eitaa logo
🌹یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 🌹
186 دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
7.8هزار ویدیو
84 فایل
🌹عاقبت نور تو پهنای جهان میگیرد جسم بی جان زمین از تو توان میگیرد🌹 #السلام_علیک_یااباصالح_المهدی #اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ https://eitaa.com/YaMahdi_aj313
مشاهده در ایتا
دانلود
Tahdir joze29.mp3
4M
[تند‌خوانی‌ جزء بیست و نهم قرآن‌کریم🌱 با‌نوای‌‌ استاد‌ معتز‌آقائی‌🎤] 🌙 💛
📖 1- با مردم به نرمی رفتار کنید تا با شما به نرمی رفتار کنند. (قلم: 9) 2- ای مردم در اموالتان سهم مشخصی برای محرومان و فقرا کنار بگذارید. (معراج: 14-25) 3- خداوند مرگ و زندگی را آفرید تا امتحانتان کند که کدام یک از شما بهتر رفتار می کنید. (ملک: 2) 4- از عیب جویی، خبرچینی، تجاوز به حقوق دیگران، گناه، گستاخی و زنا دوری کنید. (قلم: 11-13) 5-خداوند راه هدایت را به شما نشان داده، دیگر اختیار با شماست که شاکر باشید یا ناسپاس. (انسان: 3) 6- کسانی که نمازگزار و اهل صدقه اند و به قیامت باور داشته و پاک دامن و امانت دارند ترسی از قیامت ندارند. (معراج: 23-32) 7- در روز قیامت گنهکار آرزو می کند کاش می توانست فرزند، همسر، برادر و خویشانش را فدای خود کند تا نجات یابد. (معراج: 11-13) 8- بخشی از شب را برای مناجات بیدار شده، قرآن تلاوت کرده، صدقه و قرض الحسنه دهید که نزد خدا پس انداز می شود. (مزمّل: 20) 9- بدانید که قیامت آنقدر سخت است که دوست صمیمی سراغ دوست صمیمی اش را نمی گیرد با این که جلو چشم هم هستند. (معراج: 10)
📖 1- جلو هوای نفس و خواسته های نامشروع دلتان را بگیری. (نازعات: 40) 2- بدانید که همراه هر سختی، آسانی و راحتی وجود دارد. (انشراح: 5) 3- نماز را سبک نشمارید و در بجا آوردن عبادات ریاکار نباشید. (ماعون: 5-6) 4- به یتیمان محبت کرده و همدیگر را به دادن سهم غذای فقیران تشویق کنید. (فجر: 17-18) 5- هرکس به اندازه ذره ای خوبی و بدی انجام داده باشد نتیجه اش را می بیند. (زلزال: 7-8) 6- خدا را واقعی بپرستید، حق طلب باشید، نماز را به پا دارید و صدقه دهیدکه این برنامه درست زندگی است. (بینه: 5) 7- اینگونه نباشید که وقتی از مردم چیزی می خرید، کامل می کشید و وقتی می خواهید بفروشید کم، وزن می کنید. (مطففین: 2-3) 8- هر کس خسیس باشد و خود را بی نیاز از خدا بداند و وعده های خدا را دروغ بداند زندگی سختی خداهد داشت.(لیل: 8-10) 9- سرمایه عمرتان را می بازید مگر اینکه ایمان آورده، کارهای خوب کنید و یکدیگر را به طرفداری از حق و صبوری سفارش کنید. (عصر: 2-3)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🕗 بوی اسپند و عود پیچیده صحن‌هایت همه چراغانی تو خودت حرف زائرانت را خوب‌تر از همیشه می‌دانی با یک سلام زائر آقا شوید✋
خداحافظ ای ماه غفران و رحمت خداحافظ ای ماه "عشق و عبادت" خداحافظ ای ماه نزدیکی بر آرزوها... خداحافظ ای ماه مهمانی حق تعالی خداحافظ ای دوریت سخت و جانکاه "خداحافظ ای بهترین ماه الله" .... " پیشاپیش عید سعید فطر مبارک "
💠فرازی از دعای وداع امام صادق علیه السلام با ماه مبارک رمضان 🌷خدایا این است ماه رمضان، که قرآن را در آن نازل کردى، و این ماه مبارک رمضان به پایان رسید پس از تو درخواست می کنم به حق ذات بزرگوار کریمت و به حق کلمات تامه ات که اگر تا کنون بر من گناهی باقی است که هنوز نبخشیده ای و اراده عذاب و رنج مرا به آن گناه داری، آن گناه را پیش از آنکه صبح این شب آخر رمضان طلوع کند و این ماه به پایان برسد، از آن گنه درگذر. ای مهربانترین مهربانان عالم. 🌹 اللَّهُمَّ هَذَا شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أَنْزَلْتَ فِيهِ الْقُرْآنَ وَ هَذَا شَهْرُ رَمَضَانَ وَ قَدْ تَصَرَّمَ فَأَسْأَلُکَ بِوَجْهِکَ الْکَرِیمِ وَ کَلِمَاتِکَ التَّامَّةِ، إِنْ کَانَ بَقِیَ عَلَیَّ ذَنْبٌ لَمْ تَغْفِرْهُ لِی أَوْ تُرِیدُ أَنْ تُعَذِّبَنِی عَلَیْهِ أَوْ تُقَایِسَنِی بِهِ، أَنْ لاَ یَطْلُعَ فَجْرُ هَذِهِ اللَّیْلَةِ أَوْ یَتَصَرَّمَ هَذَا الشَّهْرُ إِلاَّ وَ قَدْ غَفَرْتَهُ لِی یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ 📚مرحوم شیخ کلینی، الکافی
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙همیشه وقتی مهمونی ها تموم میشه ، حس غریبی دارم ، چه برسه به این دفعه که مهمونی خدا داره تموم میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌷🌷🍃 مولای من این ماه قوت غالبمان غم غیبت بود، فطریه‌ی امسال ما حسرتی است که از نیامدنت گردنمان افتاده! مهدی جانم از خدا خواسته‌ام عیدی‌مان تعجیل ظهورتان باشد. صاحب مهربانی‌های مدام، مهدی جان تو حجت خدایی، واسطه‌ی فیض. به عنایت بیکران توست که ستارگان آرزو در شبانگاه تیره آدمیان نور می‌فشانند من اما جز خودت آرزویی ندارم دلم را به محبتت پیوند بزن.... 🌷🌷🍃