19.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ فَإِنَّ حِزبَ اللَّهِ هُمُ الغالِبونَ
@amoofidel_shabane
🚨اسرائیل هیوم به نقل از روزنامه فرانسوی LE Parisien:
🔻ترور رهبر حزب الله حسن نصرالله به لطف اطلاعات حساس ارائه شده توسط یک خال در داخل سپاه پاسداران امکان پذیر شد که جزئیات ورود قریب الوقوع حسن نصرالله به مقر آن در جنوب بیروت را به اسرائیل منتقل کرد!
ابوقاسم
@amoofidel_shabane
✅ کاربر لبنانی:
🔻اگر سید ابراهیم رئیسی امروز زنده بود، اسرائیل جرات حمله به سید حسن نصرالله را نداشت...
@amoofidel_shabane
⚠️ تصویری جدید از محل شهادت سید حسن نصرالله
🔹این فرورفتگی توسط حمله IDF با موشک های مخصوص سنگر شکن صورت گرفته.
🌷بیروت، محل شهادت سیدحسن نصرالله و همراهانش
@amoofidel_shabane
🚨 سخنگوی ارتش اسراییل به سی ان ان گفت:
🔻هر کسی که جایگزین حسن نصرالله شود را مورد هدف قرار خواهیم داد، قصد داریم رژیم نظم جدیدی ایجاد کنیم؛ ما طیف وسیعی از ابزارها را در اختیار داریم و عملیات زمینی یکی از آنهاست.
🔥زمان نابودی این رژیم جعلی فرا رسیده...
@amoofidel_shabane
یحیی سنوار (عموفیدل شبانه)
📌 شهادت ۲۰ نفر از رهبران حزب الله در حمله روز جمعه به بیروت
ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد در حمله روز جمعه گذشته به ضاحیه جنوبی بیروت ۲۰ نفر از رهبران حزب الله را به شهادت رسانده است.
در بیانیه ارتش اشغالگر آمده است که در این حمله جدای از سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله، ۲۰ نفر از رهبران رده بالای این جنبش از جمله ابراهیم جزینی رئیس یگان محافظت از نصرالله و سمیر توفیق دیب مشاور وی به شهادت رسیدند.
@amoofidel_shabane
یحیی سنوار (عموفیدل شبانه)
🚨یک ساختمان مسکونی در غبیری، در حومه جنوبی بیروت هدف قرار گرفت. ارتش اشغالگر اسرائیل: یک رهبر حزب ا
🇱🇧ترور ابوعلی ناموفق بود
الحمدلله ایشان سالم هستند🤲
@amoofidel_shabane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️تصاویر جدید از مرز اسرائیل با لبنان منتشر شد.
@amoofidel_shabane
🚨 #فـــــوری
🔻رادیو صهیونیستی: ارتش 10 بار بندر حدیده را مورد حمله قرار داد
دورون کادوش خبرنگار رادیو ارتش صهیونیستی اعلام کرد که ده بار بندر حدیده یمن مورد حمله قرار گرفته است و در این حملات به خود بندر، نیروگاه برق و مخازن نفت آن حمله شده است.
@amoofidel_shabane
🚨المیادین: اسراییل فرودگاه حدیده را هم بمباران کرده است.
@amoofidel_shabane
🚨یک نیروگاه برق، مخازن سوخت در دو نقطه، بندر حدیده و راس عیسی در یمن مورد هجوم تروریستهای صهیونیست قرار گرفته است.
@amoofidel_shabane