کرد که پولدار پارتیش پول وی لست و فقیر درمانده است . شهید دستغیب نقل می کرد قاری قرانی انتخاب شده بود سر قبری و شب متواری شده بود.
علی الظاهر شدت عذاب به ظاهر قبر هم سرایت نموده بود. و البته می دانیم این ها کلی نیست. ایشان می فرمود معلوم است هر ایه الذین امنو برایش خوانده میشود با گرزی به او می زنند که مگر نشنیدی این را .. بله کسی در دنیا معاند بوده برایش نایب بگیرند شاید در نهایت تخفیف در عذاب به وی بدهند . در کل به نظر می رسد برداشت نویسنده اشتباه بوده . و اعمال نیابتی جای عمل اختیاری و اگاهانه خود فرد را نمی گیرد. پس اول اصل حکم را بیان کنیم بعد انتقاد کنیم.
طبق نظر برخی از مراجع اجیر گرفتن براى قضاى نماز و عبادت هاى دیگر از طرف اموات خالی ازاشكال نیست، مگر در مساله حج.
اگر كسى بخواهد در عبادت هاى دیگر اجیر بگیرد، قصد رجاء كند، امّا به جا آوردن نماز و روزه قضا و همچنین نماز و روزه مستحبّى به قصد قربت و بدون گرفتن اجرت اشكالى ندارد.
اصل مسیله را نباید جهت دار نقل کرد بعد معنای غلط را نقد کرد.
خداوندبرپسربزرگترواجب کرده تابرخی اعمال روکه برعهده پدرش بوده به جای بیاره پس درتکلیف فرقی نیست بین فقیروغنی حال یکی متموله وپول بابت این مهم پرداخت میکنه
در مورد عالم برزخ
امکان جبران عمل وجود داره
اعمال متاخر
بایستی در مورد اعمال متاخر و آیات واحادیث وارده مطالعه کرد.
🌸حق جو و حق طلب هستیم🌸" "💠 شبهات اعتقادی وادیان پنجره ای به سوی آگاهی🌈
@Suspicion"
باز نشر از:
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_437
💡کلمات کلیدی : #نماز_اجاره_ای، #روزه_اجاره_ای، #اموات، #پول
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
⛔️عده ای ....
نماز اجاره ای می خوانند! ...
و روزه اجاره ای میگیرند! ...
برای امواتی که ....
درحیاتشان وقت نداشته اند!!!
خودشان انجام دهند!
ولی پولی داشته اند!
که بدهند به نماز خوانان!
و روزه گیران حرفه ای!
تا برایشان انجام دهند!!!
پدر پول بسوزد! ...
که در دستگاه خدا هم کار میکند!!!
آنهم چه کاری! ...
جانشین پرستش خدا! ...
پول میدهند! ...
تا دیگران برایش خدا را بپرستند!
و او به بهشت برود!
و ثواب نماز و روزه آنها راببرد!!!
براستی که عجب!
حماقتی است جهل مذهبی!!! ...
« دکتر علی شریعتی »
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
استیجار نماز و روزه برای اموات از لطف و رافت الهی است که کسانی که در زمان حیات دنیوی به دلیل سستی و عفلت نماز و روزه و واجباتشان قضا شده در زمان پس از مرگ کسانی باشند که بتوانند قضا کنند و جبران مافات. و این نشان می دهد خداوند متعال رئوف و رحیم است که با اینکه کسی از دنیا رفته و دستش از دنیا کوتاه شده ولی باز بتوان جبران مافات کرد.
مساله استیجار نماز و روزه در شرع مقدس اسلام است و مساله فقهی جدید و فتوای مراجع تقلید و علمای متاخر نیست بلکه در کلام اهل بیت و فتوای صریح ائمه معصومین است و شرع مقدس اسلام تبیین کتاب و سنت. پس جهلی در این مساله وجود ندارد.
جهل اصلی در عدم شناخت دین است کسی که دین و مبانی دینی را نمی شناسد و ادعای اسلام شناسی می کند در جهل مرکب زندگی می کند که یک پله از جهل ساده پایین تر است. برای جهل درمانی است که آموزش است مردم جاهل با فرهنگ سازی و آموزش از جهل خارج و عالم می شوند.
اما برای جاهل مرکب که خود را عالم می داند نمی توان کاری کرد چون آموزش ناپذیر است و خود را عالم می داند.
روایات مربوط
[3] صدوق، محمد بن علی، من لا یحضره الفقیه، ج2، ص 153، انتشارات جامعه مدرسین، قم،1404.
[4] کلینی،محمد بن یعقوب ، کافی، ج4، ص 123، چاپ اسلامیه، تهران،1362.
[5] نک: طوسی، محمد بن حسن، الاستبصار فیما اختلف من الأخبار، ج 4، ص 145، دار الکتب الاسلامیه، تهران، 1390 ق.
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe